END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013
-
Divine Sinner
Re: END - Σώρρας-από Ιούλιο 2013
Συμφωνω στα οσα λες. αλλα επειδη δεν δεχομαι την αρχη του κρατους πανω μου. (πηρα κι εγω κατι απο τους ευδαιμονιστες) θα θεωρησω και το κρατος και τον Σωρρα λαμογια.
Ο Σωρρας οφειλει να αποδυκνυει τα λεγομενα του.
Αρχαια τεχνολογια; εσυ εισαι ορθολογιστης. δεν ειναι απο μονο του στηριζομενο σε ενα ψεμμα εξ αρχης;
Αν τον πανε στα δικαστηρια με τα νεα μπορει να ισχυριστει οτι εκανε πλακα και οτι ολο αυτο ειναι κωμικο.
και ξες τι; παιζει και να δεχθουν τον ισχυρισμο του. γιατι δεν μπορει κανεις να πιστευει οτι βρηκε 600 δις πουλωντας αρχαια τεχνολογια.
Ο Σωρρας οφειλει να αποδυκνυει τα λεγομενα του.
Αρχαια τεχνολογια; εσυ εισαι ορθολογιστης. δεν ειναι απο μονο του στηριζομενο σε ενα ψεμμα εξ αρχης;
Αν τον πανε στα δικαστηρια με τα νεα μπορει να ισχυριστει οτι εκανε πλακα και οτι ολο αυτο ειναι κωμικο.
και ξες τι; παιζει και να δεχθουν τον ισχυρισμο του. γιατι δεν μπορει κανεις να πιστευει οτι βρηκε 600 δις πουλωντας αρχαια τεχνολογια.
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Θελεις να μαθεις που βρηκε τα λεφτα.Και εγω θελω.Δεν ειναι η πρωταρχικη μου ,ομως αναζητηση.
Ακουω και παρακολουθω και τι θελει να μας πει ,και αυτος και η ΕΝD.Εστω και εμαθες εναν λογο που σου ακουγετε λογικος,εκει θα σταθεις?Ο υπολοιπος σχεδιασμος ,ποτε θα σε κανει να ενδιαφερθεις?Εχουν δηλωσει παρουσια τοσους μηνες,ποτε εσυ θα τους παρακολουθησεις?
Ακουω και παρακολουθω και τι θελει να μας πει ,και αυτος και η ΕΝD.Εστω και εμαθες εναν λογο που σου ακουγετε λογικος,εκει θα σταθεις?Ο υπολοιπος σχεδιασμος ,ποτε θα σε κανει να ενδιαφερθεις?Εχουν δηλωσει παρουσια τοσους μηνες,ποτε εσυ θα τους παρακολουθησεις?
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 3 φορές
Εντελώς διαισθητικά λέω εξ αρχής της εμφάνισής του Σώρρα οτι είναι γνωστής απατηλής ατμόσφαιρας, και ο λόγος του είναι προπαγανδιστικός με καλά γνωστούς τρόπους. Βεβαιώθηκα όταν είδα να τον στηρίζουν οι άνθρωποι που έχουν φτιάξει τις ελληνικές βερσιόν των σεναρίων συνωμοσίας και ουφικής (ομάδα έψιλον-ικοί, οεα-ικοί, ολύμπιοι-κοί, τουλατ-ικοί, λιακοπουλικοί και παλμικοί). Μετά άρχισε και ο ίδιος να αναφέρεται σε σενάριο ουφικής για να μαζέψει κόσμο απο τις δεξαμενές των ανέμυαλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Τρί 06 Αύγ 2013, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
- Eva Luna

- Φύλο: Γυναίκα
Η οπτική σου Βικυ ειναι εν μερει και σε σημεια και δικη μου οπτικη, δλδ αν ειναι του συστηματος
και λειτουργουν ως σιγαστηρες μια πιθανης κοινωνικης αναφλεξης.
Ομως, θα θυμασαι πως σχεδον απο την αρχη ημουν εναντιον των δυναμικων αντιδρασεων
ποσο μαλλον μετα την καταληξη που ειχαν, την αδοξη κι ανωφελη.
Εμενα δεν με εχασε κανενα πεζοδρομιο και κανενα οχυρο του δρομου, γιατι πολυ δυσκολα
θα κατεβαινα για να συμμετεχω τοσο εμπρακτα.
Ο,τι ηταν να κανω και ο,τι μπορω να κανω, θα γινεται απο αλλο ποστο, το οποιο
στα ματια μου δεν ειναι ουτε υπερανω καποιων αλλων μα ουτε και υποτιμητικο.
Αν καποιοι αλλοι αρκετα θερμοαιμοι κι ετοιμοι για μαχη, αναχαιτιστηκαν με το
ζητημα Σωρρα αυτο θα ηταν μια υποθεση απο μονη της. Αφηνω να μου το αποδειξουν
ο χρονος και οι κινησεις της Ομαδας, γι' αυτο θελω να παρακολουθω τις εξελιξεις απο μια
αποσταση ουτε απομακρη μα ουτε και πολυ κοντινη. Στεκομαι καπου ενδιαμεσα, ειμαι
καλοπροαιρετη στο ολο θεμα και ταυτοχρονα δεν αφηνομαι να παρασυρθω καπου
που δεν θα μου ταιριαζε. Συγκρατουμαι. Οταν παω να ενθουσιαστω, συγκρατουμαι.
Το ιδιο κι οταν παω να απογοητευτω. Εδω μου βγηκε ενα αποθεμα υπομονης που δεν
περιμενα οτι θα το ειχα. Περιμενω. Οσο χρειαστει.
Δεν θα βιαστω να δεχτω ουτε και να απορριψω.
Η υποθεση σηκωνει αναμονη και γερα νευρα.
Επειδη η παρτιδα που παιζεται ειναι σε εξελιξη και παιζεται ειτε για εμας ειτε με επαθλο εμας.
Ειτε απασχολειται ενα μεριδιο κοινου για να μην διακρινει πού ακριβως στηνεται το κολπο
ειτε ειναι αυτο καθεαυτο το κολπο. Ας το δουμε κι ας προσπαθησουμε να διακρινουμε
την κρυμμενη εικονα, αν υπαρχει.
και λειτουργουν ως σιγαστηρες μια πιθανης κοινωνικης αναφλεξης.
Ομως, θα θυμασαι πως σχεδον απο την αρχη ημουν εναντιον των δυναμικων αντιδρασεων
ποσο μαλλον μετα την καταληξη που ειχαν, την αδοξη κι ανωφελη.
Εμενα δεν με εχασε κανενα πεζοδρομιο και κανενα οχυρο του δρομου, γιατι πολυ δυσκολα
θα κατεβαινα για να συμμετεχω τοσο εμπρακτα.
Ο,τι ηταν να κανω και ο,τι μπορω να κανω, θα γινεται απο αλλο ποστο, το οποιο
στα ματια μου δεν ειναι ουτε υπερανω καποιων αλλων μα ουτε και υποτιμητικο.
