ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)
Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (Απο 20/11/14)
Πιτσιρίκος:
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στην τελική, φέρνουμε πίσω τον Σαμαρά και τους ξαναπλακώνει στις πίπες.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στην τελική, φέρνουμε πίσω τον Σαμαρά και τους ξαναπλακώνει στις πίπες.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
δεν ξέρω τι ακριβώς άκουσες, αλλά ο μπαρουφ τα έλεγε όπως δείχνει το βιντεάκι:doctormarkon έγραψε:Οι σύμβουλοι είναι μετακλητοί.
Έρχονται απ έξω και δεν ανήκουν στη δημοσιοϋπαλληλία.
Άκουσα τι έλεγε ο Βαρούφακας ότι το νοικοκύρεμα θα αρχίσει από το ίδιο μας το σπίτι.
ούτε για μετακλητούς μίλησε, ούτε για αμετάκλητους.
Είπε για "εξοικονόμιση των δαπανών αυτού του υπουργείου,
του αριθμού των συμβούλων, για παράδειγμα..." κλπ κλπ
και σε ό,τι με αφορά, καλά τα είπε...
Ωχ Παναγία μου, θα πεθάνω!Joy έγραψε:Έως και ποιητικός...the wild beauty of Democracy..
God, give me strength!
εγώ που δεν είμαι Θεός, θα σου δώσω τούτο 'δω (αν δεν το είδες ακόμη) για να'ρθεις στα ίσα σου...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Οι σύμβουλοι είναι μετακλητοί συνήθως.
Τους φέρνει ο εκάστοτε υπουργός απ έξω.
Λέει θα εξοικονομήσει λεφτά από τους συμβούλους που ΔΕΝ θα πάρει αλλά οι κακές μπλογκογλώσσες λένε ότι θα αναλάβει το ρόλο συμβούλου μια μεγάλη πολυεθνική. Μπερδεμένα πράγματα.
Τους φέρνει ο εκάστοτε υπουργός απ έξω.
Λέει θα εξοικονομήσει λεφτά από τους συμβούλους που ΔΕΝ θα πάρει αλλά οι κακές μπλογκογλώσσες λένε ότι θα αναλάβει το ρόλο συμβούλου μια μεγάλη πολυεθνική. Μπερδεμένα πράγματα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Ναι το είδα.ArELa έγραψε: εγώ που δεν είμαι Θεός, θα σου δώσω τούτο 'δω (αν δεν το είδες ακόμη) για να'ρθεις στα ίσα σου...
Δεν μπορώ να ξέρω ποιούς εξυπηρετεί ο Βαρουφάκης .Εγω αυτό που κρίνω είναι ο τρόπος που συναλλάσσεται και μου είναι οτι καλύτερο για την θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
Ο Καζάκης από την άλλη ήταν κνίτης και δυστυχώς παραμένει, διότι δεν έχει αποβάλει την νοοτροπία, και αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά. Έχει τις γνώσεις και την μεταδοτικότητα και αυτό είναι καλό αλλά έχει και την αδιαλλαξία, την ακαμψία και την εσωστρέφεια του χώρου απ όπου προήλθε.
Τα λέω αυτά κρίνοντας..την κριτική που ασκέι όχι μόνο στον Βαρουφάκη αλλά και σε διάφορους άλλους κατά καιρούς. Δίκαια ή άδικα δεν έχει σημασία, ό τρόπος μετράει.
Και άμα ο τρόπος είναι τόσο καταπέλτης που δεν αφήνει περιθώρια καταντάει να είναι αδιάλλακτος και η αδιαλλαξία δεν έχει θέση στην εποχή που ζούμε, είναι άλλων εποχών και άλλων συστημάτων που εκλέιπουν σιγα σιγά.
Το να ασκεί αυτή την κριτική πριν ακομα καλά καλά περάσει μια εβδομάδα από τις εκλογές και μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε δεν βοηθάει την κατάσταση. Και 100% δίκιο να έχει σε όσα λέει (και είναι πιθανό) γίνεται ένα με τα ποτάμια και τις νουδούλες διότι κάνει διχαστική αντιπολίτευση.
Μπορεί να έχει δίκιο, το ξαναλέω και να πω και κάτι που δεν είδα να σχολιάζεται στο νετ (γιατί άραγε?),. Τι δουλεία είχε η Γιάννα Αγγελοπούλου το βράδυ των εκλογών στη Στάη να λέει στην ουσία ότι στηρίζει τη νέα κυβέρνηση? Δεν το είπε έτσι αλλα ουσιαστικά αυτό άφησε να εννοηθεί.
Και γιατί να μην το συσχετίσω με αυτό που διάβασα σήμερα ότι ο πατέρας του Βαρουφάκη ήταν για χρόνια πρόεδρος της Χαλυβουργικής?
Μπορεί ο Βαρουφάκης και όλοι τους να είναι πουλημένοι πολύ ή λίγο. Όμως δεν θα μπω στη μηδενιστική διαδικασία που πάνε να με βάλουν οι νοοτροπίες αδιάλλακτων νοων (π.χ. stranger) γιατί πάλι αδιέξοδο θα δω μπροστά μου και εγω θέλω να προχωρήσω.
Η ουσία είναι ότι έχουμε πάει ένα σκαλοπάτι μπροστά. Από τα γκάου σε άτομα με κάποια παιδία και από το yes mister στην διαλεκτική.
Μπορεί να μην είναι αυτό που θα θέλαμε αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη δεδομένη στιγμή.
Γιατί ο δρόμος προς της ελευθερία περνάει από διάφορα στάδια, είναι πορεία και όχι διακτίνηση.
L'état, c'est moi
Συμφωνω πως ο Καζακης μονο κακους βλεπει. Δύσκολο να εισαι εναντιον ολων. θυμιζει χρυση αυγη και ΚΚΕ σε αυτο με απολυτες "αληθειες"
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Ο Βαρουφάκης δεν είναι Καζάκης.
Αυτή τη στιγμή έχουμε Βαρουφάκη αντί του προηγούμενου υποικ και αυτό είναι μια βελτίωση,ένα βήμα μπροστά.
Μικρό βήμα μεν αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αυτή την αίσθηση έχω χωρίς να είμαι απόλυτος,θα δείξει.
Αυτή τη στιγμή έχουμε Βαρουφάκη αντί του προηγούμενου υποικ και αυτό είναι μια βελτίωση,ένα βήμα μπροστά.
Μικρό βήμα μεν αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αυτή την αίσθηση έχω χωρίς να είμαι απόλυτος,θα δείξει.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Φίλοι μου οφείλω ότι να ομολογήσω ότι τελικά η Παπαρήγα είχε δίκιο. Οταν είχε πει πως όταν γίνει η επανάσταση δεν θα σπάσει ούτε ένα τζάμι, πολλοί την είχαν χλευάσει ανάμεσα τους και εγώ. Και να όμως που δικαιώνεται. Η πρώτη μεγάλη πορεία αναρχικών, αντιεξουσιαστών, νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Ανταρσύα και άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έγινε χθες το βράδυ και ωωωω του θαύματος!!!!! Δεν έσπασε ούτε ένα τζάμι, δεν άνοιξε ούτε ένα κεφάλι, δεν έπεσε ούτε ένα δακρυγόνο, δεν έγινε ούτε μια προσαγωγή. Περίπου 4000 άτομα συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο και ούτε ένα επεισόδιο. Βέβαια, αυτή τη φορά ήταν κάπως διαφορετικά. Δεν υπήρχαν πουθενά ΜΑΤ από την Ομόνοια μέχρι τα λουλουδάδικα στη βουλή, δεν υπήρχαν οι ΔΙΑΣ, δεν υπήρχαν οι στρατιές από ασφαλίτες σε κάθε γωνιά. Μέχρι και εικαστικές παρεμβάσεις στις κλούβες των ΜΑΤ έγιναν από κάποιους συντρόφους, οι οποίοι στη συνέχεια έβγαζαν σέλφι και βέβαια, αυτό χάλασε κάπως τον Αδώνιδα Γεωργιάδη. Εζησε να δει τις κλούβες ζωγραφισμένες με αλφάδια και συνθήματα όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- Μελιγαλάς, αλλά που να ξέρει ο άμοιρος. Αυτά ήταν μόνο η αρχή, στο πλάνο είναι οι κλούβες να ζωγραφιστούν με λουλούδια, σήματα της ειρήνης και να θυμίζουν χίπικα βανάκια της δεκαετίας του 70. Πάντως, μην προτρέχουμε. Από το χθεσινό αντιφασιστικό έλειπε το ΚΚΕ αφού αυτό κατεβαίνει μόνο όταν οι χρυσαυγίτες κοπανήσουν κανέναν δικό του και η άγρια νεολαία της ΔΗΜΑΡ, του πιο χαρντκορ ηγέτη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς Φώτη Κουβέλη.
