Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Επεισόδια σήμερα στην Αθήνα

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Φεβ 2008, 10:04

Ανάμεσα στα άλλα που άκουσα στο Λάκη χθες (που ομολογουμένως πολλά τα καταφχαριστήθηκα ) , άκουσα και το αμίμητο.. ότι τα ΜΑΤ και η Χρυσή αυγή πήγαν και όρμηξαν μαζί γιατί είναι μέρος του συστήματος! Χαχα! Από πότε ρε παιδιά οι Χρυσαυγίτες που ωρύονται οι αριστεροί να τους ανακηρύξει παράνομους η πολιτεία, είναι μέρος του συστήματος? loooool

Ώρες είναι να δούμε σβάστιγες και κελτικούς σταυρούς να ανεμίζουν στη βουλή τώρα. :loco: :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 06 Φεβ 2008, 10:40

Η ακριβής φράση του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία αναφέρονται ο Χρήστος και η Αρέλα, ήταν η εξής:
"Οι αναρχικοί και οι κουκουκολοφόροι είναι οι εχθροί του συστήματος, όχι οι φασίστες"..

Ε ρε αγωνιστές των Εξαρχείων.... γίνατε ρεζίλι και μέχρι και ο Λάκης (θαμώνας του κοκο-κότερου.... για να μην ξεχνιόμαστε...) βγήκε να σας στηρίξει...
Α! ξέχασα.... ο Λάκης είναι και αυτός επαναστάτης και μάχεται το κατεστημένο....

Και μέσα σε όλα, πήγατε και σπάσατε το βιβλιοπωλείο του Άδωνι στο οποίο υπήρχε μέσα μόνο ένας εργαζόμενος....
Μα τόσο γελοίοι είστε;
Προσπαθείτε να πάρετε το αίμα σας πίσω, σπάζοντας βιτρίνες και καταστρέφοντας βιβλία;;;;;
Ευτυχώς για εσάς που οι βιτρίνες και τα βιβλία δεν αμύνονται, επειδή θα γινόσασταν ρεζίλι πάλι και θα κραυγάζατε σαν υστερικές *** μυξοπαρθένες.

Είστε για ***
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τετ 06 Φεβ 2008, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: όχι ύβρεις λέμε
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Τετ 06 Φεβ 2008, 10:47

_XRHSTOS_ έγραψε:
Έχουμε εναντίων μας τους πάντες.
ANTE!!!!! Καλε το καταλαβατε;;;
Bασικα ειναι ασχημο το vibe που εκπεμπετε.

Γιατι αν το σκεφτεις, ο φασιστας (και ο εθνικιστης) στα μυαλα των πολλων σχετιζεται αμεσα και απολυτα, με τα εξης υπεροχα πραγματα:

1. Χιτλερ.
2. Χουντα.
3. Σκινχεντ.
4. Χρυση Αυγη, Καρατζαφερης, Πλευρης, Λιακοπουλος
5. Καταπιεση
6. Αυταρχισμος
7. Αυστηροτητα
8. Απαγορευση
9. Φοβος
10. Μιζερια

Ενω ο αναρχικος σχετιζεται με τα εξης:

1. Μπαχαλα
2. Ονειρα
3. Αντιδραση
4. Τσε Γκεβαρα
5. Ελευθερια
6. Μιζερια

Ειστε οι πιο αντιπαθητικοι ολων των παραταξεων. Εγω προσωπικα προτιμω να πετυχω αναρχικο στο δρομο παρα φασιστα. Ο φασιστας μπορει να νομισει εντελως ξαφνικα οτι ειμαι αλβανος και να με μαχαιρωσει στη σπληνα. Η να δει οτι εχω μακρια μαλλια και να με σκισει γιατι θα με περασει για αναρχικο.
Μη γελας, αυτη ειναι η φημη σας εδω στην Ελλαδα. Θα χρειαστουν πολλα χρονια για να ξεπλυνετε τη ρετσινια του Πολυτεχνειου απο τα μετωπα σας. Ο,τι και να λετε, ο,τι και να κανετε, οι ηρωες της νεολαιας ειναι αριστεροι εδω και χρονια. Ειναι πιο ρομαντικο και γενναιο να θες να ανοιχτεις και να γινεις ενα με ολο τον κοσμο, παρα να κλεισεις τα συνορα σου και να βαλεις παιδονομους στις πλατειες. Τι να κανουμε. Απευθυνεστε σε λαθος ταργκετ γκρουπ ρε μαγκες. Η νεολαια δε θελει ασφαλεια, πειθαρχια και οργανωση... Ο φασισμος συνηθως καθεται καλυτερα στις μεγαλυτερες και πιο πικραμενες ηλικιες.

