ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
ωραία πράγματα. Η χαρά του απατεώνα δηλαδή.
Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι 100 χρόνια πίσω. Κυριολεκτικά.
Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι 100 χρόνια πίσω. Κυριολεκτικά.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το μοναδικό καλό.
Αλλά είναι ίσως και στρίβειν δια του αρραβώνος
Μήπως νομιμοποιεί για να διώκει μετά καλύτερα.
Τις ίδιες επιφυλάξεις που είχα για το σύμφωνο συμβίωσης.
Κάτι σαν το δημοψήφισμα που το όχι έγινε ναι
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
Εχει γινει ερευνα που συγκρινει την ομοιοπαθητική με τα placebo (φαρμακα χωρις δραστικη ουσια) και το αποτελεσμα ήταν ίδιο. κοινως προκειται για αναποτελεσματικη μουφα. Η ομοιοπαθητικη δεν στηριζεται σε καμια απολυτως αποδειξη, και σε καμια απολυτως κλινικη δοκιμη. Εχει καθε δικαιωμα καποιος στην ελευθερη αγορα να παει σε εναν τσαρλατανο αλλα το να αναγνωριζεται απο το κρατος ο τσαρλατανος ειναι αλλο θεμα.doctormarkon έγραψε:Το μοναδικό καλό.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Η Βαγενά έκανε την απίστευτη δήλωση πως αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς, τα 100 χρόνια
του υπερταμείου δε θ'αντέξουμε;
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =114018602
ταυτόχρονα θα'χουμε πάνω στα τρία εξάρια (16/6/16) την ανίερη σύνοδο
να ενωθούν οι θρησκείες σε 1, σαν τα σαμπουάν...
ταυτόχρονα δεχόμαστε αφειδώς μετανάστες, λες και δεν υπάρχει αύριο,
λες και ΠΡΕΠΕΙ να αχταρμοποιηθούμε, λες κι αντέχει αυτή η χώρα το επιπρόσθετο
φορτίο σίτισης ανθρώπων, όταν οι υπάρχοντες μέσα σ'αυτήν αργοπεθαίνουν και όχι μόνο από πείνα
Ταυτόχρονα παραδόθηκε χωρίς καν πόλεμο στο ΝΑΤΟ, ο έλεγχος των εδαφών και των θαλασσών μας, η φύλαξη των συνόρων μας, χάνεται κι ο ίδιος ο ελληνικός στρατός μέχρι το 2018...
ταυτόχρονα, έχουμε τον κ. Φίλη να μετατρέπει τα σχολεία σε κανονικά κέντρα
προγραμματισμού μη σκεπτόμενων δουλων, προσθέτοντας την γαρνιτούρα του LGBT
(http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articl ... deias.html) που είπα τις προάλες στο βίντεό μου εδώ https://www.youtube.com/watch?v=7aaPrd5IR0M πως δε θα'ργήσει να'ρθει κι αυτό το φρούτο άμεσα στην κοινωνία μας... αν ήμουν μέντιουμ/προφήτης βέβαια, θα ήξερα πως την ώρα που το έλεγα, ήδη ήταν έτοιμοι να μας το πασάρουν...
και ταυτόχρονα έχουμε τους Γάλλους που βγήκαν στους δρόμους και αντιστέκονται σθεναρά
να φωνάζουν ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ , "Εμείς δεν είμαστε Ελληνες"... http://www.e-koutsobola.gr/2016/05/59.html
πόσα επίπεδα έχει αυτός ο πάτος τελικά πριν φτάσουμε στο τελευταίο;
![Εικόνα](http://s33.postimg.org/ckcvpjwv3/11247636_426246837577871_1021680863_n.jpg)
Ταυτόχρονα... σαν σήμερα... η Πόλις Εάλω....
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 14#p269314
και σήμερα, Εάλω η Ελλάς!![crybaby :crybaby:](./images/smilies/crybaby.gif)
του υπερταμείου δε θ'αντέξουμε;
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =114018602
ταυτόχρονα θα'χουμε πάνω στα τρία εξάρια (16/6/16) την ανίερη σύνοδο
να ενωθούν οι θρησκείες σε 1, σαν τα σαμπουάν...
ταυτόχρονα δεχόμαστε αφειδώς μετανάστες, λες και δεν υπάρχει αύριο,
λες και ΠΡΕΠΕΙ να αχταρμοποιηθούμε, λες κι αντέχει αυτή η χώρα το επιπρόσθετο
φορτίο σίτισης ανθρώπων, όταν οι υπάρχοντες μέσα σ'αυτήν αργοπεθαίνουν και όχι μόνο από πείνα
Ταυτόχρονα παραδόθηκε χωρίς καν πόλεμο στο ΝΑΤΟ, ο έλεγχος των εδαφών και των θαλασσών μας, η φύλαξη των συνόρων μας, χάνεται κι ο ίδιος ο ελληνικός στρατός μέχρι το 2018...
ταυτόχρονα, έχουμε τον κ. Φίλη να μετατρέπει τα σχολεία σε κανονικά κέντρα
(http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articl ... deias.html) που είπα τις προάλες στο βίντεό μου εδώ https://www.youtube.com/watch?v=7aaPrd5IR0M πως δε θα'ργήσει να'ρθει κι αυτό το φρούτο άμεσα στην κοινωνία μας... αν ήμουν μέντιουμ/προφήτης βέβαια, θα ήξερα πως την ώρα που το έλεγα, ήδη ήταν έτοιμοι να μας το πασάρουν...