Αυτά είδαν χθες οι Ποταμάκηδες και αποφάσισαν να κατέβουν στο δρόμο. Διοργανώνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε και το ευρώ. Τα πανό θα είναι «είμαστε όλοι Ντάισελμπλουμ», «αλληλεγγύη στο Σόιμπλε, κανένας όμηρος στα χέρια του Τσίπρα» και άλλα παρόμοια. Η συμβουλή μου είναι να πάρουν μαζί τους μάσκες και μάλοξ, γιατί δεν θα αφήσουμε μια χούφτα 50-100 γνωστών άγνωστων ποταμάκηδων να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Στα άλλα νέα από το Ποτάμι, παραίτησαν τον ποταμοτσολιά Λιαρόπουλο, πιο γνωστό και ως «βάστα γερά Ντάισελμπλουμ». Μπορεί τα ΜΜΕ να έθαψαν το θέμα, αλλά πλέον ζούμε σε εποχές που η πληροφορία δεν μπορεί να ελεγχθεί 100%. Και έτσι μετά την κατακραυγή ο Ποταμάκης τον σούταρε, όμως προσέξτε όχι γιατί διαφώνησε με την ουσία των όσων έγραψε ο Λιαρόπουλος, αλλά γιατί δεν συνάδει το ύφος του με το Ποτάμι.
Στο μεταξύ ο σύντροφος Καμμένος έχει πάρει καμιά 50 δάφνινα στεφάνια και όπου βρει μνημείο πάει και καταθέτει. Ενδιάμεσα πέταξε και το ωραίο του. Σε συνέντευξη του στη Real είπε «Αν χρειαστώ τον Θεοδωράκη, θα πάω να μιλήσω απ' ευθείας με τον Μπόμπολα».
Τι σου είναι πάντως, οι γυναίκες!!! Ερωτεύθηκαν λέει τον Βαρουφάκη. Τόσα χρόνια που έβγαινε στα κανάλια δεν τους έκανε αίσθηση, αλλά μόλις έγινε υπουργός έγιναν βαρουφίτσες. Πάντως να το έχουν υπόψη. Μας ήθελαν αξύριστους, αφήσαμε μούσια, θέλανε τατουάζ, κάναμε τατουάζ, αλλά όχι και να γίνουμε Βαρουφάκηδες πάει πολύ.
Αυτά είδαν χθες οι Ποταμάκηδες και αποφάσισαν να κατέβουν στο δρόμο. Διοργανώνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε και το ευρώ. Τα πανό θα είναι «είμαστε όλοι Ντάισελμπλουμ», «αλληλεγγύη στο Σόιμπλε, κανένας όμηρος στα χέρια του Τσίπρα» και άλλα παρόμοια. Η συμβουλή μου είναι να πάρουν μαζί τους μάσκες και μάλοξ, γιατί δεν θα αφήσουμε μια χούφτα 50-100 γνωστών άγνωστων ποταμάκηδων να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας. Στα άλλα νέα από το Ποτάμι, παραίτησαν τον ποταμοτσολιά Λιαρόπουλο, πιο γνωστό και ως «βάστα γερά Ντάισελμπλουμ». Μπορεί τα ΜΜΕ να έθαψαν το θέμα, αλλά πλέον ζούμε σε εποχές που η πληροφορία δεν μπορεί να ελεγχθεί 100%. Και έτσι μετά την κατακραυγή ο Ποταμάκης τον σούταρε, όμως προσέξτε όχι γιατί διαφώνησε με την ουσία των όσων έγραψε ο Λιαρόπουλος, αλλά γιατί δεν συνάδει το ύφος του με το Ποτάμι.
Στο μεταξύ ο σύντροφος Καμμένος έχει πάρει καμιά 50 δάφνινα στεφάνια και όπου βρει μνημείο πάει και καταθέτει. Ενδιάμεσα πέταξε και το ωραίο του. Σε συνέντευξη του στη Real είπε «Αν χρειαστώ τον Θεοδωράκη, θα πάω να μιλήσω απ' ευθείας με τον Μπόμπολα».
Τι σου είναι πάντως, οι γυναίκες!!! Ερωτεύθηκαν λέει τον Βαρουφάκη. Τόσα χρόνια που έβγαινε στα κανάλια δεν τους έκανε αίσθηση, αλλά μόλις έγινε υπουργός έγιναν βαρουφίτσες. Πάντως να το έχουν υπόψη. Μας ήθελαν αξύριστους, αφήσαμε μούσια, θέλανε τατουάζ, κάναμε τατουάζ, αλλά όχι και να γίνουμε Βαρουφάκηδες πάει πολύ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Στα άλλα νέα. Ο Σουλτς αφού χλαπάκιασε με την Μέρκελ και τον Ολαντ στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον Τσίπρα και του μετέφερε την απορία της φροϊλάιν γιατί δεν έχει ζητήσει ακόμη ραντεβού με την καγγελάριο. Η απάντηση του Τσίπρα ήταν πως έχει άλλες προτεραιότητες. Επί της ουσίας, όμως, αυτό θέλει να αποφύγει ο Τσίπρας, να πάει σε διμερή διαπραγμάτευση με τη Γερμανία και να την πατήσει όπως ο τρελαντώνης. Το σχέδιο του είναι πως ότι γίνει, θα γίνει στην Ε.Ε.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Δεν θα πάρει είπε συμβούλους από τον κομματικό στρατό.
Δηλαδή δεν θα πάρει μικρομεσαίους.........!!!!!!!!!
Θα πάρει τη Lazard
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oi ... 79535.html
Πρώτο σημάδι ότι μας δουλεύουν.
Θα δούμε πως θα δέσει αυτό με τα συμφραζόμενα.
Θα έχουμε και συνέχεια?
Τα ίδια έλεγε και ο ΓΑΠ που μόλις βγήκαν κυβέρνηση άρχισαν την επίδειξη απλότητας.
Όχι κοστούμια, σακίδιο στην πλάτη, εσπαντρίγες και αθλητικά η Μπιρμπίλω.
ΘΥΜΑΣΤΕ?
Ύστερα είπαν ότι φωτογραφίζουν τις βίλες με τις πισίνες. Αυτοί θα πληρώσουν είπαν ΘΥΜΑΣΤΕ?
Ύστερα είπαν ότι έπιασαν κάτι μεγαλογιατρούς που έκλεβαν την εφορία και δήλωναν όσο ο ζητιάνος ΘΥΜΑΣΤΕ?
Και λέγαμε Μπράβο αυτός είναι καφές (κυβέρνηση ήθελα να πω)
Κι ύστερα κι ύστερα μα δεν υπάρχει ύστερα.............
Στη συνέντευξη τύπου το 10 ρώτησαν το ΓΑΠ γιατί δεν φορολόγησε τους μεγαλογιατρούς και αυτούς με τις πισίνες.
Δεν είχαμε χρόνο
Η χώρα βούλιαξε
Έπρεπε να βρεθούν χρήματα και ΕΣΑΣ βρήκαμε βολικούς.
Μακάρι να βγω ψεύτρα. Αλλά θα δεις που θα πουν το ίδιο.
ΕΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΒΟΛΙΚΟΥΣ.
Πάλι οι βολικοι θα πληρώσουν το μάρμαρο.
Όλοι οι λεονταρισμοί είναι στα πλαίσια του διαπραγματεύομαι σκληρά.
Μετά.........δεν μπορέσαμε........πιέζει ο χρόνος και.........εσας βρίσκουμε βολικούς.
Ελπίζω να μην είμαστε και πάλι οι βολικοί.
Αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι κερνάω καφέ.
Εύχομαι να το χάσω το στοίχημα και να βρεθούμε στην πλατεία χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Θα πάρει τη Lazard
Θα δούμε πως θα δέσει αυτό με τα συμφραζόμενα.
Θα έχουμε και συνέχεια?
Τα ίδια έλεγε και ο ΓΑΠ που μόλις βγήκαν κυβέρνηση άρχισαν την επίδειξη απλότητας.
Όχι κοστούμια, σακίδιο στην πλάτη, εσπαντρίγες και αθλητικά η Μπιρμπίλω.
ΘΥΜΑΣΤΕ?
Ύστερα είπαν ότι φωτογραφίζουν τις βίλες με τις πισίνες. Αυτοί θα πληρώσουν είπαν ΘΥΜΑΣΤΕ?
Ύστερα είπαν ότι έπιασαν κάτι μεγαλογιατρούς που έκλεβαν την εφορία και δήλωναν όσο ο ζητιάνος ΘΥΜΑΣΤΕ?
