τρελός καημός ποιος πρωτόβαλε τριγωνάκια....
δεν ξέρω αν έχει άγνοια και η ίδια, αλλά σίγουρα οι συνωμοσιολόγοι
που είδαν αυτόν τον "καημό" δεν εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα
για το σημαντικό της πυραμίδοςςςςςςςςςςςςςςς

Jackal έγραψε: ↑Σάβ 06 Ιούλ 2019, 16:10Για να είμαστε και δίκαιοι πυραμίδες δεν είναι.
Ορθογόνια τρίγωνα είναι της Κωσταντοπούλου και των άλλων διάφορα είδη τριγώνων.
Οι ιλλουμινάτι,μασόνοι έχουν την πουραμίδα που έχει συγκεκριμένη έννοια γι αυτούς.
Στην κορυφή της είναι ο πανεπόπτης οφθαλμός συνήθως και συμβολίζει τα επίπεδα που έχουν
το "φως" (σκοτάδι) που παίρνουν όσο ανεβένουν επίπεδο στις στοές τους και το αφεντικό τους.
Το τριαντάφυλλο λένε ότι είναι σύμβολο του σοσιαλισμού (το γαρύφαλλο νομίζω είναι του κομμουνισμού)
αλλά για εμένα αυτή είναι δουλειά του ΓΑΠ και συμβολίζει και την μυστική οργάνωση που ανήκει,τους ροδόσταυρους
που έχουν για σύμβολο το ρόδο (τριαντάφυλλο). Δεν αποκλείω να έχουν κοινές ρίζες ο σοσιαλίσμος με αυτή
τη μυστική οργάνωση καθώς όλες οι πολιτικές ιδεολογίες (και όχι μόνο) είναι δημιουργήματα των μυστικών εταιριών.
υγ: αν αποκλείσουμε το μπλέ χρώμα του ΚΙΝΑΛ ως κάτι ξεχωριστώ μπορεί άνετα να είναι κάτι αντίστοιχο με αυτο το chrome,
τα τρία εξάρια δηλαδήσωστό.

Jackal έγραψε: ↑Σάβ 06 Ιούλ 2019, 16:45Είχα δει κάτι τόπικ που είχε με σύμβολα και είχα μείνει έτσιι
αφενώς γιατί ήταν ΑΡΤΙΑ και πολύ ψαγμένα , εγώ δεν τα ήξερα ούτε τα
έχω δει κάπου αλλού αυτά, που τα έμαθε δεν ξέρω, respect πάντως
και αφετέρου δεν τα περίμενα αυτά από τον Ήλιο γιατί δεν τον είχα καθόλου για συνωμοσιολόγο
και να τα ασχολείται με όλα αυτά. Νόμιζα ότι όλα αυτά απλά δεν είναι κάτι που τον αντιπροσωπεύουν.
Πολλά δεν τα ενστερνίζεται αλλά χάρηκα που αυτά τα ενστερνίζεται .
Ευτυχώς είχα λάθος σε αυτό. Πραγματικά πολύ ωραία τόπικ.

Βλέπω ότι γράφει σε ένα τοπικ τώρα τελευταία που θέλω να το διαβάσω κιόλας... ελπίζω να μας διαβάσει.ArELa έγραψε: ↑Σάβ 06 Ιούλ 2019, 16:57όταν πρωτοήρθε ο Ήλιος μας στο φόρουμ, ήταν αλλιώς...
μετά η ζωή ίσως τον σκλήρυνε, η λογική (κι ο ορθολογισμός) ίσως
τον "έβαλε σε τάξη"... Δε θα κρύψω ότι εκείνος ο ήλιος ήταν σκέτη μαγεία και ΦΩΣ..
Τον σημερινό τον εκτιμώ και τον αγαπώ, αλλά εκείνον τον θαύμαζα
και κάπως διαφορετικά...
πάντως πραγματικά εκείνο το τόπικ τουειναι και παραμένει
από τα κορυφαία στον ΙΔΕΟτοπο.![]()

Η αυθεντική συνωμοσιολογία γεννιέται όταν υπάρχει έλλειψη στοιχείων (ήτοι αναπάντητα ερωτήματα) από την πλευρά των "ορθολογιστών" για ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ζητήματα. Για ζητήματα που χρήζουν απαντήσεων ΧΘΕΣ!!! Είτε αυτή η έλλειψη οφείλεται σε συγκάλυψη, είτε είναι αυθεντική έλλειψη (πχ λόγω ανικανότητας κλπ). Και βάζω σε εισαγωγικά τους ορθολογιστές, διότι ο αυθεντικός συνωμοσιολογος ΕΙΝΑΙ ταυτοχρόνως και ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.