Απόψεις για το φαινόμενο END και Σώρρα 2

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: Ξεκινάει μια νέα σκλαβιά με END και Σώρρα;2

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 01 Αύγ 2014, 23:47

doctormarkon έγραψε:Ο σκοπός είναι ότι διαβάζουμε να μην τα αναμεταδίδουμε αυτούσια και λέξη προς λέξη γιατί όλοι διαβάζουμε και ξέρουμε από που τα πήραν και από ποιά σελίδα είναι.

Αυτά όσον αφορά τη ζεα. Τι σχέση έχει η ζέα με τα 600 δις?

Ε,άμα τα παίρνουν αυτούσια και κάνουν παπαγαλία είναι για τον γέλωτα :lol: :lol: :lol:

Προφανώς τα 600 και η ζέα κάνουν ωραία σούπα :loco: :D :lol: :lol:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 03 Αύγ 2014, 00:08

Μπορεί να κάνουν και καλή μακαρονάδα.
Αν και εγώ προτιμώ τα ΜΙΣΚΟ ή τα Μπαριλα με τη γλουτένη.
Καλά όλα τα άλλα. Γιατί όμως να μας κόψουν και τη μακαρονάδα μας?
Με κόκκινη σαλτσούλα από πάνω και παρμεζάνα ή μυτζήθρα ή κεφαλοτύρι.

Αχ μου άνοιξε η όρεξη.
Μη το ένα μη το άλλο βαρέθηκα πια.
Τη μακαρονάδα δεν την κόβω ούτε με 600 δις.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 03 Αύγ 2014, 11:58

Να σας πω,πως βλεπω εγω απο την δικη μου οπτικη γωνια,ολη αυτην την ιστορια.
Δεν στεκομαι στα χρηματα,αυτο για μενα ειναι το λιγοτερο,αν καποιο κρατος συσσωμο μαζι με τους πολιτες αποφασισει να αλλαξει πορεια και να ξεφυγει απο τις δαγκανες των αγορων,των οικων και τις νεοταξιτικης δικτατοριας.

Βλεπω την ομαδα Σωρρα ως την σπιθα που θα αλλαξει ριζικα τον τροπο σκεψης των Ελληνων. Μεσα απο αυτες τις συσκεψεις,αναπτυσονται διαφορα θεματα,για τον πολιτισμο,την οικονομια,την κοινωνια,το ηθος και τις αξιες που πρεπει να πρεσβευουμε ως μεμονομενα ατομα και ως συνολο μεσα στην κοινωνια.

Αυτα τα ατομα θα ειναι η μαγιά οταν ολο αυτο θα εχει ξεφουσκωσει,για να περασουμε στο επομενο σταδιο,γιατι θα υπαρχει μια συμπαγης ομαδα με διευθυνσεις,τηλεφωνα σε καθε πολη της χωρας μας,ετοιμη να υλοποιησει καθε της αποφαση,μεσα απο την δυναμη και την ισχυ του συνολου και της κινητοποιησης της, ως μια γροθια!!!

Σκεφτειτε πόσο σημαντικο ειναι αυτο!!!

Γιατι νομιζετε δεν αντιδρουμε σε ολα αυτα που μας συμβαινουν;
Μα φυσικα γιατι δεν υπαρχει κανεις,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ (κομματα,σωματεια,φορεις κλπ) να μας οργανωσει και να μας κινητοποιησει!!!
Και φυσικα δεν ειναι καθολου τυχαιο αυτο,ειναι σχεδον ολοι τους σε επιπεδο ηγεσιων,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!
Να βγω,εγω μόνος μου στην πλατεια κι εσεις στις δικες σας πλατειες;Και αντε να κολλησουν και κανα δυο ακομη μαζι μας εκεινη την στιγμη και να διαμαρτυρομαστε;Στην καλυτερη θα γελαει τον συμπαν μαζι μας και στην χειροτερη,θα μας μαζεψουν αυτοι με τις ασπρες μπλουζες!!!

Δεν γνωριζω τιποτε για τα ομολογα,δεν ξερω ουτε καν καλα-καλα αν υπαρχουν,ο λογος που προσεγγισα αυτην την ομαδα,ειναι αλλος,με ενα βιντεο που οσοι απο σας το ειδαν,μιλα για το πως στηθηκε ολο αυτο το βρωμικο παρακρατος και οτι τελικα στην χωρα μας,προηγηθηκε πρωτα απο ολα η κριση αξιων και μετα ολα τα άλλα, κατι που εβλεπα χρόνια πριν και πιστευω πως το βλεπατε κι εσεις.

Ο Σωρρας αν τυχον ειναι πρακτορας μιας ξενης δυναμης (ΗΠΑ,Ισραηλ ή καποιας άλλης μυστικης οργανωσης) απο την στιγμη που δεν σχηματιζει πολιτικο συνδυασμο για να διεκδικησει την εξουσια,μόνο καλο μπορει να μας κανει,συμφωνα με το σκεπτικο που σας ανεπτυξα στην δευτερη και τριτη παραγραφο.

