«είναι το Ρόδον της ελπίδας με αναφορές στις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής παράταξης»
«Το Ρόδον σηματοδοτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της παράταξης»
Πάλι ρόδο( τριαντάφυλλο) ο ΓΑΠ για σύμβολο του κόματος..

Μικρη λεπτομερεια. Κατεβηκε με τον βασικό αντιπαλο στην φυλακήArELa έγραψε:Tους πήρε τα σώβρακα ο Πούτιν... βγήκε με το θριαμβευτικό
ποσοστό του 76% και κλάαααααααααμα οι νεοταξίτες σατανόπληκτοι
της Δύσης![]()
http://www.bbc.com/news/world-europe-43452449

Κατάλοιπο μεσσιανισμου.OTTO έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "κλάμα οι νεοταξίτες", ειδικά όταν βλέπω τον πούτιν να στηρίζει τους τζιχαντιστές του ερντογάν...

Ακριβώς αυτόArELa έγραψε:Tους πήρε τα σώβρακα ο Πούτιν... βγήκε με το θριαμβευτικό
ποσοστό του 76% και κλάαααααααααμα οι νεοταξίτες σατανόπληκτοι
της Δύσης![]()
http://www.bbc.com/news/world-europe-43452449
Για εμένα το ότι πάει κόντρα στις ΗΠΑ (ντπ) είναι σωστό..οι λόγοι;AnonymosEreynhths έγραψε:Κατάλοιπο μεσσιανισμου.OTTO έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "κλάμα οι νεοταξίτες", ειδικά όταν βλέπω τον πούτιν να στηρίζει τους τζιχαντιστές του ερντογάν...
Επειδή ένα ποσοστό πιστεύει πως ο Πούτιν είναι δηθεν ορθόδοξος και πάει κόντρα στις ΗΠΑ (ντπ) αλλα και γιατί έχουν βγάλει τις γνωστές προφητείες για το ξανθό γένος.
Κάποιοι παρουσιάζουν ένα πρόσωπο του Πούτιν,για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους, καλό και υπέρ της Ελλάδος.
Και για να καλύψουν την στροφή προς την Τουρκία λένε πως η Τουρκία είναι αλεπού και θα τα φάει τα μούτρα της προσδοκώντας έτσι την διεξαγωγή των γεγονότων ώστε να πάρουμε την πολη(οι ίδιοι που προετοιμάζουν πολεμικό κλίμα...υπέρ πίστεως και πατρίδος)
Δημιουργούν την προσμονή της σωτηρίας από κάπου αλλού ώστε να να κρατήσουν ήρεμο έναν λαό.Ή καλύτερα...σε νάρκωση (συνδυαστικά πάντα με αλλα πράγματα).

προσυπογράφω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κάθε λέξη.OTTO έγραψε:Οι συριζαίοι κατάπτυστοι. Σε όλα συμφωνώ με Λαγό (αλλά δεν θα με δείτε να του λέω μπράβο λόγω των γνωστών μου πεποιθήσεων), αλλά διαφωνώ με ένα:
Δεν μπορούμε να καταρρίψουμε τουρκικό μαχητικό διότι δεν μας συμφέρει, ειδικά στην ευρύτερη τωρινή κατάσταση που βρισκόμαστε.

η πεθερά μουadiasistos έγραψε:Πόσοι φτωχοί ζουν πολύ πάνω απο τα 100;

Μπράβο στην γυναίκαArELa έγραψε:η πεθερά μουadiasistos έγραψε:Πόσοι φτωχοί ζουν πολύ πάνω απο τα 100;![]()
![]()
δεν κάνω πλάκα τα 105 έκλεισε το Γενάρη... η κόρη της 70 και φοβάται
μην "πάει" πρώτη και πού θα μείνει η γιαγιά.![]()
Ξεπέρασε και τον σκατοΡοκφέλερ που "έφαγε"και 7 ανθρώπους για τις
7 μεταμοσχεύσεις καρδιάς που έκανε για να πιάσει τα 101
Και η γυναίκα πέρασε απιστευτες κακουχίες, χήρα μεγάλωσε 2 μικρά
που πεινούσαν κι αυτά από τη φτώχεια... τώρα βέβαια παίρνει συνταξη...
45 χρόνια την παίρνει δηλαδή και δεν ξέρεις πόσο το χαίρομαι που
έρχονται κάθε χρόνο στο σπίτι (γιατί είναι κλινήρης) να δουν αν ζει ακόμα.
Δε μπορούν να το χωνέψουν. Μου χαχαχα![]()