και ταυτόχρονα έχουμε τους Γάλλους που βγήκαν στους δρόμους και αντιστέκονται σθεναρά
να φωνάζουν ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ , "Εμείς δεν είμαστε Ελληνες"... http://www.e-koutsobola.gr/2016/05/59.html
πόσα επίπεδα έχει αυτός ο πάτος τελικά πριν φτάσουμε στο τελευταίο;
![Εικόνα](http://s33.postimg.org/ckcvpjwv3/11247636_426246837577871_1021680863_n.jpg)
Ταυτόχρονα... σαν σήμερα... η Πόλις Εάλω....
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 14#p269314
και σήμερα, Εάλω η Ελλάς!
![crybaby :crybaby:](./images/smilies/crybaby.gif)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
99 ειπε, οπως οι ταμπελες στα σουπερ που λενε 99,9 ευρω να μην πουν 100
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να φυγουν με ελικοπτερο και να αναλαβει ο Κυριακος.
Για την πανθρησκεια δεν μου πεφτει λογος μιας και δεν ασπαζομαι καμια "γνωστη" θρησκεια αλλα εχω φιλοσοφικες-θεολογικες θεσεις που δεν επηρεάζονται απο γραφές και μουλάδες, οπότε δεν με νοιαζει όπως δεν νοιαζει και τους περισσοτερους δυτικους οι οποιοι είναι είτε άθεοι είτε άθρησκοι.
Η το ειπε λιγο αλλιως; πχ οτι θα ανεφέρεται ΚΑΙ η ομοφυλοφιλια στην σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση;
Να κολάνε δηλαδη οι ομοφυλοφικοι εφηβοι HIV, να πεφτουν στο σχολειο θυματα εκφοβισμου γιατι κανεις δεν εμαθε στα αλλα παιδια οτι δεν ειναι ντροπη ή εγκλημα, και ολα αυτα επειδη εσεις φοβαστε οτι με το εν λογω μαθημα θα το "γυρισουν" οι στρέιτ έφηβοι.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να φυγουν με ελικοπτερο και να αναλαβει ο Κυριακος.
Για την πανθρησκεια δεν μου πεφτει λογος μιας και δεν ασπαζομαι καμια "γνωστη" θρησκεια αλλα εχω φιλοσοφικες-θεολογικες θεσεις που δεν επηρεάζονται απο γραφές και μουλάδες, οπότε δεν με νοιαζει όπως δεν νοιαζει και τους περισσοτερους δυτικους οι οποιοι είναι είτε άθεοι είτε άθρησκοι.
Το άρθρο αμα δεις ειναι του 2015, δεν εχει γινει κανενα βήμα προς την υλοποίηση των όσων είπε ο κουράκης (Ειναι τα γνωστά συριζέικα πυροτεχνηματα), και όταν διαβάζεις ένα άρθρο απο τριτη πηγή που μάλιστα το πηρε απο το Ethnikismos.net θα πρεπει να εισαι σιγουρη οτι ειναι κατι το ορίτζιναλ και οτι δεν διαβάζεις αντι για την "ειδηση", την ερμηνεία αυτής, απο τον συντάκτη του ethnikismos.net. Οτι δηλαδη δεν μεταδιδεις μια αποψη (που δεν ειναι καν δικια σου) ως ειδηση. Εισαι σιγουρη λοιπον οτι ο κουρακης ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι θα γινει μαθημα ομοφυλοφιλιας στα σχολεια;ταυτόχρονα, έχουμε τον κ. Φίλη να μετατρέπει τα σχολεία σε κανονικά κέντρα
Η το ειπε λιγο αλλιως; πχ οτι θα ανεφέρεται ΚΑΙ η ομοφυλοφιλια στην σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση;
Να κολάνε δηλαδη οι ομοφυλοφικοι εφηβοι HIV, να πεφτουν στο σχολειο θυματα εκφοβισμου γιατι κανεις δεν εμαθε στα αλλα παιδια οτι δεν ειναι ντροπη ή εγκλημα, και ολα αυτα επειδη εσεις φοβαστε οτι με το εν λογω μαθημα θα το "γυρισουν" οι στρέιτ έφηβοι.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Προετοιμασία είναι, όχι απλό πυροτέχνημα. Το κοινώς αγγλιστί λεγόμενο predictive programming.Two-Spirited έγραψε:Το άρθρο αμα δεις ειναι του 2015, δεν εχει γινει κανενα βήμα προς την υλοποίηση των όσων είπε ο κουράκης (Ειναι τα γνωστά συριζέικα πυροτεχνηματα)
Ήδη κόπηκαν βασικά μαθήματα... το ότι θα μπει θεματάκι για το LGBT είναι θέμα χρόνου.
Δε θέλει και πολύ μυαλό για να το συμπεράνει κανείς... ούτε καν συνωμοσιολογικό.
Two-Spirited έγραψε:Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να φυγουν με ελικοπτερο και να αναλαβει ο Κυριακος.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
![teza :teza:](./images/smilies/teza.gif)
(αν είναι για την προώθηση του LGBT, μη στεναχωριέσαι, υπάρχει ο Φίλης...