Τωρα οσο αφορα αυτο που ηθελα να σας πω για εκεινα τα εγγραφα,δεν θα επεκταθω γιατι καταλαβαινω οτι ειναι δυσαρεστο να διαβαζει καποιος ολοκληρο σεντονι (το ιδιο συμβαινει και σε μενα).
Πολυ περιληπτικα,η ιστορια εχει ως εξης..
Καραμανλης,Παπανδρεου,Παπαδημος και Σαμαρας μαζι με τους εκαστοτε υπουργους οικονομικων και την σφραγιδα του Παπουλια,μας χρεωσαν ως κρατος,ως χωρα,ως πολιτες για χαρη των τραπεζιτων (ανακεφαλαιοποιησεις),μεχρι αυτην την στιγμη που μιλαμε με το αστρονομικο ποσό των 827 Δις!!!!
Προσεξτε,αυτο ειναι ξεχωριστο κομματι του συνολικου χρεους της Χωρας μας, αυτο που ξεκινησε με περιπου 280 δις και κατεληξε μετα απο τα ''κουρεματα'' σε περιπου 440 Δις!!!
Αν θελετε θα σας αναλυσω,πως ακριβως συναιβει αυτο,με τους αντιστοιχους νομους,ΦΕΚ και υπουργικες αποφασεις.

Τα ποσά που χαριστηκαν στις τραπεζες,ειναι το 45% της αξιας τους,λογω της υποβαθμισης της χωρας μας απο τους οικους αξιολογησης,δηλαδη το ελληνικο δημοσιο για να εγγυηθει ομολογα
υψους 45 δις,επρεπε να εκδοσει ομολογα υψους 100Δις!!!
Με 13% εως 15% αναλογα την περιπτωση,ετησιο τοκο,προσεξτε,οχι επι του ποσού της ανακεφαλαιοποιησης,άλλα των ομολογων που εγγυηθηκαν αυτο το ποσό!!!
Αυτα μας κανουν σουμα 780 Δις!!!
Συν ενα ομολογο φαντασμα της εθνικης τραπεζας (το Ελλαδος εξαφανιστηκε) 47 Δις (γι αυτο το ομολογο ουρλιαζε και ο Καμμενος να μην πληρωθει και μαλλον απο οτι λεγεται ειναι της οικογενειας ροτσλαιντ) μας κανουν 827 Δις!!!
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 13:20

paris4u έγραψε:Βλεπω την ομαδα Σωρρα ως την σπιθα που θα αλλαξει ριζικα τον τροπο σκεψης των Ελληνων. Μεσα απο αυτες τις συσκεψεις,αναπτυσονται διαφορα θεματα,για τον πολιτισμο,την οικονομια,την κοινωνια,το ηθος και τις αξιες που πρεπει να πρεσβευουμε ως μεμονομενα ατομα και ως συνολο μεσα στην κοινωνια.
Τα ανδιαμφισβήτητα γεγονότα ότι:
- αντιγράφουν ενώ το παίζουν ότι είναι οι πρώτοι που τα μαθαίνουν και οι πιο ειδικοί
- οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν, δηλαδή για το ίδιο πράγμα δίνουν διαφορετικές εκδοχές που η μια αναιρεί την άλλη
- το ότι χρησιμοποιούν το εργαλείο της ταμπέλας απέναντι σε όποιον τους θέτει ερώτημα που τους ενοχλεί, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσουν μασόνους, χαζάρους και μη έλληνες απλούς πολίτες
- το να λένε ότι πούλησαν αρχαιοελληνική τεχνολογία στους αμερικάνους (=αρχαιοκαπηλία) και ότι τάχα μου επικοινωνούν με απολλώνιους :freak:

(κλπ κλπ η λίστα δεν τελειώνει) *

έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ κάθε ελπίδα που είχαν κάποτε ως μια νέα ομάδα στο να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης των Ελλήνων (προς το καλύτερο) και να ανοίξουν σοβαρές συζητήσεις για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

* Εκείνο το "τελευταίο διαστημόπλοιο" τι ήταν πάλι ρε παιδί μου...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 03 Αύγ 2014, 13:41

Δεν ξερω για ποια διαστημοπλοια μιλας (πρωτη φορα τα ακουω) ουτε και ξερω αν καποιος άλλος μιλησε για τα 827 Δις που ειμαστε χρεωμενοι αυτη την στιγμη απο τα ομολογα για την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων,παντως η παρουσιαση εγινε ως εξης.
Για καθε ομολογο,παρουσιαζαν το ποσό,τις εγγυησεις ,το επιτοκιο τον αντιστοιχο νομο,το αντιστοιχο φυλλο της κυβερνησεως και τις υπουργικες αποφασεις με τις σφραγιδες και υπογραφες των υπευθυνων.

Το οτι μας αποκρυπτουν οι ΠΑΝΤΕΣ αυτο το εγκλημα,εμενα με εχει εξοργισει.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 14:24

Εδώ θα βρεις πλούσιο υλικό (αν ενδιαφέρεσαι και έχεις χρόνο):

https://www.youtube.com/user/tragikoi/feed

Σχετικά με το τελευταίο διαστημόπλοιο και τα "καύσιμά του" θα βρεις σε κάποιο από τα πρώτα βίντεο που ανέβασε, δεν θυμάμαι σε ποιο. Κάνε ταξινόμηση από το παλιότερο προς το νεότερο ώστε να σου εμφανιστούνε πρώτα.

