END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
- Hlios
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Re: END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
Παράκληση - Προειδοποίηση
Θα παρακαλέσω για περισσότερο κόσμια συμπεριφορά από τους συμμετέχοντες στο νήμα.
Οι προσωπικές επιθέσεις είναι περιττές. Ειλικρινά το λέω, δεν βγάζουν πουθενά.
Αν συνεχίσει η συζήτηση σε έντονους τόνους ή με αρνητικό κλίμα μεταξύ σας,
θα αναγκαστώ να παρέμβω λογοκρίνοντας δημοσιεύσεις σας ή αφαιρώντας τες ολόκληρες.
Θα παρακαλέσω για περισσότερο κόσμια συμπεριφορά από τους συμμετέχοντες στο νήμα.
θα αναγκαστώ να παρέμβω λογοκρίνοντας δημοσιεύσεις σας ή αφαιρώντας τες ολόκληρες.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Όχι χωρίς σωτηρία, αλλά χωρίς σωτήρα. Φυσικά. Δεν υπάρχουν ηγέτες-σωτήρες σήμερα. Μόνο ο Χριστός (για μένα που πιστεύω), και το μέσα μας. Εσύ, εγώ, όλοι μας είμαστε οι σωτήρες μας. Πρέπει καθημερινά να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, να αναπτυσσόμαστε, ώστε να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας (όπως λέει και ο Elliot Hulse), και να συνεργαζόμαστε ώστε μαζί να κερδίσουμε την σωτηρία μας.Ώστε - κατά τα λεγόμενα σου - πρέπει να δεχτούμε ότι μείναμε χωρίς σωτήρα ε?
Θεέ μου τι τραβάω ώρες ώρες... να μου λένε ότι είπα πράγματα που εγώ μέσα μου να ξέρω ότι ποτέ δεν τα είπα, αντιθέτως να αγωνίζομαι για το ανάποδο.pamboullis έγραψε:Ότι όι Ιλλουμινάτι δούλευαν επί αιώνες για να χτίσουν αυτό που έχουν τώρα και εμείς τώρα μείναμε χωρίς δυνάμεις, χωρίς εργαλεία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ε? Ότι όλα είναι τελειωμένα βασικά. Αυτό μας λες. Και εμείς πρέπει να κάτσουμε σαν μαλάκες να δεχτούμε τον άγριο βιασμό μας, επείδή δεν έχουμε άλλη λύση...και μην κοιτάξουμε να βρούμε καμιά λύση...
ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ;;;; επειδή είπα ότι οι Ιλουμινάτι είναι μακράν πιο προχωρημένοι σε τεχνολογία, σε οικονομία κλπ, σημαίνει ότι τελείωσε ο αγώνας μας;;;
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ!!! ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΣ... ΓΙΑ ΦΕΡΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. Διότι ή θα τα φέρεις, ή θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα από τα ψεύδη σου.
Μόνος μου το ακούω επειδή εσύ γουστάρεις να σφυρίζεις αδιάφορα. Εγώ έφερα επιχειρήματα. Τα επιχειρήματα ισχύουν μέχρι ο άλλος να φέρει αντεπιχειρήματα. Έχεις αντεπιχειρήματα; Διότι αν δεν έχεις, παραδέξου ότι έχω δίκιο να τελειώνουμε. Έμαθες τώρα να λες αυθαιρεσίες χωρίς να τις τεκμηριώνεις. Μπράβο σου!pamboullis έγραψε:Το αν απέδειξες ότι ο Λαμπράκης είναι απατεώνας που φάσκει και αντιφάσκει κατά τα λεγόμενα σου, ΝΑΙ το απέδειξες στον ευατούλη σου και μόνο σε αυτόν...Μόνος σου τα λες, μόνος σου τα ακους.
Από το στόμα μου το πήρες;Κάποιος που επαναλαμβάνει ένα ψέμα στον εαυτό του στο τέλος το ψέμα γίνεται η αλήθεια του...
Τα βίντεο που ανέβασα, τουλάχιστον τα περισσότερα, αποδεικνύουν έμπρακτα το αντίθετο από αυτό που λες εσύ. Αλλά εσύ ως επαγγελματίας αυθαιρετολόγος δεν θα μπεις καν στον κόπο να φέρεις επιχείρημα που να το αποδεικνύει, γιατί έτσι γουστάρεις.pamboullis έγραψε:Σε ότι αφορά σε ποιά κατηγορία ανήκεις νομίζω ότι μόνος σου αυτοπροσδιορίστηκες...
Έτσι μπράβο, να πέφτουνε οι μάσκες μερικών εδώ μέσα.pamboullis έγραψε:Άντε σιγά σιγά να πέφτουνε οι μάσκες...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
pamboullis έγραψε:σε καμία περίπτωση δεν τον αφυπνίζουν, αλλά του προκαλούν περισσότερο φόβο και απόγνωση -, για τα συμβάντα όπως έχουν...π.χ chemtrails, ερπετοειδή, παιδοφιλίες, σκοτεινές κυβερνήσεις, ιλλουμινάτι, ποιοί κρύβονται πίσω από τους πολέμους, τις τεχνητές ασθένειες και γενικά ότι κακό συνεπάγεται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, που νομίζω όλοι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε...αλλά ως εκεί. Τελεία. Κάνουν αυτό και μόνο αυτό, και βασικός τους στόχος τους είναι να σπείρουν περισσότερη απόγνωση και φόβο...Κάποιοι το κάνουν εσκεμμένα, δηλαδή συνειδητά (άραγε δεν είναι και αυτοί κομμάτι της ΝΤΠ?) και κάποιοι δυτυχώς χωρίς να το καταλαβαίνουν...
Δηλαδή σύμφωνα με τον pambouli:pamboullis έγραψε:Σε ότι αφορά σε ποιά κατηγορία ανήκεις νομίζω ότι μόνος σου αυτοπροσδιορίστηκες...
1) Με τη δράση μου μετά το 2009 προκαλώ φόβο και απόγνωση.
2) Τα θεματα που προέβαλλα ήταν ήδη γνωστά, αλλά ο παμπούλης δεν κατηγορεί την αρχική πηγή ότι επίσης προκαλούσε φόβο και απόγνωση όπως εγώ (2 μέτρα και 2 σταθμά λοιπόν).
3) Είναι βασικός μου στόχος να σπείρω ακόμα περισσότερη απόγνωση και φόβο.
4) Ίσως να το κάνω εσκεμμένα, ή απλά να μην καταλαβαίνω τι κάνω, συνεπώς είμαι βλάκας.
5) Είτε το κάνω εσκεμμένα είτε από βλακεία, είμαι κομμάτι της ΝΤΠ.
Παμπούλη, αν γνωρίζεις την ελληνική γλώσσα, δεν μπορείς παρά να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι αναπόδεικτοι ισχυρισμοί. Μπορείς να φέρεις αποδείξεις ότι προκαλώ φόβο και απόγνωση;
Γνωρίζεις ότι πριν την αντεπίθεση, πρεπει να προϋπάρξει η γνώση του αντιπάλου, γιατί αν δεν ξέρεις τι πολεμάς, η ήττα είναι δεδομένη; Ξέρεις ότι στις μέρες μας αυτό λέγεται πόλεμος για την πληροφορία (INFOWAR);;;
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να πας να πείς στους συνδρομητές μου και σε όσους έβαλαν σχετικά σχόλια στο κανάλι μου, ότι είμαι όργανο της ΝΤΠ, και ότι σκοπός μου είναι να τους σπείρω περισσότερη απόγνωση και φόβο.
Δηλαδή επειδή έτσι αυθαίρετα το γουστάρεις εσύ, πρέπει να μη διαδίδουμε τις αλήθειες, το τι συμβαίνει γύρω μας. Για να μη μας κατηγορήσεις ότι σπείρουμε φόβο. Μήπως επίσης θα μας πεις ότι κινδυνολογούμε;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ευχαριστώ πολύ που τοποθετήθηκες εδώ ως διαχειριστής και με απαλλάσσεις από καθήκοντα moderator, πράγμα που ΘΕΛΩ στην προκειμένη, διότι θέλω να τοποθετηθώ ως βίκυ (απλό μέλος).Hlios έγραψε:Παράκληση - Προειδοποίηση
Είπα νωρίτερα πως δε θα ξανατοποθετηθώ, ακριβώς διότι στην προκειμένη, ή παπάς παπάς, ή ζευγάς ζευγάς... και τα δύο (moderation και συνδιαλεγομενη ως μέλος) είναι κατά μία έννοια αντικρουόμενα (με τις εντάσεις που παίζουν) και δεν είναι σωστό να μοντεράρω (αν και όπου χρειαστεί) ΚΑΙ να γράφω συγχρόνως.
Παρακαλώ τους συμφορουμίτες, στην πορεία αυτού του νήματος, να αντιμετωπίζονται οι τοποθετήσεις μου ως τοποθετήσεις απλού μέλους (να ξεχάσετε την ιδιότητά μου ως αντμίν διότι εγώ θα την ξεχάσω -αφού έχω εμπιστοσύνη στους moderators μας) και παρακαλώ τον Ήλιο (ή όποιον άλλον "μπλε"), αν με δει να ξεφεύγω παραβιάζοντας κανόνες μας, να αντιμετωπίσει και δικά μου ποστς με λογοκρισία ή απομάκρυνση, ακριβώς όπως άλλων μελών που μπορεί επίσης να ξεφύγουν.