Αν καποιοι αλλοι αρκετα θερμοαιμοι κι ετοιμοι για μαχη, αναχαιτιστηκαν με το
ζητημα Σωρρα αυτο θα ηταν μια υποθεση απο μονη της. Αφηνω να μου το αποδειξουν
ο χρονος και οι κινησεις της Ομαδας, γι' αυτο θελω να παρακολουθω τις εξελιξεις απο μια
αποσταση ουτε απομακρη μα ουτε και πολυ κοντινη. Στεκομαι καπου ενδιαμεσα, ειμαι
καλοπροαιρετη στο ολο θεμα και ταυτοχρονα δεν αφηνομαι να παρασυρθω καπου
που δεν θα μου ταιριαζε. Συγκρατουμαι. Οταν παω να ενθουσιαστω, συγκρατουμαι.
Το ιδιο κι οταν παω να απογοητευτω. Εδω μου βγηκε ενα αποθεμα υπομονης που δεν
περιμενα οτι θα το ειχα. Περιμενω. Οσο χρειαστει.
Δεν θα βιαστω να δεχτω ουτε και να απορριψω.
Η υποθεση σηκωνει αναμονη και γερα νευρα.
Επειδη η παρτιδα που παιζεται ειναι σε εξελιξη και παιζεται ειτε για εμας ειτε με επαθλο εμας.
Ειτε απασχολειται ενα μεριδιο κοινου για να μην διακρινει πού ακριβως στηνεται το κολπο
ειτε ειναι αυτο καθεαυτο το κολπο. Ας το δουμε κι ας προσπαθησουμε να διακρινουμε
την κρυμμενη εικονα, αν υπαρχει.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ostrako

Εδω ,υπαρχει ενα θεμα.ICAROS έγραψε:Εντελώς διαισθητικά λέω εξ αρχής της εμφάνισής του Σώρρα οτι είναι γνωστής απατηλής ατμόσφαιρας, και ο λόγος του είναι προπαγανδιστικός με καλά γνωστούς τρόπους. Βεβαιώθηκα όταν είδα να τον στηρίζουν οι άνθρωποι που έχουν φτιάξει τις ελληνικές βερσιόν των σεναρίων συνωμοσίας και ουφικής (ομάδα έψιλον-ικοί, οεα-ικοί, ολύμπιοι-κοί, τουλατ-ικοί, λιακοπουλικοί και παλμικοί). Μετά άρχισε και ο ίδιος να αναφέρεται σε σενάριο ουφικής για να μαζέψει κόσμο απο τις δεξαμενές των ανέμυαλων.
Νομιζω Ικαρε οτι αυτη που ,υποστηριζουν την πατρωα Θρησκεια ,ετσι λενε,νομιζουν,οτι βρηκαν τον αρχηγο τους.
Ελα μου ομως που λεει ''ανεξιθρησκεια ,οχι δογμα ,οχι κομα].Εχουν ξεπεταχθει ,πολλοι προβοκρατορες,δημιουργοντας αρνητισμο,σε ορθοδοξους χριστιανους και οχι μονο.Τσακωμοι βρισιες κλπ.
Ο εχθρος ειναι αρχαιος και πονηρος.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ostrako

σε ποιον απευθυνεσε?μπερδευτηκα..Τάλως έγραψε:1500 στοιχεια να μου δωσει καποιος ο κανονας ειναι ενας.
αυτος που στο ονομα του ειναι τα χρηματα η ομολογα μπορει να ελεγξει αν υπαρχουν η οχι . ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ .
πλαστα ομολογα σε τραπεζες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . η καθε τραπεζα οταν γινεται αγοραπωλησια ΕΛΕΓΧΕΙ
και πλαστα απο τραπεζα σε τραπεζα δεν κυκλοφορουν .
οποτε το κρατος κανει εναν απλο ελεγχο . δινει τα στοιχεια δημοσια και βλεπουμε .
αλλα δεν το κανει και αυτο για μενα λεει πολλα. πολλα με στοιχεια ελεγε και ο μπουμπουκος.
οταν ηρθε η ωρα της δικης οπου εγιναν ελεγχοι
την εκανε με ελαφρα.
στοιχεια εχει και ο Σωρρας και ο Κυριος που λες .
ΚΑΝΕΝΑ απο τα 2 δεν μπορω εγω να ελεγξω.
δεν καταλαβαινω λοιπον το σκεπτικο σου
αφου δεν μπορω να βεβαιωσω κανενα απο τα 2 γιατι να πιστεψω καποιον απο τους 2 ????
- ostrako

Βασω αν καταλαβα καλα ,βαλανε παγκαρι υποστηριξης?
Αν το κανανε αυτο,πρωτος ο Σωρρας ειναι πολεμιος του.Εχει δημιουργηθει ηδη ,ενα θεμα ,με δημοσιογραφο που επερνε δωρακια για να στηριζει την END.Ο ραδιοφωνικος παραγωγος αυτος ειπε οτι ,ειναι φτωχαδακι,και ηταν αλτρουιστικες εισφορες εισητηριων ,για τις μετακινησεις του.[Αν καταλαβα σωστα]και δεν ηταν
κονομα, πανω στο ονομα Σωρρας.
Αν το κανανε αυτο,πρωτος ο Σωρρας ειναι πολεμιος του.Εχει δημιουργηθει ηδη ,ενα θεμα ,με δημοσιογραφο που επερνε δωρακια για να στηριζει την END.Ο ραδιοφωνικος παραγωγος αυτος ειπε οτι ,ειναι φτωχαδακι,και ηταν αλτρουιστικες εισφορες εισητηριων ,για τις μετακινησεις του.[Αν καταλαβα σωστα]και δεν ηταν
κονομα, πανω στο ονομα Σωρρας.
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 2 φορές
Στην Βασω
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Δεν πιστεύω σε σωτήρες.
Κανείς δεν πρέπει να περιμένει σωτήρες.
Ακόμα και αν είναι απατεώνας και πάλι καλός είναι.
Δεν θα τον πολεμούσα ούτε και θα ήμουν ενάντια.
Γιατί ο εχθρός είναι άλλος και είναι αλλού.
Ακόμα και αν είναι απατεώνας θα τάραζε τα νερά.
Όχι δεν πρέπει να περιμένει ο κόσμος Σωτήρες.
Αλλά πρέπει να καταλάβει καλά ότι το χρέος, τα ελλείμματα είναι μία ΑΠΑΤΗ και μας κυβερνάνε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Αν πολεμάς έναν που νομίζεις ότι είναι απατεώνας και αφήνεις τους προδότες να σε ρημάζουν ανενόχλητοι είναι χαζομάρα.
Δεν κάνω το Σώρρα θεό αλλά δεν θα μιλήσω εναντίον του.
Κανείς δεν πρέπει να περιμένει σωτήρες.
Ακόμα και αν είναι απατεώνας και πάλι καλός είναι.
Δεν θα τον πολεμούσα ούτε και θα ήμουν ενάντια.
Γιατί ο εχθρός είναι άλλος και είναι αλλού.
Ακόμα και αν είναι απατεώνας θα τάραζε τα νερά.