αν είναι για την Ελλάδα εν τω συνόλω της κι αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό,
σηκώνω τα χέρια ψηλα... μάλλον δεν έχεις γυρισμό...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Σε Lgbt θεματα, για καθε βημα που κανει η ΝΔ ο συριζα κανει 10.(αν είναι για την προώθηση του LGBT, μη στεναχωριέσαι, υπάρχει ο Φίλης...
αν είναι για την Ελλάδα εν τω συνόλω της κι αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό,
σηκώνω τα χέρια ψηλα... μάλλον δεν έχεις γυρισμό...)
Το οτι υποστηριζω Κυριακο και οχι συριζα δειχνει οτι λαμβανω και αλλες παραμετρους υπ οψιν. Το LGBT ειναι τριτευουσα παράμετρος.
Απλα υποστηριζω τον ιδιο τυπο οικονομιας με τον κυριακο και πιστευω οτι η απελευθερωση της αγορας ειναι ο μονος δρομος να σωθει η χωρα.
Ειναι δυο οι πολιτικες. Η μια βαζει φορους για να αποφυγει να κοψει δαπάνες και η αλλη ειναι που κοβει δαπανες και μπορει ετσι να μειωσει την φορολογια.
Προτιμω την δευτερη. Απο το να εχω οικονομικη κριση και να μην πεφτουν οι τιμες επειδη υπερκαλυπτουν την διαφορα οι φοροι (για να μην διωξει τεμπεληδες του δημοσιου), προτιμω να διωξει τους τεμπεληδες, να μειωθουν οι φοροι και οι τιμες και να υπαρξει εστω και υποψια αναπτυξης.
Ας μπει.Ήδη κόπηκαν βασικά μαθήματα... το ότι θα μπει θεματάκι για το LGBT είναι θέμα χρόνου.
Δε θέλει και πολύ μυαλό για να το συμπεράνει κανείς... ούτε καν συνωμοσιολογικό.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Δε θα το σχολιάσω όλο αυτό, γιατί μετά θα πρέπει να αυτολογοκριθώ. ![shutup :shutup:](./images/smilies/shutup.gif)
![shutup :shutup:](./images/smilies/shutup.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Ισως σε πειραξε το οτι επικροτω που κοπηκαν "βασικα" μαθηματα. Αν εννοεις τιποτα μαθηματικα να πω οκ. Αν εννοεις τα θρησκευτικα και μια νεκρη γλωσσα ε δεν τρεχει και τιποτα.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Δε με "πείραξε" τίποτα. Απλά θεωρώ πως το τερμάτισες (νεοταξίτικα)
αυτό δεν είναι απλό "πείραγμα", είναι ελαφρά πηδηματάκια προς
το θάνατο. (και για σένα, άσχετα αν δεν το βλέπεις και μάλλον δε θα
το δεις ποτέ... τουλάχιστον θα πας άνετος στην Α-συνειδητότητά σου)
αυτό δεν είναι απλό "πείραγμα", είναι ελαφρά πηδηματάκια προς
το θάνατο. (και για σένα, άσχετα αν δεν το βλέπεις και μάλλον δε θα
το δεις ποτέ... τουλάχιστον θα πας άνετος στην Α-συνειδητότητά σου)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
+1Two-Spirited έγραψε: Εχει γινει ερευνα που συγκρινει την ομοιοπαθητική με τα placebo (φαρμακα χωρις δραστικη ουσια) και το αποτελεσμα ήταν ίδιο. κοινως προκειται για αναποτελεσματικη μουφα. Η ομοιοπαθητικη δεν στηριζεται σε καμια απολυτως αποδειξη, και σε καμια απολυτως κλινικη δοκιμη. Εχει καθε δικαιωμα καποιος στην ελευθερη αγορα να παει σε εναν τσαρλατανο αλλα το να αναγνωριζεται απο το κρατος ο τσαρλατανος ειναι αλλο θεμα.
Δεν έχει και τόσο σημασία σε πολιτικό επίπεδο αν ισχύουν τα παραπάνω ή όχι. Εδώ νομιμοποιούν τα βύσματα με πλαστά πτυχία. Δίνουν την ευκαιρία σε πολιτικούς να κατέχουν οφσορ με τη βούλα του νόμου. Θα τα κάνουν όλα σκατά. Απλά δεν τον έχουμε βιώσει στο πετσί μας, ακόμη, όλοι.
θα δώσουν δηλαδή . με τη βούλα του νόμου, σε ένα μάτσο απατεώνες και τσαρλατάνους την δυνατότητα να σκοτώνουν τον κοσμάκη. Δεν μας έφταναν οι πολυεθνικές και οι γνωστές μαλακίες με τα φάρμακα τώρα θα έχουμε και πιστοποίηση π.χ αρωματοθεραπευτών από την άπω ανατολή όπου θα πας και αυτομάτως θα σου φυτρώνει το κομμένο δάκτυλο.
Πόση παρακμή πια.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Τι μπορεί να είναι χειρότερο από μια αιώνια υποταγή ;; Αναμένουμε...Πηγή: https://www.facebook.com/drougos?fref=nf
σας ειχα γραψει εδω και μερικους μηνες . για δυο μεγαλα γεγονοτα.