Μόλις γύρισα Αθήνα, γύρισα στο λαπτοπάκι μου και έχω να πω πολλά, οπότε
το επόμενο ποστ μου (μάλλον αργά απόψε που θα'χω την ησυχία μου)
θα είναι πολύ σεντονάτο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Μια τελευταία μνεία ως αντμίν:
Όσα μέλη μας δεν γνωρίζουν τους κανόνες των ΙΔΕΟ, παρακαλούνται να μεταβούν
εδώ --> http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... p=212#p212
- να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στους κανόνες Νο. 1 ,5, 10 και 11, (που έχουν παραβιαστεί σ'αυτό το νήμα αρκετές φορές-ΕΙΔΙΚΑ σε προσωπικούς
χαρακτηρισμούς που συνεχίζονται δυστυχώς). Παρακαλούνται επίσης
να διαβάσουν και τα πρακάτω ποστς, με συμπληρωματικά επί των κανόνων μας.
Ευχαριστώ
και τώρα βγάζω σ'αυτό το νήμα το διαχειριστικό μου καπέλο :HELLO:
Όσα μέλη μας δεν γνωρίζουν τους κανόνες των ΙΔΕΟ, παρακαλούνται να μεταβούν
εδώ --> http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... p=212#p212
- να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στους κανόνες Νο. 1 ,5, 10 και 11, (που έχουν παραβιαστεί σ'αυτό το νήμα αρκετές φορές-ΕΙΔΙΚΑ σε προσωπικούς
χαρακτηρισμούς που συνεχίζονται δυστυχώς). Παρακαλούνται επίσης
να διαβάσουν και τα πρακάτω ποστς, με συμπληρωματικά επί των κανόνων μας.
Ευχαριστώ
και τώρα βγάζω σ'αυτό το νήμα το διαχειριστικό μου καπέλο :HELLO:
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
ΕΕ δεν θα το κανουμε εδω ''χαβρα Εβραιων''.
Θα ειστε ολοι κοσμιοι και μην παρασυρεστε.
Συγνωμη που σας προκαλεσα τοσο αρνητισμο.Ζητω συγνωμη βαθια και αληθινα.
Βασω δεν θα με σβησεις.Ζητω ταπεινα συγνωμη.Αληθινα ,η απομακρυνση που ζητησα με αυτον τον τροπο ηταν λαθος.
Το προφιλ θα το αφησεις.
Οσοι εχετε ερθει απο εμενα στο ΙΔΕΟ,μην παρασυρεστε,σας παρακαλω.Δεν φταιει κανεις απο τους Ιδεοταξιδιωτες.
Υπαρχουν αλλοι λογοι,που με εκαναν να σας δημιουργησω θεμα.Και παλι ζητω συγνωμη αληθινα.
Βασω θα χαλαρωσω τις εισοδους μου,δεν εχει σχεση με ολο αυτο,μη με παρεξηγεις.
Παμπουλη,ηρεμησε.Ο αιτιος στα βασανα μας, δεν ειναι εδω.
Θα ειστε ολοι κοσμιοι και μην παρασυρεστε.
Συγνωμη που σας προκαλεσα τοσο αρνητισμο.Ζητω συγνωμη βαθια και αληθινα.
Βασω δεν θα με σβησεις.Ζητω ταπεινα συγνωμη.Αληθινα ,η απομακρυνση που ζητησα με αυτον τον τροπο ηταν λαθος.
Το προφιλ θα το αφησεις.
Οσοι εχετε ερθει απο εμενα στο ΙΔΕΟ,μην παρασυρεστε,σας παρακαλω.Δεν φταιει κανεις απο τους Ιδεοταξιδιωτες.
Υπαρχουν αλλοι λογοι,που με εκαναν να σας δημιουργησω θεμα.Και παλι ζητω συγνωμη αληθινα.
Βασω θα χαλαρωσω τις εισοδους μου,δεν εχει σχεση με ολο αυτο,μη με παρεξηγεις.
Παμπουλη,ηρεμησε.Ο αιτιος στα βασανα μας, δεν ειναι εδω.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- Hlios
- Επίτιμος
Δημήτρη ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και εμείς ήδη κουρασμένοι.
Αυτό που συμβαίνει θα το περάσουμε όλοι μαζί.
Πραγματικές έχθρες δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν στα ιδεό.
Η κούραση και η απόγνωση, μας παρασύρει στιγμιαία.
Οι δεσμοί μας ισχυροί και η κατανόηση είναι δεδομένη.
Αυτό που συμβαίνει θα το περάσουμε όλοι μαζί.
Πραγματικές έχθρες δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν στα ιδεό.
Η κούραση και η απόγνωση, μας παρασύρει στιγμιαία.
Οι δεσμοί μας ισχυροί και η κατανόηση είναι δεδομένη.
- ostrako
Ηλιε πια εχθρα ,δεν υπαρχει, μην χρησιμοποιητε αυτη τη λεξη.Ουτε σε εισαγωγικα.
Ο καθενας τα βλεπει οπως θελει,αλλα ειναι και πραματα που δεν λεγονται,ΟΧΙ επιδη ειναι προσωπικα,
αλλα δεν ειναι για να τα λεει καποιος σε δημοσιο χωρο,ασε που δεν ειναι ουτε για πριβε.
Ολα εχουν το λογο τους που γινονται.Τι νομιζεις κανουμε οτι θελουμε?Εσυ ισως μπορει να το καταλαβεις αυτο.
Τωρα μη μου πειτε οτι απαξιωνω κανενα επειδη μιλω στον Ηλιο ,αντε γιατι α
Ο καθενας τα βλεπει οπως θελει,αλλα ειναι και πραματα που δεν λεγονται,ΟΧΙ επιδη ειναι προσωπικα,
αλλα δεν ειναι για να τα λεει καποιος σε δημοσιο χωρο,ασε που δεν ειναι ουτε για πριβε.
Ολα εχουν το λογο τους που γινονται.Τι νομιζεις κανουμε οτι θελουμε?Εσυ ισως μπορει να το καταλαβεις αυτο.
Τωρα μη μου πειτε οτι απαξιωνω κανενα επειδη μιλω στον Ηλιο ,αντε γιατι α
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- Hlios
- Επίτιμος
Οκ έχεις δίκιο. Ας μείνουμε από εδώ και στο εξής εντός θέματος. Όλοι.ostraka sos έγραψε:Ηλιε πια εχθρα ,δεν υπαρχει, μην χρησιμοποιητε αυτη τη λεξη.Ουτε σε εισαγωγικα.
- ostrako
Παρε ενα ΣΩΡΡΑ και παμε ...Hlios έγραψε:Οκ έχεις δίκιο. Ας μείνουμε από εδώ και στο εξής εντός θέματος. Όλοι.ostraka sos έγραψε:Ηλιε πια εχθρα ,δεν υπαρχει, μην χρησιμοποιητε αυτη τη λεξη.Ουτε σε εισαγωγικα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ελήφθη Δημήτρη. Δεν θα αγγίξω το προφίλ σου.ostraka sos έγραψε: Συγνωμη που σας προκαλεσα τοσο αρνητισμο.Ζητω συγνωμη βαθια και αληθινα.
Το προφιλ θα το αφησεις.
(δεν το'χα σκοπό άλλωστε)
1/ Η κοινή (σε όλους τους παρευρισκόμενους θέλω να πιστεύω) λογική, Εβαλού μου, είναι εργαλείο συνεννόησης και όχι αυτοσκοπός.Eva Luna έγραψε:Κατα τα αλλα, αντιλαμβανομαι και την μεγαλη αναγκη του Οττον για αντικρουση
με λογικα -κατα την δικη του λογικη ή την κοινη λογικη αραγε;- επιχειρηματα
και εχω να πω οτι δεν με πιανει καμμια πρεμουρα να παραθετω επιχειρηματα
για κατι που με εμπνεει σε επιπεδα περα απο την λογικη, πιο συναισθητικα καπως, αν θες.
Δεν υπαρχει μονο η λογικη στην ζωη μας, εδω μεσα ολο λεμε και ξαναλεμε
οτι εχουμε κι αλλα επιπεδα, πιο αιθερια κι ακατανοητα (ισως για καποιους).
