(λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: (λαθρο)Μεταναστευτικό-Προσφυγικό εν έτει 2015

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 22 Μαρ 2016, 22:12

Οι αιτιάσεις σου λογικές, αλλά κατά τη γνώμη μου, νιώθω πως δεν έχεις συνειδητοποιήσει στο έπακρο
ή επακριβώς αυτό που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας.

Όχι, δεν πάσχω από φαντασιώσεις ή μανία καταδίωξης και όχι δεν με διακατέχει παράλογο μίσος και εμπάθεια για τους εβραίους... Τέτοιες εμπάθειες είναι εβραϊκά χαρακτηριστικά και όχι ελληνικά.
Απλά ΞΕΡΩ πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας τι είναι, τι αντιπροσωπεύουν, τι επιδιώκουν και τι έχουν
ΗΔΗ αρχίσει να υλοποιούν. Άλλοι το βλέπουν ξεκάθαρα, άλλοι όχι...
Έχω ήδη ξεκινήσει τη μεταφραση του μεγαλύτερου πρότζεκτ που έκανα ποτέ στο ΥΤ, ένα έργο που μπορεί
να μου κοστίσει το κανάλι μου, αλλά δε μ'ενδιαφέρει πια. Θα το ανεβάσω στο βίμεο αν μου ρίξουν το κανάλι. ΤΟΣΟ πολύ θέλω να διαδοθεί αυτό...
και πριν συζητήσουμε ο,τιδήποτε άλλο επ'αυτών των θεμάτων, εμένα θα μου επιτραπεί να περιμένω να δείτε αυτά που ανεβάζω (θα ανεβάσω το 2ωρο αποσπασματικά) και όταν ολοκληρώσετε και καταλάβετε καλά με ποια λογική μιλάω εγώ, αν θέλετε το συζητάμε σε άλλη βάση. Αν δε θέλετε ή δε μπορείτε να το δείτε έτσι όπως παρουσιάζεται, κανένα πρόβλημα. Καλή καρδιά. Για μένα ΕΤΣΙ όπως παρουσιάζεται σ'αυτή την εκπομπή (που θα μεταφράσω) έχουν τα πράγματα και όλα τα άλλα είναι επί μέρους... Αυτή την εποχή απλά δε με αφορούν τα επί μέρους, γιατί νιώθω εντονότατα ότι χάνεται η Ελλάδα και μπροστά σ'αυτό, τα άλλα για μένα δεν έχουν σημασία... ούτε οι αλβανοί, ούτε το πώς και το γιατί των αντίσκηνων και των κακουχιών ούτε το αν πιστεύετε πως έχω επιχείρημα, έρεισμα και λογική ή αν με θεωρείτε υπερβολική και παράλογη. Ακόμα και το τελευταίο να παίζει στη σκέψη σας, ειλικρινά ούτε θίγομαι ούτε με πειράζει. Απλά ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα μέσα απ'τα δικά του μονοπάτια...
Μπροστά μας είναι όλα, και θα τα δούμε/ζήσουμε όλοι.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Τετ 23 Μαρ 2016, 21:06

https://m.youtube.com/watch?v=ow0RVluBmvc

( Βασουλα μου, εντος, εκτος κι επι τ' αυτα ειμαι, απλως ο χρονος μου εχει παρει αλλες διαστασεις πλεον, δεν ξερω τι στα κομματια γινεται και τρεχει σαν τρελος! Μεχρι να σκεφτω να κανω κατι το πρωι, εχει νυχτωσει κιολας! Μαλλον εγω εχω γινει πολυ αργη πλεον, δεν εξηγειται. )
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 23 Μαρ 2016, 22:34

Απορία: αν θεωρήσουμε οτι κάποια στιγμή ο έλεγχος dna θα είναι υποχρεωτικός, όπως λένε οτι θα έχουμε ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία, τι θα γίνει αν αποδειχθεί οτι κάποια παιδιά δεν είναι με τις οικογένειές τους; Όχι επειδή απεβίωσαν αλλά επειδή διαχωρίστηκαν με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Μαρ 2016, 00:21

Η αλήθεια ειναι ότι δεν το ξέρω αυτό Δελφινάκι... Έχει κάποια σχέση όμως αυτό
με το λαθρομεταναστευτικό?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 24 Μαρ 2016, 06:56

Σίγουρα έχει σχέση με το μεταναστευτικό.
Γιατί δεν επιδιώκεται η λεγόμενη πολυπολιτισμικότητα αλλά και ο έλεγχος.
Για να γίνει αποδεκτός ο έλεγχος πρέπει να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Το μεταναστευτικό ενδέχεται να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα και όχι αυτά που στην αρχή φαίνονται ή είναι άμεσα ορατά και αντιληπτά.