η κυβερνηση της εθνικης ταπεινωσης, της κοινωνικης αναλγησιας, των ψευτονεοκομμουνιστων και της οικονομικης καθιζησης απεφυγε το ενα. που ειχε να κανει με την αξιολογηση. υποχωρησε σε ολα. ντροπιασε αλλη μια φορα την ελλαδα. και ετσι αφου μας υποδουλωσε για 99 χρονια, ισχυριζεται διαφορα. ειναι τελειωμενοι οι ιδιοι, σε μια χωρα που αγνωστο που θα καταληξει.....
υπαρχει βεβαια και το δευτερο πολυ δυνατο μεγαλο συμβαν που ενδεχεται να λαβει χωρα μεσα στο 2016 και θα ταρακουνισει τα παντα....
απεναντι σε αυτο, ειναι παρα πολυ δυσκολο να σταθει.....
αλλο η αξιολογηση και το μπαραζ υποχωρησεων και αλλο αυτο...
- ArELa
- Founder-Administrator
«Κλινικά νεκρή» η 17χρονη κόρη του Νικολόπουλου: Σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα
Διαβάστε τι έγραψε ο Νίκος Νικολόπουλος για τη μάχη που δίνει η 17χρονη κόρη του Νίκη στο νοσοκομείο.
Τη σκληρή απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της μικρής τους κόρης της Νίκης, που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο, έλαβαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του, Τασία Μανωλοπούλου.
Οι γονείς υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, απαιτείται όμως ένα συγκεκριμένο διάστημα σύμφωνα με τη νομοθεσία, ούτως ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της λήψης και δωρεάς οργάνων.
Ο Νίκος Νικολόπουλος σε ένα μήνυμα που συγκλονίζει αναφέρεται σε αυτήν την απόφαση, που χρειαζόταν τεράστια δύναμη ψυχής:
«Όσοι, σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, γνωρίζουν τι θα πει καθημερινός αγώνας και αγωνία για υγεία και ποιότητα ζωής, δεν έχουν ούτε δισταγμούς, ούτε αμφιβολίες.
Και η Ορθοδοξία, που στο πρόσωπο κάθε ανθρώπου βλέπει την αντανάκλαση του Θεού, μέσω πολλών φωτισμένων μυαλών και εκπροσώπων της, έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί.
Αν δεν πιστεύετε εμένα, πιστέψτε τον μακαριστό Χριστόδουλο που πριν 25 ολόκληρα χρόνια, ως Μητροπολίτης Δημητριάδος τότε, είχε πει: «Ο Χριστιανισμός βλέπει τη μεταμόσχευση σαν πράξη αγάπης και θυσίας χάριν του συνανθρώπου».
Πιστέψτε τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο που και ως πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής, έχει υπογραμμίσει: «Η μεταμόσχευση δεν είναι κάτι που η εκκλησία πρέπει ή δεν πρέπει να επιτρέψει, άλλα κάτι που θα μπορούσε να ευλογήσει […] Ο δότης προσφέρει μόσχευμα που σε λίγο θα πεθάνει – δεν γίνεται αλλιώς. Δίνει όμως και αγάπη, ενδιαφέρον, έκφραση συναλληλίας, και αισθήματα αυτοπροσφοράς, που όχι μόνο ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά και αιώνια τον συνοδεύουν. Γι” αυτό, ενώ προσφέρει, δεν στερείται, χαρίζει όργανα, άλλα δέχεται ζωή. Αυτό το φρόνιμα και η διάθεση της αυτοπροσφοράς αποτελεί τον πνευματικό άξονα της ηθικής της εκκλησίας στο θέμα των μεταμοσχεύσεων».
Και δεν είναι οι μόνοι, φυσικά…
Η αγάπη δεν έχει όρια και σύνορα. Όπως και η πραγματική ζωή.
Και πιστέψτε με: Αισθάνομαι ευλογημένος που το έμαθα σε τόσο προσωπικό επίπεδο.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη σας και τις ευχές σας».
Κρίσιμη κατάσταση
Η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, βουλευτή Αχαΐας και επικεφαλής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, που εκτός των άλλων πάσχει και από αυτισμό, υπέστη ανακοπή το Σάββατο, που προέκυψε ως συνέπεια πνευμονικού οιδήματος.
Η κατάσταση της κόρης του Νικολόπουλου κρίθηκε αμέσως εξαιρετικά κρίσιμη. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AXIAplus.gr, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι η κόρη του Νικολόπουλου είναι ήδη κλινικά νεκρή.
Τηλεφωνήματα από Τσίπρα, Καραμανλή
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος δέχτηκε τηλεφωνήματα στήριξης αρχικά από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της δεύτερης κόρης του βουλευτή, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του για βγει «νικήτρια» από την δύσκολη μάχη που δίνει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές με τον κ. Νικολόπουλο επικοινώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
http://www.fimes.gr/2016/06/kori-nikolopoulou-nekri/
Ένα μεγάλο μπράβο, που παρά τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, αποφάσισαν
να κάνουν δωρεά οργάνων.