Όχι δεν πρέπει να περιμένει ο κόσμος Σωτήρες.
Αλλά πρέπει να καταλάβει καλά ότι το χρέος, τα ελλείμματα είναι μία ΑΠΑΤΗ και μας κυβερνάνε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Αν πολεμάς έναν που νομίζεις ότι είναι απατεώνας και αφήνεις τους προδότες να σε ρημάζουν ανενόχλητοι είναι χαζομάρα.
Δεν κάνω το Σώρρα θεό αλλά δεν θα μιλήσω εναντίον του.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ο Λαμπράκης στο δίωρο βίντεο αναφέρθηκε στους Έψιλον και στον Γκιόλβα.
Ο Γκιόλβας ήταν μεγάλος επιστήμονας αλλά όσο ζούσε τον θεωρούσαν τρελό επειδή ήταν έξω από τη συμβατική επιστήμη.
Οι μεγάλοι επιστήμονες που επινόησαν μεγάλες εφευρέσεις ήταν πάντα έξω από το κατεστημένο επιστημονικό ιερατείο. Δούλεψαν μόνοι τους και έξω από τους κατεστημένους κώδικες.
Και γιατί σας χαλάνε τα μεταφυσικά?
Και όλοι οι άλλοι που ψηφίζει ο κόσμος είναι μασώνοι.
Προσεύχονται στον Μπαφομετ και φοράνε ποδίτσες.
Αν είναι αυτοί ορθολογιστές..........
Ο Γκιόλβας ήταν μεγάλος επιστήμονας αλλά όσο ζούσε τον θεωρούσαν τρελό επειδή ήταν έξω από τη συμβατική επιστήμη.
Οι μεγάλοι επιστήμονες που επινόησαν μεγάλες εφευρέσεις ήταν πάντα έξω από το κατεστημένο επιστημονικό ιερατείο. Δούλεψαν μόνοι τους και έξω από τους κατεστημένους κώδικες.
-
Divine Sinner
Μηπως επειδη δεν ετεροπροσδιοριζομαστε βαση του "κοσμου" αλλα προσδιοριζομαστε βαση αυτου που θεωρουμε λογικο;doctormarkon έγραψε:Ο Λαμπράκης στο δίωρο βίντεο αναφέρθηκε στους Έψιλον και στον Γκιόλβα.
- ostrako

Φωτη τι λες?Τι ειπε η Μαρια και τι καταθετεις?Δηλαδη ειναι ψεματα?Δεν ισχυουν?
Ο κοσμος τα λεει?Βοηθησε με.
Ο κοσμος τα λεει?Βοηθησε με.
- Eva Luna

To λογικό ειναι και το δικαιο υποθετω.Divine Sinner έγραψε: Μηπως επειδη δεν ετεροπροσδιοριζομαστε βαση του "κοσμου" αλλα προσδιοριζομαστε βαση αυτου που θεωρουμε λογικο;
Μα στην προσπαθεια μας να κυνηγησουμε την λογικη σε καθε εκφανση της ζωης μας, να μην παρασυρθουμε
και πεσουμε στο σφαλμα του ορθολογισμου εκει που θα ειχε θεση μονο ο απλος και ορθος λόγος.
Ο ορθολογισμος ολα θελει να τα βλεπει υπο το στενο πρισμα της καρτεσιανης δοσμενης λογικης.
Ο ορθος λογος ειναι χωρις πρισματα και οπτικες γωνιες, ειναι το μετρο το ιδιο.
Ποσες φορες μου το υπενθυμιζω μα και παλι την πατάω, εχει δουλεψει πολυ βαθια ο καρτεσιανος προγραμματισμος.
- ostrako

http://kiwi6.com/file/f3884i8f3n
http://kiwi6.com/file/548y0150d6
http://kiwi6.com/file/ynkkub397r
Τα σημερινα λογια του Λαμπρακη.
http://kiwi6.com/file/548y0150d6
Τα σημερινα λογια του Λαμπρακη.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μαρία, το ότι μας κυβερνάνε προδότες, το ξέρουμε.
Αυτό είναι άλλο και άλλο το θέμα Σώρρας, και ΕΝΤ.
Το πρώτο το'χουμε δεδομένο,
το δεύτερο είναι υπό έρευνα. (τουλάχιστον από μένα)
Δεν κακολογώ, αλλά ούτε και εθελοτυφλώ, και ούτε φοβάμαι να πω τα πράγματα όπως τα βλέπω για να μη σπάσω αυγά. Και τα λέω όπως τα βλέπω...
Καπετάνιε, δεν κατάλαβες καλά. Αυτό που άκουσα από αρκετά αξιόπιστο άτομο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ με ΕΝΤ και Σώρρα - ούτε τους ήξερε καλά καλά- (πολύ σημαντικό αυτό) είναι ότι ο Σώρρας και οι συν αυτώ έστησαν παγκάρι. Αν όντως έγινε κάτι τέτοιο (ακόμα δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό) τότε κανένας λόγος (έξοδα μετακινήσεις/ταξίδια κλπ) δεν τους δικαιολογεί σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον.
'Ομως καλύτερα να μην τραβάμε άλλο αυτή την ιστορία για την ώρα, διότι μπορεί κάλλιστα όλο αυτό να είναι ράδιο αρβύλα.(και ειλικρινά το εύχομαι)
ΑΝ όμως δεν είναι, και αποδειχθεί ότι δεν είναι, τότε το πράγμα αλλάζει άρδην και ραγδαία, και εγώ προσωπικά θα σταθω απέναντί τους, γιατί αρκετά λαμόγια ρήμαξαν τον τόπο δε χρειάζονται κι άλλα. Η μεγάλη λέξη εδώ φυσικά, είναι το ΑΝ, γι'αυτό και κλείνω εδώ αυτό το θέμα. Θα το ξανανοίξω -και άγρια μάλιστα, μόνον ΑΝ αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ισχύει αυτό.
Από 'κει και πέρα, εγώ σιωπώ.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Όποιος δε με κατάλαβε, δε με πειράζει ούτε με απασχολεί.
Δικό του θέμα, δική του επιλογή.
Τα πράγματα είναι ρευστά και σε μια τέτοια ρευστότητα,
καλό είναι να βαστάμε και μικρά καλάθια και να μην ενδίδουμε
σε μεγαλοστομίες. (πρώτα σ'εμένα απευθύνω το δεύτερο)
Μπήκαμε στην εποχή του "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".
Στην πορεία θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, και σ'αυτούς που μπορεί να τη βλέπουν αλλιώς τώρα, αλλά και σε αυτούς που δε θέλουν να τη βλέπουν, αλλά αν αποκαλυφθεί η αλήθεια όπως λέω, θ'αναγκαστούν να τη δουν θέλουν δε θέλουν.
Αυτά από μένα.
Αυτό είναι άλλο και άλλο το θέμα Σώρρας, και ΕΝΤ.
Το πρώτο το'χουμε δεδομένο,
το δεύτερο είναι υπό έρευνα. (τουλάχιστον από μένα)
Δεν κακολογώ, αλλά ούτε και εθελοτυφλώ, και ούτε φοβάμαι να πω τα πράγματα όπως τα βλέπω για να μη σπάσω αυγά. Και τα λέω όπως τα βλέπω...
Καπετάνιε, δεν κατάλαβες καλά. Αυτό που άκουσα από αρκετά αξιόπιστο άτομο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ με ΕΝΤ και Σώρρα - ούτε τους ήξερε καλά καλά- (πολύ σημαντικό αυτό) είναι ότι ο Σώρρας και οι συν αυτώ έστησαν παγκάρι. Αν όντως έγινε κάτι τέτοιο (ακόμα δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό) τότε κανένας λόγος (έξοδα μετακινήσεις/ταξίδια κλπ) δεν τους δικαιολογεί σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον.
'Ομως καλύτερα να μην τραβάμε άλλο αυτή την ιστορία για την ώρα, διότι μπορεί κάλλιστα όλο αυτό να είναι ράδιο αρβύλα.(και ειλικρινά το εύχομαι)
ΑΝ όμως δεν είναι, και αποδειχθεί ότι δεν είναι, τότε το πράγμα αλλάζει άρδην και ραγδαία, και εγώ προσωπικά θα σταθω απέναντί τους, γιατί αρκετά λαμόγια ρήμαξαν τον τόπο δε χρειάζονται κι άλλα. Η μεγάλη λέξη εδώ φυσικά, είναι το ΑΝ, γι'αυτό και κλείνω εδώ αυτό το θέμα. Θα το ξανανοίξω -και άγρια μάλιστα, μόνον ΑΝ αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ισχύει αυτό.
Από 'κει και πέρα, εγώ σιωπώ.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Όποιος δε με κατάλαβε, δε με πειράζει ούτε με απασχολεί.
Δικό του θέμα, δική του επιλογή.
Τα πράγματα είναι ρευστά και σε μια τέτοια ρευστότητα,
καλό είναι να βαστάμε και μικρά καλάθια και να μην ενδίδουμε
σε μεγαλοστομίες. (πρώτα σ'εμένα απευθύνω το δεύτερο)
Μπήκαμε στην εποχή του "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".
Στην πορεία θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, και σ'αυτούς που μπορεί να τη βλέπουν αλλιώς τώρα, αλλά και σε αυτούς που δε θέλουν να τη βλέπουν, αλλά αν αποκαλυφθεί η αλήθεια όπως λέω, θ'αναγκαστούν να τη δουν θέλουν δε θέλουν.
Αυτά από μένα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Arela εδώ είναι ένα σημείο που δεν έχεις καταλάβει.ArELa έγραψε: Όταν ο κόσμος αράζει χαλαρά και περιμένει τους σωτήρες να τον σώσουν, είναι ό,τι καλύτερο για να περνάει την ατζέντα της η οποιαδήποτε κυβέρνηση. Δε θέλει πολύ κλικ κλικ.
δεν θέλουν τον κόσμο να αράζει χαλαρά.
κάνουν ότι μπορούν για να δραστηριοποιηθεί ο κόσμος.
έχουν πει χιλιάδες φόρες ότι
χωρίς εσάς
χωρίς την δική σας έμπρακτη αφύπνιση
χωρίς την δική σας θέληση δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα.
Σηκωθείτε. Εμείς είμαστε εδώ και μπορούμε.
δείξτε το μας. αποφασίστε το.
τι δεν καταλαβαίνεις?
Οι καταγγελίες του Λαμπράκη για τα elf που μπορουν να κοιμίζουν
στρατιές ολόκληρες σε ποιους και γιατί τις κάνει?
Όλες τις αποκαλύψεις που κάνει για όλους Καραμανλή Παπανδρέου
και το κακό συναπάντημα τις κάνει για να μας κοιμίσει
και μας βάλει να κάτσουμε αραχτοί στον καναπέ?
Εντάξει.
έχουν μια διαφορετική αντίληψη από άλλους
που φέρονται και άγονται ως επαναστάτες
αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος φέρετε και άγετε σαν επαναστάτης είναι κιόλας.
Προς το παρόν ο Σωρρας τουλάχιστον έχει σαν όπλα την πένα.
Θέλει τις υπογραφές συμπαράστασης.
Ούτε όπλα ούτε διαδηλώσεις.
Άλλον πόλεμο κάνουν προς το παρόν.
τι παγκάρι?ArELa έγραψε: Όταν άκουσα (από αξιόπιστο άτομο) ότι στήσανε παγκάρι στην Κρήτη και μάζεψαν λεφτά, επίσης ψιλοζορίστηκα. Δεν έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας αυτό, (και δε μου αρκεί μια μαρτυρία για να το'χω σίγουρο) αλλά αν αποδειχθεί και αν βεβαιωθώ απόλυτα, τότε ναι, θα τραβήξω ΠΟΛΥ χοντρό ζόρι και θα κηρύξω τον πόλεμο στην end μέχρι να πει the end.
Ποιο αξιόπιστο άτομο?
τι είναι πάλι τούτο?
Συμφωνώ απόλυτα.Τάλως έγραψε: Δεν παει ετσι .
και εγω μπορω να βρω αρθρα εναντια η υπερ του .
μονο ομως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ μπορει να ελεγξει το αληθες η το ψευδες του λογου του .
καθως υποτιθεται πως στο ονομα του κρατος ειναι κατατεθημενα τα ομολογα .
οταν καποιος εμπαιζει το κοινο αισθημα το κρατος πρεπει να επεμβει .
ΟΠΟΤΕ το κρατος πρεπει και εχει υποχρεωση να ΕΛΕΓΞΕΙ
αφου δεν το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ ειναι ΥΠΟΠΤΟ .
στο ιντερνετ μπορει ο καθε ενας απο εμας να γραψει υπερ η κατα .
το θεμα ειναι οτι τουλαχιστον αυτος εφερε μαρτυρες που κατεθεσαν στο δικαστηριο
με ορκο . που θα μπορουσαν να ειχαν συληφθει αν ειχαν χασει .
νομιζω ειναι ακομα τα στοιχεια υπερ του
το ελληνικό κράτος και οι Έλληνες προύχοντες έχουν την υποχρέωση να απαντήσουν.
Σε αυτούς απευθύνθηκε επίσημα και με τον νόμο
και αυτοί έχουν την υποχρέωση να του απαντήσουν. επισημα.
Και το αποφεύγουν.
Και όχι μόνο έφερε μάρτυρες που απέδειξαν του λόγου το αληθές
αλλά ότι του ζητήσουν το φέρνει.
δεν έχει κωλώσει πουθενά.
και με την Μαρία συμφωνώ.doctormarkon έγραψε:Ο Λαμπράκης στο δίωρο βίντεο αναφέρθηκε στους Έψιλον και στον Γκιόλβα.
Η ιστορία της END θα πάει μακριά.
Όστρακο μην απογοητεύεσαι και μην μπερδεύεσαι.
έχουν μπει λυτοί και δεμένοι για να διαστρεβλώσουν
αυτόν τον αγώνα- που δεν είναι εύκολος ούτως η άλλως-
και έχει και πολλά μέτωπα.
Η παρουσία της END σπάει πολλά κουτάκια, μαζεμένα.
Όταν τα κουτάκια (κοινώς the box )
σπάνε υπάρχει πόνος (γιατί υπάρχει ο αποχωρισμός του γνώριμου)
υπάρχει και ανασφάλεια υπάρχουν και πολλά ακόμη.
Για μένα η END είναι οι κομιστές του Νέου στον ελλαδικό χώρο τουλάχιστον.
και έχω σοβαρές υποψίες ότι το δίκτυο είναι μεγάλο και παγκόσμιο.
Δεν είναι τυχαίο που αναφέρονται στον πρόεδρο του equador και σε άλλες προσωπικότητες.
Είναι σαφές ότι κάτι γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο
και η END είναι, για μένα τουλάχιστον, σαφέστατα εναντίον της ΝΤΠ
και σε καμιά περίπτωση δεν παίζει το παιχνιδάκι των ελιτ,
εδώ στην Ελλάδα η και αλλού
Απορώ μάλιστα πως δεν μπορουν να το δουν μερικοί μερικοί.
Επίσης έχω σταματήσει να να θέλω να πείσω το περιβάλλον μου
για τους σκοπούς της end.
Της έχω εμπιστοσύνη και θα γίνουν όλα κατά πως πρέπει.
Το μόνο που θέλω είναι να γίνει γρήγορα.
Και αυτό δυστυχώς εξαρτάται από εμάς και μόνον. Όχι από την END.
οκ πατώντας το "υποβολή" είδα το μήνυμα σου για το παγκάρι αρέλα.
Ελεος!!
Δεν έχει σχέση,το αξιόπιστο άτομο, με την end, δεν τους ξέρει καλά καλά
αλλά ξέρει ότι έβγαλαν παγκάρι.
Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω
Ποιος είναι ο ευκολόπιστος? εσύ η εγώ.
Θα δείξει.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν τους ξέρει καλά καλά ΙΟΝ, διότι δεν τους παρακολουθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις? Ωστόσο η κοινωνία είναι μικρή (εκεί που ζει) και το έμαθε γιατί έγινε στην πόλη του. Δεν είπα ότι το πίστεψα αβλεπί για να με λες ευκολόπιστη. Απεναντίας, είπα πως στην πορεία θα φανεί αν είναι ράδιο αρβύλα ή αλήθεια. Ούτε αυτό το κατάλαβες?
Ρωτάς "ποιος είναι ευκολόπιστος?"... δεν σε είπα ποτέ ευκολόπιστη.
Πιστεύω ότι επέλεξες απολύτως συνειδητά να εναποθέσεις πίστη και ψυχή στην ΕΝΤ και το εγχείρημά της. Κατά την κρίση μου αυτό είναι λάθος, αλλά αυτή είναι η δική μου κρίση, και ουδέποτε διεκδίκησα το αλάθητό της.
Τις καταγγελίες του λαμπράκη για τα ελφ πότε τις άκουσες, και πότε άκουσες τον Λαμπρόπουλο? ή μάλλον πότε είδες την ανάρτησή του στον μαντατοφόρο που είχα φέρει πολύ νωρίτερα (από το βίντεο) στα ΙΔΕΟ? Πριν από τα μέσα του Μάη ΔΕΝ το είπε. Αλλά πάλι ο λαμπράκης ανακάλυψε την πυρίτιδα για σένα...
Σίγουρα δείχνουν ότι είναι εναντίον της ΝΤΠ, και δεν αντιτάχθηκα ποτέ σ'αυτό.
Μπορεί να παροτρύνουν να σηκωθούμε, (και πολύ καλά κάνουν) αλλά και πάλι δεν ανακάλυψαν την πυρίτιδα, είναι πολλοί που κάνουν το ίδιο και το'καναν και πολύ πριν εμφανιστεί η ΕΝΤ... τι δίνει περισσότερη αξία στις παροτρύνσεις της ΕΝΤ από αυτές των άλλων? κι εμείς (πολλοί "εμείς" ) με την πένα μας σαν όπλο αν θες παροτρύναμε και εδώ μέσα και αλλού, κι ο Καζάκης το ίδιο κάνει με κάθε τόνο και τρόπο και πολύ πιο έμπρακτα από μια πένα στο νετ, αλλά παρ'όλα αυτά, η αδράνεια (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) είναι οδυνηρά εμφανής, μαζί με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών. Θες τα ελφ? Θες οι ψεκασμοί? θες το σοκ και δέος, θες τα απανωτά χτυπήματα των κερατάδων, ναι, όλα αυτά... μήπως και ο εφησυχασμός των οπαδών της ΕΝΤ τουλάχιστον, πως αυτοί θα τα τακτοποιήσουν όλα ως "κομιστές του Νέου" στην Ελλάδα;
Η ΕΝΤ (όποια απ'τις δύο) αφυπνίζει κόσμο, κι αυτό το επικροτώ απ'την αρχή.
Δε θα είμαι συνέχεια με παλαμάκια όμως. Δεν ωφελεί και δε βοηθά κανέναν και τίποτα η μονότονη και μονομερής επικρότηση...
Έρχομαι να θέσω και θέματα που μου τσιγκλάνε το μυαλό, όχι να κάνω χαρούλες γι'αυτά που δέχομαι πως είναι θετικά. In a nutshell...
Το γαμημένο το χρηματικό να μην προτασσόταν έτσι όπως ΔΕΝ ισχύει,
και θα τους στήριζα ολοκληρωτικά. Στο χρηματικό μου κόβεται το αυγολέμονο εμένα...
Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου ότι κάτι παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που ΚΥΡΙΑΡΧΑ παίζει είναι ένας πόλεμος πνευματικός που μαίνεται άγρια σε άλλες διαστάσεις, και που στο υλικό εκφράζεται μ'αυτά που βλέπουμε γύρω μας....
Σ'αυτόν τον άγριο πόλεμο που μαίνεται, δεν μπορείς να διαφωνήσεις ότι και πολλοί εμφανίζονται (και θα εμφανιστούν) σαν άγγελοι-φωτεινοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι σκοτεινοί.
Στο βαθμό που η ΕΝΤ εμπλέκει ΚΑΙ το χρήμα (600 ουχί χειροπιαστά δις), πράγμα που είναι ΕΦΕΥΡΗΜΑ των σκοτεινών και ΟΠΛΟ για να μαζεύουν λάφυρα, ενεεργειών και ψυχών, εμένα δε γίνεται να μη με φρενάρει κάτι. Εσένα δε σε φρενάρει τίποτα, κι αυτό είναι επιλογή σου απολύτως σεβαστή, αλλά πρέπει να σεβαστείς κι εσύ ότι εγώ δε μπορώ να συμβαδίσω με αυτή τη συγκεκριμένη επιλογή σου (για λόγους που έχω ήδη αναφέρει) κι όταν εκφράζω την αδυναμία μου να συμβαδίσω, θα το εκτιμούσα αν δε με "ζωγράφιζες" εύγλωττα και αν δε με αντιμετώπιζες σαν "εχθρό" ή ανόητη ή εξ ορισμού προκατειλημμένη. Διότι τότε συμβάλλεις στη δημιουργία διχασμών και παρατάξεων, πράγμα στο οποίο η ενωτική(?) ΕΝΤ υποτίθεται ότι είναι αντίθετη.
Δεν είμαι τίποτα απ'αυτά. Απλά διατηρώ πολλές επιφυλάξεις και αυτό δεν είναι ούτε αδόκιμο. ούτε απαγορευτικό, ούτε βλακεία. Ή τουλάχιστον δε θα'πρεπε να είναι...ακόμα και στη σκέψη αυτών που έχουν δοθεί ψυχή τε και σώματι στην ΕΝΤ. Αν είναι, το πρόβλημα (γιατί ΕΙΝΑΙ πρόβλημα) είναι δικό τους και όχι δικό μου.
Ρωτάς "ποιος είναι ευκολόπιστος?"... δεν σε είπα ποτέ ευκολόπιστη.
Πιστεύω ότι επέλεξες απολύτως συνειδητά να εναποθέσεις πίστη και ψυχή στην ΕΝΤ και το εγχείρημά της. Κατά την κρίση μου αυτό είναι λάθος, αλλά αυτή είναι η δική μου κρίση, και ουδέποτε διεκδίκησα το αλάθητό της.
Τις καταγγελίες του λαμπράκη για τα ελφ πότε τις άκουσες, και πότε άκουσες τον Λαμπρόπουλο? ή μάλλον πότε είδες την ανάρτησή του στον μαντατοφόρο που είχα φέρει πολύ νωρίτερα (από το βίντεο) στα ΙΔΕΟ? Πριν από τα μέσα του Μάη ΔΕΝ το είπε. Αλλά πάλι ο λαμπράκης ανακάλυψε την πυρίτιδα για σένα...
Σίγουρα δείχνουν ότι είναι εναντίον της ΝΤΠ, και δεν αντιτάχθηκα ποτέ σ'αυτό.
Μπορεί να παροτρύνουν να σηκωθούμε, (και πολύ καλά κάνουν) αλλά και πάλι δεν ανακάλυψαν την πυρίτιδα, είναι πολλοί που κάνουν το ίδιο και το'καναν και πολύ πριν εμφανιστεί η ΕΝΤ... τι δίνει περισσότερη αξία στις παροτρύνσεις της ΕΝΤ από αυτές των άλλων? κι εμείς (πολλοί "εμείς" ) με την πένα μας σαν όπλο αν θες παροτρύναμε και εδώ μέσα και αλλού, κι ο Καζάκης το ίδιο κάνει με κάθε τόνο και τρόπο και πολύ πιο έμπρακτα από μια πένα στο νετ, αλλά παρ'όλα αυτά, η αδράνεια (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) είναι οδυνηρά εμφανής, μαζί με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών. Θες τα ελφ? Θες οι ψεκασμοί? θες το σοκ και δέος, θες τα απανωτά χτυπήματα των κερατάδων, ναι, όλα αυτά... μήπως και ο εφησυχασμός των οπαδών της ΕΝΤ τουλάχιστον, πως αυτοί θα τα τακτοποιήσουν όλα ως "κομιστές του Νέου" στην Ελλάδα;
Η ΕΝΤ (όποια απ'τις δύο) αφυπνίζει κόσμο, κι αυτό το επικροτώ απ'την αρχή.
Δε θα είμαι συνέχεια με παλαμάκια όμως. Δεν ωφελεί και δε βοηθά κανέναν και τίποτα η μονότονη και μονομερής επικρότηση...
Έρχομαι να θέσω και θέματα που μου τσιγκλάνε το μυαλό, όχι να κάνω χαρούλες γι'αυτά που δέχομαι πως είναι θετικά. In a nutshell...
Το γαμημένο το χρηματικό να μην προτασσόταν έτσι όπως ΔΕΝ ισχύει,
και θα τους στήριζα ολοκληρωτικά. Στο χρηματικό μου κόβεται το αυγολέμονο εμένα...
Θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου ότι κάτι παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό που ΚΥΡΙΑΡΧΑ παίζει είναι ένας πόλεμος πνευματικός που μαίνεται άγρια σε άλλες διαστάσεις, και που στο υλικό εκφράζεται μ'αυτά που βλέπουμε γύρω μας....
Σ'αυτόν τον άγριο πόλεμο που μαίνεται, δεν μπορείς να διαφωνήσεις ότι και πολλοί εμφανίζονται (και θα εμφανιστούν) σαν άγγελοι-φωτεινοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι σκοτεινοί.
Στο βαθμό που η ΕΝΤ εμπλέκει ΚΑΙ το χρήμα (600 ουχί χειροπιαστά δις), πράγμα που είναι ΕΦΕΥΡΗΜΑ των σκοτεινών και ΟΠΛΟ για να μαζεύουν λάφυρα, ενεεργειών και ψυχών, εμένα δε γίνεται να μη με φρενάρει κάτι. Εσένα δε σε φρενάρει τίποτα, κι αυτό είναι επιλογή σου απολύτως σεβαστή, αλλά πρέπει να σεβαστείς κι εσύ ότι εγώ δε μπορώ να συμβαδίσω με αυτή τη συγκεκριμένη επιλογή σου (για λόγους που έχω ήδη αναφέρει) κι όταν εκφράζω την αδυναμία μου να συμβαδίσω, θα το εκτιμούσα αν δε με "ζωγράφιζες" εύγλωττα και αν δε με αντιμετώπιζες σαν "εχθρό" ή ανόητη ή εξ ορισμού προκατειλημμένη. Διότι τότε συμβάλλεις στη δημιουργία διχασμών και παρατάξεων, πράγμα στο οποίο η ενωτική(?) ΕΝΤ υποτίθεται ότι είναι αντίθετη.
Δεν είμαι τίποτα απ'αυτά. Απλά διατηρώ πολλές επιφυλάξεις και αυτό δεν είναι ούτε αδόκιμο. ούτε απαγορευτικό, ούτε βλακεία. Ή τουλάχιστον δε θα'πρεπε να είναι...ακόμα και στη σκέψη αυτών που έχουν δοθεί ψυχή τε και σώματι στην ΕΝΤ. Αν είναι, το πρόβλημα (γιατί ΕΙΝΑΙ πρόβλημα) είναι δικό τους και όχι δικό μου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος

Έχεις δίκιο Αρέλα είναι υπό έρευνα.
Αλλά δεν πρέπει να κάνουμε επίθεση σε ότι είναι "υπό έρευνα"
Κάθομαι σε απόσταση και παρατηρώ τα γεγονότα.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν επηρεάστηκαν οι προδότες, αν τους άγγιξε ή αν αδιαφορούν πλήρως.
Κάθομαι σε απόσταση και παρατηρώ τα γεγονότα.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν επηρεάστηκαν οι προδότες, αν τους άγγιξε ή αν αδιαφορούν πλήρως.
- ostrako

Καλημερα σας.
Βασω μηπως ηθελες να μου γραψεις,καλα καταλαβες?Απο τι στιγμη που σε ρωτω,καλα καταλαβα?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΜΑΙ.Φιλος συμπαραστατης,συνοδοιπορος ,ανα
ζητησης.Ακροατης και Μητσος.
Ο Καζακης Βασω ζητα ,να ξεσηκωθει ο κοσμος.Εχετε ιδεα τι συμβαινει στην παραγματικοτητα σε ενα ,ξεσηκομο?
Αιμα,καταστροφη,ευκαιρια για πρωσοπικες εκδικησεις,θανατος και μαυριλα.Προσγειωθητε.Δεν ζητε σε ιδεατο ,κοσμο.Μητσος ειμαι, αγαθος σε προθεσεις αλλα σκεφτομαι ελευθερος.Ευκαιρια των σκοτεινων, να καθαρισουν
τους φωτεινους.Λυπαμαι αν δεν το βλεπετε.Καπου διαβασα οτι,ο Καζακης ,ηταν υπαλληλος της Μοργκαν,καποιος μου ειπε οτι ,ουτε πτυχιο εχει,με αριστερες ριζες,σε μια χωρα που την αριστερα την εχει σβησει
απο τον χαρτη.Τοσο γρηγορα, τον γειωνουν στην συνειδηση τους,μονο απο εικονα.
Δεν τον κατηγορω δεν με ενδιαφερει,να το κανω δεν ειπα ποτε κατι ,αρνητικο να χαλασω καμια σουπα.Δεν τρωω,απο κανενος το καζανι και ουτε με ενδιαφερε, ποτε να φαω και δεν εχω καν την προθεση να αρχισω να το κανω.
Μπορω να κανω το συνηγορο του ,''εξω απο εδω''για ολους.Μεχρι και για το ιδιο μου, το εγω .Αν θα το κανω,το λεω και δεν αφηνω ερωτηματικα.Οταν καποιος καθετε χαλαρα και εχει το ιδιο στυλακι,συνομιλοντας
με συστιμικους ,αναλυοντας αποψεις ,εμενα δεν μου λεει τιποτα.Το εργο αυτο το βλεπω χρονια.
Δεν με πειθει κανενας.Τι αποκαλυψεις εχει κανει ο Καζακης πχ,που εριξαν γροθια στο μαχαιρι?Τις γνωστες και πεπατιμενες .Εδω απο την Αλλη,εμαθα,οτι με τα λεφτα των προπαπων μου,χρηματοδοτηθηκε ο Χιτλερ,και
πολιτικοι ,που νομιζαμε εθνοπατερες ηταν οι καταστροφεις μας.Παγκοσμια λαμογια με προδοτες μας ξεριζοσανε.Αυτα δεν εχουν κομα ,δογμα και μας αφορουν ολους.Ο Σωρρας δεν θελει να κατσει σε πανελ μαζι τους για να απλωσει τα επιχειρηματα του.Απαιτει να παρουμε τα κλεμμενα του Εθνους και τα υλικα και τα πνευματικα.Δεν θα ζω αρνηση σε κανεναν που λεει κατι τετοιο.Αναζητω την Αληθεια και επιτελους ,ας παρουν
θεση οι τοσοι,διαβασμενοι της Χωρας.Ας αναλαβει εισαγγελεας,την υποθεση,Ας αναλαβουν οι ομογενεις ,σε αλλες χωρες με τα δικα τους οπλα.Τοσο πια αφηνουν ,ενα Σωρρα να τους την λεει.Ειναι ενα κουνουπι,για αυτους, που οτι ωρα θελουν,τον σβηνουν?Ας το κανουν γιατι δεν εχει νοημα,να ασχολουμε με κουνουπια,με
πειραζει,παντα με πειραζε.Εχω να ταισω,τα παιδια μου και τα παιδια του γειτονα.Πεινανε και περιμενουν απο εμενα να τα ταισω...
Βασω μηπως ηθελες να μου γραψεις,καλα καταλαβες?Απο τι στιγμη που σε ρωτω,καλα καταλαβα?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ.ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΜΑΙ.Φιλος συμπαραστατης,συνοδοιπορος ,ανα
ζητησης.Ακροατης και Μητσος.
Ο Καζακης Βασω ζητα ,να ξεσηκωθει ο κοσμος.Εχετε ιδεα τι συμβαινει στην παραγματικοτητα σε ενα ,ξεσηκομο?
Αιμα,καταστροφη,ευκαιρια για πρωσοπικες εκδικησεις,θανατος και μαυριλα.Προσγειωθητε.Δεν ζητε σε ιδεατο ,κοσμο.Μητσος ειμαι, αγαθος σε προθεσεις αλλα σκεφτομαι ελευθερος.Ευκαιρια των σκοτεινων, να καθαρισουν
τους φωτεινους.Λυπαμαι αν δεν το βλεπετε.Καπου διαβασα οτι,ο Καζακης ,ηταν υπαλληλος της Μοργκαν,καποιος μου ειπε οτι ,ουτε πτυχιο εχει,με αριστερες ριζες,σε μια χωρα που την αριστερα την εχει σβησει
απο τον χαρτη.Τοσο γρηγορα, τον γειωνουν στην συνειδηση τους,μονο απο εικονα.
Δεν τον κατηγορω δεν με ενδιαφερει,να το κανω δεν ειπα ποτε κατι ,αρνητικο να χαλασω καμια σουπα.Δεν τρωω,απο κανενος το καζανι και ουτε με ενδιαφερε, ποτε να φαω και δεν εχω καν την προθεση να αρχισω να το κανω.
Μπορω να κανω το συνηγορο του ,''εξω απο εδω''για ολους.Μεχρι και για το ιδιο μου, το εγω .Αν θα το κανω,το λεω και δεν αφηνω ερωτηματικα.Οταν καποιος καθετε χαλαρα και εχει το ιδιο στυλακι,συνομιλοντας
με συστιμικους ,αναλυοντας αποψεις ,εμενα δεν μου λεει τιποτα.Το εργο αυτο το βλεπω χρονια.
Δεν με πειθει κανενας.Τι αποκαλυψεις εχει κανει ο Καζακης πχ,που εριξαν γροθια στο μαχαιρι?Τις γνωστες και πεπατιμενες .Εδω απο την Αλλη,εμαθα,οτι με τα λεφτα των προπαπων μου,χρηματοδοτηθηκε ο Χιτλερ,και
πολιτικοι ,που νομιζαμε εθνοπατερες ηταν οι καταστροφεις μας.Παγκοσμια λαμογια με προδοτες μας ξεριζοσανε.Αυτα δεν εχουν κομα ,δογμα και μας αφορουν ολους.Ο Σωρρας δεν θελει να κατσει σε πανελ μαζι τους για να απλωσει τα επιχειρηματα του.Απαιτει να παρουμε τα κλεμμενα του Εθνους και τα υλικα και τα πνευματικα.Δεν θα ζω αρνηση σε κανεναν που λεει κατι τετοιο.Αναζητω την Αληθεια και επιτελους ,ας παρουν
θεση οι τοσοι,διαβασμενοι της Χωρας.Ας αναλαβει εισαγγελεας,την υποθεση,Ας αναλαβουν οι ομογενεις ,σε αλλες χωρες με τα δικα τους οπλα.Τοσο πια αφηνουν ,ενα Σωρρα να τους την λεει.Ειναι ενα κουνουπι,για αυτους, που οτι ωρα θελουν,τον σβηνουν?Ας το κανουν γιατι δεν εχει νοημα,να ασχολουμε με κουνουπια,με
πειραζει,παντα με πειραζε.Εχω να ταισω,τα παιδια μου και τα παιδια του γειτονα.Πεινανε και περιμενουν απο εμενα να τα ταισω...
