κι όταν μιλάς έτσι βρώμικα....
Η επόμενη μέρα...
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009
Αχ, Κασσανδρούκο, μου είχες λείψει...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Για δες που μπροστά σε κοινό (πολιτικό) μίσος για τον ΓΑΠ, θα δούμε και απίστευτο (πολιτικό) έρωτα
μεταξύ Πέγκυς και Κώστα. Εντάξει, τα ετερώνυμα έλκονται, το ξέρω, αλλά τούτο 'δω το νταραβέρι, μόνο στα ΙΔΕΟ μπορεί να γίνει! 
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ ήταν:
Κώστας Καραμανλής Απόφαση Ευθύνης
Κε Καραμανλή σας πληροφορώ ότι ό ελληνικός λαός πήρε αυτή την Απόφαση Ευθύνης
Και αν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει αυτή η απόφαση ευθύνης δεν αφορούσε εσάς και το κόμμα σας
Συμπέρασμα: Όποιος τρώει μεγάλες μπουκιές δεν δικαιούται να λέει μεγάλες κουβέντες
Καθυστερημένα μεν τό έβγαλα δε.
Κώστας Καραμανλής Απόφαση Ευθύνης
Κε Καραμανλή σας πληροφορώ ότι ό ελληνικός λαός πήρε αυτή την Απόφαση Ευθύνης
Και αν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει αυτή η απόφαση ευθύνης δεν αφορούσε εσάς και το κόμμα σας
Συμπέρασμα: Όποιος τρώει μεγάλες μπουκιές δεν δικαιούται να λέει μεγάλες κουβέντες
Καθυστερημένα μεν τό έβγαλα δε.
Time is always present ticking or not
Τα αυτονόητα και οι αλήθειες μεταφράζονται διαφορετικά σε κάθε ένα από μας.
Τα αυτονόητα και οι αλήθειες μεταφράζονται διαφορετικά σε κάθε ένα από μας.
-
Sol Invictus
Mιλαει και ο Νανος απο το lord of the rings Παπαρηγα.Εναλλακτικος ρολος το GolummΛΟΛ καλέ! Τι έρωτας είναι αυτός βρε Σύλβια, για το παληκάρι το αψηλό, το γυμνασμένο και....'ψαγμένο'???
ΣΟυ θυμίζω πως κι ο Χίτλερ ήταν 'εσωτεριστής' και πίστευε στον επτατπλό άνθρωπο, που παρεπιμπτόντως δεν είναι 'δόγμα' της Φόρτιουν, αλλά κάποιων άλλων, του τέλους του προτελευταίου αιώνα...Μάλλον, γι'αυτό σκότωνε τον κοσμάκη με αέρια, για να πιάσει και τα υπόλοιπα σώματα! :p
Επειδη κυρα γοργονα- Παγωνα πουλατε χιουμορ θα ηθελα απλα να σας ενημερωσω(καθως στο τομεα ειναι πολυ καλυτερα ενημερωμενος) πως ο Χιτλερ ηταν "Συναρχιστης" για οποιον δε γνωριζει τη ειναι η "Συναρχια" τον παραπεμπω εδω.
http://en.wikipedia.org/wiki/Synarchism
O oρος ομως συναρχια ειναι τρομερα βαθυτερος.Οταν μιλαμε για συναρχια παντα κατι ακουμε που εχει σχεση μετο υπερφυσικο.
ΣΥΝΑΡΧΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
«Ο όρος Συναρχία, Synarchy, και στα ισπανικά Sinarquismo …δεν εννοεί κάποιου είδους δημοκρατία, αλλά τη σύνδεση της διακυβέρνησης ενός συστήματος με τους οικουμενικούς νόμους και τους συμπαντικούς κανόνες, ρυθμιστές των οποίων είναι μια ελίτ που κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο στη μορφή μιας μυστικής αδελφότητας εκλεκτών ή, αν προτιμάς, αριστοκρατών, κυριολεκτικά… Φυσικά, σε επαφή με υπερφυσικές οντότητες οι οποίες παρακολουθούν τις καταστάσεις στον κόσμο μας από την αόρατη θέση τους. Ουσιαστικά είναι η μυστικιστική ιδεολογία του ολοκληρωτισμού…»
Ο Χιτλερ δεν ειχε αμεσες σχεσεις με το μυστικισμο και τον αποκρυφισμο.Ηταν ενας λαικιστης φασιστας κι ακομα κι αν ακολουθουσε πιστα καποιους ημι-αποκρυφιστικους συμβολισμους δεν ειχε βαθια γνωση των θεματων αυτων.Ειχε απλα την γνωστη απανθρωπη ιδεολογια περι αρειας φυλης και supermancy.Το προσωπο ομως που χτιζει τη μυστικιστικη φιλοσοφια και αποκρυφιστικη εμμονη σε διαφορες θεωριες στη δικτατορια του Χιτλερ ειναι ο Χιμλερ.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE% ... E%B5%CF%81
Ο Χιμλερ ειναι μια γατα.Χτιζει τις στοες της Γερμανιας και ετοιμαζει συμβουλευοντας τον Χιτλερ τις κινησεις της αυτοκρατοριας.Στο σημειο αυτο εχουν μαζι τους πλεον και το Γιατρο Μενγκελε οπου οι ερευνες του πηγαινουν περα απο τις συνηθισμενες ιατρικες της εποχης.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE% ... E%BB%CE%B5
Σε αυτο το σημειο να τονισω στην Παγωναρα οτι ο Χιτλερ δεν ειχε καμια αποψη για τον επταπλο ανθρωπο.Η καλυτερη του σχεση με τον ανωτερη φυλη και τον υπερανθρωπο ηταν οτι ειχε διαβασει στο Νιτσε "Ταδε εφη Ζαρατουστρα" τυπου αλλα ως απλα λαικιστης και στενομυαλος δεν καταλαβε ποτε τη Διονυσιακη φυση του Νιτσε.Περισσοτερα θα πουμε σε καποιο θεμα που θα εχει σχεση με ολα αυτα.
Ξεπεσμος κ Ντροπη.Συγχαρητηρια..Για σενα μιλαω..Καλά ρε, δεν ντρέπεσαι με τις μπούρδες που πετάς; Είπαμε, να είσαι ερωτευμένος-ως σόρρυ, ερωτευμένη εννοούσα, αλλά όχι κι έτσι! Εσύ είσαι έτοιμη να σου πει ο Γιωργάκης (Για μένα παραμένει εις -άκης), σκύψε να ...γυμναστώ και να τον βοηθήσεις κι όλας να στην φορέσει! Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε;
Ειδαμε και το δικο σου επιπεδο ποιο πανω.Και τα πρωτα δείγματα τ αέδωσε. Μέχρι στιγμής, αυτά βλέπω να σχολιάζονται κυρίως. Έχεις να πεις κάτι; ΕΚτός από τα λογίδρια άλλων που επαναλαμβάνεις και τους αστεϊσμούς που δείχνουν το χαμηλό συναισθηματικό σου επίπεδο?
Στο ΚΚΕ τα ξεχασατε τα δικα σας.Τουλαχιστον στις διαδηλωσει σαν και στις κεντρικες ομιλιες τις αλεκας τρωτε ακομα στραγαλλια οπως τον παλιο καλο καιρο;Πριν απαντήσεις τράβα και καμιά τζούρα χασίς να στρώσει ο εγκέφαλος, γιατί αμφιβάλλω αν μπορείς ν'απαντήσεις το οτιδήποτε χωρίς αυτό!