Γι αυτό και δεν πιστεύω ότι όλοι έχουν λεφτά πάνω τους.
Και όσοι είχαν τους τα έφαγαν οι δουλέμποροι.

Οι συνθήκες φτώχειας μπορεί να φέρουν επιδημίες ή.....κινδυνο επιδημιών ή έστω επιδημίες μαϊμού ώστε να χρειαστεί έλεγχος.
Ίσως χρειαστεί να μην είναι εντελώς "λάθρο" αλλά να καταγραφούν και να τους δοθεί κάποιου είδους ταυτότητα ή ακόμα και τσιπάκι.
Ας μην ξεχνάμε τους κανόνες και τις διαδικασίες με τις οποίες περνάει ένα μέτρο ελέγχου.
Πρόβλημα αντίδραση λύση αλλά αρχίζει να εφαρμόζεται από τις πιο αδύναμες ομάδες του πληθυσμού.
Φυλακισμένοι - μετανάστες.

Ο έλεγχος dna μπορεί να φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά οσονούπω μπορεί να γίνει ένα αποδεκτό απ όλους μέτρο για να αντιμετωπιστεί κάποιο πρόβλημα.

Ταυτότητα έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες ας μην το ξεχνάμε αυτό.
Αλλά υπάρχουν και άλλα είδη ταυτοτήτων καρτών εγγράφων αδειών παραμονής που προορίζονται για αλλοδαπούς,
Αυτός που είναι σήμερα "λάθρο" αύριο μπορεί να είναι εφοδιασμένος με κάποιο χαρτάκι ή ακόμα και τσιπάκι που θα τον τοποθετεί σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς με ιδιαίτερους περιορισμούς και δικαιώματα. Αλλά και κάποιου τύπου έλεγχο, Ίσως σε αυτους τους ελέγχους να συμπεριλαμβάνεται και έλεγχος dna ο οποίος ενδέχεται να επεκταθεί σε όλους μας.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 24 Μαρ 2016, 07:06

Και γι αυτό έβαλα και το θέμα λεφτά αν έχουν οι όχι.
Αυτός που έχει κάποια χρήματα για να κινηθεί και να κάνει μια νέα αρχή δεν είναι τόσο ευάλωτος.
Η οικονομική κατάσταση της χώρας έχει επίσης σημασία και γι αυτό δεν έφεραν μεγάλα προβλήματα οι Αλβανοί.
Λόγω μιας σχετικής ευημερίας που είχε η Έλλάδα το 1990 υπήρχε η δυνατότητα να βρουν δουλειά.

Σε μία χώρα με τους μισούς κατοίκους κάτω από τα όρια της φτώχειας αν φέρουν και άλλο 1.000.000 πάμπτωχους θα γίνει χαμός.

Και στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

Μάτια ανοιχτά λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Πέμ 24 Μαρ 2016, 20:55

doctormarkon έγραψε:Και στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

Μάτια ανοιχτά λοιπόν.
Με πρόλαβε η Δοκτορέσσα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Μαρ 2016, 22:00

εγώ πάλι το Χριστό μου δεν κατάλαβα :shock: αλλά και ξανθιά ειμαι
και "ολη εδώ" πάλι δεν είμαι. Οπότε συνεχίστε εσείς...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Πέμ 24 Μαρ 2016, 23:35

