Καζάκης-ΕΠΑΜ 5

Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Καζάκης-ΕΠΑΜ 5

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 17 Αύγ 2013, 03:02

ArELa έγραψε:
Kostakis έγραψε:H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΡΑ! (βίντεο στα αγγλικά)
Όταν τα λέει ο Καζάκης, είναι τρελός για κάποιους και επικίνδυνος.
Μάλλον κι ο Σβάρτς κι όχι μόνο (ένα σωρό έγκριτοι αναλυτές τα λένε)
είναι τρελός και επικίνδυνος...
γιατί δεν τους βάζουν σε τρελάδικο ήθελα να'ξερα...

χρήμα από αέρα, και μετά μας λέει ο καπετάνιος για χρυσούς, ασήμια και τι θα κάναμε με τους έξω αν μέσα είχαμε εθνικό νόμισμα...
Άντε γεια!
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 12:56

1/Ο χρυσός που κρατάνε στα ντουλάπια τους, (fort knox) δεν έχει καμία σχέση με το ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ νόμισμα που κόβει η Fed και η ΕΚΤ και ο άγιος σουλπίκιος στον Άρη. Ο χρυσός έπαψε να στηρίζει το νόμισμά των ΗΠΑ (και όλων) από το '71.
αυτό για κάποιο λόγο δε γίνεται κατανοητό...

2/ Είναι αμφίβολο αν κρατάνε το χρυσό στο φορτ νοξ πλέον.
Όσοι δημοσιογράφοι ζήτησαν να μπουν μέσα να μαγνητοσκοπήσουν τις μπάρες χρυσού, (από το 2008 και μετά) πήραν κανονικότατα ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Ο εξαιρετικός αγωνιστής, δικαστής Ναπολιτάνο, τα λέει ΩΣ ΕΧΟΥΝ.
Κάνε τον κόπο να το ακούσεις.

.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 17 Αύγ 2013, 13:20

Οσα και να δειτε δεν καταλαβαινετε.
Ο καπετανιος σας Βασω και λοιποι,σας λεει,οτι ο Καζακης θελει συστημα εξω απο ΕΕ.Θελει ελεγχο της χωρας με κλειστα,ελεγχομενα συνορα.Ο κυριος αυτος θελει ,να εχετε αμεσα ενα χαρτι που για εξω θα ειναι κουρελοχαρτο.
Ο καπετανιος σας σας λεει οτι αυτο που θελει ο Καζακης σας ,ειναι μια πατατα και μιση.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.-
Μεχρι το ονειρο σας να γινει ,η χωρα θα χαθει.Μεταναστευση να φερνουμε χρημα,απο εξω ,για να ζησομε.
Ο καπετανιος σας σας λεει οτι θα αναγκαστητε να κανετε συμαχους που σας το κρυβει.
Ο καπετανιος σας σας λεει οτι μεχρι να στησουμε παραγωγη ανταγωνιστικη , θα ειμαστε γκομενες του καθενος.
Ο καπετανιος σας σας λεει,οτι ο στρατος σας θα εχει προβλημα.
Απο το ενα αφεντικο[Γερμανια]στο αλλο[δολαριο].Ναι δολαριο,γκομενες των Αμερικανων,για τις εξωτερικες συναλαγες.
Σας λεω οτι δεν μπορειτε να κοψετε αυριο ,χρημα με αξια για εξω και με λετε κολλημενο.

Αμεσα τιποτα, και μονο θα Και αναλυσεις επι αναλυεων.
ΔΕν ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2008.Καταλαβετε το φτανει .
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 17 Αύγ 2013, 13:52

Δημήτρη ,δεν υποστηρίζω κανέναν και το έχεις δει και στις τοποθετήσεις μου,αλλά η θέση του Καζάκη περί ευρώ και Ε.Ε ταυτίζεται με τη δική μου.Και αυτό δεν με κάνει Καζακικό.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 13:54

Καπετάνιε, σε σένα δεν θ'απαντήσω. Πρώτον διότι εξακολουθείς να προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου σε κάποια σημεία, και δεύτερον και κυριότερον, διότι ο παμπούλης έγραψε πως σου φέρθηκα εχθρικά κι εσύ σιώπησες... δεν πήρες καμία θέση, που για μένα σημαίνει και συναίνεση αυτό, αλλά δεν είμαι και απόλυτη. Πριν κάνω οποιονδήποτε περαιτέρω διάλογο μαζί σου, θα πρέπει να εξηγηθείς, λοιπόν. Ή επικροτείς ή διαψεύδεις αυτό που είπε ο παμπούλης... Αν συμφωνείς μαζί του, δεν έχω κανέναν λόγο να συζητώ με κάποιον που με θεωρεί εχθρική.

Πάω στην ΙΟΝ:
ION 4ever έγραψε:Αυτή είναι η γνώμη μου, για τον Καζάκη Αρελα.
Αν η γνώμη σου είναι set in stone και δεν αλλάζει επ'ουδενί,
δεν έπρεπε καν να θέσεις όπως είπες...
ION 4ever έγραψε:Στο προηγούμενο από αυτό νήμα αναφέρθηκα στα σημεία που διαφωνώ καθέτως με την τακτική του.
έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα από σεβασμό στην ομαλή λειτουργία του φόρουμ
άλλα και σε σένα την ίδια και σε όσους τον υποστηρίζουν.

Στο τότε νήμα που'θεσες τα σημεία διαφωνίας, σου δόθηκαν απαντήσεις.
Στα σημεία που εμείς δώσαμε ενστάσεις, επιφυλάξεις, επιχειρήματα, δόθηκαν κατά κόρον επιθέσεις και μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Ένα το κρατούμενο.
Σχετικά με αυτά που έθεσες στο καζάκειο νήμα....φάνηκε πως κάποια πραγματάκια τα έβλεπες από λάθος οπτική γωνία. Αν έφυγες από σεβασμό για εύρυθμες λειτουργίες χωρίς να λυθούν όλες οι απορίες σου, χωρίς να ικανοποιηθείς από τις απαντήσεις που πήρες, έπρεπε να μείνεις μέχρι να ξεκαθαριστούν αυτά τα πράγματα. Το ότι δεν έμεινες ενώ σου έμεναν κενά, σημαίνει πως εκτός του σεβασμού που λες και το δέχομαι, η γνώμη σου ήταν preset και δεν άλλαζε ακόμα κι αν κατέβαινε ο Χριστός και σου'λεγε κάτι άλλο...