Εσυ δεν ετυχες το συστημα αυτο ,εισαι αρχαια και δε μπορεις να μιλας.Εκτός αν αυτό φταίει για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σου, που είναι η μία πιο ανεύθυνη και ηλίθια από την άλλη. Όχι ενισχυτικές διδασκαλίες δεν θα σε βοηθούσαν εσένα, ούτε σε ενέσιμη μορφή δεν θα σ'έπιανε!
Δε μας ενδιαφερει τι εκανε η Κουμουνιστρια ξαδερφη σου.Γιατι τοσος θυμος επειδη πατωσατε;Ενα κακο εκλογικο αποτελεσμα
,ισως το χειροτερο απο την εποχη μετα τη συγκυβερνηση ,κριση στο κομα και ακομα πιο πολλα νευρακια γιατι αυτο δεν το εκανε κανενας αλλος αλλα ποιος;Ο ΓΑΠ.Ο γιος εκεινου που ηρθε στην πολιτικη ζωη του τοπου και ρημαξε την παραταξη σας,ρουφηξε τον κεντροαριστερο αν οχι κλασσικα αριστερο ψηφοθηρικα κομματι σας.Κανετε ακομα τον αριστερο ψαλτη της δεξιας και μισειτε το Πασοκ περισσοτερο κι απο τη Νδ για αυτους τους λογους.Εχει κολησει η βελονα στο 60 .Το κομα σας παραπαταει σαν ζαλισμενο κοτοπουλο με στοιχεια κιολας.
Προς ενημερωση:
http://www.tvxs.gr/v23067
-
Sol Invictus
ArEla έγραψε:Για δες που μπροστά σε κοινό (πολιτικό) μίσος για τον ΓΑΠ, θα δούμε και απίστευτο (πολιτικό) έρωταμεταξύ Πέγκυς και Κώστα. Εντάξει, τα ετερώνυμα έλκονται, το ξέρω, αλλά τούτο 'δω το νταραβέρι, μόνο στα ΙΔΕΟ μπορεί να γίνει!
Eιναι γνωστο πως στις δυσκολες μετεκλογικα εποχες η ακροδεξια τα βρισκει με το κκε, που οπως ειπα παπαραπνω ειναι ο αριστερος της ψαλτης(ειτε ειναι δεξια ειτε ακροδεξια).Απο την αλλη ειναι τοσο ομοια αναλγητοι και μοιαζουν τοσο πολυ σε ολοκληρωτισμο που το χρωμα μονο αλλαζει.
-
Sol Invictus
Σύλβια σε ρώτησα αν είσαι πασοκοστέλεχος, ή αν είσαι απλός οπαδός του ΠΑΣΟΚ. Δεν μου απάντησες.
Γιατι ρε Κασσανδρε αναφορα θα σου δωσω; Ειμαι μελος του.Μεχρι εκει.Κι αυτο γιατι το 2007 ψηφισα στην εωκομματικη αναμετρηση γιατι ηθελα μονο ο ΓΑΠ να γινει πρωθυπουργος και να σου παρει τους 20.000 ψηφους της χρυσης αυγης,δλδ οσο ενα χωριο της Ελλαδας.
Εγω σε ρωτησα ρε φιλε αν εισαι απο εκεινους τους ψυχανωμαλους που βγαινουν συχνα πυκνα με κρανη και κελτικο σταυρο στις ασπιδες και δερνουν τον κοσμακη με ροπαλα και διαφορα;Αι σιχτιρ
Εσυ σε ποια κατηγορια εισαι;Να σε καταταξουμε κι εμεις;Η θα τρομαξει ολο το forum;Εδω θα μου πεις θα τρομαζε ακομα κι ο Δαρβινος.Αη πουλακι μου στη στουγκα σου που εγινες κι ανθρωπολογος.Αντε να βαρεσεις κανα μεροκαματο.Πήγαινε στην 12η σελίδα του παρόντος νήματος. Εκεί, σε μία καταχώρησή μου, αναφέρομαι στις κατηγορίες των ανθρώπων που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Ειπαμε.Λιγοτερα απο το Βεργη ,περισσοτερα απο το Λεβεντη.Μεγαλη επιτυχια ε;Για τους ψήφους που πήρε η Χ.Α, ευτυχώς σε διόρθωσε ένας τρίτος... διότι ούτε και εκεί ήσουν ενημερωμένη (έλεος, ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Εσωτερικών αρκούσε...).
Πάντως, είναι λίγο δύσκολο μία παρέα "αντεροβγαλτών, μισάνθρωπων σκίνχεντ (σκινχεντ!!! άλλη απόδειξη ασχετοσύνης....)" όπως λες, να έχει μία σταθερή πλέον εκλογική βάση των 20.000 ανθρώπων.
Μα τι νοημα εχει;Αφου τα πηρε το Α Κομμα;Ρε συ εισαι αυτιστικος η τον παριστανεις;Αφου τα πηρε το Πασοκ τι νοημα να χαιρεσαι.Ε ρε μουρλα..
Να σου πω 20.000 ψηφοι ειναι το ποσοστο που πηρε ο πρωτος βουλευτης του κομματος στην επαρχια που ψηφιζω.Τρομερη επιτυχια ε;Οσα πηρε ενας βουλευτακος μιας επαρχιας πηρατε ολοι μαζι επειτα απο ιλιγιωσεις κραυγες για τα οσα πρεσβευετε κοινωνικα. Εβγαλε κι η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο.
Φυσικα και δεν ειχαμε αναγκη της χρυσης αυγη το χωριο για να παρουμε αυτοδυναμια.Δοξα το θεο 62% βαρεσαμε στο Ηρακλειο και κατι 50αρια στην πελοπονησσο,για να μη πω τη εγινε στην Β Αθηνων.Καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που βολεύεστε με νόμους της ΝΔ (όπως βεβαίως συμβαίνει και το αντίστροφο),αλλά για μία ακόμη φορά πιάνεσαι αδιάβαστη.
Το ποσοστό των εκτός βουλής κομμάτων θα ήταν εξαιρετικά κρίσιμο για την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, αν οι πασόκοι έπαιρναν γύρω στο 40-41%. Με το σχεδόν 44% που πήραν, έβγαζαν αυτοδυναμία ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το ποσοστό των εξωκοινοβουλευτικών.
Εισαι τελειως μπεμπης.Συμπεριφορα λυκειοπαιδου.Το ποσοστο το εριξα ως γενικοτητα,αλλα ναι δε θυμομουν ακριβως αν ηταν 43,6 η 43,9.Μεγαλο ατοπημα, συγνωμη.Αλλά τι κάθομαι λέω τώρα, εκτός από την αποδεδειγμένη ασχετοσύνη σου εσύ μειώνεις ακόμα και τα ποσοστά του κόμματός σου:43,92% πήρατε... Άντε ντε.Ευχαριστουμε παντως για το 43,5 και την αυτοδυναμια θα σας ξανακαλεσουμε.