Σκεψου το εξης πειραμα: Πας μια γκομενα στο δωματιο σου και βλεπει μια αφισσα του Χιτλερ στον τοιχο. Θα την κανει πιο γρηγορα απο ροχαλα σε καυτο τηγανι. Γιατι αυτοματα θα θεωρηθεις επικινδυνος, θυμωμενος και βιαιος. Δεν θα βαλεις κρεας αποψε φασιστα!
Αν ομως εχεις μια αφισσα του Τσε αυτοματως εισαι ιδεολογος, εχεις ονειρα, εισαι ψαγμενος και θες ενα καλυτερο κοσμο. Θα βαλεις κρεας. Απλα μαθηματικα. :)

Μην παραπονιεστε κι ολας ομως. Φταιει η καθυστερημενη πλειοψηφια σας που γουσταρει τον κοπροφαγο Χιλτερ και τις σβαστιγκες του. Διαλεξατε το δυσκολο δρομο.
Οπως λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι... suck it up!

Eπισης στο προηγουμενο ποστ μου "σας" εξισωσα με τους Χουλιγκανς για τη συμπεριφορα σας εδω μεσα και για τη φημη σας εξω στους δρομους. Δε νομιζω να ημουν ασαφης και δε νομιζω να το πηρες προσωπικα. Δε σε ξερω προσωπικα αλλωστε.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
_MIXALIS_
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από _MIXALIS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 10:51

Με προλάβατε για τον Λαζόπουλο. Δεν λέω, αναφέρει πολλά, αλλά ανάμεσα στα πολλά πετάει και την χολή του ενάντια σε ότι εμφανίζεται προς την πατρίδα, έτσι και εχθές.
Πάντα έτσι ήταν δεν το ξέρατε;;Οπότε μην εκπλήσεστε
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ.
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 06 Φεβ 2008, 10:53

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:ΟΕΕΕ ΟΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕ
ΤΡΕΧΑΤΕ ΛΑΓΟΙΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΟ...
Είστε για τον π****ο.

:?
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:02

Ναι η κοινή "γνώμη" μας συνδέει με αυτά που της σερβίρουν! Είσαι κι εσύ ένας απο αυτούς!

Αλλά η ιδεολογία μας σαφώς δεν είναι "η δημόσια τάξη,η ασφάλεια και το έγκλημα".

Αντιθέτως,η "ιδεολογία" κάποιων άλλων είναι η επανάληψη του Μελιγαλά...

Τώρα αυτό που είπες για τις γκόμενες...δεν ξέρω τί παίζει κάτω στα Εξάρχεια...αλλά αλλού...... Και μιλάμε απο συζήγους επιφανών προοδευτικών,μέχρι...ΚΝΙτισσες και Αναρχικές...
Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου! :ignore:
Και δε μιλώ για τον εαυτό μου...αλλά γενικώς...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:15

Τσιλ (κομμένο το φίλε) διάβασα με μεγάλη προσοχή τα όσα έγραψες. Το μόνο που έχω να σου πω είναι πρόσεχε γιατί θα λήξει η άδεια παραμονής σου στα Εξάρχεια και δεν θα ανανεωθεί. Και εμείς δεν ήμαστε ελληνικό κράτος, αλλά παίρνουμε σοβαρά μέτρα κατά των λαθρομεταναστών στην περιοχή μας. Επίσης εσύ δεν είσαι η φίλη μου και συντρόφισσα στην πράξη Χριστίνα, ώστε απλά να χαμογελάσω συγκαταβατικά. Θα είμαι σκληρός, πολύ σκληρός απέναντι σου, όμως άλλη ώρα. Η πρώτη σου τιμωρία είναι να σε αφήσω να σου σπάσει τους όρχεις ο Χρήστος. :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:25

Κακέ Λύκε ο πιανίστας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει αποσυρθεί. Αν ήταν ακόμη στις επάλξεις, δεν θα χρειαζότανε να γίνουν επεισόδια. Θα τον στέλναμε να ανέβει πάνω στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη να σας βγάλει λόγο. Σε 15 λεπτά θα είχατε φύγει άρον - άρον.

Τα παιδιά από το ΕΕΚ ήταν οι μόνοι κομμουνιστές που δεν αποχώρησαν το μεσημέρι μαζί με τους υπόλοιπους, αλλά έμειναν μέχρι το τέλος και την έξοδο. Ενας μάλιστα από αυτούς ήταν σε όσους πέρασαν από τη ΓΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:37

Iφικράτης έγραψε:Τσιλ (κομμένο το φίλε) διάβασα με μεγάλη προσοχή τα όσα έγραψες. Το μόνο που έχω να σου πω είναι πρόσεχε γιατί θα λήξει η άδεια παραμονής σου στα Εξάρχεια και δεν θα ανανεωθεί.
Αυτό μου ακούγεται σαν απειλή. Αλλά επειδή είμαι βλαμένη ξανθιά εγώ που συχνά (κατά πολλούς...) πέφτω και θύμα παρανοήσεων ή φαντασιοπληξίας, παρακαλώ διευκρίνισε. Ήταν απειλή?

Και εμείς δεν ήμαστε ελληνικό κράτος, αλλά παίρνουμε σοβαρά μέτρα κατά των λαθρομεταναστών στην περιοχή μας.

