Τι μου λεει ο Καζακης στα δυο αυτα λεπτα.Να γυρισω στη δραχμη.Πως θα κοψω νομισμα ,χωρις χρυσο?ArELa έγραψε:ε, λοιπόν, δε χάνεις τίποτα να ακούσεις κι αυτό το δίλεπτο.ostraka sos έγραψε:Τον Καζακη Βασω τον εχω ακουσει πολλες φορες.
τον έχω ακούσει αρκετά ώστε να επιβεβαιώνω ότι είναι ενήμερος για τα της ΝΤΠ,ostraka sos έγραψε:Ευχομαι να εχεις ,ακουσει ,τον Λαμπρακη,τουλαχιστον οσες φορες,εχω ακουσει τον Καζακη.
Απλά για μένα, δεν έχει ανακαλύψει την πυρίτιδα. Αυτά που λέει συγκεντρωτικά τα έχω βρει μονάχη μου στα 15 χρόνια που την ψάχνω. Δεν ξέρω αν κανείς διευρύνει συνειδητότητες και εμπεδώνει αρκετά αν του σερβιριστούν όλα στο πιάτο χωρίς προσωπική του έρευνα με ιδρώτα αίμα και ξενύχτια, αλλά ο ίδιος ο Λαμπράκης λέει πράγματα διαφωτιστικότατα και δίνει γερό ερέθισμα και έναυσηα ν'αρχίσει ο άλλος να την ψάχνει και να διευρύνει το αντιληπτικό του πεδίο, και σ'αυτό το κομμάτι ασφαλώς και τον επικροτώ. Οι αφυπνιστές ποτέ δεν είναι αρκετοί και χρειάζονται στην ανθρωπότητα για να μεταδίδουν το φως.
Δε το λεει αυτο.Χαρτια δηλαδη θα κοψω?Πως θα σταθουν παγκοσμια?Α θα τους τηλεφωνησω να τον στειλουν πισω ξεχασα βρε το Σημιτη θα πω, εχει το τηλεφωνο τους.Αυτος εδωσε τελευταια χρυσο,γιατι ο χρυσος που εδωσαν πιο παλια εγινε δικος τους, με το νομο της ιδιοχρησιας,τοσα χρονια
Μου λεει να απαλαγω απο αυτους,τι καινουριο?Πως, δε λεει ομως ,με οπλα ,με ψηφο,με το στρατο,αα καταλαβα με το να παω να τους βαλω σε αεροπλανο και να τους διωξω,μαζι με 4 εκατομυρια ακομα.
Οι προστατες τους θα δεσουν τα σκυλια και θα ανοιξουν τις πορτες,περαστε κοσμε.
Α και θα κανω Εθνοσυνελευση,καινουριο Συνταγμα που θα λεει.Η χωρα μου ανηκει μονο σε εμενα,δημοκρατικα
και τα 8 εκατομυρια,πολιτων θα παραγουν πλουτο,για να συνεχισει η χωρα να ειναι αυταρκης.
Το δυλεπτο αυτο ειναι τοσο φτωχο,για μενα ,που εντυπωσιαστικα.
Δεν σε ειρωνευομαι.Ακου και εσυ ξανα, αφου τα ξερεις, απο τοσο παλια,αυτα που λεει ο Λαμπρακης,χτες στα Χανια και ξαναθυμησουτα.Μηπως κανεις το συνηγορο του'' εξω απο εδω''?
Γιατι νομιζω οτι μου κανεις πλακα με αυτο το διλεπτο.