Όμως ακόμα δεν καταλαβαίνω με ποια λογική θεωρείς πως η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι επικίνδυνη... Αυτό δεν το λέει μόνο ο Καζάκης, το λένε ΟΛΟΙ όσοι δεν είναι στο μπλοκ των ευρωκρατούντων... Όλοι όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση στα οικονομικά και έχουνσ τοιχειώδη εντιμότητα...
Το λέει ο John Laughland http://www.youtube.com/watch?v=j-o8TM1o5eA

Το λέει ο Λαπαβίτσας

Το λέει ο Σπυρόπουλος http://eleutheriellada.wordpress.com/%C ... %B5%CF%83/

το λέει ο Μαξ Κάιζερ, το έλεγε ο Τσάπμαν, ο Σελέντε, το έχει πει η guardian & new york times (πως όσο είμαστε στο ευρώ πεθαίνουμε)... ποιος άλλος να το πει για να γίνει κατανοητό δηλαδή;;

Η ΕΝΤ επ'αυτού, τι λέει αλήθεια;
ION 4ever έγραψε:Για μένα καζακης είχε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα και είχε την ευκαιρία του να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο ρεύμα. Δεν τα κατάφερε. είναι πολύ λίγος.
Δεν φταίω εγώ για αυτό.
όχι δε φταις εσύ, αλλά το "πολύ λίγος" είναι το μάλλον αβασάνιστο συμπέρασμα, ή ίσως...άποψη της ΕΝΤ που ενστερνίστηκες; (ειλικρινά δεν το ξέρω)
Ξέρω ότι τα ποσοστά για οποιοδήποτε κόμμα που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις σήμερα, δεν μπορείς να ορκιστείς ότι είναι πραγματικά...
'Άκουσα ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων είπαν στο ΕΠΑΜ (και σε άλλα μικρά κόμματα φυσικά) πως αν θέλει να εμφανίζεται ξέχωρα στα ποσοστά, πρέπει να σκάσει ένα χρηματικό ποσό (νομίζω 1000 Ε) Το ΕΠΑΜ δε δέχτηκε φυσικά, με αποτέλεσμα να κατατάσσουν το ποσοστό του στο "ΑΛΛΟ". Πώς μπορείς να ξέρεις, λοιπόν; (ακόμα κι αν πίστευες στις δημοσκοπήσεις)...
Η δράση του ΕΠΑΜ υπέρ του πληθυσμού (κι αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει εδώ) είναι φιλότιμη και εκτενής. Αυτό στα δικά μου μάτια δεν είναι καθόλου λίγο...
ION 4ever έγραψε:Ο χρόνος είναι μεγάλος guru και θα μας φωτίσει όλους
ως προς την αλήθεια των λόγων και των πράξεων.
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Αν κάτι προσπάθησα εδώ, δεν είναι να σε πείσω να στηρίξεις ΕΠΑΜ ή Καζάκη, αλλά να σε παροτρύνω να μην κλείνεις πόρτες ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ που δίνει μάχη γι'αυτόν τον τόπο. Να αφήνεις πάντα ένα παράθυρο ανοιχτό. Η μούρη μου πχ, δεν κλείνει πόρτες ούτε στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ούτε στο Σπίθα... ούτε και στην ΕΝΤ αν θες, παρόλο που με την ΕΝΤ έχω σήμερα πολλές επιφυλάξεις... Σε κανένα κίνημα που δίνει μια μάχη ενάντια σ'αυτή τη λαίλαπα δεν νιώθω πως δικαιούμαι να κλείνω πόρτες...
Δεν πράξατε το ίδιο όμως και εσείς.
Να φύγουμε απ'το τόπικ από σεβασμό, ενώ νιώθαμε πως ίσως σε κάποιο σημείο να παίζει εξαπάτηση; Όχι, εγώ δε θα'φευγα πριν εξαντλήσω κάθε προσπάθεια να κάνω τον άλλον (για τον οποίο νοιάζομαι και προσωπικά) να δει πως υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Προσωπικά εξάντλησα κάθε προσπάθεια, αλλά έχω ήσυχη τη συνείδησή μου που την έκανα, κι ας μην έπιασε τόπο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Σάβ 17 Αύγ 2013, 14:49

Πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω την αρνηση που διακατέχει μερικους(και δεν το λεω εχθρικα, οσοι με εχουν γνωρισει καταλαβαινουν με τι τροπο το λεω)....

Οποια και αν ειναι η απορια σας σχετικα με το επαμ ή ειδικοτερα για το Δημητρη, δεν εχετε παρα να ψαξετε-διαβασετε-ακουσετε. Τα εχει εξηγησει ΟΛΑ εκτενώς...εκτενέστερα πεθαινεις :P

Και για την μεταβατικη περιοδο μεχρι να κοπει χρημα εχει μιλησει και για ενδεχομενες διακρατικες συμφωνιες εχει μιλησει και και και....

Στο κατω κατω ποτέ δεν υποστήριξε οτι το εθνικο νομισμα ειναι το θαυματουργο φαρμακο κατα του "καρκινου" μας....Εχει μαλλιασει η γλωσσα του να λεει οτι ειναι μονο ενα εργαλειο...μια αρχη....

Μπορειτε να πιστευετε και να υποστηριζετε οτι αγαπατε αλλά πριν αρχισετε την κριτικη καλο θα ειναι να εισαστε ΠΛΗΡΩΣ ενημερωμενοι.
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 17 Αύγ 2013, 14:49

Διαφωνώ με τον Καζακη και ήταν και το σημείο καμπής για μένα η θέση του οτι
μέχρι να κοπεί χρήμα και να επανέλθει η ομαλότητα,
το χρήμα θα είναι μόνο πλαστικό. για λιγο ισυρηστηκε ενα 6.μηνο. αλλα δεν υπάρχει τιποτα τον νομιμότερο του προχειρου.
Αυτό για μένα με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά με εξόργισε.
Μαζί με το γεγονός στην εικόνα μιας απομονωμένης ελλάδας.
Επίσης νοιώθω πολύ άσχημα στο γεγονός ότι στα θαλειν γράφεσαι
με την ταυτότητα σου.
Οχι ευχαριστώ. Αρνούμαι να αγοράσω 200 γραμμάρια φέτα με "δελτίο".
Υπάρχουν και καλύτερα εναλλακτικά παντοπωλεια με ωραια και φθηνά και βιολογικά
χωρίς όρους και εγγραφές.

Άσο για την δραχμή λάθος κάνεις δεν διαφωνώ.
Επιστροφή οπου και αν γίνει η παραμονή στο ευρό για μένα δεν εχει καμία σημασία όσο ισχύουν τα μνημόνια και δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τις τράπεζες.
Τα μνημόνια μας έχουν πάρει και το βρακί και οι συμφωνίες και τα ξεπουλήματα
έχουν αρχίσει.
Δεν με ενδιαφέρει πχ. να βγει ο καζάκης και να υπάρχουν οι άλλοι ως αντιπολίτευση.
Οι οποίοι άλλοι.
Λεει στο απομαγνητοφωνημένο κειμενο που εδωσα.
ION 4ever έγραψε:Δημοσιογραφος Τι αναγνώριση θάχει διεθνως αυτό το νομισμα.?
Εκει είναι το προβλημα μας.

Καζάκης Όχι δεν είναι ετσι.
Η οικονομία δεν λειτουργει ετσι.
Η οικονομία λειτουργει με βαση την δυνατότητα αγοραστικής δυναμης
και ανπτυξης μιας οικονομίας.
Εάν η οικονομία έχει αναπτυξιακούς ρυθμούς σημαντικούς και ταυτόχρονα
το νόμισμα της στην εσωτερική αγορά έχει αγοραστική δύναμη δηλαδή επιτρεπει να.. το εισόδημα να καλύπτει τις ανάγκες και ταυτόχρονα να τροφοδοτεί αποταμιεύσεις, αυτό το νόμισμα είναι και σταθερό στην εσωτερική αξία στην οικονομία
και υψηλό στο εξωτερικό.
αναπτυξιακούς ρυθμούς με μα Ελλάδα διαλυμένη και πτωχευμένη δεν γίνεται.
Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι γίνεται. για μένα είναι αδύνατον.
Επίσης
το νόμισμα της στην εσωτερική αγορά έχει αγοραστική δύναμη δηλαδή επιτρεπει να.. το εισόδημα να καλύπτει τις ανάγκες και ταυτόχρονα να τροφοδοτεί αποταμιεύσεις,
τι αποταμιεύσεις? πλάκα μας κάνει?
που θα τα βρούμε να τα αποταμιεύσουμε κιόλας.
Μετά από 100 χιλιάδες χρόνια?
μπορεί άμεσα όμως? ναδα. αγγούρια θα φυτεύουμε και αυτά
θα μας τα βάζουνε εκεί που ξέρουν.
Κάποτε μπορεί αυτά που έλεγε ο καζακης να ίσχυαν και να ήταν ελπιδοφόρα
Τώρα δεν ισχύουν έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί.

Α! είπε και ο κοστακις κάπου ένα ξεκάρφωτο ότι μια γενιά θα καταστραφεί
μετά όλα καλά.
Δεν απάντησα τότε αλλά τα πήρα στο κρανίο.
Κάτσε ρε μάγκα και ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις την καταστροφή
αι τον καιάδα μια γενιάς ανθρώπων.
Πάει καλά ? θέλει και τα λέει η του ξεφύγουνε?

Όσο ισχύει και δεν έχει καταρρεύσει επίσημα και με την βούλα
η πρόταση του σωρρα
οποιαδήποτε άλλη πρόταση και λύση είναι για μένα λόγια και εικασίες.

Όταν τον κρεμασουν στο σύνταγμα λόγω απάτης τότε θα επαν
εξετάσω τις λύσεις
και τις όποιες προτάσεις για να βγούμε από την λούμπα που μας έχουν ρίξει.

Αλβανία του χότζα και βόρεια κορεα πάντως δεν θέλω ούτε οραματίζομαι να γίνουμε.

Κατά τα άλλα οποίος νομίζει ότι ο καζάκης πράττει φέρεται και άγεται σωστά
ας τον υποστηρίζει.
Δεν με απασχολεί.
Ούτε συνετίζω κανέναν ούτε συμμορφώνω. ούτε στεναχωριέμαι.

Έχω εμπιστοσύνη στον και στον εαυτό μου και στο σύμπαν.
Όπου κάνω λάθος θα μου υποδειχθεί, όπως πάντα μου υποδεικνύεται,
με τρόπο μαγικό και αδιαμφισβήτητο. και συνετίζομαι πάραυτα.

Δεν παρακολουθώ ποσοστά, δημοκοπήσεις τηλεόραση ραδιόφωνο και εφημερίδες.
Δεν είστε όμως οι μόνοι που με ενημερώνουν περί καζακη επαμ και ερτ κλπ.

στην ερτ ήταν και πολλοί άλλοι γνωστοί μου.
Στο δρόμο δόξα το θεώ κατεβαίνουν και άλλοι εκτός από εμάς εδώ στα ιδεό. :wink:
κράξιμο επίσης για τον σωρρα έχω φάει και από άλλου.
Δεν διεκδικείται τα πρωτία.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
.
Άβαταρ μέλους
Lazy Dog
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Lazy Dog » Σάβ 17 Αύγ 2013, 15:04

Ειτε συμφωνει ειτε διαφωνει καποιος, ξαναλεω οτι καλο ειναι να υπαρχει αν οχι πληρης, οσο το δυνατον καλυτερη ενημερωση....
ΤΑ 25 ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ

Τα μέτρα αυτά θα πρέπει να ληφθούν τις πρώτες 100 ημέρες μιας νέας διακυβέρνησης από τον ίδιο τον λαό με την μορφή της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα στις πρώτες 100 ημέρες όλα αυτά τα μέτρα θα έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται ουσιαστικά για 25 δέσμες μέτρων που πρέπει να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή από τις πρώτες 100 ημέρες, ώστε να αρχίσει η ανάκαμψη της οικονομίας και η ανοικοδόμηση της χώρας προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Αν δεν τεθούν σε εφαρμογή αυτές οι 25 δέσμες μέτρων από τις πρώτες 100 ημέρες της πολιτικής μεταβολής, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάκαμψη, ούτε για ριζική αλλαγή πορείας. Όσο καθυστερεί η εφαρμογή τους τόσο θα βαθαίνει η ύφεση, τόσο θα καταρρέει η οικονομία και τόσο η χώρα θα είναι ανοιχτή σε πιέσεις από το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Ποιες είναι αυτές οι 25 δέσμες μέτρων που οφείλουμε να εφαρμόσουμε από τις πρώτες ημέρες;

1. Εκπόνηση και εφαρμογή ενός σχεδίου ταχύρρυθμης παραγωγικής ανασυγκρότησης με βασικό μοχλό τον δημόσιο τομέα και ένα ενισχυμένο πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων, προσανατολισμένο κατά προτεραιότητα στην ανάπτυξη της παραγωγής, την αύξηση της παραγωγικής προστιθέμενης αξίας και της σταθερής απασχόλησης απαλλαγμένο από τα ασφυκτικά δεσμά των μεγάλων έργων ‘κοινοτικής’ επιλογής’ αλλά και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματικών κυκλωμάτων.

2. Επαναφορά όλων των μισθών, συντάξεων και απολαβών στο επίπεδο της 5ης Μαΐου 2010 έτσι ώστε να αναπληρωθούν οι μεγάλες απώλειες από τη μακρόχρονη λιτότητα και να αναζωογονηθεί αποτελεσματικά η εσωτερική αγορά. Η οικονομία δεν πάσχει από έλλειψη δανείων αλλά πεθαίνει λόγω εξαφάνισης της αγοραστικής δύναμης του πληθυσμού.

3. Νομοθετική κατοχύρωση των κατώτερων αποδοχών που θα καλύπτουν τις ετήσιες πραγματικές βασικές ανάγκες της εργατοϋπαλληλικής οικογένειας και των κατώτερων συντάξεων στο 80% αυτών των αποδοχών.

4. Θεσμοθέτηση γνήσιας Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής στη βάση ενός αυθεντικού τιμάριθμου, που να μετρά το αληθινό κόστος ζωής για το εργαζόμενο νοικοκυριό.

5. Κατάργηση όλων των μορφών ‘ευλύγιστης’, ‘προσωρινής’ και ‘μερικής απασχόλησης’, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και κατοχύρωση ανελαστικών στη βάση της σταθερής και μόνιμης απασχόλησης.

6. Εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στην εργασία και στην κοινωνική ασφάλιση για όλους τους εργαζόμενους χωρίς κανενός είδους προαπαιτήσεις, διαχωρισμούς και εξαιρέσεις.

7. Μετατροπή του ΟΑΕΔ σε ταμείο ασφάλισης κατά της ανεργίας με τον επαναπροσανατολισμό του συνόλου των πόρων του στην πραγματική στήριξη των ανέργων, με το επίδομα ανεργίας στο 80% του βασικού μισθού για ολόκληρη την περίοδο της ανεργίας και την πλήρη κατοχύρωση κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων των ανέργων.

8. Κατάργηση όλων των αντι-ασφαλιστικών νόμων, ρυθμίσεων και διατάξεων, επιστροφή των χρεών του κράτους και των ιδιωτών στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης, πλήρη απεξάρτηση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης από την κυβέρνηση, κατοχύρωση του αναδιανεμητικού χαρακτήρα του και ουσιαστική αύξηση της συμβολής εργοδοτών και κράτους.

9. Κατοχύρωση ενός πραγματικά δημοσίου αυτοδιαχειριζόμενου και με κοινωνικό έλεγχο συστήματος υγείας και κοινωνικής πρόνοιας που δεν θα αποτελεί προθάλαμο για την ιδιωτική υγεία, ούτε θα το νέμονται ιδιώτες προμηθευτές, πολυεθνικές και ποικίλα κυκλώματα.

10. Εξασφάλιση μιας ενιαίας δημόσιας δωρεάν παιδείας στη βάσει του υποχρεωτικού δημόσιου δωδεκαετούς σχολείου και της δημόσιας ανώτατης παιδείας στη βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων για μόρφωση, έρευνα, ακαδημαϊκή και κοινωνική ζωή.

11. Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και φοροκινήτρων προς τις μεγάλες επιχειρήσεις και επιβολή συσσωρευτικής φορολογίας στα επιχειρηματικά κέρδη, στις χρηματιστικές συναλλαγές όλων των ειδών και στις πολύ μεγάλες περιουσίες κινητών και ακίνητων αξιών, όχι μόνο των φυσικών αλλά και των νομικών προσώπων.

12. Δραστική μείωση στο μισό της άμεσης φορολογίας των πολύ μικρών επιχειρήσεων και αξιοποίηση του συνόλου των αναπτυξιακών, επενδυτικών και άλλων επιδοτήσεων του κράτους για την άμεση στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας.

13. Αναπροσαρμογή του ΦΠΑ με κριτήριο την ελάφρυνση του λαϊκού τζίρου και την επιβάρυνση της πολυτελούς ή παρασιτικής κατανάλωσης. Πλήρης διαγραφή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και την εφορία τόσο των νοικοκυριών, όσο και των επιχειρήσεων που προέκυψαν από νόμους, διατάξεις και πολιτικές που επιβλήθηκαν μετά την επιβολή του πρώτου μνημονίου.

14. Ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος με την αντιστροφή της σχέσης άμεσων - έμμεσων φόρων και με σκοπό να πάψει να λειτουργεί ως μηχανισμός αφαίμαξης του εργατικού και λαϊκού εισοδήματος, της μικρής επιχείρησης και του ατομικού παραγωγού. Ειδική φορολογική μέριμνα πρέπει να υπάρξει ώστε να δοθούν κίνητρα για εθελοντικές συνενώσεις ατομικών παραγωγών και καταναλωτών, κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς.

15. Ριζική αναμόρφωση όλων των δαπανών διακυβέρνησης του κράτους με πρώτη και κύρια τη δραστική περικοπή των φανερών και μη δαπανών που συνδέονται με την κυβέρνηση, με υπουργούς, συμβούλους, βουλευτές και κόμματα, την αναθεώρηση ολόκληρης της πολιτικής κρατικών προμηθειών, την κατάργηση του σκόπιμου διοικητικού υδροκεφαλισμού, των υπεργολαβιών και εκχωρήσεων, την αναδρομική διεκδίκηση ολόκληρης της περιουσίας του δημοσίου, κινητής και ακίνητης, που δόθηκε χαριστικά, καταπατήθηκε ή ξεπουλήθηκε κατά καιρούς από τις κυβερνήσεις, την κατάργηση των μυστικών κονδυλίων και όλων των «ειδικών λογαριασμών», την κατάργηση όλων των αποκαλούμενων «ανεξάρτητων αρχών», την άμεση καταγγελία όλων των λεόντειων, χαριστικών και αποικιοκρατικών συμβάσεων και συμφωνιών του δημοσίου με «ημέτερους» και επιχειρηματικά συμφέροντα, την κατάργηση της χρηματοδότησης των ΜΚΟ και άλλων «εθελοντικών» ή ιδιωτικών οργανώσεων, την εκ βάθρων αναθεώρηση του συνόλου των στρατιωτικών δαπανών στη βάση των πραγματικών αναγκών για την εθνική άμυνα.

16. Εθνικοποίηση όλων των παλιών ΔΕΚΟ και την απεξάρτησή τους από τα ιδιωτικά συμφέροντα που τις νέμονται με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου και των σχέσεών τους τόσο ως προς την κυβέρνηση όσο και ως προς την αγορά, τον εξορθολογισμό τους προς όφελος της εργαζόμενης κοινωνίας, την επιβολή εργατικού και κοινωνικού ελέγχου, την παροχή υπηρεσιών κοινής ωφέλειας που δεν θα αποτελούν δυσβάσταχτο βάρος για το λαϊκό νοικοκυριό καθώς και την προστασία βασικών κοινωνικών και δημόσιων αγαθών από την κερδοσκοπία και τα ιδιωτικά μονοπώλια.

17. Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας, όπως και των μεγάλων τραπεζών με σκοπό τον δραστικό περιορισμό της χρηματοπιστωτικής επιβάρυνσης της οικονομίας, των αναπροσανατολισμό τραπεζικού συστήματος από την τοκογλυφία και την κερδοσκοπία με «τοξικά» και μη προϊόντα στην πιστωτική στήριξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας σε συνδυασμό με την κατάργηση των στεγανών και των απορρήτων του τραπεζικού συστήματος, καθώς και την κατοχύρωση της πλήρους διαφάνειας του κοινωνικού ελέγχου στις τραπεζικές λειτουργίες.

18. Αντιμετώπιση της υπερχρέωσης των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων με τη διαγραφή όλων των ιδιωτικών χρεών όσων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων αδυνατούν να τα εξυπηρετήσουν, με την άμεση θέσπιση αναπτυξιακών και κοινωνικών κριτηρίων για την τραπεζική χρηματοδότηση, την κατάργηση όλων των επιπλέον χρεώσεων που συνοδεύουν τις χορηγήσεις και την επιβολή ανώτερων επιπέδων επιτοκίων χρηματοδότησης τα οποία θα καθορίζονται με βάση το επιτόκιο της διατραπεζικής αγοράς αλλά και τις αντοχές της εθνικής οικονομίας.

19. Χτύπημα των μονοπωλίων, ολιγοπωλίων και καρτέλ στην αγορά, μέσα από τη δυναμική ανάπτυξη του παραγωγικού ρόλου του κράτους, την απαγόρευση λειτουργίας παράκτιων εταιριών, την κατάργηση των εμπορικών και άλλων απορρήτων, την ονομαστικοποίηση των μετοχών, επιβολή εργατικού και κοινωνικού ελέγχου στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις -ιδίως δε στις πολυεθνικές-, την προνομιακή ενίσχυση του συνεταιρισμού, της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, όπως και των άμεσων παραγωγών.

20. Άμεση στήριξη του εισοδήματος των αγροτών σε συνδυασμό με την στήριξη της παραγωγής τους που σημαίνει επιβολή καθεστώτος ανταγωνιστικής προστασίας της εγχώριας παραγωγής με βάσει κριτήρια ποιότητας και παραγωγικότητας, άμεση διαγραφή όλων των χρεών για τους υπερχρεωμένους παραγωγούς, χτύπημα της δικτατορίας των χονδρεμπόρων και των κάθε λογής μεσαζόντων, έτσι ώστε ο αγρότης να εξασφαλίζει ικανοποιητικές τιμές παραγωγού και ο καταναλωτής χαμηλές τιμές αγοράς.

21. Αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της παγκόσμιας οικονομίας και των διεθνών σχέσεων με όλους τους λαούς και όλα τα κράτη στη βάση της πλήρους ελευθερίας των συναλλαγών και του αμοιβαίου οφέλους, ενάντια στη μονοπώληση της τεχνολογίας και της αγοράς από τις πολυεθνικές, ενάντια στα δεσμά και τους περιορισμούς που θέτουν οι διεθνείς οργανισμοί και οι «οικονομικές ολοκληρώσεις» των ισχυρών και των αγορών.

22. Κατοχύρωση της απλής αναλογικής ως πάγιου εκλογικού συστήματος για τις εθνικές και τοπικές εκλογές με κατάργηση κάθε αντιδημοκρατικού νόμου, ρύθμισης και μέτρου που νοθεύει την αυθεντική και ισότιμη συμμετοχή και έκφραση του λαού. Μαζί με την κατάργηση κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων, των ΜΚΟ και ιδιωτικών ιδρυμάτων.

23. Δημοσιοποίηση και δημόσια αποκήρυξη όλων των μυστικών ή άλλων συμφωνιών, δεσμεύσεων και συνθηκών που έχουν αποδεχθεί κατά καιρούς οι κυβερνήσεις, τόσο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, όσο και μονομερώς με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, οι οποίες βλάπτουν τα άμεσα συμφέροντα του λαού και της χώρας, υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία της και θέτουν υπό αμφισβήτηση την εθνική της ακεραιότητα.

24. Άμεση επιστροφή όλων των στρατιωτικών αποστολών που έχουν σταλεί στο εξωτερικό και υιοθέτηση όλων των αναγκαίων μέτρων που δεν θα επιτρέπουν σε καμία ξένη δύναμη να χρησιμοποιεί την επικράτεια της χώρας για τους δικούς της πολιτικούς και στρατιωτικούς σκοπούς.

25. Προκήρυξη εκλογών για Συντακτική Εθνοσυνέλευση με ευρύ μέτρο εκπροσώπησης του ίδιου του λαού και με μοναδικό σκοπό τη σύνταξη και ψήφιση νέου αληθινά δημοκρατικού Συντάγματος.

Με την ψήφιση του νέου Συντάγματος η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας διαλύεται μαζί με την Συντακτική Εθνοσυνέλευση και προκυρήσσονται εκλογές για την τακτική διακυβέρνηση της νέας δημοκρατικής πολιτείας των Ελλήνων πολιτών.
Ολοκληρο το κειμενο του εδω(και με διευκρινιστικες απαντησεις απο τον ιδιο)
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 17 Αύγ 2013, 15:09

Εχουμε πλατιασει και ολα αυτα μπερδευουν.
κανω ερωτημα επι του ,αμμεσα εφικτου και δεν εστιαζετε εκει.
Λετε οτι αλλο μπορειτε,λες και δεν ειναι πολιτικος ο λογος του Καζακη.
Διαβαστε σωστα.Βασω ημουν και ειμαι ξεκαθαρος.
Η πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου.

Οσο για το ''εχθρικη''μαλλον ηθελε να πει,τσατισμενη και εριστικη.
Η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει.

Και επιτελους χαλαρωστε.Κριτικη δεχονται ολοι.Εγω, εσεις ,ο Καζακης ο Σωρρας.
κανεις δεν εχει αλλοθι.Ολοι εκτιθονται δημοσια και ζητουν στηριξη.

Οσο αφορα ομως ολα αυτα που σας λεω για το νομισμα ειναι αληθεια.
Η πολιτικη στηριξης ειναι το μετα.Για το αμεσσο ειναι το ερωτημα.
Την παροιμια την ξερετε,ολοι.''Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο θεος γελα''.
Το ερωτημα που το εχω βαλει πολλες φορες.''Αν αυριο......''
Ψαξτε το καλα,Μια ταπεινη συμβουλη.
Λεω ξανα δεν ειμαστε το 2008
Ο κοσμος εζησε πολυ αιμα, τρυγυρω,ας μην ερθει και στη χωρα μας.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:19

ostraka sos έγραψε:Οσο για το ''εχθρικη''μαλλον ηθελε να πει,τσατισμενη και εριστικη.
Η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει.
Η απάντησή μου σ'αυτό, εδώ...
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 98#p216298
Οσο αφορα ομως ολα αυτα που σας λεω για το νομισμα ειναι αληθεια.
αυτή που λες είναι η δική σου αλήθεια,
(ή του Σώρρα, ή του Λαμπράκη, ξέρω 'γω?)
η οποία δεν είναι και Η αλήθεια.
Την αλήθεια επί των γεωπολιτικο-οικονομικών, τη γνωρίζουν πολύ καλύτερα κι από σένα κι από μένα, αυτοί που έχουν γκαβωθεί να διαβάζουν και τους έχει βγει η ανάσταση να σπουδάζουν και να μελετάνε το αντικείμενο. Παρέθεσα πιο πάνω κάμποσους. Αν όλοι αυτοί για σένα είναι παπάρες κι εσύ είσαι ο "ξέρω τα πάντα, και ό,τι λέω εγώ ισχύει", από ένα σημείο και μετά γίνεται φαιδρό το θέμα. Σημείωσε ότι το ίδιο ακριβώς θα'λεγα στον καζάκη ή όποιον άλλον ικανό οικονομολόγο, αν έμπαινε εδώ μέσα και σου'λεγε τις δικές του "αλήθειες" για καταδύσεις και ψάρεμα, απ'τη στιγμή που κι αυτοί είναι ζήτημα αν έχουν πιάσει έστω και βότσαλο απ'το βυθό, και φυσικά δεν ξέρουν την τύφλα τους για το δικό σου αντικείμενο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:27

ArELa έγραψε:Την αλήθεια επί των γεωπολιτικο-οικονομικών, τη γνωρίζουν πολύ καλύτερα κι από σένα κι από μένα, αυτοί που έχουν γκαβωθεί να διαβάζουν και τους έχει βγει η ανάσταση να σπουδάζουν και να μελετάνε το αντικείμενο. Παρέθεσα πιο πάνω κάμποσους. Αν όλοι αυτοί για σένα είναι παπάρες κι εσύ είσαι ο "ξέρω τα πάντα, και ό,τι λέω εγώ ισχύει", από ένα σημείο και μετά γίνεται φαιδρό το θέμα. Σημείωσε ότι το ίδιο ακριβώς θα'λεγα στον καζάκη ή όποιον άλλον ικανό οικονομολόγο, αν έμπαινε εδώ μέσα και σου'λεγε τις δικές του "αλήθειες" για καταδύσεις και ψάρεμα, απ'τη στιγμή που κι αυτοί είναι ζήτημα αν έχουν πιάσει έστω και βότσαλο απ'το βυθό, και φυσικά δεν ξέρουν την τύφλα τους για το δικό σου αντικείμενο.
:clap: :respect:
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:28

Βασω τι προσπαθεις να πεις?
Οτι ειμαι ασχετος επειδη ειμαι ψαρας και δυτης?
Βασω οτι και να πεις και να σκεφτεις ,η Αληθεια για την κοπη του νομισματος ειναι ΜΙΑ.
Επικεντρωσου ,στο ερωτημα,που δεν θελετε να το αντιμετωπισετε σοβαρα και ρωτηστε οποιον
θελετε.Οχι ομως ,τον υστεροβουλο θειο μου.
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:30

ostraka sos έγραψε:Βασω τι προσπαθεις να πεις?
Όχι Καπετάνιε, δεν προσπαθεί να σου πει αυτο.
Το ίδιο θα έλεγε κάποιος και σε μένα για τις γνώσεις μου πάνω στα οικονομικά σε σχέση με τα ραντίσματα φυτοφαρμάκων.
Με απλά λόγια, έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες!
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:35

Κωστα,δεν ειναι αυτα επιχειρηματα αυτα σωστα.Επικεντρωσου σε ερωτηματα που αφορουν
τη χωρα σου.Εχεις το καθηκον,να μη σε ξεγελα ο καθενας,οικονομολογος,σε οτι αφορα το νομισμα σου.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:36

ostraka sos έγραψε:Βασω τι προσπαθεις να πεις?
σφ'ενός με κάλυψε ο Κωστάκης, αφ'ετέρου το αντιπαρέρχομαι με τον τρόπο που το είπες, για να μην πω καμιά πολύ βαριά :swear:
ostraka sos έγραψε:η Αληθεια για την κοπη του νομισματος ειναι ΜΙΑ.
Η κοπή νομίσματος είναι η κοπή νομίσματος.
Στην εποχή μας (και μετά το 71) το νόμισμα που κόβεται ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ που έχουμε τώρα μεγάλε, και το δέχεσαι, είναι ΧΑΡΤΙ- ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ, πώς το λένε!
ΔΕΝ συσχετίζεται με χρυσό, ασήμι, χαλκό, ζαφείρια, σμαράγδια και ό,τι άλλο πολύτιμο αντιλαμβανόμαστε όλοι. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ το εμπεδώσεις αυτό, τότε συζητάμε για κοπή νομίσματος. Ετερον ουδέν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:40

Εσυ δεν θες να καταλαβεις.Βγες απο τους μηχανισμους και μετα ελα να μου πεις.Αυτο δεν λετε,στο ΕΠΑΜ
Ανεξαρτησια?
Οι αγορες θα ξαπλωσουν ,και θα σου δωσουν την αξια που ονειρευεσε.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:42

Δεν απαντώ.
Όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί δεν θέλω.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 08#p216308

υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα, με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις ό,τι θέλεις.
Εμένα ξέχνα με.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Σάβ 17 Αύγ 2013, 19:50

ostraka sos έγραψε:Εσυ δεν θες να καταλαβεις.Βγες απο τους μηχανισμους και μετα ελα να μου πεις.Αυτο δεν λετε,στο ΕΠΑΜ
Ανεξαρτησια?
Οι αγορες θα ξαπλωσουν ,και θα σου δωσουν την αξια που ονειρευεσε.
Ονειρεύονται όσοι δεν πιστεύουν σε έγκριτους αναλυτές με δείγματα γραφής και διαδρομή.
Ονειρεύονται όσοι πιστεύουν σε τύπους που ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους χρήματα επειδή πούλησαν απολλώνια τεχνολογία στους αμερικάνους.
Ονειρεύονται όσοι ακολουθούν του "Πολέμαρχους της Ελλάδας".

Οι κοινωνικοί αγώνες είναι ο μόνος δρόμος. Το είπα και στο παρελθόν, θα το πω και τώρα. Οι παππούδες μου γαμούσαν Τούρκους στα βουνά του Πόντου για να προστατέψουν την γη τους και την τιμή τους. Δυστυχώς για αυτούς, ήταν άνθρωποι αγράμματοι που απλά έγιναν πιόνια στην πολιτική σκακιέρα της εποχής. Δεν θα κάτσω εγώ τώρα με την γνώση και τον νου να κάνω την κότα ελπίζοντας σε "λύσεις" που δεν θα προκαλέσουν αναταραχή. Όχι μόνο αναταραχή, να τρέμει η γης, να γκρεμιστεί το παλίο, το σαθρό, το σάπιο!
"Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο κτίστης" έγραψε κάποτε ο Παλάμας.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 17 Αύγ 2013, 20:21

Το να ζησουμε το αιμα,θα δωσει λυση Κωστα?
Πως το βλεπεις?Δεν ειπα ποτε να ειμαστε Δειλοι.Σοφια θελει.
Δωσε ενα μπουσουλα επαναστασης στο μυαλο σου και προσπαθησε να την περιγραψεις στα Ιδεο.
Μη λες απλα αγωνες.Αγωνα κανει ο καθενας απο τη δικη του παραταξη.Αυτο που εβγαλε?
Ενωση θελει η χωρα.Χρονια βγαινουν στους δρομους οι πολιτες.Αποτελεσμα?Μετρα ,μετρα μετρα.Καταστολης και
οχι μονο.

Η κουβεντα ξεκινησε απο το αν ειναι εφικτη η αμεση κοπη με αξια για τους εξω,και πλατιαζει.
Εγω φταιω γιαυτο?.Ενταξει, βγαζω αναξιοπιστο τον πολιτικο ανδρα του ΕΠΑΜ,σας πειραζει,γιατι λετε
οτι ειμαι ασχετος να κρινω ,αλλα και εσεις βιαζεστε να κρινετε την προτιμηση μου στην ΕΝD.
Τι να κανουμε τωρα,να πουμε ο καθενας στον κοσμο του και τελειωσε.
Παντως να ξερεις οτι ,οσο με παιρνει ,δεν θα αφησω τη χωρα να αιματοκυλιστη.Θα προσπαθησω να στηριξω .αν θες, το ονειρο,την ελπιδα που λεγετε Σωρρας,για να δω.Εχει στοχο που μου ταιριαζει.Γιατι μου φαινετε οτι τρεχουν πολλα με αυτους.
Δεν μου φαινετε ,οτι ειναι κοινοι απατεωνες, του ποινικου δικαιου.Εχουν λυση με την πενα και ξεχρεωνουν την
χωρα ,ελεγχοντας τα λαμογια που διαχειριστικαν δημοσιο χρημα,κατα τα λεγομενα τους.
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Σάβ 17 Αύγ 2013, 21:39

Η συνταγή της επανάστασης ειναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη.
Στους 100 επαναστάτες οι δύο μόνο είναι αφυπνισμένοι και στη πορεία ανοικοδόμησης του "καινούριου" θα επικρατήσουν τα ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες.
Ετσι θα καταλήξουν σε μια από τα ίδια όπως έγινε με ΟΛΕΣ τις επαναστάσεις.
Με την ίδια συνταγή και υλικά δε γίνεται διαφορετικό φαγητό.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Αύγ 2013, 23:56

ostraka sos έγραψε:Το να ζησουμε το αιμα,θα δωσει λυση Κωστα?
όχι, η ανυπακοή και η παύση πληρωμών (από μεριάς μας)
ostraka sos έγραψε:Δωσε ενα μπουσουλα επαναστασης στο μυαλο σου και προσπαθησε να την περιγραψεις στα Ιδεο.
να σου δώσω εγώ μία; Η επανάσταση που θα ξεκινήσει πρώτα από μέσα μας.
Η ανατροπή πολλών που θεωρούσαμε ως τώρα θέσφατα-δεδομένα.
ostraka sos έγραψε:Μη λες απλα αγωνες.Αγωνα κανει ο καθενας απο τη δικη του παραταξη.Αυτο που εβγαλε?
Πουθενά, διότι όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπες "αγώνα κάνει ο καθένας από τη δική του παράταξη"
Ο συντονισμένος και ΕΝΩΜΕΝΟΣ αγώνας θα βγάλει κάπου.
ostraka sos έγραψε:Η κουβεντα ξεκινησε απο το αν ειναι εφικτη η αμεση κοπη με αξια για τους εξω,και πλατιαζει.
Η άμεση κοπή και κυκλοφορία θέλει λίγο χρόνο, γι'αυτό μίλησε ο καζάκης για κάρτα αρχικά, και έβγαλε φλύκταινες η ΙΟΝ. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να ξεκινήσει η παραγωγή μας (και η κυκλοφορία εθνικού νομίσματος στην εσωτερική αγορά που θα αρχίσει να ανθίζει) και για να σταθούμε στα πόδια μας.

ΑΝ όμως πούμε πως α/κάνουμε παύση πληρωμών γιατί ο λαός αφανίζεται (θεμιτό και ΓΙΝΕΤΑΙ) και β/ βγαίνουμε από ευρωζώνη και επανερχόμαστε στο εθνικό μας νόμισμα, θα γίνει τέτοια χλαπαταγη στις αγορές, και τέτοια απίστευτη αναμπουμπουλα στην ευρώπη, που θα ντρέχουν και δε θα φτάνουν τα ευρωλαμόγια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, πράγμα που θα δώσει σ'εμάς ικανό χρόνο για να ανακάμψουμε και να επανακάμψουμε.

Όταν θ'αρχίσουμε να ανακάμπτουμε, θα γίνουμε αυτάρκεις σε τρόφιμα και στα βασικά αγαθά κατ'αρχάς, ΚΑΙ θα εξάγουμε κι όλας... Πόσο κουλό, ανέφικτο και λαθεμένο σου φαίνεται αυτό για αρχή; Θα υποφέρουμε; Ισως και να ταλανιστούμε μέχρι να βγούμε από τη στενωπό. Τουλάχιστον όμως θα βλέπουμε ένα φως στο τούνελ. Χειρότερο πάντως από αυτό που ζούμε τώρα, σίγουρα δεν θα μας προκύψει. Μήπως τώρα έγινα λίγο περισσότερο κατανοητή;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Αύγ 2013, 00:14

Η άμεση κοπή δεν είναι εφικτή, γι'αυτό μίλησε για κάρτα και έβγαλε φλύκταινες η ΙΟΝ.
Κι εγώ βγάζω φλύκταινες και όχι μόνο η ΙΟΝ.

Τέλος πάντως ας δούμε αυτό το βίντεο.

Σε κάποιο σημείο λέει για τα χρυσαύγουλα.

Ότι δεν τα θεωρεί μεγάλη απειλή.

Θα συμφωνήσω και με τον τρόπο που το θέτει.
Δεν θυμίζουν ούτε Χίτλερ ούτε Χούντα.

Κάτι μεταξύ Μπαντ Σπένσερ και Τσακ Νόρις και κάτι ταινίες του τύπου "Ελάτε να σας δείρουμε" ή "Ξύλο με τη σέσουλα" και κάτι από Σουγλάκο. :dead:

Είναι ένα από τα πολύ καλά βίντεο με τον Καζάκη
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 18 Αύγ 2013, 00:23

doctormarkon έγραψε:Κι εγώ βγάζω φλύκταινες και όχι μόνο η ΙΟΝ.
ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί.
Γιατί η πιστωτική κάρτα που κουβαλάς τώρα, μια κάρτα ενός ληστρικού τραπεζικού συστήματος, δεν σου δημιουργεί φλύκταινες που σου κοτσάρει και ένα κάρο τόκο, αλλά φρικάρεις στην ιδέα μιας κάρτας που είναι προσωρινή λύση στη μετάβαση;

Πέραν της κάρτας , συνέχισα όμως- είπα κι άλλα... γι'αυτά βγάζεις επίσης φλύκταινες;

επαναφέρω το ποστ του Αρίωνα, που έλειψε κάμποσο καιρό
αλλά επανέκαμψε με κάτι που ίσως θα'πρεπε να κοιτάξετε λίγο καλύτερα...
Lazy Dog έγραψε:Πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω την αρνηση που διακατέχει μερικους(και δεν το λεω εχθρικα, οσοι με εχουν γνωρισει καταλαβαινουν με τι τροπο το λεω)....

