Ούτε ο Αδόλφος τέτοια. Καθαρά ναζιστική άποψη..... δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
- atimi_ksenitia
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 1 φορά
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πάντως ἀπό γενετικῆς ἄποψης ἡ ἐπιμειξία (τό μπαστάρδεμα) δημιουργεῖ καλύτερους φαινότυπους ἀπό τίς "καθαρές ράτσες" καί τά ομοζυγωτά άτομα.atimi_ksenitia έγραψε:Ούτε ο Αδόλφος τέτοια. Καθαρά ναζιστική άποψη..... δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. ...
Δέν ισχυρίζομαι βεβαίως ότι οι φυλές (ελληνική, τουρκική κτλ) είναι καθαρά ὁμοζυγωτές. Ἀλλοίμονο.
Από τήν κοινωνική μας ἐμπειρία π.χ. οἱ νέγροι ἔχουν πιό πλούσια σωματικά χαρακτηριστικά σέ σχέση μέ τούς λευκούς καί τούς μαύρους προγόνους τους.
Τά μπάσταρδα σκυλάκια, εξ άλλου, είναι πιό έξυπνα από τά "ράτσας", τά οποία "τά ἐχει χαζέψει η ομοζυγωτία"!
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
promitheas14 έγραψε:Πάντως ἀπό γενετικῆς ἄποψης ἡ ἐπιμειξία (τό μπαστάρδεμα) δημιουργεῖ καλύτερους φαινότυπους ἀπό τίς "καθαρές ράτσες" καί τά ομοζυγωτά άτομα.atimi_ksenitia έγραψε:Ούτε ο Αδόλφος τέτοια. Καθαρά ναζιστική άποψη..... δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. ...
Δέν ισχυρίζομαι βεβαίως ότι οι φυλές (ελληνική, τουρκική κτλ) είναι καθαρά ὁμοζυγωτές. Ἀλλοίμονο.
Από τήν κοινωνική μας ἐμπειρία π.χ. οἱ νέγροι ἔχουν πιό πλούσια σωματικά χαρακτηριστικά σέ σχέση μέ τούς λευκούς καί τούς μαύρους προγόνους τους.
Τά μπάσταρδα σκυλάκια, εξ άλλου, είναι πιό έξυπνα από τά "ράτσας", τά οποία "τά ἐχει χαζέψει η ομοζυγωτία"!
Διόρθωσα τα quote ,αφαίρεσα το όνομα μου,διότι δεν είναι λόγια δικά μου,αλλά είναι φράση από το άρθρο.
Οι παλαιοί λαοί της Ευρώπης ,ειδικά της Βόρειας Ευρώπης, λόγω περιοχής και κλίματος ήταν της επιβίωσης και μόνο με κάθε τρόπο.Πολλοί από αυτούς ήταν ανθρωποφάγοι,εγκληματίες,επιδρομείς κ.α ..Αυτό που αναφέρω δεν είναι ρατσιστικό.Περιγράφω μια πραγματικότητα,ένα γεγονός.Μη ξεχνάμε ,πως φυλές όπως των φράγκων ,των Ούνων,των Σαξώνων και των Αγγλοσαξόνων και πολλών άλλων φυλών είχαν συμπεριφορές ακρίδας .Ήταν δε και εκείνοι που έφτιαξαν το Δυτικό πρότυπο και σύστημα.Ωραίο πολιτισμό δημιούργησαν !!!! Σα το μούτρα τους... Και για εμάς που τον ασπαστήκαμε μια μεγάλη μούτζα
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Διορίστηκε και η αδερφή του Καρανίκα στο Δημόσιο!
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... t_322.html
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... t_322.html
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τουρκικό τσιφλίκι το Αιγαίο – Μέχρι την Άνδρο θέλει να φτάσει ο «φίλος Αχμέτ» .
ην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, μετά από απαίτηση της ελλαδικής κυβέρνησης, εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται η Τουρκία, προκειμένου να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ειδικά τώρα που πλήγεται από τις ορδές «μεταναστών, που στέλνει η Άγκυρα.