Και λέγαμε Μπράβο αυτός είναι καφές (κυβέρνηση ήθελα να πω)
Κι ύστερα κι ύστερα μα δεν υπάρχει ύστερα.............
Στη συνέντευξη τύπου το 10 ρώτησαν το ΓΑΠ γιατί δεν φορολόγησε τους μεγαλογιατρούς και αυτούς με τις πισίνες.
Δεν είχαμε χρόνο
Η χώρα βούλιαξε
Έπρεπε να βρεθούν χρήματα και ΕΣΑΣ βρήκαμε βολικούς.
Μακάρι να βγω ψεύτρα. Αλλά θα δεις που θα πουν το ίδιο.
ΕΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΒΟΛΙΚΟΥΣ.
Πάλι οι βολικοι θα πληρώσουν το μάρμαρο.
Όλοι οι λεονταρισμοί είναι στα πλαίσια του διαπραγματεύομαι σκληρά.
Μετά.........δεν μπορέσαμε........πιέζει ο χρόνος και.........εσας βρίσκουμε βολικούς.
Ελπίζω να μην είμαστε και πάλι οι βολικοί.
Αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι κερνάω καφέ.
Εύχομαι να το χάσω το στοίχημα και να βρεθούμε στην πλατεία χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Nαι Dr. έχεις δίκιο. Ο Τσίπρας είναι το ίδιο με τον Γιώργο Παπανδρέου. Και πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Επειδή θα συνεργαστεί η ελληνική κυβέρνηση με την Lazard, προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση του χρέους. Και με ποιόν θα έπρεπε; Την Τυποεκδοτική ΑΕ; Στην εποχή του διαδίκτιου, ορισμένοι επιμένουν να επιστρέψουμε στον τηλέγραφο. Οσον αφορά το τι θα γίνει, θα φανεί στο μέλλον. Καταλαβαίνω, όμως, την αγωνία του ΚΚΕ μην τυχόν και πετύχει πέντε πράγματα η κυβέρνηση του ΣΥΡΖΑ, γιατί τότε θα πάρει χαμπάρι και ο κόσμος που του έχει απομείνει τι παπαρδέλες του λέγανε τόσα χρόνια.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Σημειολογικά είδα κάποιες ομοιότητες που ελπίζω να είναι τυχαίες.
Πάνω και από το ΚΚΕ είναι το καλό της τσέπης μου και η βελτίωση των συνθηκών ζωής μου όπως θέλεις και εσύ και όλοι εδώ μέσα ανεξάρτητα με το τι ψηφίζουν ή τι ψήφισαν.
Όπως βλέπεις η ζωή όλων έχει υποστεί ανατροπές τα τελευταία χρόνια και άλλους τους έχει βλάψει αυτή η κατάσταση λιγότερο άλλους περισσότερο.
Σε ένα ή δύο μήνες αυτό θα φανεί στην καθημερινότητα.
Βάλε παραμονές Πάσχα π.χ θα δούμε αν θα ζούμε Μεγάλη Παρασκευή ή Ανάσταση.
Είπα για την τσέπη μας αλλά δεν είναι μόνο η τσέπη η ίδια και πόσο γεμάτη είναι.
Είναι και η τρέλα να χρωστάς και να σε κυνηγάνε.
Πολλοί το έχουν ζήσει.
Να ασχολούνται μαζί σου και να ξέρεις ότι η επόμενη μέρα θα φέρει ένα καινούργιο κακό ή ένα νέο κυνηγητό, επειδή χρωστάς και δεν έχεις να πληρώσεις γιατί το χρέος είναι μεγαλύτερο από τις αποδοχές.
Όλα αυτά τα χρόνια αυτό συμβαίνει.
Αν αυτή η κατάσταση διορθωθεί και ξαναβρούμε την ησυχία μας και πάψουν να ασχολούνται μαζί μας επειδή μας βρίσκουν βολικούς θα χαρώ πολύ. Θα χαρώ πολύ να έχεις δίκιο Νίκο.
Υπομονή και θα δούμε.
Είπαμε:
Τα διαολάκια όταν είναι νεογέννητα είναι πολύ cute στους 3 μήνες βγάζουν κέρατα και ασχημίζουν.
Και ο Βαρούφακας cute είναι για την ώρα μετά τα πρώτα αντιλαϊκά μέτρα θα βγάλει κέρατα.
Και γιατί να ερωτευτώ τον Βαρούφακα και να γίνω Βαρουφίτσα? Σάματι θα τον παντρευτώ?
Δε με νοιάζει αν ο υπουργός είναι άσχημος ή όμορφος. Ούτε κρύο μου κάνει ούτε ζέστη.
Δε λέω θυμίζει λίγο τον Δρ Σποκ από τα παιδικά χρόνια.
Μας γυρίζει χρόνια πίσω
Πάνω και από το ΚΚΕ είναι το καλό της τσέπης μου και η βελτίωση των συνθηκών ζωής μου όπως θέλεις και εσύ και όλοι εδώ μέσα ανεξάρτητα με το τι ψηφίζουν ή τι ψήφισαν.
Όπως βλέπεις η ζωή όλων έχει υποστεί ανατροπές τα τελευταία χρόνια και άλλους τους έχει βλάψει αυτή η κατάσταση λιγότερο άλλους περισσότερο.
Σε ένα ή δύο μήνες αυτό θα φανεί στην καθημερινότητα.
Βάλε παραμονές Πάσχα π.χ θα δούμε αν θα ζούμε Μεγάλη Παρασκευή ή Ανάσταση.
Είπα για την τσέπη μας αλλά δεν είναι μόνο η τσέπη η ίδια και πόσο γεμάτη είναι.
Είναι και η τρέλα να χρωστάς και να σε κυνηγάνε.
Πολλοί το έχουν ζήσει.
Να ασχολούνται μαζί σου και να ξέρεις ότι η επόμενη μέρα θα φέρει ένα καινούργιο κακό ή ένα νέο κυνηγητό, επειδή χρωστάς και δεν έχεις να πληρώσεις γιατί το χρέος είναι μεγαλύτερο από τις αποδοχές.
Όλα αυτά τα χρόνια αυτό συμβαίνει.
Αν αυτή η κατάσταση διορθωθεί και ξαναβρούμε την ησυχία μας και πάψουν να ασχολούνται μαζί μας επειδή μας βρίσκουν βολικούς θα χαρώ πολύ. Θα χαρώ πολύ να έχεις δίκιο Νίκο.
Υπομονή και θα δούμε.
Είπαμε:
Τα διαολάκια όταν είναι νεογέννητα είναι πολύ cute στους 3 μήνες βγάζουν κέρατα και ασχημίζουν.
Και ο Βαρούφακας cute είναι για την ώρα μετά τα πρώτα αντιλαϊκά μέτρα θα βγάλει κέρατα.
Και γιατί να ερωτευτώ τον Βαρούφακα και να γίνω Βαρουφίτσα? Σάματι θα τον παντρευτώ?
Δε με νοιάζει αν ο υπουργός είναι άσχημος ή όμορφος. Ούτε κρύο μου κάνει ούτε ζέστη.
Δε λέω θυμίζει λίγο τον Δρ Σποκ από τα παιδικά χρόνια.
Μας γυρίζει χρόνια πίσω
- doctormarkon
- Επίτιμος
Τελικά αυτοί που κυβερνάνε δεν είναι ο Σύριζα ή η Ν.Δ αλλά το Κεφάλαιο.
Καμιά δεκαριά οικογένειες.
Τα ονόματά τους τα ξέρουμε μέσες άκρες.
Αλλά κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ ο Τόλιος τα έχει γράψει και στο βιβλίο του με το ν και με το σ.
Με συνταρακτικές λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησαν οι μεγάλοι όμιλοι και γεγονότα διαπλοκής με την πολιτική ηγεσία.
http://www.theseis.com/index.php?option ... &Itemid=29
Κάποιοι από τους ομίλους δεν υπάρχουν πια όπως π.χ Λαναράς αλλά σίγουρα θα έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις του και θα τις έχει επικαιροποιήσει.
Το κομμάτι που αναφέρεται στο ελληνικό Στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα είναι όλα τα λεφτά.
Ήταν από τα ισχυρότερα συμπλέγματα στον κόσμο η πολεμική βιομηχανία της Ελλάδας αλλά έκαναν κομπίνες για να αρμέξουν λεφτά και δημιούργησαν ζημιά και στις δορυφορικές ιδιωτικές (όλες στην Εθνική Οδό).
Καμιά δεκαριά οικογένειες.
Τα ονόματά τους τα ξέρουμε μέσες άκρες.
Αλλά κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ ο Τόλιος τα έχει γράψει και στο βιβλίο του με το ν και με το σ.
Με συνταρακτικές λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησαν οι μεγάλοι όμιλοι και γεγονότα διαπλοκής με την πολιτική ηγεσία.
http://www.theseis.com/index.php?option ... &Itemid=29
Κάποιοι από τους ομίλους δεν υπάρχουν πια όπως π.χ Λαναράς αλλά σίγουρα θα έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις του και θα τις έχει επικαιροποιήσει.
Το κομμάτι που αναφέρεται στο ελληνικό Στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα είναι όλα τα λεφτά.
Ήταν από τα ισχυρότερα συμπλέγματα στον κόσμο η πολεμική βιομηχανία της Ελλάδας αλλά έκαναν κομπίνες για να αρμέξουν λεφτά και δημιούργησαν ζημιά και στις δορυφορικές ιδιωτικές (όλες στην Εθνική Οδό).
- doctormarkon
- Επίτιμος
Απ ότι είδα ο Τόλιος που ήταν ότι καλύτερο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε Βουλευτής.
Ο κόσμος ψηφίζει ομορφιές?
Αν και δε βρίσκω όμορφο το Βαρούφακα.
Δεν ξέρω τι του βρίσκουν οι γυναίκες αλλά εσάς τους άντρες τι σας κόφτει αν ερωτεύονται το Ρουβά και γίνονται ρουβίτσες ή το Βαρούφακα και γίνονται Βαρουφίτσες?
Η εξουσία μπορεί να είναι αφροδισιακή.
Δε σημαίνει ότι πρέπει να μοιάζετε στον Βαρούφακα για να αρέσετε.
Και παλαιότερα οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες με τον Τζώνυ Βαισμίλερ. Τι έπρεπε να κάνουν οι άντρες?
Να ανεβαίνουν στις νερατζιές της Αθήνας και να παριστάνουν τον Ταρζάν>?
Ο κόσμος ψηφίζει ομορφιές?
Αν και δε βρίσκω όμορφο το Βαρούφακα.
Δεν ξέρω τι του βρίσκουν οι γυναίκες αλλά εσάς τους άντρες τι σας κόφτει αν ερωτεύονται το Ρουβά και γίνονται ρουβίτσες ή το Βαρούφακα και γίνονται Βαρουφίτσες?
Η εξουσία μπορεί να είναι αφροδισιακή.
Δε σημαίνει ότι πρέπει να μοιάζετε στον Βαρούφακα για να αρέσετε.
Και παλαιότερα οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες με τον Τζώνυ Βαισμίλερ. Τι έπρεπε να κάνουν οι άντρες?
Να ανεβαίνουν στις νερατζιές της Αθήνας και να παριστάνουν τον Ταρζάν>?
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο Νικολούδης δεν είναι "καλό χαρτί"?doctormarkon έγραψε:Απ ότι είδα ο Τόλιος που ήταν ότι καλύτερο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε Βουλευτής.
ό,τι σοφότερο έγραψες.doctormarkon έγραψε:Υπομονή και θα δούμε.
Δεν πίνω νερό ή κρασί ή baileys (με τον καφέ μου) στο όνομα του Τσίπρα και το ξέρεις.
Αλλά σε ολίγων ημερών κυβέρνηση, είναι νομίζω αδόκιμο να βγάζουμε τόση αρνητικούρα.
Μπορεί να επαληθευτείς, δε λέω, αλλά
α/ μέχρι στιγμής είδαμε κάποια θετικά σημεία (που δεν έχουμε ξαναδεί σε νεοεκλεγείσες κυβερνήσεις με το "καλημέρα" )
β/ οφείλουμε να περιμένουμε τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν "αποφανθούμε".
είναι όντως αξιοσημείωτο, δεδομένων των καταστάσεων που εκτυλίσσονταν τα τελευταία χρόνια σε ανάλογες πορείες. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι παράλληλα (κάτι που δεν ανέφερες γλυκέ μας "πολεμικέ" ανταποκριτή) γινόταν και διαδήλωση των χρυσών αυγών, (http://www.iefimerida.gr/news/189495/ao ... on-eikones) το ότι δεν έγιναν νταβαντούρια με βρωμόξυλο, αίμα, βρισίδι και ζημιές, αγγίζει τα όρια του θαύματος!Clash έγραψε:Η πρώτη μεγάλη πορεία αναρχικών, αντιεξουσιαστών, νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Ανταρσύα και άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έγινε χθες το βράδυ και ωωωω του θαύματος!!!!! Δεν έσπασε ούτε ένα τζάμι, δεν άνοιξε ούτε ένα κεφάλι, δεν έπεσε ούτε ένα δακρυγόνο, δεν έγινε ούτε μια προσαγωγή.
Αυτό το μόρφωμα ονόματι "ποτάμι" είναι ό,τι πιο ανάξιο, γελοίο και αηδιαστικό έχει παράξει το ολιγαρχικό, νεοταξίτικο, σκοταδιστικό και αντιλαϊκό κομμάτι του συστήματος. Πραγματικά...Clash έγραψε:Διοργανώνουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αίτημα την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε και το ευρώ. Τα πανό θα είναι «είμαστε όλοι Ντάισελμπλουμ», «αλληλεγγύη στο Σόιμπλε, κανένας όμηρος στα χέρια του Τσίπρα» και άλλα παρόμοια.
αυτοί πια κι αν είναι το τραγικά ηττημένο hardcore της αηδίας ιδίως μετά την εξόφθαλμη, θρασύτατη, εξευτελιστική και ανίερη παραχάραξη της ιστορίας, που συνέγραψε ένα... "αξιότιμο" μέλος τους...Clash έγραψε:και η άγρια νεολαία της ΔΗΜΑΡ, του πιο χαρντκορ ηγέτη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς Φώτη Κουβέλη.
Θέλω να δει κι άλλα! Δε μου φτάνουν αυτά!Clash έγραψε:Εζησε να δει τις κλούβες ζωγραφισμένες με αλφάδια και συνθήματα όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- Μελιγαλάς,
Καλές οι προσπάθειες, αλλά πάντα εκ του ασφαλούς. Το στεφάνι στα Ιμια το'ριξε με ελικόπτερο.Clash έγραψε:Στο μεταξύ ο σύντροφος Καμμένος έχει πάρει καμιά 50 δάφνινα στεφάνια και όπου βρει μνημείο πάει και καταθέτει.
Πού πήγε το πατριωτικο-πολιτικό ανάστημα να προσγειωθεί και να το εναποθέσει επί του εδάφους οεο?
Τέλος πάντων, πονεμένη η καμμένη ιστορία, αλλά απ'το να έχει βάλει κανά ποταμίσιο ή ΓΑΠίσιο
στη θέση του, καλύτερα αυτόν...
εεεεεεεεεελαααα... εντάθηκε το αυτιστικό σύνδρομο?Clash έγραψε:Από το χθεσινό αντιφασιστικό έλειπε το ΚΚΕ
τι έκπληξις!
Κατά τα λοιπά, με βολεύουν και μου γουστάρουν πολύ οι "ανταποκρίσεις" σου, γιατί εκτός απ'την ενημέρωση γελάω κιόλας με το μοναδικό υφάκι που τα γράφεις. Ελπίζω (ειλικρινά) να μείνεις Αθήνα και να μην επιστρέψεις στα ερημίτικα στυλάκια σου (στην Κέρκυρα), για να συνεχίσω ν'απολαμβάνω την παρουσία σου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Υπάρχει και αυτή η είδηση σήμερα
Ο Βαρουφάκης ζητά την παρέμβαση των ΗΠΑ
αλλά και αυτή η σουρεάλ
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στηρίζει δημόσια Τσίπρα
Εγώ συγκλίνω με αυτή την άποψη
αλλά και αυτή η σουρεάλ
Εγώ συγκλίνω με αυτή την άποψη
και αυτηΓια όσους ακόμα διστάζουν να επιτρέψουν στον εαυτό τους να απελευθερωθούν από τον Ναζισμό, και είναι καχύποπτοι απέναντι στο φως που μοιάζει εκτυφλωτικό καθώς η πόρτα από το κελί τους άνοιξε απότομα.
Οι δεσμοί που αναπτύσσουν οι άνθρωποι με τους βασανιστές τους είναι πιο στενοί και από αυτούς με την μητέρα τους, ρωτήστε οποιονδήποτε ψυχαναλυτή της προκοπής θέλετε.
