Μακεδονία ώρα μηδέν: συμφωνία υπουργών ΥΠΕΞ
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Re: Μακεδονία ώρα μηδέν: συμφωνία υπουργών ΥΠΕΞ
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 413 φορές
- Έλαβε Likes: 317 φορές
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Ypervoreios
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
- Έδωσε Likes: 5 φορές
- Έλαβε Likes: 28 φορές
Ο Πούτιν ειπε κατι σωστό.Οτι ο Μέγας Αλέξανδρος ειχε δημιουργήσει μια αυτοκρατορία ενω η σημερινή Ελλάδα δεν μπορει να τα βάλει στρατιωτικά σχεδόν με καμιά χώρα.
Εγω συμπληρώνω οτι οι αρχαίοι Μακεδόνες λάτρευαν πολλούς θεούς ενω οι σημερινοί Έλληνες ειναι μερικοί χριστιανοί και μερικοί άθεοι.Εχει μεγάλη σημασία η θρησκεία.Διοτι η αρχαία θρησκεία αντι για μοναχούς και παπάδες ειχε φιλοσόφους και τον Μέγα Αλέξανδρο τον δίδαξε ο μεγάλος Αριστοτέλης.Σημερα οι Έλληνες πιστεύουν σε μια ψευτοθρησκεία που μιλάει για αγάπη ενω οι χριστιανοί Έλληνες μισούνε αλβανούς,τούρκους και σκοπιανούς.Πού ειναι η αγάπη???
Εγω συμπληρώνω οτι οι αρχαίοι Μακεδόνες λάτρευαν πολλούς θεούς ενω οι σημερινοί Έλληνες ειναι μερικοί χριστιανοί και μερικοί άθεοι.Εχει μεγάλη σημασία η θρησκεία.Διοτι η αρχαία θρησκεία αντι για μοναχούς και παπάδες ειχε φιλοσόφους και τον Μέγα Αλέξανδρο τον δίδαξε ο μεγάλος Αριστοτέλης.Σημερα οι Έλληνες πιστεύουν σε μια ψευτοθρησκεία που μιλάει για αγάπη ενω οι χριστιανοί Έλληνες μισούνε αλβανούς,τούρκους και σκοπιανούς.Πού ειναι η αγάπη???
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
- Ypervoreios
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Και κάτι άλλο που ξέχασα να σημειώσω.Οι σλάβοι λάτρευαν και αυτοί πολλούς θεούς οπως και οι αρχαίοι Μακεδόνες.Και γενικά όλοι οι αρχαίοι λαοί λάτρευαν πολλούς θεούς απλά με διαφορετικά ονόματα.Η θρησκεία ένωσε έθνη και λαούς και ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης ειχε πει ''δεν ειμαι ούτε αθηναίος ουτε Έλληνας αλλα πολίτης αυτου του κόσμου.Διοτι οι θεοί δημιούργησαν τον άνθρωπο και όχι τα έθνη τις σημαίες και τα σύνορα.Οι θεοί αγαπάνε όλους τους ανθρώπους χωρις εξαιρέσεις.
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
- ArELa
- Founder-Administrator
Αξίζει να ακούσετε τι έλεγε για το θέμα ο Σαρτζετάκης
πριν 20 χρόνια
το είχα ακούσει τότε ζωντανά
https://www.youtube.com/watch?v=v5PcdlYsIX4
πριν 20 χρόνια
το είχα ακούσει τότε ζωντανά
https://www.youtube.com/watch?v=v5PcdlYsIX4
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Fallen
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 67 φορές
- Έλαβε Likes: 82 φορές
ειμαι μακεδονας απο μητερα.. και ποντιος απο πατερα..
οταν υπογραφηκε η συμφωνια προσπαθησα.. πραγματικα προσπαθησα να την δω με αλλο ματι... δλδ ε σιγα μωρε ενα ονομα ειναι... αφου υπογραψαν οτι δεν εχουν αλυτρωτικες διαθεσεις και οτι δεν διεκδικουν ιστορια ελληνικη ολα καλα...
ΑΛΛΑ δυστυχως η αληθεια ειναι λιγο διαφορετικη... το σχεδιο κραταει αιωνες... η αρχαια μακεδονια ειχε συγκεκριμενα συνορα και ελαχιστο μερος της ηταν στα σημερινα σκοπια.. με το περασμα των αιωνων την μεγαλωσαν.. και ολοι ξερουμε την συγχρονη ιστορια τι εγινε απο τον Β'ΠΠ και μετα...
Δεν ειμαι εθνικιστης ουτε ελληναρας υπερπατριωτης.. ισως να ειμαι και υπερ της παγκοσμοποιησης... αλλα αυτο που δεν δεχομαι ειναι η αλλιωση της ιστοριας... την επιβαλωμενη αλλιωση της ιστοριας...
Ειναι τραγικο αυτο που θα πω... (σε περιπτωση που δεν ερθει το τελος του κοσμου, ή αν δεν μπουμε στην στην 5η διασταση, ή αν δε γινουμε μελη του γαλαξιακου συμβουλιου...) στον πολεμο που ερχετε... ειτε ειμαστε νικητες... ειτε με τους χαμενους... θα χασουμε εδαφη.. και ενα απο αυτα ειναι η μακεδονια μας..