Συγκεκριμένα, με την NAVTEX 201/16, δύο μέρες μετά την επίσκεψη Τσίπρα στον «φίλο Αχμέτ», η Τουρκία δεσμεύει περιοχή στο Καστελόριζο με σκοπό να διεξάγει αεροναυτική άσκηση. Την ίδια ώρα ζητά την εξαίρεση του νησιού από τις νατοϊκές περιπολίες, επειδή, όπως ισχυρίζονται δεν ανήκει στα Δωδεκάνησα, αλλά στην Μεσόγειο.
Η άσκηση θα λάβει χώρα από τις 15 έως τις 25 Μαρτίου (εθνική εορτή). Τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροπορικές δυνάμεις θα «πολιορκούν» το ακριτικό μα νησί, στο οποίοι οι Έλληνες τείνουν να γίνουν μόνιμα μειοψηφία, καθώς οι τούρκοι διακινητές στέλνουν εκεί συνεχώς μουσουλμάνους.
Έτσι θα συνεργαστεί η Τουρκία με την Ελλάδα για το «προσφυγικό»;
Πέραν δε, της προκλητικής αμφισβήτησης του Καστελόριζου, οι Τούρκοι, αξιοποιώντας εις το έπακρον το νατοϊκό καμουφλάζ που έχουν, «βολτάρουν» μέχρι τον 25ο Μεσημβρινό, δείχνοντας καθημερινά μέχρι που τους «ανήκει» το Αιγαίο.
Ειδικότερα, η φρεγάτα «Barbaros» εντοπίστηκε να κάνει βόλτες ανατολικά της Άνδρου και στους Καλόγερους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται μεταξύ της Σάμου και της Χίου σε διεθνή ύδατα.
prisonplanet.gr
ην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, μετά από απαίτηση της ελλαδικής κυβέρνησης, εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται η Τουρκία, προκειμένου να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ειδικά τώρα που πλήγεται από τις ορδές «μεταναστών, που στέλνει η Άγκυρα.
Συγκεκριμένα, με την NAVTEX 201/16, δύο μέρες μετά την επίσκεψη Τσίπρα στον «φίλο Αχμέτ», η Τουρκία δεσμεύει περιοχή στο Καστελόριζο με σκοπό να διεξάγει αεροναυτική άσκηση. Την ίδια ώρα ζητά την εξαίρεση του νησιού από τις νατοϊκές περιπολίες, επειδή, όπως ισχυρίζονται δεν ανήκει στα Δωδεκάνησα, αλλά στην Μεσόγειο.
Η άσκηση θα λάβει χώρα από τις 15 έως τις 25 Μαρτίου (εθνική εορτή). Τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροπορικές δυνάμεις θα «πολιορκούν» το ακριτικό μα νησί, στο οποίοι οι Έλληνες τείνουν να γίνουν μόνιμα μειοψηφία, καθώς οι τούρκοι διακινητές στέλνουν εκεί συνεχώς μουσουλμάνους.
Έτσι θα συνεργαστεί η Τουρκία με την Ελλάδα για το «προσφυγικό»;
Πέραν δε, της προκλητικής αμφισβήτησης του Καστελόριζου, οι Τούρκοι, αξιοποιώντας εις το έπακρον το νατοϊκό καμουφλάζ που έχουν, «βολτάρουν» μέχρι τον 25ο Μεσημβρινό, δείχνοντας καθημερινά μέχρι που τους «ανήκει» το Αιγαίο.
Ειδικότερα, η φρεγάτα «Barbaros» εντοπίστηκε να κάνει βόλτες ανατολικά της Άνδρου και στους Καλόγερους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται μεταξύ της Σάμου και της Χίου σε διεθνή ύδατα.
prisonplanet.gr
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Εχουμε συνειδητοποιήσει ότι παραδίδονται τα νησιά μας???
https://www.youtube.com/watch?v=-PusM10QpwA
Οτι με προσφυγο-μεταναστες εγκλωβισμένους στον Ελλαδικό χώρο,
με τις συντάξεις, το ασφαλιστικό και όλα όσα επιβάλλονται για να γίνουμε ΤΕΤΑΡΤΟκοσμικοί
μας χτυπάνε από παντού και χανόμαστε???
https://www.youtube.com/watch?v=-PusM10QpwA
Οτι με προσφυγο-μεταναστες εγκλωβισμένους στον Ελλαδικό χώρο,
με τις συντάξεις, το ασφαλιστικό και όλα όσα επιβάλλονται για να γίνουμε ΤΕΤΑΡΤΟκοσμικοί
μας χτυπάνε από παντού και χανόμαστε???