Εδώ είμαι εγώ όμως, και η Κλινική Χατζηστεφάνου, πρότυπο ίδρυμα ψυχιατρικής περίθαλψης και πνευματικής αναζωογόνησης, άνοιξε και σας περιμένει για διάλυση όλων των νοσηρών συνδρόμων που σας κρατούν αλυσοδεμένους στα έγκατα του σκοτεινού σας ασυνείδητου, εκεί όπου ο βιαστής είναι φιγούρα που σας προσφέρει αυτό που αξίζετε επειδή σας έπεισε ότι είστε κακά παιδάκια. Ένα βήμα την ημέρα, όλοι μαζί, θα γίνετε περδίκι με ταχύρυθμες διαδικασίες.
https://www.facebook.com/panagiotis.had ... ou?fref=tsΔεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος. Ψύχραιμα και ορθολογικά παρακολουθώ τις κινήσεις Σύριζα και στελεχών του και με εκπροσωπούν απόλυτα, μέχρι στιγμής, καθώς όλες είναι στο θεωρητικό πλαίσιο που ανήκω πολιτικά και ιδεολογικά.
Γιατί να είμαι επιφυλακτικός? Επειδή ερωτεύτηκα? Όχι. Αυτά είναι παρανοϊκές στάσεις φοβικών ανθρώπων. Όταν σε βρίσκει το καλό, το αγκαλιάζεις ένθερμα και δέχεσαι την βοήθεια του. Αν τυχόν σε εγκαταλείψει, απλά το ξαναψάχνεις. Και η ζωή συνεχίζεται.
Σταματήστε να προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την προδοσία. Είστε δυνατότεροι από αυτήν, και το έχετε αποδείξει όλοι. Το οποιοδήποτε κοινωνικό συμβόλαιο αρχίζει με την εμπιστοσύνη και ελέγχεται από τις πράξεις των συμφωνούντων.
Το ηθικό δηλητήριο που πότισε την Ελληνική κοινωνία και την έπεισε πως μόνο απατεώνες, μαφιόζοι και φονιάδες θα διοικούν αυτή τη χώρα, έχει αντίδοτο. Την αναστολή δυσπιστίας απέναντι σε πρόσωπα των οποίων οι πράξεις, μέχρι στιγμής επαναλαμβάνω, τηρούν κατά γράμμα την υπόσχεση της ελπίδας που έδωσαν - να αλλάξουν όλα, σε βάθος, και κυρίως να ξεκινήσει η απόδοση δικαιοσύνης, τόσο απέναντι στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς εχθρούς του λαού και της χώρας.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
'Αλλη ανταπορίτρια ολκής εδώ!Joy έγραψε:Υπάρχει και αυτή η είδηση σήμερα
αλλά και αυτή η σουρεάλ
Εγώ συγκλίνω με αυτή την άποψηκαι αυτηΓια όσους ακόμα διστάζουν να επιτρέψουν στον εαυτό τους να απελευθερωθούν από τον Ναζισμό, και είναι καχύποπτοι απέναντι στο φως που μοιάζει εκτυφλωτικό καθώς η πόρτα από το κελί τους άνοιξε απότομα.
Οι δεσμοί που αναπτύσσουν οι άνθρωποι με τους βασανιστές τους είναι πιο στενοί και από αυτούς με την μητέρα τους, ρωτήστε οποιονδήποτε ψυχαναλυτή της προκοπής θέλετε.
Εδώ είμαι εγώ όμως, και η Κλινική Χατζηστεφάνου, πρότυπο ίδρυμα ψυχιατρικής περίθαλψης και πνευματικής αναζωογόνησης, άνοιξε και σας περιμένει για διάλυση όλων των νοσηρών συνδρόμων που σας κρατούν αλυσοδεμένους στα έγκατα του σκοτεινού σας ασυνείδητου, εκεί όπου ο βιαστής είναι φιγούρα που σας προσφέρει αυτό που αξίζετε επειδή σας έπεισε ότι είστε κακά παιδάκια. Ένα βήμα την ημέρα, όλοι μαζί, θα γίνετε περδίκι με ταχύρυθμες διαδικασίες.https://www.facebook.com/panagiotis.had ... ou?fref=tsΔεν είμαι ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος. Ψύχραιμα και ορθολογικά παρακολουθώ τις κινήσεις Σύριζα και στελεχών του και με εκπροσωπούν απόλυτα, μέχρι στιγμής, καθώς όλες είναι στο θεωρητικό πλαίσιο που ανήκω πολιτικά και ιδεολογικά.
Γιατί να είμαι επιφυλακτικός? Επειδή ερωτεύτηκα? Όχι. Αυτά είναι παρανοϊκές στάσεις φοβικών ανθρώπων. Όταν σε βρίσκει το καλό, το αγκαλιάζεις ένθερμα και δέχεσαι την βοήθεια του. Αν τυχόν σε εγκαταλείψει, απλά το ξαναψάχνεις. Και η ζωή συνεχίζεται.
Σταματήστε να προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την προδοσία. Είστε δυνατότεροι από αυτήν, και το έχετε αποδείξει όλοι. Το οποιοδήποτε κοινωνικό συμβόλαιο αρχίζει με την εμπιστοσύνη και ελέγχεται από τις πράξεις των συμφωνούντων.
Το ηθικό δηλητήριο που πότισε την Ελληνική κοινωνία και την έπεισε πως μόνο απατεώνες, μαφιόζοι και φονιάδες θα διοικούν αυτή τη χώρα, έχει αντίδοτο. Την αναστολή δυσπιστίας απέναντι σε πρόσωπα των οποίων οι πράξεις, μέχρι στιγμής επαναλαμβάνω, τηρούν κατά γράμμα την υπόσχεση της ελπίδας που έδωσαν - να αλλάξουν όλα, σε βάθος, και κυρίως να ξεκινήσει η απόδοση δικαιοσύνης, τόσο απέναντι στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς εχθρούς του λαού και της χώρας.
Αντε να μαζεύονται /επανακάμπτουν οι ανταποκριτές μας σιγά σιγά!
Χαρούλα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Τι εκανε ο Βαρουφακης στους τροικανους;
Τους εριξε ενα ξεγυρισμενο Varou-fucking!
Τους εριξε ενα ξεγυρισμενο Varou-fucking!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Θα γίνω " ο δικηγόρος του διαβόλου".Αυτός ο Μηχάλης Ιγνατίου πόσο αξιόπιστος είναι στις πληροφορίες που δίνει ;! Το λέω αυτό ,διότι σχεδόν οι πιο πολλές τρικλοποδιές/παραπληροφόρηση σε κάθε κυβέρνηση έρχονται από Ελληνικά συμφέροντα.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ πάντως ξέρω πως σήμερα κλείνει μια βδομάδα που είναι κυβέρνηση ο ξύριζα
και ήδη έκανε περισσότερα απ'όσα έκαναν όλες οι χουντ... συγνώμη, "δημοκρατικές"
κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
Αυτό είναι ένα καλό δείγμα γραφής. Καλύτερο απ'αυτό που είχαν δώσει οι προηγούμενοι...
Αλλά κανείς δεν ωρυόταν γι'αυτούς με το που ανέβηκαν... Όπως λέει κι ο Χατζηστεφάνου, ο άνθρωπος "δένεται" περισσότερο με τον βασανιστή του απ'ό,τι με τη μάνα του, κι αρχίζω να το πιστεύω...
Όχι δεν δίνω στο συριζοκομμα συλλήβδην στα στελέχη του, ψυχή τε και σώματι την εμπιστοσύνη μου.
Τους δίνω όμως το "ίδομεν" με θετική διάθεση και την καλή μου προαίρεση, πράγμα που... πώς να το
κάνουμε ( θα κοκορευτώ αλλά το δικαιούμαι) είναι υπερβασάρα για κάποιον (τη μούρη μου)
που στεκόταν απέναντι σ'αυτό το κόμμα εδώ και χρόνια.
και ήδη έκανε περισσότερα απ'όσα έκαναν όλες οι χουντ... συγνώμη, "δημοκρατικές"
κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
Αυτό είναι ένα καλό δείγμα γραφής. Καλύτερο απ'αυτό που είχαν δώσει οι προηγούμενοι...
Αλλά κανείς δεν ωρυόταν γι'αυτούς με το που ανέβηκαν... Όπως λέει κι ο Χατζηστεφάνου, ο άνθρωπος "δένεται" περισσότερο με τον βασανιστή του απ'ό,τι με τη μάνα του, κι αρχίζω να το πιστεύω...
Όχι δεν δίνω στο συριζοκομμα συλλήβδην στα στελέχη του, ψυχή τε και σώματι την εμπιστοσύνη μου.
Τους δίνω όμως το "ίδομεν" με θετική διάθεση και την καλή μου προαίρεση, πράγμα που... πώς να το
κάνουμε ( θα κοκορευτώ αλλά το δικαιούμαι) είναι υπερβασάρα για κάποιον (τη μούρη μου)
που στεκόταν απέναντι σ'αυτό το κόμμα εδώ και χρόνια.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Βέβαια, λέγοντας τα παραπάνω δε σημαίνει πως θα απενεργοποιηθώ εγκεφαλικά και δε θα λαμβάνω στα υπ'όψιν τα περίεργα ή αρνητικά.
Η δοκτορέσσα έκανε μια σημαντική επισήμανση εδώ.
Κάποτε όμως, ο Τσίπρας έκανε επερωτήσεις για τη Lazard
Η δοκτορέσσα έκανε μια σημαντική επισήμανση εδώ.
doctormarkon έγραψε:Δεν θα πάρει είπε συμβούλους από τον κομματικό στρατό.
Θα πάρει τη Lazard
Κάποτε όμως, ο Τσίπρας έκανε επερωτήσεις για τη Lazard
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
E, ναι λοιπόν. Υλοποιούμε αυτό που τραγουδούσαν στην ΕΠΟΝ.αλλά και αυτή η σουρεάλ
«Εμείς τον θέλουμε παιδιά τον βασιλιά
Να πηγαίνει στο παλάτι, να πουλάει Ριζοσπάστη
και να κάνει ότι θέλει η εργατιά»
Επίσης, πράγματι, πριν πέντε χρόνια όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 4% ο Τσίπρας έκανε ερώτηση για την Lazard. Ανέξοδο ήταν, όπως αυτά που λέει το ΚΚΕ. Από τότε είδε, έμαθε και κυρίως κατάλαβε πως οι δουλειές γίνονται αλλιώς. Και όπως έλεγε ο Λένιν στην ανάγκη θα συνεργαστούμε και με τον διάβολο για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Και ο διάβολος δεν είναι η Lazard, αυτή είναι όργανό του.
Εχουν ελικοδρόμιο τα Ιμια; Ή μήπως είχες την απαίτηση να κατέβει με αερόσκαλα από το ελικόπτερο σαν να είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο Ράμπο?Το στεφάνι στα Ιμια το'ριξε με ελικόπτερο.
Πού πήγε το πατριωτικο-πολιτικό ανάστημα να προσγειωθεί και να το εναποθέσει επί του εδάφους οεο?
Σκέφτομαι να παραμείνω στην Αθήνα, τουλάχιστον μέχρι τις 15/2. Θέλω να πάω στη συγκέντρωση υπέρ της Ε.Ε για να δω τι σόι άτομα είναι αυτοί που ψηφίζουν Ποτάμι.
O Τεως θα μπορουσε να ειναι ενα οπλο της εξωτερικης μας πολιτικης αν δεν ειχαμε συμπλέγματα περι του παρελθόντος. Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν ειναι βασιλιάς. Το ξερουμε το ξερει το ξερουν. Ας τελειωνουμε με το θεμα και ας χρησιμοποιησουμε την αναγνωρισιμότητα του.
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ πάλι θέλω να μείνεις για το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (να πάμε τουγκέδερ ρε )Clash έγραψε:Σκέφτομαι να παραμείνω στην Αθήνα, τουλάχιστον μέχρι τις 15/2. Θέλω να πάω στη συγκέντρωση υπέρ της Ε.Ε για να δω τι σόι άτομα είναι αυτοί που ψηφίζουν Ποτάμι.
και το μεγάλο μου όνειρο ειναι να δω μια συγκεκριμένη καρακάξα σ'αυτή τη φάση...
επί το γενικότερον (και προσωπικότερον) θέλω να μείνεις κανονικά και μόνιμα εδώ αν γίνεται...
θα με πεθάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςClash έγραψε:E, ναι λοιπόν. Υλοποιούμε αυτό που τραγουδούσαν στην ΕΠΟΝ.
«Εμείς τον θέλουμε παιδιά τον βασιλιά
Να πηγαίνει στο παλάτι, να πουλάει Ριζοσπάστη
και να κάνει ότι θέλει η εργατιά»
ε, ναι, πράγματι. Μ'αυτό που έφερα αν ήθελες ας μην έλεγες "πράγματι"Clash έγραψε:Επίσης, πράγματι, πριν πέντε χρόνια όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 4% ο Τσίπρας έκανε ερώτηση για την Lazard.
αυτό να μου πεις... όπως ανέξοδη ήταν και η επερώτηση βορίδη και ΡΗΜΑΔ για τους ψεκασμούς.Clash έγραψε:Ανέξοδο ήταν, όπως αυτά που λέει το ΚΚΕ.
Σιγά μη νοιάζονται για την υγειά μας.
εεεεεεεεετσι! άλλο στη γαλαρία κι άλλο επί σκηνής με τα μικρόφωνα στο καταπιονάρι σου.Clash έγραψε:Από τότε είδε, έμαθε και κυρίως κατάλαβε πως οι δουλειές γίνονται αλλιώς.
(λέμε τώρα... φαντάσου τον Μπαρουφ τραγουδίστρια στα μπουζούκια )
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης του αγγλοσαξωνικού λόμπι παίζει με το χαρτί των Η.Π.Α. Ο Νίκος Κοτζιάς το ρωσικό. Οι σαμαροβενιζέλοι μόνο με το γερμανικό γι' αυτό και κάηκαν. Εδώ και καιρό έγραφα ότι πρέπει να έχουμε επαφές με όλους και ότι δεν είναι ανάγκη να παντρευτούμε κανέναν. Ειδικά για τους γερμανούς (με μικρό γ όπως η μικροψυχία τους) θα επαναλάβω ότι δυσκολεύονται αφάνταστα στο να ασκήσουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα γιατί είναι πολύ τραχείς, ανάλγητοι, άξεστοι, άκομψοι, πιεστικοί, ντουβάρια και τέρατα πειθαρχίας. Αν και γνωρίζουν την τέχνη του soft power εντούτοις αδυνατούν να την εφαρμόσουν όταν φθάσουν στην κορυφή και γκρεμίζονται. Το έπαθαν το 1914-18, πολύ περισσότερο το 1939-45 και όλα δείχνουν ότι θα την πατήσουν και τώρα. Είτε με στρατιωτικά μέσα είτε με οικονομικά το ίδιο αποτέλεσμα. Το μόνον δυσάρεστο είναι το τίμημα της καταβαραθρώσεώς τους γιατί την προηγούμενη φορά κόστισε άνω των 50 εκατομμυρίων νεκρών και ανυπολογίστων καταστροφών.
Αλλά, για να επιστρέψουμε εις την σήμερον, το μεγάλο ζητούμενο είναι να γίνει πράξη η ρήξη με το σάπιο παρελθόν. Αυτό, φυσικά, θα συμπεριλάβει και ορισμένους παλαιοπασόκους που κρύφτηκαν στον Συριζα. Αν το τολμήσει ο νέος πρωθυπουργός, ακόμη κι αν τον σύρουν σε νέες εκλογές (έχουν τον τρόπο τους ακόμη ορισμένοι μεγαλοπαράγοντες), τότε θα καταγράψει ποσοστά άνω του 50%. Απλώς να προσέξει τα ευαίσθητα ζητήματα που όχι μόνον άπτονται της ψυχοσυνθέσεως του Έλληνος αλλά και καθορίζουν την διακριτή ταυτότητά του ανάμεσα στα Έθνη, με το να κόψει τον βήχα σε μερικούς παλαβούς κάποιων συνιστωσών που ζουν με τις ονειρώξεις της εποχής του 4%. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα και το πάγωμα που συμφωνήθηκε θα πρέπει να τηρηθεί.
Επομένως, εύχομαι Καλή Επιτυχία στη Νέα Κυβέρνηση και ευόδωση των προσπαθειών της γιατί πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει το καλό του Έθνους, πετώντας στα σκουπίδια τις κομματικές διαφορές. Όσο για τις νέες ποταμίσιες ορντινάντσες των γερμανών καλά θα κάνουν να το χωνέψουν ότι είναι προσωρινοί όπως η ρημαδ. Αν ο Τσίπρας διαπράξει το λάθος να συνεργαστεί μαζί τους σε δεύτερο χρόνο τότε τα αποτελέσματα για τη χώρα θα είναι άσχημα. Γι' αυτό μόκο μπομπολάκη.
Υ.Γ Τελικά είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας αφαίρεσε τον πίνακα (Η Ελλάς ευγνωμονούσα) πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο, ή πρόκειται για νδκρατικές κατινιές;
Αλλά, για να επιστρέψουμε εις την σήμερον, το μεγάλο ζητούμενο είναι να γίνει πράξη η ρήξη με το σάπιο παρελθόν. Αυτό, φυσικά, θα συμπεριλάβει και ορισμένους παλαιοπασόκους που κρύφτηκαν στον Συριζα. Αν το τολμήσει ο νέος πρωθυπουργός, ακόμη κι αν τον σύρουν σε νέες εκλογές (έχουν τον τρόπο τους ακόμη ορισμένοι μεγαλοπαράγοντες), τότε θα καταγράψει ποσοστά άνω του 50%. Απλώς να προσέξει τα ευαίσθητα ζητήματα που όχι μόνον άπτονται της ψυχοσυνθέσεως του Έλληνος αλλά και καθορίζουν την διακριτή ταυτότητά του ανάμεσα στα Έθνη, με το να κόψει τον βήχα σε μερικούς παλαβούς κάποιων συνιστωσών που ζουν με τις ονειρώξεις της εποχής του 4%. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα και το πάγωμα που συμφωνήθηκε θα πρέπει να τηρηθεί.
Επομένως, εύχομαι Καλή Επιτυχία στη Νέα Κυβέρνηση και ευόδωση των προσπαθειών της γιατί πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει το καλό του Έθνους, πετώντας στα σκουπίδια τις κομματικές διαφορές. Όσο για τις νέες ποταμίσιες ορντινάντσες των γερμανών καλά θα κάνουν να το χωνέψουν ότι είναι προσωρινοί όπως η ρημαδ. Αν ο Τσίπρας διαπράξει το λάθος να συνεργαστεί μαζί τους σε δεύτερο χρόνο τότε τα αποτελέσματα για τη χώρα θα είναι άσχημα. Γι' αυτό μόκο μπομπολάκη.
Υ.Γ Τελικά είναι αλήθεια ότι ο Τσίπρας αφαίρεσε τον πίνακα (Η Ελλάς ευγνωμονούσα) πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο, ή πρόκειται για νδκρατικές κατινιές;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Τρία χρόνια τώρα, τα μιντιακά παπαγαλάκια σε άψογη συνεργασία με ΝΔ/ΠΑΣΟΚ μας είχαν πρήξει με το «που θα βρείτε τα λεφτά» και με το «αν σας πουν όχι». Το πρώτο το απάντησε το βράδυ των εκλογών ο Λαφαζάνης ...«απ' όπου γουστάρουμε» και άφησε τον νεοδημοκράτη σύξυλο. Το δεύτερο το απαντάει η πραγματικότητα, «όχι» δεν υπάρχει. Μπορεί να υπάρχουν διαπραγματεύσεις, συμβιβασμοί για αμοιβαία κοινή αποδεκτή λύση, αλλά «όχι και σκάσε» δεν παίζει. Προεκλογικά ο Τσίπρας είχε δώσει μια συνέντευξη στον Χατζηνικολάου, όπου επανέλαβε ότι η θέση του είναι μειωθεί το χρέος κατά 50%. Ο Χατζηνικολάου τότε τον ρώτησε «αν σας πουν ότι αυτό δεν γίνεται, αλλά μπορεί να γίνει ο διπλασιασμός του χρόνου αποπληρωμής, ώστε κάθε χρόνο να καταβάλετε η ίδια δόση, τι θα κάνετε»; Η απάντηση του Τσίπρα ήταν ...«θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω».
Επαθαν την πλάκα τους οι Αδώνιδες και οι Ποταμάκηδες από την παρέμβαση Ομπάμα σε συνέντευξη του στο CNN. Φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Ομπάμα μας αγάπησε, αλλά γιατί στη παρούσα φάση είναι προς τον συμφέρον των ΗΠΑ να στριμωχτεί η Γερμανία - εδώ είναι αυτό που λέγαμε ότι στην ανάγκη θα συνεργαστούμε με τον διάβολο, αρκεί να μην πουλήσουμε και την ψυχή μας. Βέβαια, αν αύριο - μεθαύριο πάει ο Τσίπρας στο Βερολίνο σαν Τρελαντώνης Σαχλαμαράς και ξεβρακωθεί με το άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, ούτε ο Ομπάμα, ούτε κανείς άλλος θα σε βοηθήσουν. Και καλά θα κάνουν. Ωστόσο οι απερχόμενοι καλά έπαιξαν το παιχνίδι της Μέρκελ. Η στρατηγική της Γερμανίας είναι η Ελλάδα να μην βρει στήριγμα ούτε στην Ε.Ε, ούτε στις ΗΠΑ ώστε να συνεχίσουν να την λεηλατούν. Αυτό μας έλεγαν οι σαμαροβενιζέλοι ότι θα γίνει με τον Τσίπρα, ο οποίος ωθεί τη χώρα στην απομόνωση. Ε, λοιπόν, διαψεύστηκαν.
Eπίσης ορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έγινε καμιά κομμουνιστική επανάσταση στην Ελλάδα, αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνος του στην κυβέρνηση. Το πρόγραμμα του σίγουρα δεν είναι αυτό που και οι ίδιοι οι συριζαίοι θα ήθελαν, όμως στην παρούσα φάση αυτό που χρειάζεται είναι μετά την λαίλαπα των προηγούμενων χρόνων να σταθεί και πάλι η κοινωνία στα πόδια της. Αν επιτευχθεί αυτό, θα πάμε στο επόμενο στάδιο. Αλλωστε είναι γελοίο να νομίζει κανείς ότι μια εκλεγμένη κυβέρνηση στα πλαίσια αστικής δημοκρατίας θα ρίξει τον καπιταλισμό και θα φέρει ανάποδα τον ντουνιά σε χρόνο ντε τε.
Και επανέρχομαι στο αγαπημένο μου θέμα. Εδώ και ένα χρόνο ο Ποταμάκης μας έλεγε ότι το κόμμα του, το αποτελούν άφθαρτοι άνθρωποι, όχι επαγγελματίες της πολιτικής και άλλα ωραία γλυκανάλατα, για να ψαρέψει στα φλωράκια των Γκούντις και του «Μύκονοοοοοοος». Μετά έκανε μια κωλοτουμπίτσα επιστρατεύοντας τους Λυκούδηδες, τους Ψαριανούς, τον παραλογοτέχνη Τατσόπουλο που αυτή τη φορά τον πήδηξε όλη η Αθήνα, την Δρέττα, τον Θεοχάρη, την Λυμπεράκη, κάτι πρώην δημάρχους του ΠΑΣΟΚ, κάτι μικροστελέχη της ΝΔ κτλ. Με αφορμή, όμως, τον ποταμοτσολιά Λιαρόπουλο, τον πιο γνωστό και ως «μη μασάς Ντάισελμπλουμ», ήρθε στο προσκήνιο και τι κουμάσι είναι ο πρώην τομεάρχης του στην Υγεία.
Aυτοί είναι οι αδιάφθοροι του Ποταμιού. Ενα κρατικοδίαιτο λαμόγιο, εμπλεκόμενο σε σκάνδαλο 5 δις, που επιβίωνε με όλες τις κυβερνήσεις για να κάνει τις βρωμοδουλειές του. Ε, τώρα που έχασε την πίτα, είναι δυνατόν να μην φωνάζει «βάστα γερά Ντάισελμπλουμ» μήπως και ξαναγυρίσει το προηγούμενο καθεστώς; Και εγώ το ίδιο θα έκανα και ας με λέγατε γερμανοτσολιά.
Επίσης κάτι που πέρασε στα ψιλά. Επρέπε να πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων για να μάθουμε ότι και ο Τρελαντώνης είναι στη λίστα Λαγκάρτ. Δεν λέω ότι έβγαλε παράνομα τα λεφτά του στο εξωτερικό, δεν πιστεύω να το έκανε παράνομα, αλλά ένα ηθικό θεματάκι υπάρχει. Ιδιαίτερα όταν το παίζεις μεγάλος πατριώτης.
ΥΓ. Ο πίνακας «η Ελλάς ευγνωμονούσα», τον οποίο είχε επαναφέρει ο Σαχλαμάρας αντικαταστάθηκε από έναν πίνακα ενός ελληνοαμερικάνου ζωγράφου, ο οποίος λέγεται λευκαδίτικα τοπία. Στις φωτογραφίες δεν κατάλαβα που είναι τα τοπία του «καλλιτέχνη», γιατί εγώ έναν σκέτο κόκκινο καμβά είδα. Είπαμε δεν έπεσε ο καπιταλισμός, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα. Οι νεοδημοκράτες να είναι ευχαριστημένοι που δεν έβαλε τον Τσε Γκεβάρα και αν τους ξίνισε, δεν πειράζει σιγά - σιγά θα το ξεπεράσουν.