2/ η αντίκρουση σε κάτι που δε μας κάθεται καλά (λογικά ΚΑΙ διαισθητικά) είναι εξ όσων ξέρω, πράγμα θεμιτό. Μόνο σ'αυτό το νήμα φάνηκε πως για πολλούς είναι φτου κακά και εφαλτήριο που οδηγεί σε λαθεμένες σκεπτικές ατραπούς. Το ότι στις όποιες αντικρούσεις που γίνονται σε αυτό το νήμα με παράθεση επιχειρημάτων κοινής σε όλους μας λογικής, υπάρχουν τόσο αρνητικές αντιδράσεις και σχεδόν πλήρης άρνηση να πραγματευτούν (όσοι αντιδρούν αρνητικά) αυτά τα επιχειρήματα, είναι πράγματι ένα θέμα που προσωπικά με προβληματίζει και φρονώ πως αν μη τι άλλο, ένα πράγμα χρήζει ξεκάθαρης διευκρίνισης
Ρωτώ κατ'αρχάς την ΙΟΝ που άνοιξε πρώτη το θέμα Σώρρας/Λαμπράκης/ΕΝΤ σ'αυτό το χώρο, και μετά τους υπόλοιπους υποστηρικτές της προαναφερθείσας ομάδας, να ξεκαθαρίσουν με σαφήνεια και χωρίς πρειστροφές: α/ Θέλετε κύριοι σ'αυτό το νήμα να γίνεται διάλογος; ΔΕΧΕΣΤΕ να καταγράφεται εδώ ΚΑΙ να πραγματεύεστε ήρεμα, πολιτισμένα, με σεβασμό στο συνομιλητή και με βάση τη λογική διαλεκτική- ΚΑΙ η άποψη αυτών που δεν θεωρούν την ΕΝΤ αγγελικά πλασμένη; ή β/ θέλετε αυτό το νήμα μόνο να στέκεται ως "σπονδή" στην ΕΝΤ, και να βλογάτε τα γένια των Σώρρα/Λαμπράκη, χωρίς διακοπή μιας τέτοιας...ροής;
Φτάσαμε στο σημείο που σ'αυτό το ερώτημα πρέπει να δοθεί μια ειλικρινής απάντηση.
Αν θέλετε το πρώτο (δηλαδή ΚΑΙ τις τοποθετήσεις που αντικρούουν με έρεισμα), νομίζω πως είναι αυτονόητο πως θα πρέπει ν'αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης που δεν τιμά κανέναν. Διαφορετικά πείτε ξεκάθαρα, πως δε γουστάρετε "αντιφρονούντες" σ'αυτό το νήμα, να τελειώνουμε, διότι δεν είναι δυνατόν (και είναι ενδεικτικό χαμηλότατου διαλεκτικού επιπέδου), να α/ παίζει ένας πύργος της βαβέλ, άλλα να ρωτάει ο αμφισβητίας και οι "οπαδοί" περί άλλων να τυρβάζουν, ή να υπεκφεύγουν να απαντήσουν ή να επιτίθενται, ή να ειρωνεύονται, ή να χαρακτηρίζουν προσωπικά έναν άνθρωπο που έχει επιφυλάξεις και ενστάσεις , ως εμπαθή, ή "σκοτεινό" ή "αντίνοο", ή ηθελημένο ή αθέλητο τσιράκι της ΝΤΠ...!!!!
Αν δεν είναι κατανοητό ότι αυτά όχι μόνο δεν αντικρούουν κανένα επιχείρημα, αλλά καταδεικνύουν την αδυναμία πρόταξης ΑΝΤεπιχειρήματος, τότε οι ενδίδοντες σε τέτοιες διαλεκτικές πρακτικές θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν το τι ακριβώς σημαίνει γι'αυτούς α/ η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, β/ η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΚΕΨΗ, γ/ η ΚΑΘΑΡΗ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ και δ/ ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ εδώ πέρα ...
Λες επίσης Εβαλου...
Και για μένα η λογική από μόνη της ανέκαθεν φάνταζε πάμπτωχη.Για μενα ανεκαθεν η λογικη μονη της φάνταζε φτωχη,
οταν δεν συνοδευεται απο την "θερμή" φαντασια και διαισθηση.
Στους συνομιλητές που βρίσκονται εδώ όμως, θα ήταν άδικο να τους καταλογιστεί πως το μόνο που φέρουν μέσα τους είναι μια ψυχρή, πτωχή, ξύλινη και άκαμπτη λογική. Κι ο ίδιος ο ΟΤΤΟ που έχει προτάξει τόσες ενστάσεις/επιφυλάξεις/επιχειρήματα, εξ αρχής είπε πως όλη η πορεία του στην έρευνα της ΕΝΤ ξεκίνησε από την αρχική ενστικτώδικη αίσθηση που είχε, πως "κάτι δεν του καθόταν καλά" με την ΕΝΤ. Ποιος δηλαδή έχει την αποκλειστικότητα στη διαίσθηση εδώ μέσα; Και τι λέει σ'αυτούς πως η θετικότατη διαίσθησή τους για την ΕΝΤ είναι εύστοχη και σωστή, ενώ η διαίσθηση του "αντιφρονούντα" είναι εξ ορισμού λαθεμένη; Σίγουρα έτσι θα θέλανε να είναι... Αλλά μπορούν άραγε να βάλουν, όχι χέρι στη φωτιά (μικρή η ζημιά) αλλά το κεφάλι τους στη λαιμητόμο ότι ΕΙΝΑΙ;
Για την ώρα σταματώ εδώ.
Δεν τελείωσα βέβαια. Έπεται και συνέχεια.
(αλλά είπα να μην τα γράψω όλα μαζί, γιατί το ποστ θα γίνει αφόρητο -και καθόλου διαβαστερό- σεντονι )
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αυτή η ερώτηση μου είναι εντελώς ακατανόητη.ArELa έγραψε:Ρωτώ κατ'αρχάς την ΙΟΝ που άνοιξε πρώτη το θέμα Σώρρας/Λαμπράκης/ΕΝΤ σ'αυτό το χώρο, και μετά τους υπόλοιπους υποστηρικτές της προαναφερθείσας ομάδας, να ξεκαθαρίσουν με σαφήνεια και χωρίς πρειστροφές: α/ Θέλετε κύριοι σ'αυτό το νήμα να γίνεται διάλογος; ΔΕΧΕΣΤΕ να καταγράφεται εδώ ΚΑΙ να πραγματεύεστε ήρεμα, πολιτισμένα, με σεβασμό στο συνομιλητή και με βάση τη λογική διαλεκτική- ΚΑΙ η άποψη αυτών που δεν θεωρούν την ΕΝΤ αγγελικά πλασμένη; ή β/ θέλετε αυτό το νήμα μόνο να στέκεται ως "σπονδή" στην ΕΝΤ, και να βλογάτε τα γένια των Σώρρα/Λαμπράκη, χωρίς διακοπή μιας τέτοιας...ροής;
Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να αρνούμαι τον διάλογο η τις απόψεις των
ιδεο συνοδοιπόρων?
Δεν σε καταλαβαίνω.
Μέσα στα ιδεο εκφράζονται όλοι.
και όλοι απαιτούν και επιθυμούν τον σεβασμό στις απόψεις τους.
Προσωπικά καρφάκι δεν μου καίγεται για τους διαφωνούντες.
Πολλές φορές μέσα από τα αρνητικά επιχειρήματα ενδυναμώνεται η αρχική μου άποψη.
Όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και σε πολλά άλλα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
εκλαμβάνω λοιπόν ότι μπορούμε να συνεχίσουμε κι εμείς οι σκεπτικιστές/επιφυλακτικοί/αντιφρονούντες και πολέμιοι πάντα των πραγματικών σκοτεινών, όποιοι κι αν είναι αυτοί.ION 4ever έγραψε:Αυτή η ερώτηση μου είναι εντελώς ακατανόητη.
Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να αρνούμαι τον διάλογο η τις απόψεις των
ιδεο συνοδοιπόρων?
Δεν σε καταλαβαίνω.
Μέσα στα ιδεο εκφράζονται όλοι.
και όλοι απαιτούν και επιθυμούν τον σεβασμό στις απόψεις τους.
Αν είναι μέσα από πραγματική διεργασία, από ζύγισμα των υπέρ και των κατά, κι από κριτική σκέψη, καλώς ενδυναμώνεται. Αν είναι μέσα από πείσμα και παιδαριώδη αντιδραστικότητα, δεν είναι τόσο χρήσιμο για σένα, αλλά αυτό αφορά εσένα (μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις ποιο απ'τα δύο ισχύει) και η επιλογή σου σεβαστή.ION 4ever έγραψε:Πολλές φορές μέσα από τα αρνητικά επιχειρήματα ενδυναμώνεται η αρχική μου άποψη.
Εγώ πάλι αντιδρώ τελείως διαφορετικά. Όσο περισσότερο νιώθω να συμπορεύομαι με κάποιον ή κάποιους, τόσο περισσότερο προσέχω ερείσματα-σκέψεις που μπορεί να καταδεικνύουν ότι κάνω λάθος. Ενα είναι σίγουρο: δεν "τα βάζω" με όποιον έχει αντίθετη πρόσληψη από μένα. Αντίθετα, ψάχνω το λόγο που την έχει.
Κουβέντα κάνουμε φυσικά. Την τελευταία λέξη στην εσωτερική σου πορεία, την έχεις μόνο εσύ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Ο κάθε αρχικός διάλογος σε κάποια φάση φτάνει σε μια διασταύρωση και αλλάζει μορφή. Ή θα γίνει:
* διάλογος μεταξύ συμφωνούντων, ή θα γίνει
* διάλογος μεταξύ διαφωνούντων.
Ο διάλογος μεταξύ συμφωνούντων επειδή σε όλους αρέσει συνήθως συνεχίζεται. Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο υπάρχει βούληση από κάθε πλευρά στο να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ διαφωνούντων.
Προϋπόθεση για να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ διαφωνούντων είναι να δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα της κάθε πλευράς. Αν δεν δίνονται απαντήσεις συστηματικά, αυτό δείχνει την απροθυμία συνέχισης του διαλόγου από κάποια πλευρά.