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Έχουν πιάσει κότσο τους ηλίθιους Ευρωπαίους και τους βυζαίνουν τα τουρκομόγγολα. Τις πλέον κρίσιμες στιγμές τόσο η Ευρώπη, όσο και η Ελλάδα στερούνται ηγεσίας. Το ισλαμοταλιμπανικό καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό το μεταναστευτικό, για το οποίο είναι, εν πολλοίς, υπεύθυνο. Από τώρα το λέω ότι δεν πρόκειται να δεχθούν κανέναν πίσω, πλην ίσως ελαχίστων για τα μάτια του κόσμου. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μία μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα (εκτός της Θράκης) ώστε να έρθουν αργότερα να το παίξουν προστάτες. Απλά, μετρήσιμα πράγματα, τα οποία όμως για τους ηλίθιους αριστερούς ιδεοληπτικούς του συριζα αποτελούν High Maths:
http://www.defence-point.gr/news/?p=148659
http://www.defence-point.gr/news/?p=148659
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Το παραπάνω είναι του Δρούγου από το FB. Έχει τοποθετηθεί η Βίκυ παλαιότερα για το συγκεκριμένο πρόσωπο και με κάθε επιφύλαξη το φέρνω εδώ γιατί μάλλον κάτι πάει να γίνει στην Ελλάδα.https://www.facebook.com/Athanasios-E-D ... 0/?fref=nf
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.....
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ "ΓΚΙΟΥΛΕΝ'......ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΟΧΙΑΣ.....ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΝΑΚΟΝΤΑ ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ....ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ.....ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ.....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.....
ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ. ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ, ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΣΕΡ ΚΛΗΒ ΤΖΟΝΣΟΝ.....
ΜΟΥ ΕΙΠΕ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΜΕ ΚΟΝΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ....ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ......
ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.....ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
Ποιος είναι ο Έλληνας Γκιουλέν; και τι γίνεται με τους απέναντι;
- ArELa
- Founder-Administrator
Προσωπική μου άποψη που σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι οι τοποθετήσεις του δεν πρέπει να έρχονται στα ΙΔΕΟ από όσους κρίνουν σκόπιμο να τις φέρουν. Κι εμένα μ'ενδιαφέρουν άλλωστε.AnonymosEreynhths έγραψε: Έχει τοποθετηθεί η Βίκυ παλαιότερα για το συγκεκριμένο πρόσωπο και με κάθε επιφύλαξη το φέρνω εδώ γιατί μάλλον κάτι πάει να γίνει στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ σε λοιπόν που το έφερες αυτό.
Ειλικρινά δεν ξέρω...AnonymosEreynhths έγραψε:Ποιος είναι ο Έλληνας Γκιουλέν;
γίνεται το έλα να δεις... κάθε τρεις και λίγο, "τρομοκρατικές" επιθέσεις, εκρήξεις, νεκροί...AnonymosEreynhths έγραψε:και τι γίνεται με τους απέναντι;
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαία η επείγουσα ειδοποίηση από Γερμανία και ΗΠΑ στους πολίτες τους, να τα μαζέψουν και να φύγουν από Τουρκία το συντομότερο...
Το τι γίνεται σε σχέση μ'εμάς, το βλέπουμε... στο τέλος το Αιγαίο θα πάψει να λογίζεται ως ελληνικό...
Μ'αρέσει που κάποιος απ'τους πολιτικους φωστήρες έλεγε -όχι πολύ παλιότερα- ότι δεν πρέπει να φυγουμε απ'την ΕΕ, γιατί αν φύγουμε, τα σύνορά μας θα φτάσουν ως τη Λάρισα...