Όπως?
]Επίσης εσύ δεν είσαι η φίλη μου και συντρόφισσα στην πράξη Χριστίνα, ώστε απλά να χαμογελάσω συγκαταβατικά. Θα είμαι σκληρός, πολύ σκληρός απέναντι σου, όμως άλλη ώρα. Η πρώτη σου τιμωρία είναι να σε αφήσω να σου σπάσει τους όρχεις ο Χρήστος. :P
Δεν ξέρω γιατί σε στράβωσε και η Νινίνα και δε με νοιάζει. Ξέρω τι σε στραβώνει με τους ιδεολογικούς αντιπάλους σου. Όπως και να'χει, θα παροτρύνω να βγεις κι εσύ και όλοι σας από τριπάκια προσωπικής εμπάθειεας. Δεν σας τιμά κάτι τέτοιο. Όταν η ιδεολογία γίνεται αφορμή για τέτοιες φαυλότητες, ή η ιδεολογία φταίει, ή η παρερμηνεία της απ'τους φέροντες αυτήν, ή και τα δυο.

Η θλιβερή διαπίστωση και σε αυτό το τόπικ, είναι η έλλειψη ουσιώδους πολιτισμού στους νεοέλληνες, που γι'άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι αδυνατούν να σταθούν αντάξιοι στους προγόνους τους. (κοινώς στέκονται ΛΙΓΟΙ μπροστά τους). :thumbsdown:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:41

Ρε Αρελα.. Μα το αγιο smilie δηλαδη!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:43

Δεν κατάλαβα τις ενστάσεις σου τσιλ.

(πέρασα και τη ρίζα σήμερα με πλατινέ )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:47

Αυτό μου ακούγεται σαν απειλή. Αλλά επειδή είμαι βλαμένη ξανθιά εγώ που συχνά (κατά πολλούς...) πέφτω και θύμα παρανοήσεων ή φαντασιοπληξίας, παρακαλώ διευκρίνισε. Ήταν απειλή?
Οχι απλά απειλή, αλλά κήρυξη πολέμου. Μόλις τηλεφώνησα στο ψητοπωλείο Βεργίνα, ώστε τα σουβλάκια του Τσιλ να είναι από κρέας γάτας. :P
Δεν ξέρω γιατί σε στράβωσε και η Νινίνα και δε με νοιάζει.
Αλλο πάλι και τούτο; Πως έβγαλες πάλι αυτό το συμπέρασμα; :o
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 06 Φεβ 2008, 11:55

Μη φοβασαι για μενα Αρελα. Ξερω ολα τα πρεζακια της πλατειας. Θα τα βαλω να του ζητανε ψιλα καθε μερα μεχρι να πτωχευσει και μετα θα του προσφερω δουλεια...

ΤΟΝ ΕΧΩ!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 06 Φεβ 2008, 12:29

Είστε απίθανοι!!! :) Τσίλ my love!!! :****

Χρήστο μου, καλό μου παιδί (μιλάω σ'εσένα κυρίως, γιατί εσένα αν και 'πατριώτης' σε πάω πολύ), θα πώ κάτι πολύ σοβαρό τώρα:
Σε ένα απο τα μηνύματά σου είπες στο περίπου ή ακριβώς: "πήγαμε να τιμήσουμε τους δικούς μας", εννοώντας τους νεκρούς αξιωματικούς....Έτσι? Αυτό δεν είπες? Και σ'αυτούς δεν αναφερόσουν????
Καταρχήν αυτό αποδεικνύει ΑΠΟΛΥΤΩΣ την θεωρία του Τσίλ περί χουλιγκανισμού, για ευνόητους λόγους...
κατά δεύτερον απο πού κι ως πού ΔΙΚΟΙ σας αυτοί οι νεκροί? Δηλαδή δεν ειναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων? ΄΄Ηταν συγγενείς σας? Είσαι σίγουρος πως αν μάθαινε ποιοί τους 'τιμούσαν' θα χαίρονταν? Τα ίδια αυτά παιδιά, αν ζούσαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τους Γερμαναράδες δεν θα πολεμούσαν? Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω οτι σε άλλες 'ειρηνικές' σας εκδηλώσεις μνήμης λέγατε τους Γερμανούς αδέλφια μας και υποστηρίζατε τον εθνικοσοσιαλισμό (του ΧΙΤΛΕΡ ΜΗ ΧΕΣΩ), τότε όχι μόνο δεν κάνατε καθόλου καλά που τους 'τιμήσατε', αλλά θα έπρεπε να σας κάνει μήνυση ο ίδιος ο στρατός ρε Χρήστο για βεβήλωση της μνήμης αυτών των παιδιών ρε...
Απλά πές μου αν είναι αλήθεια, οτι έχει τέτοιες ομιλίες το πρόγραμμά σας όταν συγκεντρώνεστε για τέτοια φάση...αυτό μόνο πές μου, και κάτσε εξήγησέ μου τί νομίζεις οτι θα έκαναν αυτά τα παιδιά αν μας την πέφτανε οι Γερμανοί σοσιαλοδημοκράτες...
Γιατί εντάξει, όλοι έχουμε δικαίωμα στην συγκέντρωση, αλίμονο, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να καπηλεύεται την μνήμη ανθρώπων προκειμένου να φανεί προς τα έξω....και ΞΕΡΕΙΣ οτι αυτό εννοώ οτι κάνουν οι διοργανωτές αυτής της συγκέντρωσης... ονομάζουν δικούς τους νεκρούς που μάλλον θα τους είχαν απέναντι σε πιθανή σύρραξη....έτσι δεν είναι????
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τετ 06 Φεβ 2008, 14:17

Παγώνα,πήγαμε να τιμήσουμε "τους δικούς μας ήρωες". Τους ήρωές μας,γιατί για μας είναι ήρωες αυτοί οι τρεις αξιωματικοί,οκ;

Για μας είναι,για άλλους πιθανώς δεν είναι.

Τώρα αυτό είναι "χουλιγκανισμός"; Είναι "χουλιγκανισμός" να πας να τιμας τρεις νερκούς του ΠΝ; Αν ναι,πάω πάσο!

Έχω ξαναγράψει ότι τους νεκρούς τους τιμούμε όπως γουστάρουμε. Αν δε θες να τους "καπηλευόμαστε" τίμα τους κι εσύ.
Εμείς απλώς,δημοσιοποιούμε στο εξωτερικό το πρόβλημα των γκρίζων ζωνών κλπ.. (ξέρω ότι πρακάτω θα ποιαστείς απο αυτό).

Τώρα τα υπόλοιπα που μου λες,είναι σαν να σου λέω εγώ,ότι οι "κομμουνιστές δε γίνεται να τους τιμούν,γιατί σε περίπτωση πολεμικής συρράξεως με κομμουνιστική χώρα,θα πολεμούσαν εναντίων τους".

Είναι έτσι τα πράγματα; Όχι! Το ίδιο και με 'μας!

Και τέλος,ένα ιδεολογικό που ανέφερες. Δεν είμαστε σοσιαλδημοκράτες! :P
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill » Τετ 06 Φεβ 2008, 15:09

_XRHSTOS_ έγραψε:
Τώρα αυτό είναι "χουλιγκανισμός"; Είναι "χουλιγκανισμός" να πας να τιμας τρεις νερκούς του ΠΝ; Αν ναι,πάω πάσο!
Mην κανεις σα χασοδικης δικηγορος!
Δεν ειπε κανεις τετοιο πραμα.
Χουλιγκανισμος ειναι να αναλωνεσαι σε βρισιδια με την αλλη πλευρα για το ποιος ειναι κοτα, ποιος ειναι ανανδρος και ποιος ριχνει περισσοτερο ξυλο. Διαολε, ολοκληρη αναλυση εκανα.

Εγω στο θεμα των επισοδειων ειμαι μαζι σας, το ειπα και πριν. Δεν καταλαβαινω γιατι να σας την πεσουν αφου απλα πηγατε να τιμησετε τους νεκρους των Ιμιων (ελπιζω αυτο να θελατε να κανετε μονο κι οχι να αρχισετε τα ασχετα για τους Αλβανους κτλ, δεν ξερω). Αυτο ειναι σχεδον φασιστικο και το απεχθανομαι. Αλλα σας την επεσαν γιατι εχουν προηγουμενα μαζι σας. Κι εσεις μη μου πεις τωρα οτι δεν σηκωσατε ΠΟΤΕ χερι εναντιων τους σε ενα σωρο αλλες συναντησεις σας...

Δεν εστιαζω ομως στο συγκεκριμενο γεγονος αλλα σε ολη την καθυστερημενη, παραπλανημενη, διαχωριστικη φιλοσοφια μισαλλοδοξιας που ενστερνιζεστε και οι δυο πλευρες.

Αυτο που δεν εχετε καταλαβει, κοροιδαρες και των δυο πλευρων, ειναι οτι οι εχθροι σας ΔΕΝ ειναι οι φασιστες του δρομου (αν ειστε αναρχοαριστεροι) ουτε οι αναρχικοι του πολυτεχνειου (αν ειστε εθνοφασιστες).
Δεν ειστε παρα δυο αγριεμενες χουφτες νταηδων (ΟΧΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ- ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ-ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ) που θυσιαζεστε στο καθε πεδιο μαχης για βιτσια και ατζεντες ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που σας γραφουν στα παπαρια τους. Ειστε εθελοντες στρατιωτες σε ξενο πολεμο.
Και ξερεις ποια ειναι η μοιρα των στρατιωτων ε; Αποφασιζουν οι γεροι, πεθαινουν οι νεοι.

Ο εχθρος... ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΠΤΟΣ, ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Οχι τα τσιρακια τους. Οχι οι μπατσοι. Οχι οι απλοι εργαζομενοι πολιτες.
Οι γαμημενοι οι πολιτικοι. Οχι ο αναρχικος. Οχι ο φασιστας.

Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι οσο ξυλο κι αν ριξετε στους φασιστες/αναρχικους, δεν αλλαζετε απολυτως τιποτα; Δειρτε τους ολους. Εναν εναν.
Τι θα αλλαξει; Εσεις; Αυτοι; Εγω;
Οχι. Απλα θα διαιωνιζετε ενα μισος, εχοντας ξεχασει τους λογους για τους οποιους μισειτε. Γιατι στην αρχη τους μισουσατε γιατι ειχαν αλλη ιδεολογια ας πουμε. Παει αυτο. Εχει χαθει μεσα στο χρονο. Τωρα τους μισειτε γιατι ετσι εχετε μαθει να κανετε. Ειναι ΒΕΝΤΕΤΑ ρε μαγκες πλεον. Ειναι θεμα "περηφανειας". Ειναι θεμα εκδικησης. Εσεις εναντιων εκεινων. Ταξη εναντιον χαους και αλλα επικα σκηνικα.

Σας διαφευγει ομως οτι για την καταντια της χωρας και την εξελιξη των ζητηματων που σας απασχολουν (ρατσισμος, λαθρομεταναστευση, παιδεια, οικονομικο, κλαιν-μαιν) δε φταιει ο κουκουλοφορος με το καρδονι ή ο σκινχεντ με το μαχαιρι.
Τι σχεση εχουν αυτοι οι φτωχοι μπασταρδοι με τη μαλακισμενη πολιτικη μας;
Εχεις δει κανενα σκινχεντ στη βουλη να αλλαζει τη νομοθεσια, ρε αναρχα και τον δερνεις; Εχεις δει κανενα αναρχικο να οριζει τη φορολογια σου και τον κυνηγας; Εχεις δει κανενα θολοκουλτουριαρη να ανοιγει τα συνορα και να μπαζει μεσα αλβανους; Εχεις δει κανενα εθνικι να σε αναγκαζει να πας στρατο; Οχι. Αυτα τα κανουν οι κουστουματοι μπινεδες που σας κυβερνανε. Οχι ο τυχαιος σκινχεντ ή ο πορωμενος μπαχαλος.

Κοβετε τους καρπους ρε ορνια ενω θα επρεπε να τσεκουρωνετε τη ριζα. Ουσιαστικα κλαδευετε το δεντρο της αντιπαλης παραταξης και το δυναμωνετε. Ριχτε του και λιπασμα στην τελικη, γιατι οχι;

Αντι να βαλετε μυαλο και να αρχισετε να κυνηγατε τον καθε μαλακα πολιτικο που σας γαμει τη ζωη, βγαζετε ολη αυτη την πολυτιμη ενεργεια και αποφασιστικοτητα σας στους πιο ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τα προβληματα σας, στοχους.

Δεν το βλεπεις αυτο; Δεν το βλεπουν ολοι; Εγω ειμαι τρελος; Γιατι ρε πουστη μου, αν η τακτικη αυτη των σποραδικων οδομαχιων, απεδιδε, ΚΑΤΙ θα ειχαμε δει να αλλαζει. Θα ειχαμε λιγοτερους μπαχαλους. Η λιγοτερους φασιστες.

Κι ομως δεν εχει γινει απολυτως τιποτα και δε θα γινει οσο συνεχιζετε να ασχολειστε με τα λαθος ατομα.
Αυτα ειχα να πω.

υγ: Εγω λεω να ξεχασετε λιγο την περηφανεια σας, να ενωθειτε και να μπειτε στη βουλη να τα κανετε σκατα. Τοτε θα χεστουν οι πολιτικοι και ΙΣΩΣ να αλλαξει κατι.
Οσο πλακωνεστε μεταξυ σας τους δινετε χρονο να συνεχισουν να σας κωλομπαρευουν και να γελανε βλεποντας σας στις ειδησεις να τρωτε δακρυγονα.

ΤΕΛΟC!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 06 Φεβ 2008, 16:12

Sorry βρε Χρήστο μου για το σοσιαλοδημοκράτες....ο σοσιαλισμός κολλάει σε τόσα πολλά που τα έμπλεξα, εθνικοσοσιαλιστές, σοσιαλοδημοκράτες, σοσιαλισμός εδώ, σοσιαλισμός εκεί :)

εγώ τους νεκρούς των ελλήνων τους τιμώ με το να σέβομαι τον θάνατό σου και να μην κάνω πορείες στο όνομά τους αποδίδοντάς τους πιστεύω που δεν ξέρω αν είχαν καν...τόσο απλά...
"κομμουνιστές δε γίνεται να τους τιμούν,γιατί σε περίπτωση πολεμικής συρράξεως με κομμουνιστική χώρα,θα πολεμούσαν εναντίων τους".
τώρα αντιλαμβάνεσαι τί λές, έτσι? έχει κάνει καμμία κομμουνιστική χώρα επίθεση στην ελλάδα και πολέμησαν μαζί τους οι έλληνες, για να ξέρω???

με υποθέσεις μην μιλάμε. οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές όμως ΕΚΑΝΑΝ!!!!! Και ο ελληνικός στρατός τους ΠΟΛΕΜΗΣΕ! ναι?
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 16:28

με υποθέσεις μην μιλάμε. οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές όμως ΕΚΑΝΑΝ!!!!! Και ο ελληνικός στρατός τους ΠΟΛΕΜΗΣΕ! ναι?
Όπως και οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστες της περιόδου [τους πολέμησαν]. Ας μην κολλάμε σε υποθέσεις, διότι υπέθεσες Παγώνα δεν γνώριζες. Τέλος πάντων, δεν έχεις άδικο σε ότι λες -εξάλλου προϋποθέτεις πως δεν γνώριζες καν για την συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία συμμετέχει όποιος θέλει και ΔΕΝ είναι μνημόσυνο, αλλά διαδήλωση αγανάκτησης έναντι ενός ξεπουλημένου καθεστώτος. Παλιότερα (τότε που μπορούσαν ή ζούσαν) σε αυτή συμμετείχαν και συγγενείς των νεκρών, επομένως είναι κενό γράμμα ο χαρακτηρισμός "καπηλεία".

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τον Τσίλλ. Απλά, υπάρχει ένα πρακτικό πρόβλημα. Οι μεν θεωρούν τους εαυτούς τους αυθεντίες και ηλίθιους/ανόητους/ανεγκέφαλους τους δε. Προσωπικά, έχω χτυπήσει σε αυτό τον τοίχο της βλακείας αυτές τις τελευταίες ημέρες ούκ ολίγες φορές. Γενικότερα πάντως, υπάρχει και μια βασική παράμετρος: από την δική μου οπτική γωνία αλλά και πλευρά, δεν υπάρχει το αντίστοιχο που έχουν οι αντιφασίστες. Πχ, δεν είμαστε αντι-αντιεξουσιαστές, ή αντι-αναρχικοί. Ή αν θέλετε, για να διευρύνω κι αυτή την έννοια του "εμείς" και πέραν του "στενού" κύκλου μου, τουλάχιστον δεν έχουν υπάρξει οργανώσεις που έχουν αποκλειστικά αυτό τον σκοπό.
Βέβαια, για να φέρω και ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, αυτή την ώρα, κάνουν "συνέντευξη τύπου" οι διοργανωτές της αντιφασιστικής αντισυγκέντρωσης -οι ΑΦΑΝΤΟΙ κατ' ομολογίαν και του "αντιπάλου δέοντος"- όπου μας ...καταγγέλλουν και μας ...μηνύουν( :lol: Εεε;) κιόλας. Ανάμεσά τους η YRE, η Αντιγόνη (έχω ήδη αναφερθεί σε αυτή και την σχέση της με τον "ενίοτε πηδάω και φωταγωγούς")) η ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ. Αυτό αρκεί για να δούμε ποιός επιδιώκει αυτές τις συγκρούσεις -και κυρίως γιατί.
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 06 Φεβ 2008, 16:57

Παλιότερα (τότε που μπορούσαν ή ζούσαν) σε αυτή συμμετείχαν και συγγενείς των νεκρών, επομένως είναι κενό γράμμα ο χαρακτηρισμός "καπηλεία".
Αυτό δεν σημαίνει τίποτα βέβαια...ο πατέρας μου είναι φασίστας, εγώ αριστερή! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μιλάμε...
οι νεκροί ήταν εγεγραμμένοι στην ομάδα σας, ή έστω φιλικά προσκείμενοι? Αν δεν γνωρίζεις ισχύουν αυτά που είπα, δεν μπορείς να κάνεις μία εκδήλωση προς τιμήν τους υποθάλπωντας την ιδέα οτι είναι πεσόντες της ιδεολογίας σας. Δηλαδή, μπορείς, γιατί η δημοκρατία μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, αλλά καταλαβαίνεις τί εννοώ...
στην οποία συμμετέχει όποιος θέλει και ΔΕΝ είναι μνημόσυνο, αλλά διαδήλωση αγανάκτησης έναντι ενός ξεπουλημένου καθεστώτος.
τώρα αυτό το ξέρεις οτι είναι πλασματικό! Δεν μπορεί να οργανώνει μία εκδήλωση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ομάδα ανθρώπων και να λές όποιος θέλει συμμετέχει...και στις πορείες που οργανώνει το κκε όποιος θέλει συμμετέχει, δεν θα σου πεί κανείς γιατί ήρθες, αλλά για να πάει κάποιος και να συμμετάσχει κάτι σημαίνει, έτσι? Απο την άλλη, τί πάει να πεί διαδήλωση αγανάκτησης έναντι ενός ξεπουλημένου καθεστώτος? Άλλαξε το σκηνικό τώρα... άρα πολιτική εκδήλωση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ, για την οποία 'χρησιμοποιήθηκε' η μνήμη των παιδιών (δεν λέω καπηλεύθηκε, εντάξει)...
Εν ολίγοις πάντως, θα συμφωνήσω με τον Τσίλ, οτι κακώς σας την έπεσαν με 'αντι-πορεία', είμαι γενικώς κατά των αντι-πορειών...αλλά στην πολιτική έτσι είναι τα πράγματα. Τουλάχιστον μην συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το "τιμούσαμε την μνήμη των νεκρών και μας την έπεσαν" γιατί είναι αστείο τελικά. Δεν ήταν αυτός ο λόγος, κι άρα δεν σας την έπεσαν απο έλλειψη σεβασμού στην μνήμη των νεκρών, αλλά απο απέχθεια στις πολιτικές σας πεποιθήσεις, έτσι??? να είμαστε ειλικρινείς!!!!

Πάντως δεν μου απάντησε κανείς σας τελικά: στην διοργάνωση αυτή, όταν ήταν ειρηνική έγιναν ομιλίες σαν αυτές που αναφέρει ο Ιφικράτης (τα αδέλφια μας οι Γερμανοί κτλ)? Ναι ή ού???? Γιατί τότε δεν μπορείς να λές για το αν πολέμησαν εθνικοσοσιαλιστές στον Β' παγκόσμιο έτσι? Γιατί αυτοί ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ τους Γερμανούς καιδ εν νομίζω να θαύμαζαν πολύ το πολίτευμα του Χίτλερ!!!!!! Και κυρίως τις πρακτικές του, όπως έχω δεί εδώ μέσα να γίνεται!!!
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 17:19

Δεν απαγόρευσε κανείς να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε σε κάποια εκ των εκδηλώσεών μας. Νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο. Όπως ξεκάθαρο είναι πως κανείς δεν υποστήριξε ότι τα τελευταία γεγονότα τιμούν αυτούς τους 3 νεκρούς.
Κατά τα άλλα, σαφέστατα κάτι σημαίνει το να συμμετέχει κάποιος σε μια εκδήλωση. Ο καθένας έχει τις δικές του θέσεις και Αξίες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως του ανήκουν και μονοπωλιακά (όπως πχ έκανε κάποτε το ΚΚΕ στην προπαγάνδα του και η αριστερά εν γένει). Αλλά πάλι, δεν μπορώ να καταλάβω πως χρησιμοποιείται μια διαμαρτυρία πχ για τους 3 νεκρούς των Ιμίων, ή τους 3 νεκρούς εργατικών ατυχημάτων.
Για να είμαστε λοιπόν ειλικρινείς, μας την έπεσαν διότι υπάρχουμε και κάνουμε πολιτικές εκδηλώσεις, και οι πολιτικές μας εκδηλώσεις είναι αυτού του ύφους και με αυτές τις αφορμές. Ζητούν (μπορεί πανεύκολα να το δει κάποιος) να ΜΗΝ κάνουμε εκδηλώσεις και γι' αυτό επιτέθηκαν. Αν λοιπόν αυτό δεν είναι ύβρις ενώπιον των ίδιων αξιών οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο των 3 εν προκειμένω τότε, θυμίζω τα "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και τα Ίμια στις κατσίκες του", όπως και σας αναφέρω την βεβήλωση του νεκροταφείου όπου κείται ένας εκ των νεκρών από τους ίδιους ανθρώπους πριν από 2 χρόνια, ακριβώς επειδή η ΧΑ κάνει αυτή την εκδήλωση κάθε χρόνο.
Και για να μην με πολυρωτάς, ναι γνώριζα 2 από τους 3 νεκρούς. Αν πάλι, δεν έχουν οι γονείς τους ή οι στενός οικογενειακός τους κύκλος το δικαίωμα να αποχαρακτηρίζει το "καπέλωμα" τότε...

Εις ότι αφορά τα υπόλοιπα. Ναι υπήρξαν θαυμαστές του Χίτλερ και του Μουσσολίνι που πολέμησαν τους ομοϊδεάτες τους. Θες κι ένα όνομα που έχω πρόχειρο; Πλαστήρας.
Αυτό μάλιστα που αναφέρει ο Ιφικράτης και "τσίμπησε" από ιστοσελίδες αντιθέτων στην ΧΑ "εθνικοπατριωτών", είναι μια πολύ συγκεκριμένη δήλωση Γερμανού Συναγωνιστή:
"Οι Γερμανοί στρατιώτες -ακόμα και κατά την διάρκεια του απεχθούς πολέμου και της παραμονής τους στην Ελλάδα- είχαν πολύ καλύτερη συμπεριφορά από εκείνη των Άγγλων και των αμερικανών που έκτοτε οι ηγέτες τους δυναστεύουν ολόκληρη την υφήλιο".
"Όμως μπορεί να 'ταν η Σκιά μου. Σίγουρα θα έχετε ακούσει κάτι για τον Περιπλανώμενο και την Σκιά του, ε;"
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από atimi_ksenitia » Τετ 06 Φεβ 2008, 17:33

thewreis oti to poios kanei mia diadhlwsh, mia poreia ean thes, den dinei kai sygkekrimeno xrwma se ayth?...sou fainetai paralogo oti atoma pou tha ithelan na timhsoun thn mnhmh twn pesontwn sta Imia alla diafwnoun me tis politikes h alles idees ths xryshs ayghs na enoxlountai otan oi ekdhlwseis mnhmhs kapelwnontai apo aytous, me apotelesma na dhmiourgountai dystyxws arnhtikoi syneirmoi yia kathe ekdhlwsh mnhmhs me antistoixh thematologia ( ta eksarthmena antanaklastika, oso kai ean den mas aresei eksakolouthoun kai einai isxyra ston anthrwpino tropo skepsis)

kai yia na sou dwsw ena , akraio estw, paradeigma..
Δεν απαγόρευσε κανείς να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε σε κάποια εκ των εκδηλώσεών μας
..ean o syllogos ellhnwn paiderastwn, "ta wraia pisinoulia", anakoinwne oti tha symetasxei sthn poreia sas yia na timhsei thn mnhmh twn pesontwn sta Imia..poia tha itan h antidrash sas?..tha thewrousate pws afou o skopos ths poreias einai swstos, den mas noiazei poios symmetexei h tha tous pernate sto kynhgi me ta maderia?
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 17:41

.
Αυτό μάλιστα που αναφέρει ο Ιφικράτης και "τσίμπησε" από ιστοσελίδες αντιθέτων στην ΧΑ "εθνικοπατριωτών", είναι μια πολύ συγκεκριμένη δήλωση Γερμανού Συναγωνιστή:
"Οι Γερμανοί στρατιώτες -ακόμα και κατά την διάρκεια του απεχθούς πολέμου και της παραμονής τους στην Ελλάδα- είχαν πολύ καλύτερη συμπεριφορά από εκείνη των Άγγλων και των αμερικανών που έκτοτε οι ηγέτες τους δυναστεύουν ολόκληρη την υφήλιο".
Είναι πολύ διασκεδαστικό όταν οι φασίστες παίρνουν το ασφαλίτικο υφάκι τους και καταλήγουν σε πορίσματα. Είπαμε είσαστε συνεργάτες και συναγωνιστές με την ΕΛ.ΑΣ, μόνο που εσείς είσαστε απλοί ματατζήδες όχι ντέτεκτιβ. Λοιπόν να σε ενημερώσω Σέρλοκ Χολμς Κακέ Λύκε ότι τον λόγο του Γερμανού νεοναζί που είχατε κουβαλήσει πέρυσι τον πληροφορήθηκα από άτομο του φόρουμ εθνικών φρονημάτων που είχε πάει στην εκδήλωση σας. Και μάλιστα, υπήρχαν κι άλλοι μάρτυρες μπροστά όταν μου τα είπε. :D

Επίσης δεν συχνάζω σε φασιστικές ιστοσελίδες. :D
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 06 Φεβ 2008, 17:46

Ο Βλαχάκος έμενε κοντά στο σπίτι μου. Το παιδί δεν το ήξερα, ο πατέρας του όμως ήταν διάσημος στην περιοχή. Αυτό που θαύμαζα σε αυτόν ήταν η...συνέπεια του. :P Είχε δείξει πρώτος τον δρόμο στην Αθήνη, για το πως την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
BigBadWolf
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από BigBadWolf » Τετ 06 Φεβ 2008, 17:57

Φυσικά και δίνει χρώμα, αλλά επαναλαμβάνω πως δεν είναι μνημόσυνο. Υπάρχει λόγος που κάθε χρόνο γίνεται αυτή η εκδήλωση και είναι το γεγονός πως την ημέρα εκείνη του 1996, μαθαίνοντας τα γεγονότα αυτά, μέλη της ΧΑ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κοινοβούλιο διαδηλώνοντας. Όταν έμαθαν κάποιοι συγγενείς των 3 νεκρών για το ότι ήμασταν εκεί ήρθαν μαζί μας. Με αφορμή λοιπόν αυτό το συμβάν κάθε χρόνο, επαναλαμβάνουμε την εκδήλωση και συγκεντρώνουμε κόσμο. Αυτός ήταν κι ο λόγος δηλ ότι μόνο εμείς αντιδράσαμε εκείνη την ώρα με την απειλή να συλληφθούμε (ναι και τότε ο εισαγγελέας μας διέλυσε), έρχονταν για πολλά χρόνια συγγενείς των νεκρών...

Άσε Ιφικράτη... Το ασφαλίτικο το στυλ και τις μεθόδους ντεντέκτιβ το έχουν όσοι ρωτούν "συμμετείχες στα επεισόδια; πες μου... πες μου...". Κατ΄ ομολογίαν σου διαβάζεις το φόρουμ της ΝΕΟΣ, κι εκεί σου δόθηκαν όλες οι πληροφορίες που χρησιμοποίησες. Αλλά και να μην το έκανες, πάλι καλά. Θες να ομολογήσω ότι έκανα υπόθεση; Μάλιστα το κάνω -φλαπ- χτύπησες αέρα κοπανιστό. :cool:
Άντε διαμαρτυρήσου τώρα που δεν είμαι φυλακή (αλλά ξέχασα, αυτό θα το κάνει η YRE όπως και τα άλλα :lol: )
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 06 Φεβ 2008, 18:43

τελικα *** δεν ησουν;
χαχαχαχ ****,χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τετ 06 Φεβ 2008, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: οχι υβρεις λεμε
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”