Είναι περίπου 1900 παιδιά ασυνόδευτα στη χώρα μας. Πώς; Θα μου πει κάποιος ορφάνεψαν ή οτι ισχύει κυριολεκτικά το "χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα" στον πανικό που ζούνε οι πρόσφυγες και είναι λογικό στη χαοτική κατάσταση τους. Αυτά τα παιδιά θα τα αναλάβει κάποιο ίδρυμα, λογικά. Κάποια στιγμή θα βγάλουν ταυτότητα, λογικά. Βλέπεις δεν μπορεί να γίνει απέλαση σε ορφανό (αν έχω λάθος να με διορθώσει όποιος ξέρει περισσότερα). Αν λοιπόν γίνει πραγματικότητα η ταυτότητα με βιομετρικά στοιχεία και στην πορεία αποδειχθεί οτι τα παιδιά αυτά τα ξεφορτώθηκαν για τον οποιοδήποτε λόγο εδώ, τι νέο κυκεώνα θα περάσουν; Ταλαιπωρούνται ήδη. Γιατί να έχουν και ένα ταλαιπωρημένο μέλλον επειδή έτσι θέλουν κάποιοι; Και στην τελική όλοι ξέρουμε την εγγραφοκρατία που ισχύει για τα πιο απλά εδώ. Είναι παιδιά. Δεν καταλαβαίνουν τα όσα ίσως καταλαβαίνουν οι μεγάλοι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 24 Μαρ 2016, 23:42

delfini05 έγραψε:Είναι περίπου 1900 παιδιά ασυνόδευτα στη χώρα μας.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 25#p267125
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Παρ 25 Μαρ 2016, 02:04

delfini05 έγραψε:Απορία: αν θεωρήσουμε οτι κάποια στιγμή ο έλεγχος dna θα είναι υποχρεωτικός, όπως λένε οτι θα έχουμε ταυτότητες με βιομετρικά στοιχεία, τι θα γίνει αν αποδειχθεί οτι κάποια παιδιά δεν είναι με τις οικογένειές τους; Όχι επειδή απεβίωσαν αλλά επειδή διαχωρίστηκαν με τον οποιοδήποτε τρόπο.

καλα αν γινει ελεγχος DNA για τα παιδια εχει να γινει χαμος με τους κεραταδες που μεγαλωνουν παιδια αλλων χωρις να το ξερουν. Μιλαμε για παρα πολυ μεγαλο αριθμο
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 25 Μαρ 2016, 03:49

Πολύ φοβάμαι ότι για τα εξαφανισμένα ασυνόδευτα, δε θα χρησιμεύσει το DNA

(και ο νοών νοείτω)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Μαρ 2016, 20:10

Βέροια: Επεισοδιακή «υποδοχή» προσφύγων - Σε κλούβα των ΜΑΤ κρύφτηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πέταξαν γουρουνοκεφαλές στους πρόσφυγες που έφτασαν από την Ειδομένη - Πήγαν να λιντσάρουν τον Γιώργο Ουρσουζίδη

Μπορεί οι πρόσφυγες να πείθονται σταδιακά να εγκαταλείψουν την Ειδομένη και να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι πάντοτε και παντού... καλοδεχούμενοι.

Κάτι τέτοιο φάνηκε στη Βέροια, τουλάχιστον, όπου κατευθύνθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα πρώτα έξι πούλμαν με πρόσφυγες και μετανάστες που δέχτηκαν να φύγουν από την Ειδομένη. Η εγκατάστασή τους στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου, δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα, έγινε με επεισοδιακό τρόπο.

Σύμφωνα με το verianet.gr, κάτοικοι που δεν θέλουν τους πρόσφυγες στην περιοχή τους, συγκεντρώθηκαν και τους αποδοκίμασαν. Η διαμαρτυρία κράτησε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου, το οποίο πέρασε την πύλη του στρατοπέδου.

Κάποιοι «θερμόαιμοι» πέταξαν μάλιστα μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου... γουρουνοκεφαλές.
Οι αντιδράσεις του κόσμου συνεχίστηκαν και μετά τη διέλευση και την είσοδο του λεωφορείου στο χώρο του στρατοπέδου.