Νοιωθω οτι ειναι lose lose σεναριο για εμας... ειτε υπογραφε ο τσιπρας την συμφωνια ειτε οχι.. και δεν ξερω πως μπορει να αντιστραφει αυτο
οταν υπογραφηκε η συμφωνια προσπαθησα.. πραγματικα προσπαθησα να την δω με αλλο ματι... δλδ ε σιγα μωρε ενα ονομα ειναι... αφου υπογραψαν οτι δεν εχουν αλυτρωτικες διαθεσεις και οτι δεν διεκδικουν ιστορια ελληνικη ολα καλα...
ΑΛΛΑ δυστυχως η αληθεια ειναι λιγο διαφορετικη... το σχεδιο κραταει αιωνες... η αρχαια μακεδονια ειχε συγκεκριμενα συνορα και ελαχιστο μερος της ηταν στα σημερινα σκοπια.. με το περασμα των αιωνων την μεγαλωσαν.. και ολοι ξερουμε την συγχρονη ιστορια τι εγινε απο τον Β'ΠΠ και μετα...
Δεν ειμαι εθνικιστης ουτε ελληναρας υπερπατριωτης.. ισως να ειμαι και υπερ της παγκοσμοποιησης... αλλα αυτο που δεν δεχομαι ειναι η αλλιωση της ιστοριας... την επιβαλωμενη αλλιωση της ιστοριας...
Ειναι τραγικο αυτο που θα πω... (σε περιπτωση που δεν ερθει το τελος του κοσμου, ή αν δεν μπουμε στην στην 5η διασταση, ή αν δε γινουμε μελη του γαλαξιακου συμβουλιου...) στον πολεμο που ερχετε... ειτε ειμαστε νικητες... ειτε με τους χαμενους... θα χασουμε εδαφη.. και ενα απο αυτα ειναι η μακεδονια μας..
Νοιωθω οτι ειναι lose lose σεναριο για εμας... ειτε υπογραφε ο τσιπρας την συμφωνια ειτε οχι.. και δεν ξερω πως μπορει να αντιστραφει αυτο
και τοτε ειδα μεσα απο την ''κλειδαροτρυπα'' εναν τοπο λουσμενο στο φως... εναν τοπο τοσο γνωριμο και οικειο!!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Να διαβάσεις τον ρόλο που έπαιξαν αυτοί οι κουλτουριάρηδες, τα μεγάαααααααλα πνεύματα,
οι μεγάαααααααααλοι διανοούμενοι και οι μεγάαααααααααλοι πολιτικοί ταγοί (της σιων)
στο ΚΚΕ (βλέπε Ζαχαριάδης αλλά και πριν από δαύτον), για το ξεπούλημα της Μακεδονίας
από το 48... τα λέω εν περιλήψει στο βίντεο που σήκωσα πριν το συλλαλητήριο
στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο χρονικό του σημείο εδώ https://youtu.be/zvPpcMMMzRk?t=680
Αυτό που είναι παρήγορο αυτές τις μέρες, είναι ότι οι Μακεδόνες δεν πτοούνται
και δεν μειώθηκαν ούτε εξαϋλώθηκαν οι αντιδράσεις τους, παρά τα όσα
μας ρίχνουν (μέχρι και φωτιές με εκατόμβη νεκρών) για να αποσπαστεί η προσοχή μας
Μεταφέρω και εδώ αυτά που έβαλα στο τόπικ του τσίπρα
και μερικά άλλα που έβαλα στο φβ...
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!
Αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες της Θεσσαλονίκης, που πριν από λίγο πληροφορήθηκαν την –μυστική!- άφιξη του αρχιπροδότη στην πόλη και το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για «σύσκεψη» με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Β. Ελλάδος.
Οι διαδηλωτές, οι οποίοι κρατούν ελληνικές σημαίες, επιθυμούν να προσεγγίσουν τον χώρο του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, για τα «πουν» από κοντά στον προδότη, αλλά έχουν κυκλωθεί από άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τους απαγόρευσαν την προσέγγιση στον χώρο του υπουργείου…
Σαν κλέφτης πήγε, σαν κλέφτης θα φύγει, χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως η επίσκεψή του, αλλά να δούμε πως θα πάει και πως θα φύγει στην προγραμματισμένη παρουσία του στην ΔΕΘ, στην 8/9 Σεπτεμβρίου!
https://katohika.gr/ellada/symvainei-to ... hiprodoti/
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ στην Αληθινή Μακεδονία- ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Γέμισαν οι δρόμοι με αφίσες για τον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ Τσίπρα
Οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κατερίνη, δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στην πόλη για το Σκοπιανό. Εντείνονται όσο πλησιάζουν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης οι αντιδράσεις ενόψει της επίσκεψης και των εγκαινίων της από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ιδίως από την πλευρά των Μακεδονικών οργανώσεων που σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν σε δύο σημεία για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Έτσι μετά τη Θεσσαλονίκη γέμισε και το κέντρο της Κατερίνης με αφίσες του πρωθυπουργού και την φράση «Ανεπιθύμητος».
