Δημήτρης Καζάκης 2

Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread
Φύλο: Άνδρας

Re: Δημήτρης Καζάκης 2

Δημοσίευση από Dread » Τρί 31 Ιαν 2012, 14:07

exiled έγραψε:Και για να θυμηθούμε λίγο τα βασικά, τώρα που μιλάτε για κόμματα:

Εμμ. Ροΐδης, Ορισμός κόμματος έγραψε:
Κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν.
:thumb: :thumb:
Δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα.... :D
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Τρί 31 Ιαν 2012, 14:20

Διάβασε προσεκτικά και τον Λεμπέση Dread.

Εγώ το έχω διαβάσει καμιά δεκαριά φορές το κείμενο, και πάντα κάτι καινούργιο, πολύ ενδιαφέρον, εντοπίζω.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 31 Ιαν 2012, 14:35

Αν και βαρέθηκα να τα ξαναλέω, θα το ξαναπώ: Ο Μπομπ Τσάπαν 55 χρόνια στο χρηματοοικονομικό κουρμπέτι, προτείνει επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή από το '08, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. (τα ανεβάζω και υποτιτλισμένα γμτ και πάλι δεν τα ξέρεις...) Ο Σελέντε εξυπακούεται ότι ουρλιάζει για την επιστροφή μας στη δραχμή ΚΑΙ την εφαρμογή της αμεσης δημοκρατίας στο λίκνο της δημοκρατίας που τώρα κατακρεουργείται... Ο Τάρπλεϋ, με διδακτορικό στα οικονομικά συμβαδίζει εδώ και χρόνια με αυτά που εκφράζει ο Καζάκης ελληνιστί. Ο Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς (οικονομολόγος, οικονομικός αρθρογράφος σε έγκριτο έντυπο σήμερα (δεν το θυμάμαι τώρα), οικον. συμβουλος του Ρήγκαν το πάλαι ποτέ, λέει επίσης τα ίδια. 'Ενα κάρο ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ και ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ανθρωποι την ίδια διαδρομή κουβαλάνε. Δεν είναι ζώα και ηλίθιοι αυτοί έναντι των δικών μας ευρωλιγουριών που επέβαλαν μια άλλη πραγματικότητα στο μυαλό και στη ζωή μας.
Εξοδος απο το ευρω.
Μα αυτο σου ειπα κι εγω. ολοι αυτοι μιλανε για εξοδο απο το ευρω.
Ο καζακης ομως το παει παραπερα με εθνικοποιησεις κλπ.
Στην ουσια μιλαει για το τελος της ελευθερης οικονομιας.
Αρα μιλαει κομμουνιστικα.
Η επιλογή ειναι του καθενος βέβαια. Εγώ εκφράζω τη δική μου , για τους λόγους που ήδη ανέλυσα εκτενώς (εδώ viewtopic.php?p=162240#p162240 ), κι όποιος μου ξαναπεί "πιάνομαι η πνιγμένη-απελπισμένη" ή "αναζητώ σωτήρες" μετά από το προηγούμενο ποστ μου, τρεις και μόνον τρεις είναι οι πιθανές εξηγήσεις. 'Η δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει (κοινώς, γκαγκά παιδί χαρά γεμάτο) , ή επιλέγει πεισματικά αυτή την άποψη, πιστεύοντας ό,τι γουστάρει αυτός για τη θέση του άλλου, ή απλά είναι κακεντρεχής. Τελεία.
Κακεντρεχης δεν ειμαι γιατι εβαλα κι ΕΜΕΝΑ μεσα στους απελπισμενους.
ειπα εισαι απελπισμενη οπως κι εγω. και το υπογράμισα κιολας.
Επισης δεν ειμαι υπερ του να παραμεινουμε στο ευρώ.
Ειμαι υπερ
-της αρνησης χρεους.
-της σταδιακης εξοδου απο το ευρω (σε ενα διάστημα πενταετίας και βάλε).
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 31 Ιαν 2012, 15:03

Από την μία είναι η κομμουνιστική πλευρά με τις γενικές κρατικοποιήσεις, και από την άλλη, η πλευρά της σχολής του Σικάγου (Friedman), με τις απεριόριστες ιδιωτικοποιήσεις.