Κάποια στιγμή, δε, παραλίγο να δημιουργηθεί «θερμό» επεισόδιο από την παρουσία του βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ουρσουζίδη, ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο λίγη ώρα πριν από την άφιξη του λεωφορείου. Η εμφάνισή του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν προς το μέρος του.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και ο ίδιος, εμφανώς ξαφνιασμένος, βρήκε αμέσως καταφύγιο πίσω στην κλούβα.

Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να εξομαλύνουν την κατάσταση, κάποιος πέταξε μια γουρουνοκεφαλή στην κλούβα, δημιουργώντας εκ νέου μια μικρή αναστάτωση.

Λίγη ώρα πριν τα επεισόδια, ο κ. Ουρσουνίδης είχε σύντομες συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής. «Στο λόγο της τιμής μου, σας λέω ότι θα είναι μόνο Σύριοι. Θα έρθουν 200 σήμερα και άλλοι 200 μετά... Μίλησα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα μείνουν έως ότου τακτοποιηθεί το πρόβλημά τους, καθώς κανένας από τους πρόσφυγες δεν θέλει να μείνει εδώ, όλοι έχουν συγγενείς στο εξωτερικό» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

«Να μην έχουμε εικόνες της Ειδομένης, αυτό θέλουμε. Χρυσέ μου άνθρωπε, θέλουμε ειρήνη» είπε ένας ιερωμένος που ήταν παρών στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται στα βίντεο από το veriotis.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα τέσσερα λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν αργότερα το βράδυ στο στρατόπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

βίντεο και φωτο στην πηγή του άρθρου εδώ http://www.protothema.gr/greece/article ... ou-suriza/

στα χαφιεδοκάναλα άκουσα ότι τα καταστήματα στη Βέροια αρνούνται
να πουλήσουν ο,τιδήποτε στους μετανάστες...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Πέμ 31 Μαρ 2016, 02:05

Ο δήμος Αθηναίων νοικιάζει 200 σπίτια για τους πρόσφυγες.
Θα έχουν έκταση από 60 τετραγωνικά μέτρα και άνω.

Στην ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις υποδοχής για περίπου 3.000 ωφελούμενους μέχρι το τέλος του 2016, προχωρά ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας 20.000 προσφύγων που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η συνέχεια του άρθρου στην πηγή http://www.newsbeast.gr/greece/fakelosm ... -prosfiges
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 05 Απρ 2016, 12:43

ΕΣΚΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΜΠΑ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!!!
Τον κίνδυνο αναδιάταξης των συνόρων με αφορμή το προσφυγικό, επέσεισε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης.

«Πάμε σε αναδιάταξη των συνόρων, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά το Αιγαίο γίνεται μια ελεύθερη ζώνη, στην Ευρώπη γίνεται ένας εποικισμός και πάμε σε μια νέα Γιάλτα. Ας ελπίσουμε ότι ξέρουμε τι κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά (σ.σ. στο 1:23′ του πρώτου βίντεο).

Από τη Λαμία, όπου βρέθηκε για να μιλήσει σε εκδήλωση των «300», ο Γιάννης Πανούσης επανέλαβε την κριτική του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. «Υπήρξε αιφνιδιασμός. Εγώ το είχα πει ότι θα έρθει 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και με έλεγαν φαντασμένο. Τώρα όλοι έχουν σηκώσει φράχτες και η χώρα μας είναι το μαύρο κουτί…», είπε ο πρώην υπουργός για το προσφυγικό. «Αισθάνεται κανείς ότι λειτουργούμε αμυντικά και χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό.

Η συνέχεια εδω http://katohika.gr/ellada/eskase-megali ... rosfigiko/

Μαααααααλιστα.... :swear:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Απρ 2016, 14:41

:scratch:

Τώρα αν πω ότι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ετοιμαζόμουν να ανεβάσω εδώ,
ξέρω ότι εσύ τουλάχιστον θα με πιστέψεις...

έλεος, ευλογημένη... :dunno:

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επαληθευτεί πλήρως η ψαρούκλα μπενάκη μετά από 11 χρόνια...

κατέστρεψαν την ελληνική αυτοκρατορία στην αρχαιότητα,
να μην καταστρέψουν και την ελληνική οντότητα σήμερα;
Αφού τους αφήνουμε.... :banghead:

Επίσης, άλλη μια απολύτως σαφής εικόνα για το ποιοι προέχουν στην Ελλάδα πλέον.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=TxChky12lLY

το ξύλο που επεσε στους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες της Χίου, από τα ΜΑΤ-εκπαιδευμένα ΡΟΜΠΟΚΟΠ-ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ, δεν περιγράφεται... η εικόνα του βίντεο τα λέει όλα και δε νομίζω
πως υπάρχει πολίτης που να μην το είδε. Ακόμα και τα χαφιεδοκάναλα το έδειξαν

σύμφωνα με το Π.Θ.

Σοκαριστικό βίντεο - Τρεις κάτοικοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο - Καταδίκασε την επίθεση των ΜΑΤ ο δήμαρχος του νησιού και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση - Βαριές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης από το Ποτάμι για το κόστος κατασκευής του hotspot
Ένταση επικράτησε την Κυριακή το βράδυ στη Χίο καθώς λίγο μετά τις 21:30 σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές μεταξύ κατοίκων και διμοιρίας των ΜΑΤ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών.

Όπως αναφέρει το politischios.gr xωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούνταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους.

Από τις συμπλοκές τρεις κάτοικοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα 50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από εκεί στο Δικελί της Τουρκίας.

Καταδικάζει την επίθεση των ΜΑΤ ο δήμαρχος του νησιού

Την αναίτια, όπως την χαρακτήρισε, επίθεση των ΜΑΤ κατά κατοίκων της περιοχής Ταμπάκικα Χίου, καταδίκασε με δηλώσεις του – αργά το βράδυ της Κυριακής – ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς.

Ο δήμαρχος απέδωσε το περιστατικό στην γενικότερη έλλειψη συντονισμού από την πλευρά της κυβέρνησης σε όσα συμβαίνουν στη Χίο τις τελευταίες ημέρες και κατήγγειλε ότι «δεν είναι δυνατόν η τοπική κοινωνία να είναι έρμαιο μιας ασχεδίαστης και αδιευκρίνιστης κατάστασης».

στο άρθρο έχει κι άλλο βίντεο και αρκετές φωτογραφίες.

http://www.protothema.gr/greece/article ... -kai-mat-/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 05 Απρ 2016, 16:41

Τώρα, συγγνώμη, αλλά περιμένετε κάτι καλύτερο, όταν ο απόφοιτος λυκείου θέλει να περάσει σχολή αστυνομικών απλώς και μόνο για να του δοθεί η ευκαιρία να χτυπάει κόσμο; Έχετε ιδέα πόσα νεαρά παιδιά, έχοντας τέτοια "όνειρα", πέρασαν σε τέτοιες σχολές;;;;;;; Τι καλύτερο περιμένετε; Το μόνο που τους νοιάζει είναι να χτυπούν. Να τους δοθεί η ευκαιρία (που βασικά είναι εντολή, αλλά τη βλέπουν ως ευκαιρία) να χτυπήσουν. Και όταν χτυπούν κόσμο, αντί να κλαίνε μέσα από το κράνος, χαίρονται και νομίζουν ότι είναι ράμπο. Χτυπούν γυναικόπαιδα και νομίζουν ότι βρίσκονται σε ειδική αποστολή. Τι καλύτερο περιμένετε;

Προφανώς και δεν είναι όλοι τέτοιοι, αλλά δυστυχώς πολλοί είναι. Υπάρχουν και κάποιοι που τιμούν το εθνόσημο.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 06 Απρ 2016, 07:16

Μπορεί και κάτι να πίνουν και δεν μας δίνουν.

Ρους βλέπω κάθε μέρα χωρίς κράνος και χωρίς πιόματα και ουσίες.
Κάτι πιτσιρίκια είναι.
Δεν τα πιάνει το μάτι πως μεταλλάσσονται όταν τους δοθεί η εντολή.
Κάτι πίνουν.

Πριν από πορείες παίρνουν τα καφεδάκια τους και καλαμπουρίζουν δίπλα στην κλούβα.
Τους βλέπαμε μια μέρα με τον Τεο (τι κάνει αυτή η ψυχή). Εκεί δίπλα απο το περίπτερο ήταν αραχτοί.
Πιτσιρίκια αγγελούδια που σε λίγο θα έβγαζαν κέρατα και ουρές και θα άρχιζαν να βαράνε.

Κάτι πίνουν και η δόση εξαρτάται από το μέγεθος της πορείας και της πιθανότητας για επεισόδεια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Απρ 2016, 11:28

Δεν ξέρω αν πίνουν, αλλά μπορώ να στοιχηματίσω και τη ζωή μου (κι ας μην έχω αποδείξεις) πως όχι απλά "κάτι πίνουν και δε μας δίνουν" που λέει κι η δόκτορ, αλλά κάτι τύπου mind control παίζει στην εκπαίδευσή τους. Δεν είναι μόνο εδώ αυτό το φαινόμενο, στις ΗΠΑ και στην Αγγλία παίζει τουλάχιστον απ'το 13 ή 14... κάνουν σουρωτήρια από σφαίρες, ανθρώπους επειδή τους κοίταξαν περίεργα... αλλά και στα δικά μας, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το '10 και το '11 που πήγαινα στο Συνταγμα κι έφαγα τα δακρυγόνα της αρκούδας (ακόμα και κλομπιά) οι μπάτσοι δεν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι σαν τις τωρινές "σειρές"... Οι τωρινοί πιτσιρικάδες έχουν ένα βλέμμα τελείως νεκρό , ανέκφραστο, και απλανές . ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙ πουθενά. Πάντα τα κομπλεξάκια πήγαιναν στη σχολή για να νιώσουν πως αποκτάνε κάποια εξουσία. Αυτό το τωρινό ΔΕΝ είναι έτσι. ΠΟΤΕ δεν ήταν οι μπάτσοι ΤΟΣΟ ρομποτοποιημένοι και αναίσθητοι, 'όσο κόμπλες και καθίκια και να ήταν. Παραείναι αφύσικο... η γυναίκα που τους φώναξε "ποια μάνα σας γέννησε", δεν είχε καθόλου άδικο. Είναι σα να μην είναι...όχι μόνο Ελληνες ρε παιδιά... αλλά σα να μην είναι καν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 06 Απρ 2016, 22:26

Στα κανάλια είναι "Η" είδηση σήμερα οτι ένα πρόσφυγας έπιασε ένα βρέφος, άγνωστο αν ήταν δικό του,και το κράδαινε.
Στη σελίδα του σκαϊ σκαϊ βρήκα ένα καλό βίντεο της όλης κατάστασης.

Ο τύπος είναι ο παππούς του παιδιού. Δεδομένο!
Στο 13:42 όμως γίνεται ένας σχολιασμός οτι ένας νεαρός είναι η 5η φορά που ξαπλώνει. Είναι ο ίδιος που φώναζε νωρίτερα.
Και τελικά να είναι και στη δεύτερη σκηνή που στήθηκε καταμεσής του δρόμου προσπαθώντας να βάλει παιδιά μέσα και ο παππούς να σιγοντάρει.

Και μου περνάει η απορία λοιπόν:
ή που όρια τέλος άρα η λογική του παραλόγου είναι κινητήριος για πολλά,
ή που σας παίρνουμε στο φιλότιμο σαδιστικά!

Και δεν μου αρέσει κα-νέ-να από τα δύο!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 15 Απρ 2016, 14:09

OI METANAΣTEΣ ΩΣ ΤΟ «ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ»! «THE REFUGEES WEAPON»… ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΥΦΟ «ΔΟΓΜΑ

The Refugees weapon! Δηλαδή οι «Πρόσφυγες ως όπλο» ή ουσιαστικά, ως το «απόλυτο όπλο», αφού δεν μπορείς να ανταποδώσεις τα «πυρά» τα οποία δέχεσαι! Αυτό είναι το ανομολόγητο, το κρυφό δόγμα της σημερινής αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής!
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά που ζήσαμε και που ζούμε τα τελευταία χρόνια απλώς… έτυχαν, τότε συνεχίζετε να είστε εγκλωβισμένοι στο matrix που κάποιοι μας επέβαλαν ηθελημένα. Ήδη από το τέλος του 2009, τότε που ανέλαβε ο επαίσχυντος και μισέλλην ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου) τη διακυβέρνηση της χώρας, η απόφαση ήταν ειλημμένη ώστε να εφαρμοστεί εδώ, σ’ εμάς, το πιο σκληρό και μακροχρόνιο πολύ-πείραμα που είχε επιχειρήσει μέχρι τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Άλλωστε, μας το είχε πει κατάμουτρα ο Γιωργάκης πριν ακόμα υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο: «Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο». Δηλαδή, είναι η χώρα - πειραματόζωο στην οποία έμελλε να εφαρμοστούν «πιλοτικά» κάποια απίστευτα σκληρά και κλιμακωτά οικονομικά μέτρα, τα οποία θα επέφεραν με μαθηματική ακρίβεια: κλείσιμο των επιχειρήσεων, ανεργία στα ύψη, εξαθλίωση του λαού, χιλιάδες θανάτους (από αυτοκτονίες, άγχος, ανεπαρκή περίθαλψη, τεχνητές ελλείψεις φαρμάκων κ.λ.π.), επ’ αόριστον παύση της ρευστότητας (capital controls), αλλεπάλληλα μνημόνια από διαφορετικές και διαφορετικού ιδεολογικού «προσήμου» κυβερνήσεις -όλες λαοπλάνες πριν την εκλογή τους, αλλά και άκρως προδοτικές και δουλικές απέναντι στη Δύση μετά απ’ αυτήν την εκλογή, με πρόσφατη και τελευταία την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που διενήργησαν μια τεράστια απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενοι την «ελπίδα» που του ενεφύσησαν. Και τώρα, η ώρα έχει σημάνει για την επόμενη φάση του «σχεδίου», την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού (ή όπως αλλιώς θέλει να το πει ο καθένας), η οποία έχει ως απώτερο σκοπό την πλήρη καταστροφή και εξόντωσή μας! Τώρα, γιατί θέλουν να μας αφανίσουν; Αυτό θα το εξετάσουμε περισσότερο και θα το αναλύσουμε σε ένα μελλοντικό άρθρο. Επί της παρούσης, θα πω μόνο πως είμαστε Έλληνες και φορείς του Ελληνικού Πνεύματος. Αυτό αρκεί για να θέλουν να μας αφανίσουν… Γι’ αυτό και μπήκε ήδη σε εφαρμογή, εν χορώ, το «απόλυτο όπλο», ένα όπλο που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις, αφού δεν μπορείς να απαντήσεις στις «ομοβροντίες» των εισβολέων και να σκοτώσεις τον «εξαθλιωμένο» (όπως εμφανίζεται) αντίπαλο, ο οποίος έρχεται, παρόλ’ αυτά, για να βάλει φωτιά στη χώρα σου.
Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, διαβάστε πιο κάτω τα τεκμήρια, τις αδιάσειστες αποδείξεις που σας προσκομίζω και που καταδεικνύουν πως όλα, μα ΟΛΑ ήταν η εφαρμογή ενός συγκεκριμένου κλιμακωτού σχεδίου εξαρχής! Πριν απ’ αυτό όμως, καθίστε και σκεφτείτε, βήμα προς βήμα, τα πρόσφατα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες. Άξαφνα, μετά τη συμφωνία για το νέο μνημόνιο, γίνεται το αδιανόητο: ανεξέλεγκτες ροές, εκατοντάδες πνιγμένοι, έμφαση στα μωρά και στα παιδιά για να επηρεαστεί συναισθηματικά ο εγχώριος πληθυσμός και ουσιαστικά να υποστεί σύγχυση το δημόσιο αίσθημα αλλά και να δημιουργηθεί πόλωση και αντιπαλότητα μεταξύ των συμπαθούντων και των αντιπαθούντων, ύστερα κλείσιμο των συνόρων εκ μέρους των επίορκων απέναντι στις συμφωνίες τους «εταίρων», στη συνέχεια το ΝΑΤΟ και η Τουρκιά (με αναρίθμητες παραβιάσεις και απειλές εναντίον μας παρά τη «συμφωνία») στο Αιγαίο και βεβαίως, η άτυπη μεν, ουσιώδης δε ανάθεση της διαχείρισης της κατάστασης του λαθρομεταναστευτικού σε κάτι ύποπτες ΜΗΚΥΟ και σε κάποιους «αλληλέγγυους» του τίποτα. Εκ παραλλήλου, η πλήρης απουσία του κράτους, η εκδήλωση αδυναμίας και μη επέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κατά τη διάρκεια υποκινούμενων ταραχών εντός και εκτός των χοτ-σποτς, η άτακτη και αδικαιολόγητη υποχώρηση ακόμη και απέναντι σε ζητήματα αυτονόητα κρατικής ευθύνης και ανάληψης κατασταλτικής δράσης (πρόσφατο παράδειγμα η ελευθέρωση των κρατουμένων παρανόμων «αλληλέγγυων» στα Ιωάννινα, κατόπιν της «πίεσης» η οποία ασκήθηκε, αφού κρατήθηκε από τους συνεργάτες τους σε ομηρία εντός του Δημαρχείου ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης)! Όλα ελεύθερα, λοιπόν, για τους δήθεν «πρόσφυγες» και τους πάτρωνές τους, καμία προστασία στο νόμιμο πολίτη της χώρας, δίωξη των Ελλήνων που αντιδρούν, αθρόα εισροή και ήδη επιβολή του Ισλάμ και των «νόμων» του εντός της επικράτειας (π.χ. συστάσεις για την ένδυση των Ελληνίδων, ώστε να μην προκαλείται το αίσθημα των «προσφύγων» και άλλα πολλά) και… ξαφνικά, εντελώς ξαφνικά… Οι ροές σχεδόν σταματούν! Ως δια μαγείας! Γιατί;
Γιατί αυτοί αρκούν! Αρκούν για το εν εξελίξει τεράστιο και άκρως επικίνδυνο για μας πείραμα Κοινωνικής Μηχανικής, το οποίο διενεργείται σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού! Και ακόμη δε δείχνει, φυσικά, πού θα οδηγήσει η κατάσταση (αφού τύμπανα τακτικού και άτακτου πολέμου ηχούν εντός των τειχών πλέον), ενώ, από την άλλη, το τρομοκρατικό σφυροκόπημα των νέων επερχομένων μέτρων και η οικονομική σύνθλιψη του Έλληνα συνεχίζονται ανελέητα και μάλιστα εντείνονται…
Αλλά ας πάμε στις αποδείξεις που σας υποσχέθηκα πιο πάνω!

Εξαιρετικό άρθρο! Και η ενδιαφέρουσα συνέχεια (οι προαναφερόμενες αποδείξεις) εδω http://doretapeppa.blogspot.gr/2016/04/ ... eapon.html
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Απρ 2016, 15:21

Πολύ καλό άρθρο! :clap: :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 26 Απρ 2016, 23:31

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο κράτησης προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέγερση ξεκίνησε περίπου στις 4 το απόγευμα από ασυνόδευτους ανήλικους κρατούμενους μετανάστες. Κάποιοι «αλληλέγγυοι» μεταδίδουν με συνεχής αναρτήσεις ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν αστυνομικός χτύπησε ανήλικο. Οι μετανάστες που κρατούνται στη Μόρια πάντως διαμαρτύρονται για τις επικείμενες επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην Τουρκία.

Πριν από λίγο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας μαζί με τον Ολλανδό ομόλογο του που πραγματοποιούν επίσκεψη στη Λέσβο δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με ρίψεις μπουκαλιών νερού και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τους φυγάδευσαν οι αστυνομικοί.

http://katohika.gr/ellada/lesvos-moria- ... in-athina/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 27 Απρ 2016, 03:57

η εξέγερση
Εδώ βρήκαν να την κάνουν. Στην πατρίδα τους γιατί δεν την έκαναν;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 197 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Πέμ 28 Απρ 2016, 09:16

Γιατί εκεί αλλάχ ακμπάρ μπουμ ....και το σκατό στην κάλτσα.
εδώ είμεθα "αλληλέγγυοι" .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”