Στην πρωτεύουσα της Πιερίας μάλιστα κυκλοφόρησε και αφίσα που απεικονίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό μαζί με τον Σκοπιανό ομόλογό του αλλά και τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών να υπογράφουν τη συμφωνία.
Από κάτω οι Εμπνευστές της να γράφουν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ» καθώς και «τρικάκια» που καλούν τους πολίτες στη συγκέντρωση έξω από συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19.00.
Μεταξύ άλλων στις αφίσες διαβάζουμε: «Αλέξη Τσίπρα πρόδωσες την ιστορία και την ταυτότητά μας, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ».
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %91%ce%a4/
και
ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη…
και φυσικά...
https://www.youtube.com/watch?v=lQ1cmVR ... ture=share
Παρεμπιπτοντως Μπαμπη, κι εμένα μήτρα με γέννησε αρχαία Μακεδόνισσα
αλλά και να μη βάσταγε η σκούφια μου από κει, πάλι θα με πονούσε
και θα με εξόργιζε τρελά αυτή η ιστορία... Ένα αίσχος, άλλο ένα χτύπημα
κάτω απο τη ζώνη στον Ελληνισμό...
οι μεγάαααααααααλοι διανοούμενοι και οι μεγάαααααααααλοι πολιτικοί ταγοί (της σιων)
στο ΚΚΕ (βλέπε Ζαχαριάδης αλλά και πριν από δαύτον), για το ξεπούλημα της Μακεδονίας
από το 48... τα λέω εν περιλήψει στο βίντεο που σήκωσα πριν το συλλαλητήριο
στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο χρονικό του σημείο εδώ https://youtu.be/zvPpcMMMzRk?t=680
Αυτό που είναι παρήγορο αυτές τις μέρες, είναι ότι οι Μακεδόνες δεν πτοούνται
και δεν μειώθηκαν ούτε εξαϋλώθηκαν οι αντιδράσεις τους, παρά τα όσα
μας ρίχνουν (μέχρι και φωτιές με εκατόμβη νεκρών) για να αποσπαστεί η προσοχή μας
Μεταφέρω και εδώ αυτά που έβαλα στο τόπικ του τσίπρα
και μερικά άλλα που έβαλα στο φβ...
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!
Αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες της Θεσσαλονίκης, που πριν από λίγο πληροφορήθηκαν την –μυστική!- άφιξη του αρχιπροδότη στην πόλη και το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για «σύσκεψη» με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Β. Ελλάδος.
Οι διαδηλωτές, οι οποίοι κρατούν ελληνικές σημαίες, επιθυμούν να προσεγγίσουν τον χώρο του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, για τα «πουν» από κοντά στον προδότη, αλλά έχουν κυκλωθεί από άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τους απαγόρευσαν την προσέγγιση στον χώρο του υπουργείου…
Σαν κλέφτης πήγε, σαν κλέφτης θα φύγει, χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως η επίσκεψή του, αλλά να δούμε πως θα πάει και πως θα φύγει στην προγραμματισμένη παρουσία του στην ΔΕΘ, στην 8/9 Σεπτεμβρίου!
https://katohika.gr/ellada/symvainei-to ... hiprodoti/
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ στην Αληθινή Μακεδονία- ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Γέμισαν οι δρόμοι με αφίσες για τον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ Τσίπρα
Οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κατερίνη, δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στην πόλη για το Σκοπιανό. Εντείνονται όσο πλησιάζουν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης οι αντιδράσεις ενόψει της επίσκεψης και των εγκαινίων της από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ιδίως από την πλευρά των Μακεδονικών οργανώσεων που σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν σε δύο σημεία για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Έτσι μετά τη Θεσσαλονίκη γέμισε και το κέντρο της Κατερίνης με αφίσες του πρωθυπουργού και την φράση «Ανεπιθύμητος».
Στην πρωτεύουσα της Πιερίας μάλιστα κυκλοφόρησε και αφίσα που απεικονίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό μαζί με τον Σκοπιανό ομόλογό του αλλά και τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών να υπογράφουν τη συμφωνία.
Από κάτω οι Εμπνευστές της να γράφουν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ» καθώς και «τρικάκια» που καλούν τους πολίτες στη συγκέντρωση έξω από συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19.00.
Μεταξύ άλλων στις αφίσες διαβάζουμε: «Αλέξη Τσίπρα πρόδωσες την ιστορία και την ταυτότητά μας, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ».
http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %91%ce%a4/
και
ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη…
και φυσικά...
https://www.youtube.com/watch?v=lQ1cmVR ... ture=share
Παρεμπιπτοντως Μπαμπη, κι εμένα μήτρα με γέννησε αρχαία Μακεδόνισσα
αλλά και να μη βάσταγε η σκούφια μου από κει, πάλι θα με πονούσε
και θα με εξόργιζε τρελά αυτή η ιστορία... Ένα αίσχος, άλλο ένα χτύπημα
κάτω απο τη ζώνη στον Ελληνισμό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
https://katohika.gr/ellada/gia-dimokrat ... -tis-deth/
Με 5.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες πράκτορες της CIA και του FBI και την ναυαρχίδα του 6ου Στόλου των ΗΠΑ στην Μεσόγειο, το σκάφος διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων USS Mount Whitney, με ηλεκτρονικά συστήματα που μπορούν να «νεκρώσουν» ή να υποκλέψουν τις επικοινωνίες ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, θα αντιμετωπιστεί το μαζικό συλλαλητήριο των Μακεδόνων κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για την εκχώρησης της Μακεδονίας μέσω της «συμφωνίας των Πρεσπών» με τα Σκόπια.