Είχα κάνει και ένα μίνι βιντεάκι σχετικά με το που λέει ότι τα βρήκε τα χρήματα ο Σώρρας, το έχω στο δεύτερο κανάλι μου.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 03 Αύγ 2014, 19:23

Μπηκα στην σελιδα που μου ειπες και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται,βοηθησε με σε παρακαλω πολυ γιατι θα τρελαθω,σε αυτο εδω το βιντεο διαλεξα να δω αυτο γιατι ο τιτλος εγραφε (Ψεύτες του Σώρρα για τα "ομόλογα" Wozny στην Πέλλα
Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος επιδεικνύουν πλαστά έγγραφα σε τηλεόραση της Πέλλας.) και περιμενα με πολυ ενδιαφερον να δω τα πλαστα εγγραφα,γιατι αυτο θαταν πολυ σοβαρο θεμα και ειλικρινα θα το συζητουσα με την πρωτη ευκαιρια στην οαμαδα της Καβαλας,αλλα κατι τετοιο δεν ειδα!!!

Απο την στιγμη που το εν λογω βιντεο ειναι παραπλανητικο (εκτος και αν μου ξεφυγε κατι,γι αυτο σε ρωτω),δεν αξιζει να αφιερωσω ουτε λεπτο απο τον πολυτιμο χρονο μου, για τα επομενα βιντεακια.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 20:06

Θα σε παρακαλούσα να δεις το βίντεο σχετικά με "το τελευταίο διαστημόπλοιο το οποίο έλειπε", είναι αυτό:

Ας αφήσουμε όμως το διαστημόπλοιο. Από την ίδια ομιλία είχα δανειστεί κομμάτι για να κάνω το παρακάτω βίντεο με τη σαφέστατη αντίφαση:

Ομολογώ πως δεν έχω δει το κάθε ένα από τα βίντεο του "φύλακα σιωπής", συνεπώς δεν μπορώ να εγγυηθώ πως όλα εκφράζουν κάτι σωστό και αληθινό. Θα δω το βίντεο που είδες και ενοχλήθηκες και να επανέλθω με την άποψή μου για αυτό.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 21:08

paris4u έγραψε:διαλεξα να δω αυτο γιατι ο τιτλος εγραφε (Ψεύτες του Σώρρα για τα "ομόλογα" Wozny στην Πέλλα
Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος επιδεικνύουν πλαστά έγγραφα σε τηλεόραση της Πέλλας.) και περιμενα με πολυ ενδιαφερον να δω τα πλαστα εγγραφα
Μόλις το είδα. Πρώτον, ο τίτλος δεν έχει κάτι το περίεργο, είναι σύμφωνος με το περιεχόμενο του βίντεο και θα το αναλύσω από κάτω. Όμως έχεις ένα δίκιο. Η περιγραφή του βίντεο που λέει:
Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος επιδεικνύουν πλαστά έγγραφα σε τηλεόραση της Πέλλας.
Είναι άτοπη. Στο βίντεο δεν παρουσιάζεται κανένα αποδεικτικό πλαστότητας για οτιδήποτε. Εγώ μπορώ να δεχτώ πως τα συγκεκριμένα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο συγκεκριμένοο επτάλεπτο βίντεο είναι γνήσια.

Εμείς όμως οφείλουμε να είμαστε σωστοί κριτές. Ας αφήσουμε την άτοπη περιγραφή και ας προχωρήσουμε στο περιεχόμενο του βίντεο.

00:05 Ο δημοσιογράφος ουσιαστικά ρωτάει πού τα βρήκε τα λεφτά (τα ομόλογα) ο Σώρρας.

Ακολουθεί αμέσως η απάντηση του ενός υποστηρικτή της END, που λέει ότι ο φάκελος που αποδεικνύει το από πού είναι από τα ομόλογα έχει δωθεί στον Άρειο Πάγο, στο Υπουργείο Οικονομικών, στο γενικό λογιστήριο του κράτους, στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Επίσης μας δείχνει τη μήνυση που έκανε ο Σώρρας στους 300 της βουλής (σιγά τα αίματα, 2 χρόνια μας την προβάλλει και τι έγινε;).

Εντός της μήνυσης γράφει ότι έστειλε όλες της αποδείξεις για τα ομόλογα στον προθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής, Στουρνάρα κλπ κλπ στο ΔΝΤ, στον Μόντι, στον Μπαρόζο και στην Κύπρο.

Δηλαδή, αντί να απαντήσει ευθέως στο πως βρέθηκαν αυτά τα ομόλογα στα χέρια του Σώρρα, μας λέει ότι τις αποδείξεις τις στείλαμε στους τάδε.

Είναι απάντηση αυτό;;; Φυσικά και όχι. Είναι αυταπόδεικτα κοροϊδία και υπεκφυγή.

Και επειδή αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι αυτό που λέει είναι υπεκφυγή, αναφέρει αμέσως μετά:

02:28 "Εγώ θεωρώ ότι εδώ πρέπει να εστιάσουμε".

Σαν να σου λέει δηλαδή ότι δεν πρέπει να απαντήσω στο ερώτημα που μου κάνατε, αλλά πρέπει εδώ να εστιάσουμε. Να πάει τη συζήτηση δηλαδή εκεί που γουστάρει.

Γι αυτό πολύ σωστά του λέει μετά ο δημοσιογράφος:

02:33 "Δεν μου απαντήσατε" κλπ

02:39 "Τι ακριβώς πούλησε στους αμερικάνους;..."