Τώρα που είμαστε μέσα, πού θα φτάσουν; Θα έχουμε Ελλάδα; Και το ΝΑΤΟ γιατί στο διάολο μπήκε στο Αιγαίο αφού οχι μόνο δε μπορεί να αναχαιτίσει τα δουλεμπορικά σαπιοκάραβα, αλλά από τότε που μπήκε, αυξήθηκαν τα... "δρομολόγια" κιόλας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
«Χαμός» στο Κιλελέρ! «Άγρια γιούχα» σε Άννα Βαγενά, που «τα έβαλε» με τον Αγοραστό!
Επεισοδιακός ήταν ο φετινός επίσημος εορτασμός του Κιλελέρ καθώς μαινόμενοι αγρότες επιτέθηκαν φραστικά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά η οποία ήταν η εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην εκδήλωση.
Πριν ανέβει στο βήμα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος των αγροτών κ. Βαγγέλης Παπαγιαννούλης μετέφερε την επιθυμία των αγροτών να μην διαβάσει τον λόγο που της απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου.
Ωστόσο, η κ. Βαγενά επιχείρησε να πάρει κανονικά το λόγο, αλλά τη στιγμή εκείνη αγρότες με τρακτέρ που ήταν από νωρίς «ακροβολισμένα» γύρω από το μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη άναψαν τις μηχανές μαρσάροντας και κορνάροντας, ενώ άλλοι παρευρισκόμενοι αγρότες γιούχαραν και αποδοκίμασαν τη βουλευτίνα ζητώντας της να αποχωρήσει.
Ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ της κ. Βαγενά και των αγροτών, ενώ λίγο μετά η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία πρωτοφανή κίνηση γιούχαρε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό την ώρα που αυτός κατέθετε στεφάνι στο μνημείο!
https://www.youtube.com/watch?v=gmP7dxVzoak
http://thecaller.gr/politiki/62797-apis ... iferiarxi/
μέλι στο στόμα μου - μελωδία στα αυτάκια μου.
Επεισοδιακός ήταν ο φετινός επίσημος εορτασμός του Κιλελέρ καθώς μαινόμενοι αγρότες επιτέθηκαν φραστικά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά η οποία ήταν η εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην εκδήλωση.
Πριν ανέβει στο βήμα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος των αγροτών κ. Βαγγέλης Παπαγιαννούλης μετέφερε την επιθυμία των αγροτών να μην διαβάσει τον λόγο που της απέστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου.
Ωστόσο, η κ. Βαγενά επιχείρησε να πάρει κανονικά το λόγο, αλλά τη στιγμή εκείνη αγρότες με τρακτέρ που ήταν από νωρίς «ακροβολισμένα» γύρω από το μνημείο του Θεσσαλού Αγρότη άναψαν τις μηχανές μαρσάροντας και κορνάροντας, ενώ άλλοι παρευρισκόμενοι αγρότες γιούχαραν και αποδοκίμασαν τη βουλευτίνα ζητώντας της να αποχωρήσει.
Ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ της κ. Βαγενά και των αγροτών, ενώ λίγο μετά η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία πρωτοφανή κίνηση γιούχαρε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό την ώρα που αυτός κατέθετε στεφάνι στο μνημείο!
https://www.youtube.com/watch?v=gmP7dxVzoak
http://thecaller.gr/politiki/62797-apis ... iferiarxi/
μέλι στο στόμα μου - μελωδία στα αυτάκια μου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Μ.Μπαλαούρας: Δεν διαφωνώ με τον όρο Μακεδονία
Ειδομένη
Αν και χαρακτήρισε το ζήτημα τριτεύον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε ότι ό ίδιος προσωπικά δεν θα είχε αντίρρηση να λάβει η ΠΓΔΜ το όνομα «Μακεδονία».
«Το ζήτημα είναι τριτεύον. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το 'Βόρεια Μακεδονία' ή το 'Σλαβομακεδονία'. Το 'Μακεδονία' δεν θα το απέρριπτα προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά.