Ε τι να σου απαντησω μωρε.Πολιτικη συζητηση θα ανοιξω μαζι σου;Ασε δε δαπανω τα αποθεματα της φαιας ουσιας μου.Σε ποιον να μιλησω στον περιθωριακο;Στο κλουβι σου;Στη στρατιλα σου;Στο σκοταδισμο σου;Αυτό ήταν η "απάντηση" στην συμμετοχή της Διαμαντοπούλου σε συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουδέν σχόλιο.... πέραν του ότι εύχομαι πραγματικά στην κα Διαμαντοπούλου να "τελειώνει" κανονικά, και γενικότερα να έχει μία απολαυστική σεξουαλική ζωή.
Δυστυχώς, πολλές ελληνίδες σήμερα πάσχουν στον συγκεκριμένο τομέα, πράγμα που έχει δυσμενείς συνέπειες στην συμπεριφορά τους, στην κριτική τους ικανότητα κ.α. Για να εκτονωθούν, ξαμολιούνται στο διαδίκτυο και γράφουν ότι παπαριά τους κατέβει όντας τελείως άσχετες..
bye
- Mantam Froufrou

Aχ βρε Σύλβια, μου'χεις φτιάξει την διάθεση, σοβαρά σου μιλάω! Γελάω μόνη μου, κι όχι τίποτε άλλο, θα ξυπνήσω και τη μπέμπα και θα τρέχω μετά!
Καταρχήν, άσε τα περί κκε, δεν είμαι καν μέλος (όπως κάτι άλλοι βαμμένοι εδώ μέσα, ονόματα δεν λέμε). Ως εκ τούτου είμαι ελεύθερη να τους ε΄χω κι αυτούς χεσμένους, όταν μου την 'κάνουν' με κάποιον τρόπο.
Από την άλλη, χάνεις το χιουμοράκι σου, όταν σου μιλάνε ΑΚΡΙΒΩΣ με τον τρόπο που μιλάς εσύ στους άλλους. Γιατί 'κοριτσάρα' μου; Θεωρείς τη συμπεριφορά σου ενοχλητική, όταν την βλέπεις σε άλλους; Για δούλεψέ το λίγο...
Επίσης, μ'αρέσει πολύ που τα ξέρεις όλα καλύτερα απ'όλους, ακόμα και το τι έκανε ή δεν έκανε ο Χίτλερ. Δεν μας είπες ότι ήσουν και κολλητάρι με τον Χίτλερ ρε πουλί μου! Εκτός, εχμ...βρε...μήπως να ελέγξεις λίγο τις πηγές σου; Αν είναι σαν αυτές που παρουσιάζουν τον Γιωργάκη ειδήμων στη μεταφυσική, τότε σίγουρα πρέπει να το ξαναδείς το θέμα. Κάποιος σου κάνει πλάκα!!! (κι εμείς μαζί).
Για την ενισχυτική ξέρω αρκετά, χωρίς να τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι (όπως εσύ ξέρεις 'καλύτερα' για τον Χίτλερ υποθέτω), και επιμένω, γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, πως σαν μέτρο είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, και δεν έπρεπε να το καταργήσει, αλλά να το ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
ΠΡοφανώς, βέβαια, για την δικη σου αποτυχία δεν φταίει καν η κακή ενισχυτική, αλλά η δική σου ανικανότητα ν'αντιλαμβάνεσαι και τα απλούστερα νοήματα, γιατί ήμουν ξεκάθαρη εξ αρχής για το τι έλεγα ως προς την ενισχυτική.
Πρέπει να καταλάβεις επίσης μπέμπα μου, πως κανείς δεν 'ζηλεύει' τους πασόκους (όπως μάλλον νομίζεις, με το μικρό φτωχό μυαλό σου). Όσο κι αν σιχαίνομαι το πασοκικό στυλάκι (μαζί με το νεοδημοκράτικο), έχω συζητήσει πολύ όμορφα με πασοκτζήδες, όπως τον Όμπραξ, μια και τον ανέφερε η Βίκυ. Μόνο που εκείνος μίλαγε σαν άνθρωπος ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, κι όχι σαν καμία λουλού (το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ), αγενή και ζώον, σαν εσένα. Προσβάλλεις με κάθε σου μήνυμα πολλά άτομα εδώ μέσα, κι αυτό προσωπικά δεν το ανέχομαι, και θα στο πετάω στην μούρη το ίδιο σου το στυλάκι, μέχρι να ξεράσεις απ'την αηδία, όπως κοντεύω να κάνω εγώ.
Δεν έχω πρόβλημα προσωπικά με κανέναν, αλλά σίγουρα επιβεβαιώνεις αυτο που έλεγα στις αρχές για τους ηλίθιους αυτού του τόπου που μας καταδυναστεύουν με τις βλαμμένες αποφάσεις τους!
Αει σιχτίρ τώρα, τράβα και βαυκαλίσου που θα μου μιλήσεις για επίπεδο! Δες τα καραγκιοζιλίκια σου πρώτα, κια να ξέρεις ΄(επαναλαμβάνω, μπας και δεν το χώνεψε το χαζό μυαλό σου) πως από μένα τουλάχιστον θα λαμβάνεις αυτό ακριβώς που δίνεις! Ούτε καν λίγο περισσότερο...Ακριβώς την ίδια μαλακία σου επιστρέφω...να την χαίρεσαι λοιπόν...
Βίκυ, ξέρεις ότι έχω μεγάλη αδυναμία στον Κάσσανδρο, δεν είναι καινούργιο αυτό!
Είναι άγριος, έξυπνος, μορφωμένος, και άντρακλας! Ο θανατηφόρος συνδυασμός! Έχε χάρη Κασσανδρούκο, έχε χάρη! 
Καταρχήν, άσε τα περί κκε, δεν είμαι καν μέλος (όπως κάτι άλλοι βαμμένοι εδώ μέσα, ονόματα δεν λέμε). Ως εκ τούτου είμαι ελεύθερη να τους ε΄χω κι αυτούς χεσμένους, όταν μου την 'κάνουν' με κάποιον τρόπο.
Από την άλλη, χάνεις το χιουμοράκι σου, όταν σου μιλάνε ΑΚΡΙΒΩΣ με τον τρόπο που μιλάς εσύ στους άλλους. Γιατί 'κοριτσάρα' μου; Θεωρείς τη συμπεριφορά σου ενοχλητική, όταν την βλέπεις σε άλλους; Για δούλεψέ το λίγο...
Επίσης, μ'αρέσει πολύ που τα ξέρεις όλα καλύτερα απ'όλους, ακόμα και το τι έκανε ή δεν έκανε ο Χίτλερ. Δεν μας είπες ότι ήσουν και κολλητάρι με τον Χίτλερ ρε πουλί μου! Εκτός, εχμ...βρε...μήπως να ελέγξεις λίγο τις πηγές σου; Αν είναι σαν αυτές που παρουσιάζουν τον Γιωργάκη ειδήμων στη μεταφυσική, τότε σίγουρα πρέπει να το ξαναδείς το θέμα. Κάποιος σου κάνει πλάκα!!! (κι εμείς μαζί).