Με την κολοσσιαία δύναμη των δυνάμεων ασφαλείας (όσο δύο Συντάγματα Πεζικού), αλλά και αυξημένη ετοιμότητα μονάδων του ΕΣ όπως η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στο Κιλκίς, που είναι ειδικευμένη στις αποστολές εσωτερικής καταστολής, θα επιδιωχθεί να αναχαιτιστούν με κάθε τρόπο οι διαδηλωτές από το να πλησιάσουν το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και τον Α.Τσίπρα.
Χωρίς κεντρική εξέδρα και ομιλητές, αλλά με μαζικό πλήθος και πάθος, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καθώς και ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΒΕΡΓΙΝΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν στα σχέδια σλαβοποίησης της Μακεδονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Αν και αρχικά είχαν ανακοινωθεί τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, στη διάρκεια παρουσίας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη ΔΕΘ, τελικά επικράτησε η άποψη να υπάρξει μία κεντρική μαζική εκδήλωση χωρίς εξέδρα και ομιλητές, με σημείο εκκίνησης (19:00) το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο και πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την ώρα που στο βήμα θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός.
Η κυβερνητική απάντηση ήταν η απόφαση δημιουργίας «οχυρού» από τις δυνάμεις ασφαλείας και του Αμερικανούς πράκτορες και έλευση ακόμα και αμερικανικών πολεμικών πλοίων που βέβαια δεν έχουν καμία θέση σε μία εμπορική έκθεση.
Σκοπός και στόχος ο εκφοβισμός των Μακεδόνων πολιτών και η κατάδειξη από την κυβέρνηση ότι «Οι ΗΠΑ μας στηρίζουν στην συμφωνία των Πρεσπών».Απέναντι σε όλη αυτή την κολοσσιαία δύναμη εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες και κληρικοί, επαγγελματικά, αθλητικά, εξωραϊστικά χριστιανικά σωματεία και σύλλογοι κλπ καλούν τα μέλη τους και τον ελληνικό λαό να προσέλθει στο συλλαλητήριο και να στηρίξει την Μακεδονία.
Από την ένταση και την έκταση της διαμαρτυρίας θα κριθούν πολλά. Οι Μακεδόνες έχουν στα χέρια τους το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και γης και καλούνται να το υπερασπιστούν…
και για να μη δουλευομαστε, πάρτε και μια σφαλιάρα από Τραμπ
https://katohika.gr/ellada/ti-sfaliara- ... -maksimou/
Με 5.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες πράκτορες της CIA και του FBI και την ναυαρχίδα του 6ου Στόλου των ΗΠΑ στην Μεσόγειο, το σκάφος διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων USS Mount Whitney, με ηλεκτρονικά συστήματα που μπορούν να «νεκρώσουν» ή να υποκλέψουν τις επικοινωνίες ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, θα αντιμετωπιστεί το μαζικό συλλαλητήριο των Μακεδόνων κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για την εκχώρησης της Μακεδονίας μέσω της «συμφωνίας των Πρεσπών» με τα Σκόπια.
Με την κολοσσιαία δύναμη των δυνάμεων ασφαλείας (όσο δύο Συντάγματα Πεζικού), αλλά και αυξημένη ετοιμότητα μονάδων του ΕΣ όπως η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στο Κιλκίς, που είναι ειδικευμένη στις αποστολές εσωτερικής καταστολής, θα επιδιωχθεί να αναχαιτιστούν με κάθε τρόπο οι διαδηλωτές από το να πλησιάσουν το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και τον Α.Τσίπρα.
Χωρίς κεντρική εξέδρα και ομιλητές, αλλά με μαζικό πλήθος και πάθος, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καθώς και ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΒΕΡΓΙΝΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν στα σχέδια σλαβοποίησης της Μακεδονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Αν και αρχικά είχαν ανακοινωθεί τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, στη διάρκεια παρουσίας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη ΔΕΘ, τελικά επικράτησε η άποψη να υπάρξει μία κεντρική μαζική εκδήλωση χωρίς εξέδρα και ομιλητές, με σημείο εκκίνησης (19:00) το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο και πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την ώρα που στο βήμα θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός.
Η κυβερνητική απάντηση ήταν η απόφαση δημιουργίας «οχυρού» από τις δυνάμεις ασφαλείας και του Αμερικανούς πράκτορες και έλευση ακόμα και αμερικανικών πολεμικών πλοίων που βέβαια δεν έχουν καμία θέση σε μία εμπορική έκθεση.
Σκοπός και στόχος ο εκφοβισμός των Μακεδόνων πολιτών και η κατάδειξη από την κυβέρνηση ότι «Οι ΗΠΑ μας στηρίζουν στην συμφωνία των Πρεσπών».Απέναντι σε όλη αυτή την κολοσσιαία δύναμη εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες και κληρικοί, επαγγελματικά, αθλητικά, εξωραϊστικά χριστιανικά σωματεία και σύλλογοι κλπ καλούν τα μέλη τους και τον ελληνικό λαό να προσέλθει στο συλλαλητήριο και να στηρίξει την Μακεδονία.
Από την ένταση και την έκταση της διαμαρτυρίας θα κριθούν πολλά. Οι Μακεδόνες έχουν στα χέρια τους το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και γης και καλούνται να το υπερασπιστούν…
και για να μη δουλευομαστε, πάρτε και μια σφαλιάρα από Τραμπ
https://katohika.gr/ellada/ti-sfaliara- ... -maksimou/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Να μου το θυμηθείτε... με τόσες δυνάμεις στη Θεσ/νίκη (λες και δε φτάνει
η μπατσαρία που θα φέρουν από Αττική) και με τόσα όπλα καταστολής
και πολύ άσχημες εξελίξεις στις 8 του μήνα...
ποια είναι αυτή η "δημοκρατία" που χρειάζεται τόσα όπλα και ασφάλεια
για έναν πρωθυπουργό?
πώς θα γίνει η απελευθέρωση από αυτό το κάτεργο-φυλακή Θεέ μου?
η μπατσαρία που θα φέρουν από Αττική) και με τόσα όπλα καταστολής
και πολύ άσχημες εξελίξεις στις 8 του μήνα...
ποια είναι αυτή η "δημοκρατία" που χρειάζεται τόσα όπλα και ασφάλεια
για έναν πρωθυπουργό?
πώς θα γίνει η απελευθέρωση από αυτό το κάτεργο-φυλακή Θεέ μου?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 213 φορές
- Έλαβε Likes: 467 φορές
- ArELa
- Founder-Administrator
Προς τον διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στρατηγό ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ.
Και τον διοικητή τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Κύριε διευθυντά με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι προσωπικά αναλαμβάνετε την ευθύνη τα λεωφορεία να αποβιβάσουν τον ελληνικό λαό (μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και παιδιά), στο αρτ κάτι . Δηλαδή πιο μακριά από τα ΚΤΕΛ και την αστυνομική διεύθυνση!
Περί τα 7 χλμ.
Δηλαδή οι γέροντες και οι οικογένειες που θα έρθουν να υπερασπιστούν την Μακεδονία μας, τα εδάφη της Μακεδονίας μας, θα πρέπει να περπατήσουν μια τεράστια απόσταση. Μπορούν δεν μπορούν.
Αναρωτιόμαστε,
1. Γιατί δεν μας βάζετε, για καλύτερα, στα Μάλγαρα να αποβιβαστούμε;
- Ή στην Κατερίνη;
- Γιατί όχι στα 40 ή στα 80 ή στα 300 χλμ;
2. Γιατί δεν απαγορεύετε εντελώς το συλλαλητήριο αν είναι αυτές οι εντολές που υπηρετείτε, ώστε να πάρουμε το μήνυμα εντελώς ξεκάθαρα;
3. Θελουμε να σας ρωτήσουμε και κάτι πιο προσωπικό. Την νύχτα που πάτε σπίτι σας και ξεκουράζεστε και μιλατε με την οικογένεια σας.
- Αναλογίζεστε ποιό είναι το όνομα σας;
- Αναλογίζεστε αν είναι ελληνικό;
- Αναλογίζεστε ποιά ήταν η μάνα κι ο πατέρας σας; ήταν έλληνες;
- Αναλογίζεστε από πού είστε;
- Αναλογίζεστε πως λέγεται η πατρίδα μας;
- Συνειδητοποιείτε ποιός είστε;
4. Έχετε σκεφτεί μετά την αντίστροφη του δημοψηφίσματος του 15 αν αυτό που ζούμε είναι δημοκρατία ή όχι;
5. Έχετε ποτέ σκεφτεί ποιούς προστατεύετε; Και από ποιούς τους προστατεύετε;
6. Θυμάστε ποιοί ήταν οι πραιτωριανοι του Καλιγούλα και του Νέρωνα, τι έκαναν αυτοί, ποιούς προστάτευαν, έναντι ποίων τους προστάτευαν, ποιά η γνώμη των σύγχρονων τους για τους πραιτωριανούς, ποιά είναι και η δική μας σήμερα γι αυτούς, και τι τύχη είχαν τελικά αυτοί;
7. Γνωρίζετε ότι αυτοί που προστατεύετε ως άλλους Φαραώ με χιλιάδες αστυνομικούς διαμελίζουν την πατρίδα μας με τον ελληνικό λαό σύσσωμο και παθιασμένα αντίθετο ;
8. Γνωρίζετε ότι αυτοί που τους νομιμοποιείτε με την προστασία σας και τους δίνετε ασυλία με την παρουσία σας, υπέγραψαν ότι Μακεδόνες είναι οι σλάβοι;
9. Γνωρίζετε ότι υπέγραψαν ότι εσείς, εσείς προσωπικά είστε από το ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
Ασφαλώς το γνωρίζετε.
Πολλοί αστυνομικοί αρνούνται να υπηρετήσουν ως προσωπική ασφάλεια σε αυτά τα πολιτικά πρόσωπα.
