Δημήτρης Καζάκης 2
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Δημήτρης Καζάκης 2
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Στο πρώτο μέρος, στο 1.03.51, μιλάει για τη ληστοσυμμορία των 40 χρηματοπιστωτικών οργανισμών που ελέγχουν 2.500 με 3 εκατομμύρια επιχειρήσεις στον κόσμο και διακινούν 1.200 τρισεκατομμύρια. Που είναι οι κατ εξοχήν πρωταγωνιστές των παγκόσμιων εξελίξεων και οι εκπρόσωποι των κρατών βαράνε προσοχή μπροστά τους.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
Προς Βαγγέλη:
Σήμερα άκουσα τον Καζάκη να μιλάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια αναφορά, απλά τώρα σημειώνω την εκπομπή και θα σου την κολλήσω στα χαριτωμένα σου μούτρα. (Δε γινοταν βλέπεις να ψάχνω όλες τις προηγουμενες εκπομπές για να σου βρω εσένα που και κάθε πότε τα έλεγε αυτά)
Λινκ με επακριβές χρονικό σημείο θα σου δοθεί αργότερα (όταν θα έχει καταχωρηθεί η σημερινή εκπομπή).
Με το που θα το ακούσεις, αναμένω άμεση αναδίπλωσή σου, όπως μας είχες υποσχεθεί.![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Σήμερα άκουσα τον Καζάκη να μιλάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια αναφορά, απλά τώρα σημειώνω την εκπομπή και θα σου την κολλήσω στα χαριτωμένα σου μούτρα. (Δε γινοταν βλέπεις να ψάχνω όλες τις προηγουμενες εκπομπές για να σου βρω εσένα που και κάθε πότε τα έλεγε αυτά)
Λινκ με επακριβές χρονικό σημείο θα σου δοθεί αργότερα (όταν θα έχει καταχωρηθεί η σημερινή εκπομπή).
Με το που θα το ακούσεις, αναμένω άμεση αναδίπλωσή σου, όπως μας είχες υποσχεθεί.
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Στην ΝΤΠ άρχισε να αναφέρεται προσφάτως, μια δυο βδομάδες... σε παλαιότερες ομιλίες του δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Πες τα ρε εξόριστε...
Τι να μας τρίψεις στα μούτρα..
Από όταν έφυγαν οι αριστερίζοντες άρχισε τα περί ΝΤΠ και τις λαμπαδηδρομίες.
Δεν μπορώ να γράψω εδώ τι παίζει με τον κύριο Καζάκη...
Λατρέψτε τον.
Όπως "γέλασα" πικρά με τον κύριο Εζέλ και τους αγανακτισμένους του, έτσι τώρα σε ένα χρόνο θα "γελάσω" πικρά με τους λαμπαδηδρόμους (αλήθεια ποιοι έκαναν λαμπαδηδρομίες, μήπως θυμάστε?) του Καζάκη.
Ντροπή ρε γαμώτο, ντροπή...
Τι να μας τρίψεις στα μούτρα..
Δεν μπορώ να γράψω εδώ τι παίζει με τον κύριο Καζάκη...
Λατρέψτε τον.
Όπως "γέλασα" πικρά με τον κύριο Εζέλ και τους αγανακτισμένους του, έτσι τώρα σε ένα χρόνο θα "γελάσω" πικρά με τους λαμπαδηδρόμους (αλήθεια ποιοι έκαναν λαμπαδηδρομίες, μήπως θυμάστε?) του Καζάκη.
Ντροπή ρε γαμώτο, ντροπή...
- ArELa
- Founder-Administrator
Κάνεις λάθος...exiled έγραψε:Στην ΝΤΠ άρχισε να αναφέρεται προσφάτως, μια δυο βδομάδες... σε παλαιότερες ομιλίες του δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά.
Τον ακούω μήνες, και έχω ακούσει με τ'αυτιά μου να κάνει αναφορές και παλιότερα.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό...
Το θέμα είναι, πως κάποτε σ'αυτό εδώ το ποστ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 18#p161218 είπεςfreeromios έγραψε:Τι να μας τρίψεις στα μούτρα..
Το βρήκα, και φρέσκο φρέσκο, κι΄ολας, αλλά τώρα μας τα γυρνάς... και μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...Φέρτο μου, χώστο μου στα μούτρα και θα ζητήσω και συγγνώμη.. Για να δούμε. Θα το βρεις?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Πολύ σταθερός και αξιόπιστος είσαι στις τοποθετήσεις σου...
Μου κάνεις κάτι σαν τον καφέ "και ναι και όχι"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Λοιπόν όλη η σημερινη εκπομπή ήταν αξιολογη.
Φωτη ακου τον χωρίς τα ιδεολογικά πατομπούκαλα έστω και μια φορα, και πες μου τι ακριβώς αντιπάθησες στα λεγόμενά του. Θα με ενδιέφερε να τα ακούσω. Πού ακριβώς διαφωνείς... Κι εσύ κι ο εξόριστος. Και ξεκολλήστε τέλος πάντων από κόμματα/παρατάξεις και τα υπόλοιπα. Τα πράγματα και οι εξελίξεις τα'χουν ξεπεράσει αυτα προ πολλού. Τώρα σύσωμο το πολιτικό σύστημα δρα και κινείται στα πλαίσια του ευρωλιγουρισμου, κι αν κάποιες τοποθετήσεις της αριστεράς πάνε και καλά κόντρα στα αίσχη, παραμένουν απλά τοποθετήσεις και μάλιστα χλιαρές, αντί να'χουν ξεσηκώσει το συμπαν...