Και οι δύο πλευρές, έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Άρα λογικά, κάπου στην μέση θα βρίσκεται η λύση. Έτσι δεν είναι ? :wink:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 31 Ιαν 2012, 15:10

Ετσι ακριβως. τα αγαθα οπως το ρευμα το νερο το τηλέφωνο το ίντερνετ κρατικα.
νοσοκομεια σχολεια κλπ δημοσια.
Ολα τα υπολοιπα ιδιωτικά.
Οπως ήταν επι παραδοσιακης λαϊκης δεξιας (εκτος ιντερνετ που δεν υπήρχε).
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 31 Ιαν 2012, 15:54

Σωστά.

Και άντε και καλά, που λες επί "λαικής" δεξιάς (ποιά είναι αυτή , γιατί μου κάνει λίγο σχήμα οξύμορο... :lol: :lol: ), αλλά.....

τώρα, ποιός θα εφαρμόσει αυτά που λες ??
Divine Sinner έγραψε:σι ακριβως. τα αγαθα οπως το ρευμα το νερο το τηλέφωνο το ίντερνετ κρατικα.
(να συμπληρώσω και τα σώματα ασφαλείας στα κρατικά).

Γιατί κανείς, μα κανείς από όλους όσους είναι στο κυνοβούλιο (επί τούτου το "υ"), δεν μπορεί-θέλει-τον αφήνουν.
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Τρί 31 Ιαν 2012, 16:21

Divine Sinner έγραψε:
Αν και βαρέθηκα να τα ξαναλέω, θα το ξαναπώ: Ο Μπομπ Τσάπαν 55 χρόνια στο χρηματοοικονομικό κουρμπέτι, προτείνει επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή από το '08, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. (τα ανεβάζω και υποτιτλισμένα γμτ και πάλι δεν τα ξέρεις...) Ο Σελέντε εξυπακούεται ότι ουρλιάζει για την επιστροφή μας στη δραχμή ΚΑΙ την εφαρμογή της αμεσης δημοκρατίας στο λίκνο της δημοκρατίας που τώρα κατακρεουργείται... Ο Τάρπλεϋ, με διδακτορικό στα οικονομικά συμβαδίζει εδώ και χρόνια με αυτά που εκφράζει ο Καζάκης ελληνιστί. Ο Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς (οικονομολόγος, οικονομικός αρθρογράφος σε έγκριτο έντυπο σήμερα (δεν το θυμάμαι τώρα), οικον. συμβουλος του Ρήγκαν το πάλαι ποτέ, λέει επίσης τα ίδια. 'Ενα κάρο ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ και ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ανθρωποι την ίδια διαδρομή κουβαλάνε. Δεν είναι ζώα και ηλίθιοι αυτοί έναντι των δικών μας ευρωλιγουριών που επέβαλαν μια άλλη πραγματικότητα στο μυαλό και στη ζωή μας.
Εξοδος απο το ευρω.
Μα αυτο σου ειπα κι εγω. ολοι αυτοι μιλανε για εξοδο απο το ευρω.
Ο καζακης ομως το παει παραπερα με εθνικοποιησεις κλπ.
Στην ουσια μιλαει για το τελος της ελευθερης οικονομιας.
Αρα μιλαει κομμουνιστικα.
Η επιλογή ειναι του καθενος βέβαια. Εγώ εκφράζω τη δική μου , για τους λόγους που ήδη ανέλυσα εκτενώς (εδώ viewtopic.php?p=162240#p162240 ), κι όποιος μου ξαναπεί "πιάνομαι η πνιγμένη-απελπισμένη" ή "αναζητώ σωτήρες" μετά από το προηγούμενο ποστ μου, τρεις και μόνον τρεις είναι οι πιθανές εξηγήσεις. 'Η δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει (κοινώς, γκαγκά παιδί χαρά γεμάτο) , ή επιλέγει πεισματικά αυτή την άποψη, πιστεύοντας ό,τι γουστάρει αυτός για τη θέση του άλλου, ή απλά είναι κακεντρεχής. Τελεία.
Κακεντρεχης δεν ειμαι γιατι εβαλα κι ΕΜΕΝΑ μεσα στους απελπισμενους.
ειπα εισαι απελπισμενη οπως κι εγω. και το υπογράμισα κιολας.
Επισης δεν ειμαι υπερ του να παραμεινουμε στο ευρώ.
Ειμαι υπερ
-της αρνησης χρεους.
-της σταδιακης εξοδου απο το ευρω (σε ενα διάστημα πενταετίας και βάλε).
Στο ίδιο ποστ που αποκαλείς τον αμαρτωλό κακακεντρεχή, αποκαλείς και εμένα εμπαθή.
Και ερωτώ:
Γιατί να έχω εμπάθεια κατά του Καζάκη?
Με πείραξε σε κάτι?
Μου κατέστρεψε την ζωή?
Μου πήρε την γυναίκα?
Μου έφαγε καμιά δουλειά?
Τον ξέρω προσωπικά?
Η απάντηση είναι όχι. Η διαφωνια μου με τον Καζάκη έγκειται σε δύο πράγματα:
1) Τρόπος δράσης: Μαντρώνουμε μερικά άτομα, τα βάζουμε και κάνουν πορείες, στήνουν στέκια, μιλάνε για το πρόβλημα επί ώρες και μέρες ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να προτείνονται ή να δίνονται ΛΥΣΕΙΣ πέραν της προοπτικής κατάληψης της εξουσίας από αυτά τα άτομα, τα οποία εάν ποτέ ανέβουν στην εξουσια δεν θα ξέρουν τι να κανουν με αυτήν!!! Τραγικός τρόπος "δράσης" διότι καταδικάζει τμήμα της κοινωνίας σε ουσιαστική απραξία, και άλιστα το πιο αφυπνισμένο. Εσχάτη προδοσία είναι για μένα αυτο υπό τις παρούσες περιστάσεις.
2) Ανυπαρξία πρότασης για την μετεπειτα κατάσταση. Εαν τον ακούσεις νομίζεις ότι ακούς το ΚΚΕ: Κρατικοποιήσεις των πάντων, κλείσιμο της οικονομίας. Μια Αλβανία του 21ου αιώνα.