Όσον αφορά εμένα, έχω θέσει αρκετά ερωτήματα που απευθύνονταν σε διάφορους ιδεογραφίτες (και όχι στον Λαμπράκη και στον Σώρρα) και στα περισσότερα δεν έχω πάρει ακόμα απαντήσεις.
Αυτό δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως απροθυμία συνέχισης της συζήτησης; Ειλικρινά, μου δίνεται η εντύπωση εδώ μέσα ότι κάποιοι επιθυμούν να συζητούν (και να απαντούν σε ερωτήματα) μόνο με συμφωνούντες. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ δείξτε μου.
- - -
Και μιας και μιλούμε περί συζήτησης, και το θέμα μας είναι η Ε.Ν.D., για να δούμε κάτι ενδιαφέρον:
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είχα αναφερθεί σε μια "αλληλογραφία" μεταξύ Γεριτσίδου και Λαμπράκη. Όσοι δεν γνωρίζετε, μπορείτε να την δείτε εδώ:
http://www.mousaios.gr/%CE%B4%CE%B5%CE% ... CF%8D-end/
Η κυρία Γεριτσίδου λοιπόν κάλεσε στην εκπομπή της τον Λαμπράκη, με την προϋπόθεση να απαντήσει σε ερωτήματά της (και να φέρει και τη δικογραφία).
Αργότερα υπήρξε απάντηση από τον Λαμπράκη, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.arxaiaithomi.gr/2013/07/14/% ... %BF%CF%85/
Ας εστιάσουμε στο παρακάτω από την παραπάνω απάντηση Λαμπράκη:
Μα η Γεριτσίδου αν υποθέσουμε ότι είπε τα δικά της, τα είπε στην εκπομπή της. Ο Λαμπράκης, αν θέλει να πει τα δικά του, μπορεί να τα λέει στις εκπομπές του (που ούτως ή άλλως κάνει) και να επέλθει η ισορροπία. Αλλά εδώ γινόμαστε θεατές ενός έργου, όπου ο Λαμπράκης απαιτεί να κάνει κατάληψη στην εκπομπή της Γεριτσίδου.
Συγγνώμη, αυτό όχι μόνο είναι πρωτόγνωρο στα παγκόσμια δεδομένα, αλλά ο οποιοσδήποτε έχει τέτοιες απαιτήσεις, είτε είναι ψυχοπαθής, είτε η κουτοπονηριά του έχει ξεχειλίσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ντροπή.
Υ.Γ.: Από το τελευταίο κείμενο Λαμπράκη, δεν κατάλαβα την ορθογραφία δύο λέξεων:
α) λήβελλο
β) ισσοροπία
Εγώ γνωρίζω από τη μια "λίβελο" και "λίβελλο", και από την άλλη "ισορροπία".
Παραδέχομαι ότι δεν κατέχω την καθαρεύουσα, αν αυτές είναι ορθώς γραμμένες σύμφωνα με την καθαρεύουσα, υποδείξτε μου.
* διάλογος μεταξύ συμφωνούντων, ή θα γίνει
* διάλογος μεταξύ διαφωνούντων.
Ο διάλογος μεταξύ συμφωνούντων επειδή σε όλους αρέσει συνήθως συνεχίζεται. Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο υπάρχει βούληση από κάθε πλευρά στο να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ διαφωνούντων.
Προϋπόθεση για να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ διαφωνούντων είναι να δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα της κάθε πλευράς. Αν δεν δίνονται απαντήσεις συστηματικά, αυτό δείχνει την απροθυμία συνέχισης του διαλόγου από κάποια πλευρά.
Όσον αφορά εμένα, έχω θέσει αρκετά ερωτήματα που απευθύνονταν σε διάφορους ιδεογραφίτες (και όχι στον Λαμπράκη και στον Σώρρα) και στα περισσότερα δεν έχω πάρει ακόμα απαντήσεις.
Αυτό δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως απροθυμία συνέχισης της συζήτησης; Ειλικρινά, μου δίνεται η εντύπωση εδώ μέσα ότι κάποιοι επιθυμούν να συζητούν (και να απαντούν σε ερωτήματα) μόνο με συμφωνούντες. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ δείξτε μου.
- - -
Και μιας και μιλούμε περί συζήτησης, και το θέμα μας είναι η Ε.Ν.D., για να δούμε κάτι ενδιαφέρον:
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είχα αναφερθεί σε μια "αλληλογραφία" μεταξύ Γεριτσίδου και Λαμπράκη. Όσοι δεν γνωρίζετε, μπορείτε να την δείτε εδώ:
http://www.mousaios.gr/%CE%B4%CE%B5%CE% ... CF%8D-end/
Η κυρία Γεριτσίδου λοιπόν κάλεσε στην εκπομπή της τον Λαμπράκη, με την προϋπόθεση να απαντήσει σε ερωτήματά της (και να φέρει και τη δικογραφία).
Αργότερα υπήρξε απάντηση από τον Λαμπράκη, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.arxaiaithomi.gr/2013/07/14/% ... %BF%CF%85/
Ας εστιάσουμε στο παρακάτω από την παραπάνω απάντηση Λαμπράκη:
Τι μας λέει εδώ ο Λαμπράκης; Αγνοώντας την προϋπόθεση της Γεριτσίδου να απαντήσει ο ίδιος σε ερωτήματά της, της ΑΠΑΙΤΕΙ να του χαρίσει την εκπομπή, να αποφασίσει αυτός για τη ροή και τη δομή της εκπομπής, διότι έτσι θα επέλθει ισορροπία.Λαμπράκης έγραψε:Ἡ αἲτηση καί ἀπαίτηση μας εἶναι νά μᾶς δώσετε τόν ἰδιο τηλεοπτικό χρόνο καί τήν εὐκαιρία νά ἀποφασίσουμε ἐμεῖς τήν ροή καί τήν δομή τῆς ἐκπομπῆς ὃπως ἐσεῖς ἀποφασίσατε τήν δομή καί ροή τῆς δικῆς σας, χωρίς τήν δική μας συμβολή παρά τό γεγονός ὃτι ἡ ἐκπομπή ἀφοροῦσε ἐμᾶς.
Ἒτσι θά ἐπέλθη ἡ ἱσσοροπία, καί κατόπιν αύτοῦ μποροῦμε νά ἒχουμε δημόσιο διάλογο ὃπου θέλετε καί γιά ὃσο χρόνο θέλετε.
Μα η Γεριτσίδου αν υποθέσουμε ότι είπε τα δικά της, τα είπε στην εκπομπή της. Ο Λαμπράκης, αν θέλει να πει τα δικά του, μπορεί να τα λέει στις εκπομπές του (που ούτως ή άλλως κάνει) και να επέλθει η ισορροπία. Αλλά εδώ γινόμαστε θεατές ενός έργου, όπου ο Λαμπράκης απαιτεί να κάνει κατάληψη στην εκπομπή της Γεριτσίδου.
Συγγνώμη, αυτό όχι μόνο είναι πρωτόγνωρο στα παγκόσμια δεδομένα, αλλά ο οποιοσδήποτε έχει τέτοιες απαιτήσεις, είτε είναι ψυχοπαθής, είτε η κουτοπονηριά του έχει ξεχειλίσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ντροπή.
Υ.Γ.: Από το τελευταίο κείμενο Λαμπράκη, δεν κατάλαβα την ορθογραφία δύο λέξεων:
α) λήβελλο
β) ισσοροπία
Εγώ γνωρίζω από τη μια "λίβελο" και "λίβελλο", και από την άλλη "ισορροπία".
Παραδέχομαι ότι δεν κατέχω την καθαρεύουσα, αν αυτές είναι ορθώς γραμμένες σύμφωνα με την καθαρεύουσα, υποδείξτε μου.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμπληρωματικά προς ΙΟΝ:
Τα λόγια μπορεί να μαγέψουν... μπορεί και να παραπλανήσουν.
Παράδειγμα εξ ιδίων: από πιτσιρίκα λάτρευα το hotel california, ανυποψίαστη (τότε) για το πραγματικό (ουσιαστικά σατανιστικό) περιεχόμενο/μήνυμά του. Κάποια στιγμή το συνειδητοποίησα και λίγο αργότερα, το εμπέδωσα για τα καλά.
Σήμερα δεν παύει να μου αρέσει σαν τραγούδι, παρά το γεγονός ότι γνωρίζω πως το περιεχόμενό του δεν με εκφράζει, και μπορεί να δονεί και πράγματα μέσα μου που δε θα'πρεπε να επιτρέπω. Αυτό το κρίνω ως συνειδητή εθελοτυφλία, αλλά όντας συνειδητή, έπαψα πια να "φτιάχνομαι" όταν το ακούω, και του προσδίδω τα νοήματα που θέλω εγώ η ίδια, όταν (σπάνια πια) το σιγοτραγουδάω...
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πού θέλω να καταλήξω. Θα το διατυπώσω διαφορετικά.