Επαθαν την πλάκα τους οι Αδώνιδες και οι Ποταμάκηδες από την παρέμβαση Ομπάμα σε συνέντευξη του στο CNN. Φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Ομπάμα μας αγάπησε, αλλά γιατί στη παρούσα φάση είναι προς τον συμφέρον των ΗΠΑ να στριμωχτεί η Γερμανία - εδώ είναι αυτό που λέγαμε ότι στην ανάγκη θα συνεργαστούμε με τον διάβολο, αρκεί να μην πουλήσουμε και την ψυχή μας. Βέβαια, αν αύριο - μεθαύριο πάει ο Τσίπρας στο Βερολίνο σαν Τρελαντώνης Σαχλαμαράς και ξεβρακωθεί με το άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, ούτε ο Ομπάμα, ούτε κανείς άλλος θα σε βοηθήσουν. Και καλά θα κάνουν. Ωστόσο οι απερχόμενοι καλά έπαιξαν το παιχνίδι της Μέρκελ. Η στρατηγική της Γερμανίας είναι η Ελλάδα να μην βρει στήριγμα ούτε στην Ε.Ε, ούτε στις ΗΠΑ ώστε να συνεχίσουν να την λεηλατούν. Αυτό μας έλεγαν οι σαμαροβενιζέλοι ότι θα γίνει με τον Τσίπρα, ο οποίος ωθεί τη χώρα στην απομόνωση. Ε, λοιπόν, διαψεύστηκαν.
Eπίσης ορισμένοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έγινε καμιά κομμουνιστική επανάσταση στην Ελλάδα, αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνος του στην κυβέρνηση. Το πρόγραμμα του σίγουρα δεν είναι αυτό που και οι ίδιοι οι συριζαίοι θα ήθελαν, όμως στην παρούσα φάση αυτό που χρειάζεται είναι μετά την λαίλαπα των προηγούμενων χρόνων να σταθεί και πάλι η κοινωνία στα πόδια της. Αν επιτευχθεί αυτό, θα πάμε στο επόμενο στάδιο. Αλλωστε είναι γελοίο να νομίζει κανείς ότι μια εκλεγμένη κυβέρνηση στα πλαίσια αστικής δημοκρατίας θα ρίξει τον καπιταλισμό και θα φέρει ανάποδα τον ντουνιά σε χρόνο ντε τε.
Και επανέρχομαι στο αγαπημένο μου θέμα. Εδώ και ένα χρόνο ο Ποταμάκης μας έλεγε ότι το κόμμα του, το αποτελούν άφθαρτοι άνθρωποι, όχι επαγγελματίες της πολιτικής και άλλα ωραία γλυκανάλατα, για να ψαρέψει στα φλωράκια των Γκούντις και του «Μύκονοοοοοοος». Μετά έκανε μια κωλοτουμπίτσα επιστρατεύοντας τους Λυκούδηδες, τους Ψαριανούς, τον παραλογοτέχνη Τατσόπουλο που αυτή τη φορά τον πήδηξε όλη η Αθήνα, την Δρέττα, τον Θεοχάρη, την Λυμπεράκη, κάτι πρώην δημάρχους του ΠΑΣΟΚ, κάτι μικροστελέχη της ΝΔ κτλ. Με αφορμή, όμως, τον ποταμοτσολιά Λιαρόπουλο, τον πιο γνωστό και ως «μη μασάς Ντάισελμπλουμ», ήρθε στο προσκήνιο και τι κουμάσι είναι ο πρώην τομεάρχης του στην Υγεία.
http://www.athensmagazine.gr/portal/pol ... ada/162553Το θέμα το διαβάσαμε στο ygeianet.gr και το έχει υπογράψει ο Δημήτρης Βαρνάβας. Διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας:Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ξεκίνησε στη Χαλκιδική το συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας ΠΦΥ με εναρκτήρια ομιλία του κ. Σουλιώτη, Διοικητή του ΟΠΑΔ και υποδιοικητή του ΕΟΠΥΥ.
Αναφερόμενος ο ομιλητής στα GreekStatistics παρέθεσε το εξής γεγονός: επί εποχής διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ τα στοιχεία για τις δαπάνες υγείας που διοχέτευε η Ελλάδα στον ΟΟΣΑ ήταν πάντοτε παραποιημένα και μάλιστα ανεβοκατέβαιναν στο εξωφρενικό ποσό των 5 δις ευρώ.
Εντούτοις ο ομιλητής παρέλειψε ν΄ αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια:
ποιός ήταν ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ για θέματα υγείας;
Ποιος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει να διοχετεύει τα παραποιημένα στοιχεία και να εξαπατά Διεθνείς Οργανισμούς ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ανέχεται λοβιτούρες της τάξης των 5 δις ευρώ, χωρίς ποτέ να ενημερώνει γι αυτές την ελληνική κοινωνία.
Για όσους τυχόν αγνοούν ποιος ήταν και συνεχίζει να είναι ο διαπιστευμένος εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ τους πληροφορούμε ότι είναι ο κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος, πράγμα που ευκόλωςδιαπιστώνεται από το βιογραφικό του. Μάλιστα ο εν λόγω επαίρεται πως κατέχει αυτή τη θέση αδιαλείπτως από το 1994.
Συνεπώς τίθεται το αυτονόητο ερώτημα: είναι δυνατόν να μετατραπεί σε σημαιοφόρο του εξορθολογισμού ο άνθρωπος που είχε αναλάβει εργολαβικά να παραπλανά Διεθνείς Οργανισμούς;
Είναι δυνατόν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αγνοεί τα έργα και τις ημέρες εκείνου που ανέλαβε επικεφαλής στον αποκαλούμενο «άθλο των συγχωνεύσεων»;
Εντέλει είναι δυνατόν ο παντός καιρού παραπλανών εκπρόσωπος να επιτίθεται με τρόπο αήθη σε κόμματα, συνδικαλιστές, στο ΕΣΥ, στους γιατρούς, στην κοινωνία ολόκληρη;
Κι όμως είναι...
Πριν ένα χρόνο ο κ. Λιαρόπουλος ανέλαβε εργολαβικά και μάλιστα έναντι αδρότατης αμοιβής να εκπονήσει μελέτη για συγχωνεύσεις των 4 Νοσοκομείων στο Λασίθι. Πριν ένα μήνα ο ίδιος παρουσίασε στο Ηράκλειο διαφορετικές μελέτες ευρισκόμενος παρά το πλευρό του Α. Λοβέρδου, ενώ τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν και ψέκαζαν τους γιατρούς. Τώρα είναι ο ίδιος που παριστάνει τον κωφάλαλο, ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκης πετάει τις μελέτες του στο καλάθι των αχρήστων παρουσία του υφυπουργού Υγείας κ. Τιμοσίδη.
Πρέπει να το παραδεχτούμε: ο κ. Λιαρόπουλος είναι αδιάβροχος.
Aυτοί είναι οι αδιάφθοροι του Ποταμιού. Ενα κρατικοδίαιτο λαμόγιο, εμπλεκόμενο σε σκάνδαλο 5 δις, που επιβίωνε με όλες τις κυβερνήσεις για να κάνει τις βρωμοδουλειές του. Ε, τώρα που έχασε την πίτα, είναι δυνατόν να μην φωνάζει «βάστα γερά Ντάισελμπλουμ» μήπως και ξαναγυρίσει το προηγούμενο καθεστώς; Και εγώ το ίδιο θα έκανα και ας με λέγατε γερμανοτσολιά.
Επίσης κάτι που πέρασε στα ψιλά. Επρέπε να πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων για να μάθουμε ότι και ο Τρελαντώνης είναι στη λίστα Λαγκάρτ. Δεν λέω ότι έβγαλε παράνομα τα λεφτά του στο εξωτερικό, δεν πιστεύω να το έκανε παράνομα, αλλά ένα ηθικό θεματάκι υπάρχει. Ιδιαίτερα όταν το παίζεις μεγάλος πατριώτης.
ΥΓ. Ο πίνακας «η Ελλάς ευγνωμονούσα», τον οποίο είχε επαναφέρει ο Σαχλαμάρας αντικαταστάθηκε από έναν πίνακα ενός ελληνοαμερικάνου ζωγράφου, ο οποίος λέγεται λευκαδίτικα τοπία. Στις φωτογραφίες δεν κατάλαβα που είναι τα τοπία του «καλλιτέχνη», γιατί εγώ έναν σκέτο κόκκινο καμβά είδα. Είπαμε δεν έπεσε ο καπιταλισμός, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε κι όλα. Οι νεοδημοκράτες να είναι ευχαριστημένοι που δεν έβαλε τον Τσε Γκεβάρα και αν τους ξίνισε, δεν πειράζει σιγά - σιγά θα το ξεπεράσουν.