Άλλοι πολλοί αστυνομικοί δήλωσαν ασθένεια, ζήτησαν μετάθεση και πάντως αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην "αστυνόμευση" του συλλαλητηρίου και την prοστασία των σφετεριστών ενάντια στον ελληνικό λαό. Γιατί και αυτοί αισθάνονται και ξέρουν ότι είναι μέρος του ελληνικού λαού.
Εσείς γιατί δεν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αρνήθηκαν; τι δεν έχετε ακόμα καταλάβει;
Σας καλούμε να επιτρέψετε την άμεση πρόσβαση του κόσμου στο συλλαλητήριο, με αποβίβαση στην παραλιακή (πλησίον του λευκού πύργου) και να μην επιτρέψετε σε άλλη διαδήλωση να διασταυρωθεί μαζί μας, ώστε να προκληθούν οι προαναγγελθείσες από μέσα ενημέρωσης ταυτισμένα με την κυβέρνηση προβοκάτσιες και στημένα επεισόδια.
Άλλως δεν θα διαφέρετε από τους πραιτωριανούς και τον ρόλο τους.
ΠΡΑΞΤΕ το καθήκον σας. Προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Αυτό σας επιτάσσει το Σύνταγμα.
Θεσσαλονίκη 7/9/2018
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ
https://web.facebook.com/eirini.maroupa ... __tn__=K-R
Και τον διοικητή τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Κύριε διευθυντά με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι προσωπικά αναλαμβάνετε την ευθύνη τα λεωφορεία να αποβιβάσουν τον ελληνικό λαό (μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και παιδιά), στο αρτ κάτι . Δηλαδή πιο μακριά από τα ΚΤΕΛ και την αστυνομική διεύθυνση!
Περί τα 7 χλμ.
Δηλαδή οι γέροντες και οι οικογένειες που θα έρθουν να υπερασπιστούν την Μακεδονία μας, τα εδάφη της Μακεδονίας μας, θα πρέπει να περπατήσουν μια τεράστια απόσταση. Μπορούν δεν μπορούν.
Αναρωτιόμαστε,
1. Γιατί δεν μας βάζετε, για καλύτερα, στα Μάλγαρα να αποβιβαστούμε;
- Ή στην Κατερίνη;
- Γιατί όχι στα 40 ή στα 80 ή στα 300 χλμ;
2. Γιατί δεν απαγορεύετε εντελώς το συλλαλητήριο αν είναι αυτές οι εντολές που υπηρετείτε, ώστε να πάρουμε το μήνυμα εντελώς ξεκάθαρα;
3. Θελουμε να σας ρωτήσουμε και κάτι πιο προσωπικό. Την νύχτα που πάτε σπίτι σας και ξεκουράζεστε και μιλατε με την οικογένεια σας.
- Αναλογίζεστε ποιό είναι το όνομα σας;
- Αναλογίζεστε αν είναι ελληνικό;
- Αναλογίζεστε ποιά ήταν η μάνα κι ο πατέρας σας; ήταν έλληνες;
- Αναλογίζεστε από πού είστε;
- Αναλογίζεστε πως λέγεται η πατρίδα μας;
- Συνειδητοποιείτε ποιός είστε;
4. Έχετε σκεφτεί μετά την αντίστροφη του δημοψηφίσματος του 15 αν αυτό που ζούμε είναι δημοκρατία ή όχι;
5. Έχετε ποτέ σκεφτεί ποιούς προστατεύετε; Και από ποιούς τους προστατεύετε;
6. Θυμάστε ποιοί ήταν οι πραιτωριανοι του Καλιγούλα και του Νέρωνα, τι έκαναν αυτοί, ποιούς προστάτευαν, έναντι ποίων τους προστάτευαν, ποιά η γνώμη των σύγχρονων τους για τους πραιτωριανούς, ποιά είναι και η δική μας σήμερα γι αυτούς, και τι τύχη είχαν τελικά αυτοί;
7. Γνωρίζετε ότι αυτοί που προστατεύετε ως άλλους Φαραώ με χιλιάδες αστυνομικούς διαμελίζουν την πατρίδα μας με τον ελληνικό λαό σύσσωμο και παθιασμένα αντίθετο ;
8. Γνωρίζετε ότι αυτοί που τους νομιμοποιείτε με την προστασία σας και τους δίνετε ασυλία με την παρουσία σας, υπέγραψαν ότι Μακεδόνες είναι οι σλάβοι;
9. Γνωρίζετε ότι υπέγραψαν ότι εσείς, εσείς προσωπικά είστε από το ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
Ασφαλώς το γνωρίζετε.
Πολλοί αστυνομικοί αρνούνται να υπηρετήσουν ως προσωπική ασφάλεια σε αυτά τα πολιτικά πρόσωπα.
Άλλοι πολλοί αστυνομικοί δήλωσαν ασθένεια, ζήτησαν μετάθεση και πάντως αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην "αστυνόμευση" του συλλαλητηρίου και την prοστασία των σφετεριστών ενάντια στον ελληνικό λαό. Γιατί και αυτοί αισθάνονται και ξέρουν ότι είναι μέρος του ελληνικού λαού.
Εσείς γιατί δεν είστε ανάμεσα σε αυτούς που αρνήθηκαν; τι δεν έχετε ακόμα καταλάβει;
Σας καλούμε να επιτρέψετε την άμεση πρόσβαση του κόσμου στο συλλαλητήριο, με αποβίβαση στην παραλιακή (πλησίον του λευκού πύργου) και να μην επιτρέψετε σε άλλη διαδήλωση να διασταυρωθεί μαζί μας, ώστε να προκληθούν οι προαναγγελθείσες από μέσα ενημέρωσης ταυτισμένα με την κυβέρνηση προβοκάτσιες και στημένα επεισόδια.
Άλλως δεν θα διαφέρετε από τους πραιτωριανούς και τον ρόλο τους.
ΠΡΑΞΤΕ το καθήκον σας. Προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό. Αυτό σας επιτάσσει το Σύνταγμα.
Θεσσαλονίκη 7/9/2018
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ
https://web.facebook.com/eirini.maroupa ... __tn__=K-R
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 213 φορές
- Έλαβε Likes: 467 φορές
Απίστευτο! Σε κατηχητικό έκανε επιδρομή η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη επειδή συμμετέχουν στο συλλαλητήριο
Οι δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης έριχναν χημικά σε παιδιά – Βίντεο σοκ
Ρίξτε τη ΧΟΎΝΤΑ ΤΏΡΑ!
https://www.facebook.com/xxtassos/video ... 518649461/
Πρώτη φορά φασιστερά. Η ελπίδα έρχεται...
Οι δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης έριχναν χημικά σε παιδιά – Βίντεο σοκ
Ρίξτε τη ΧΟΎΝΤΑ ΤΏΡΑ!
https://www.facebook.com/xxtassos/video ... 518649461/
Πρώτη φορά φασιστερά. Η ελπίδα έρχεται...
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
ΜΑΤ: «Καλά σας γ…ει ο Τσίπρας κωλοβούλγαροι»
https://www.presspublica.gr/mat-quot-ka ... -to-laimo/
Οπαδοί του τσίπρα οι ματατζήδες που λένε "καλά κάνει και σας γ..ει ο Τσίπρας". Οι χειρότερες μέρες της ΕΛ.ΑΣ ever.
https://www.presspublica.gr/mat-quot-ka ... -to-laimo/
Οπαδοί του τσίπρα οι ματατζήδες που λένε "καλά κάνει και σας γ..ει ο Τσίπρας". Οι χειρότερες μέρες της ΕΛ.ΑΣ ever.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Ούτε την εικόνα της Παναγίας, δεν σεβάστηκαν τα ΜΑΤ (Βίντεο)
Tρύπησαν την εικόνα και δυστυχώς δεν ακούσαμε ούτε μια συγνώμη για αυτό το γεγονός.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα, είπε ότι στα επεισόδια της ΔΕΘ, συμμετείχαν 3000-4000 ακραίοι.
Είναι ακραίος ο παπάς που κρατάει την εικόνα;
Αυτές τις εικόνες δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ:
https://www.youtube.com/watch?v=BUIWrdX3RK0
Tρύπησαν την εικόνα και δυστυχώς δεν ακούσαμε ούτε μια συγνώμη για αυτό το γεγονός.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα, είπε ότι στα επεισόδια της ΔΕΘ, συμμετείχαν 3000-4000 ακραίοι.
Είναι ακραίος ο παπάς που κρατάει την εικόνα;
Αυτές τις εικόνες δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ:
https://www.youtube.com/watch?v=BUIWrdX3RK0
- ArELa
- Founder-Administrator
Το Wikileaks δημοσίευσε τηλεγράφημα της Αμερικανικής πρεσβείας που έλεγε ότι έπρεπε να πέσει ο Χριστόδουλος για να περάσει το Μακεδονικό
και ΕΠΕΣΕ ο Χριστόδουλος...
και σήμερα ΕΠΕΣΑΝ όλες οι μάσκες...
Το Μακεδονικό θα περάσει όμως?
και ΕΠΕΣΕ ο Χριστόδουλος...
και σήμερα ΕΠΕΣΑΝ όλες οι μάσκες...
Το Μακεδονικό θα περάσει όμως?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Δεν έλεγαν ευθέως αυτό, αλλά ουσιαστικά αυτό βγαίνει από το κείμενο, που για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει εδώ:
https://wikileaks.org/plusd/cables/07ATHENS2095_a.html
Βρίσκω άκρως προσβλητική τη λύσσα τους για το ποιος θα τον διαδεχθεί, και ειδικά το ότι από μόνοι τους τονίζουν έντονα το σκοπιανό ζήτημα.
https://wikileaks.org/plusd/cables/07ATHENS2095_a.html
Βρίσκω άκρως προσβλητική τη λύσσα τους για το ποιος θα τον διαδεχθεί, και ειδικά το ότι από μόνοι τους τονίζουν έντονα το σκοπιανό ζήτημα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- Ypervoreios
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Εγω πιστεύω οτι άν μας βλέπουν οι νεκροί αρχαίοι Μακεδόνες απο ψηλά θα ειναι απογοητευμένοι με τους Έλληνες και όχι με τους Σκοπιανούς.Γιατι οι αρχαίοι Μακεδόνες ειχαν φιλόσοφους και όχι παπάδες και μοναχούς και γενικά οι αρχαίοι ειχαν άλλη θρησκεία.Επισης οι αρχαίοι Μακεδόνες ειχαν αυτοκρατορία ενω εμεις παλεύουμε με την δημοκρατία και όπως ειπε και ο Βλαντιμίρ Πούτιν ''Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε κατακτήσει έθνη και πολιτισμούς ενω οι σημερινοί Έλληνες δεν μπορούν να τα βάλουν με άλλη χώρα στρατιωτικά.''