Στην 15χρονη πορεία μου σε εκτενέστερες αναζητήσεις, ήταν πολλοί οι "διαφωτιστές" που αρχικά μου φάνηκαν απολύτως "φωτεινοί" και στην πορεία διαπίστωσα πως ή ήταν θεοσκότεινοι, ή πως το έργο τους (ηθελημένα ή άθελά τους) εξυπηρετούσε ατζέντα των σκοτεινών. Όταν οι ενδείξεις (ισχυρές σαν αποδείξεις σχεδόν) με έκαναν να το αντιληφθώ αυτό, συνέχισα μεν να τους παρακολουθώ (γιατί κι από τους σκοτεινούς ακόμα μπορεί κανείς να μάθει πολλά), αλλά σίγουρα δεν συνέχισα να πίνω νερό στ'όνομά τους. Δε μου ήταν εύκολο να αποποιηθώ την αρχική αίσθηση που μου έδωσαν, αλλά όταν 'εχω ηχηρές και ισχυρές ενδείξεις, δεν μπορώ να τις αγνοώ. Παράδειγμα; Ο Γουίλκοκ. Απίστευτο μυαλό, απίστευτος διαφωτιστής σε ό,τι με αφορά, και βοήθησε καταλυτικά στο να προχωρήσει το μυαλό μου παραπέρα. Δύο ήταν τα πράγματα που με "μάζεψαν". Το ένα, όταν είπε πως η μαντόνα δενείναι "σκοτεινή", απλά ένα σόου έκανε... και το άλλο, όταν η φιλοδοξία του για χρηματικά οφέλη, έγινε τόσο εμφανής, που κατάντησε ενοχλητική.
Αν τώρα εσένα δεν σε ενοχλούν, κάποια ερείσματα (που δεν αντικρούονται με λογικό επιχείρημα ακόμα τουλάχιστον) για τους κυρίους της ΕΝΤ, όπως α/ το τραγελαφικό της δίκης παρωδίας, που όταν άκουσα τι διημήφθη στην αίθουσα μ'έπιασαν τα γέλια, β/το ύποπτο (αμφίβολο) της ύπαρξης των χρημάτων, γ/ οι "όροι" για το "δάνειο"- που δε θα'πρεπε να υπάρχουν ούτε όροι, ούτε δάνεια από πραγματικούς Ελληνες, δ/ η αβίαστη και αβασάνιστη προσβολή εθνικών ηρώων μας, δ/ το γεγονός ότι ισχυρίζονται πως μόνο 3 εκατομμύρια φέρουν το ΙΧΩΡ (ή γονίδιο Ε όπως το λένε), και άρα γι'αυτούς μπορεί κάλλιστα να μην είστε καν Ελληνες, εσύ, ο Μήτσος, ο παμπούλης και όλοι όσοι τους υποστηρίζουν με πίστη και λατρεία που ούτε στο Χριστό δεν αποδίδουν... ε, αν δε σ'ενοχλούν όλα αυτά, (αν ούτε καν "γρατζουνάνε" το μυαλό σου) ποια είμαι εγώ να σου κάνω υποδείξεις; Το μόνο που θα πω ειδικά για το τελευταίο, είναι πως το ΙΧΩΡ το φέρουν δεκάδες εκατομμύρια ανά τον πλανήτη ολόκληρο, πόσο μάλλον μέσα στην Ελλάδα...
Πλάτιασα... το ξέρω... όμως η πρόθεση είναι κατανοητή (ελπίζω).
Τροφή για σκέψη δίνω μόνο. Άλλος την παίρνει, τη μασουλάει, και τη "μεταβολίζει" μέσα του, άλλος την πιάνει και τη ρίχνει κατ'ευθείαν στα σκουπίδια.
Δική του επιλογή, δική του κι η πορεία.
-----
Κατά τα λοιπά... τι να κάνουμε τώρα, έτσι μου βγαίνει μόλις είδα το ποστ του ΟΤΤΟ πριν ανέβει το δικό μου, και θα το πω:
συμφωνώ με τις επισημάνσεις του προλαλήσαντα και πάλι... Δεν είναι εμπαθείς επισημάνσεις, δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς πού μένει, τι χρώμα μάτια έχει, σε ποιο όνομα ακούει ο άνθρωπος ή άλλα προσωπικά του στοιχεία. Χρειάζεται μόνο να αφουγγραστεί τις σκέψεις που παραθέτει ακούραστα εδώ μέσα, για να καταλάβει και τις θέσεις και (κυρίως) τις προθέσεις του. Σε μένα, είναι σαφείς, ξεκάθαρες και αυτονόητες αμφότερες. Εναπόκειται σ'αυτούς που τον αποκάλεσαν σκοτεινό ή εμπαθή, να ΑΠΟΔΕΙΞΣΟΥΝ/ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ αυτό που ισχυρίζονται. Όπως λένε αγγλιστί, put your money where your mouth is, or forever hold your peace.
Ο λίβελος (libel) είναι αγγλική λέξη που ουσιαστικά σημαίνει συκοφαντία.
Και ναι, γράφεται με ένα "λ", αφού και στα αγγλικά με ένα "λ" γράφεται.
Αν η ίδια η ερώτηση που σου'θεσα είναι ακατανόητη, ίσως μπορείς να φανταστείς πόσο ακατανόητο (αλλά και τελείως απρόσμενο) ήταν για μένα, να βλέπω (και ανθρώπους που έχω γνωρίσει) να αντιδρούν τόσο εχθρικά-επιθετικα-σπασμωδικά-συχνά και ασυνάρτητα, σε συνοδοιπόρους τους, ανθρώπους που βρίσκονταικάτω απ'τον ίδιο ήλιο, ζουν τις ίδιες συνθήκες/καταστάσεις, περνάνε όλοι λίγο πολύ τις ίδιες αγωνίες, παρόμοια προβλήματα, κλπ που έχει δημιουργήσει η λαίλαπα που ήρθε κι έκατσε στον τόπο μας, τα τελευταία 4 χρόνια. Κι αυτό διότι εξέφρασαν επιφυλάξεις ή και τελείως αντίθετη οπτική για μια ομάδα... Δεκτό, την ομάδα κάποιοι απο σας, την έχετε εξιδανικεύσει8, και κάποιοι άλλοι την έχουν (έχουμε) δει κάτω από τελείως διαφορετικό πρίσμα. Όμως και οι μεν και οι δε, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα πρόσωπα αυτής της ομάδας, όπως δεν γνωρίζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ τις προθέσεις της... γνωρίζουν μόνο τα όσα ακούνε απ'αυτήν.Αυτή η ερώτηση μου είναι εντελώς ακατανόητη.
Τα λόγια μπορεί να μαγέψουν... μπορεί και να παραπλανήσουν.
Παράδειγμα εξ ιδίων: από πιτσιρίκα λάτρευα το hotel california, ανυποψίαστη (τότε) για το πραγματικό (ουσιαστικά σατανιστικό) περιεχόμενο/μήνυμά του. Κάποια στιγμή το συνειδητοποίησα και λίγο αργότερα, το εμπέδωσα για τα καλά.
Σήμερα δεν παύει να μου αρέσει σαν τραγούδι, παρά το γεγονός ότι γνωρίζω πως το περιεχόμενό του δεν με εκφράζει, και μπορεί να δονεί και πράγματα μέσα μου που δε θα'πρεπε να επιτρέπω. Αυτό το κρίνω ως συνειδητή εθελοτυφλία, αλλά όντας συνειδητή, έπαψα πια να "φτιάχνομαι" όταν το ακούω, και του προσδίδω τα νοήματα που θέλω εγώ η ίδια, όταν (σπάνια πια) το σιγοτραγουδάω...
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πού θέλω να καταλήξω. Θα το διατυπώσω διαφορετικά.
Στην 15χρονη πορεία μου σε εκτενέστερες αναζητήσεις, ήταν πολλοί οι "διαφωτιστές" που αρχικά μου φάνηκαν απολύτως "φωτεινοί" και στην πορεία διαπίστωσα πως ή ήταν θεοσκότεινοι, ή πως το έργο τους (ηθελημένα ή άθελά τους) εξυπηρετούσε ατζέντα των σκοτεινών. Όταν οι ενδείξεις (ισχυρές σαν αποδείξεις σχεδόν) με έκαναν να το αντιληφθώ αυτό, συνέχισα μεν να τους παρακολουθώ (γιατί κι από τους σκοτεινούς ακόμα μπορεί κανείς να μάθει πολλά), αλλά σίγουρα δεν συνέχισα να πίνω νερό στ'όνομά τους. Δε μου ήταν εύκολο να αποποιηθώ την αρχική αίσθηση που μου έδωσαν, αλλά όταν 'εχω ηχηρές και ισχυρές ενδείξεις, δεν μπορώ να τις αγνοώ. Παράδειγμα; Ο Γουίλκοκ. Απίστευτο μυαλό, απίστευτος διαφωτιστής σε ό,τι με αφορά, και βοήθησε καταλυτικά στο να προχωρήσει το μυαλό μου παραπέρα. Δύο ήταν τα πράγματα που με "μάζεψαν". Το ένα, όταν είπε πως η μαντόνα δενείναι "σκοτεινή", απλά ένα σόου έκανε... και το άλλο, όταν η φιλοδοξία του για χρηματικά οφέλη, έγινε τόσο εμφανής, που κατάντησε ενοχλητική.
Αν τώρα εσένα δεν σε ενοχλούν, κάποια ερείσματα (που δεν αντικρούονται με λογικό επιχείρημα ακόμα τουλάχιστον) για τους κυρίους της ΕΝΤ, όπως α/ το τραγελαφικό της δίκης παρωδίας, που όταν άκουσα τι διημήφθη στην αίθουσα μ'έπιασαν τα γέλια, β/το ύποπτο (αμφίβολο) της ύπαρξης των χρημάτων, γ/ οι "όροι" για το "δάνειο"- που δε θα'πρεπε να υπάρχουν ούτε όροι, ούτε δάνεια από πραγματικούς Ελληνες, δ/ η αβίαστη και αβασάνιστη προσβολή εθνικών ηρώων μας, δ/ το γεγονός ότι ισχυρίζονται πως μόνο 3 εκατομμύρια φέρουν το ΙΧΩΡ (ή γονίδιο Ε όπως το λένε), και άρα γι'αυτούς μπορεί κάλλιστα να μην είστε καν Ελληνες, εσύ, ο Μήτσος, ο παμπούλης και όλοι όσοι τους υποστηρίζουν με πίστη και λατρεία που ούτε στο Χριστό δεν αποδίδουν... ε, αν δε σ'ενοχλούν όλα αυτά, (αν ούτε καν "γρατζουνάνε" το μυαλό σου) ποια είμαι εγώ να σου κάνω υποδείξεις; Το μόνο που θα πω ειδικά για το τελευταίο, είναι πως το ΙΧΩΡ το φέρουν δεκάδες εκατομμύρια ανά τον πλανήτη ολόκληρο, πόσο μάλλον μέσα στην Ελλάδα...
Πλάτιασα... το ξέρω... όμως η πρόθεση είναι κατανοητή (ελπίζω).
Τροφή για σκέψη δίνω μόνο. Άλλος την παίρνει, τη μασουλάει, και τη "μεταβολίζει" μέσα του, άλλος την πιάνει και τη ρίχνει κατ'ευθείαν στα σκουπίδια.
Δική του επιλογή, δική του κι η πορεία.
-----
Κατά τα λοιπά... τι να κάνουμε τώρα, έτσι μου βγαίνει μόλις είδα το ποστ του ΟΤΤΟ πριν ανέβει το δικό μου, και θα το πω:
συμφωνώ με τις επισημάνσεις του προλαλήσαντα και πάλι... Δεν είναι εμπαθείς επισημάνσεις, δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς πού μένει, τι χρώμα μάτια έχει, σε ποιο όνομα ακούει ο άνθρωπος ή άλλα προσωπικά του στοιχεία. Χρειάζεται μόνο να αφουγγραστεί τις σκέψεις που παραθέτει ακούραστα εδώ μέσα, για να καταλάβει και τις θέσεις και (κυρίως) τις προθέσεις του. Σε μένα, είναι σαφείς, ξεκάθαρες και αυτονόητες αμφότερες. Εναπόκειται σ'αυτούς που τον αποκάλεσαν σκοτεινό ή εμπαθή, να ΑΠΟΔΕΙΞΣΟΥΝ/ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ αυτό που ισχυρίζονται. Όπως λένε αγγλιστί, put your money where your mouth is, or forever hold your peace.
OTTO, είναι ξεκάθαρα ανορθόγραφες και όχι καθαρευουσιάνικες, διότι η καθαρεύουσα δεν εμπεριέχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ξενική (ελληνοποιηθείσα) λέξη.Εγώ γνωρίζω από τη μια "λίβελο" και "λίβελλο", και από την άλλη "ισορροπία".
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Είχα την εντύπωση πως μόνο ο Σώρρας ήταν ανορθόγραφος. Και ο Λαμπράκης;; Ο ιστορικός και πολυτονικοκαθαρευουσιάνος; Περίεργο...ArELa έγραψε:OTTO, είναι ξεκάθαρα ανορθόγραφες και όχι καθαρευουσιάνικες, διότι η καθαρεύουσα δεν εμπεριέχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ξενική (ελληνοποιηθείσα) λέξη.
Γιατί τουλάχιστον δεν έβαλε τον νομικό σύμβουλό του να διορθώσει το κείμενο; Ολόκληρη εκπομπή έκαναν στο artfm ράδιο για αυτή την "αλληλογραφία" με τη Γεριτσίδου και διάβαζαν το τι της είπαν (αν και αυτό δεν αρκούσε για να έρθει ισορροπία που ήθελαν).
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- felix+
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 10 φορές
Οπως το ειπε κ η αγαπητη ΙΟΝ τα επιχειρηματα
των παιδιων που αντιτιθενται στο Σωρρα και
στην END με κανουν να πιστευω ολο και πιο πολυ σε αυτους!
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν απαντάτε στις ερωτήσεις που σας γίνονται. Αν δεν θέλετε συζήτηση με τους διαφωνούντες να το ξεκαθαρίσετε.felix+ έγραψε:Οπως το ειπε κ η αγαπητη ΙΟΝ τα επιχειρηματα
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako
Βασω εχεις τελειως αλλη αποψη για αρκετα.
Τι να σε κανω,ετσι νομιζω.Δεν θα σου πω τιποτα αλλο.Η πιστη μου στον Χριστο ειναι ασυγκριτη και εμαθα να του ζητω,αυτο το κυρητω κιολας.
Τι διαλογο,πεσιμο φαγαμε.Οσο και να προσπαθησα ,δεν αλλαξε ο Κανακαρης μας.
Η πιστη σας στον Αλλον ξερετε ποση ειναι?Α καλα εσεις, δεν πιστευετε, ερευνατε,ξεχασα,ειδατε κανα δυο εργα βιντεο και τα μαθατε ολα για το Σωρρα ξεχασα.Ε ειπε και ο αλλος, οτι ειναι πρακτορας,ενταξει τελοσ εδεσε.Τελεια και παυλα.
Ενταξει το ξερω μαζευτηκαμε πολλοι ειδημονες Ελληναραδες,και εχουμε την απαξια για τους αλλους, ετσι ξαφνικα, επειδη ερωτευτηκαμε,παραφορα.
Οποιος θελει βλεπει και ακουει.Την εμπαθεια και την απαξια την αρχισαν αλλοι.Οχι εγω.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε.Ο καθενας απο το μετεριζι του θελει το λαο ελευθερο.Λαικη κυριαρχια ναι, αλλα πως?
ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ?
Τι να σε κανω,ετσι νομιζω.Δεν θα σου πω τιποτα αλλο.Η πιστη μου στον Χριστο ειναι ασυγκριτη και εμαθα να του ζητω,αυτο το κυρητω κιολας.
Τι διαλογο,πεσιμο φαγαμε.Οσο και να προσπαθησα ,δεν αλλαξε ο Κανακαρης μας.
Η πιστη σας στον Αλλον ξερετε ποση ειναι?Α καλα εσεις, δεν πιστευετε, ερευνατε,ξεχασα,ειδατε κανα δυο εργα βιντεο και τα μαθατε ολα για το Σωρρα ξεχασα.Ε ειπε και ο αλλος, οτι ειναι πρακτορας,ενταξει τελοσ εδεσε.Τελεια και παυλα.
Ενταξει το ξερω μαζευτηκαμε πολλοι ειδημονες Ελληναραδες,και εχουμε την απαξια για τους αλλους, ετσι ξαφνικα, επειδη ερωτευτηκαμε,παραφορα.
Οποιος θελει βλεπει και ακουει.Την εμπαθεια και την απαξια την αρχισαν αλλοι.Οχι εγω.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε.Ο καθενας απο το μετεριζι του θελει το λαο ελευθερο.Λαικη κυριαρχια ναι, αλλα πως?
ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ?
- ostrako
(Μανώλης Λαμπράκης – Πρόεδρος της END απόσπασμα ομιλίας)
Όλοι αυτοί που δεν βλέπουν φως, είναι ήδη πορωμένοι από το σύστημα το οποίο στέλνει τον Πρωθυπουργό, η τον Υπουργό οικονομικών, δανείζεται λεφτά από τους επικυρίαρχους και τους τα φέρνει στην πόρτα χωρίς να σκέπτονται τι θα κάνουν μετά από έξι χρόνια που πρέπει να τα αποπληρώσουν. Εμείς ήρθαμε εδώ, όχι για να σας φέρουμε χρήματα στην πόρτα, όπως έχουν κάνει οι επιβήτορες και οι επικυρίαρχοι μέχρι τώρα. Ήρθαμε και σας είπαμε παιδιά τα χρήματα είναι εκεί, στο ντουλάπι εκείνο, μπορείτε να πάρετε το κλειδί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να το γυρίσετε, γιατί είναι δύσκολο το κλειδί να γυρίσει, να ανοίξετε και να πάρετε αυτό που σας ανήκει. Εάν δεν μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς σε ποια παγίδα έχουν πέσει με το να περιμένουν τον εκάστοτε κοινοτάρχη τον εκάστοτε αντιπρόσωπο του ιερατείου, και θα εξηγήσουμε αργότερα τι εννοούμε ιερατείο, ( δεν εννοούμε την εκκλησία), δεν πρόκειται ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να δουν φως. Το φως είναι διπλά σας. Απλώς εσείς έχετε βάλει μπροστά στα μάτια σας ένα μαύρο πέπλο και αρνείστε να το δείτε. Θέλετε να σας βγάλουν και το πέπλο από τα μάτια. Το κάνουμε κι αυτό. Σας λέμε παιδιά ΕΣΕΙΣ πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ. Εάν θες να σώσεις το διαμέρισμα σου, το αυτοκίνητό σου, την υπόληψή σου, την αξιοπρέπεια σου πρέπει να το κάνεις ΕΣΥ δεν μπορεί να σου το κάνει κάποιος άλλος γιατί εάν συνεχίσει το ίδιο σύστημα που λειτουργούσε μέχρι στιγμής δηλ κάποιος άλλος σου έλυνε τα προβλήματα σου δηλ ήθελες να πας διακοπές σου έδινε δάνειο η PROTON BANK, το κράτος θέλει τα λεφτά, σου έδινε δάνειο η Rothchild, σου έδινε δάνειο η Γερμάνια και σου τα φέρνανε κιόλας μέσα. Θυμάστε στην Κύπρο? φέρανε λέει, η Μέρκελ έφερε τα λεφτά με πέντε φορτηγά για να τα δούναι οι κύπριοι, να δούνε ότι υπάρχουν λεφτά!!!!.