Κι απαντά ο δεύτερος υποστηρικτής:

03:11 "Το ακριβώς τι πούλησε δεν με ενδιαφέρει εμένα, και δεν με απασχολεί καθόλου"

Ώπα; Τι λες ρε φίλε; Δηλαδή στην περίπτωση που πούλησε αέρα κοπανιστό, οπότε τα ομόλογα θα αποδεικνύονται πλαστά, δεν σε ενδιαφέρει; Το να πείσεις τον κόσμο ότι πούλησε κάτι απτο, χειροπιαστό, βοηθά στο να πειστούμε πως όντως είναι κάτοχος γνήσιων ομολόγων.

Αν πάλι τα έκλεψε; Αν προέρχονται από μαύρο χρήμα, ή από πώληση ναρκωτικών δεν πρέπει να το ξέρουμε;

Άρα μας δουλεύει, και μόνο αυτή η απάντηση δικαιολογεί την λέξη "ψεύτες" στον τίτλο του βίντεο, αλλά δεν δικαιολογεί την άτοπη περιγραφή του βίντεο από κάτω.

03:40 Στη συνέχεια αφήνει να εννοηθεί πως ο Σώρρας δεν ήταν ανέκαθεν ο κάτοχος των ομολόγων, οπότε την ιδιοκτησία (ή την διαχείριση, όπως αρέσκονται κατά βούληση να την μετονομάζουν) την "κληρονόμησε" αργότερα. Το βάζω σε εισαγωγικά, διότι αρνήθηκε την κυριολεκτική σημασία της λέξης.

04:20 "Να ελευθερώσουμε την μάνα μας την πατρίδα μας την Ελλάδα".

Στα άλλα βίντεο που λέει ότι ήδη έχουν προχωρημένες συζητήσεις για παροχή "βοήθειας" σε 52 άλλες χώρες (ο ίδιος ο Σώρρας τα λέει), κι σε εκείνες τις χώρες πάνε και λένε ότι είναι μανάδες τους και πατρίδες τους;;;

Γύρω στο 05:00 "είναι άνευ πόθεν αίσχες"

Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να υποχρεούμαι να δεχτώ αυτήν την υπερβολή; Τι πάει να πει ότι το τάδε ομόλογο είναι άνευ πόθεν αίσχες; Δηλαδή είναι χρήμα για το οποίο απαγορεύεται να ρωτήσουμε από πού φύτρωσε; Βολικό δεν θα ήταν κάτι τέτοιο για εγκληματίες;;;

05:17 "Να έχει ειδικούς όρους που δεν θα πρέπει να δημοσιευτούν"

Δηλαδή κι άλλα μυστικά από τον κοσμάκη, κατά τα άλλα ζητούν υπογραφή. Ζητούν να τους πιστεύψουμε ενώ κρύβουν πράγματα.

05:38 "Δεν μπορώ να εκθέσω ούτε τον πρόεδρο του αρείου πάγου, ούτε τον Έλληνα πρωθυπουργό και να βγω να τους εκθέσω λέγοντας από ποιοα ακριβώς συνεργασία με το αμερικάνικο δημόσιο προέρχονται τα χρήματα."

Δηλαδή δεν θέλουν να εκθέσουν αυτούς που τους χαρακτιρίζουν μασόνους, χαζάρους κλπ και τους έχουν κάνει και μήνυση για εσχάτη προδοσία; Πιο αντίφαση πεθαίνεις φίλε μου.

05:42 "πάντως είναι τα πιο επίσημα χρήματα στον πλανήτη"

Αυτό καταλάβαμε ως τώρα από το βίντεο;;; Ούτε με σφαίρες. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη και κανένα στοιχείο. Γίνεται μετά από τόση υπερβολή να μην τον πεις ψεύτη;
Δεν γίνεται...

Τι κάνουν; Τα πράγματι επίσημα έγραφα που αποδεικνύουν μόνο ότι ο Σώρρας έδωσε κάποιο φάκελο στους κυβερνητικούς, στην προβόπουλο κλπ κλπ, το βαφτίζουν ως αποδεικτικό της γνησιότητας των χρημάτων.

Άλλο να λες ότι έχω απόδειξη ότι έδωσα έναν φάκελο σε κάποιον με κάποια χαρτιά που υποτίθεται ότι αποδεικνύουν τη γνησιότητα των ομολόγων, και άλλο να αποδεικνύεις ευθέως τη γνησιότητα των ομολόγων. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, διότι μπορεί κάλλιστα τα έγραφα που είναι στους φακέλους να είναι πλαστά. Μπορεί και όχι, αλλά δεν ξέρουμε. Κι αυτοί απαιτούνε να τα δεχτούμε ως γνήσια, όχι επειδή τα είδαμε, αλλά επειδή τα έστειλαν σε εκείνους που τα έστειλαν. ΈΛΕΟΣ.

Αυτή η βάφτιση δεν είναι πλέον ψέμα, αλλά έχει πάει στο επόμενο επίπεδο. Πλέον έχει γίνει έγκλημα.

Πάμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα του επτάλεπτου βίντεο:

06:04 "βέβαια κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα και φαιδρά, κάτι για διαστημόπλοια, κάτι για υπερτεχνολογίες... δεν έχει..."

