ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ2017

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ απο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ2017

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Σεπ 2017, 07:31

doctormarkon έγραψε:Για 16 γίνεται λόγος και όχι για 13.
16 χρονών δεν πρόκειται για παιδί.
χμ... ναι...
πάρε κάποια σκρινσοτς από εδώ
http://www.independent.co.uk/news/emman ... 24201.html

Εικόνα

O λογος γίνεται για 15.. το λέω, γιατί σε τέτοιες ηλικίες, και οι μήνες ακόμα παίζουν ρόλο.

Εικόνα

Μέχρι τότε, οι γονείς του νόμιζαν ότι έβγαινε με την κόρη της.
Σοκαρισμένοι διαπίστωσαν ότι είχε σου ξου μου με την 40χρονη δασκάλα του...

εσύ τι λες? μόλις το ανακάλυψαν οι γονείς, τότε έγινε κι όλας?
Γιατί εγώ λέω πως είχε προηγηθεί παιχνίδι μέχρι να φτάσουν να είναι ζευγάρι...
πολλοί (πριν εκλεγεί πρόεδρος) έλεγαν πως το βάτεψε το παιδάκι από τα 12 ή 13...
τώρα βέβαια που έγινε πρόεδρος, η μπριζίτ είναι γκλαμουράτη, ωραία τύπισσα κλπ...
και δε λέω, είναι...
αλλά αυτή η γκλαμουριά και οι εκθειάσεις από τα ΜΜΕ, εμένα δε μου βγάζουν
απ'το μυαλό ότι η κυράτσα είναι παιδοφιλάρα του κερατά.
Εσας τώρα, μπορεί να σας μαλάκωσε το "λέγε λέγε" των τηλεοράσεων
αλλά και η νοοτροπία των Ελλήνων που θέλει τον άντρα να μαμάει και
αν τον βατέψει γυναίκα σαν εφηβάκι, είναι επιβράβευση κι όχι ασέλγεια...
Συγνώμη, αλλά εγώ το θεωρώ ασέλγεια.
_Divine_Sinner_ έγραψε:Πάντως ο τυπος δεν φαίνεται και πολυ βιασμενος απο την μπριζιτ ;)
πιθανότατα να μην ένιωθε έτσι ούτε στα 13 ούτε στα 15...
το ότι δε νιώθεις θύμα όμως, δε σημαίνει πως δεν είσαι.

Ολοι λίγο ως πολύ έχουμε θυματοποιηθεί σε κάποια φάση της ζωής μας,
είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Για μένα ο Μακρόν θυματοποιήθηκε απολύτως
κι ας ένιωθε εκείνος... "ερωτευμένος".

αλλά όπως προείπα, οι Ελληναράδες, ακόμα και πριν χαλαρώσουν
τα όρια ηλικίας (νομικά) για την ασέλγεια/παιδοφιλία, τα είχαν
χαλλλλλλλλλλαρά (που λέτε εκεί πάνω), από μονοι τους...
Το αρσενικό και στα 11 να'χει σεξουαλική επαφή με μεγάλη γυναίκα, είναι "άντρακλας" όχι θύμα
στη σκέψη πολλών. Ε, να με συγχωρείτε, αλλά η δική μου νοοτροπία διαφέρει αυτής
των Ελληναράδων. Σε ό,τι αφορά ένα τέτοιο ζήτημα, διίσταμαι καθέτως δηλαδή.
Και δεν κάνω γαργάρα την αντίληψή μου αυτή, επειδή τα ΜΜΕ όχι μόνο αποδέχονται
αλλά προάγουν ξάφνου τέτοια φαινόμενα, επειδή πρόκειται για πρόεδρο..
Το ότι φρόντισαν κάποιοι να γίνει πρόεδρος και για μια τέτοια χαλαρότητα,
ούτε που περνάει απ'το μυαλό... (ειδικά των Ελληναράδων)

Όταν θα δείτε να νομιμοποιείται η παιδοφιλία, θα τα ξαναπούμε.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Σεπ 2017, 08:44

Η παιδοφιλία την οποία αναφέρεις με το "πίτσα" είναι οργανωμένο έγκλημα και πολύ αισχρό στα όρια της παράνοιας. Μέσα από κυκλώματα παιδικής πορνείας.
Μεμονωμένες περιπτώσεις ή και πιο γενικές με εφήβους που αρχίζουν ερωτική ζωή πριν τα 18 υπήρχαν ανέκαθεν.
Στα δικά μου χρόνια δεκ 80 και στην πρώτη λυκείου ήμουν από τις λίγες παρθένες στην τάξη.
Και μάλιστα ήταν τάξη επιλέκτων μαθητών (κάτι που γίνεται σε σχολεία ακόμα και σήμερα αλλά δεν λέγεται) δηλαδή σπασικλάκια.....κι όμως......!!!!!!

Όταν γνωρίστηκαν ήταν 15 αλλά δεν ξέρουμε αν είχαν προχωρήσει οι σχέσεις γιατί δεν ήμουν κάτω απ το κρεβάτι τους.
Υπάρχουν άπειρες ερωτικές ιστορίες με ερωτευμένους μαθητές οι οποίες δεν είναι προχωρημένες και σπάνια καταλήγουν στο κρεβάτι με το "καλημέρα σας".
Φαινόμουν πολύ μικρότερη από την πραγματική μου ηλικία με αποτέλεσμα να μου συμβαίνει συχνά.
Οι κατακτήσεις μου ήταν ανήλικοι και αυτό μου κακοφαινόταν.
Οι ελληναράδες το απέδιδαν στο ότι δεν ήμουν "σοβαρή" για να προσελκύσω ένα "σοβαρό" άνθρωπο. Το τι σημαίνει αυτό σηκώνει συζήτηση (σοβαρή=προβλέψιμη=κοινότοπη=καλή καθαρίστρια εργένικων δωματίων=ντροπαλή αλλά με εξαιρετικές επιδόσεις κεκλεισμένων των θυρών=με συναίσθηση κατωτερότητας και υποταγής=με λίγα λόγια μετρημένα κλπ κλπ κλπ>>).
Πάντως τα τελευταία 100 χρόνια οι σχέσεις εφήβων μεταξύ τους ή με μεγαλύτερους ήταν ρουτίνα.
Η μητέρα μου μου είχε πει ιστορίες από το δημοτικό με σχέση μιας μαθήτριας 12-13 με το δάσκαλο χωρίς να ξέρει όμως μέχρι ποιο σημείο προχώρησαν. Οι άλλοι μαθητές είχαν δει φιλιά και αγκαλιές πίσω από χαλάσματα. Και μιλάμε για εποχή "κατοχής".
Και τότε υπήρχαν νόμοι και τα ήθη ήταν σφιχτά.
Η μητέρα μου είχε διαπιστώσει (από τον εγγονό) ότι σήμερα αν και όλα πιο χαλαρά και ελευθερα τα παιδιά δεν είναι τόσο διψασμένα για ερωτικές ιστορίες και δεν βιάζονται να μεγαλώσουν.
Σε κάθε περίπτωση οι ερωτικές ιστορίες των εφήβων δεν προχωράνε πολύ και δεν φθάνουν γρήγορα στο σεξ. Γι αυτό είμαι απόλυτα σίγουρη παρά τα όσα διακηρύσσουν καμιά φορά οι πιτσιρικάδες για να παραστήσουν τα κοκκοράκια.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Σεπ 2017, 08:55