Ακουσε πώς σχολιάζει Τσίπρα, ΚΚΕ, Σαμαρά, Καρατζα κλπ, και τι είπε για τον Γλέζο... θα'θελα να το σχολιάσεις (σχολιάσετε) και αυτό.
η εκπομπή είναι αυτή
http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=13 ... 5&prodId=5
Ακούστε ειδικά από το 30 λεπτό και μετά.
Βαγγεληηηηηηη το 41-42 λεπτό σε γυρεύει (περί νεοταξίλας)
![bye :bye:](./images/smilies/bye2.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εγω θεωρω τον κομμουνισμο επικινδυνο χωρις να εντάσομαι σε καμια ακροδεξιά.Φωτη ακου τον χωρίς τα ιδεολογικά πατομπούκαλα έστω και μια φορα, και πες μου τι ακριβώς αντιπάθησες στα λεγόμενά του. Θα με ενδιέφερε να τα ακούσω. Πού ακριβώς διαφωνείς... Κι εσύ κι ο εξόριστος. Και ξεκολλήστε τέλος πάντων από κόμματα/παρατάξεις και τα υπόλοιπα. Τα πράγματα και οι εξελίξεις τα'χουν ξεπεράσει αυτα προ πολλού.
Δεν εχω κανεναν ιδεολογικό λόγο να το κάνω.
Απλα αυτην την ιστορικη αλήθεια γνωρίζω.
αυτά.
Οσων αφορα αυτα που λεει ο καζάκης. απλα ερασιτεχνισμός.
Απορώ γιατι τσιμπάτε.
Εχει πάρει απο δω και απο κει. δεν λεει κατι δικό του δεν ειναι και κανας λένιν.
κι όμως παρ όλο τον ερασιτεχνισμό του και το κόψε ράψε ο κόσμος τσιμπάει.
Divine η παρατήρησή σου περί ερασιτεχνισμού είναι όλα τα λεφτά.
Όσο για τον Καζάκη επιμένω ότι τώρα ξεκίνησε να μιλάει για ΝΤΠ αφότου του έφυγαν όλα τα Δυτικά Προάστια.
Παρότι λοιπόν είχα υποσχεθεί ότι θα ζητήσω συγγνώμη εάν μου φέρεις ένα απόσπασμα περί ΝΤΠ (εννοείται προγενέστερο της δικής μου υπόσχεσης) εγώ ζητάω συγγνώμη έστω και αν το είπε εκ των υστέρων.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δημήτρης (αλήθεια τι δουλειά κάνει?) δεν είναι Μασώνος, Νεοταξίτης ή πράκτορας των Γερμανών του Κοντομηνά.
Ότι δεν είναι η αντίθεση στην θέση. Hegel.. Θυμάστε Αντινεοταξίτες μου τι έγραφε ο Σάττον?
Δεν λέω ότι είναι κάτι από τα ανωτέρω. Αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις περί του εναντίου.
Και κυρίως η απραξία του (όλο λόγια) και η συμπεριφορά του στο ΕΠΑΜ που το οδηγεί ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ στην κομματικοποίηση και στη στελέχωση με λέσια, αποτυχημένα δεκανίκια εργατοπατέρων, πλασιέδες βιβλίων (έχετε και εδώ μερικούς), ΚΥΠατζήδες, και κομματόσκυλα. Ήτοι σχεδιάζει να ξαναχτίσει την Ελλάδα με υλικά οικοδομών (κοινώς μπάζα). Έτσι δεν ξαναχτίζεται η Ελλάδα. Οίκο ανοχής φτιάχνει..
Όσο για τον Καζάκη επιμένω ότι τώρα ξεκίνησε να μιλάει για ΝΤΠ αφότου του έφυγαν όλα τα Δυτικά Προάστια.
Παρότι λοιπόν είχα υποσχεθεί ότι θα ζητήσω συγγνώμη εάν μου φέρεις ένα απόσπασμα περί ΝΤΠ (εννοείται προγενέστερο της δικής μου υπόσχεσης) εγώ ζητάω συγγνώμη έστω και αν το είπε εκ των υστέρων.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δημήτρης (αλήθεια τι δουλειά κάνει?) δεν είναι Μασώνος, Νεοταξίτης ή πράκτορας των Γερμανών του Κοντομηνά.
Ότι δεν είναι η αντίθεση στην θέση. Hegel.. Θυμάστε Αντινεοταξίτες μου τι έγραφε ο Σάττον?
Δεν λέω ότι είναι κάτι από τα ανωτέρω. Αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις περί του εναντίου.
Και κυρίως η απραξία του (όλο λόγια) και η συμπεριφορά του στο ΕΠΑΜ που το οδηγεί ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ στην κομματικοποίηση και στη στελέχωση με λέσια, αποτυχημένα δεκανίκια εργατοπατέρων, πλασιέδες βιβλίων (έχετε και εδώ μερικούς), ΚΥΠατζήδες, και κομματόσκυλα. Ήτοι σχεδιάζει να ξαναχτίσει την Ελλάδα με υλικά οικοδομών (κοινώς μπάζα). Έτσι δεν ξαναχτίζεται η Ελλάδα. Οίκο ανοχής φτιάχνει..
- Hlios
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Μπροστά στον επαγγελματισμό του Παπανδρέου με το «λεφτά υπάρχουν» και που δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο,
και του Καραμανλή που κρυβόταν πίσω πίσω στην βουλή αφού παρέδωσε την εξουσία, ο Καζακης μοιάζει ερασιτέχνης?![:sick :sick:](./images/smilies/sick.gif)
και του Καραμανλή που κρυβόταν πίσω πίσω στην βουλή αφού παρέδωσε την εξουσία, ο Καζακης μοιάζει ερασιτέχνης?