Δεν είναι αυτή η πραγματική ουσία του ανθρώπινου γένους. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να πηγαίνει. για να ανέρχεται. Εάν κάποιος του φέρνει τη λύση στον καναπέ, θα παραμείνει συνέχεια βαλτωμένος και δεν πρόκειται ποτέ να αναληφθεί. Αυτό που είναι ο Σώρρας και η ΕΝD αντιπροσωπεύει, είναι η ΝΕΑ ΓΗ. Για να επιτύχεις κάτι, πρέπει να εργαστείς γιαυτό. Δε θα σου φέρει κανένας έτοιμα δανεικά τα οποία αργότερα θα σου βάλει το σαμάρι, θα είναι καβάλα και θα σε κτυπάει κιόλας και με το μαστίγιο. Εδώ λέμε για να απελευθερωθείς να έχεις την αξιοπρέπειά σου Έλληνα. Εδώ είναι τα χρήματα. Εσύ πρέπει να τα απαιτήσεις. Να τα απαιτήσεις από το ιερατείο κι όταν λέω ιερατείο εννοώ τον Σαμαρά το Στουρνάρα τον Προβόπουλο το Βενιζέλο τον Κουβέλη και τους άλλους. Αυτοί είναι το ιερατείο μεταξύ των επιβητόρων και του ανθρωπίνου γένους. Ιστορικά το ανθρώπινο γένος χρησιμοποίησε, μάλλον μερικοί προδότες του ανθρώπινου γένους ανέλαβαν το ρόλο του ιερατείου, του μεσάζοντα δηλ, μεταξύ των αφεντικών και των δούλων. Αυτό το ιερατείο δεν σημαίνει εκκλησία δεν σημαίνει ο Πατριάρχης κι ο Αρχιεπίσκοπος σημαίνει οι ενδιάμεσοι μεταξύ των αφεντικών και των εργαζομένων. Είναι δηλ αυτό που λέμε ο επιστάτης. Αυτός είναι. Σε έχει συνηθίσει λοιπόν ο επιστάτης να σου φέρνει τα άχυρα, να σου τα φέρνει μπροστά, όπως λέμε στην Κρήτη δεν ξέρω πως το λέτε στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ελλάδα το λέτε το παχνί, στην Κρήτη το λέμε μανταντούρα. Ακούτε λοιπόν ότι Τελείωσε αυτή η εποχή αγαπητοί μου. Η εποχή της απελευθέρωσης του ανθρωπινού γένους δεν προϋποθέτει ιερατείο μεταξύ των εργαζομένων και των αφεντικών διότι αφεντικά ΔΕΝ θα υπάρχουν. Και δεν θα υπάρχει ούτε ιερατείο. Θα υπάρχει μόνο ελεύθερη ανθρωπότητα η οποία με εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα κερδίζει τη δική της ζωή. (Αντ. Βαλσαμάκης) Εκμεταλλευόμενος αυτό που είπε μόλις τώρα ο πρόεδρος η μάλλον με αφορμή αυτά που είπε ο πρόεδρος μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου είπε προχτές το βράδυ ο Αρτέμης ο Σώρρας μου έδωσε τον απόλυτο ορισμό τι σημαίνει λέει χαραμοφάης. Χαραμοφάηδες λέει είναι αυτά τα μέλη της οικογενείας που ενώ δεν έχουν προσφέρει τίποτε δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα δεν έχουν διακινδυνεύσει απολύτως τίποτε έχουν στρογγυλοκαθήσει γύρο-γύρο από το τραπέζι και περιμένουν να βγει το φαΐ από το φούρνο να κάτσουν να φάνε. Αυτός είναι ο ορισμός του χαραμοφάη.
Όλοι αυτοί που δεν βλέπουν φως, είναι ήδη πορωμένοι από το σύστημα το οποίο στέλνει τον Πρωθυπουργό, η τον Υπουργό οικονομικών, δανείζεται λεφτά από τους επικυρίαρχους και τους τα φέρνει στην πόρτα χωρίς να σκέπτονται τι θα κάνουν μετά από έξι χρόνια που πρέπει να τα αποπληρώσουν. Εμείς ήρθαμε εδώ, όχι για να σας φέρουμε χρήματα στην πόρτα, όπως έχουν κάνει οι επιβήτορες και οι επικυρίαρχοι μέχρι τώρα. Ήρθαμε και σας είπαμε παιδιά τα χρήματα είναι εκεί, στο ντουλάπι εκείνο, μπορείτε να πάρετε το κλειδί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να το γυρίσετε, γιατί είναι δύσκολο το κλειδί να γυρίσει, να ανοίξετε και να πάρετε αυτό που σας ανήκει. Εάν δεν μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς σε ποια παγίδα έχουν πέσει με το να περιμένουν τον εκάστοτε κοινοτάρχη τον εκάστοτε αντιπρόσωπο του ιερατείου, και θα εξηγήσουμε αργότερα τι εννοούμε ιερατείο, ( δεν εννοούμε την εκκλησία), δεν πρόκειται ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να δουν φως. Το φως είναι διπλά σας. Απλώς εσείς έχετε βάλει μπροστά στα μάτια σας ένα μαύρο πέπλο και αρνείστε να το δείτε. Θέλετε να σας βγάλουν και το πέπλο από τα μάτια. Το κάνουμε κι αυτό. Σας λέμε παιδιά ΕΣΕΙΣ πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ. Εάν θες να σώσεις το διαμέρισμα σου, το αυτοκίνητό σου, την υπόληψή σου, την αξιοπρέπεια σου πρέπει να το κάνεις ΕΣΥ δεν μπορεί να σου το κάνει κάποιος άλλος γιατί εάν συνεχίσει το ίδιο σύστημα που λειτουργούσε μέχρι στιγμής δηλ κάποιος άλλος σου έλυνε τα προβλήματα σου δηλ ήθελες να πας διακοπές σου έδινε δάνειο η PROTON BANK, το κράτος θέλει τα λεφτά, σου έδινε δάνειο η Rothchild, σου έδινε δάνειο η Γερμάνια και σου τα φέρνανε κιόλας μέσα. Θυμάστε στην Κύπρο? φέρανε λέει, η Μέρκελ έφερε τα λεφτά με πέντε φορτηγά για να τα δούναι οι κύπριοι, να δούνε ότι υπάρχουν λεφτά!!!!.
Δεν είναι αυτή η πραγματική ουσία του ανθρώπινου γένους. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να πηγαίνει. για να ανέρχεται. Εάν κάποιος του φέρνει τη λύση στον καναπέ, θα παραμείνει συνέχεια βαλτωμένος και δεν πρόκειται ποτέ να αναληφθεί. Αυτό που είναι ο Σώρρας και η ΕΝD αντιπροσωπεύει, είναι η ΝΕΑ ΓΗ. Για να επιτύχεις κάτι, πρέπει να εργαστείς γιαυτό. Δε θα σου φέρει κανένας έτοιμα δανεικά τα οποία αργότερα θα σου βάλει το σαμάρι, θα είναι καβάλα και θα σε κτυπάει κιόλας και με το μαστίγιο. Εδώ λέμε για να απελευθερωθείς να έχεις την αξιοπρέπειά σου Έλληνα. Εδώ είναι τα χρήματα. Εσύ πρέπει να τα απαιτήσεις. Να τα απαιτήσεις από το ιερατείο κι όταν λέω ιερατείο εννοώ τον Σαμαρά το Στουρνάρα τον Προβόπουλο το Βενιζέλο τον Κουβέλη και τους άλλους. Αυτοί είναι το ιερατείο μεταξύ των επιβητόρων και του ανθρωπίνου γένους. Ιστορικά το ανθρώπινο γένος χρησιμοποίησε, μάλλον μερικοί προδότες του ανθρώπινου γένους ανέλαβαν το ρόλο του ιερατείου, του μεσάζοντα δηλ, μεταξύ των αφεντικών και των δούλων. Αυτό το ιερατείο δεν σημαίνει εκκλησία δεν σημαίνει ο Πατριάρχης κι ο Αρχιεπίσκοπος σημαίνει οι ενδιάμεσοι μεταξύ των αφεντικών και των εργαζομένων. Είναι δηλ αυτό που λέμε ο επιστάτης. Αυτός είναι. Σε έχει συνηθίσει λοιπόν ο επιστάτης να σου φέρνει τα άχυρα, να σου τα φέρνει μπροστά, όπως λέμε στην Κρήτη δεν ξέρω πως το λέτε στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ελλάδα το λέτε το παχνί, στην Κρήτη το λέμε μανταντούρα. Ακούτε λοιπόν ότι Τελείωσε αυτή η εποχή αγαπητοί μου. Η εποχή της απελευθέρωσης του ανθρωπινού γένους δεν προϋποθέτει ιερατείο μεταξύ των εργαζομένων και των αφεντικών διότι αφεντικά ΔΕΝ θα υπάρχουν. Και δεν θα υπάρχει ούτε ιερατείο. Θα υπάρχει μόνο ελεύθερη ανθρωπότητα η οποία με εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα κερδίζει τη δική της ζωή. (Αντ. Βαλσαμάκης) Εκμεταλλευόμενος αυτό που είπε μόλις τώρα ο πρόεδρος η μάλλον με αφορμή αυτά που είπε ο πρόεδρος μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου είπε προχτές το βράδυ ο Αρτέμης ο Σώρρας μου έδωσε τον απόλυτο ορισμό τι σημαίνει λέει χαραμοφάης. Χαραμοφάηδες λέει είναι αυτά τα μέλη της οικογενείας που ενώ δεν έχουν προσφέρει τίποτε δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα δεν έχουν διακινδυνεύσει απολύτως τίποτε έχουν στρογγυλοκαθήσει γύρο-γύρο από το τραπέζι και περιμένουν να βγει το φαΐ από το φούρνο να κάτσουν να φάνε. Αυτός είναι ο ορισμός του χαραμοφάη.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Ώπα; Ποιος είναι αυτός ο Άλλος; Μετά τους Αντίνοους κλπ ήρθε και ο Άλλος;ostraka sos έγραψε:Η πιστη σας στον Αλλον ξερετε ποση ειναι?