Kαλά όλα αυτά που λες, αλλά εσύ μιλάς θεωρητικά γενικά και αόριστα
ενώ εγώ σου δίνω συγκεκριμένα δεδομένα για συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο μικρόν μακρόν, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ότι είχε σεξουαλική σχέση με τη 40άρα στα 15 του.
Τότε το ανακοίνωσαν γιατί οι γονείς του μικρόν μακρόν, τους τσάκωσαν.
Όπως είπα, είναι πολλοί στην εναλλακτική κοινότητα που ισχυρίζονται
πως η σεξουαλική σχέση ξεκίνησε νωρίτερα, τουλάχιστον από τα 13 του.
Ξέρω πως η εφηβεία πειραματίζεται, παίζουν σεξουαλικές επαφές και τα υπόλοιπα,
δε γεννήθηκα χθες αφ'ενός, κι εγώ εφηβάκι υπήρξα αφ'ετέρου και είχα κι εγώ
τα φλερτ μου... τα ξέρουμε όλα αυτά... Απλά εγώ δεν ξέρω πολλούς εφήβους
να πειραματίζονται με 40ρηδες και δη, δασκάλους τους!...
συνήθως πειραματίζονται με άλλους εφήβους, άντε με 20ρηδες...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το αθωώνεις ή το προσπερνάς αυτό.
Δεν υπάρχει δικαιολογία. Η συγκεκριμένη ήταν παντρεμένη με παιδι η παιδιά (δε θυμάμαι)
στα χρόνια του μικρόν κι όλας... έλεος δηλαδή.
Ώρες είναι να μου πεις ότι το θεωρείς φυσιολογικό κιόλας...

Δε μιλάω για φρικτές καταστάσεις που έχουν αποκαλυφθεί με το πιτσαγκέιτ,
αλλά το ότι αυτή η ιστορία μπροστά σ'εκείνες του πίτσαγκειτ φαντάζει πιο "λάιτ"
δεν την κάνει και σωστή, όμορφη, ή χαριτωμένη.
Εστιάζοντας στη συγκεκριμένη κυρία, τα χαρακτηριστικά είναι δεδομένα
είτε τα αναγνωρίζει ένας Ελληνας είτε όχι.
Αν στα 40 σου πήγαινες κι εσύ ή εγω με 13, 14, 15 χρονών αγόρι, για μένα θα'σουν
ή θα ήμουν παιδόφιλη, τελεία.

και κάτι άλλο. αν οι ελληναράδες το αντιμετωπίζουν χαλλλλλλλλαρά αυτό
από ηθικής άποψης, πίστεψέ με, σε διαβεβαιώ, στην κουλτούρα των ξένων
δεν αντιμετωπίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ χαλαρά. Το ξέρω γιατί το'χω βιώσει και
ναι, μου'χει "μείνει" γιατί το θεωρώ σωστό και επέλεξα να μου "μείνει".
Το να προσπερνάνε ΑΥΤΟΙ λοιπόν χαλλλλλλλλλαρά αυτή την πτυχή
εμένα μου κάνει σαν εκκίνηση της προώθησης της παιδοφιλικής ατζέντας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Σεπ 2017, 09:16

Όμως οι ελληναράδες έχουν θέμα με τη διαφορά ηλικίας ακόμα και αν πρόκειται για μία μέρα ή ένα μήνα ακόμα. Δεν μπορούν να αποδεχθούν ζευγάρι ακόμα και με ένα χρόνο διαφορά μεγαλύτερη τη γυναίκα. Καμιά φορά υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με συνομηλίκους συζύγους.
Έχω δει και με διαφορές με λίγο μεγαλύτερο άντρα να γίνονται απίστευτες μανούρες και να πέφτουν να τους χωρίσουν επειδή και καλά η γυναίκα σπάει γρήγορα και πρέπει η διαφορά να είναι πάνω από τρία χρόνια. Το κουταλομέτρημα των ηλικιών ανάμεσα σε όλες τις μπουρδες στις οποίες πιστεύει η δυσκοίλια ελληνική κοινωνία - στόκος - σχηματίζουν ένα μωσαικό ανόητων και αναχρονιστικών πεποιθήσεων χωρίς κανένα νόημα και χωρίς σκοπό, με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολο μεζεδάκι για κάθε επίθεση και καταλήστευση.
Το κόλλημα με τις διαφορές ηλικίας υπήρχε ανέκαθεν.
Σε αυτό προστέθηκαν όμως κι άλλα κι άλλα ολοκαίνουργια και φρεσκαδούρες που δεν θα τα αναλύσω εδώ (ίσως νέο τόπικ για το μωσαικό πεποιθήσεων σαν σύνολο).

Εκεί που οι ελληναράδες έκαναν μανούρες για διαφορά ηλικίας μηνών ή ακόμα και για συνομήλικα ζευγάρια αποκαλώντας τη συνομήλικη νύφη γριέντζω και ας ήταν 25 (συνέβη και μάλιστα πρόσφατα και οι γονείς της γενιάς μου και μικρότεροι.....στα 25 η γυναίκα είναι για τα ΚΑΠΗ) ήρθε η κα Μακρόν και τους έκανε καλό κλύσμα στο μυαλό και εδώ που τα λέμε το χάρηκα κιόλας.
Και πάλι η βελόνα κόλλησε στη διαφορά ηλικίας γενικά ακόμα και αν είναι ενός χρόνου ή και μηδενική.
Συμπάθησα τη Μακρόν Το καλύτερο κλύσμα στους δυσκοίλιους ελληναράδες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Σεπ 2017, 09:22

Εσύ μιλάς για γάμο...
Εγώ μιλώ για την αντιμετώπιση του ελληνάρα στον πήδουλα του αγοριού...
φτάνει να φανεί άντρας το παιδί (ας είναι και 13 ή 14) κι ας πάει με 50άρα... εκεί δεν έχει θέμα.