Εαν λοιπόν οι λογικές και ΒΑΣΙΜΕΣ αιτιάσεις μου συνιστούν εμπάθεια, ε τότε είμαι εμπαθής.
Εαν τωρα μου βρεις Βασω μια πρόταση εφαρμόσιμη, από αυτές που κάνουμε εμείς οι μηχανικοί, όχι τις ανεφάρμοστες του κώλου που κάνει ο κάθε θεομπαίχτης πολιτικάντης , που να έχει κανει ο Καζάκης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ τυ καθεστώτος και κυρίως ΜΙΑ, έστω ΜΙΣΗ, αποτελεσματική δράση του ΕΠΑΜ, 6 μήνες τώρα, εγώ θα κάτσω να με φτύσει όλη η Αθήνα.
Και μην μου γράψεις: θα γίνουμε κόμμα να πάρουμε 50% και όλα θα λυθούν, γιατί θα σου απαντήσω ως εξής:
Με τον Κυπριώτη ΥΕΘΑ, και τον Αγγέλου ΥΠΟΙΟ θα λύσεις τα προβλήματα?
Είπαμε να λες αστεία αλλά όχι και να υποτιμάς τη νοημοσυνη μας..
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 31 Ιαν 2012, 16:52

Dread έγραψε:Σωστά.

Και άντε και καλά, που λες επί "λαικής" δεξιάς (ποιά είναι αυτή , γιατί μου κάνει λίγο σχήμα οξύμορο... :lol: :lol: ), αλλά.....

τώρα, ποιός θα εφαρμόσει αυτά που λες ??
Divine Sinner έγραψε:σι ακριβως. τα αγαθα οπως το ρευμα το νερο το τηλέφωνο το ίντερνετ κρατικα.
(να συμπληρώσω και τα σώματα ασφαλείας στα κρατικά).

Γιατί κανείς, μα κανείς από όλους όσους είναι στο κυνοβούλιο (επί τούτου το "υ"), δεν μπορεί-θέλει-τον αφήνουν.
Ναι ενω η αριστερα παντα μαχονταν για τον λαό.

θα διαχωρισω την θεση μου απο τον ρωμιο. Η βικη ΔΕΝ με απεκαλεσε κακεντρεχη και δεν θα το κανε ποτε αυτο.
υπηρχαν και δυο αλλα(ή) διαζευκτικα.
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Τετ 01 Φεβ 2012, 12:49

Μα γιατί σε ΚΑΘΕ μορφή πρότασης όταν κάποια σημεία της συμπέσουν με μια υπαρκτή ιδεολογία πρέπει ντε και καλά
να ανήκουν εκεί ;
Δηλαδή με το έτσι θέλω μόνο ο κομουνισμός ο σοσιαλισμός και η <<δεξιά >> υπάρχουν ....;
Στο σπίτι μου όταν πέρνω εγώ αποφάσεις είμαι δηλαδή δεξιός ; εκτός αν ρωτήσω την γυναίκα μου ...αλλά όχι
το παιδί μου οπότε είμαι σοσιαλιστής !Όταν βάζω τα λεφτά στο σπίτι στην μέση βέβαια και αγοράζω τρόφιμα ...έχουμε κομουνισμό !
Αν ο Καζάκης προτείνει ώς μέτρο κάτι που υπάρχει και μέσα στον κομουνισμό είναι κομουνιστής ....
Είναι η ίδια σκέψη που κάποτε λέγανε τον Χριστό τον πρώτο κομουνιστή !!!
ρε παιδιά ή καλύτερα
Αδέρφια μου ...
ΔΕΝ υπάρχει δεξιά αριστερά πάνω κάτω ...ΔΕΝ ...
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που έχει μια διεστραμμένη μορφή δημοκρατίας ...
ΔΕΝ είναι μόνο στην Ελλάδα ο δικομματισμός ...
Στην Αμερική πόσα κόμματα είναι που πέρνουν την εξουσία ; 2
Στην Αγγλία ; 2
Στην Ισπανία ; 2
Στην Γαλλία ; 2
Στην Ιταλία ;
Στην ....
Στην ........;

Ακούω από γνωστούς ....
αυτό που παθαίνουμε είναι η αποτυχία του καπιταλισμού ....
Η Σοβιετική ένωση έπεσε λόγο του κομουνισμού (άλλος )
Η Σοσιαλιστική Ευρώπη ... πέφτει από την κρίση ...κτλ κτλ κτλ

Ή όλα τα συστήματα είναι αποτυχημένα (μπορεί δεν λέω )
Ή το τονίζω Ή δεν υπήρξαν ποτέ τα άνω ούτως η άλως ....
Ψευδαίσθηση είναι τα άνω ...δεν υπήρξαμε ποτέ ελεύθεροι...ποτέ η ψήφος σου δεν είχε νόημα και ποτέ δεν έφερες την αλλαγή !
Ποιο πολύ πιστεύω στην αξιοπιστία των ψήφων στην eurovision (αλήθεια έχει κανένας κανέναν γνωστό που να έχει ψηφίσει στην
eurovision και αν ναι έχει ψηφίσει ποτέ ο τελευταίος Κύπρο ....όλο 12καρι της δίνουμε :dance: )

Όλα είναι για εσωτερική κατανάλωση ...το ξεροκόμματο για να γουστάρεις ότι έχεις τον έλεγχο ..
Είσαι πανίσχυρος ...εσύ φτιάχνεις το μέλλον ...εσύ το καταστρέφεις ..(δες τι κάνουν στον Πλανήτη τα καυσαέρια από το αμάξι σου τσ τσ τσ)

Ο όχλος (όχι ο Δήμος ) μιας και δεν έχουμε Δημοκρατία πουθενά είναι πρόβατο θέλει να είναι πρόβατο και τον βολεύει να
είναι πρόβατο ...δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτερες (αλλά και οι χειρότερες )περίοδοι στην γη ήταν υπό Βασιλεία ...
Τα πράγματα ήταν απλά ...γνώριζες τον βοσκό σου και δεν χρειαζότανε να πέρνεις εσύ τις αποφάσεις ...
Ωραία χωρίς άγχος ...
Για τα κακά έφταιγε ο Βασιλιάς για τα καλά η οργάνωση της κοινωνίας :clap:
(μπορεί τα άνω να μην ήταν έτσι ακριβώς .. :lol: αλλά όλα είναι θέμα προοπτικής άλλωστε :thumb: )

Η κάθε ιδεολογία ...αν δεχτούμε ότι τελικά εφαρμόζεται πρέπει να έχει ελαστική βάση και να αναδιαμορφώνεται από τις
καταστάσεις και τις εκάστοτε συνθήκες ...Δεν είναι κάθε μέρα ίδια και δεν έχει κάθε εποχή τις ίδες ανάγκες ..
ΔΕΝ είναι για κάθε ασθένεια το ίδιο φάρμακο και δεν μπορείς με τα ίδια λόγια και παραδείγματα να εξηγείς στον κόσμο τα ίδια
ανα κάθε εποχή !
Τι λύση μπορούν να μου δώσουν ιδεολογίες και πυρήνες κομμάτων που ΔΕΝ είναι της σημερινής εποχής ;

Όταν κατέβηκε ο Μωάμεθ στη ΓΗ (ταταν ) έπρεπε να δοθεί εντολή να μην τρώνε χοιρινά και να κάνουν μπάνιο ...
Αυτό επιτάσσουν τότε οι ανάγκες και σωστά έπραξε ...
Στο σήμερα έχει λόγο ύπαρξης μια τέτοια <<θεική >> εντολή ;
Το ίδίο είναι και με τα κόμματα ...
Φτιάξανε πυρήνες με τις ΤΟΤΕ ανάγκες ....
Υπάρχουν οι ίδιες ανάγκες τώρα ;
Μπορούνε να εξυπηρετήσουν τις σημερινές ;

Υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος εδώ μέσα που θα ήθελε να υπάρχει στρατιωτικός νόμος στην χώρα μας ;

Αν γίνει πόλεμος όμως ;
Αν υπάρξει μια τεράστια καταστροφή ;

Οι ανάγκες καθορίζουν τον τρόπο διαχείρισης 1+1=2
κανένα κόμμα δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ανάγκες του σήμερα πουθενά ..
Δεν λέω ότι ο Καζάκής μπορεί ....
Τον παρακολουθώ ....
Δεν με έχει πείσει ακόμη το παραδέχομαι ...αλλά εκτιμώ την προσπάθεια τουλάχιστον ....
Αν τα φέρει η στιγμή μπορεί και να κριθεί
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Φεβ 2012, 13:36

Το καθε οικονομικο συστημα διεπεται απο καποιες αρχες που το χαρακτηριζουν.
Η διαφορα αναμεσα στην ελευθερη οικονομια και στον σοσιαλισμο δεν ειναι μονο διαφορα σε επίπεδο οικονομικου συστήματος
αλλα και της όλης ιδεολογίας.
Εχει προεκτάσεις ακόμα και στην προσωπική ζωη.
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 01 Φεβ 2012, 13:39

Dread έγραψε:Από την μία είναι η κομμουνιστική πλευρά με τις γενικές κρατικοποιήσεις, και από την άλλη, η πλευρά της σχολής του Σικάγου (Friedman), με τις απεριόριστες ιδιωτικοποιήσεις.

Και οι δύο πλευρές, έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Άρα λογικά, κάπου στην μέση θα βρίσκεται η λύση. Έτσι δεν είναι ? :wink:
Αν δείτε το βίντεο του Καζάκη στο Θησείο, γίνεται μια εκτενή αναφορά στην Νορβηγία.
Ο λόγος είναι ότι κάποια εποχή ιδιωτικοποίησαν τις ΔΕΚΟ και μετά από λίγο καιρό έτρεχαν και δεν έφταναν
με τις Χρηματιστηριακή ληστοσυμμορία, μάλιστα έφτασαν στο σημείο να περάσουν στο Σύνταγμα τους την δημόσια φύση των ΔΕΚΟ.
Η Νορβηγία είναι η μόνη σκανδιναβική χώρα που δεν είναι στην ΕΕ και δεν αντιμετωπίζει καθόλου κρίση χρέους όπως οι υπόλοιπες χώρες αλλά αντίθετα έχει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Η Νορβηγία φυσικά δεν είναι Κομμουνιστική χώρα !!
Αυτά για κάποιους με αγκυλώσεις του παρελθόντος που νομίζουν ότι οι κρατικοποιήσεις είναι προνόμιο των κομμουνιστών !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Φεβ 2012, 13:44

Οι κρατικοποιησεις οχι. το θεμα ειναι μεχρι που θα φτασει η κρατικοποιηση.
και η ρωσια εχει κρατικες επιχειρησεις που επενδυουν επιθετικα στο εξωτερικό.
δεν ειναι κομμουνιστικη ομως.
Ακομα και οι ΗΠΑ εχουν δικλιδες στην νομοθεσια τους την ακρως καπιταλιστικη οτι οποιος
πολίτης (συμπεριλαμβάνονται και οι επιχειρηματίες) στρέφεται κατα του συμφέροντος των ΗΠΑ θεωρείται προδώτης.
μαλιστα εκει ασυλια για τους πολιτικους δεν παιζει. ολοι ειναι πολίτες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Φεβ 2012, 10:40

Παρακαλώ ακούστε αυτό
http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=13 ... 5&prodId=5

ειναι από τα πιο σημαντικά που έχει θέσει ο Καζάκης.

Στους μισητές/απαξιωτές του λέω να ξεχάσουν ποιος τα λέει και να εστιάσουν στο ΤΙ ακριβώς λέει. Ενημερώνει όπως δεν ενημερώνει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) για το τι ακριβώς εμπεριέχει η συμφωνία που καλείται η κυβέρνηση να υπογράψει για... το καλό μας.
Προσωπικά έφτασα στα όρια της αντοχής μου. (δεν θα περιγράψω εκτενέστερα το πώς ένιωσα, αυτό αρκεί)

Το κάλεσμα που κάνει στο τέλος (από καρδιάς πιστεύω) σε ΟΛΕΣ τις αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις είναι εξαιρετικό και προς τιμήν του, αφού είναι διατεθειμένος να μείνει (ως ΕΠΑΜ) στην "απ'έξω" από τις εκλογές, φτάνει να αντιπαλέψουμε αυτό το εξάμβλωμα όλοι μαζί ενωμένοι.

Για να δούμε ποιοι πραγματικά νοιάζονται για την Ελλάδα (κι όχι για τις ψήφους) και πόσοι θα ανταποκριθούν...

Επαναλαμβάνω. Αυτό πρέπει να το ακούσετε όλοι....
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Πέμ 02 Φεβ 2012, 12:07

Την ίδια βραδια μίλησαν στον ίδιο σταθμό ο τυφλός του ΠΑΣΟΚ, ο ΜΑριάς και άλλοι...
Όλοι τα ίδια δακρύβρεχτα και εκκλήσεις για ενότητα..
Στημένο, στημένο, ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ..
Μακάρι να είχατε τις δικες μου πηγές και να ξερατε ότι ξέρω.
Δυστυχως ΞΕΧΝΑΤΕ τι εστί Κοντομηνάς και το εστί Κουρής.
Μια αρώτηκση κρίσεως για Βάσω:
Βασούλα αν ζηταγες εσύ να μιλήσεις στο ράδιο 9 και να πάρεις εκπομπή (είμαι σίγουρος ότι είσαι 1000 φορές καλύτερη από τον Καζάκη) ξέρεις τι θα σού εδινε ο Κοντομηνάς?
Ναι, ναι... Αυτά ακριβώς :ups: :ups:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 02 Φεβ 2012, 12:23

Σπάνια χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο εικονίδιο, αλλά εδώ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Σε στήνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα κι εσύ... χτενίζεσαι.
Μπορεί να'χεις βρει (ή να νομίζεις πως έχεις βρει) τις άκρες σου για να τη βγάλεις καθαρή.
Πάντως για την Ελλάδα σίγουρα δε νοιάζεσαι. :thumbsdown:
Καλή τύχη.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 02 Φεβ 2012, 12:40

freeromios έγραψε:Μακάρι να είχατε τις δικες μου πηγές και να ξερατε ότι ξέρω.
Μα επιτέλους, φίλε μας, αν μη τι άλλο έχω μπει σε τριπάκι περιέργειας..γιατί δεν μας λες και σε μας και σε όσους - κατά την άποψή σου- είναι πλανημένοι , ΤΙ στο καλό ΞΕΡΕΙΣ ?? ..και χωρίς να αναφέρεις τις πηγές σου, δεν πειράζει καθόλου..

Γιατί αυτό το " μακάρι να ξέρατε.." το έχουμε ξανακούσει.Οκ, λοιπόν , δεν είναι καιρός να μάθουμε?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Πέμ 02 Φεβ 2012, 13:20

"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Πέμ 02 Φεβ 2012, 19:07

Λοιπόν επειδή προκλήθηκα (λίγο τρόμπας είμαι, αλλά όχι τόσο ρε Βάσω) ΧΩΡΙΣ να αναφέρω πηγές, αλλά έχοντας ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στα χέρια μου (όποιος θέλει με συναντάει ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και του τα δείχνω να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ και να μην τον τρώει η ΜΑΛΑΚΙΑ πια) θα σας πω τι ξέρω:

Ο ******* και ο ***** καθ' υπόδειξη ανθρώπων από το εξωτερικό συστήνουν ένα "αντιμνημονιακό Μέτωπο".
Θα φτιάξουν μια σειρά Φορέων και Κομμάτων του στυλ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΑΜ, κόμμα Καμμένου, Κόμμα Κουρουμπλή, Κόμμα Σακοράφας, κλπ, κλπ.
Σε μια δεδομένη στιγμή θα επιλεγεί ένας Φορέας ή Κόμμα από τα νεότευκτα που θα ηγηθεί του αντιμνημονιακού Μετώπου που θα συγκροτήσουν.
Το Μέτωπο των Μετώπων (κάπως έτσι θα το ονομάσουν, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί) θα είναι ένας συνασπισμός κομμάτων με βάση την εκλογική νομοθεσία.
Το Μέτωπο των Μετώπων θα κατέβει στις εκλογές (οι οποίες θα λάβουν χώρα μετά από ένα μεγάλο γεγονός, είτε απόλυση Δ.Υ. είτε χρεοκοπία, είτε προσωρινή στάση πληρωμών) σε μια Ελλάδα άνευ Μνημονίου, με μια δανειακή σύμβαση στο κεφάλι, για να παλέψει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ κατά του .. μνημονίου!!
Οι εκλογές θα δώσουν μια Κυβέρνηση συνεργασίας που θα μας ξαναφέρει την.. δραχμή.
Ο λαός θα πεινάει και ο Καζάκης με τους άλλους θα υπόσχονται φύκια.
Ένας Ανδρέας σε μια τρις χειρότερη version.
Αυτοί είναι οι Καζάκης και Καμμένος.
Άνθρωποι του συστήματος. Άνθρωποι του Κοντομηνά...
Να τους χαίρεστε. Έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Πέμ 02 Φεβ 2012, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τα ονοματα αφαιρέθηκαν. Γραφ'τα στον τόπο σου όχι εδώ
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Πέμ 02 Φεβ 2012, 19:29

Ο Καζάκης δεν σου αρέσει,ο Καμμένος δεν σου αρέσει το ευρώ δεν σου αρέσει,ούτε το μνημόνιο σου κάνει,τα υπάρχοντα κόμματα
σίγουρα όχι τα καινούργια κόμματα είναι υποκινούμενα,τα κινήματα το ίδιο.
Εμ τι κάνουμε για? Θα περιμένουμε τον Κύριο να έρθει να μας ξεμπερδέψει?
freeromios έγραψε:Να τους χαίρεστε. Έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για αυτά.
Ελπίζω ειλικρινά να έχεις και να μας ξεστραβώσεις,αλλά να τις δω πρώτα.Από κοντά ξέχνα το,μακάρι να ήμουν κοντά.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 02 Φεβ 2012, 19:44

Ευχαριστώ που απάντησες , Ρωμιέ.
Δεν πείστηκα.Μου θύμισε καταστροφολογική προφητεία του τύπου " θα έρθουν οι εξωγήινοι, θα γίνει αυτο και αυτό", χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση.Anyway, μακαρι να έχεις λάθος, διότι έτσι όπως τα λες, δεν υπάρχει ελπίδα και σωτηρία από πουθενά, και όσες φωνές αντι-μνημονιακές ακούγονται είναι είτε πράκτορες παύλα εγκάθετοι, είτε γραφικοί τρελοί που θα χρησιμοποιηθούν και αυτοί για τον σκοπό που περιγράφεις.Μη αφήνοντας κανένα περιθώριο σε κανέναν και πουθενά, νομίζω οτι καταλαβαίνω ποιά θα είναι η απάντησή σου αν σε ρωτήσω" και ποιά είναι, κατά τη γνώμη σου, η λύση?".Αστο, μη μου απαντάς..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Πέμ 02 Φεβ 2012, 19:56

Θες στοιχεία?
Έλα.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 02 Φεβ 2012, 19:59

Οκ, γιατί όχι? :thumb:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 02 Φεβ 2012, 20:25

freeromios έγραψε:Θες στοιχεία?
Έλα.
ΔΕΝ ειμαστε ΟΛΟΙ απο νοτια Ελλαδα. εμεις δεν μετραμε για Ελληνες;
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Πέμ 02 Φεβ 2012, 20:42

Μετράτε. Αλλά έχω 3 παιδιά, είμαι μισθοσυντήρητος, και φοβάμαι.
Από κοντά...
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Πέμ 02 Φεβ 2012, 22:55

Τρία πουλάκια κάθονταν, και πλέκανε πουλόβερ....

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Ρε, σοβαρευτήτεεεεε :hitlol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”