- ArELa
- Founder-Administrator
Sanctus_Makis έγραψε:Εγω πιστεύω οτι άν μας βλέπουν οι νεκροί αρχαίοι Μακεδόνες απο ψηλά θα ειναι απογοητευμένοι με τους Έλληνες και όχι με τους Σκοπιανούς.Γιατι οι αρχαίοι Μακεδόνες ειχαν φιλόσοφους και όχι παπάδες και μοναχούς και γενικά οι αρχαίοι ειχαν άλλη θρησκεία.
Μάκη, τραβάς εμμονή με τις θρησκείες. Δεκτό. Σου έχω πει πως έχουμε ενότητα
για τη θρησκεία. Τράβα εκεί και πες ό,τι θες και μην ξεσκίζεις όλα τα τόπικς μας
Αυτό εδώ πραγματτεύεται ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και όχι θρησκευτικό.
Οι αρχαίοι θα καμάρωναν τους σημερινούς Μακεδόνες (και χέστηκαν αν πιστεύουν
σε Δια ή Χριστο) και θα τους καμάρωναν γιατί δεν παύουν να παλεύουν για τα δίκια
της Μακεδονίας μας, αντίθετα από σένα, που κάθεσαι στο σπιτάκι σου και μας έχεις
πρήξει τα συκώτια με τις θρησκείες.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη – Παρέδωσαν επιστολή στον Αυγενάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Ypervoreios
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Οκ άστο το θρησκευτικό.Εγω κολλάω με το θρησκευτικό αλλα οι αρχαίοι Έλληνες δεν κολλούσαν με το φυλετικό Έλληνες Έλληνες και Έλληνες.Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν οτι Έλληνες ειναι σχεδόν όλοι οι λευκοί.Απο τους Ιταλούς φυσικά μέχρι τους Κέλτες,τους βίκινγκς και τους Σλάβους.Έχω ανοίξει ειδικό θέμα στην ενότητα με τα ιστορικά θέματα με τίτλο Βαλκάνια και Έλληνες.Δεν το έγραψα τζάμπα ρίξτε μιά ματιά.Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν οτι σε όλα τα βακάνια ζούνε οι Ελληνικής καταγωγής Θράκες.
- Ypervoreios
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
https://ideografhmata.gr/forum/viewtopi ... 94#p304794
Εδω έχω όλα τα στοιχεία για τους Θράκες και στο μέλλον θα σας δώσω στοιχεία και για την Ελληνική καταγωγή των Κελτών.
Εδω έχω όλα τα στοιχεία για τους Θράκες και στο μέλλον θα σας δώσω στοιχεία και για την Ελληνική καταγωγή των Κελτών.
- ArELa
- Founder-Administrator
μάλιστα... φύγαμε από τα θρησκευτικά και πήγαμε στα φυλετιικά...
κι αυτά έχουν σχέση με το θέμα της Μακεδονίας ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ?
Έχεις καταλαβει τι γίνεται ή πρέπει να τεμαχιστεί και να διαμελιστεί
τόσο η Ελλάδα ώστε να χαθεί και η Λάρισα για να καταλάβεις ρε Μάκη?
Πλανήτης Γη καλεί Μάκη...οβερ...
κι αυτά έχουν σχέση με το θέμα της Μακεδονίας ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ?
Έχεις καταλαβει τι γίνεται ή πρέπει να τεμαχιστεί και να διαμελιστεί
τόσο η Ελλάδα ώστε να χαθεί και η Λάρισα για να καταλάβεις ρε Μάκη?
Πλανήτης Γη καλεί Μάκη...οβερ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Ypervoreios
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ζούσαν με τα έθνη και τα σύνορα όπως ειναι σημερα.Υπήρχαν και τα πόλης κράτη οπως η Αθήνα με την Σπάρτη πχ. που κανονικά θα έπρεπε να ειναι και οι 2 ένα κράτος-έθνος.Ξαναλέω οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν σε μία Ελληνική Ευρώπη οπου λαοί οπως οι Κέλτες πχ ηταν και ειναι Ελληνικό DNA.Γιατί να μας χωρίζουν τα σύνορα και οι σημαίες?Σχετικά με τους Σλάβους δεν αποκλείω οτι ειχαν Θρακική προέλευση και ο Ηρόδοτος λέει οτι Έλληνες ηταν ακομα και οι Σκύθες οι οποίοι ζούσαν στην σημερινή Ουκρανία και νότια Ρωσία.Εγω πιστεύω οτι θα επρεπε να ανοίξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια και σε όλη την Ευρώπη χωρίς τόσα έθνη και τόσες σημαίες.Με μονο ενα Ευρωκοινοβούλιο.