Εδώ τι καταλαβαίνουμε; Ότι κάποιοι συκοφάντες διέδωσαν φήμες ότι ο Σώρρας δήλωσε πως τα ομόλογα έχουν σχέση με διαστημοπλοια και υπερτεχνολογίες...

Συκοφάντες τα έλεγαν αυτά, ή μήπως τα έλεγε το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ο ίδιος ο Λαμπράκης;;;;;

Φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο που έχω στο κανάλι μου. Άρα αφήνει να εννοηθεί ότι ο συκοφάντης είναι ο Λαμπράκης, εκτός κι αν νομίζει ότι απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν δει εκείνη την ομιλία του Λαμπράκη!!!

Οπότε, παρόλο που η περιγραφή του βίντεο είναι άτοπη, και δίνει δικαίωμα να την χαρακτηρίσεις παραπλανητική, το ίδιο το βίντεο μιλάει από μόνο του, οπότε κι εγώ με τη σειρά μου, αφού το είδα, και βασιζόμενος στην ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ, λέω προς πρόκειται για αισχρούς ψεύτες και υποκριτές. Τα έγγραφα που παρουσίασαν πιθανώς να είναι γνήσια, όμως ακόμα και αν τα δεχτούμε ως γνήσια, δεν αποδεικνύουν ΤΙΠΟΤΑ!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 03 Αύγ 2014, 21:23

Ειδα και τα 2 βιντεο και πραγματι ηχουν πολυ περιεργα στα αυτια μου ολα αυτα περι των διαστημοπλοιων.
Ο Λαμπρακης εξ οσων γνωριζω ειναι απο τους κορυφαιους χειρουργούς και ακαδημαικους της Νεας Υορκης,νομιζω μαλιστα οτι σε αυτον χειρουργηθηκε ο Παπαδακης (αντεννα).

Καλο θα ηταν μερικα πραγματα να μην λεγονται δημοσια,γιατι ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος να ακουσει τιποτε περαν της συμβατικης-συστημικης γνωσης,ιστοριας και αποψης.
Μιλω καθαρα για το κομματι που αφορα το διαστημοπλοιο και οχι για την προελευση των χρηματων.

Τωρα οσο αφορα τα χρηματα,εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα 3 τρις ειναι χρηματα απο τα δικαιωματα της διαστημικης τεχνολογιας και τα 600 δις ειναι χρηματα απο τα ομολογα της τραπεζας της ανατολιας,μαλλον γι αυτο γινεται η συγχυση,στο πρωτο βιντεο μιλα για τα 3 τρις που λεει οτι ειναι δικα του και στο δευτερο για το ομολογο και καποιο τεραστιο ποσό απο το παγκοσμιο καταπιστευμα που φυσικα δεν του ανηκουν,αλλά ανηκουν στους κληρονομους-ιθαγενεις,οχι για να το κανουν οτι θελουν,αλλά μεσα απο συγκεκριμενες προυποθεσεις,εγγυησεις και υποχρεωσεις να μπορεσουν να αντληθουν ατόκως κεφαλαια για 50 εως 100 χρονια.
Ο Σωρρας ως κατοχος αυτου του ομολογου,μπορει λοιπον να εγγυηθει γι αυτα τα κεφαλαια του παγκοσμιου καταπιστευματος,γι αυτο και λεει ο Λαμπρακης οτι τα χρηματα δεν του ανηκουν,εγινε κατανοητο αυτο;
Ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση,αλλά αν δωσεις την δεουσα προσοχη σε ορισμενα κομβικα σημεια του τραπεζικου συστηματος θα καταλαβεις πολλα,θα ειναι σα να σου ανοιγεται μια κουρτινα και να βλεπεις πλεον καθαρα απεναντι.
Εν ταχει η ιστορια του παγκοσμιου καταπιστευματος εχει ως εξης,το 1930 δημιουργηθηκε η BIS (τραπεζα διεθνων διακανονισμων) οποιαδηποτε εμπορικη συναλλαγη γινεται απο ανθρωπο ή εταιρεια καθε μερα η εκκαθαριση γινεται απο την BIS εχοντας τρια υποκαταστηματα Ελβετια,Μεξικο και Χονγκ κονγκ.
Μετα τον Β'ΠΠ δημιουργηθηκε η νομοθεσια για μια παγκοσμια τραπεζα και ενα διεθνες νομισματικο ταμειο (ΔΝΤ) εκει συμφωνηθηκε οτι κανενα νομισμα δεν θα εχει αντικρισμα σε χρυσο παρα μοναχα το δολαριο και δευτερον τα αγαθα γινοντουσαν μονοπωλιακα (η διακινηση) περνοντας μεσα απο το χρηματηστηριο!!!
5 προιοντα,5 βασικα αγαθα,ο καφες,η ζαχαρη,το πετρελαιο,τα μεταλλα (δε θυμαμαι το πεμπτο) θα διακινοντουσαν υποχρεωτικα και ΜΟΝΟ μεσα απο το χρηματηστηριο.
Προσεξε τωρα,δωσε βαση για να καταλαβεις για ποια χρηματα μιλαμε.
παρενθεση το πεμπτο προιον νομιζω οτι αφορα το ρυζι ή τα σιτηρα.

Οποιαδηποτε αγορα,συναλλαγη γινεται απο οποιοδηποτε ανθρωπο,εταιρεια ή κρατος στον πλανητη (για την γη μιλαμε παντα :P )
το 60% παει σε αυτον το παγκοσμιο ταμειο καταπιστευματων το οποιο αποτελειται απο πολλους διαφορετικους λογαριασμους, και κληρονομοι ειναι οι αντιστοιχοι ιθαγενεις του κρατους απο οπου γιναν η συναλλαγες.
Το ποσό που δημιουργηθηκε ολες αυτες τις δεκαετιες μεσα απο αυτες τις συναλλαγες των 5 βασικων αγαθων οπως καταλαβαινεις ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!
Γι αυτα τα χρηματα μιλα ο Λαμπρακης στο δευτερο βινετακι και πολυ σωστα λεει οτι φυσικα δεν ειναι χρηματα του Σωρρα,αλλα αυτος μεσω της εγγυητικης μπορει να καλυψει τον πρωτο ορο,ανοιγοντας τον δρομο ωστε να εισρευσουν τα χρηματα αυτα στην χωρα μας.
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 03 Αύγ 2014, 21:28

αρα σωστα καταλαβα,ο τιτλος ειναι παραπλανητικος,οποτε αν εγινε εσκεμμενα δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με εναν ανθρωπο που προσπαθει να μας μπερδεψει περισσοτερο.
http://endpatras.wordpress.com/%CF%80%C ... %BC%CE%B1/

Εδω μπορεις να διαβασεις αναλυτικα για το παγκοσμιο καταπιστευμα.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 21:39

paris4u έγραψε:ιναι μια μεγαλη παρεξηγηση,αλλά αν δωσεις την δεουσα προσοχη σε ορισμενα κομβικα σημεια του τραπεζικου συστηματος θα καταλαβεις πολλα,θα ειναι σα να σου ανοιγεται μια κουρτινα και να βλεπεις πλεον καθαρα απεναντι.
Αδερφέ τα ίδια που μου λες κι εσύ που τα έχουν πει κι άλλοι. Μπορείς να τους διαβάσεις στα σχόλια του βίντεο, καθώς δεν λογοκρίνω, αφήνω τα σχόλια να υπάρχουν στο κανάλι μου.

Έχω δει δεκάδες φορές το βίντεο που ανέβασα. Κι άλλες τόσες γιατί πάντα θέτω την ερώτηση στον εαυτό μου "μήπως κάνω λάθος;"

Ρίξε μια ματιά στα σχόλια του καναλιού μου και απάντησε στις ερωτήσεις που έθεσα σε αυτούς που σχολίασαν. Ενδεικτικά:
Πώς γίνεται να είναι δύο διαφορετικά πράγματα, όταν στο ένα βίντεο λέει πως τα 600 είναι κεφάλαια του Σώρρα, και στο άλλο πάλι μιλά για τα 600, τα οποία δεν είναι του Σώρρα αλλά από το παγκόσμιο καταπίστευμα; Και στα δύο για 600 μας μιλά...
Θα ήθελα αφού τα δεις να μου ξαναπαντήσεις.

Επίσης να σου πω πως διαφωνώ ΚΑΡΑΚΑΘΕΤΑ σχετικά με το τί είναι έτοιμος ο κόσμος να ακούσει. Εγώ απαιτώ να ακούω την αλήθεια. Δεν θέλω να μου κρύβουν τίποτα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 21:48

paris4u έγραψε:αρα σωστα καταλαβα,ο τιτλος ειναι παραπλανητικος,οποτε αν εγινε εσκεμμενα δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με εναν ανθρωπο που προσπαθει να μας μπερδεψει περισσοτερο.
Ο τίτλος είπαμε δεν είναι παραπλανητικός.

Μόνο την περιγραφή του βίντεο (κάτω από το βίντεο) μπορείς να χαρακτηρίσεις αν γουστάρεις παραπλανητική.

Εγώ την θεωρώ χοντρή γκάφα του uploader. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια.

Αν εσύ θεωρείς ότι ο τίτλος του βίντεο είναι παραπλανητικός, οπότε δεν αξίζει να δεις το βίντεο, κι εγώ στην τελική μπορώ να θεωρήσω ότι ο uploader είναι βαλτός από τον Σώρρα να απαξιώνει τα διαφωτιστικά βίντεο βάζοντας άτοπες περιγραφές.

Τώρα αν εσύ ψάχνεις δικαιολογία για να μην δεις άλλα βίντεό του, οκ, δικαίωμά σου. Ίσως φταίω εγώ που δεν κάθομαι να σου υποδείξω ένα προς ένα όσα έχω δει ο ίδιος και θεωρώ ότι με διαφώτισαν.

Πάντως άσε αυτό το κανάλι. Αν είχες τον χρόνο, μια αναδρομή στα προηγούμενα νήματα του Σώρρα εδώ στα ιδεογραφήματα δεν θα έβλαπτε. Είναι άκρως διαφωτιστικά.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Κυρ 03 Αύγ 2014, 22:00

Ε καλα τωρα,αν επιμενεις ακομη μετα απο την μικρη αναλυση που σου εκανα τι να πω!!!
Παντως οσο αφορα το πρωτο βιντεο και το δευτερο,βασικα στο δευτερο βιντεο ενωνονται τα επιμαχα σημεια,ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!
Τι να ξαναδω δηλαδη;Στο πρωτο μιλα για τα 3 τρις και στο δευτερο μιλα για τα 600 δις και το παγκοσμιο καταπιστευμα.

Υ.Γ
Μου λες οτι ο κοσμος ειναι ετοιμος να ακουσει αληθειες,εδω τους μιλας για τους αεροψεκασμους και τους λες ρε σεις σηκωστε ψηλα το βλεμα σας και δεστε τι γινεται και αυτοι γελανε και σε ειρωνευονται,για κατι που ειναι πλεον οφθαλμοφανες,για κατι που μόνο αν εισαι ηλιθιος δεν μπορεις να αντιληφθεις κι εσυ μου λες οτι ειναι ετοιμος;
Ξερεις για τι πραγμα ειναι ετοιμος ο κοσμος;Να παει στις εκλογες και να ξαναψηφισει το τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα!!!
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 03 Αύγ 2014, 22:26

paris4u έγραψε:ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!
Τι να ξαναδω δηλαδη;Στο πρωτο μιλα για τα 3 τρις και στο δευτερο μιλα για τα 600 δις και το παγκοσμιο καταπιστευμα.
Θα με αναγκάσεις να σου κάνω απομαγνητοφώνηση λέξη προς λέξη τι λέει :loco:
Στο πρωτο μιλα για τα 3 τρις και στο δευτερο μιλα για τα 600 δις και το παγκοσμιο καταπιστευμα.
Στο πρώτο δεν μιλά μόνο για τα 3 τρις, λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τα 600 προέρχονται από τα 3 τρις, τα οποία για να τα έχει, έδωσε απολλώνια τεχνολογία.

Στο δεύτερο όπου μιλάει πάλι για τα ΙΔΙΑ 600, λέει ότι προέρχονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα, το οποίο λέει ότι είναι 303 ΤΡΙΣ.

Αν τελικά όλα προέρχονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα, τότε γιατί έπρεπε (σύμφωνα με το πρώτο βίντεο) να δώσει απολλώνια τεχνολογία;;; Και αφού έδωσε απολλώνια τεχνολογία και πήρε 3 τρις, γιατί δεν μας είπε ότι έχει πρόσβαση και στα άλλα 303 τρις; Γιατί από το πρώτο βίντεο δεν είχαν πει ότι τα 600 προέρχονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα; Γιατί άλλαξαν το σενάριο;
Μου λες οτι ο κοσμος ειναι ετοιμος να ακουσει αληθειες,εδω τους μιλας για τους αεροψεκασμους και τους λες ρε σεις σηκωστε ψηλα το βλεμα σας και δεστε τι γινεται και αυτοι γελανε και σε ειρωνευονται,για κατι που ειναι πλεον οφθαλμοφανες,για κατι που μόνο αν εισαι ηλιθιος δεν μπορεις να αντιληφθεις κι εσυ μου λες οτι ειναι ετοιμος;
Ξερεις για τι πραγμα ειναι ετοιμος ο κοσμος;Να παει στις εκλογες και να ξαναψηφισει το τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα!!!
Δεν είμαι θεός εγώ που είμαι έτοιμος να ακούσω την αλήθεια. Είμαι απλός άνθρωπος όπως όλοι. Απαιτώ την αλήθεια, και καθώς δεν δικαιούμαι περισσότερα από τον διπλανό μου, όλοι πρέπει να ακούσουμε την αλήθεια. Και στην τελική αν κάποιοι θεωρούν ότι μερικοί δεν είναι ικανοί να ακούσουν την αλήθεια, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την μάθω και εγώ. Και μην μου πει κανείς πως αν θέλω να την μάθω θα πρέπει να μπω σε λέσχες... ή σε END...

ΥΓ1 Δεν είναι προδοσία να πουλήσεις αρχαία ελληνική τεχνολογία (αν υποθέσουμε ότι πράγματι την είχαν) στους Αμερικάνους (που θεωρούνται οι κακοί);;;

ΥΓ2 Ανέφερα κι άλλες αντιφάσεις στην ανάλυση που σου έκανα για το επτάλεπτο βίντεο. Όπως την τελευταία που χαρακτήρισα "κερασάκι στην τούρτα". Δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι σε εκείνα τα επιχειρήματά μου;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Δευ 04 Αύγ 2014, 00:10

Άντε ξανά μανά και πάλι απ' την αρχή..... :banghead:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 04 Αύγ 2014, 00:17

.. "τρία" πουλάκια κάθονται εδώ και αιώνες,να μη κάτσει και ο Σωρρας και οι λοιποί συγγενείς μερικές περιστροφές ?!.Αμαρτία είναι να μην κάτσει :loco: :lol: :lol:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 04 Αύγ 2014, 01:50

Δηλαδή τι να γίνει; Να κάνει ο αμφισβητίας της ομάδας ΕΝΤ, γαργάρα το επιχείρημα
και έρεισμα που διαθέτει, και να αφήσει να περνάνε ως αποδεκτά πράγματα που αντιλαμβάνεται ως απαράδεκτα, για να μη σπάσει αυγά; Δεν το καταλαβαίνω αυτό
βρε παιδιά... Ο ΟΤΤΟ εξ αρχής προτάσσει λογικά επιχειρήματα με σαφή
γλώσσα, και χωρίς συναισθηματικούς χρωματισμούς ( εμπάθειες ή αντιπάθειες).

Ο υποστηρικτής της ομάδας ΕΝΤ, ή έχει απαντήσεις σ'αυτά και τις αντιπαραθέτει,
ή δεν έχει και δεν απαντά. Αν δεν έχει, μπορεί να πει πολύ απλά ότι ενώ δεν έχει
απαντήσεις, εξακολουθεί να θέλει να στηρίζει την ΕΝΤ.
Αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά του και (από μεριάς μου τουλάχιστον) ειναι σεβαστό...
κι είναι πολύ πιο έντιμο σαν τοποθέτηση, από άλλες διαδρομάρες που είδαμε
παλιότερα, όταν αδυνατώντας κάποιοι να απαντήσουν, επιτίθεντο
στον αμφισβητία με αβάσιμους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως
μασόνος, πρακτορίσκος κλπ.

Τέτοιες ανοησίες δεν μας πρέπουν. Σε καμία πλευρά. Ούτε στους υποστηρικτές,
ούτε στους αμφισβητίες.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 04 Αύγ 2014, 08:29

Στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε εμφανίζονται Σωτήρες.
Θεωρητικά σε περιόδους κρίσης εμφανίζονται διάφοροι από το πουθενά.
Ο Weber αποκαλούσε αυτόν που κατορθώνει να εμπνεύσει τα πλήθη "χαρισματικό ηγέτη"
Αυτόν που είχε "όραμα" που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της ιστορίας.

Σας κάνει ο Σώρρας για χαρισματικός? :lol: Μπαααα ούτε από δίπλα δεν περνάει.

Χαρισματικός δεν σημαίνει πάντα και καλός με την έννοια που ξέρουμε.
Και ο Χίτλερ ήταν ο κορυφαίος χαρισματικός αφού κατόρθωνε να εμπνέει μεγάλα πλήθη με τον τρόπο που το έκανε.
Ο Σώρρας δεν εμπνέει πως να το κάνουμε.

Μου θυμίζει το θείο μου το Μήτσο.
Ήταν ένας κοντούλης με φάτσα μαφιόζου που πέταγε σπίθες.
Αλλά εκείνος είχε και χιούμορ δεν ήταν τόσο μπαγιάτικος.

Όταν τον δω θα του πω τι έχασε που δεν είναι νεότερος.
Θα ήταν ο νέος ηγέτης της χώρας.
Θα έπειθε περισσότερο σίγουρα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 05 Αύγ 2014, 12:53

Ωχ ωχ ωχ ωχ. Τι είναι αυτό?
Τι βλέπουν τα ματάκια μου

Δεν κατάλαβα τίποτα Σώρρας εναντίον Σώρρα?

Και ενάντια στο κανάλι που τους φιλοξενούσε?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Αύγ 2014, 17:45

doctormarkon έγραψε:Δεν κατάλαβα τίποτα Σώρρας εναντίον Σώρρα?
Εμένα μου κάνει για Σώρρας εναντίον ΑΡΤ fm Λεμεσού.
Λέτε να τα σπάσανε τα παιδιά; :P

Αρχίζουν σιγά σιγά οι "πιστοί" να τη σακουλεύονται τη δουλειά
(που έλεγε κι ο Ζαμπέτας) ή μου φαίνεται;

Κι αν τον στείλει για βρούβες κι ο καρατζα-κάποιος του ΑΡΤ Αθηνών,
θα σημαίνει πως και το σύστημα αρχίζει να του γυρνά την πλάτη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Αύγ 2014, 19:52

το σύστημα όποτε θελήσει θα τον ξεφουσκώσει. δεν μπορώ να καταλάβω και δεν θα καταλάβω ποτέ το γιατί έπιασε αυτή η μαγιά...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Αύγ 2014, 01:00

H ανάγκη για ελπίδα και η απόγνωση όταν δε βλέπεις φως στο τούνελ...
Θα μου πεις κι άλλοι νιώθουν έτσι (και εγώ ενίοτε) αλλά δεν πέφτουμε
θύματα και έρμαια του κάθε τυχάρπαστου...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 06 Αύγ 2014, 07:09

Φαίνεται ότι τα σπάσανε με το ΑΡΤ Λεμεσού.
Αλλά όχι ότι το εν λόγω κανάλι γύρισε την πλάτη στους Σωρολαμπράκηδες.
Αυτοί μάλλον τα έσπασαν και επιτέθηκαν στο κανάλι.
Η ίδια ιστορία και σε ένα άλλο κανάλι.
Έβγαιναν από το κανάλι της Λεμεσού και μπινελίκιαζαν τους άλλους.
Τώρα θα λένε για το ΑΡΤ Λεμεσού ότι είναι Αντίνοοι Μαωνοχάζαροι και δε συμμαζεύεται.

Μυγιάγγιχτοι είναι.
Ούτε ψύλλος στον κόρφο των κοπαδών. Θα τους αδειάσουν.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 06 Αύγ 2014, 14:23

όπου ναναι τελειώνει κι αυτή η κωμωδία τους συστήματος. δεν τους έχει μείνει ούτε άντερο μεγάλη επιτυχία...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”