Παράλληλα, ο κ. Μπαλαούρας υπεραμύνθηκε της παρουσίας του Γιάννη Μουζάλα στη θέση του.
Τέλος, ο κ. Μπαλαούρας διαφώνησε με την πρόταση του Δημήτρη Μάρδα περί επενδύσεων από σύρους πρόσφυγες, λέγοντας πως «πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι υπουργοί τι λέμε, πότε το λέμε και κυρίως γιατί το λέμε».
Αντίδραση ΝΔ
Μετά τη δήλωση Μπαλαούρα, η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, καλεί τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών να πάρουν άμεσα ξεκάθαρη θέση.
«Έτσι υποσκάπτεται η εθνική γραμμή» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει ότι η δήλωση του κ. Μπαλαούρα έρχεται να προστεθεί σε ανάλογη πρόσφατη δήλωση του κ. Μουζάλα.
«Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν προβεί στις ίδιες και ακόμη χειρότερες δηλώσεις. Και μάλιστα σε στιγμές που βρίσκονταν σε εξέλιξη κρίσιμες διπλωματικές μάχες» προσθέτει η Συγγρού.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500067565
Ειδομένη
Αν και χαρακτήρισε το ζήτημα τριτεύον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας δήλωσε ότι ό ίδιος προσωπικά δεν θα είχε αντίρρηση να λάβει η ΠΓΔΜ το όνομα «Μακεδονία».
«Το ζήτημα είναι τριτεύον. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το 'Βόρεια Μακεδονία' ή το 'Σλαβομακεδονία'. Το 'Μακεδονία' δεν θα το απέρριπτα προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά.
Παράλληλα, ο κ. Μπαλαούρας υπεραμύνθηκε της παρουσίας του Γιάννη Μουζάλα στη θέση του.
Τέλος, ο κ. Μπαλαούρας διαφώνησε με την πρόταση του Δημήτρη Μάρδα περί επενδύσεων από σύρους πρόσφυγες, λέγοντας πως «πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι υπουργοί τι λέμε, πότε το λέμε και κυρίως γιατί το λέμε».
Αντίδραση ΝΔ
Μετά τη δήλωση Μπαλαούρα, η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, καλεί τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών να πάρουν άμεσα ξεκάθαρη θέση.
«Έτσι υποσκάπτεται η εθνική γραμμή» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει ότι η δήλωση του κ. Μπαλαούρα έρχεται να προστεθεί σε ανάλογη πρόσφατη δήλωση του κ. Μουζάλα.
«Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν προβεί στις ίδιες και ακόμη χειρότερες δηλώσεις. Και μάλιστα σε στιγμές που βρίσκονταν σε εξέλιξη κρίσιμες διπλωματικές μάχες» προσθέτει η Συγγρού.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Ψεύδονται όταν κάνουν λόγο για ευκαιρίες. Δεν υπάρχουν ευκαιρίες, και δεν χρειάζεται να υπάρχουν. Σιχαμένοι υποκριτές.Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν.
Εντέχνως εισάγουν την έννοια των ευκαιριών, και δη, χαμένων, για να παραπλανήσουν, για να μας πείσουν να υποχωρήσουμε.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
σωστο σε βρίσκω ΟΤΤΟ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (και αήθειες αν θέλετε...)
https://www.youtube.com/watch?v=XQbNUy_UNgc
http://katohika.gr/ellada/dimopsifisma- ... -aitheies/
https://www.youtube.com/watch?v=XQbNUy_UNgc
http://katohika.gr/ellada/dimopsifisma- ... -aitheies/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
απο το crashonline
«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Δεν θα περνάνε από την Ολομέλεια μέτρα και νομοσχέδια.