![:sick :sick:](./images/smilies/sick.gif)
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Σαν να μου φαίνεται οτι έχετε χάσει τον μπούσουλα λίγο....
Δεξιά, αριστερά, κέντρο (ποιο ???). Λίγο πιο δεξιά, λίγο πιο αριστερά, ....λίγο από γιουβέτσι.
Κεντροαριστερά, κεντροδεξιά, αριστεροδεξιά, δεξί μπακ....
ΓΑΠ, Καραμανλής, Αλέκα, Τσίπρας, Καρατζαφέρης, και ένας σωρός άλλοι......
Ήθελα να' ξερα, σε πόσα χρώματα βγαίνουν τα προβατάκια ?
Άντε βρε, και δαγκωτή η ψήφος . Α ! ξέχασα, και με ελπίδα για αλλαγή (όχι του Αντρέα και του Ομπάμια, άλλη, καινούργια αυτή).
Και όπως έλεγε και ο μπαρμπα Ηράκλειτος.....
"Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο."
Υ.Γ. No offence για κανέναν σας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ ακόμα και τώρα, να ακούω οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμματα....![argue :argue:](./images/smilies/argueuv2.gif)
Δεξιά, αριστερά, κέντρο (ποιο ???). Λίγο πιο δεξιά, λίγο πιο αριστερά, ....λίγο από γιουβέτσι.
Ήθελα να' ξερα, σε πόσα χρώματα βγαίνουν τα προβατάκια ?
![:dunno: :dunno:](./images/smilies/102.gif)
Άντε βρε, και δαγκωτή η ψήφος . Α ! ξέχασα, και με ελπίδα για αλλαγή (όχι του Αντρέα και του Ομπάμια, άλλη, καινούργια αυτή).
Υ.Γ. No offence για κανέναν σας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ ακόμα και τώρα, να ακούω οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμματα....
![argue :argue:](./images/smilies/argueuv2.gif)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Ακούω πολύ συχνά τις εκπομπές του και έχω κάτσει και ακούσει τα περισσότερα από τα βίντεο που μπαίνουν εδώ (τόσο που τα έχω ψιλοβαρεθεί, γιατί αναγκαστικά επαναλαμβάνει τα ίδια σε διαφορετικά ακροατήρια), ενώ τον έχω δει και μία φορά σε ομιλία του. Στη ΝΤΠ είναι 1-2 βδομάδες που αναφέρεται. Πρωτοαναφέρθηκε αφού το επισημάναμε εδώ. Όταν μάλιστα τον πρωτοάκουσα, σκέφτηκα "βρε λες να παρακολουθεί το φόρουμ και να το ενέταξε", μαζί με HAARP και Chemtrails που επίσης δεν είχε αναφέρει μέχρι πριν 1-2 εβδομάδες στον αέρα.ArELa έγραψε:Κάνεις λάθος...exiled έγραψε:Στην ΝΤΠ άρχισε να αναφέρεται προσφάτως, μια δυο βδομάδες... σε παλαιότερες ομιλίες του δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά.
Τον ακούω μήνες, και έχω ακούσει με τ'αυτιά μου να κάνει αναφορές και παλιότερα.
Σε ό,τι αφορά το που διαφωνώ: Το ΕΠΑΜ λέει "έχουμε 5 προτάγματα, τα οποία μόλις επιτευχθούν θα διαλυθούμε". Αυτή είναι η (μέχρι σήμερα) διακηρυγμένη θέση τους. Συμφωνώ με τα προτάγματά τους, αλλά δεν με καλύπτει η θέση τους αυτή. Περισσότερο με ανησυχεί.
Επίσης, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό που έχει πει στον αέρα, ότι είναι ένας γραφιάς και δεν τον ενδιαφέρει να γίνει ηγέτης/κυβερνήτης.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- ArELa
- Founder-Administrator
Kι εγω. Αλλά ποιος μιλάει για κομμουνιστική ιδεολογία εδώ;Divine Sinner έγραψε:Εγω θεωρω τον κομμουνισμο επικινδυνο χωρις να εντάσομαι σε καμια ακροδεξιά.
Θέλω να μου το κάνεις πιο λιανά. Να σταθείς σε συγκεκριμένα λεγόμενά του και να καταδείξεις μέσα από αυτά τον όποιο ερασιτεχνισμό (όπως εσύ το λες, γιατι δεν καταλαβαίνω πώς τον εννοείς εδώ)Divine Sinner έγραψε:Οσων αφορα αυτα που λεει ο καζάκης. απλα ερασιτεχνισμός.