Οποια και αν ειναι η απορια σας σχετικα με το επαμ ή ειδικοτερα για το Δημητρη, δεν εχετε παρα να ψαξετε-διαβασετε-ακουσετε. Τα εχει εξηγησει ΟΛΑ εκτενώς...εκτενέστερα πεθαινεις :P

Και για την μεταβατικη περιοδο μεχρι να κοπει χρημα εχει μιλησει και για ενδεχομενες διακρατικες συμφωνιες εχει μιλησει και και και....

Στο κατω κατω ποτέ δεν υποστήριξε οτι το εθνικο νομισμα ειναι το θαυματουργο φαρμακο κατα του "καρκινου" μας....Εχει μαλλιασει η γλωσσα του να λεει οτι ειναι μονο ενα εργαλειο...μια αρχη....

Μπορειτε να πιστευετε και να υποστηριζετε οτι αγαπατε αλλά πριν αρχισετε την κριτικη καλο θα ειναι να εισαστε ΠΛΗΡΩΣ ενημερωμενοι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Κυρ 18 Αύγ 2013, 01:54

ArELa έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Το να ζησουμε το αιμα,θα δωσει λυση Κωστα?
όχι, η ανυπακοή και η παύση πληρωμών (από μεριάς μας)
ostraka sos έγραψε:Δωσε ενα μπουσουλα επαναστασης στο μυαλο σου και προσπαθησε να την περιγραψεις στα Ιδεο.
να σου δώσω εγώ μία; Η επανάσταση που θα ξεκινήσει πρώτα από μέσα μας.
Η ανατροπή πολλών που θεωρούσαμε ως τώρα θέσφατα-δεδομένα.
ostraka sos έγραψε:Μη λες απλα αγωνες.Αγωνα κανει ο καθενας απο τη δικη του παραταξη.Αυτο που εβγαλε?
Πουθενά, διότι όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπες "αγώνα κάνει ο καθένας από τη δική του παράταξη"
Ο συντονισμένος και ΕΝΩΜΕΝΟΣ αγώνας θα βγάλει κάπου.
ostraka sos έγραψε:Η κουβεντα ξεκινησε απο το αν ειναι εφικτη η αμεση κοπη με αξια για τους εξω,και πλατιαζει.
Η άμεση κοπή και κυκλοφορία θέλει λίγο χρόνο, γι'αυτό μίλησε ο καζάκης για κάρτα αρχικά, και έβγαλε φλύκταινες η ΙΟΝ. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να ξεκινήσει η παραγωγή μας (και η κυκλοφορία εθνικού νομίσματος στην εσωτερική αγορά που θα αρχίσει να ανθίζει) και για να σταθούμε στα πόδια μας.

ΑΝ όμως πούμε πως α/κάνουμε παύση πληρωμών γιατί ο λαός αφανίζεται (θεμιτό και ΓΙΝΕΤΑΙ) και β/ βγαίνουμε από ευρωζώνη και επανερχόμαστε στο εθνικό μας νόμισμα, θα γίνει τέτοια χλαπαταγη στις αγορές, και τέτοια απίστευτη αναμπουμπουλα στην ευρώπη, που θα ντρέχουν και δε θα φτάνουν τα ευρωλαμόγια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, πράγμα που θα δώσει σ'εμάς ικανό χρόνο για να ανακάμψουμε και να επανακάμψουμε.

Όταν θ'αρχίσουμε να ανακάμπτουμε, θα γίνουμε αυτάρκεις σε τρόφιμα και στα βασικά αγαθά κατ'αρχάς, ΚΑΙ θα εξάγουμε κι όλας... Πόσο κουλό, ανέφικτο και λαθεμένο σου φαίνεται αυτό για αρχή; Θα υποφέρουμε; Ισως και να ταλανιστούμε μέχρι να βγούμε από τη στενωπό. Τουλάχιστον όμως θα βλέπουμε ένα φως στο τούνελ. Χειρότερο πάντως από αυτό που ζούμε τώρα, σίγουρα δεν θα μας προκύψει. Μήπως τώρα έγινα λίγο περισσότερο κατανοητή;
Αυτο ειναι μια απαντηση επιτελους.
Βασω εδω ειναι τωρα, τα πολυ δυσκολα.Συγνωμη για το λαο μου,αλλα δεν νομιζω οτι
ειναι ετοιμος ,για κατι τετοιο.Τα χρονια,που περασαν απο την αποδευσμεση,της παραγωγης,
ειναι πολλα.Μας ρημαξανε οι αλητες ,οι προδοτες.Θα φυγουν πολλοι γμτ,
Δεν θελω να παρασυρω ,κανενα με τα λογια μου αλλα ναι ,σε σκεψη με θεληση απο ολους ,θα μπορουσε να γινει.Αυτο το Θα, με ενοχλει ,μακαρι να μην μου εβγαινε να το πω.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 18 Αύγ 2013, 03:19

ArELa έγραψε:
doctormarkon έγραψε:Κι εγώ βγάζω φλύκταινες και όχι μόνο η ΙΟΝ.
ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί.
Γιατί η πιστωτική κάρτα που κουβαλάς τώρα, μια κάρτα ενός ληστρικού τραπεζικού συστήματος, δεν σου δημιουργεί φλύκταινες που σου κοτσάρει και ένα κάρο τόκο, αλλά φρικάρεις στην ιδέα μιας κάρτας που είναι προσωρινή λύση στη μετάβαση
πρόσεχε arela. Πρόσεχε. Βάζεις πολύ νερό στο κρασί σου.
θυμήσου η ξανάκουσε τον ααρον ρουσω.

ArELa έγραψε:Πέραν της κάρτας , συνέχισα όμως- είπα κι άλλα... γι'αυτά βγάζεις επίσης φλύκταινες;
ότι ανάφερα το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό και κομβικό για την απόφαση μου.
παραπάνω δεν μπορώ να συζητήσω.
το πολύ μπλα μπλα με κουράζει.
έχω δηλώσει και αλλού ότι έχω απεριόριστη υπομονή αλλά οτι
δεν έχω και μεγάλο θέμα να απορρίψω όταν κάτι μου κάνει κλικ.
Το κλικ με το καζάκη και έμενα εγινε.
Περαιτέρω ουδέν. δεν τον πάω. Δεν το θεωρώ λύση. δεν μου αρέσει.
Και αν πείτε
χέστηκε η φοράδα στο αλώνι επειδή δεν μου αρέσει, θα πω συμφωνώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”