http://katohika.gr/ellada/kleinei-ti-vo ... omosxedia/
«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Δεν θα περνάνε από την Ολομέλεια μέτρα και νομοσχέδια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- zaxarias mytilinios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
- Έδωσε Likes: 8 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
- Επικοινωνία:
ArELa έγραψε:απο το crashonline
Για να εκδοθεί ένα ΠΔ πρέπει να υπάρχει ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. Δηλαδή να έχει ψηφισθεί νόμος που να δίνει το δικαίωμα στην Κυβέρνηση να νομοθετήσει μέσω Προεδρικού Διατάγματα. Ο νόμος αυτός πρέπει να είναι σαφής για τα όρια της νομοθετικής εξουσιοδότησης. Αυτά τουλάχιστον λέει τα Σύνταγμα.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ απλά δεν υπάρχει
Επίσης ήδη οΙ ψηφισθέντες νόμοι βρίσκονται υπό εξέταση για αντισυνταγματικότητα και αυτό το γνωρίζουν οι θεσμοί, οι οποίοι μπροστά στο brexit έκαναν τη χάρη στον Τσίπρα και θα του δώσουν 5 από τα 80 δις μέχρι τέλος του μήνα, μόνο και μόνο για να μην ακούγονται αρνητικές φωνές στην Γηραιά Αλβιώνα την ώρα που θα βρίσκεται σε διαδικασία δημοψηφίσματος με την οριακή πλειοψηφία να λέει ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.
- ArELa
- Founder-Administrator
Αλλη μια διαδρομάρα του κουρελιάσματος του συντάγματοςzaxarias mytilinios έγραψε:ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ απλά δεν υπάρχει
από το... συνταγματικό τόξο!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
"Προσωπικα" να μιλαει στο καφενειο και οχι στους δημοσιογράφους. Δεν υπαρχουν "προσωπικες" αποψεις στην πολιτικη. Υπάρχει η γραμμή που ακολουθείς και που σε ψηφισανε να ακολουθείς.ArELa έγραψε:Μ.Μπαλαούρας: Δεν διαφωνώ με τον όρο Μακεδονία
Ειδομένη
Αντίδραση ΝΔ
-
- ArELa
- Founder-Administrator
Ειδοποιήστε τον κόσμο …έρχεται μεγάλος σεισμός !
ΕΙΔΟΜΕΝΗ -ΚΙΛΚΙΣ -ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Ο Ν.Κοτζιάς περιμένει «θερμό» επεισόδιο με τους Τούρκους!
και το κυριότερο:
Αεροπορικό αποκλεισμό Χίου και Ψαρών ανακοίνωσε η Τουρκία – Πώς αντιδρά η Αθήνα – ΧΑΡΤΗΣ
ΕΙΔΟΜΕΝΗ -ΚΙΛΚΙΣ -ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
Ο Ν.Κοτζιάς περιμένει «θερμό» επεισόδιο με τους Τούρκους!
και το κυριότερο:
Αεροπορικό αποκλεισμό Χίου και Ψαρών ανακοίνωσε η Τουρκία – Πώς αντιδρά η Αθήνα – ΧΑΡΤΗΣ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Athanasios Efstathios Drougos https://www.facebook.com/drougos?fref=nf
κοιταξτε αυτοι οι χρεοκοπημενοι νεομπολσεβικοι και οι ψεκασμενοι ψευτοεθνικοφρονες του πλακατζιδικου καφενειου, οδηγουν την χωρα μαθηματικα βεβαια-αν δεν τους σταματησουν-σε κατι μεταξυ βενεζουελας με στοιχεια νικαραγουας εκεινου του βρωμιαρη ντανιελ ορτεγκα. του σφετεριστη του σαντινο και του τρισαθλιου ημιδικτατορισκου της κεντρικης αμερικης.
αλλα η ολη περιπτωση των δικων μας επικεντρωνεται στην βενεζουελα εκεινου του γραφικοκοντου σαλντιμπαγκου του τσαβες και του διαδοχου του , αυτο το υποκειμενο του μαντουρο. και η βενεζουελα λογω πετρελαιου και οπεκ ειναι σχετικα πλουσια χωρα. μονο τα κοιτασματα του μαρακαιμπο να μετρησεις πιανεις πολλα δις δολ.εμεις με τι ;
αυτοι οι δικοι μας ειναι του τσαβικου μοντελου και προσπαθουν να οικοδομησουν τσαβιστες οποτε να εχουνε ενα ποσοστο μπετον 20-24%. σκεφθειτε οτι η δημοκρατικη αντιπολιτευση στην βενεζουελα παλεψε πολλα χρονια για να κερδισει την πλειοψηφια στην βουλη στο καρακας. εφτυσε αιμα. και τωρα ευχομαι να καθαρισει και τον μαντουρο , που εχει μεινει μονος μια και η κουβα ...γυριζει πλατη.αφου πλεον η δημοκρατικη αντιπολιτευση εχει την κοινοβουλευτικη πλειοψηφια.
αδεια supermarket. χαος στις γειτονιες. διακοπες στο ηλεκτρικο. και αλλα πολλα....
αυτοι εδω κανουνε αυτο που εκανε αυτος ο αθλιος που λεγονταν ουγκο τσαβες. αυτος με δολιες μεθοδους παγιοποιησε 30% του κοσμου δινοντας μονο σε αυτους προνομια. , διαλυοντας την μεσαια ταξη. τωρα αυτα που ελεγε για σιμον ντε μπολιβαρ κλπ, ηταν περιτεχνος αριστερολαικισμος και εθνολαικισμος χειριστου ειδους. δεν ειχε καμια σχεση ο εκ των αριστοκρατων μπολιβαρ που πολεμησε για τα δικαιωματα των λαων της βενεζουελας και κολομβιας με τους τσαβες-μαντουρο. αυτοι ειναι δολιοι αρπακτοκλεφτες της δοξας του μεγαλου ηγετη της νοτιας αμερικης.
συνεπως αν δεν γινουνε διαφορα εδω...μας πανε κατευθειαν στην αποσυνθεση της χωρας μας, στην συσταση πραιτωριανων τυπου τσαβιστας, στην διαιρεση του λαου κα. μην ξεχνατε οτι ο τρισαθλιος τσαβες με δημοψηφισματα και με καπελωμενες εκλογες κυβερνησε....ο δε αξιοθρηνητος μαντουρο....απο οδηγος λεωφορειου εγινε προεδρος σημαντικης χωρας της λατινικης αμερικης.
την ιδια στιγμη που το μεξικο, το περου, η κολομβια, η χιλη και αλλες χωρες αναπτυσσονται.. και καλπαζουν ...η βενεζουελα σβηνει. αντι για 5 ημερες εργασιας εχουνε για εξοικονομηση(!) παει στις 3. οψομεθα.
κατι αλλο. εκεινη η πρωην προεδρος της αργεντινης....αλλο μπουμπουκι τυπου συριζαιας....στην παταγωνια.και στο μπουενος αυρες ..θα προσαχθει σε σειρα δικων για παρα πολλα που εγιναν επι των ημερων της....η φερναντεζ-κιρχνερ . στο δρομο της βραζιλιανας βιλμα ρουσεφ....
και στεναχωριεμαι για τον φιλο και συνεργατη μου γιαννη μπαλτζωη ...που την ειχε ως προτυπο .(προφανως ..γιατι εκαναν παρεα με τον πουτιν και τους κινεζους!!!!χαχα.
κοιταξτε αυτοι οι χρεοκοπημενοι νεομπολσεβικοι και οι ψεκασμενοι ψευτοεθνικοφρονες του πλακατζιδικου καφενειου, οδηγουν την χωρα μαθηματικα βεβαια-αν δεν τους σταματησουν-σε κατι μεταξυ βενεζουελας με στοιχεια νικαραγουας εκεινου του βρωμιαρη ντανιελ ορτεγκα. του σφετεριστη του σαντινο και του τρισαθλιου ημιδικτατορισκου της κεντρικης αμερικης.
αλλα η ολη περιπτωση των δικων μας επικεντρωνεται στην βενεζουελα εκεινου του γραφικοκοντου σαλντιμπαγκου του τσαβες και του διαδοχου του , αυτο το υποκειμενο του μαντουρο. και η βενεζουελα λογω πετρελαιου και οπεκ ειναι σχετικα πλουσια χωρα. μονο τα κοιτασματα του μαρακαιμπο να μετρησεις πιανεις πολλα δις δολ.εμεις με τι ;
αυτοι οι δικοι μας ειναι του τσαβικου μοντελου και προσπαθουν να οικοδομησουν τσαβιστες οποτε να εχουνε ενα ποσοστο μπετον 20-24%. σκεφθειτε οτι η δημοκρατικη αντιπολιτευση στην βενεζουελα παλεψε πολλα χρονια για να κερδισει την πλειοψηφια στην βουλη στο καρακας. εφτυσε αιμα. και τωρα ευχομαι να καθαρισει και τον μαντουρο , που εχει μεινει μονος μια και η κουβα ...γυριζει πλατη.αφου πλεον η δημοκρατικη αντιπολιτευση εχει την κοινοβουλευτικη πλειοψηφια.
αδεια supermarket. χαος στις γειτονιες. διακοπες στο ηλεκτρικο. και αλλα πολλα....
αυτοι εδω κανουνε αυτο που εκανε αυτος ο αθλιος που λεγονταν ουγκο τσαβες. αυτος με δολιες μεθοδους παγιοποιησε 30% του κοσμου δινοντας μονο σε αυτους προνομια. , διαλυοντας την μεσαια ταξη. τωρα αυτα που ελεγε για σιμον ντε μπολιβαρ κλπ, ηταν περιτεχνος αριστερολαικισμος και εθνολαικισμος χειριστου ειδους. δεν ειχε καμια σχεση ο εκ των αριστοκρατων μπολιβαρ που πολεμησε για τα δικαιωματα των λαων της βενεζουελας και κολομβιας με τους τσαβες-μαντουρο. αυτοι ειναι δολιοι αρπακτοκλεφτες της δοξας του μεγαλου ηγετη της νοτιας αμερικης.
συνεπως αν δεν γινουνε διαφορα εδω...μας πανε κατευθειαν στην αποσυνθεση της χωρας μας, στην συσταση πραιτωριανων τυπου τσαβιστας, στην διαιρεση του λαου κα. μην ξεχνατε οτι ο τρισαθλιος τσαβες με δημοψηφισματα και με καπελωμενες εκλογες κυβερνησε....ο δε αξιοθρηνητος μαντουρο....απο οδηγος λεωφορειου εγινε προεδρος σημαντικης χωρας της λατινικης αμερικης.
την ιδια στιγμη που το μεξικο, το περου, η κολομβια, η χιλη και αλλες χωρες αναπτυσσονται.. και καλπαζουν ...η βενεζουελα σβηνει. αντι για 5 ημερες εργασιας εχουνε για εξοικονομηση(!) παει στις 3. οψομεθα.
κατι αλλο. εκεινη η πρωην προεδρος της αργεντινης....αλλο μπουμπουκι τυπου συριζαιας....στην παταγωνια.και στο μπουενος αυρες ..θα προσαχθει σε σειρα δικων για παρα πολλα που εγιναν επι των ημερων της....η φερναντεζ-κιρχνερ . στο δρομο της βραζιλιανας βιλμα ρουσεφ....
και στεναχωριεμαι για τον φιλο και συνεργατη μου γιαννη μπαλτζωη ...που την ειχε ως προτυπο .(προφανως ..γιατι εκαναν παρεα με τον πουτιν και τους κινεζους!!!!χαχα.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ πάλι διαφωνώ...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Eιναι περιπου αυτο που λεει ο σιχαμερος κατα την αποψη μου, Χιος (Αλλα εκει που εχει δικιο το παραδεχομαι).
Οτι προσπαθουν να φτιαξουν μια ταξη ανθρωπων που θα μισει τα επιτευγματα των διπλανων τους.
Οτι προσπαθουν να φτιαξουν μια ταξη ανθρωπων που θα μισει τα επιτευγματα των διπλανων τους.
-
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Θα αναγνωρίσει λεει το υπουργείο υγείας την "ομοιοπαθητική". Αντε να παίρνουν σειρά όσοι ξέρουν ξεμάτιασμα.
-