Τα θερμότατα συλλυπητήριά μου στον άνθρωπο και την οικογένειά του...
Διαβάστε τι έγραψε ο Νίκος Νικολόπουλος για τη μάχη που δίνει η 17χρονη κόρη του Νίκη στο νοσοκομείο.
Τη σκληρή απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της μικρής τους κόρης της Νίκης, που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο, έλαβαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του, Τασία Μανωλοπούλου.
Οι γονείς υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα, απαιτείται όμως ένα συγκεκριμένο διάστημα σύμφωνα με τη νομοθεσία, ούτως ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της λήψης και δωρεάς οργάνων.
Ο Νίκος Νικολόπουλος σε ένα μήνυμα που συγκλονίζει αναφέρεται σε αυτήν την απόφαση, που χρειαζόταν τεράστια δύναμη ψυχής:
«Όσοι, σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, γνωρίζουν τι θα πει καθημερινός αγώνας και αγωνία για υγεία και ποιότητα ζωής, δεν έχουν ούτε δισταγμούς, ούτε αμφιβολίες.
Και η Ορθοδοξία, που στο πρόσωπο κάθε ανθρώπου βλέπει την αντανάκλαση του Θεού, μέσω πολλών φωτισμένων μυαλών και εκπροσώπων της, έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί.
Αν δεν πιστεύετε εμένα, πιστέψτε τον μακαριστό Χριστόδουλο που πριν 25 ολόκληρα χρόνια, ως Μητροπολίτης Δημητριάδος τότε, είχε πει: «Ο Χριστιανισμός βλέπει τη μεταμόσχευση σαν πράξη αγάπης και θυσίας χάριν του συνανθρώπου».
Πιστέψτε τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο που και ως πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής, έχει υπογραμμίσει: «Η μεταμόσχευση δεν είναι κάτι που η εκκλησία πρέπει ή δεν πρέπει να επιτρέψει, άλλα κάτι που θα μπορούσε να ευλογήσει […] Ο δότης προσφέρει μόσχευμα που σε λίγο θα πεθάνει – δεν γίνεται αλλιώς. Δίνει όμως και αγάπη, ενδιαφέρον, έκφραση συναλληλίας, και αισθήματα αυτοπροσφοράς, που όχι μόνο ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά και αιώνια τον συνοδεύουν. Γι” αυτό, ενώ προσφέρει, δεν στερείται, χαρίζει όργανα, άλλα δέχεται ζωή. Αυτό το φρόνιμα και η διάθεση της αυτοπροσφοράς αποτελεί τον πνευματικό άξονα της ηθικής της εκκλησίας στο θέμα των μεταμοσχεύσεων».
Και δεν είναι οι μόνοι, φυσικά…
Η αγάπη δεν έχει όρια και σύνορα. Όπως και η πραγματική ζωή.
Και πιστέψτε με: Αισθάνομαι ευλογημένος που το έμαθα σε τόσο προσωπικό επίπεδο.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη σας και τις ευχές σας».
Κρίσιμη κατάσταση
Η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, βουλευτή Αχαΐας και επικεφαλής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, που εκτός των άλλων πάσχει και από αυτισμό, υπέστη ανακοπή το Σάββατο, που προέκυψε ως συνέπεια πνευμονικού οιδήματος.
Η κατάσταση της κόρης του Νικολόπουλου κρίθηκε αμέσως εξαιρετικά κρίσιμη. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AXIAplus.gr, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι η κόρη του Νικολόπουλου είναι ήδη κλινικά νεκρή.
Τηλεφωνήματα από Τσίπρα, Καραμανλή
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος δέχτηκε τηλεφωνήματα στήριξης αρχικά από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας της δεύτερης κόρης του βουλευτή, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές του για βγει «νικήτρια» από την δύσκολη μάχη που δίνει.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές με τον κ. Νικολόπουλο επικοινώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
http://www.fimes.gr/2016/06/kori-nikolopoulou-nekri/
Ένα μεγάλο μπράβο, που παρά τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, αποφάσισαν
να κάνουν δωρεά οργάνων.
![worship :worship:](./images/smilies/worship.gif)
Τα θερμότατα συλλυπητήριά μου στον άνθρωπο και την οικογένειά του...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
![Εικόνα](http://pbs.twimg.com/media/CkSIAzgXAAEllMF.jpg:large)
https://twitter.com/NikNikolopoulos/sta ... 9021442048
Σε καποιο απο τα τουι βρίσκεται η απάντηση μου.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Βάλε και το δικό σου εδώ αν θες, δεν εχω προσβαση εκεί
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- ArELa
- Founder-Administrator
αυτο με αηδίασε τοσο που δε θέλω να φαίνεται, θα δώσω μόνο λινκ στο σκρινσοτ...
Θα πω μόνο αυτο που είπε ο φίλος που το κοινοποιησε... Ατοφια σκατοψυχιά, νοητική διάρροια...
https://gyazo.com/57f66621f32e0d29abc07637c98a91d7
Θα πω μόνο αυτο που είπε ο φίλος που το κοινοποιησε... Ατοφια σκατοψυχιά, νοητική διάρροια...
https://gyazo.com/57f66621f32e0d29abc07637c98a91d7
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο Πλεύρης (ο νεότερος) ξεμπροστιάζει το Βαλιανάτο ότι είναι στο Payroll του ερπετοβιου φονιά Σόρος
Να το χαιρόμαστε το παληκάρι του ροζ.