για δες εδώ τη δασκάλα που'φαγε 10 χρόνια φυλακή επειδή γκαστρώθηκε
με το 13χρονο μαθητή της
http://nypost.com/2017/01/13/teacher-wh ... s-in-jail/

κι αυτή δεν ήταν καν 40άρα...
όταν συμβαίνει με τόσο μεγαλύτερους, συγνώμη αλλά οι 40ρηδες έχουν σημαντική ευθύνη.
Κακουργηματική ευθύνη... Κι εμείς θαυμάζουμε σήμερα τα συνολάκια της μπριζίτ...
Δε μας χαιρετάνε τον πλάτανο λέω εγώ?
Αυτή η δασκάλα καταδικάστηκε σήμερα... πριν 25 χρόνια που την έπεσε η μπριζίτ
στο μικρόν πώς αντιμετωπιζόταν αυτό?
και πώς αντιμετωπίζεται σήμερα? δυο μέτρα δυο σταθμά.
Η νεαρή δασκάλα 10 χρόνια φυλακή, η μπριζίτ γκλαμουράτη εντυπωσιάζει...

Αλλά κι εμείς το ποπολο, κοιτάμε τις αηδίες που μας προβάλλουν οι "διαμορφωτές άποψης"
και όχι μόνο δε σηκώνουμε φρύδι, το καταπίνουμε χαλλλλλλλλλλλαρά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Σεπ 2017, 09:27

Όχι δεν το θεωρώ φυσιολογικό μια 40ρα να πηγαίνει με ανήλικο.

Έχω όμως απωθημένα με τους ελληναράδες και τα δυσκοίλια μυαλά.
Μπορεί να δέχονται να έχει σχέση ο εντεκάχρονος γιος με 40ρα αλλά να παντρευτεί γυναίκα μικρότερη πάνω από 5 χρόνια και αυτά λίγα τα θεωρούν.
Ο μικροαστός ελληναράς κουταλομετράει τις ανεπαίσθητες διαφορές.
Η εμφάνιση της Μακρόν ισοδυναμεί με κλύσμα.
Κεραμύδα στα κεφάλια τους.

Και επειδή υπάρχουν και άλλα κολλήματα (φρεσκαδούρες) το χάρηκα πολύ.
Για τα λοιπά κολλήματα τα οποία είναι άσχετα με το θέμα που συζητάμε θα αναφερθώ σε άλλο τόπικ.
Ή και στο ίδιο αλλά σε άλλο ποστ.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Σεπ 2017, 10:12

Αλλά κι εμείς το ποπολο, κοιτάμε τις αηδίες που μας προβάλλουν οι "διαμορφωτές άποψης"
και όχι μόνο δε σηκώνουμε φρύδι, το καταπίνουμε χαλλλλλλλλλλλαρά.
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα και ως προς τους διαμορφωτές της άποψης που τρπάνε τα μυαλά σαν τρυπάνι.

Κι εγώ είμαι ενάντια σε κάθε σχέση δασκάλου μαθητή ανεξαρτήτως φύλου και διαφοράς ηλικίας. Ακόμα και στην περίπτωση που ο μαθητής/α είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από το δάσκαλο/α. Είμαι ενάντια σε σχέσεις μεταξύ διευθυντή υφισταμένου. Παίζει ο παράγοντας εξουσία εκμετάλλευση και είναι ότι πιο αισχρό υπάρχει.

Αλλά εδώ θα γυρίσω σελίδα και θα πάω σε ένα άλλο θέμα εντελώς διαφορετικό που σχετίζεται με το μυαλό - στόκο.

Αλβανία είναι το θεματάκι. Και όσα είδα και πως τα σχολίασαν.

Η Αλβανία όπως πολύ σωστά σχολίασε ένας Αλβανός περνάει φάση εφηβείας στο καπιταλιστικό σύστημα σε αντίθεση με την Ελλάδα που βρίσκεται σε γεροντική καπιταλιστική φάση με Αλτσχάιμερ και αρρώστιες.
Ο Ραμα γνωστό λαμόγιο και η κυβέρνηση άθλια (ένα το κρατούμενο στα υπόψιν).
Δεν είναι όμως στην Ε.Ε.
Δεν υπάρχει ασφυκτική επιτήρηση στις δραστηριότητες των πολιτών. Κάτι σαν την εποχή της Χούντας στην Ελλάδα. Αυτό είναι το τοπίο της Αλβανίας.

Πάμε παρακάτω. Τι είδα τι είπα και πως σχολιάστηκε.

Η πρώτη έκπληξη μόλις περάσεις τα σύνορα είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα που κάνουν τα μάτια να γουρλώνουν και να πετάγονται έξω.

Λαμόγια ήταν η απάντηση, ξέπλυμα χρήματος, κωλάδικα, ναρκωτικά σωματεμπορία.
Έτσι ισοπεδωτικά τσουβαληδόν και χωρίς σκέψη κατηγορούν ολόκληρο λαό για 100% σωματεμπόρους λαμόγια και εμπόρους ναρκωτικών.
Οι προχωρημένες σπουδές Κοινωνιολογίας απαιτούν βαφτίσια νέων φαινομένων με νέους όρους.
Βάζω τον όρο "τσουβαληδόν" για ερμηνεία της κατασκευής επίπεδης και μονοδιάστατης σκέψης δια μέσου των διαμορφωτών. Οι διαμορφωτές δεν είπαν τίποτα για το θέμα "Αλβανοί και αυτοκίνητα" απλώς δίδαξαν τη μεθοδολογία ..................τσουβαληδόν.

Κανένας λαός δεν είναι 100% λαμόγια. Αλλά υπάρχει και η διαφθορά ή παράνομες δραστηριότητες δεδομένου ότι καμία κοινωνία δεν είναι κοινωνία αγγέλων.

Μίλησα με πολλούς Αλβανούς για την καθημερινή ζωή τους.
Όσους ρώτησα δουλέυουν σε 3-4 δουλειές ανά εποχή ή ακόμα και μέσα στη μέρα.
Σε οικοδομή, ως ταξιτζήδες, ως αγρότες - παραγωγοί, και ότι άλλη δουλειά μπορούν να κάνουν εκτός μισθωτής (οι μισθοί χαμηλοί).

Απάντηση ελληναράδων. ΦΟΡΟΦΥΓΑΑΑΑΑΑΔΕΣ. κλεεεεεεεεφτες.

Μα αφού οι φόροι είναι χαμηλοί (όπως την εποχή πριν και μετά τη χούντα).
Κανείς δεν με άκουγε και ξέσπασαν σε έναν παροξυσμό περί κλεφτών και φοροφυγάδων.

Συμπέρασμα απογοητευτικό.
Η ελληνική μάζα θεωρει τη φοροκαταιγίδα που τρώμε στη μάπα σαν απόλυτα φυσιολογική κατάσταση ενώ δεν είναι.
Θεωρεί την επιτήρηση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και τον κίνδυνο να βρεθείς στη φυλακή όποια δραστηριότητα και αν κάνεις (βλ χορταρού καστανάς) σαν απόλυτα φυσιολογική και δίκαιη κατάσταση.
Το κλείσιμο των μικρομάγαζων σαν ανάπτυξη και οπισθοδρόμηση την ύπαρξη μικρομάγαζων στην Αλβανία.

Στην Αλβανία δεν υπάρχουν αλυσίδες καταστημάτων ούτε τεράστια Σούπερ Μάρκετ ούτε ZARA ούτε γκλαμουριά ούτε μεγάλες βιτρίνες και πολυκαταστήματα. Δεκ 80 φανταστείτε.
Σχολιάστηκε αρνητικά και αυτό ότι πήγαμε σε μία απολίτιστη και τριτοκοσμική χώρα που δεν έχει φώτα και βιτρίνες και δεν έχει κατακλυστεί από πολυεθνικές.

Παρατηρώ μία διαστρεβλωση σκέψης και τάση να κρίνουν ένα ξένο λαό με εργαλεία της Ελλάδας των μνημονίων. Θεωρώντας έμμεσα τα μνημόνια και τη φοροκαταιγίδα ευλογία.
Η αλβανική κυβέρνηση καταδυναστεύει τους πολίτες σε άλλα επίπεδα αλλά λόγω καπιταλισμού σε εφηβεία δεν παρεμβαίνει ιδιαίτερα σε δρατηριότητες των πολιτών. Αυτό ερμηνεύεται σαν φοροδιαφυγή των πολιτών, λαμογιά, παρανομία (σε ποιο νόμο αφού δεν υπάρχει)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Σεπ 2017, 10:43

Αλβανικός καπιταλισμός σε εφηβεία με τα καλά και τα μαύρα και άραχνα όπως αυτό.
http://www.protothema.gr/greece/article ... ipeirotes/

Αρπαγή των περιουσιών για να γίνει resort.
Κατά 80% ελληνικής καταγωγής πληθυσμός αλλά υπάρχουν και καθαρά Αλβανοί που τους γκρέμίζουν σπίτια για να φτιάξουν ξενοδοχείο και να κλείσουν μια θαυμάσια παραλία. Βλ Κερατέα, Σκουριές και ποιος ξέρει τι άλλο στο μέλλον (εκεί τουρισμός εδώ χωματερή και βιασμός φύσης αλλά και τα δύο είναι όψεις του ίδιου νομίσματος). Είναι μη σου τύχει να βρεθείς στο μάτι του καπιταλιστικού κυκλώνα είτε σε εφηβεία είτε σε γεροντική παράνοια.

Οι Αλβανοί δουλεύουν σε 3-4 δουλειές χωρίς κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα.
Το ίδιο συμβαίνει και στην Ικαρία που ακόμα και μέσα στην υπάρχουσα κατάσταση επέβαλλαν τους δικούς τους όρους ωράρια και τρόπο ζωής και μπράβο τους.

Μία κατάσταση που τη χαρακτηρίζω καλή ζωντανή δημιουργική και είναι πολύ δύσκολο να την πάρει πίσω και να υποδουλώσει οποιαδήποτε εξουσία αν δεν προηγηθεί μακροχρόνιος μηχανισμός χειραγώγησης.

Για τους Ικαριώτες τι στερεότυπο επικρατεί?
Τεμπέληδες αργά τα ζώα μας δεν έχουν άγχος.
Συμπέρασμα: Μπαίνει στην πρίζα το τεμπελόμετρο.
Έτσι η τεμπελιά μετράει ποσοτικά από τον αριθμό αγχολυτικών και ψυχοφαρμάκων που παίρνει κάποιος ημερησίως.

Αλβανοί: Δεν χαρακτηρίζονται τεμπέληδες γιατί ξέρουμε καλά ότι δεν είναι.
Αλλά λαμόγια, φοροφυγάδες κλέφτες και παράνομοι μαφιόζοι.

Παρακάτω: Χαρακτηρίζουν οι Ελληναράδες τεμπέληδες τους συμπατριώτες και συνέλληνες γιατί δεν δέχονταν να δουλέψουν στις δουλειές που δούλευαν οι Αλβανοί.
Άλλη γκα-γκά σκέψη και στόκος.

Γιατί ο Αλβανός δούλευε σε δύσκολες και κακοπληρωμένες δουλειές και δεχόταν να μένει σε ένα δωμάτιο με άλλους 5 γιατί αυτή η κατάσταση ήξερε ότι θα είναι προσωρινή. Μετά στην Αλβανία Κύριος.
Ο Έλληνας ξέρει καλά ότι αν δουλέψει σε δουλειά χωρίς δικαιώματα και κακοπληρωμένη μετά από χρόνια θα πει το αφεντικό Ευχαριστώ για όλα αλλά συγνώμη....Γέρασες και δεν τραβάς και η επιχείρηση δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα........!!!!!!!!!!! Καπιταλισμός είναι η αιτία.........και ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του ώστε να μη βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να πεταχτεί στο σκουπιδοτενεκέ σαν στυμένη λεμονόκουπα.
Άβαταρ μέλους
Aquila
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 212 φορές
Έλαβε Likes: 460 φορές

Δημοσίευση από Aquila » Κυρ 10 Σεπ 2017, 11:46

Ξαναφέρνω ένα σχόλιο μου που είχα γράψει πριν 3 μήνες, πάνω στο θέμα του Μακρόν-Μπριτζίτ (το οποίο το έχω ερευνήσει αρκετά), διότι απ'οτι αντιλαμβάνομαι πέρασε στα ψηλά :

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 92#p285392

Tα πράγματα είναι απλά όσο κι αν δεν μπορούν να το καταλάβουν, κάποιοι ας πουμε, πιο νεοφιλελεύθεροι άνθρωποι :
O Μακρόν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν παιδάκι, η οποία ξεκίνησε με έντονο φλερτ από τα 12, και κατέληξε με σεξ στα 15.
Καποιοι άλλοι ερευνητές της υπόθεσης κάνουν λόγο και για φλερτ από τα 10 και σεξ πριν τα 13! :swear:
Το αν ήταν συναινετικό ή όχι, δεν θα το κρίνουμε όμως μόνο εμείς, ούτε κάποιο απελευθερωμένο μυαλό που τα βρίσκει όλα ρόδινα.
Θα το κρίνουν προτιστως οι νόμοι της Γαλλίας, οι οποίοι είναι απόλυτοι πάνω σε αυτά τα θέματα.
Και πάνω σε αυτό θα προσθέσω ακόμη μια πληροφορία, η οποία συμπληρώνει το παλαιότερο post μου σχετικά με τους image makers του υποτιθέμενου "Love Story" και την προσεκτική επιλογή που έκαναν να ανακοινώσουν τα 15 ως η ηλικία που επισημοποιήθηκε η περιβόητη σχέση.
Διαβάστε και δείτε λοιπόν τι ισχύει στην Γαλλία με τον όρο Statutory Rape και Age of Consent...

https://www.ageofconsent.net/world/france

Όλη η υγιής σκεπτόμενη ερευνητική κοινότητα στον κόσμο έχει κάνει βούκινο αυτή την ιστορία παιδερεστίας της Μπριτζίτ, κι εμείς εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε love story, ροζ μονόκερους, ουράνια τόξα και δεν ξέρω και γω τι άλλο μας πλασάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης...

Εικόνα
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Σεπ 2017, 12:52

Γιάννη μου, γι'αυτο ακριβώς είπα πιο πάνω το εξής:
και κάτι άλλο. αν οι ελληναράδες το αντιμετωπίζουν χαλλλλλλλλαρά αυτό
από ηθικής άποψης, πίστεψέ με, σε διαβεβαιώ, στην κουλτούρα των ξένων
δεν αντιμετωπίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ χαλαρά. Το ξέρω γιατί το'χω βιώσει και
ναι, μου'χει "μείνει" γιατί το θεωρώ σωστό και επέλεξα να μου "μείνει".
Το να προσπερνάνε ΑΥΤΟΙ λοιπόν χαλλλλλλλλλαρά αυτή την πτυχή
εμένα μου κάνει σαν εκκίνηση της προώθησης της παιδοφιλικής ατζέντας.
πολύ σωστά και άγια έπραξες που έφερες στο προσκήνιο αυτά που
λέγαμε στις γαλλικές εκλογές.

Εξυπακούεται ότι λατρεύω το παραπάνω ποστ σου και το προσυπογράφω
σαν τρελή :urock: :urock: :urock: :worship: :worship: :worship:

αν μη τι άλλο, ένας τουλάχιστον "πιάνει" την ουσία, κι αυτό με αφορά εδώ.

(θα το θέσω σε επόμενο βίντεό μου σίγουρα)

Να εισαι καλά. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Κυρ 10 Σεπ 2017, 15:28

ArELa έγραψε:
doctormarkon έγραψε:Για 16 γίνεται λόγος και όχι για 13.
16 χρονών δεν πρόκειται για παιδί.
χμ... ναι...
πάρε κάποια σκρινσοτς από εδώ
http://www.independent.co.uk/news/emman ... 24201.html

Εικόνα

O λογος γίνεται για 15.. το λέω, γιατί σε τέτοιες ηλικίες, και οι μήνες ακόμα παίζουν ρόλο.

Εικόνα

Μέχρι τότε, οι γονείς του νόμιζαν ότι έβγαινε με την κόρη της.
Σοκαρισμένοι διαπίστωσαν ότι είχε σου ξου μου με την 40χρονη δασκάλα του...

εσύ τι λες? μόλις το ανακάλυψαν οι γονείς, τότε έγινε κι όλας?
Γιατί εγώ λέω πως είχε προηγηθεί παιχνίδι μέχρι να φτάσουν να είναι ζευγάρι...
πολλοί (πριν εκλεγεί πρόεδρος) έλεγαν πως το βάτεψε το παιδάκι από τα 12 ή 13...
τώρα βέβαια που έγινε πρόεδρος, η μπριζίτ είναι γκλαμουράτη, ωραία τύπισσα κλπ...
και δε λέω, είναι...
αλλά αυτή η γκλαμουριά και οι εκθειάσεις από τα ΜΜΕ, εμένα δε μου βγάζουν
απ'το μυαλό ότι η κυράτσα είναι παιδοφιλάρα του κερατά.
Εσας τώρα, μπορεί να σας μαλάκωσε το "λέγε λέγε" των τηλεοράσεων
αλλά και η νοοτροπία των Ελλήνων που θέλει τον άντρα να μαμάει και
αν τον βατέψει γυναίκα σαν εφηβάκι, είναι επιβράβευση κι όχι ασέλγεια...
Συγνώμη, αλλά εγώ το θεωρώ ασέλγεια.
_Divine_Sinner_ έγραψε:Πάντως ο τυπος δεν φαίνεται και πολυ βιασμενος απο την μπριζιτ ;)
πιθανότατα να μην ένιωθε έτσι ούτε στα 13 ούτε στα 15...
το ότι δε νιώθεις θύμα όμως, δε σημαίνει πως δεν είσαι.

Ολοι λίγο ως πολύ έχουμε θυματοποιηθεί σε κάποια φάση της ζωής μας,
είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Για μένα ο Μακρόν θυματοποιήθηκε απολύτως
κι ας ένιωθε εκείνος... "ερωτευμένος".

αλλά όπως προείπα, οι Ελληναράδες, ακόμα και πριν χαλαρώσουν
τα όρια ηλικίας (νομικά) για την ασέλγεια/παιδοφιλία, τα είχαν
χαλλλλλλλλλλαρά (που λέτε εκεί πάνω), από μονοι τους...
Το αρσενικό και στα 11 να'χει σεξουαλική επαφή με μεγάλη γυναίκα, είναι "άντρακλας" όχι θύμα
στη σκέψη πολλών. Ε, να με συγχωρείτε, αλλά η δική μου νοοτροπία διαφέρει αυτής
των Ελληναράδων. Σε ό,τι αφορά ένα τέτοιο ζήτημα, διίσταμαι καθέτως δηλαδή.
Και δεν κάνω γαργάρα την αντίληψή μου αυτή, επειδή τα ΜΜΕ όχι μόνο αποδέχονται
αλλά προάγουν ξάφνου τέτοια φαινόμενα, επειδή πρόκειται για πρόεδρο..
Το ότι φρόντισαν κάποιοι να γίνει πρόεδρος και για μια τέτοια χαλαρότητα,
ούτε που περνάει απ'το μυαλό... (ειδικά των Ελληναράδων)

Όταν θα δείτε να νομιμοποιείται η παιδοφιλία, θα τα ξαναπούμε.
Παντως οντως ισχυουν δυο μετρα και δυο σταθμα αν το θύμα είναι αγορι και ο θυτης γυναικα.
Πχ θυμαμαι ενας γονιος ειχε παρει τηλέφωνο στην εκπομπή του ασκητή και λεει οτι ο γιος του που ηταν 13 ετών ειναι ολο σεξουαλικα υπονοουμενα και τι να κανει.
Και ο ασκητης του ειπε. Να το πάτε σε οικο ανοχής.
-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Σεπ 2017, 15:55

Καλύτερα να μην εκφραστώ για τον Ασκητή, γιατί θα παραβιάσω
τους κανόνες μας περί ευπρέπειας εδώ μέσα... :swear:

Επαναφέρω το ποστ του Ακουιλα πρώτο τραπέζι πίστα,
γιατί γυρίσαμε σελίδα και είναι αξιόλογο
Aquila έγραψε:Ξαναφέρνω ένα σχόλιο μου που είχα γράψει πριν 3 μήνες, πάνω στο θέμα του Μακρόν-Μπριτζίτ (το οποίο το έχω ερευνήσει αρκετά), διότι απ'οτι αντιλαμβάνομαι πέρασε στα ψηλά :

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 92#p285392

Tα πράγματα είναι απλά όσο κι αν δεν μπορούν να το καταλάβουν, κάποιοι ας πουμε, πιο νεοφιλελεύθεροι άνθρωποι :
O Μακρόν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν παιδάκι, η οποία ξεκίνησε με έντονο φλερτ από τα 12, και κατέληξε με σεξ στα 15.
Καποιοι άλλοι ερευνητές της υπόθεσης κάνουν λόγο και για φλερτ από τα 10 και σεξ πριν τα 13! :swear:
Το αν ήταν συναινετικό ή όχι, δεν θα το κρίνουμε όμως μόνο εμείς, ούτε κάποιο απελευθερωμένο μυαλό που τα βρίσκει όλα ρόδινα.
Θα το κρίνουν προτιστως οι νόμοι της Γαλλίας, οι οποίοι είναι απόλυτοι πάνω σε αυτά τα θέματα.
Και πάνω σε αυτό θα προσθέσω ακόμη μια πληροφορία, η οποία συμπληρώνει το παλαιότερο post μου σχετικά με τους image makers του υποτιθέμενου "Love Story" και την προσεκτική επιλογή που έκαναν να ανακοινώσουν τα 15 ως η ηλικία που επισημοποιήθηκε η περιβόητη σχέση.
Διαβάστε και δείτε λοιπόν τι ισχύει στην Γαλλία με τον όρο Statutory Rape και Age of Consent...

https://www.ageofconsent.net/world/france

Όλη η υγιής σκεπτόμενη ερευνητική κοινότητα στον κόσμο έχει κάνει βούκινο αυτή την ιστορία παιδερεστίας της Μπριτζίτ, κι εμείς εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε love story, ροζ μονόκερους, ουράνια τόξα και δεν ξέρω και γω τι άλλο μας πλασάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης...

Εικόνα

και ξανά την αντίδρασή μου και την προσυπογραφή μου σε ΟΛΑ
:urock: :urock: :respect: :respect: :worship: :worship: :clap: :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Σεπ 2017, 17:07

Συμφωνώ στα παραπάνω. Το θέμα παιδοφιλία το έχουμε θίξει πάρα πολλές φορές μαζί με το θέμα "πίτσα" και έχει τόσο αισχρά παρακλάδια που είναι ασύλληπτα για ανθρώπινο μυαλό. Ανατριχιαστικά.

Όμως για το μέσο Ελληναρά και το μικρόκοσμο του τα περί πίτσας και παιδοφιλίας είναι ψιλά γράμματα και όλα αυτά απορρίπτονται ως συνωμοσιολογίες και παραμύθια.

Να μην ξεχνάμε ότι ανάλογα και χειρότερα δυσμανή σχόλια έκαναν και για την ηθοποιό Μαρία Τσομπανάκη. Παντρεύτηκε για δεύτερη φορά πρόσφατα με θρησκευτικό γάμο στην Κρήτη. Περί γαμπρού δεν ξέρω. Στο βίντεο είδα έναν ώριμο κύριο δίπλα της.

Πήρε έναν μικρότερο ακούστηκε.
Πόσο μικρότερος ήταν ο ώριμος κύριος?

Με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης στο κούτελο θα κυκλοφορούν οι άνθρωποι?
Διαφορά δεν φαινόταν.
Κάτι ανάλογο και για την ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη.
Ούτε και γι αυτόν ξέρω πόσο χρονών είναι πάντως ούτε αυτός είναι πιστιρικάς.

Τεκνατζούδες......λέει ο Ελληναράς ακόμα και για κείνες που που σχετίζονται και παντρεύονται συνομήλικους.

Ξέρω στην υπόθεση Μακρόν μιλάμε για παιδοφιλία.
Ναι και έχουμε μιλήσει για το θεματάκι άπειρες φορές.
Αλλά ο τύπος της διπλανής πόρτας με την κοιλιά έχει άγνοια του θέματος.
Και ναι θα πάει σε μπουρδέλο τον 13χρονο να γίνει άντρας ή θα δεχθεί αδιαμαρτύρητα για "δασκάλα" μία έμπειρη 50ρα να κάνει το......ψυχικό.

Αρα την παιδοφιλία δεν την έχει υπόψη του και την επιδιώκει.
Η διαφορά ηλικίας τον πειράζει. Και μάλιστα η διαφορά ηλικίας μέσα στο γάμο και όχι στα πηδήματα.
Για να πηδήξει ο κανακάρης μπορεί να επιστρατευτεί ακόμα και η ξέκωλη φίλη της ....... γιαγιάς.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 10 Σεπ 2017, 19:06

Ο Ελληνάρας ακούει τα ασταμάτητα ψέματα των πολιτικάντηδων (βλ Τσίπρα στη ΔΕΘ) και εξακολουθεί
να δίνει βάση στο λόγο του... εξακολουθεί να συζητάει τις δηλώσεις... Βλέπει τον αφανισμό του
και συνεχίζει να κουβεντιάζει για τα κομματικά... ΜΕΣΑ στο διχασμό και στην παραταξίλα...
Το αν αυτός απορρίπτει ή αδιαφορεί για τα φαινόμενα εγκληματικής παιδοφιλίας, εμένα ολίγον
με ενδιαφέρει. Είναι άξιος της τύχης του κι αν τύχει κάτι κακό στο παιδί ή στο εγγόνι του,
θα'χει μερίδιο ευθύνης...

Εδώ όμως μιλάμε για το σύστημα... για χρόνια γνωρίζουμε ότι πολλοί υψηλά ιστάμενοι
είναι παιδόφιλοι εγκληματίες.. ειδικά στα κυβερνητικά κλιμάκια αγγλίας και αμερικής
το φαινόμενο βρίθει... πάντα όμως τα αίσχη τους συγκαλύπτονταν και γίνονταν εν κρυπτώ.
Εδώ μετά την εκλογή του μακρόν, έχουμε πλέον ΑΝΟΙΧΤΑ την αποδοχή και το θαυμασμό
μιας παιδόφιλης... κι αυτό λέει πολλά.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν συνειδητοποιείτε τι συνεπάγεται αυτό για τη συνέχεια.
Θα το δείτε όμως στην πορεία.

Σε ό,τι με αφορά, το θέμα που έχει την ΟΥΣΙΑ και έχει πολύ σοβαρές προεκτάσεις
συζητήθηκε και από μένα και απ'τον Γιάννη
μέχρι εξαντλήσεως και καλύφθηκε ως εκεί που δεν παίρνει άλλο.
Δε χρειάζεται να πω άλλα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 11 Σεπ 2017, 06:09

Εδώ όμως μιλάμε για το σύστημα... για χρόνια γνωρίζουμε ότι πολλοί υψηλά ιστάμενοι
είναι παιδόφιλοι εγκληματίες.. ειδικά στα κυβερνητικά κλιμάκια αγγλίας και αμερικής
το φαινόμενο βρίθει... πάντα όμως τα αίσχη τους συγκαλύπτονταν και γίνονταν εν κρυπτώ.
Εδώ μετά την εκλογή του μακρόν, έχουμε πλέον ΑΝΟΙΧΤΑ την αποδοχή και το θαυμασμό
μιας παιδόφιλης... κι αυτό λέει πολλά.
Και οι λιγότερα ψηλά ιστάμενοι και όχι κάπου κάποτε στην Αμερική αλλά στα ....Γρεβενά.
Εχω πολύ καλή μνήμη.....ελεφαντα και δεν ξεχνώ την κα Μαργαρίτη.
Είχε αποκαλύψει ότι λειτουργούσε οίκος ανοχής στα δικαστήρια των Γρεβενών με ανήλικα αγοράκια.
Την έφαγε το σκοτάδι.
Δυστυχώς όσο αυστηροί νόμοι με εσχατες ποινές και αν ψηφιστούν το κακό θα συνεχίζεται και κάποιοι θα είναι το απυρόβλητο.

Τι απόγινε η κα Μαργαρίτη.
Κανείς δεν ξέρει.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 11 Σεπ 2017, 06:18

Το θέμα της παιδοφιλίας εξαντλήθηκε αλλά το θέμα της επίπεδης σκέψης - μη σκέψης αμνησίας άνοιας του νεο-ελληναρά δεν εξαντλήθηκε και χρειάζεται ξεχωριστό τόπικ που να περιέχει και μαργαριτάρια παραδείγματα.
Έχω απογοητευτεί με όσα βλέπω και ακούω και δεν ελπίζω πιά σε τίποτα.
Αν υπάρχει κάποια ελπίδα αυτή βρίσκεται στο.......περιθώριο.......στον κόσμο του εναλλακτικού.
Πίστευα ότι θα ξυπνήσει ο κόσμος.
Αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αυτό.

Φταίνε τα elf?
Οι ψεκασμοί?
Η πλύση εγκεφάλου?
Τα υποσυνείδητα μηνύματα?
Η συνεχής επανάληψη μικρών καθημερινών κινήσεων λέξεων και φράσεων?
Η εκπαίδευση?
Η θρησκεία?
Η ειδικο-λαγνεία?
Τίποτα από τα παραπάνω?
Όλα μαζί τα παραπάνω?

Μην ελπίσεις τίποτα από την πλειοψηφία και τη μάζα.
Ίσως από τις κρυφές μειοψηφίες.
Και μάλιστα αυτές που δεν έχουν επίσημη δομή ιεραρχία κλπ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Σεπ 2017, 08:48

Ολα τα παραπάνω μαζί με δογματικές πεποιθήσεις αστήρικτες κι αβάσιμες, όχι απαραίτητα
θρησκευτικές, που μπορεί να κουβαλάει ο καθένας μέσα του, έτσι αυθαίρετα και υποκειμενικά.

και φυσικά το κομματικοϊδεολογικό ουγκ και η προσοχή στην οποία εξακολουθεί
να δίνει το πόπολο στο πολιτικό θέατρο, παίρνοντας στα σοβαρά τις δηλωσάρες
είναι πράγματα για μένα απίστευτα, κι όμως καλά κρατούν...

Απίστευτα, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο μουδιασαν τα μυαλά, πόσο
αποκοπηκαν από την ψυχή και το είναι τους, για να εξακολουθούν να ακούνε
(και να βάζουν στην ουσία της ζωής τους) αυτούς που τους έχουν πει επανειλημμένα
αισχρά ψέματα, τους έχουν προδώσει, τους έχουν καταληστέψει, κατακρεουργήσει,
και τώρα πίσω απ'τα λόγια της φανφάρας, φαίνεται πως τους αφανίζουν...
Πώς γίνεται να λαβαίνεις υπ'όψιν την αφηγηματική ΑΥΤΩΝ, έστω και στον ελάχιστο βαθμό
δεν θα το καταλάβω ποτέ μου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 11 Σεπ 2017, 09:17

Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις γιατί πρόκειται για θέατρο παραλόγου.Και δεν είναι το θέμα τι ψηφίζουν και ποιούς.
Το δικαίωμα αυτό είναι κάθε 4 χρόνια. Αντε και κάπως λιγότερο με πρόωρες.
Κι όμως ψηφίζουμε όλοι κάθε μέρα.
Με ότι λέμε και πράτουμε.
Και κάποιος παρακολουθεί.
Και αν όχι θα κάνει γκάλοπ σε ένα θεματάκι φαινομενικά άσχετο.

Όλοι είναι αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι από τα μνημόνια αλλά αν τους πας από τον....."περιφερειακό" δρόμο μια χαρά τα νομιμοποιούν και τα ασπάζονται.
Μια χαρά γονατίζουν.
Τα φαινομενικά άσχετα νομιμοποιούν τα σχετικά πλαγίως.
π.χ απαντήσεις στην ερώτηση πόσο πρέπει να δουλεύει ένας άνθρωπος.
Τι λέει τώρα και τι έλεγαν το 80 κάποιοι άλλοι.

ή αν προτίθεται κάποιος να δουλεύει τσάμπα και για πόσο διάστημα και για ποιες προσδοκίες αν η επιχείρηση αδυνατεί για ένα διάστημα.
Τα θέματα του "περιφερειακού δρόμου" είναι ανεξάντλητα και ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ψηφίζει ο καθένας.

Το αποκορύφωμα οι "κοπρίτες" του Πάγκαλου". Αν ρωτήσεις και μέσα στο "δημόσιο" θα σου πουν πως έχει δίκιο βγάζοντας ωστόσο την αφεντομουτσουνάρα του ο καθένας απέξω.
Εγώ δουλεύω αλλά οι άλλοι είναι όντως κοπρίτες.
ΌΛΟΥΣ εννοούσε ανεξαιρέτως.
Ακόμα και αυτούς του ιδιωτικού τομέα με όμοια δικαιώματα και σχέση εργασίας.
Για να δουλεύουν όλοι με μπλοκάκια και πεντάμηνα και να τρώνε τη φάπα.
Και μια χαρά τα νομοποιούν και τα εξαγνίζουν.

Έτσι όποιος "κερατάς" και να είναι πάνω ξέρει μέχρι που μπορεί να φθάσει.

Και άσε που τώρα τελευταία πολλούς εξαγνισμούς της Χούντας βλέπω.
Η Χούντα έδωσε ψωμάκι? (καπιταλιστική εφηβεία γαρ).
Αυταπάτη ότι μια νέα χούντα θα ξαναδώσει ψωμάκι.
Τα αυτιά του κόκκορα θα πάρουν οι νοσταλγοί αν η επιθυμία τους πραγματοποιηθεί στην καλύτερη περίπτωση.
Στη χειρότερη να μην πω τι θα του πάρει η νέα χούντα.

Περιφερειακά και πέριξ της χουντοκατάστασης και για κείνους που δεν το λένε άμεσα
Νοσταλγούν τον αυταρχισμό, το κούρεμα γουλί, το ξύλο στα σχολεία, τις ποδιές, τις τιμωρίες στο ένα πόδι, τις κορδέλες και δε συμμαζεύεται.
Ακόμα και αν μισούν τη χούντα νοσταλγούν τα αυταρχικά απομεινάρια της .
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 554 φορές
Έλαβε Likes: 768 φορές

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 11 Σεπ 2017, 12:43

Ημέρα πένθους σήμερα απο τον ΣΚΑΪ για την eldorado. :lol:
Μόνο εγώ χάρηκα που αποχωρεί απο την Ελλάδα ; :xara:
μέχρι να βγει ο Κούλης σε κανα χρόνο και να ξαναρχίσουν βέβαια. :thumbsdown:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 11 Σεπ 2017, 12:53

:xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara:

Αλλά το δάσος δεν θα έρθει ξανά πίσω.

:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 11 Σεπ 2017, 12:56

Το μεγάλο ξεπούλημα.
Θα χάσουν τη δουλειά τους εργαζόμενοι αλλά με τι συνθήκες δούλευαν.
Η "επένδυση" σου λένε.
11 εκατομμύρια έδωσαν το δάσος.
Λιγότερο από ένα κότερο.
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 11 Σεπ 2017, 13:11

Θεωρητικά αν αναστέλλονταν τελείως οι εργασίες σε αρκετές δεκαετίες κάτι θα γινόταν από σπόρους των δέντρων.Πάντα βρίσκει η φύση τρόπο να επουλώνει τις πληγές τις αλλά κάποιες φορές αργεί λίγο περισσότερο από άλλες. Ανάλογα την καταστροφή.Συν του ότι δεν θα επεκταθεί η καταστροφή του...αλλά σιγά μην δεν αρχίσουν πάλι με την νδ :banghead: παραμονεύουν να πάρουν τον ορυκτό πλούτο όλων των χωρών κάτι τέτοιες εταιρίες. και για βαρέα μέταλλα είχα διαβάσει που μόλυναν τον υδροφόρο ορίζοντα :swear:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 11 Σεπ 2017, 14:46

Είναι η μόλυνση που φθάνει μέχρι τον υδροφόρο ορίζοντα.
Δεν είναι φωτιά.
Ναι με τις φωτιές ξαναγίνεται το δάσος.
Τα κουκουνάρια τινάζονται με την έκρηξη και τον επόμενο χρόνο βλέπεις τα πρώτα πευκάκια στα πιο απίθανα μέρη.
Εδώ όμως είναι χοντρή μόλυνση.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούν αυτοί οι άνθρωποι και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους Η κόλαση επί της γης.
Και που δεν είμαι στη θέση τους?
Οικολογική καταστροφή που θα έχει επιπτώσεις στη ζωή όλων μας.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έρθει.
Βλέπεις και πως αντιμετώπισαν τους κατοίκους που αντιστέκονταν.

Επένδυση?
Τι θα κερδίσει ο λαός από αυτή?
Εργαζόμενοι? Πόσα παίρνουν και ποιο το κόστος για την υγεία τους.
Κροκοδείλια δάκρυα.
Για 700 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση το κόστος τεράστιο
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από Jackal » Δευ 11 Σεπ 2017, 15:18

Σωστά αυτά που λες. :wink: Και το δάσος να μην διορθώνεται μπορεί να χειροτερέψει και στην αποψίλωση και στην μόλυνση αν συνεχίσει η εξόρυξη χρυσού.
Το σκαι οικολογικό εκτός της eldorado και αυτή μόνο απειλές είναι.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Σεπ 2017, 15:43

Ποιος ξέρει πόσο χρυσό μάζεψε "ανεπίσημα" και τώρα το παιζει
και βαρύ πεπόνι και δε θα επενδύσει.
Στα τσακίδια.

πάρτε κι αυτό να γουστάρετε

Μετά τα Lidl και η Nestle «κούρεψε» τον Σταυρό από τις ελληνικές εκκλησίες για να πουλήσει… γιαούρτια!

μεγάλη αλλεργία στο Χριστό οι σατανόπληκτοι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”