Με θλίβει όταν μου προσάπτουν το "τσιμπάω", λες και δεν έχω κρίση, λες κι είμαι κανά ανεγκέφαλο βλαμένο που αναζητάει σωτήρες στα τυφλά. ΔΕΝ τσιμπάω. Εχω ακούσει το έρεισμά του, (πράγμα που δε μπορείς να πεις εσύ για παράδειγμα Φώτη, γιατι μιλάς αόριστα και γενικευμένα) και με βάση τα όσα ακούω από ξένους οικονομικούς αναλυτές (ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον), προσεγγίζει τη διαδρομή αυτών που από παλιά είχα αναγνωρίσει ως σωστούς, περιγράφει πολύ σωστά τον ασύδοτο άνευ κανονων πλέον τρόπο που λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματο-οικονομικο-τραπεζοκαπιταλιστικό συστημα, και το κάνει με τρόπο που άλλος οικονομικός αναλυτής στην Ελλάδα (απ'όσους έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον που δεν είναι λίγοι) ΔΕΝ το έχει κάνει. Δεν έχω άρτια γνώση στα οικονομικά, ο Καζάκης προφανώς έχει (αυτό το αναγνωρίζουν και οι λαυροι πολέμιοί του), και κάνει το παιχνίδι πιο κατανοητό στον κοινό άνθρωπο. Δεν κατάλαβα λοιπόν γιατί να μη δηλώνω πως συμφωνώ με τη λογική/οπτική του και τον τρόπο που την αρθρώνει, όταν έχω αυτομάτως κάνει αντιπαραβολές και συγκρίσεις και τον βρίσκω εύστοχο σ'αυτά που αναλύει. Αυτό δε με κάνει groupie του, με κάνει απλά να συνεχίζω να παρακολουθω το λόγο που αρθρώνει. Το ότι συμφωνώ στη βασική δομή του σκεπτικού του, δεν σημαίνει οτι τσιμπάω. Σημαίνει οτι κατά την κριση μου (που δεν είναι αβασάνιστη ούτε είμαι τόσο άσχετη όσο μερικοί ίσως να νομίζουν) , προκύπτει σωστός, στο σκεπτικό του αν μη τι άλλο. Το πώς θα γίνει πράξη η απελευθέρωσή μας απ'το ζυγό που μας έχουν επιβάλλει τα ευρωλιγούρια της εξουσιας, είναι άλλη ιστορία, και είναι συζητησιμη. Δεν πιστεύω τυφλά στον οποιονδήποτε. Αφουγγράζομαι αυτά που διατυπώνει ο άλλος, κι αν συμπλέω, θα πω ότι συμπλέω, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ αν ιδεολογικά κατάγεται απο ακροδεξιά-δεξιά-κέντρο-αριστερά ή κι απ'τα στρουμφάκια. Το τελευταίο που με απασχολεί εμένα εδώ σ'αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, είναι τα κόμματα, τα μαντριά κι οι ιδεολογίες. Αν δεν εχετε δει πώς ξεφτιλίστηκαν και αυτά και πώς δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει διαφορες σ'αυτά που αντιπροσωπεύουν οι κατά τα άλλα... πολιτικοί "αντίπαλοι" φορείς, εχετε πρόβλημα όρασης. Θεωρώ αυτους που παραμενουν κολλημένοι σε αυτά, εκτός τόπου-χρόνου-και πραγματικότητας. Το πρόβλημα βέβαια αυτό ειναι δικό τους. Το κακό είναι ότι οι επιπτώσεις είναι όλων μας.Divine Sinner έγραψε:Απορώ γιατι τσιμπάτε.
Και πριν ανέβει το ποστ μου, είδα του Γιώργη που συμπτωματικά "πιάνει" το σφυγμό αυτών που έγραψα πριν τα δει καν...
Dread έγραψε:Σαν να μου φαίνεται οτι έχετε χάσει τον μπούσουλα λίγο....![]()
![]()
![]()
Ήθελα να' ξερα, σε πόσα χρώματα βγαίνουν τα προβατάκια ?![]()
Υ.Γ. No offence για κανέναν σας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ ακόμα και τώρα, να ακούω οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμματα....![]()
![urock :urock:](./images/smilies/yourock.gif)
![clap :clap:](./images/smilies/clap.gif)
![clap :clap:](./images/smilies/clap.gif)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τα εχω πει παμπολες φορες για τον καζάκη.
Απο που κι ως που οι θεωριες του για εθνικοποιησεις κλπ ταιριάζουν με αυτα που λενε οι ξενοι αναλυτες;
Οι ξενοι αναλυτες (πχ ο καϊζερ που πηρες και συνεντευξη) μιλάνε για επιστροφη στη δραχη.
Οποιος μιλαει για επιστροφη στην δραχμη δεν συντάσεται οπωσδηποτε με τον καζάκη.
Ακομα και ο καϊζερ γνωρίζει και εχει πει οτι η αλλαγη θα ειναι οδυνηρη.
Ο καζακης ΔΕΝ εχει το σθενος να πει κατι τετοιο αν και το γνωρίζει;
Γιατι;
Δυο λογοι μπορεί να υπάρχουν;
Είτε γιατι αιθεροβατεί (πράγμα επικίνδυνο) και το κρύβει κι απο τον ευατό του.
Είτε γιατι δεν θέλει να το πει στον κόσμο γιατι τοτε το κινημα του αντι να εχει 100 μελη θα χει 20.
ομελέτα χωρις να σπασουν αυγά δεν γίνεται.
Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση η ομελέτα ειναι οι άνθρωποι.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν επρεπε να μπουμε ποτέ στο ευρώ.
Τώρα που μπήκαμε δεν ξερω σε πόσο καιρο θα επιστρέψουμε στην δραχμή και με τι προϋποθέσεις.
και οταν ειπα οτι τσιμπάς δεν εννόησα ούτε οτι είσαι χαζή ουτε οτι εισαι μη ψαγμενη.
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ εισαι οπως κι εγω και κανεις δεν μπορει να σε κατηγορήσει γι αυτό.
Ο πνιγμένος πιάνεται απο τα μαλιά του και ο καζάκης ειναι τα εξτένσιονς.
Εύχομαι μόνο ο καμμενος να δωσει καμια αλλη κατεύθηνση ποιο ρεαλιστική που δεν θα χρειαστει να αλλάξει τον
τύπο της οικονομίας μας.
Απο που κι ως που οι θεωριες του για εθνικοποιησεις κλπ ταιριάζουν με αυτα που λενε οι ξενοι αναλυτες;
Οι ξενοι αναλυτες (πχ ο καϊζερ που πηρες και συνεντευξη) μιλάνε για επιστροφη στη δραχη.