(όχι ότι εκπλήσσομαι)
και μια κι αναφέραμε τα ροζ...
Ο Πλεύρης ο πρεσβύτερος είπε ΤΗΝ ατάκα:
https://www.youtube.com/watch?v=o37WOJ3mgCY
"Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι ο κ. Μπουτάρης, ο κ. Καμίνης και αυτοί
του Συριζα, αρνούνται τις παρελάσεις πλην μιας. Την παρέλαση των πούστηδων"
Να το χαιρόμαστε το παληκάρι του ροζ.
(όχι ότι εκπλήσσομαι)
και μια κι αναφέραμε τα ροζ...
Ο Πλεύρης ο πρεσβύτερος είπε ΤΗΝ ατάκα:
https://www.youtube.com/watch?v=o37WOJ3mgCY
"Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι ο κ. Μπουτάρης, ο κ. Καμίνης και αυτοί
του Συριζα, αρνούνται τις παρελάσεις πλην μιας. Την παρέλαση των πούστηδων"
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Οι ατάκες είναι καλές για να βολεύονται όσοι δεν ειναι ικανοί να αναλύουν θέματα. Οι οπαδοί του πλεύρη, του Χιου και το λοιπο πόπολο, θα θυμούνται μόνο ότι ο καμίνης δεν θελει καμια παρέλαση εκτός απο αυτην των "πουστηδων".
Αν το πόπολο ήταν πιο έξυπνο ίσως να σκέφτονταν. Τι συγκρίνουμε τωρα; Μια εκδήλωση οργανωμένη απο ιδιώτες απο την οποία το κράτος δεν χάνει φράγκο, με μια επίδειξη δύναμης στην οποία για πλάκα ξοδεύουμε ποσά ισόποσα 1000ων αξονικων τομογράφων;
Αν το πόπολο ήταν πιο έξυπνο ίσως να σκέφτονταν. Τι συγκρίνουμε τωρα; Μια εκδήλωση οργανωμένη απο ιδιώτες απο την οποία το κράτος δεν χάνει φράγκο, με μια επίδειξη δύναμης στην οποία για πλάκα ξοδεύουμε ποσά ισόποσα 1000ων αξονικων τομογράφων;
-
- ArELa
- Founder-Administrator
πολλά μπορούν να καταλογιστούν στον Πλεύρη, αλλά για ανικανότητα ανάλυσης δύσκολοTwo-Spirited έγραψε:Οι ατάκες είναι καλές για να βολεύονται όσοι δεν ειναι ικανοί να αναλύουν θέματα.
να κατηγορηθεί... είναι μια υστερική ταμπέλα ένεκα ανυπαρξίας ικανού αντεπιχειρήματος μάλλον.
Πάμε παρακάτω και στις άλλες ταμπέλες...
1/ μιλάμε για τη συγκεκριμένη αποστροφή του Πλεύρη. Και δε χρειάζεται κανείς να'ναι οπαδός του χίου ή του πλεύρη για να διαπιστώσει ότι είναι απολύτως ακριβές αυτό που έθεσε.Two-Spirited έγραψε:Οι οπαδοί του πλεύρη, του Χιου και το λοιπο πόπολο, θα θυμούνται μόνο ότι ο καμίνης δεν θελει καμια παρέλαση εκτός απο αυτην των "πουστηδων".
2/ βλέπω απαξία για το πόπολο. Εσύ πού ανήκεις; στην ελίτ; στην επιστημονική κοινότητα
των αστροφυσικών; για να καταλάβουμε δηλαδή...
3/εφ'όσον μιλάμε για τις παρελάσεις εδώ, μόνο αυτό χρειάζεται να θυμόμαστε για τον Καμίνη.
Τι άλλο χρειάζεται να θυμόμαστε σε σχέση με τη θέση και τη στάση του ανδρός για τις παρελάσεις;
Α, ναι... ότι χρηματοδότησε και στήριξε απόλυτα τις παρελάσεις περηφάνειας
των ΛΟΑΤ , αντί να αναθέτει αυτά τα χρήματα για ανθρώπους που λιμοκτονούν, που είναι άστεγοι και
γενικότερα για τους έντονα αναξιοπαθούντες. μήπως?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
πολλά μπορούν να καταλογιστούν στον Πλεύρη, αλλά για ανικανότητα ανάλυσης δύσκολο
να κατηγορηθεί... είναι μια υστερική ταμπέλα ένεκα ανυπαρξίας ικανού αντεπιχειρήματος μάλλον.
Πάμε παρακάτω και στις άλλες ταμπέλες...
Μια χαρα δυνατοτητα αναλυσης εχει ο πλευρης. Δεν ανέλυσε, σκόπιμα γιατι ήξερε οτι είχε απέναντι του θεατές του χιου, και ψηφοφόρους της ΧΑ. Δηλαδη το πιο χαμηλής νοημοσύνης κομμάτι της κοινωνιας, που την παιζει οταν ακουει τετοια συνθηματακια και δεν το χει μ τις αναλυσεις και την κριτικη σκέψη
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Και δεν χρειαζεται ιδιαιτερο μυαλο για να καταλάβει οτι συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια.1/ μιλάμε για τη συγκεκριμένη αποστροφή του Πλεύρη. Και δε χρειάζεται κανείς να'ναι οπαδός του χίου ή του πλεύρη για να διαπιστώσει ότι είναι απολύτως ακριβές αυτό που έθεσε.