Για την ενισχυτική ξέρω αρκετά, χωρίς να τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι (όπως εσύ ξέρεις 'καλύτερα' για τον Χίτλερ υποθέτω), και επιμένω, γιατί κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, πως σαν μέτρο είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, και δεν έπρεπε να το καταργήσει, αλλά να το ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
ΠΡοφανώς, βέβαια, για την δικη σου αποτυχία δεν φταίει καν η κακή ενισχυτική, αλλά η δική σου ανικανότητα ν'αντιλαμβάνεσαι και τα απλούστερα νοήματα, γιατί ήμουν ξεκάθαρη εξ αρχής για το τι έλεγα ως προς την ενισχυτική.
Πρέπει να καταλάβεις επίσης μπέμπα μου, πως κανείς δεν 'ζηλεύει' τους πασόκους (όπως μάλλον νομίζεις, με το μικρό φτωχό μυαλό σου). Όσο κι αν σιχαίνομαι το πασοκικό στυλάκι (μαζί με το νεοδημοκράτικο), έχω συζητήσει πολύ όμορφα με πασοκτζήδες, όπως τον Όμπραξ, μια και τον ανέφερε η Βίκυ. Μόνο που εκείνος μίλαγε σαν άνθρωπος ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, κι όχι σαν καμία λουλού (το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ), αγενή και ζώον, σαν εσένα. Προσβάλλεις με κάθε σου μήνυμα πολλά άτομα εδώ μέσα, κι αυτό προσωπικά δεν το ανέχομαι, και θα στο πετάω στην μούρη το ίδιο σου το στυλάκι, μέχρι να ξεράσεις απ'την αηδία, όπως κοντεύω να κάνω εγώ.
Δεν έχω πρόβλημα προσωπικά με κανέναν, αλλά σίγουρα επιβεβαιώνεις αυτο που έλεγα στις αρχές για τους ηλίθιους αυτού του τόπου που μας καταδυναστεύουν με τις βλαμμένες αποφάσεις τους!
Αει σιχτίρ τώρα, τράβα και βαυκαλίσου που θα μου μιλήσεις για επίπεδο! Δες τα καραγκιοζιλίκια σου πρώτα, κια να ξέρεις ΄(επαναλαμβάνω, μπας και δεν το χώνεψε το χαζό μυαλό σου) πως από μένα τουλάχιστον θα λαμβάνεις αυτό ακριβώς που δίνεις! Ούτε καν λίγο περισσότερο...Ακριβώς την ίδια μαλακία σου επιστρέφω...να την χαίρεσαι λοιπόν...
Βίκυ, ξέρεις ότι έχω μεγάλη αδυναμία στον Κάσσανδρο, δεν είναι καινούργιο αυτό!
- Mantam Froufrou

Καρίπη, εξηγείται και η δική μου κατάσταση σε σχέση με την ενασχόλησή μου με την μεταφυσική! Ω ρε, σου δώσαμε πολύ ψωμί σήμερα, έτσι; 
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Άντε ντε, επιτέλους απάντησες...Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;Γιατι ρε Κασσανδρε αναφορα θα σου δωσω; Ειμαι μελος του.Μεχρι εκει.
Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς ότι είσαι μέλος στο ΠΑΣΟΚ...
Το "άι σιχτίρ", δεν στο επιστρέφω διότι ακόμα και τα σιχτιρλίκια έχουν κάποια αξία και δεν πρέπει να πάνε χαμένα...
Δεν με απασχολεί που θα με κατατάξεις. Ειλικρινά, μπορείς να με κατατάξεις όπου θες. Και όσο για το αν θα τρομάξει όλο το φόρουμ, απ'ότι ξέρω κάποια μέλη του φόρουμ που με έχουν γνωρίσει δεν τρομάξανε, διότι δεν είχαν κανέναν λόγο για να τρομάξουνε.Εσυ σε ποια κατηγορια εισαι;Να σε καταταξουμε κι εμεις;Η θα τρομαξει ολο το forum;Εδω θα μου πεις θα τρομαζε ακομα κι ο Δαρβινος.Αη πουλακι μου στη στουγκα σου που εγινες κι ανθρωπολογος.Αντε να βαρεσεις κανα μεροκαματο.
Και μην το παίρνεις προσωπικά. Την ταξινόμηση των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την είχα κάνει πριν αντιληφθώ την (σοβαρότατη κατά τ'άλλα...
Εσύ απλά είσαι ένα τυπικό ζωντανό παράδειγμα της α) κατηγορίας των πασοκονεοδημοκρατών!
Α, και η συγκεκριμένη ταξινόμηση δεν έχει καμμία σχέση με ανθρωπολογία... Η ανθρωπολογία είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Προηγουμένως σου εξήγησα ότι με το ποσοστό που πήρε το ΠΑΣΟΚ, το ποσοστό των εκτός βουλής κομμάτων ήταν αδιάφορο.
Με την παρακάτω φράση δείχνεις ότι το κατάλαβες:
Δυστυχώς, όμως με τις παρακάτω ατάκες σου έδειξες ότι δεν πήρες χαμπάρι:Φυσικα και δεν ειχαμε αναγκη της χρυσης αυγη το χωριο για να παρουμε αυτοδυναμια
Μα τι νοημα εχει;Αφου τα πηρε το Α Κομμα;Ρε συ εισαι αυτιστικος η τον παριστανεις;Αφου τα πηρε το Πασοκ τι νοημα να χαιρεσαι.Ε ρε μουρλα..
ηθελα μονο ο ΓΑΠ να γινει πρωθυπουργος και να σου παρει τους 20.000 ψηφους της χρυσης αυγης
Τέλοσπάντων, εύχομαι πραγματικά να κατάλαβες ότι δεν είναι και η πλέον ευφυής σκέψη το να πιστεύεις ότι οι ψήφοι της Χ.Α πήγαν στο ΠΑΣΟΚ...
Συμφωνώ και επαυξανω. Μην κάνεις σπατάλη φαιάς ουσίας. Σου είναι πολύτιμη. Όσο πολύτιμο είναι και το νερό στους καμηλιέρηδες της έρημου. Ελάχιστο, δυσεύρετο και πολύτιμο.Ε τι να σου απαντησω μωρε.Πολιτικη συζητηση θα ανοιξω μαζι σου;Ασε δε δαπανω τα αποθεματα της φαιας ουσιας μου.Σε ποιον να μιλησω στον περιθωριακο;Στο κλουβι σου;Στη στρατιλα σου;Στο σκοταδισμο σου;
Τελικά όντως, υπάρχουν πολλές ελληνίδες που έχουν πρόβλημα με το "τελείωμα"...
Υ.Γ: Παγωνίτσα μου, πέραν της δεδομένης αλληλοεκτίμησης μας, κρατώ και προσυπογράφω την παρακάτω φράση σου:
Δεν συμφωνώ βέβαια με την χρήση των όρων "λουλού", "αγενή" και "ζώον".Όσο κι αν σιχαίνομαι το πασοκικό στυλάκι (μαζί με το νεοδημοκράτικο), έχω συζητήσει πολύ όμορφα με πασοκτζήδες, όπως τον Όμπραξ, μια και τον ανέφερε η Βίκυ. Μόνο που εκείνος μίλαγε σαν άνθρωπος ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, κι όχι σαν καμία λουλού (το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ), αγενή και ζώον, σαν εσένα.
Αρκεί ο χαρακτηρισμός: πασοκονεοδημοκράτης. Είναι αρκούντως κατατοπιστικός.
Υ.Γ.2: Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ απολύτως με τις περικοπές που εξήγγειλε ο Γιωργάκης για τα κρατικά αυτοκίνητα.