Έχω κηρύξει πόλεμο σε ΕΚΕΙΝΟΝ που έχει πρώτος κηρύξει πόλεμο εναντίον της πατρίδας μου και ακούει στο όνομα END. Όχι σε σένα. Θίγεσαι από αυτό;ostraka sos έγραψε:ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ?
Και πες μας για να τελειώνουμε. Θες διάλογο με διαφωνούντες ναι ή όχι;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- Eva Luna
Προσωπικα εχω δηλωσει με διαφορες ευκαιριες οτι δεν ειμαι κανενος οπαδος,OTTON έγραψε:Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αν απαντάτε στις ερωτήσεις που σας γίνονται. Αν δεν θέλετε συζήτηση με τους διαφωνούντες να το ξεκαθαρίσετε.felix+ έγραψε:Οπως το ειπε κ η αγαπητη ΙΟΝ τα επιχειρηματα
ωστοσο στεκομαι παρατηρητης και περιμενω.
Σε μερικα απο τα ερωτηματα σου Οττον θα μπορουσα να δωσω την δικη μου αποψη.
Σε λιγα εχω δωσει κιολας την οπτικη μου.
Αλλα δεν θα κανω τον συνηγορο του Σωρρα και του Λαμπρακη και λοιπων στελεχων
μονο και μονο επειδη σου αρεσει να συμμετεχεις σε αρτια δομημενες συνδιαλεξεις.
Κι εμενα μου αρεσει, αν τυχει, αν εχω χρονο, ορεξη και αιτια.
Προς το παρον δεν εχω.
Σε θαυμαζω που μπορεις και ασχολεισαι τοσο επισταμενα με μια υποθεση
που σε ιντριγκαρισε τοσο. Ως εκει ομως. Το οτι καποιος ή καποιοι δεν εχουν
την ιδια ορεξη να απαντουν ενα προς ενα στα ερωτηματα σου και τις αμφισβητησεις
σου δεν σημαινει οτι απαξιωνουν την δικη σου προσπαθεια.
Ενδεχομενως δεν εχουν επενδυσει τοσο χρονο οσο εχεις κανει εσυ τελευταια.
Παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σκοπιμοτητα του να γινει
ενα ντιμπεητ Σωρρικων/ Αντισωρρικων εδω μεσα.
Ναι, διαλογος να γινει, αλλα μην το φερετε και βαρεως αν δεν απανταει καποιος
με το νι και με το σιγμα.
Ειπαμε, καποιοι ακομα το μελεταμε το θεμα. Με καλη προαιρεση η αληθεια ειναι.
Σε τοσο σφαλμα υποπεσαμε; Που δεν μειναμε αντικειμενικοι;
Κι αλλοι δεν εμειναν αντικειμενικοι παρα εγιναν αρνητες.
Εξακολουθω να μην βλεπω το θεμα που γινεται θεμα.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Κατά την αντίληψή μου η στάση σου ήταν κάπως ενδιάμεση στο θέμα το οποίο συμφωνεί με αυτό που λες ότι στέκεσαι παρατηρητής και περιμένεις.Eva Luna έγραψε: Προσωπικα εχω δηλωσει με διαφορες ευκαιριες οτι δεν ειμαι κανενος οπαδος,
ωστοσο στεκομαι παρατηρητης και περιμενω.
Σε μερικα απο τα ερωτηματα σου Οττον θα μπορουσα να δωσω την δικη μου αποψη.
Σε λιγα εχω δωσει κιολας την οπτικη μου.
Όταν μίλησα για αναπάντητα ερωτήματα, υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα τα οποία δεν μου απαντούν. Δεν θυμάμαι εσύ να μου χρωστάς κάποια απάντηση.
Εδώ όπως αναφέρθηκε και πιο πριν πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα του αν θέλουν κάποιοι να συμμετέχουν σε συζήτηση. Δεν γίνεται να λες ότι δεν έχεις πρόβλημα να συζητάς με τον οποιονδήποτε, αλλά όταν σου θέτει ερώτημα να μην τον απαντάς.Το οτι καποιος ή καποιοι δεν εχουν
την ιδια ορεξη να απαντουν ενα προς ενα στα ερωτηματα σου και τις αμφισβητησεις
σου δεν σημαινει οτι απαξιωνουν την δικη σου προσπαθεια.
Η αναζήτηση της αλήθειας.Παντως εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σκοπιμοτητα του να γινει
ενα ντιμπεητ Σωρρικων/ Αντισωρρικων εδω μεσα.
Όποιος δεν απαντά οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να συζητήσει. Δηλαδή τι φόρουμ; Νομίζω αλλιώνεται η σημασία του φόρουμ έτσι.Ναι, διαλογος να γινει, αλλα μην το φερετε και βαρεως αν δεν απανταει καποιος
με το νι και με το σιγμα.
Δεν είπα αυτό το πράγμα.Ειπαμε, καποιοι ακομα το μελεταμε το θεμα. Με καλη προαιρεση η αληθεια ειναι.
Σε τοσο σφαλμα υποπεσαμε; Που δεν μειναμε αντικειμενικοι;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- Eva Luna
Οττον, εισαι αρκετα σαφης.
Μιας και το θυμηθηκα τωρα, η απαντηση του Λαμπρακη στην Γεριτσιδου
ηταν υπερβολικη. Δεν γινεται να γινει οικοδεσποτης στην θεση του οικοδεσποτη.
Στα υπολοιπα που θιξατε και με την Βικυ, ε, μην κολλαμε και στην ορθογραφια.
Στην ροη του λογου, μαλιστα αν νιωθεις οτι εχεις προκληθει και βιαζεσαι
ν' απαντησεις, ανετα γινονται τετοια λαθη απο τον καθενα.
Το παρατηρησα σε μενα, που ενω ημουν καλουτσικη στην ορθογραφια, απο το
φεησμπουκ και μετα εχω ξεχασει τα βασικα.
Στα υπολοιπα που θιξατε και με την Βικυ, ε, μην κολλαμε και στην ορθογραφια.
Στην ροη του λογου, μαλιστα αν νιωθεις οτι εχεις προκληθει και βιαζεσαι
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Eva Luna έγραψε:Οττον, εισαι αρκετα σαφης.
Προφανώς και αυτό δεν είναι σημαντικό, γιαυτό και το έβαλα ως "Υ.Γ."Eva Luna έγραψε:Στα υπολοιπα που θιξατε και με την Βικυ, ε, μην κολλαμε και στην ορθογραφια. Στην ροη του λογου, μαλιστα αν νιωθεις οτι εχεις προκληθει και βιαζεσαι
Ωστόσο, οι άνθρωποι της END ενοχλήθηκαν πολύ από την Γεριτσίδου, και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την "αλληλογραφία" αλλά και από το γεγονός ότι αφιέρωσαν πολύ χρόνο στο artfm για να την σχολιάσουν.
Συνεπώς, όταν ποντάρεις σε κάτι τόσο σημαντικό, δεν πρέπει να είσαι προσεκτικός στην λεπτομέρεια; Είναι σαν να ανεβάσω ένα πολύ σημαντικό βίντεο με υπότιτλους και να μην το τσεκάρω για "πληκτρογραφικά" (όπως τα λέω εγώ) λάθη. Δεν θα είναι κρίμα;
Για αυτό φοβάμαι ότι δεν ήταν πάνω στη βιασύνη, θα δώσω όμως ένα μικρό ποσοστό να ήταν πράγματι λόγω βιασύνης.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~