Στους ανθρωπους που γνωριζουν πως λειτουργει η προπαγάνδα και στους ανθρωπους που σκεφτονται περα απο μια ατάκα που τους ειπανε. Σε αυτους που εχουν την κατάρα να αναλύουν και να μην συμβιβάζονται δηλαδη.2/ βλέπω απαξία για το πόπολο. Εσύ πού ανήκεις; στην ελίτ; στην επιστημονική κοινότητα
των αστροφυσικών; για να καταλάβουμε δηλαδή...
Παραμυθάκια για εθνικιστάς που θα έλεγε και ο Πλεύρης.3/εφ'όσον μιλάμε για τις παρελάσεις εδώ, μόνο αυτό χρειάζεται να θυμόμαστε για τον Καμίνη.
Τι άλλο χρειάζεται να θυμόμαστε σε σχέση με τη θέση και τη στάση του ανδρός για τις παρελάσεις;
Α, ναι... ότι χρηματοδότησε και στήριξε απόλυτα τις παρελάσεις περηφάνειας
των ΛΟΑΤ , αντί να αναθέτει αυτά τα χρήματα για ανθρώπους που λιμοκτονούν, που είναι άστεγοι και
γενικότερα για τους έντονα αναξιοπαθούντες. μήπως?
Ο Δήμος αθηνων δεν δινει δραχμη στο pride, ούτε και της Θεσσαλονίκης..
Παρακάτω οι χορηγοι για να μην λέμε ότι θέλουμε. (οπου Αιγίδα=συντονισμός των συλλογικοτήτων).
http://athenspride.eu/sponsors
http://thessalonikipride.com/
Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι δεν υποστηρίζω το πραϊντ, δεν εχω πάει και δεν θα παω ποτε. Αλλα με τις ανακρίβειες δεν τα παω καλα
-
- ArELa
- Founder-Administrator
οι στρατιωτικές και οι σχολικές παρελάσεις πάπαλα... μένουν οι γκεουλίστικες που θα συνεχίζονται επ' άπειρον. Δεν έχουν μόνο οι γκέι περηφάνεια έχουν και πολλοί άλλοι για την εθνική τους ταυτότητα.Two-Spirited έγραψε:Και δεν χρειαζεται ιδιαιτερο μυαλο για να καταλάβει οτι συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια.
Ας πούμε λοιπόν ότι τα "μήλα" είναι οι γκέι και τα πορτοκάλια είναι οι εθνικόφρονες.
Τη λογική μέσα από την οποία θεωρείς αποδεκτό το να επιτρέπονται τα μήλα, και απαγορευτικό
το να "κυκλοφορούν στην αγορά" τα πορτοκάλια, την έχεις αναλύσει εσύ επί των αναλύσεων;
Και αν ναι, πού ακριβώς έχεις καταλήξει; Ότι οι γκέι είναι απολύτως φυσικό να είναι πλήρως αποδεκτοί,
αλλά οι εθνικόφρονες είναι απριόρι και ασυζητητί φτου κακά;
πρώτον δεν ήταν σύνθημα, εξέφρασε με μια απλή φράση τη σκέψη του.Two-Spirited έγραψε:Δηλαδη το πιο χαμηλής νοημοσύνης κομμάτι της κοινωνιας, που την παιζει οταν ακουει τετοια συνθηματακια και δεν το χει μ τις αναλυσεις και την κριτικη σκέψη.
Δεύτερον, στο βαθμό που θεωρώ εύστοχη την φράση του και σωστή τη σκέψη του,
είμαι προφανώς "χαμηλής νοημοσύνης" επειδή οι προκαταλήψεις σου,
έτσι το θέλουν... Μάλιστα. Συγχαρητήρια για το αναλυτικό του δικού σου νου.
Εσύ ανήκεις σε αυτούς; Μάλιστα... δε θα το σχολιάσω για να μην παραβιάσωTwo-Spirited έγραψε:Στους ανθρωπους που γνωριζουν πως λειτουργει η προπαγάνδα και στους ανθρωπους που σκεφτονται περα απο μια ατάκα που τους ειπανε. Σε αυτους που εχουν την κατάρα να αναλύουν και να μην συμβιβάζονται δηλαδη.
τους ίδιους μας τους κανόνες...
![shutup :shutup:](./images/smilies/shutup.gif)
Θα ρωτήσω μόνο ένα: Τι ακριβώς θεωρείς προπαγανδιστικό στην προκειμένη;
Γιατί μεγαλύτερη (και αισχρότερη με συγκεκριμένη ατζέντα) προπαγάνδα
(που έχει πείσει ΚΑΙ εσένα που θεωρείς ότι γνωρίζεις πώς λειτουργεί)...
από τη συλλογιστική ότι η αγάπη για την εθνότητα είναι φασισμός, καθεστωτισμός,Two-Spirited έγραψε:Παραμυθάκια για εθνικιστάς που θα έλεγε και ο Πλεύρης.