Το είπε για δεύτερη φορά και σήμερα.
«Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ»
Προς το τέλος της τετραετίας τον βλέπω να φωνάζει όπως ο Σάββας Μιχαήλ του ΕΕΚ (κι αυτός για να πάρει κανένα ψήφο των αναρχικών) ...«ζήτω ο ελευθεριακός κομμουνισμός»
«Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ»
Προς το τέλος της τετραετίας τον βλέπω να φωνάζει όπως ο Σάββας Μιχαήλ του ΕΕΚ (κι αυτός για να πάρει κανένα ψήφο των αναρχικών) ...«ζήτω ο ελευθεριακός κομμουνισμός»
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Mantam Froufrou

Κι εγώ συμφωνώ, εννοείται! Δεν είμαστε τυφλοί, ούτε έχουμε εμμονές με πρόσωπα και καταστάσεις. Μόνο επιφυλακτική ήμουν εγώ τουλάχιστον, και φαντάζομαι κι άλλος κόσμος! Η επιφυλακτικότητά μου δικαιολογείται από πολλές αποφάσεις που ήδη πήρε ο ΓΑΠ, αλλά όταν κάνει κάτι καλό θα το επικροτήσω, όπως επικρότησα και τον χοντρούλη τον Κωστάκη.Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ απολύτως με τις περικοπές που εξήγγειλε ο Γιωργάκης για τα κρατικά αυτοκίνητα.
Όσο για το λουλού, συγγνώμη Κασσανδρούκο μου, έχεις δίκιο...θα είμαι πιο ευπρεπής και politically correct! Τις λουλούδες θα τις λέω πασοκονεοδημοκράτισσες
- ArELa
- Founder-Administrator

Eγώ εγκρίνω και βρίσκω ικανοποιητική και τη δουλειά που έκανε ήδη ο Χρυσοχοϊδης με την Αστυνομία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou

Tι έκανε με την αστυνομία; Έχασα επεισόδια!
Υπόψιν πάντως πως ο ένας και μοναδικός πολιτικός, που πίνουν νερό στ'όνόμά του στην αστυνομία (το ξέρω, γιατί ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός) ήταν ο Σαμαράς! Αυτός τους έδωσε το κάτι τις που τους έκανε να νιώσουν άνθρωποι. Στην αστυνομία τον λένε Αγιο!!! ΛΟΛ!
Υπόψιν πάντως πως ο ένας και μοναδικός πολιτικός, που πίνουν νερό στ'όνόμά του στην αστυνομία (το ξέρω, γιατί ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός) ήταν ο Σαμαράς! Αυτός τους έδωσε το κάτι τις που τους έκανε να νιώσουν άνθρωποι. Στην αστυνομία τον λένε Αγιο!!! ΛΟΛ!
-
Divine Sinner
O σαμαρας ειναι πραγματικος πατριωτης. μακαρι να εβγαινε αυτος προεδρος της ΝΔ(αν και δεν το βλεπω).
Για τον χρυσοχοϊδη δεν ξερω. τι ακριβως εκανε;
παντως απο αστυνομικους που ξερω διαπιστωσα συμπαθεια προς τον πολυδωρα.
Για τον χρυσοχοϊδη δεν ξερω. τι ακριβως εκανε;
παντως απο αστυνομικους που ξερω διαπιστωσα συμπαθεια προς τον πολυδωρα.
Τρομερή δουλειά!!! Ξαμόλυσε 400 μπάτσους στα Εξάρχεια για να κάνει επίδειξη δύναμης και να κερδίσει την συμπάθεια του κάθε αποχαυνωμένου νοικοκυραίου που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Προφανώς η στοχοποίηση μιας ολόκληρης συνοικίας και όσων ζουν και κινούνται σε αυτή με αποτέλεσμα να πρέπει να υφίστανται τους εξευτελιστικούς σωματικούς ελέγχους και τα μπινελίκια του κάθε καθυστερημένου κωλόμπατσου, είναι ψιλά γράμματα.
Και τι κατάφεραν οι σαϊνιδες του Χρυσοχοϊδη; Εκαναν τέσσερα πογκρόμ μέσα σε δύο μέρες, τσουβάλιασαν πάνω από 150 άτομα για προσαγωγές στη ΓΑΔΑ, υπέβαλαν σε εξευτελιστικούς ελέγχους πολλές δεκάδες ακόμη και το αποτέλεσμα; Συλλήψεις οκτώ. Δύο πρεζάκια, έναν με παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις, τρεις παράνομους μετανάστες, έναν καταστηματάρχη με παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια κι άλλον έναν για υγειονομικές παραβάσεις.
Ηθελα να ξερα αν οι μπάτσοι έκαναν τα ίδια στη δική σας γειτονιά. Αν χούφτωναν τα παιδιά σας με το πρόσχημα του σωματικού ελένχου, αν έβριζαν τις κόρες σας πουτάνες επειδή είναι η «αντιεξουσιαστική εξουσία» και αν βλέπατε να τα παρουσιάζονται ως καλώς γεννόμενα, πως θα νοιώθατε;
Τέλος σήμερα το πήρε χαμπάρι και το ΚΚΕ ότι εδώ και μια εβδομάδα τα Εξάρχεια θυμίζουν λωρίδα της Γάζας με στρατό κατοχής. Οχι βέβαια, ότι αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός. Αλλά στο αίσχος της αστυνομίας να ελέγξει έναν κνίτη και να τον πάει στη ΓΑΔΑ. Για τα όσα γελοία γίνονται εδώ και μια εβδομάδα, αλλά και για τους υπόλοιπους εκατατοντάδες που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται τσιμουδιά δεν έβγαλε.
Και τι κατάφεραν οι σαϊνιδες του Χρυσοχοϊδη; Εκαναν τέσσερα πογκρόμ μέσα σε δύο μέρες, τσουβάλιασαν πάνω από 150 άτομα για προσαγωγές στη ΓΑΔΑ, υπέβαλαν σε εξευτελιστικούς ελέγχους πολλές δεκάδες ακόμη και το αποτέλεσμα; Συλλήψεις οκτώ. Δύο πρεζάκια, έναν με παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις, τρεις παράνομους μετανάστες, έναν καταστηματάρχη με παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια κι άλλον έναν για υγειονομικές παραβάσεις.
Ηθελα να ξερα αν οι μπάτσοι έκαναν τα ίδια στη δική σας γειτονιά. Αν χούφτωναν τα παιδιά σας με το πρόσχημα του σωματικού ελένχου, αν έβριζαν τις κόρες σας πουτάνες επειδή είναι η «αντιεξουσιαστική εξουσία» και αν βλέπατε να τα παρουσιάζονται ως καλώς γεννόμενα, πως θα νοιώθατε;
Τέλος σήμερα το πήρε χαμπάρι και το ΚΚΕ ότι εδώ και μια εβδομάδα τα Εξάρχεια θυμίζουν λωρίδα της Γάζας με στρατό κατοχής. Οχι βέβαια, ότι αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός. Αλλά στο αίσχος της αστυνομίας να ελέγξει έναν κνίτη και να τον πάει στη ΓΑΔΑ. Για τα όσα γελοία γίνονται εδώ και μια εβδομάδα, αλλά και για τους υπόλοιπους εκατατοντάδες που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται τσιμουδιά δεν έβγαλε.
- ArELa
- Founder-Administrator

Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Περισσότεροι αστυνομικοί σε δρόμους και γειτονιές
Μειώνονται οι υπηρετούντες σε επισήμους- Η αρχή έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Δ. ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009
Σε δραστική μείωση του αριθμού των αστυνομικών που ως σήμερα υπηρετούσαν δίπλα σε πολιτικούς και άλλους «επισήμους» προκειμένου να διατεθούν για την αστυνόμευση των γειτονιών προχωρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Και η αρχή έγινε χθες με το Μέγαρο Μαξίμου. Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη η αστυνομική δύναμη που έχει διατεθεί για το Μέγαρο Μαξίμου θα μειωθεί κατά 50%, ενώ ανάλογη μείωση θα υπάρξει σταδιακά στον αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη υπουργείων και άλλων κρατικών κτιρίων. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι τις δύο τελευταίες ημέρες «αποδεσμεύθηκαν» 30 αστυνομικοί που φρουρούσαν πολιτικά πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες 15 ημέρες θα αποδεσμευθούν σταδιακά 300-400 αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι για τη φύλαξη προσώπων διατίθενται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 3.000 άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτηζήτησε να γίνει αυστηρή εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 52/2008 που αφορά τη μείωση του αριθμού των αστυνομικών οι οποίοι διατίθενται για τη φύλαξη προσώπων και «ευπαθών» στόχων. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Διάταγμα, η διάθεση αστυνομικού προσωπικού καθορίζεται από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από γνωμοδότηση αρμόδιας επιτροπής. Εκτός από έναν μεγάλο αριθμό αστυνομικών που διατίθενται για τη φρούρηση των Προέδρων της Δημοκρατίας, της Κυβερνήσεως και της Βουλής, για την ασφάλεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατίθενται περίπου 60 αστυνομικοί.
Για τους αρχηγούς των άλλων πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή διατίθενται ως 26 αστυνομικοί. Ακόμη, για την ασφάλεια των υπουργών διατίθενται ως 11 αστυνομικοί. Για τους αναπληρωτές υπουργούς το Διάταγμα προβλέπει ως έξι αστυνομικούς και ένα συνοδευτικό όχημα και για την ασφάλεια των υφυπουργών ως τέσσερις αστυνομικούς, χωρίς συνοδευτικό όχημα. Εξαίρεση αποτελεί ο υφυπουργός που είναι αρμόδιος για θέματα της Δημόσιας Τάξης, για τον οποίο διατίθενται πέντε αστυνομικοί και ένα συνοδευτικό όχημα. Στόχος, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, είναι η περικοπή δαπανών και η μείωση του προσωπικού που απασχολείται σε φύλαξη προσώπων για να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους και να διατεθούν στις πεζές και εποχούμενες περιπολίες. Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή να γίνει αναλυτική καταγραφή όλων των ένστολων που υπηρετούν σε «επισήμους» προκειμένου να γίνει αξιολόγηση και να «δρομολογηθεί» η επιστροφή ορισμένων εξ αυτών στις υπηρεσίες από τις οποίες είχαν διατεθεί.
Χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης συμμετείχε σε σύσκεψη στην Ασφάλεια Αττικής στο γραφείο του διοικητή Ασφάλειας κ. Ι. Δικόπουλου, παρουσία του νέου διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας και προϊσταμένων των τμημάτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Ο υπουργός ζήτησε από τους παρισταμένους αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθημερινές περιπολίες και ελέγχους στα Εξάρχεια και σε περιοχές όπου καταγράφονται συχνά αδικήματα.
Τ έλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες στην Κρατική Ασφάλεια επικρατεί αναβρασμός μετά τη δυσμενή μετάθεση του πρώην διοικητή της κ. Δ.Σοφιού, στον οποίο «χρεώθηκε» η μη έγκαιρη ενημέρωση των ανδρών της ομάδας Δέλτα της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία αντιεξουσιαστών στην επιδρομή της προηγούμενης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας μελετούν το ενδεχόμενο να ζητήσουν τις μετακινήσεις τους σε άλλες υπηρεσίες. Πρώτος κατέθεσε αίτηση ο υποδιοικητής της υπηρεσίας κ. Θ. Σακαρέλος, αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή και ο αξιωματικός μετακινήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 14/10/2009
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Δ. ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009
Σε δραστική μείωση του αριθμού των αστυνομικών που ως σήμερα υπηρετούσαν δίπλα σε πολιτικούς και άλλους «επισήμους» προκειμένου να διατεθούν για την αστυνόμευση των γειτονιών προχωρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Και η αρχή έγινε χθες με το Μέγαρο Μαξίμου. Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη η αστυνομική δύναμη που έχει διατεθεί για το Μέγαρο Μαξίμου θα μειωθεί κατά 50%, ενώ ανάλογη μείωση θα υπάρξει σταδιακά στον αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη υπουργείων και άλλων κρατικών κτιρίων. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι τις δύο τελευταίες ημέρες «αποδεσμεύθηκαν» 30 αστυνομικοί που φρουρούσαν πολιτικά πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες 15 ημέρες θα αποδεσμευθούν σταδιακά 300-400 αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι για τη φύλαξη προσώπων διατίθενται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 3.000 άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτηζήτησε να γίνει αυστηρή εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 52/2008 που αφορά τη μείωση του αριθμού των αστυνομικών οι οποίοι διατίθενται για τη φύλαξη προσώπων και «ευπαθών» στόχων. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Διάταγμα, η διάθεση αστυνομικού προσωπικού καθορίζεται από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από γνωμοδότηση αρμόδιας επιτροπής. Εκτός από έναν μεγάλο αριθμό αστυνομικών που διατίθενται για τη φρούρηση των Προέδρων της Δημοκρατίας, της Κυβερνήσεως και της Βουλής, για την ασφάλεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατίθενται περίπου 60 αστυνομικοί.
Για τους αρχηγούς των άλλων πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή διατίθενται ως 26 αστυνομικοί. Ακόμη, για την ασφάλεια των υπουργών διατίθενται ως 11 αστυνομικοί. Για τους αναπληρωτές υπουργούς το Διάταγμα προβλέπει ως έξι αστυνομικούς και ένα συνοδευτικό όχημα και για την ασφάλεια των υφυπουργών ως τέσσερις αστυνομικούς, χωρίς συνοδευτικό όχημα. Εξαίρεση αποτελεί ο υφυπουργός που είναι αρμόδιος για θέματα της Δημόσιας Τάξης, για τον οποίο διατίθενται πέντε αστυνομικοί και ένα συνοδευτικό όχημα. Στόχος, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, είναι η περικοπή δαπανών και η μείωση του προσωπικού που απασχολείται σε φύλαξη προσώπων για να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους και να διατεθούν στις πεζές και εποχούμενες περιπολίες. Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή να γίνει αναλυτική καταγραφή όλων των ένστολων που υπηρετούν σε «επισήμους» προκειμένου να γίνει αξιολόγηση και να «δρομολογηθεί» η επιστροφή ορισμένων εξ αυτών στις υπηρεσίες από τις οποίες είχαν διατεθεί.
Χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης συμμετείχε σε σύσκεψη στην Ασφάλεια Αττικής στο γραφείο του διοικητή Ασφάλειας κ. Ι. Δικόπουλου, παρουσία του νέου διοικητή της Κρατικής Ασφάλειας και προϊσταμένων των τμημάτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Ο υπουργός ζήτησε από τους παρισταμένους αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθημερινές περιπολίες και ελέγχους στα Εξάρχεια και σε περιοχές όπου καταγράφονται συχνά αδικήματα.
Τ έλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες στην Κρατική Ασφάλεια επικρατεί αναβρασμός μετά τη δυσμενή μετάθεση του πρώην διοικητή της κ. Δ.Σοφιού, στον οποίο «χρεώθηκε» η μη έγκαιρη ενημέρωση των ανδρών της ομάδας Δέλτα της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία αντιεξουσιαστών στην επιδρομή της προηγούμενης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας μελετούν το ενδεχόμενο να ζητήσουν τις μετακινήσεις τους σε άλλες υπηρεσίες. Πρώτος κατέθεσε αίτηση ο υποδιοικητής της υπηρεσίας κ. Θ. Σακαρέλος, αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή και ο αξιωματικός μετακινήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 14/10/2009
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Eιναι γνωστη η θεση μου για τους αστυνομικους. ο ιφις με καλυψε.
Λαος που παραχωρει λιγη ελευθερια για να κερδισει λιγη ασφαλεια. δεν αξιζει να ειναι ουτε ελευθερος ουτε και ασφαλης (ενας αμερικανος προεδρος).
Λαος που παραχωρει λιγη ελευθερια για να κερδισει λιγη ασφαλεια. δεν αξιζει να ειναι ουτε ελευθερος ουτε και ασφαλης (ενας αμερικανος προεδρος).
-
Sol Invictus
Mantam Froufrou έγραψε:Κι εγώ συμφωνώ, εννοείται! Δεν είμαστε τυφλοί, ούτε έχουμε εμμονές με πρόσωπα και καταστάσεις. Μόνο επιφυλακτική ήμουν εγώ τουλάχιστον, και φαντάζομαι κι άλλος κόσμος! Η επιφυλακτικότητά μου δικαιολογείται από πολλές αποφάσεις που ήδη πήρε ο ΓΑΠ, αλλά όταν κάνει κάτι καλό θα το επικροτήσω, όπως επικρότησα και τον χοντρούλη τον Κωστάκη.Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ απολύτως με τις περικοπές που εξήγγειλε ο Γιωργάκης για τα κρατικά αυτοκίνητα.
Όσο για το λουλού, συγγνώμη Κασσανδρούκο μου, έχεις δίκιο...θα είμαι πιο ευπρεπής και politically correct! Τις λουλούδες θα τις λέω πασοκονεοδημοκράτισσες![]()
Kαλα ,καλα..ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε.Με μολις μια βδομαδα κυβερνηση και βρικατε και στραβα.Κι οχι για τον Καραμανλη τις πρωτες 100 μερες οι περισσοτεροι του δινατε συγχωροχαρτια.
-
Sol Invictus
Ναι ο αη βασιλης!Μωρε τι μας λετε.Τρια χρονια ολα κι ολα κυβερνησε ο Μητσοτακης κι εκανε τοσο καλο ο Σαμαρας στην αστυνομια;Ο Σαμαρας πατριωτης, ειναι ενας πολιτικος που επι τριετιας δρακουμελ μονο δεινα επεφερε στην χωρα οπως οτι μας ανακατεψε με τα σκοπια κι εβγαινε ο τοτε Μητσοτακης κι ελεγε τα "θα εχει ξεχαστει σε 10 χρονια" για το ονομα.Mantam Froufrou έγραψε:Tι έκανε με την αστυνομία; Έχασα επεισόδια!
-
Sol Invictus
ArEla έγραψε:Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Περισσότεροι αστυνομικοί σε δρόμους και γειτονιές
Μπραβο στο Γιωργο που μειωνει την φρουρα γυρω απο βουλευτες κ αξιωματουχους και που μειωνει τα αυτοκινητα απο 1600 κυβικα σε 1400.Το αυτοκινητο δεν ειναι μεσο προβολης κι εξουσιας αλλα εργαλειο δουλειας για τους πολιτευομενους.Που εισαι Παγωνα να τα πεις ολα αυτα;Ειπες λες και τα καλα!Που εισαι οεο;
Επισης θα μειωθουν οι μισθοι σε τοπικους αρχοντες απ'οτι εμαθα "Δημαρχους και Νομαρχες" τυπου ,που χρονια τωρα περνουν κατι υπερογκα ποσα σε σχεση με το μεσο δημοσιο υπαλληλο.
Για την δε αστυνομια εχω να πω τοσο στον Ιφοκρατη οσο και στην Αρελα απο αλλη σκοπια στον καθενα πως δρα πολλες φορες ανεξαρτητα του υπουργειου και δεν νομιζω πως μια νεοεκλεγμενη κυβερνηση ειχε σκοπο την πρωτη εβδομαδα οταν ακομα δεν ξερει τι χρωμα εχουν οι τοιχοι των υπουργειων της να κανει ντου σε μεταναστες.
Τωρα αν κανει το λαθος η Παγωνα και παρει το μερος των μεταναστων ενω μου συγχαιρει τον Σαμαρα θα της απαντησω πως ειναι διχασμενη προσωπικοτητα.
- Mantam Froufrou

εισαι για τα σίδερα! Έχω πατέρα αστυνομικό, και θα μου πεις εσύ ρε καρα-άσχετε πώς βλέπουν τον σαμαρά στην αστυνομία; ΜΗ ΧΕΣΩ ΡΕ! Άγιο Αντώνιο τον λένε, και ξέρεις γιατί; Γιατί είδαν χρήμα ως αστυνομικοί χάρη σ'αυτόν. Διπλασιάστηκε σχεδόν ο μισθός τους απ'τα επιδόματα. Μην πετάγεσαι λοιπόν αν δεν ξέρεις, γιατί αυτό δείχνει ότι έχεις άχυρα στον εγκέφαλο!Ναι ο αη βασιλης!Μωρε τι μας λετε.Τρια χρονια ολα κι ολα κυβερνησε ο Μητσοτακης κι εκανε τοσο καλο ο Σαμαρας στην αστυνομια;Ο Σαμαρας πατριωτης, ειναι ενας πολιτικος που επι τριετιας δρακουμελ μονο δεινα επεφερε στην χωρα οπως οτι μας ανακατεψε με τα σκοπια κι εβγαινε ο τοτε Μητσοτακης κι ελεγε τα "θα εχει ξεχαστει σε 10 χρονια" για το ονομα.
Επίσης ΔΕΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, αναγνώρισα ΜΟΝΟ αυτό που έκανε στους αστυνομικούς! Έχεις σοβαρό πρόβλημα τελικά. Ακόμα και για τ'αυτοκίνητα το αναγνώρισα στον γιώργο, κι είπα μπράβο, αλλά είσαι και στραβός συν τοις άλλοις. Κοίτα να συνέλθεις, γιατί έχεις καταντήσει μια γελοιότητα και μισή! Στο τέλος θα καταντήσεις να μιλάς μόνος σου! Γι'αυτό που'σαι, μην ανοίγεις και πολύ διάλογο μαζί μου, γιατί δεν μ'έχεις δει στα πολύ καλά μου...εντάξει μικρέ; Αν θες να ανοίξεις διάλογο μαζί μου, τουλάχιστον διάβαζε ό,τι γράφω...γιατί σ'έχει πιάσει κωλοπιλάλα να γράφεις ανούσιες μαλακίες, χωρίς να'χεις διαβάσει καν τι γράφουν οι άλλοι (κατά τ'άλλα η ενισχυτική σου έφταιγε...
δεν νομιζω πως μια νεοεκλεγμενη κυβερνηση ειχε σκοπο την πρωτη εβδομαδα οταν ακομα δεν ξερει τι χρωμα εχουν οι τοιχοι των υπουργειων της να κανει ντου σε μεταναστες.
...αφορά την δική μου απα΄ντηση, όπου συμφωνώ πως ήταν πολύ σωστό αυτό που έκανε ο Γιωργάκης με τα αυτοκίνητα. ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ! :evil:Kαλα ,καλα..ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε.Με μολις μια βδομαδα κυβερνηση και βρικατε και στραβα.Κι οχι για τον Καραμανλη τις πρωτες 100 μερες οι περισσοτεροι του δινατε συγχωροχαρτια.
-
Sol Invictus
εισαι για τα σίδερα! Έχω πατέρα αστυνομικό, και θα μου πεις εσύ ρε καρα-άσχετε πώς βλέπουν τον σαμαρά στην αστυνομία; ΜΗ ΧΕΣΩ ΡΕ! Άγιο Αντώνιο τον λένε, και ξέρεις γιατί; Γιατί είδαν χρήμα ως αστυνομικοί χάρη σ'αυτόν. Διπλασιάστηκε σχεδόν ο μισθός τους απ'τα επιδόματα. Μην πετάγεσαι λοιπόν αν δεν ξέρεις, γιατί αυτό δείχνει ότι έχεις άχυρα στον εγκέφαλο!
Προσκυνειστε λοιπον το Σαμαρα.Ωραια λοιπον αφου επι Σαμαρα διπλασιαστηκαν οι μισθοι των Μπατσων ας διπλασιαστουν πλεον και κανενος αλλου που το εχει αναγκη κι ας παει ο Σαμαρας να γινει προεδρος της νδ,που μαλλον δε θα γινει.
Ναι αλλα αυτο ηταν το εγκωμιο σου για τον Σαμαρα ,τον παλαιο ποτε αλλωτε απαισχυντο σε διαφορα θεματα οπως τα εθνικα ,αν και τολμω να πω πως εκανε ενα καλο.Εριξε την κυβερνηση μητσοτακη.Σχολιασα κατα αυτον τον τροπο αυτο που ειπες γιατι κανεις (οπως κανει και ο χωρος σου χρονια τωρα) τον αριστερο ψαλτη της δεξιας.Επισης να σου θυμισω ποιος εκανε συγκυβερνηση με τη δεξια το 89!Επίσης ΔΕΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, αναγνώρισα ΜΟΝΟ αυτό που έκανε στους αστυνομικούς!
Έχεις σοβαρό πρόβλημα τελικά. Ακόμα και για τ'αυτοκίνητα το αναγνώρισα στον γιώργο, κι είπα μπράβο, αλλά είσαι και στραβός συν τοις άλλοις. Κοίτα να συνέλθεις, γιατί έχεις καταντήσει μια γελοιότητα και μισή! Στο τέλος θα καταντήσεις να μιλάς μόνος σου! Γι'αυτό που'σαι, μην ανοίγεις και πολύ διάλογο μαζί μου, γιατί δεν μ'έχεις δει στα πολύ καλά μου...εντάξει μικρέ; Αν θες να ανοίξεις διάλογο μαζί μου, τουλάχιστον διάβαζε ό,τι γράφω...γιατί σ'έχει πιάσει κωλοπιλάλα να γράφεις ανούσιες μαλακίες, χωρίς να'χεις διαβάσει καν τι γράφουν οι άλλοι (κατά τ'άλλα η ενισχυτική σου έφταιγε...)
Κι εσυ δεν με εχει δει σε Ντανταστικα Ταλιμπανεζικο πολεμο μεσα σε Φορουμ γιαυτο προσεξε κοκκινε μου πληθωρικε αγγελε.!
Καλα ,καλα πειτε οτι θελετε.Ξερουμε και ποιοι γραφουν στo indymedia κατι παιδακια 15 χρονα σαν κι αυτα που πλησιασα το Δεκεμβρη τα οποια απο μιση σφαλιαρα να ετρωγε ο καθενας θα πηγαινε σπιτι του κλαιγοντας.Τα ιδια λετε κι εσεις,οπου γαμος και χορος η βασιλω πρωτη.Το Πασοκ ηρθε δυναμικα οσο καμια κυβερνηση τοσα χρονια.Πριν λιγη ωρα ειδα και τη νεα διαφημιση του υπουργειου αναπτυξης για τα σκουπιδια που πεταμε απο το αυτοκινητο και την ρυπανση.Πες στο πασόκ να κάνουν καμιά ενισχυτική στα μέλη τους, να ξέρουν τι λένε, γιατί ρεζιλεύονται στα φόρουμ, πες τους!!!
Φυσικα,φυσικα αφου εγινα μελος για να εκλεξω τον Γιωργο.Εσεις δε θα μπειτε ποτε σε αυτον τον κοπο(αν δεν εισαι ηδη μελος το κκε,κι αν δεν πουλας κουπονια στο μοναστηρακι για το κομμα) διοτι ηγεσια δε θα αλλαξετε ποτε εις τον αιωνα τον απαντα.
.
Μόνο που μερικά τέτοια παιδάκια δεν έφαγαν σφαλιάρες, αλλά σφαίρες. Και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ.Ξερουμε και ποιοι γραφουν στo indymedia κατι παιδακια 15 χρονα σαν κι αυτα που πλησιασα το Δεκεμβρη τα οποια απο μιση σφαλιαρα να ετρωγε ο καθενας θα πηγαινε σπιτι του κλαιγοντας.
-
Sol Invictus
Clash έγραψε:.Μόνο που μερικά τέτοια παιδάκια δεν έφαγαν σφαλιάρες, αλλά σφαίρες. Και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ.Ξερουμε και ποιοι γραφουν στo indymedia κατι παιδακια 15 χρονα σαν κι αυτα που πλησιασα το Δεκεμβρη τα οποια απο μιση σφαλιαρα να ετρωγε ο καθενας θα πηγαινε σπιτι του κλαιγοντας.
Nαι σιγουρα ολα τους!
- Mantam Froufrou

Ήρθε η ώρα ν'αρχίσεις να μιλάς "μόνη" σου! Δεν έχεις γιατρειά!
Εγώ σ'αφήνω στο παραλήρημά σου!
ΥΓ και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ήρθε η ώρα να γίνω μέλος στο κκε. Κάτι τύπους σαν εσένα πρέπει να πολεμήσουμε πρώτα, για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Μερσί για τον προσανατολισμό
Εγώ σ'αφήνω στο παραλήρημά σου!
ΥΓ και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ήρθε η ώρα να γίνω μέλος στο κκε. Κάτι τύπους σαν εσένα πρέπει να πολεμήσουμε πρώτα, για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Μερσί για τον προσανατολισμό