Οποιος μιλαει για επιστροφη στην δραχμη δεν συντάσεται οπωσδηποτε με τον καζάκη.
Γιατι;
Δυο λογοι μπορεί να υπάρχουν;
Είτε γιατι αιθεροβατεί (πράγμα επικίνδυνο) και το κρύβει κι απο τον ευατό του.
Είτε γιατι δεν θέλει να το πει στον κόσμο γιατι τοτε το κινημα του αντι να εχει 100 μελη θα χει 20.
ομελέτα χωρις να σπασουν αυγά δεν γίνεται.
Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση η ομελέτα ειναι οι άνθρωποι.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν επρεπε να μπουμε ποτέ στο ευρώ.
Τώρα που μπήκαμε δεν ξερω σε πόσο καιρο θα επιστρέψουμε στην δραχμή και με τι προϋποθέσεις.
και οταν ειπα οτι τσιμπάς δεν εννόησα ούτε οτι είσαι χαζή ουτε οτι εισαι μη ψαγμενη.
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ εισαι οπως κι εγω και κανεις δεν μπορει να σε κατηγορήσει γι αυτό.
Ο πνιγμένος πιάνεται απο τα μαλιά του και ο καζάκης ειναι τα εξτένσιονς.
Εύχομαι μόνο ο καμμενος να δωσει καμια αλλη κατεύθηνση ποιο ρεαλιστική που δεν θα χρειαστει να αλλάξει τον
τύπο της οικονομίας μας.
Dread έγραψε:Σαν να μου φαίνεται οτι έχετε χάσει τον μπούσουλα λίγο....![]()
![]()
![]()
Ήθελα να' ξερα, σε πόσα χρώματα βγαίνουν τα προβατάκια ?![]()
Υ.Γ. No offence για κανέναν σας, αλλά πραγματικά δεν μπορώ ακόμα και τώρα, να ακούω οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμματα....
Mην απορριπτεις συλληβδην οτι ακους σε σχεση με κομματα αλλα να χεις διακριση.
αν κι εγω δεν μιλησα για κανενα κομμα. Το επαμ δεν ειναι κομμα.
Ο κομμουνισμος που ανεφερα ειναι ιδεολογια πολιτικη κι οχι κομμα. αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Τρί 31 Ιαν 2012, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Φώτη πλάκα κάνεις.Divine Sinner έγραψε:Οποιος μιλαει για επιστροφη στην δραχμη δεν συντάσεται οπωσδηποτε με τον καζάκη.
Από την αρχή λέει ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράματα.
Έχει μια αισιοδοξία γιατί πιστεύει οτι ,
ότι και να γίνει μπορεί να ξε-γίνει
αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να λέει ότι
θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες.
Γενικώς δεν νομίζω ότι χαϊδεύει αυτάκια.
Απλώς είναι ψύχραιμος και αισιόδοξος.
Εμένα πιο πολύ από όλα μου αρέσει που λέει
οτι και να γίνει μπορεί να ανατραπεί.
Το γρηγορότερο το καλύτερο, εννοείται.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Και η Κανέλλη είπε ότι οι πρώτοι 6 μήνες θα είναι κόλαση σε περίπτωση πτώχευσης και επιστροφής στη δραχμή.
Αλλά θα υπάρχει ένα "μετά". Θα ξέρουμε ότι θα είναι για λίγο.
Εδώ βλέπουμε ότι είναι για πάντα και κυρίως δεν ξέρουμε που θα πάει η βαλίτσα.
Αλλά θα υπάρχει ένα "μετά". Θα ξέρουμε ότι θα είναι για λίγο.
Εδώ βλέπουμε ότι είναι για πάντα και κυρίως δεν ξέρουμε που θα πάει η βαλίτσα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν ξέρω ποιον κομμουνισμό ανέφερες, πάντως το ΚΚΕ είναι κομμουνιστικό κόμμα. Επιδοτειται από το κράτος, και στο επιχειρηματικό κομμάτι του, δεν έχει τίποτα καλύτερο να επιδείξει από τη συμπεριφορά άλλων επιχειρηματιών (που επιλεκτικά ...δήθεν αντιπαλεύει) απέναντι στους εργαζόμενους.Divine Sinner έγραψε:Ο κομμουνισμος που ανεφερα ειναι ιδεολογια πολιτικη κι οχι κομμα. αυτα
Η αντίρρησή μου (κι εμένα και του dread) είναι γενικότερα το κολλημά σας στα ιδεολογικά, αυτά που όλοι οι συστεμικοί κομματικοί μηχανισμοί έκαναν παντιέρα για δεκαετίες, κι εμείς μασάγαμε ότι αυτά τους αντιπροσωπεύουν.
Divine Sinner έγραψε:Τα εχω πει παμπολες φορες για τον καζάκη.
Αν και βαρέθηκα να τα ξαναλέω, θα το ξαναπώ: Ο Μπομπ Τσάπαν 55 χρόνια στο χρηματοοικονομικό κουρμπέτι, προτείνει επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή από το '08, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. (τα ανεβάζω και υποτιτλισμένα γμτ και πάλι δεν τα ξέρεις...) Ο Σελέντε εξυπακούεται ότι ουρλιάζει για την επιστροφή μας στη δραχμή ΚΑΙ την εφαρμογή της αμεσης δημοκρατίας στο λίκνο της δημοκρατίας που τώρα κατακρεουργείται... Ο Τάρπλεϋ, με διδακτορικό στα οικονομικά συμβαδίζει εδώ και χρόνια με αυτά που εκφράζει ο Καζάκης ελληνιστί. Ο Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς (οικονομολόγος, οικονομικός αρθρογράφος σε έγκριτο έντυπο σήμερα (δεν το θυμάμαι τώρα), οικον. συμβουλος του Ρήγκαν το πάλαι ποτέ, λέει επίσης τα ίδια. 'Ενα κάρο ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ και ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ανθρωποι την ίδια διαδρομή κουβαλάνε. Δεν είναι ζώα και ηλίθιοι αυτοί έναντι των δικών μας ευρωλιγουριών που επέβαλαν μια άλλη πραγματικότητα στο μυαλό και στη ζωή μας.
Από τον τρόπο που σχολιάζεις τη διαδρομή του καζάκη, δείχνεις ότι δεν τον έχεις ακούσει καθόλου τελικά και δεν ξέρεις επί της ουσίας τι πρεσβευει. Νομίζεις ίσως ότι θέλει να φτιάξει ένα άλλου τύπου κομμουνιστικό μανιφέστο, αλλά δε θα μπορούσες να απέχεις περισσότερο απ'την πραγματικότητα. Δείχνει ξεκάθαρα ότι γκάνιασε κι αυτός με όλα τα ιδεολογικά μπουρδολογήματα που του πασάριζαν οι συστεμικοί μηχανισμοί, τους οποίους απαξιώνει συλλήβδην σε πολλά επίπεδα (και καλά κάνει)
Παραφιλολογώντας θα προσθέσω ότι:
Η στάση σου απέναντί του εκφράζει απλά μια υποκειμενική αντιπάθεια κι όχι λόγω τοποθετήσεών του, γιατί αυτές δεν τις ξέρεις. Δεν τον γουστάρεις επειδή δε σου αρέσει η μούρη του. ξέρω γω; Πάντως τη θεώρησή του και τις θέσεις του ΔΕΝ τις ξέρεις ή αν τις ξέρεις, επιλέγεις να αρνείσαι τη συγκεκριμένη αλήθεια που εκφραζει, αποκαλώντας την ερασιτεχνισμο. Αυτό δεν το κάνει ούτε ο Βαγγέλης...χεχεχ Έχεις διαφορά απ'τη στάση του Βαγγέλη. Εσύ παίζεις σε απλή αντιπάθεια, αυτός σε εμπάθεια Αυτός βέβαια ξέρει καλά τι πρεσβεύει ο κάζακας , ξέρει ότι δεν προσεγγίζει το πρόβλημα που σκοτώνει το λαό/τη χώρα με δεξιόστροφες ή αριστερόστροφες ματιές, και παρ'όλα αυτά τον κατασκυλεύει από εμπάθεια και μόνον. Τέλος πάντων, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.
Κατά τα λοιπά με καλύπτει και η ΙΟΝ στον τρόπο που αντέκρουσε το σκεπτικό σου.
Θα με κατηγορούσα πρώτη εγώ αν ήμουν στο τριπάκι "ο πνιγμένος που απ'τα μαλλιά του πιάνεται" (που να'χε και μαλλιά ο Καζάκης, να πω πάει στο διάολο...Divine Sinner έγραψε:ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ εισαι οπως κι εγω και κανεις δεν μπορει να σε κατηγορήσει γι αυτό.
Μαλλον πρέπει να διευκρινίσω κάτι, (που ίσως θα'πρεπε να'χε ήδη γίνει αντιληπτό) γιατι βαρεθηκα να ακούω αυτή την ανοησία που κάμποσοι κάνατε καραμέλα...
Προσωπικά ήμουν ενάντια στην ένταξή μας στην ΕΟΚ απ'το '78. (που ο Καζάκης ήταν 15 κι εγώ 18 γαμώτη μου, και πιθανότατα εκείνος δεν ήταν στις λογικές μου τότε) Δεν γεννήθηκα χθες, Φώτη. Είναι λογικό να συμπλέω με το έρεισμα αυτών των ανθρώπων και με του Καζάκη σήμερα στην Ελλάδα. Δεν είναι ότι αυτοί διαμόρφωσαν την άποψή μου, είναι ότι επιβεβαίωσαν (ενισχύοντας τη σκέψη μου με πολιτικοοικονομική γνώση/επιχείρημα αλλα και επιπρόσθετες ιστορικές γνώσεις) ότι η κρίση μου (έστω και ενστικτώδης τότε-με λιγότερη γνώση) ήταν σωστή από τότε που μούτζωνα (κι ας ήμουν στην ξενητειά) όταν ο (γέρος) Καραμανλής έλεγε για την ευημερία μας με το που θα ενταχθεί η χώρα στην ΕΟΚ, κι ότι είναι μεγάλο προνόμιο αυτή η ένταξη.
Απελπισμένη ΔΕΝ είμαι. Εξοργισμένη με τα ανδρίκελα είμαι, με το έλλειμμα δημοκρατίας στη χώρα, με τον αριθμό των αυτοκτονιών που αυξάνεται, με τους αστέγους που επίσης αυξάνονται, και με τα ιδεολογικομπουκώματα που διατηρούν ακομα πολλοί συμπολίτες μου, πράγμα που τους εμποδίζει να δουν ξεκάθαρα τι ακριβώς παίζει τώρα.
Ουφ! Αργά το είδα αυτό, ίσως αν το'βλεπα απ'την αρχή να μην έγραφα το παραπάνω κατεβατό. Διευκρίνισα όμως κάποια πράγματα για το πώς σκέφτομαι και γιατί, τα οποία δεν είχα αναφέρει ως τώρα, οπότε το αφήνω.Divine Sinner έγραψε:Εύχομαι μόνο ο καμμενος να δωσει καμια αλλη κατεύθηνση ποιο ρεαλιστική που δεν θα χρειαστει να αλλάξει τον
τύπο της οικονομίας μας.
Πες το ότι υποστηρίζεις την παραμονή μας στην ευρωζώνη και την ΕΕ, να μην το παιδευουμε ρε πουλάκι μου... Απλά μην αποκαλείς "ρεαλισμό" αυτό το θέατρο του παραλόγου, επειδή τα ανδρίκελα μας το παρουσιάζουν ως "μόνο δρόμο", γιατί κάτι παθαίνω...
Ο καλύτερος όρος που επινόησε ο Καζάκης, είναι το επίθετο "ευρωλιγούρια". Καλύπτει όλο το πολιτικό φάσμα και τα συμφέροντα των κυρίων που οριζουν τις τυχες μας, ξέρετε, εκείνων των... "δημοκρατών" που έπαθαν τρελή φρίκη στο άκουσμα της λέξης "δημοψήφισμα", παρ'ολο που είναι..."βέβαιοι" ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί (σε συντριπτική λένε πλειοψηφία) την παραμονή της χώρας στην ευρωζωνη και στην ΕΕ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφώμενα της Βίκυς παραπάνω.
Και πάλι καλά που τα έγραψε εκείνη
, γιατί πραγματικά βαριέμαι αφόρητα, να κάνω την ανάλυση του αιώνα, για κάτι το οποίο έχω ήδη πει την άποψη μου.
Και όσο αφορά το
πολύ θα τό 'θελα, αλλά πως να το κάνουμε, όταν ένας - δυό από το κάθε κόμμα (λέμε τώρα), εκφράζουν μια εντελώς άλλη άποψη από την γραμμή που παίρνουν, αφ' ενός πρέπει να έχουν τα @@ και να παραιτούνται από το κόμμα (βλπ π.χ. Σακοράφα, Δημαρά, Κουρουπλή ), και όχι να είναι ναι μεν, αλλά (το χρεώνω στον Καμμένο απόλυτα, μεγάλο λάθος κατ' εμέ), και αφ' εταίρου, τα κόμματα έχουν δικές τους γραμμές και κατευθύνσεις, και όχι τα άτομα-βουλευτές. Άρα, ναι, απορρίπτω συλλήβδην τα κόμματα.
(Αυτό με τα χρωματιστά προβατάκια πήγαινε και εκεί πρίν).
Γιατί Φώτη μου, όταν και αν γίνουν εκλογές, και πας στην κάλπη, ακόμα και έναν υποψήφιο βουλευτή να σέβεσαι και να εκτιμάς, ακόμα και αν αυτός ήταν και είναι αμέμπτου ηθικής , το κόμμα ψηφίζεις, και το τι αυτό πρεσβεύει ( αυτό το τελευταίο έχει πολύ πλάκα πάντως, άκου πρεσβεύει...
).
Αυτά, και i rest my case......![:giverose: :giverose:](./images/smilies/give_rose.gif)
Και πάλι καλά που τα έγραψε εκείνη
Και όσο αφορά το
,Divine Sinner έγραψε:Mην απορριπτεις συλληβδην οτι ακους σε σχεση με κομματα αλλα να χεις διακριση.
πολύ θα τό 'θελα, αλλά πως να το κάνουμε, όταν ένας - δυό από το κάθε κόμμα (λέμε τώρα), εκφράζουν μια εντελώς άλλη άποψη από την γραμμή που παίρνουν, αφ' ενός πρέπει να έχουν τα @@ και να παραιτούνται από το κόμμα (βλπ π.χ. Σακοράφα, Δημαρά, Κουρουπλή ), και όχι να είναι ναι μεν, αλλά (το χρεώνω στον Καμμένο απόλυτα, μεγάλο λάθος κατ' εμέ), και αφ' εταίρου, τα κόμματα έχουν δικές τους γραμμές και κατευθύνσεις, και όχι τα άτομα-βουλευτές. Άρα, ναι, απορρίπτω συλλήβδην τα κόμματα.
(Αυτό με τα χρωματιστά προβατάκια πήγαινε και εκεί πρίν).
Γιατί Φώτη μου, όταν και αν γίνουν εκλογές, και πας στην κάλπη, ακόμα και έναν υποψήφιο βουλευτή να σέβεσαι και να εκτιμάς, ακόμα και αν αυτός ήταν και είναι αμέμπτου ηθικής , το κόμμα ψηφίζεις, και το τι αυτό πρεσβεύει ( αυτό το τελευταίο έχει πολύ πλάκα πάντως, άκου πρεσβεύει...
Αυτά, και i rest my case......
![:giverose: :giverose:](./images/smilies/give_rose.gif)
Το να καταπιάνεσαι με τα κόμματα είναι σαν να προσπαθείς να <<σώσεις >> ένα pc από τον ιό που έχει φάει ...
Μπορούμε ώρες να ψάχνουμε πως θα σωθεί .....
Αλλά το ξέρουμε ότι η μόνη σοβαρή λύση είναι το format ε ;
Σε κάθε πολιτική θέση ...(άπο άκρα αριστερά εώς ....άκρα δεξιά )ή θέση και το μοντέλο είναι σωστό ....
Μοντέλο που θα δούλευε ΑΝ εφαρμοζόταν σωστά ...
Πρακτικώς κάθε μορφή διαχείρισης της οποίας κοινωνίας το όποιο μοντέλο δουλεύει μέχρι κάποιο μέγεθος
πληθυσμού ...
Εκεί είναι που χαλάει η μαγιά ...
Στο να υπάρξει μορφή διαχείρισης σε μοντέλο που να μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλο αριθμό ατόμων !
Πλέον δεν ασχολούμαι με την θέση αλλά με την δυνατότητα της θέσης να εφαρμοστεί ...
Και μιας και τα υπάρχοντα κόμματα (θέσεις ) έχουν αποδείξει παγκόσμια ότι αδυνατούν να εφαρμοστούν σε μεγάλο
μέγεθός πληθυσμού .....έχω τελειώσει με αυτά !
Μπορούμε ώρες να ψάχνουμε πως θα σωθεί .....
Αλλά το ξέρουμε ότι η μόνη σοβαρή λύση είναι το format ε ;
Σε κάθε πολιτική θέση ...(άπο άκρα αριστερά εώς ....άκρα δεξιά )ή θέση και το μοντέλο είναι σωστό ....
Μοντέλο που θα δούλευε ΑΝ εφαρμοζόταν σωστά ...
Πρακτικώς κάθε μορφή διαχείρισης της οποίας κοινωνίας το όποιο μοντέλο δουλεύει μέχρι κάποιο μέγεθος
πληθυσμού ...
Εκεί είναι που χαλάει η μαγιά ...
Στο να υπάρξει μορφή διαχείρισης σε μοντέλο που να μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλο αριθμό ατόμων !
Πλέον δεν ασχολούμαι με την θέση αλλά με την δυνατότητα της θέσης να εφαρμοστεί ...
Και μιας και τα υπάρχοντα κόμματα (θέσεις ) έχουν αποδείξει παγκόσμια ότι αδυνατούν να εφαρμοστούν σε μεγάλο
μέγεθός πληθυσμού .....έχω τελειώσει με αυτά !
Mornie utúlië
- Dread
Και για να ποστάρω τον εαυτό μου
Ο καραμούζας ο Κουβέλης δηλαδή, και η ΔΗΜ.ΑΡ. του, όπως, και αν σε εκφράζουν (λέμε τώρα), όταν φέρνουν υποψήφια βουλευτή την Ρεπούση, για μένα αυτόματα, διαγράφονται.
![thumb :thumb:](./images/smilies/thumb.gif)
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/bl ... _4291.htmlDread έγραψε:Γιατί Φώτη μου, όταν και αν γίνουν εκλογές, και πας στην κάλπη, ακόμα και έναν υποψήφιο βουλευτή να σέβεσαι και να εκτιμάς, ακόμα και αν αυτός ήταν και είναι αμέμπτου ηθικής , το κόμμα ψηφίζεις, και το τι αυτό πρεσβεύει ( αυτό το τελευταίο έχει πολύ πλάκα πάντως, άκου πρεσβεύει...![]()
![]()
).
Ο καραμούζας ο Κουβέλης δηλαδή, και η ΔΗΜ.ΑΡ. του, όπως, και αν σε εκφράζουν (λέμε τώρα), όταν φέρνουν υποψήφια βουλευτή την Ρεπούση, για μένα αυτόματα, διαγράφονται.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ Βαγγέληenigma έγραψε:.....έχω τελειώσει με αυτά !
![thumb :thumb:](./images/smilies/thumb.gif)
- ArELa
- Founder-Administrator
Ευχαριστώ. Να συμπληρωσω και κάτι σε ατάκα μου προς τον Φώτη πριν.Dread έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφώμενα της Βίκυς παραπάνω.
Είπα:
Είδαμε και τους επαγγελματίες...Πάντως τη θεώρησή του και τις θέσεις του ΔΕΝ τις ξέρεις ή αν τις ξέρεις, επιλέγεις να αρνείσαι τη συγκεκριμένη αλήθεια που εκφραζει, αποκαλώντας την ερασιτεχνισμό.
![emetos :emetos:](./images/smilies/emetos.gif)
Ευχαριστώ, δε θα πάρω.
Χίλιες φορες ερασιτέχνες ΕΚΤΟΣ σάπιου συστήματος, παρά επαγγελαμτίες ΕΝΤΟΣ.
Η επιλογή ειναι του καθενος βέβαια. Εγώ εκφράζω τη δική μου , για τους λόγους που ήδη ανέλυσα εκτενώς (εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 40#p162240 ), κι όποιος μου ξαναπεί "πιάνομαι η πνιγμένη-απελπισμένη" ή "αναζητώ σωτήρες" μετά από το προηγούμενο ποστ μου, τρεις και μόνον τρεις είναι οι πιθανές εξηγήσεις. 'Η δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει (κοινώς, γκαγκά παιδί χαρά γεμάτο) , ή επιλέγει πεισματικά αυτή την άποψη, πιστεύοντας ό,τι γουστάρει αυτός για τη θέση του άλλου, ή απλά είναι κακεντρεχής. Τελεία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τον όρο "ευρολιγούρηδες" τον χρησιμοποιεί ο Ζουράρις εδώ και δύο εικοσαετίες τουλάχιστον... δεν τον έχει επινοήσει ο Καζάκης!ArELa έγραψε:Ο καλύτερος όρος που επινόησε ο Καζάκης, είναι το επίθετο "ευρωλιγούρια".
Και για να θυμηθούμε λίγο τα βασικά, τώρα που μιλάτε για κόμματα:
Και ρίξτε και μια ματιά (ξανά, όσοι το έχουν ήδη διαβάσει) στον Λεμπέση τι λέει σχετικά, στην Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ, υπό στοιχεία Ι και ΙΙ.Εμμ. Ροΐδης, Ορισμός κόμματος έγραψε:Κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν.
I rest my case, που λένε και στο χωριό μου ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)