φαυλότητα, παράνοια και όλα τα κακά του κόσμου, δύσκολα θα βρει κανείς αυτή την εποχή.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Δεν υπαρχει συγκριση "gay vs εθνικοφρονες" λες και το ένα αναιρεί το άλλο, αλλα δυο event, που το ενα το χρηματοδοτουμε ολοι μας εν καιρω κρίσης και το αλλο, το χρηματοδοτούν μπαρ και νυχτερινα κεντρα απο την τσέπη τους.οι στρατιωτικές και οι σχολικές παρελάσεις πάπαλα... μένουν οι γκεουλίστικες που θα συνεχίζονται επ' άπειρον. Δεν έχουν μόνο οι γκέι περηφάνεια έχουν και πολλοί άλλοι για την εθνική τους ταυτότητα.
Ας πούμε λοιπόν ότι τα "μήλα" είναι οι γκέι και τα πορτοκάλια είναι οι εθνικόφρονες.
Τη λογική μέσα από την οποία θεωρείς αποδεκτό το να επιτρέπονται τα μήλα, και απαγορευτικό
το να "κυκλοφορούν στην αγορά" τα πορτοκάλια, την έχεις αναλύσει εσύ επί των αναλύσεων;
Και αν ναι, πού ακριβώς έχεις καταλήξει; Ότι οι γκέι είναι απολύτως φυσικό να είναι πλήρως αποδεκτοί,
αλλά οι εθνικόφρονες είναι απριόρι και ασυζητητί φτου κακά;
Παρερμηνευεις τα οσα λεωπρώτον δεν ήταν σύνθημα, εξέφρασε με μια απλή φράση τη σκέψη του.
Δεύτερον, στο βαθμό που θεωρώ εύστοχη την φράση του και σωστή τη σκέψη του,
είμαι προφανώς "χαμηλής νοημοσύνης" επειδή οι προκαταλήψεις σου,
έτσι το θέλουν... Μάλιστα. Συγχαρητήρια για το αναλυτικό του δικού σου νου.
Εννοεις αυτην την κατάπτυστη ατζεντα που λεει οτι δεν πρεπει να ντρεπομαι για την σεξουαλικοτητα μου και να μπορω να συνάπτω επισημες σχέσεις με οποιο φύλο γουστάρω;Γιατί μεγαλύτερη (και αισχρότερη με συγκεκριμένη ατζέντα) προπαγάνδα
(που έχει πείσει ΚΑΙ εσένα που θεωρείς ότι γνωρίζεις πώς λειτουργεί)...
Δεν εχω τετοια συλλογιστικη. Αγαπω το εθνος μου. Δεν το εχετε copyright or something.
από τη συλλογιστική ότι η αγάπη για την εθνότητα είναι φασισμός, καθεστωτισμός,
φαυλότητα, παράνοια και όλα τα κακά του κόσμου, δύσκολα θα βρει κανείς αυτή την εποχή.
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν διεκδικήθηκε αποκλειστικότητα...Two-Spirited έγραψε:Δεν εχω τετοια συλλογιστικη. Αγαπω το εθνος μου. Δεν το εχετε copyright or something.
Αλλά αν αγαπάς το έθνος σου, τότε γιατί είπες...
γιατί τους έβαλες VS? Ποιος το'κανε αυτό? Εγώ; Όχι δα. Δεν τα'βαλα με την παρέλασηTwo-Spirited έγραψε:Δεν υπαρχει συγκριση "gay vs εθνικοφρονες"
των γκέι, τα'βαλα με την απαγόρευση των άλλων παρελάσεων. Ποιος λοιπόν τους βάζει VS?
Μήπως αυτοί που κόβουν την περηφάνεια των εθνικοφρόνων και στηρίζουν μόνο την περηφάνεια
των γκέι;
Σε καμια περίπτωση...Two-Spirited έγραψε:Εννοεις αυτην την κατάπτυστη ατζεντα που λεει οτι δεν πρεπει να ντρεπομαι για την σεξουαλικοτητα μου και να μπορω να συνάπτω επισημες σχέσεις με οποιο φύλο γουστάρω;
Εννοώ την κατάπτυστη ατζέντα της απεθνικοποίησης όλων των λαών, κάνοντας την εθνικοφροσύνη
φτου κακά -το απολυτο κακό, και την άλλη κατάπτυστη ατζέντα της φυλετικής επιμειξίας στην ευρώπη, την ντιενεϊκή αλλοίωση φέρνοντας όλη την Αφρική και την Ασία μέσα, και που αν ΤΟΛΜΗΣΕΙ να διαμαρτυρηθεί κανείς γι'αυτό είναι ρατσιστής και καθόλου ανθρωπιστής... Το να αγαπάω και να θέλω
να διαφυλάξω την εθνότητα και τη φυλή μου, δε σημαίνει ότι μισώ τις άλλες, αλλά οι ταμπελοποιήσεις
(για να προχωρήσει και να εκπληρωθεί η ατζέντα), ΑΥΤΟ καταγγέλλουν!
Και αν μου πεις ότι δεν έχεις προσχωρήσει σ'αυτές τις λογικές, θα δυσκολευτώ πολύ να το πιστέψω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble