ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Απάντηση

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 18 Φεβ 2010, 22:14

-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΠΩΣ Ο Μ.Ο ΤΗΣ Ε.Ε) & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
8
32%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΤΟ 3% ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
3
12%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ & ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
2
8%
-ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
11
44%
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
1
4%

Σύνολο ψήφων: 25
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 27 Ιαν 2010, 10:42

sacred_circle έγραψε:Το ζήτημα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει φτάσει στα όρια του για συγκεκριμένους λόγους...γιατί δεν υπάρχει έλεγχος και ζύγισμα..
ο έλληνας επειδή υπήρξε μετανάστης δεν ήταν τόσο επιθετικός …απλά πλέον το πρόβλημα είναι ότι το κράτος αντί να φροντίσει ,να υπάρχει μια ισορροπία αντιμετωπίζει τους μετανάστες ,νομίμους η μη ,όπως θα έπρεπε να αντιμετωπίζει εμάς…δηλ πλέον αν πατέ στον οεδ η σε κάποια υπηρεσία επιδομάτων…(οικογενειακά , ανεργείας …ασφάλισης )ο μετανάστης ,έχει περισσότερα δικαιώματα επειδή, προέρχεται από άλλη χωρά…
υπάρχει μεγάλη περίπτωση, να είμαστε η μονή ευρωπαϊκή χωρά, που το έχουμε καταφέρει αυτό…
πριν μου πείτε κάτι… το γεγονός ότι ο μέσος μετανάστης, δεν ξέρει να τα διεκδικήσει,ειτε λόγο φόβου είτε επειδή δεν ξέρει καλά ελληνικά …εμένα δεν μου λέει κάτι…ούτε το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που τους χρησιμοποιούν, γιατί και αυτοί εις βάρος μας, το κάνουν, για να μειώσουν και τις δίκες μας αποδοχές… :sick: :sick:
η αλήθεια είναι ότι μας αναγκάζουν να γίνουμε μετανάστες σε άλλες χώρες...γιατί χωρά μας πάσχει από νομούς και ισότιμη μεταχείριση πολιτών…. :sick: :sick: :sick:

Υγ: πρέπει να μην διαφέρουμε σε τίποτα …ούτε καν στην καταγωγή… να είμαστε γόνοι πολλών λαών, έτσι ώστε να μας ελέγχουν ως μάζα καλύτερα , χωρίς δεσμούς, χωρίς πατρίδες, χωρίς οικογένειες ,η περιούσιες…και δεν μιλάω ρατσιστικά , μιλάω ουσιαστικά . όταν κάποιος έχει πατρίδα, καταγωγή έχει και κάποια αισθήματα, κάποιο δέσιμο με την γη και τους συνάνθρωπους του…αυτό τα επόμενα χρόνια, θα το καταρρίψουν-εξαλείψουν, για να μην νιώθουμε την ανάγκη να αγωνιστούμε για τίποτα…ξένοι ανάμεσα σε ξένους, σε άγνωστες πατρίδες….. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Ρε συ, να μια τοποθέτηση που θα ήθελα να έχω γράψει εγώ, (αν το θέμα δεν ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένο για μένα και μπορούσα να γράψω νηφάλια δηλαδή)
Είχα την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο είχα πει και παραπάνω, ότι δηλαδή οι λαοί ωθούνται στη μετανάστευση από την καταστροφή που συντελείται στις χώρες καταγωγής τους.
Αντί όμως να ασχολούμαστε με τις αιτίες αυτές, είδα εδώ μέσα μια στάση ενάντια στους ίδιους τους μετανάστες, την οποία αναγνώρισα σα μετανάστρια και η ίδια.
Πλην όμως, εκ των πραγμάτων, υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται να έχουν δύο πατρίδες, άλλοι που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε "ξένη χώρα" κλπ. Κάνοντάς τους να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, δεν καλλιεργείται αυτή ακριβώς η έλλειψη συναισθηματικού δεσμού με ο,τιδήποτε και δεν προωθείται η παραίτηση και η μαζοποίηση;

Στη Θεσσαλονίκη ζει ο βαφτισιμιός μου ο Αναστάσιος, μάνα από ΣριΛάνκα, μπαμπάς από Νιγηρία. Η μόνη πατρίδα που γνωρίζει είναι η Ελλάδα όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαπρέπει στο σχολείο. Τί αισθήματα δημιουργούνται σε ένα παιδί όταν ενστικτωδώς αντιλαμβάνεται πως μερίδα των συμπατριωτών του θεωρούν πως ό,τι και να είναι, Έλληνας πάντως αποκλείεται; Και μη διανοηθεί να κουνήσει καμμιά ελληνική σημαία, ο ...
Ποιός ωφελείται αν ο Τάσος μεγαλώσει άπατρις; Ο ίδιος; Οι Έλληνες; Η ΣριΛάνκα;
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 27 Ιαν 2010, 10:45

paraplanisi έγραψε:
KELAINO έγραψε:Για μισό λεπτό, δεν το μοστράρω σαν επιχείρημα, αλλά σαν διαπίστωση, σύμφωνα με την εμπειρία που έχω αποκτήσει ζώντας τις συγκεκριμμένες καταστάσεις.
Έχει μαλλιάσει η e-γλώσσα μου να λέω πως αυτά που βλέπω εδώ μέσα με τα φτύνουνε και μένα στα μούτρα κάτοικοι της χώρας που ζω, εργάζομαι, πληρώνω φόρους και στέλνω στο σχολείο το παιδί μου, με μόνο κριτήριο το χρώμα των μαλλιών μου, αλλά η αναισθησία πλήρης. Πλήρης.

Το μόνο που βλέπω είναι απαξίωση και "άλλο εκεί άλλο εδώ".

Πράγματι. Εντελώς άλλο.
Το μπλαμπλά όμως το ίδιο.
Οι μελαχρινές Σουηδές είναι περισσότερες από τις ξανθιές :blowave:

Εσύ πληρώνεις τους φόρους σου.
Οι δενδρίτες και οι σκηνίτες τι φόρους πληρώνουν; είναι και αυτό πρόβλημα.....
στα νοσοκομεία έχουν δωρεάν περίθαλψη ως άποροι.....όχι ακριβώς δωρεάν , πληρωμένα από εμάς είναι.....
Το επίδομα αλληλεγγύης το έχουν πάρει..... μια χαρά τους βρήκαν στις σκηνές να τους το δώσουν...πολλοί Ελληνες που το είχαν αναγκη δεν το πήραν επειδή δεν έκαναν φορολογική δήλωση πχ
Πάμε πάλι: Ναι, αλλά και εγώ και οι σκηνίτες, ακούμε τα ίδια πράγματα. Είδες τί ωραία που τα λέει η Σέικριντ Σερκλ; Ποιά είναι η γνώμη σου επ' αυτού;
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τετ 27 Ιαν 2010, 11:14

Κελαινο ….δεν μίλησα για το δικό σου ποστ αν ήθελα να σχολιάσω το δικό σου ποτ θα το έκανα quote εγώ μίλησα γενικά και νομίζω είναι εμφανές …και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες κατηγορώ για την οποία αντιδραστική εξέλιξη το ίδιο το κράτος…και όχι τον μετανάστη…νομίζω ότι μακράν δεν κατάλαβες το πνεύμα μου…
Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι επειδή ο Έλληνας υπήρξε μετανάστης, δεν είχε τέτοια προβλήματα και ότι τις αντιδράσεις, τις έχει δημιουργήσει το ίδιο το κράτος με την στάση και την νομοθεσία του…εσύ νιώθεις ότι είναι απάντηση στο ποστ σου?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Τετ 27 Ιαν 2010, 11:58

Στη Θεσσαλονίκη ζει ο βαφτισιμιός μου ο Αναστάσιος, μάνα από ΣριΛάνκα, μπαμπάς από Νιγηρία. Η μόνη πατρίδα που γνωρίζει είναι η Ελλάδα όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαπρέπει στο σχολείο. Τί αισθήματα δημιουργούνται σε ένα παιδί όταν ενστικτωδώς αντιλαμβάνεται πως μερίδα των συμπατριωτών του θεωρούν πως ό,τι και να είναι, Έλληνας πάντως αποκλείεται; Και μη διανοηθεί να κουνήσει καμμιά ελληνική σημαία, ο ...
Ποιός ωφελείται αν ο Τάσος μεγαλώσει άπατρις; Ο ίδιος; Οι Έλληνες; Η ΣριΛάνκα;
Μια χαρά Νιγηριανός με Ελληνική υπηκοότητα θα είναι ο Αναστάσιος και όλοι θα του συμπεριφέρονται σαν τον άνθρωπο Αναστάσιο τον συμπολίτη τους και την σημαία θα σηκώσει και θα τον καταχειροκροτήσουν.

Μάλλον έχεις γνωρίσει την Ελλάδα και τους Ελληνες μέσα από τα ΜΜΕ.
Και μη μου πεις για τον συμμαθητή του που τον κοροιδεύει επειδή είναι μαύρος , επειδή ο ίδιος θα κοροιδεύει και τον χοντρούλη και το κοριτσάκι με τα σιδεράκια στα δόντια.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 27 Ιαν 2010, 13:15

Το βιντεάκι που είδα σε άλλο ποστ είναι ακόμη πιο συγκινησιακό από την περίπτωση του μικρού συνονόματου.
Ε, και;
Πρέπει να διαλύσουμε την δομή του κράτους και το ίδιο το κράτος για να φαινόμαστε εντάξει;;
Σύνταγμα και νόμοι που προβλέπουν για τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν ή μήπως τα απαξιώνουμε κ αυτά;;;

Εν μέρη έχει δίκαιο τελικά ο Θανάσης που λέει "Η ιδεολογία είναι μια κίβδηλη μορφή συνειδητότητας".
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 27 Ιαν 2010, 13:43

Έλλην ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, δεν γίνεσαι.

Όσο καλός και να είναι ο Νιγηριανός, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Έλλην. Είναι Ελληνίζων. Μετά από πολλά χρόνια, και με τις προϋποθέσεις που έθεσα, ενδέχεται να του δοθεί η υπηκοότης, όχι η Ιθαγένεια.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει και ζητήσει να επικαλεστεί τον Ισοκράτη, εκεί είναι που την πάτησε.

Επίσης, τα πολιτικά δικαιώματα δεν είναι ούτε ατομικά, ούτε ανθρώπινα και δεν πρέπει να συγχέονται. Αποτελούν κυριαρχικά δικαιώματα της εκάστοτε χώρας. Εναπόκειται σε αυτήν, εάν και εφόσον θελήσει, να πολιτογραφήσει αλλοδαπούς ως υπηκόους της. Διαφορετικά υπάρχει και η κάρτα του επί μακρόν διαμένοντος.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 27 Ιαν 2010, 14:16

sacred_circle έγραψε:Κελαινο ….δεν μίλησα για το δικό σου ποστ αν ήθελα να σχολιάσω το δικό σου ποτ θα το έκανα quote εγώ μίλησα γενικά και νομίζω είναι εμφανές …και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες κατηγορώ για την οποία αντιδραστική εξέλιξη το ίδιο το κράτος…και όχι τον μετανάστη…νομίζω ότι μακράν δεν κατάλαβες το πνεύμα μου…
Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι επειδή ο Έλληνας υπήρξε μετανάστης, δεν είχε τέτοια προβλήματα και ότι τις αντιδράσεις, τις έχει δημιουργήσει το ίδιο το κράτος με την στάση και την νομοθεσία του…εσύ νιώθεις ότι είναι απάντηση στο ποστ σου?
Όχι ρε συ, νιώθω ότι είναι μια τοποθέτηση πάνω στο θέμα που μας απασχολεί, με την οποία συμφωνώ, βρίσκω ότι λέει αυτά που ήθελα να πω κάπως καλύτερα, οπότε την παίρνω, τη συνυπογράφω και την επεκτείνω λιγάκι. Συγνώμη για την ενόχληση.
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Τετ 27 Ιαν 2010, 14:24

Δεν με ενόχλησες :) απλά δεν θέλω να νομίζεις ότι επιτίθεμαι η ότι λέω κάτι για σένα προσωπικά. :) αντίθετος ότι μίλα με πλήρη αίσθηση και όση αντικειμενικότητα γίνεται. δεν παρεξηγούμε απλά εξηγούμε :rose: :rose:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 27 Ιαν 2010, 14:34

karipis έγραψε:Το βιντεάκι που είδα σε άλλο ποστ είναι ακόμη πιο συγκινησιακό από την περίπτωση του μικρού συνονόματου.
Ε, και;
Πρέπει να διαλύσουμε την δομή του κράτους και το ίδιο το κράτος για να φαινόμαστε εντάξει;;
Σύνταγμα και νόμοι που προβλέπουν για τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν ή μήπως τα απαξιώνουμε κ αυτά;;;

Εν μέρη έχει δίκαιο τελικά ο Θανάσης που λέει "Η ιδεολογία είναι μια κίβδηλη μορφή συνειδητότητας".
Δε μιλάω συγκινησιακά καλέ μου κύριε Καρίπη, μιλάω για την πραγματικότητα.
Η Σέικριντ Σερκλ (συγνώμη που σε αναφέρω) μίλησε για τη δημιουργία απαξιωτικών και απατριδων ανθρώπων, και έτσι είναι. Η πραγματικότης.
Με πραγματικούς ανθρώπους, που έχουν την πολύ πραγματική ανάγκη να αισθάνονται πως ανήκουν κάπου.
Θαρρώ πως αυτό το σημείο το αντιμετωπίζετε ως "και τι μας νοιάζει εμάς για το νιγηριανό (τον κάθε), εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα"
Δεν απαξιώνουμε το σύνταγμα και τους νόμους, δεν θέλουμε να "φαινόμαστε" τίποτα και ούτε κάνουμε έκκληση σε φιλάνθρωπα αισθήματα.
Μπορεί η νομοθεσία και η νοοτροπία να λάβει υπ' όψιν την πραγματικότητα των ανθρώπων;
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 27 Ιαν 2010, 14:38

sacred_circle έγραψε:Δεν με ενόχλησες :) απλά δεν θέλω να νομίζεις ότι επιτίθεμαι η ότι λέω κάτι για σένα προσωπικά. :) αντίθετος ότι μίλα με πλήρη αίσθηση και όση αντικειμενικότητα γίνεται. δεν παρεξηγούμε απλά εξηγούμε :rose: :rose:
Δεν το πήρα καθόλου έτσι, να επαναλάβω ότι συμφωνώ πλήρως με όσα λες.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 27 Ιαν 2010, 20:36

Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή πολυπολιτισμική χαβούζα;

Εικόνα

Θαυμάστε Βρώμα και Δυσωδία. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 28 Ιαν 2010, 00:13

KELAINO έγραψε:Δε μιλάω συγκινησιακά καλέ μου κύριε Καρίπη, μιλάω για την πραγματικότητα.
Η Σέικριντ Σερκλ (συγνώμη που σε αναφέρω) μίλησε για τη δημιουργία απαξιωτικών και απατριδων ανθρώπων, και έτσι είναι. Η πραγματικότης.
Με πραγματικούς ανθρώπους, που έχουν την πολύ πραγματική ανάγκη να αισθάνονται πως ανήκουν κάπου.
Θαρρώ πως αυτό το σημείο το αντιμετωπίζετε ως "και τι μας νοιάζει εμάς για το νιγηριανό (τον κάθε), εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα"
Δεν απαξιώνουμε το σύνταγμα και τους νόμους, δεν θέλουμε να "φαινόμαστε" τίποτα και ούτε κάνουμε έκκληση σε φιλάνθρωπα αισθήματα.
Μπορεί η νομοθεσία και η νοοτροπία να λάβει υπ' όψιν την πραγματικότητα των ανθρώπων;
Εδώ, και σχεδόν σε όλα τα γραπτά σου που έχω διαβάσει, πηγαίνει το "ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΊΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ".
Αν λοιπόν δεν απαξιώνετε το σύνταγμα και τους νόμους, δεν θέλετε να "φαινόσαστε" τίποτα και ούτε κάνετε έκκληση σε φιλάνθρωπα αισθήματα όπως λες, τότε, όλ' αυτά θα έπρεπε να τ' αναφέρεις πολύ νωρίτερα. Βλέπεις, μπορεί να "είμαστε" "σκληροί", "απάνθρωποι", "φασίζοντες", "σωβινιστές" και πολλά άλλα όμως όχι ηλίθιοι.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 28 Ιαν 2010, 12:16

Η απόδοση Ιθαγενείας και δικαιώματος ψήφου δημιουργεί τεράστιο θέμα στην Ελλάδα

Λάμπρος Καλαρρύτης,

Η σπουδή να προωθηθεί το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες έχει τραβήξει τα βλέμματα και εγείρει καχυποψία για την κυβερνητική σκοπιμότητα. Το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες για τις δημοτικές εκλογές, λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή τους, λογικό είναι να βάζει σε σκέψεις.

Η πιθανότητα οι περισσότεροι μετανάστες να ψηφίσουν το κόμμα που τους έδωσε την ιθαγένεια και τη δυνατότητα να ψηφίζουν, το ΠΑΣΟΚ, είναι μεγαλύτερη από το ενδεχόμενο να προτιμήσουν τη ΝΔ, η οποία διατηρεί επιφυλάξεις για τη διαδικασία. Όπως ήδη αναφέρουν, εξάλλου, μετανάστες από τις διάφορες κοινότητες δέχονται κιόλας τηλεφωνήματα παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιχειρούν να τους προσεγγίσουν. Η εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών είναι ότι τα μέτρα αφορούν σε περίπου 250 χιλιάδες άτομα ξένης καταγωγής και ομογενείς, αριθμός διόλου αμελητέος ως ποσοστό του εκλογικού σώματος. Οι εκλογές κρίνονται για πολύ λιγότερες ψήφους. Αυτός, δε, ο αριθμός είναι μόνο η αρχή. Σημειωτέον ότι το επόμενο βήμα θα είναι η παραχώρηση του δικαιώματος ψήφου στις εθνικές εκλογές.

...

Υπάρχει έρευνα που να αποτυπώνει τη σημερινή και εκτιμώμενη μελλοντική κατανομή βάσει εθνικότητας και θρησκεύματος όσων ξένων δικαιούνται ιθαγένεια και ψήφο; Πόσοι θα είναι μουσουλμάνοι, πόσοι χριστιανοί, πόσοι Ασιάτες, πόσοι Αφρικανοί, πόσοι Βαλκάνιοι, πόσοι από τη δυτική και κεντρική Ευρώπη; Όχι. Για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που θα επηρεάσει καταλυτικά τη φυσιογνωμία της χώρας και τη ζωή ολόκληρου του πληθυσμού, καθώς και τις μελλοντικές γενιές, δεν θα έπρεπε να προηγηθεί σοβαρή και σε βάθος χρόνου δημόσια συζήτηση και να διενεργηθεί δημοψήφισμα; Κατά την κυβέρνηση, όχι. Προς τι, όμως, η βιασύνη σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, αν δεν υπάρχει εκλογική και μικροκομματική σκοπιμότητα; Και, εν πάση περιπτώσει, η δημοκρατική ευαισθησία είναι επιλεκτική; Αν δεν διενεργηθεί δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, τι αντίκρισμα έχουν οι διακηρύξεις περί συμμετοχικής δημοκρατίας;

...

Tο μεταναστευτικό είναι σύνθετο θέμα και δεν προσφέρεται για διαχείριση με όρους προχειρότητας, ιδεοληψίας ή πολιτικής σκοπιμότητας. Στην Ευρώπη πολλές χώρες έχουν αρχίσει και αναθεωρούν τη στάση τους προς το αυστηρότερο στο θέμα της μετανάστευσης και της ιθαγένειας, ευρισκόμενες πλέον αντιμέτωπες με κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα. Αυτό που ισχυρίζεται η κυβέρνηση, ότι η πενταετία νόμιμης παραμονής ως προϋπόθεση για την παραχώρηση ιθαγένειας είναι το σύνηθες και καθιερωμένο στην Ευρώπη, δεν είναι αληθές. Σε πέντε χώρες ισχύει 5ετία, σε πέντε 10ετία, ενώ 9ετία, 8ετία, 4ετία και 3ετία προβλέπονται αντίστοιχα σε τέσσερις χώρες. Πέραν τούτου, το πολυπολιτισμικό πρότυπο, το οποίο προβλήθηκε κατά κόρον ως το ενδεδειγμένο πολιτικά ορθό μοντέλο την τελευταία δεκαπενταετία, έχει αρχίσει και δείχνει τα όρια και τα αδιέξοδά του. Η γκετοποίηση περιοχών, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα, δεν έχει να κάνει μόνο με τους ενδεχομένως ανεπαρκείς μηχανισμούς κοινωνικής ένταξης, κάτι που στην περίπτωσής μας ισχύει. Δεν είναι όλες οι κουλτούρες αφομοιώσιμες μεταξύ τους, ούτε είναι όλες συμβατές μεταξύ τους ούτε έχουν όλες προϋποθέσεις αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ τους ούτε υπάρχει κοινωνία στον κόσμο που έχει δυνατότητα απορρόφησης απεριόριστου αριθμού ξένων. Κάποια στιγμή θα υπάρξει πρόβλημα. Απλό είναι. Ακόμα και οι ΗΠΑ αδυνατούν πλέον να αφομοιώσουν τους ισπανόφωνους πληθυσμούς που συρρέουν από τη Νότια Αμερική.

lalei-kairia.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 28 Ιαν 2010, 16:00

Ένα θαυμάσιο βίντεο του "Ελληνόψυχου", σχετικό με το θέμα μας!
Πολύ απλά, σωστά και άρτια, δείχνει την ουσία:

Βαθμολογείστε τον όσοι είστε στο ΥΤ. Αξίζει το παιδί.

Απόδειξη ότι πρέπει κάποτε να ξεκολλήσουμε από τα παραταξιακά. Είναι το μεγαλύτερο ηλίθιο λαϊκό κόλλημα. ΟΛΕΣ οι παρατάξεις τα ίδια κάνουν στην πράξη. Εκτελούν εντολές των αρχιλαμογιών του πλανήτη. ΝΙΩΣΤΕ!

Όλα τα ιδεολογικά γουρούνια την ίδια μούρη έχουν και στην ίδια νεοταξίτικη παράταξη ανήκουν!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Πέμ 28 Ιαν 2010, 22:29

Αντισυνταγματική η ψήφος των μεταναστών λέει ο σύμβουλος του Ραγκούση καθηγητής Δ. Τσάτσος

Τον Καθηγητή Δ. Τσάτσο τον γνωρίζουμε όλοι. Έγκριτος συνταγματολόγος και, προσφάτως, σύμβουλος του κ. Ραγκούση στα κρίσιμα θέματα του Υπουργείου του. Ο Δ. Τσάτσος ασχολήθηκε και με το ζήτημα της ψήφου των μεταναστών στις δημοτικές εκλογές σε ανύποπτο χρόνο. Έτσι, στο Συνταγματικό του Δίκαιο (τόμος Γ΄, Θεμελιώδη Δικαιώματα, 1988, σελ. 164 -165) παίρνει σαφώς θέση υπέρ της αντισυνταγματικότητας του δικαιώματος ψήφου των μεταναστών, λέγοντας χαρακτηριστικά....... «Αντίθετα, εμείς πιστεύουμε πως το Σύνταγμα και αυτό το δικαίωμα το επεφύλαξε μόνο στους έλληνες πολίτες… Η αναγνώριση τέτοιων δικαιωμάτων στους αλλοδαπούς προϋποθέτει συνταγματική μεταβολή. Τελικά η συνταγματική μεταβολή που θα ήταν αναγκαία για την αναγνώριση ενός τέτοιου δικαιώματος για τους αλλοδαπούς δεν συντελέσθηκε».

Αν η Κυβέρνηση εμμείνει στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την ψήφο των μεταναστών, στην κατάθεση δηλαδή μιας αντισυνταγματικής ρύθμισης, τα πράγματα γίνονται ακόμη σοβαρότερα. Δεν θα φθάναμε ως εδώ όμως, κύριε Ραγκούση – να έχετε απέναντί σας σχεδόν όλη την κοινωνία – αν είχατε συμβουλευθεί και ακούσει τους συμβούλους σας …
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Παρ 29 Ιαν 2010, 15:44

karipis έγραψε:
KELAINO έγραψε:Δε μιλάω συγκινησιακά καλέ μου κύριε Καρίπη, μιλάω για την πραγματικότητα.
Εδώ, και σχεδόν σε όλα τα γραπτά σου που έχω διαβάσει, πηγαίνει το "ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΊΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ".
Αν λοιπόν δεν απαξιώνετε το σύνταγμα και τους νόμους, δεν θέλετε να "φαινόσαστε" τίποτα και ούτε κάνετε έκκληση σε φιλάνθρωπα αισθήματα όπως λες, τότε, όλ' αυτά θα έπρεπε να τ' αναφέρεις πολύ νωρίτερα. Βλέπεις, μπορεί να "είμαστε" "σκληροί", "απάνθρωποι", "φασίζοντες", "σωβινιστές" και πολλά άλλα όμως όχι ηλίθιοι.
Συγνώμη για το πρώτο πληθυντικό, δεν αντιπροσωπεύω κανέναν και μιλάω μόνο για την πάρτη μου, παρασύρθηκα από το ποστ που απαντούσα.

Κύριε Καρίπη, δε φέρω καμία ευθύνη για το πως εκλαμβάνετε εσείς τα γραφόμενά μου. Υπονοείτε ότι σας έχω χαραχτηρίσει ποτέ έτσι; Σκληρό, απάνθρωπο κλπ;
Έχω πουθενά υποστηρίξει την κατάλυση του συντάγματος και των νόμων;

Αυτό που λέω από την αρχή, είναι ότι πέρα από τις στατιστικές και τις βαθειές αναλύσεις υπάρχει μια πραγματικότητα ανθρώπων, ρωτάω πολύ συγκεκριμένα τί γίνεται μ' αυτούς, και αυτό τώρα το αντιλαμβάνεστε σαν πούλημα φτηνού συναισθηματισμού και έκκληση σε φιλανθρωπία;
Είναι πολύ πιο πεζό και πρακτικό από οποιοδήποτε βαθυστόχαστο άρθρο περί δημογραφικής διάβρωσης.

Επίσης, άλλο "φασίζοντες" και "σωβινιστές" και άλλο η λέξη από "ξ" που όντως χρησιμοποίησα αλλά δε ξαναχρησιμοποιώ γιατί σας ενόχλησε. Προσπαθήστε να καταλάβετε αυτά που λέω αντί να αντιδράτε σ' αυτά που νομίζετε ότι λέω.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Παρ 29 Ιαν 2010, 23:00

Είπα "μπορεί" (να φαινόμαστε) και χρησιμοποίησα ομοιοματικά ("") εν είδει εισαγωγικών, που θα 'πεί πως δεν τα είπε κανείς και δεν ανήκουν σε κανέναν τα λόγια. Είναι εν είδει συμπερασμάτων που θα μπορούσε ίσως να βγάλει κάποιος.
Τα υπόλοιπα που θέτεις έχουν ήδη απαντηθεί, από διάφορους φίλους που τοποθετήθησαν στο θέμα, και, γι' αυτό δεν τα επανέλαβα και δεν τα επαναλαμβάνω.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 30 Ιαν 2010, 01:22

Εντάξει, αλλά όταν βγάζετε συμπεράσματα, τα ντύνετε σε εισαγωγικά και τα βάζετε σε φράση που απευθύνεται σε μένα, φυσικό είναι να αναρρωτιέμαι τι σχέση έχω εγώ μ' αυτά. Τέλος πάντων, δε θα παίζουμε με τις λέξεις.

Οι απαντήσεις που με δώθηκαν ως τώρα, είναι σε τελείως άλλο πλαίσιο από τις δικές μου ερωτήσεις.
πχ:
STAVRAETOS έγραψε:Έλλην ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, δεν γίνεσαι.

Όσο καλός και να είναι ο Νιγηριανός, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Έλλην. Είναι Ελληνίζων. Μετά από πολλά χρόνια, και με τις προϋποθέσεις που έθεσα, ενδέχεται να του δοθεί η υπηκοότης, όχι η Ιθαγένεια.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει και ζητήσει να επικαλεστεί τον Ισοκράτη, εκεί είναι που την πάτησε.

Επίσης, τα πολιτικά δικαιώματα δεν είναι ούτε ατομικά, ούτε ανθρώπινα και δεν πρέπει να συγχέονται. Αποτελούν κυριαρχικά δικαιώματα της εκάστοτε χώρας. Εναπόκειται σε αυτήν, εάν και εφόσον θελήσει, να πολιτογραφήσει αλλοδαπούς ως υπηκόους της. Διαφορετικά υπάρχει και η κάρτα του επί μακρόν διαμένοντος.
Ο Νιγηριανός δεν πρόκειται να γίνει Έλληνας. Ο κύριος Σταυραετός μάλλον εννοεί φυλετικά. Αυτός ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της φυλετικής ομοιογένειας του ελληνικού κράτους, εμένα μ' ενδιαφέρει να μην έχει ο κόσμος μια περισσότερο απ' ότι χρειάζεται άθλια καθημερινότητα γιατί κανείς δεν ωφελείται απ' αυτό ούτε ο Σταυραετός ο ίδιος, άντε να συνεννοηθείς μετά.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 30 Ιαν 2010, 09:39

Πώς θα μπορούσαν να συνδυαστούν; Στην πράξη;
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 30 Ιαν 2010, 11:15

KELAINO έγραψε: Αυτό που λέω από την αρχή, είναι ότι πέρα από τις στατιστικές και τις βαθειές αναλύσεις υπάρχει μια πραγματικότητα ανθρώπων, ρωτάω πολύ συγκεκριμένα τί γίνεται μ' αυτούς,
Να ρωτήσεις αυτούς που τους εξαθλίωσαν , αυτούς που τους κυβερνάνε , και προσπάθησε να καταλάβεις τι κρύβετε πίσω από την πολυπολιτισμικότητα που προωθούν οι γνωστοί κύκλοι.

-Κωστής Παλαμάς-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 30 Ιαν 2010, 11:18

Νομίζω πως κάποια βίντεο πρέπει να ξέρει τι λένε η Κελαι μας.
Θα της στέλνω σε ΡΜ τους υπότιτλους που τους κρατάω σε αρχείο
να βλέπει τι λένε κάποια βίντεο τουλάχιστον...

Κελαι αν το θέλεις, πες μου.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 30 Ιαν 2010, 12:20

paraplanisi έγραψε:
KELAINO έγραψε: Αυτό που λέω από την αρχή, είναι ότι πέρα από τις στατιστικές και τις βαθειές αναλύσεις υπάρχει μια πραγματικότητα ανθρώπων, ρωτάω πολύ συγκεκριμένα τί γίνεται μ' αυτούς,
Να ρωτήσεις αυτούς που τους εξαθλίωσαν , αυτούς που τους κυβερνάνε , και προσπάθησε να καταλάβεις τι κρύβετε πίσω από την πολυπολιτισμικότητα που προωθούν οι γνωστοί κύκλοι.
Ναι, έχω ήδη διατυπώσει γνώμη και άποψη γι' αυτούς που τους εξαθλίωσαν στο συγκεκριμένο νήμα. Αλλά δε βλέπω πώς θα μπορούσα να τους ρωτήσω. Έχεις κάτι να προτείνεις, κάποιο τηλέφωνό τους, κάποιο μέιλ;
Στο μεταξύ ρωτάω εσάς, όχι για να λύσετε το πρόβλημα, αλλά για να μάθω την άποψή σας.

ΑρΕλάκι, ναι και βέβαια θέλω, αν είναι εύκολο! Πολύ καλή ιδέα!
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Σάβ 30 Ιαν 2010, 19:27

Είναι τεράστιο ζήτημα το Λαθρομεταναστευτικό όπως και το Μεταναστευτικό, άλλωστε γι'αυτό ήδη 14 σελίδες γέμισαν, διότι αφορά όλους τους Έλληνες αυτό το θέμα, είναι ένα εθνικό ζήτημα.
Μας απασχολεί και είναι ευχάριστο αυτό, διότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, που μετράει πολλούς πολέμους, για την κατάκτηση της, πάρα πολλούς. Κι έτσι μιάς κι έχουμε 70 εκατομμύρια ευερέθιστους γείτονες, τα εθνικά μας θέματα ώς λαός { εάν μπορώ να το λέω κι αυτό ακόμη } πρέπει να τα παίρνουμε πολή σοβαρά, μα πολύ, διότι ούτε υπερδύναμη είμαστε, ούτε καν δύναμη, απέναντι και στον γείτονά μας, και σ'άλλους που μας διεκδηκούν, είτε ονόματα, είτε Εθνότητα, είτε εδάφη, γιατί και τα τρία αυτά είναι υπαρκτά στην πραγματικότητα μας. Κι άν πάρουμε υπ όψη ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα υπογεννετικότητας, τότε πρέπει να είμαστε πιό επιφυλακτικοί, στην κατάσταση της χώρας μας, προτεραιότητα έχουμε να επιζήσουμε ώς έθνος σε μιά απειλή, διότι κοιτάξτε πιό πίσω, ΙΜΙΑ, πλέον δεν είναι Ελληνικά, Κύπρος!!!. Δεν ησυχάζουν κάποιοι, και φυσικά έχουν αυτοπεποίθηση τρελή, διότι έχουν νταβάδες που προστάζουν, κι αυτοί οι νταβάδες, δεν είναι τίποτα τιποτένιοι, κουνούν όλον τον κόσμο, και τον διοικούν επίσης, και η Ιστορία μας δείχνει ότι άπ'την Επανάσταση του 1821 έκαναν το πάν για να μας κατακτήσουν.

Ας τα πάρουμε άπ'την αρχή, συμφωνώ με τις απόψεις του Σταυραετού απόλυτα, κι επίσης μου αρέσουν τα θέματα που ανεβάζει { ασχέτως εάν δεν του το έχω πεί μέχρι τώρα, δηλαδή να του πω ότι κάνει καλή δουλειά, του το λέω τώρα } επίσης συμφωνώ με τον Κάσσανδρο, τον Αριστόγενο, κι άλλους. Επίσης οφείλω να πω ότι σε όλο το θέμα, " ειπώθηκαν " κουβέντες σημαντικές και περάστηκαν στο ντούκου, ενώ κατά την γνώμη μου δεν θάπρεπε.

Κατ'αρχάς για να αποκτήσω σχήμα { άν και δεν έχω, αλλά πρέπει την σήμερον } να πω ότι απο τις παραπάνω επιλογές που παρέθεσε ο Σταυραετός, η επιλογή μου είναι, να φύγουν όλοι, για το σκεπτικό μου η επιλογή αυτή είναι ελειπής, αλλά πως θα μπορούσε ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτό το θέμα να καλύπτειτου καθενός το σκεπτικό και να έχει την εκάστοτε επιλογή; Οπότε οφείλω { για το σχήμα που θα πάρω } να προσθέσω ότι δίπλα άπ'την επιλογή μου προσθέτω τα εξής, αρκετά ξεκαθαρισμένα.

Να πάνε σε μιά χώρα που υπάρχει ανάπτυξη κι ενδεχομένως είναι ανεπτυγμένη για μιά τέτοια κίνηση, και θα μπορέσει να αποροφήσει μιά τέτοια κίνηση.

Να πάνε σε μιά χώρα που να μπορούν να προσφέρουν και να τους προσφερθεί.

Να πάνε σε μιά χώρα όπου υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης εργασίας, να ασφαλειστούν, για να μπορέσουν να έχουν μιά ανθρώπινη ζωή.

Να πάνε σε μια χώρα, που άν είναι δυνατόν να είναι όμοια με την ιδιοσυγκρασία τους και τα πιστεύω τους

Να πάνε σε μιά χώρα που όλο αυτό το κύμα ή στην τελική σε παραπάνω απο μία χώρες, που θα βρεί χρησιμότητα και θα βρούν χρησιμότητα. Όπως το μεγάλο κύμα Ελλήνων που έφυγε, Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική, σε αμιγώς ανεπτυγμένες χώρες με μεγάλη βιομηχανία, μπήκαν σε εργοστάσια αυτοκινήτων, καλωδίων, εξαρτημάτων, κάθε είδους εργοστάσια, ορυχία, κι έπειτα ευδοκίμησαν διότι είναι λαός που προσαρμόζεται και δεν προσαρμόζει το κράτος που τον θρέφει σύμφωνα με τις αντιλήψεις του.

Κι επειδή γίνεται λόγος για τους Έλληνες μετανάστες, ότι κι εμείς χρειαστήκαμε βοήθεια και την πήραμε, ειπώθηκαν σωστά και αληθινά λόγια απο τον Κάσσανδρο. Δίχως εμπάθειες και δίχως συγκεκριμένη ιδεολογία, πρέπει να πω ότι δεν συγκρίνονται σε συμπεριφορά οι Έλληνες με τους περισσότερους Λαθρό και Μετανάστες. Είναι σφάλμα να το πιστεύεται αυτό, και υπάρχει και απόδειξη. Εδώ στην χώρα μας, έγινε αστυνομικός έλεγχος και ένας αστυνομικός άπ'ότι λένε, έσκισε ένα κοράνι. Κι ακολούθησαν γεγονόταν που δεν δικαιολογούνται, μαζεύτηκαν Μουσουλμάνοι έκαναν διαδήλωση, και κατέστρεψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, που την πληρώνει ο Έλληνας άπ'την τσέπη του, και στις δυό περιπτώσεις, και τρομοκρατήθηκε κόσμος απο τις κραυγές τους, και απο τα λόγια που έλεγαν. Όταν είσαι φιλοξενούμενος σε μιά χώρα, ή έστω είσαι παράνομα σ'αυτή, οφείλεις να σεβατείς τους πολίτες και την περιουσία αυτής της χώρας, όταν δεν το κάνεις δίχνει έλειψη παιδεία και σεβασμού. Απο πού και ώς πού οι Έλληνες διέπραξαν τέτοιο γεγονός σε χώρα που πήγαν ώς οικονομικοί μετανάστες εσείς που λέτε ότι οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες;

Έχω αρκετούς γνωστούς - φίλους μετανάστες σε άλλες χώρες Έλληνες, συγκεκριμένα, Γερμανία - Αμερική - Αυστραλία - Ολλανδία, καλύτερα γνωρίζω για την Γερμανία, εκεί οι Έλληνες είχαν πολύ απαξιωτική μεταχείρηση. Βρείτε έναν Έλληνα μετανάστη της Γερμανία, ειλικρινή άνθρωπο όμως, όχι ψεύτη που θα σας πεί ότι ανήκει στην μαφία ή οτιδήποτε άλλο, και πείτε τον τι τράβηξαν οι Έλληνες και τι στάση έχουν ακόμη και σήμερα. Κι όμως οι Έλληνες είναι ακόμη φιλύσηχοι, γιατί γνωρίζουν ότι είναι σε ξένο κράτος, γνωρίζουν ότι πήγαν εκεί για καλύτερη ζωή, και γνωρίζουν καλά τον σεβασμό που οφείλουν να δείξουν. Βέβαια επειδή η Γερμανία δεν είναι Ελλάδα και το αντίστροφο, στην Γερμανία όποιος πάει, τουλάχιστον όποιος πήγαινε παλιά που το γνωρίζω καλά, του κοιτούσαν την υγεία, μέχρι και τα δόντια τους κοιτούσαν, το ποινικό μητρώο, την ψυχολογική κατάσταση του. Πράγματα δηλαδή αυτονόητα, για ένα κράτος που θα φέρει έναν μετανάστη που θα ενσωματωθεί πρώτα στην χώρα και μετά στην εκάστοτε κοινωνία, και εκτός αυτού παλαιότερα απελαύνονταν όσοι δημιουργούσαν φασαρία.

Έπειτα οι Έλληνες μαγαζάτορες, εκτός το ότι πέρνανε γενικά κατά προτίμηση Έλληνες υπαλλήλους, πέρνανε και πέρνουσε και Γερμανούς, κι έτσι συνεισφέρουν, κάποιες άλλες εθνότητες, έχουν άτομα μόνον της δικής τους εθνότητας.
Επίσης ανθρώποι άλλης εθνότητας σπέρνουν 6-7-8 παιδιά και επιβαρύνουν το κράτος γιατί τους πληρώνει αδρά. Σε σχέση με τους Έλληνες που δεν σπέρνουν 7-8-9 παιδιά.

Επίσης αυτό που είπε ο Κάσσανδρος περί γκετοποίησης, γνωρίζω ότι στην Γερμανία ισχυεί, κι εκεί να δείτε πράγματα και θάματα, έχω ακούσει τα πιό τρελά, όπως αυτό που θα αφηγηθώ, συνήθως οι Τούρκοι, όπως και οι Γερμανοί, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, σε ορισμένες πόλεις, κυκλοφορούν παραπάνω απο δύο. Για τον λόγο οτι εάν είσαι ένας είναι πολύ πιθανόν να σε ξυλοφορτώσουν, και να σου πάρουν τα χρήματα. Επίσης έχω ακούσει κι αυτό, όταν περπατούν σε ένα πεζοδρόμιο Τούρκοι, που συνήθως είναι παραπάνω απο δύο, ένα Γερμανάκι εάν τύχει και είναι μόνο του θα αλλάξει πεζοδρόμιο, γιατί το λιγότερο που μπορεί να συμβεί, όταν περάσουν δίπλα άπ'το παιδί είναι να το σπρώξουν και να το αγριοκοιτάξουν, και το περισσότερο εάν έχουν όρεξη το τραβάνε ένα χέρι ξύλο και του πέρνουν τα λεφτά. Τα Γερμανάκια είναι αρκετά φοβισμένα σαν άτομα, οι μόνοι που αντιστέκονται σ'αυτό είναι οι Νεοναζί, αυτοί τρώγονται όλη την ώρα με τους Τούρκους πιό πολύ, αρχίζει απο ξύλο, μαχαίρια, μέχρι όπλα, και κάτι παραπλήσιο προς εμάς, όταν γίνεται φασαρία τέτοιας έκτασης, οι αστυνομικές αρχές περιμένουν να τελειώσει και μετά επεμβαίνουν...

Επίσης να πω ότι ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, σχεδόν πρόσφατα αγανάκτησε με την Μουσουλμανική μειονότητα της χώρας του και τους εξήγγειλε σοβαρό μήνυμα, κοντολογίς τους είπε:

« Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν.
Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα
μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν
οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali , η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε
ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες
από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.

Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά,
τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό,
ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες,
με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο.
Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου
για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε
κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής,
και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε
για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα,
τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας,
τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!
».

Ακραία ή λογικά επιχειρήματα είναι το ερώτημα; Πιστεύετε οτι ποτέ Έλληνας Πρωθυπουργός θα ήταν τόσο αντικειμενικός και τόσο αυστηρός στα ήθη και τις πεποιθήσεις τών Ελλήνων απέναντι στους Μετανάστες;
Ουδέποτε, ουδεπόποτε, εμείς και σαν Κυβέρνηση και σαν λαός, για να είμαστε προοδευτικοί, κάνουμε και αλαξοκολιές αμα λάχει, οπότε καλά γα..... και καλούς απογόνους να έχουμε.

Επίσης να επισημάνω ένα γεγονός που μαθεύτηκε και το έδειξαν κι οι δικοί μας σταθμοί, τα Μ.Μ.Ε. στην Αυστραλία, σε ένα Γυμνάσιο σχολείο αν δεν απατώμαι, δυό Ελληνάκια κάθονταν στο σχολείο και έτρωγαν ένα σάντουϊτς που περιείχε χοιρινό μεσα. Βέβαια αυτό έπεσε στην εποχή του Ραμαζανιού για τους Μουσουλμάνους, κι έτσι πολλά Μουσουλμανάκια τα πήραν με τα Ελληνάκια, και τα ξυλοφόρτωσαν αγρίως, ευτυχώς έτρεξαν και κλειδώθηκαν στην βηβλιοθήκη του σχολείου και σώθηκαν τα παιδάκια, φανταστείτε τι γεγονότα και προκλείσεις άλλες συμβαίνουν για να εξαγγείλει τέτοιο μήνυμα Πρωθυπουργός χώρας.

Φανταστείτε στην χώρα μας εκατομμύρια Μουσουλμάνους, γιατί θα έρθουν εκατομμύρια, όποιος νομίζει κάτι άλλο απλά πλανάται πλάνην οικτρά, με το κράτος που έχουμε, σύν τους πράκτορες αποσταθεροποίησης της χώρας, τι μπορούν να κάνουν στην χώρα, μπορούν να μεγαλουργήσουν, το φαινόμενο αυτό που έγινε στην χώρα μας πρίν λίγο καιρό, ήταν απλώς μια δοκιμή, υπάρχουν πράκτορες αποσταθεροποίησης δική τους βαλμένη απο " Ξένες Υπηρεσίες " και τους ξεσηκώνουν. Δεν χρειάζεται να παλέψουν με την λογική τους για να κάνουν επεισόδια, μόνον ένα γεγονός καλά στημένο ή τρείς λέξεις θα πούν και θα γίνει ο χαμός. Γιατί σήμερα δεν γίνεται να πολεμήσεις μιά χώρα για να την καταστρέψεις, γιατί υπάρχουν και τα μάτια του κόσμου, απλά την πνίγεις σιγά σιγά μέχρι να αποθάνει. 30 χρόνια μας χρεώνουν αδιάκοπα, αδιάκοπα κρυφά και φανερά μας κλέβουν, πουλάνε δημόσιες επιχειρήσεις σε ξένους επιχειρηματίες. Αλήθεια το έλιμα που λένε, πως θα το μειώσουν όταν έχουν ξεπουλήσει δημόσιες επιχειρήσεις σε ξένους; Πώς θα το μειώσουν όταν η βιομηχανική ανάπτυξη της Ελλάδος έχει μεταφερθεί Βουλγαρία Σκόπια Ρουμανία;

Έφερε ο Σημίτης { Ααρών Αβουρί } τους Κινέζους και τα αφορολόγητα, και επομένος ο άνθρωπος ο οποίος έχει οικονομικό πρόβλημα θα αγοράσει άπ'τα κινέζικα δηλαδή τα φθηνά, σακάτεψαν την μεσαία τάξη των Ελλήνων μαγαζάτορων. Και Κινέζικα μαγαζιά σε κάθε πόλη είναι επάνω απο 10 σε μιά μικρή και ποιός ξέρει πόσα σε μιά μεγάλη;;; Και είναι αφορολόγητα, που σημαίνει το κράτος γιόκ χρήματα.

Σακατεύουν και την Αγροτιά που συρικνώνεται όσο πάει, γιατί κι αυτούς σύμφωνα με την πονηριά που διαθέτουν, τους εκμεταλεύθηκαν πολύ καλά, και αυτοί δεν σκέφτηκαν το μετά, παρά μόνον το τώρα!!!

Λένε η ανεργία θα φτάσει το εκατομμύριο, φανταστείτε τι καταστάσεις θα ισχύουν τότε ήδη τώρα στριμόκωλα τα πράγματα είναι....

Άπ'την άλλη θέλουν να πουλήσουν στους Κινέζους τα ναυπηγία, απο πού το κράτος θα πέρνει φόρους; Θα φάνε αυτοί τα λεφτά και μετά άιντε πάλι Έλληνα να σου φάμε το κορμί.

Βιομηχανία είναι τόσο ελάχιστη, που θεωρείται ανύπαρκτη, που ισούται με λιγότερες θέσεις εργασίας και ποικιλία θέσεων εργασίας, θα καταλήξουν φοιτητές και λοιποί Delivery Boy, πατεράδες Delivery Boy, παιδιά Delivery Boy, θα γίνουμε όλοι μια μεγάλη οικογένεια Delivery Boy, και θα σφαζόμαστε ποιοί θα μπούν στο δημόσιο. Λές και δεν γινόταν να βοηθήσουν τα εργοστάσια να κάτσουν εδώ ώστε να υπάρχει εισόδημα σε αυτήν την Θεϊκή οικονομία πιά, ούτε το βουνό του Έβερεστ να ήταν και να το ανέβαινε ο Πάγκαλος.

Κάνουμε εισαγωγή ειδών κηπευτικών, και άλλων απο Τουρκία, Ισπανία, και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, λες και δεν μπορούμε στην Ελλάδα να φυτέψουμε πατάτες και λοιπά να μεγαλώσουμε την παραγωγή έτσι ώστε να εξάγουμε εμείς έξω, ώστε να έχουμε ανάπτυξη.

Κι άπ'την άλλη έχουμε και λέμε, ένας πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Τουργκούτ Οζάλ πρίν χρόνια εξήγγειλε το εξής:

« Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε
μερικά εκατομμύρια ανθρώπους απο εδώ μεριά για να τελειώνουμε μ'αυτούς
».

Κι οι λαθρομετανάστες ώς γνωστόν έρχονται, μάλλον τους πετούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.

Και όλως περιέργως, η πρώτη χώρα υποδοχής, που κατα λάθος μωρέ, μιά ζωή κατα λάθος γίνονται όλα, άλλωστε οι πολιτικοί δεν είναι και μάγοι, υπέγραψαν να είμαστε η πρώτη χώρα υποδοχής, τυχαίο έ.

Άπ'την άλλη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν ορκίσθη, η τότε πρόεδρος της βουλής, είπε ότι τα εθνικά σύνορα της χώρας και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάριν της Ευημερίας και της Ειρήνης.

Άπ'την άλλη ο Πρωθυπουργός της χώρας που κυβερνά σήμερα είχε δηλώση ότι:

« Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμμα γης λιγότερα απο εκείνα που μας ανήκουν,
και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να
κλείσουμε μάτι απο τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας
».

Δηλαδή τι λέει με λίγα λόγια, όταν ένας Πρωθυπουργός λέει τέτοια κουβέντα; Τσάμπα σκοτώθηκαν τόσοι και τόσοι Έλληνες γι'αυτήν την πατρίδα; Για να έρθνου φίδια αργότερα να την σφίγγουν και μετά ανακόντας να την τρώνε;
Τσάμπα τόση Ιστορία; Τσάμπα το Ελληνικό χώμα είναι ποτισμένο με το αίμα τών προγόνων; Τσάμπα οι επαναστάσεις;Τσάμπα ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης ο Διάκος; Εκείνοι τουλάχιστον προειδοποίησαν γι'αυτήν την κατάσταση, αλλά εμείς τα ήθη τις αξίες και τις ομιλίες τις έχουμε γραμμένες στα ....Εμείς είμαστε όπου δείς φαί πήγαινε κι όπου δείς φασαρία φύγε. Γεννηθήκαμε να λέμε κύριε ελέισον και έχει ο Θεός.

Έχουμε κι άπ'την άλλη τους άλλους του έξυπνους, που μιά λένε ότι είμαστε Ινδοευρωπαίοι, μιά Μαύρη φυλή, και μιά συνοθήλευμα λαών, ότι δεν αποτελούμε συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων { νοητικώς σίγουρα, γενετικώς όχι κι αποδείχτηκε } κι έρχονται οι έρευνες 2 Πανεπιστημίων, το ένα της Αμερικής του Σταντφορντ, και το άλλο της Ιταλίας της πόλης Παβίας, σε συνεργασία με 5 ερευνητικά κέντρα διαφόρων χωρών και λέει ότι το Ελληνικό DNA είναι 99.5% καθαρό και ότι το υπόλοιπο 5% δεν είναι ούτε Σλαύϊκο ούτε Τούρκικο. Αλλά πρόκειται κατά 99.5 τις εκατό για καυκάσια φυλή, άλλωστε λευκά είναι τα ελληνόπουλα όταν γεννιούνται.

Κι άπ'την άλλη έχουμε μιά υπογεννετικότητα τρομερά ισχυρή, κι αντί να κάνουν κάτι οι " Άρχοντες " για να αυξηθεί ο πλυθησμός, κάνουν το αντίθετο για να μειωθεί, δεν ξέρω εσκεμένα ή αθέλητα, αλλά αυτό κάνουν, άλλωστε εγώ που είμαι απλός πολίτης παίρνω χαμπάρι τι θάπρεπε να γίνει σ'αυτήν την περίπτωση, αυτοί που είναι " Άρχοντες " δεν παίρνουν;

Καθημερινά σε ληστείες, αυτοκινητιστικά και εγκλήματα σκοτώνονται πόσοι Έλληνες και μή, στο ένα λόγο κακών δρόμων και κακής κατάστασεις του οδηγού, και στα άλλα δυό, που πλέον τα έχουμε συνηθίσει, και δεν μας εκπλήσουν πλέον, ο λόγος είναι...έλαμου ντε...το μόνο που ξέρω ότι τα περισσότερα θύματα είναι Έλληνες, διότι αυτοί έχουν λεφτά, κι όχι κάποιοι άλλοι.

Κι άπ'την άλλη θέλουν έμ να νομιμοποιήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες και μαζί μ'αυτούς να φέρουν και τους κοντινούς τους δηλαδή εκατομμύρια, έμ θέλουν να τους δώσουν και Ελληνική Ιθαγένεια, δηλαδή ένας αυτόχθων κι ένας αλλόεθνος είναι το ίδιο, ε τότε είναι που θα περάσει αυτό που λένε μερικοί συνοθήλευμα λαών, ας τους δώσουνε υπηκοότητα με πλήρη δικαιώματα, ας είναι όχι Ιθαγένεια, ένα και το αυτό με τον γηγενή αλοιώνεται η ταυτότητα μας, και το καρτερούν όπως όπως μερικοί. Έλεος 10 εκατομμύρια λαός τόσα δεινά!!!

Έλεος μέχρι και οι μετανάστες αυτού του τόπου αντιδρούν, εκτός αυτού γνωρίζουμε πόσους Ουτσεκάδες έχουμε στην Ελλάδα; Βρίσκονται αποθήκες με δεκάδες Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες, και χειροπίστολα. Τα Καλάσνικοφ έρχονται απο υγκεκριμένα μέρη, συνήθως απο Αλβανία, και σε δεκάδες δεν γνωρίζω σε τι μπορούν να χρησιμεύσουν... Γνωρίζεται τι έγινε στο Κόσσοβο με τις ευλογίες των Αμερικανών;

Εάν συλλογισθεί κανείς όλη την κατάσταση σύμφωνα με την Ιστορία του Έθνους μας, είναι εντελώς περίεργη και παράλογη εποχή και πρωτοφανείς.

Υπάρχουν κάποιοι που όταν τους τα λές λένε ήρθαν τα σημεία των καιρών, με λίγα λόγια

Ο Κίτσος κλάνει, η φασολάδα φταίει που έφαγε, όχι αυτός που την αμώλησε.

Είμαι πεπεισμένος ότι, αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν διότι το μεγαλύτερο μέρος του πλυθησμού δεν έχει συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Οπότε όπως προείπα λίγο ποιό επάνω καλά γα..... και καλούς απογόνους να έχουμε...

Κι επειδή κάποιος πρέπει να φταίει, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς κι έπειτα οι άλλοι, γιατί εμείς ανοίξαμε τις πόρτες και αφήσαμε να μπούνε. Ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά δεν έχω διάθεση ήδη έχει σκατώσει η ψυχή μου που τα σκέφτομαι τόσο καιρό, ότι σπείραμε αυτό και θα θερίσουμε.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Σάβ 30 Ιαν 2010, 19:33

Α και επειδή ξέχασα να πω πολλά, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, παραδείγματος χάριν, εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ άνθρωπος Αφρικανός, γενικά μαύρος να δημιούργησε πρόβλημα, οπότε αυτοί αξίζουν να διαμείνουν σ'αυτόν τον χώρο, δουλεύουν σκληρά οι πιό πολύ πουλώντας σιντί, και καμμιά φορά χόρτο. Αλλά σέβονται την χώρα που κάθονται, άν και δέχονται απαξιωτικά σχόλια, και έντονη παρατήρηση. Επίσης Πακιστανοί άπ'ότι ξέρω κι άν ξέρει καλύτερα κανένας άλλος, ας το πεί.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 30 Ιαν 2010, 19:59

Acid{RFE} έγραψε:Α και επειδή ξέχασα να πω πολλά, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, παραδείγματος χάριν, εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ άνθρωπος Αφρικανός, γενικά μαύρος να δημιούργησε πρόβλημα, οπότε αυτοί αξίζουν να διαμείνουν σ'αυτόν τον χώρο, δουλεύουν σκληρά οι πιό πολύ πουλώντας σιντί, και καμμιά φορά χόρτο. Αλλά σέβονται την χώρα που κάθονται, άν και δέχονται απαξιωτικά σχόλια, και έντονη παρατήρηση. Επίσης Πακιστανοί άπ'ότι ξέρω κι άν ξέρει καλύτερα κανένας άλλος, ας το πεί.
Στην Ελλάδα του πλανήτη γη όπου κατοικώ εγώ πολλοί μαύροι δημιουργούν πρόβλημα.
Μιλάω για σοβαρά εγκλήματα όπως ληστείες και βιασμούς....και τελευταία έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.

Εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω νωρίς το βράδυ σε όχι ερημικούς αλλά όχι πολυσύχναστους δρόμους , λόγο των μαύρων.
Και μιλάω για επαρχία. Φαντάζομαι στην Αθήνα θα είναι χειρότερα.

KELAINO έγραψε:
paraplanisi έγραψε:
Ναι, έχω ήδη διατυπώσει γνώμη και άποψη γι' αυτούς που τους εξαθλίωσαν στο συγκεκριμένο νήμα. Αλλά δε βλέπω πώς θα μπορούσα να τους ρωτήσω. Έχεις κάτι να προτείνεις, κάποιο τηλέφωνό τους, κάποιο μέιλ;
Στο μεταξύ ρωτάω εσάς, όχι για να λύσετε το πρόβλημα, αλλά για να μάθω την άποψή σας.
Ωραία τα λογοπαίγνια αλλά είναι πολυτέλεια όταν τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οπως έγραψε και ο επόμενος σου , υπάρχουν 14 σελίδες γεμάτες με τις απόψεις μας.
Το αν δεν τις αποδέχεσαι ή δεν μπορείς να τις καταλάβεις είναι ένα θέμα που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

-Κωστής Παλαμάς-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”