- Eva Luna

ostraka sos έγραψε: Ο Καζακης Βασω ζητα ,να ξεσηκωθει ο κοσμος.Εχετε ιδεα τι συμβαινει στην παραγματικοτητα σε ενα ,ξεσηκομο?
Αιμα,καταστροφη,ευκαιρια για πρωσοπικες εκδικησεις,θανατος και μαυριλα.
E, ναι! Αυτο κι αν με εκφραζει μιας και ημουν απο την αρχη εναντιον τετοιων καθολικων λυσεων.
Δεν θελω τη βια. Δεν θελω η Ελλαδα να καταντησει Αιγυπτος, Τουρκια, Βραζιλια, Λιβυη ή κατι
χειροτερο. Κινδυνευουμε και το διαισθανομαστε αυτο γιατι καθομαστε πανω σε αναμμενα καρβουνα,
η ιδια η γεωπολιτικη μας θεση μας προδιδει και μας αβανταρει ταυτοχρονα νομιζω.
Ας μην πεταξουμε το αβανταζ, ας μην υποχωρησουμε μπροστα στην αρνητικοτητα.
Ενα λογικο ενδεχομενο για τον ουδετερο παρατηρητη ειναι να αποτελουν εναν σιγαστηρα πιθανης κοινωνικης εκρηξης.
Ενα αλλο εξισου λογικο ενδεχομενο (κατ εμε πιο λογικο) ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να αποφευχθει οποιουδηποτε
ειδους κοινωνικης αναφλεξης στην Ελλαδα.
Ακουστε, το τελευταιο ακουστικο αρχειο της χτεσινοβραδυνης εκδηλωσης στην Κρητη. Απαντωντας σε ερωτησεις κοινου
ο Λαμπρακης εκανε μια νυξη σε πιθανοτητα κοινωνικου μπαμ στην Ελλαδα απο Φεβρουαριο εως Απριλιο.
Τα ακουγα ζωντανα, ωστοσο δεν εχω ακουσει καθολου το πρωτο δυωρο ομιλιας.
- ostrako

Εγω τωρα τον ακουω. 
- ArELa
- Founder-Administrator

Σωστά. Γι'αυτό κι εγώ δεν επιτίθεμαι.doctormarkon έγραψε:Έχεις δίκιο Αρέλα είναι υπό έρευνα.
Απαντίας...
...αυτό ακριβώς (όπως το είπες) κάνω.Κάθομαι σε απόσταση και παρατηρώ τα γεγονότα.
Είναι άλλο να εκφράζεις πράγματα που "δεν σου κολλάνε"
και άλλο να επιτίθεσαι. (αν αυτό που έκανα σ'αυτό το νήμα, το εκλαμβάνεις σαν επίθεση, τότε δε μ'έχεις δει να επιτίθεμαι κούκλα
+1Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν επηρεάστηκαν οι προδότες, αν τους άγγιξε ή αν αδιαφορούν πλήρως.
Αίμα (θανάτους) και καταστροφή βιώνουμε τώρα που αδρανούμε.ostraka sos έγραψε:Ο Καζακης Βασω ζητα ,να ξεσηκωθει ο κοσμος.Εχετε ιδεα τι συμβαινει στην παραγματικοτητα σε ενα ,ξεσηκομο?
Αιμα,καταστροφη,ευκαιρια για πρωσοπικες εκδικησεις,θανατος και μαυριλα.
Το τι ακριβώς ζητάει ο καζάκης, θα το ακούσεις σ'αυτό το δίλεπτο
http://www.tubechop.com/watch/1384288
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ArELa έγραψε:Αίμα (θανάτους) και καταστροφή βιώνουμε τώρα που αδρανούμε.
Το τι ακριβώς ζητάει ο καζάκης, θα το ακούσεις σ'αυτό το δίλεπτο
http://www.tubechop.com/watch/1384288
- ostrako

Κατα το τελος ρωτανε πολιτες.Ακουστε ερωτηματα και απαντησεις.Ολη η ομιλια αξιζει, αν θελετε ακουστε.
Τον Καζακη Βασω τον εχω ακουσει πολλες φορες.Τον ανακαλυψα πριν μπω στα Ιδεο.
Ευχομαι να εχεις ,ακουσει ,τον Λαμπρακη,τουλαχιστον οσες φορες,εχω ακουσει τον Καζακη.
Κατα το τελος ρωτανε πολιτες.Ακουστε ερωτηματα και απαντησεις.Ολη η ομιλια αξιζει, αν θελετε ακουστε.
Τον Καζακη Βασω τον εχω ακουσει πολλες φορες.Τον ανακαλυψα πριν μπω στα Ιδεο.
Ευχομαι να εχεις ,ακουσει ,τον Λαμπρακη,τουλαχιστον οσες φορες,εχω ακουσει τον Καζακη.
- ArELa
- Founder-Administrator

ε, λοιπόν, δε χάνεις τίποτα να ακούσεις κι αυτό το δίλεπτο.ostraka sos έγραψε:Τον Καζακη Βασω τον εχω ακουσει πολλες φορες.
τον έχω ακούσει αρκετά ώστε να επιβεβαιώνω ότι είναι ενήμερος για τα της ΝΤΠ,ostraka sos έγραψε:Ευχομαι να εχεις ,ακουσει ,τον Λαμπρακη,τουλαχιστον οσες φορες,εχω ακουσει τον Καζακη.
Απλά για μένα, δεν έχει ανακαλύψει την πυρίτιδα. Αυτά που λέει συγκεντρωτικά τα έχω βρει μονάχη μου στα 15 χρόνια που την ψάχνω. Δεν ξέρω αν κανείς διευρύνει συνειδητότητες και εμπεδώνει αρκετά αν του σερβιριστούν όλα στο πιάτο χωρίς προσωπική του έρευνα με ιδρώτα αίμα και ξενύχτια, αλλά ο ίδιος ο Λαμπράκης λέει πράγματα διαφωτιστικότατα και δίνει γερό ερέθισμα και έναυσηα ν'αρχίσει ο άλλος να την ψάχνει και να διευρύνει το αντιληπτικό του πεδίο, και σ'αυτό το κομμάτι ασφαλώς και τον επικροτώ. Οι αφυπνιστές ποτέ δεν είναι αρκετοί και χρειάζονται στην ανθρωπότητα για να μεταδίδουν το φως.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble