OTTON έγραψε:Τι να με απασχολεί;;; Αυτά που είναι γνωστά εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια; Γιατί; Επειδή τα αναπαράγει ο Σώρρας; Επειδή τα παπαγαλίζει;; Δεν είναι ο μόνος που έχει τέτοιες απόψεις. Δεν είναι ο πρώτος που λέει όσα λέει. Γιατί να μείνω σε αυτόν; Άλλοι δεν τα έχουν πει;
Πες μας
έναν που τα έχει πει ΚΑΙ να έχει και να προτείνει λύση
και μάλιστα τόσο δραστική όσο τα 600 του Σωρρα.
Διότι κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι ήδη γνωστά πολλά από τα πράγματα που ισχυρίζεται η end και ο Σωρρας.
Λύση, σε όλα αυτά δεν έχουμε.
Αλλά έχουμε έναν πρωθυπουργό μια χώρας, σαν την Ελλάδα, που αμφισβητεί ευθαρσώς
μέσα στο κοινοβούλιο την ελληνική καταγωγή των βουλευτών
και το καταπίνουμε αμάσητο.
Και δεν το καταπίνουμε μόνο εμείς που είμαστε στην απ'εξω αλλά δεν σηκώθηκε
κάνεις "ελληνας" από τους βουλευτές να του δώσει μια σφαλιάρα.
OTTON έγραψε:Σιγα τη δραση που ζήτησε ο Σωρρας από σας. Μην ιδρώσετε. Σας ζήτησε μια υπογραφή και καθίστε στον καναπε σας γιατί θα τα κάνει όλα μόνος του
Απεναντίας ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει ολα μόνος του.
Για αυτό ζητάει την συμπαράσταση σου. Διότι χρειάζεται την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.
Χωρίς εσένα δεν γίνεται.
OTTON έγραψε:Είπα, η λύση είναι να μιμηθούμε τον αγώνα των κατοίκων της Ιερισσού!!! Τι κρίμα, δεν είχαν όπλα.
Για να ενημερώνεται και λίγο το νήμα της Ιερισού Έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα και έχω χάσει επεισόδια. Έκανε πίσω ο Μπόμπολας η μήπως έχει δουλειές αλλού?
Εγώ ενημερώνομαι από εδώ
http://antigoldgreece.wordpress.com/
και δεν είδα ακόμη τίποτα.
OTTON έγραψε:Τελικά που φτάσαμε;
δεν έχουμε φθάσει πουθενά ακόμη. τα καλύτερα έρχονται.
OTTON έγραψε:Όχι μόνο δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν χρήματα, όχι μόνο δεν μας έχουν πει ποιες είναι οι εταιρείες τους, πόσες θέσεις εργασίας προσφέρουν στο λαό, τι φόρους πληρώνουν, αλλά πλέον μας λένε ότι δεν θα μας δωρίσουν τα χρήματα, διότι αυτό ΔΗΘΕΝ δεν γίνεται (φοβούνται ότι θα τα φάει ο Σαμαράς, λες και δεν γίνεται να τα δώσουν απευθείας στους δανειστές να τελειώνουμε), αλλά θα μας τα δανείσουν με τόκο, θα μας πάρουν ελληνικά ομόλογα για εγγύηση και θα ορίζουν αυτοί το που θα πάνε τα χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου,
οτι εχω βαλει με bold ειναι λάσπη και μάλιστα του χείριστου είδους.
Πρώτον. Πρέπει να είναι δάνειο και όχι δωρεά λόγω του αγγλικού δίκαιου
που ισχύει στην Ελλάδα. έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό. ψαξε να το βρεις. καλό θα σου κάνει να ακούσεις και τα υπόλοιπα που λέγονται μέχρι να το βρεις.
Δευτερον γιατί να δωσουν χρήματα κατευθείαν στους δανειστές.
Πας καλα η σου ξεφεύγουν.
Μας έχουν δανείσει πραγματικά?
Πότε? που πήγαν τα χρήματα? Ήρθε πότε μέσα στην χώρα ως φυσικό χρήμα?
Ποιοι τα διαχειρίστηκαν?
Είναι πλασματικό και κατασκευασμένο το χρέος Ναι η Οχι?
Η Απάντηση που ξέρει και η κουτσή Μαρία είναι Ναι.
Και αφού είναι Ναι γιατί να πληρώσουμε τους δανειστές αέρα πατέρα.
Και ακόμη κάτι.
Αν πήγαινε ο Σωρρας η ο όποιος Σωρρας να πληρώσει τους δανειστές
θα ήταν κατάπτυστος και προδότης.
Είναι το θέμα να πληρώσουμε αυτά που δεν χρωσταμε
η να ξεσκεπαστεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα
που κουμαντάρει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ολόκληρη?
OTTON έγραψε:δηλαδή θα δίνουν εντολές στην εκάστοτε κυβέρνηση για 100 χρόνια, ακριβώς ότι κάνει το ΔΝΤ στην παρούσα φάση, απλά με τα δικά τους γούστα, το οποίο είναι τόσο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό, όσο είναι και τα του ΔΝΤ.
έχεις πολλή δουλειά να κάνεις ΟΤΤΟΝ. έχει αναφερθεί ότι είναι έτσι φτιαγμένη αυτή η συμφωνία που η Ελλάδα μπορεί να αποδεσμευτεί από αυτό το δάνειο/ δωρεά σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα από τα 100 χρόνια.
OTTON έγραψε:κατά τα μάτια σας λύση των άλλων. Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο Σώ(τη)ρρας, τι θα έκανες; Θα έκλαιγες; ΈΛΕΟΣ!
προσωπικά εγώ θα βρισκόμουν σε απόγνωση.
Αλλά όσον με αφορά πιστεύω και στα θαύματα και στον από μηχανής θεό
που είναι πέρα για πέρα ελληνικό κατασκεύασμα
και μόνο από Έλληνες μπορεί να υλοποιηθεί κιόλας.
Η λύση που προτείνει η ΕND είναι η καλύτερη μέχρις στιγμής
αλλά θα προσθέσω ότι δεν είναι η ευκολότερη.
Θέλει πολλή δουλειά και μεγάλη σύμπνοια και πολλή αγάπη αναμεταξύ μας
και για την Πατρίδα μας.
OTTON έγραψε:Γιατί βλέπεις 100 βίντεο και αν τολμήσεις να βγάλεις συμπέρασμα
θα πεταχτούν τα δουλάκια του να σε κατηγορήσουν ότι τόλμησες να βγάλεις συμπέρασμα χωρίς να δεις τα 1000 βίντεο. Στο τέλος θα μας δώσει και πτυχίο. Ούτε πανεπιστημιακές διαλέξεις να ήταν.
Δουλάκι
εισαι και φαινεσαι.
και πρόσεχε πως μιλάς αν θελεις να σου μιλάνε καλύτερα.
OTTON έγραψε:Όπως βεβαίως και η λύση Ιερισσός που προτείνω, δεν είναι δική μου λύση. Αλλά δεδομένου ότι ΠΕΤΥΧΑΝ(!!!), την προτείνω, αφού πρώτα με έπρηξες να σου δώσω πρόταση.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Πολλοί καμώθηκαν τους ψόφιους κοριούς αλλά δεν ήταν και τόσο ψόφιοι τελικά.
OTTON έγραψε:Το πιστευω και το νιωθω.
Αυτό το ήξερα. Επιτέλους το παραδέχεσαι!!!
Ότι πιστεύεις στον Σώρρα, δεν έχεις ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα άλλο.
Μόνο πίστη στον Σώρρα.
Η εμπάθεια σου είναι απίστευτη.
τι νομίζεις δηλαδή ότι θα νοιώσει μειονεκτικά ο Δημητρης επειδή κορόιδευες το πιστεύω του.
Φυσικά και τον πιστεύει αλλιώς δεν θα κονταροκτυπιότανε εδώ μαζί σου τόσες μέρες.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις.
Αλλά έχεις μπερδέψει την πίστη με την εξαπάτηση
και τα πιστεύω και τα ιδεώδη με ποιός ξέρει τι.
OTTON έγραψε:Επειδή όμως εγώ δεν απλά πιστεύω ότι ο Σώρρας ψεύδεται, αλλά έχω αποδείξεις ότι ο Σώρρας ψεύδεται, και σκοπός των αφεντικών του δεν είναι απλά να με ταΐσει σκατά, αλλά να εξαφανίσει κάθετι ελληνικό σε συνεργασία με την παρούσα λαθροκυβέρνηση, θα τον πολεμώ με αυτά τα λίγα εργαλεία που έχω μέχρις ότου μπει φυλακή ή εξαφανιστεί για πάντα από την Ελλάδα.
Καλά... η έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου
η έχεις πολύ γερές πλάτες.
Για φερε τις αποδείξεις για να ρίξουμε και κάνα γέλιο.
γιατί το μόνο που έχεις και εσύ, είναι αυτό που πιστεύεις. τίποτα άλλο.
(τουλάχιστον μέχρις αποδείξεως του εναντίον.)
Πρόσεχε μόνο τι θα φέρεις γιατί αντί
να αποδείξεις το ψέμα του σωρρα
θα μας υποδείξεις τα δικά σου ιδεώδη. εμμέσως η και σαφώς. Είδομεν.
OTTON έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο Σώρρας έχει σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας.
Θα τα βγάλω όλα σε βίντεο.
Αν και η σοφότερη απάντηση στο ότι θα τα βγάλεις όλα σε βίντεο είναι: ε και?
σου απαντώ: τι το λες και δεν το κάνεις?
Εσύ δεν φαίνεσαι να ερευνάς το θέμα αν είναι αλήθεια η ψέμα.
φαίνεσαι πεπεισμένος για τις απόψεις σου.
Φώτισε μας και εμάς.
Σεμνά και ταπεινά μόνο μην πάθουμε και κανένα συνειδησιακό σοκ.
OTTON έγραψε:Επίσης, είπε ότι οι πραγματικοί Έλληνες της Ελλάδας είναι 3.000.000.
Να είδες? αυτό μου έχει διαφύγει. Πότε πάλι το είπε αυτό?
OTTON έγραψε:Και στην τελική ΕΙΠΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; Είναι ένας από τους όρους; Ναι ή όχι;
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σαν "καλοί" δανειστές μας, θα μας κάνουν κουμάντο στην οικονομία (και όχι μόνο).
Καταλύεται έτσι η δημοκρατία, ναι ή όχι;
Εγώ όχι απλά δεν προσκυνώ δανειστές, αλλά τους κηρύσσω πόλεμο.
Παραληρείς!!!!!!!!!!!!!
OTTON έγραψε:Γιατί να τον πιστέψω; Αφού δεν παρουσιάζει κάποια απόδειξη ότι πράγματι δεν πρόκειται να ζητήσει τους τόκους.
Ρε φίλε και τόκους να ζητήσει και κέρδος προσωπικό να έχει
τι πειράζει αν εσύ και η πατρίδα σου ευημερούν και προοδεύουν?.
alkinoos έγραψε:
Ο άνθρωπος ως Ον δίνει αγώνες δεκάδες χιλιάδες χρόνια για να ελευθερωθεί από πάση μορφή σκλαβιάς.Ο καθένας μας επιλέγει τη μορφή αγώνα του και δεν δέχομαι καμιά υπόδειξη για το πως θα αγωνιστώ και θα ελευθερωθώ.Διότι μπορώ και 'γω να σου υποδείξω μορφές σκλαβιάς που προφανώς εσύ αγνοείς.Αλλά δεν το κάνω ,είναι καθαρά δική σου εργασία.Οι φράσεις σου προς τα μέλη που δεν ταυτίζονται με τον Σώρρα δεν είναι, κατά την άποψη μου πάντα, φράσεις που μπορούν να οδηγήσουν έναν διάλογο ομαλά και ανταλλαγής απόψεων. Γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιες φράσεις αναφέρομαι και δεν θα στις υποδείξω.Έχω την αίσθηση από τα γραφόμενα σου πως μέλη που διαφωνούν και αμφισβητούν τις προθέσεις του Σώρρα ,και έχουν το κάθε δικαίωμα να το κάνουν ,ως δική σου ηθική υποχρέωση να τον υπερασπιστείς.Είναι δικαίωμα σου και δεν θα σου υποδείξω το πως θα το χειριστείς...αλλά κόσμια Δημήτρη.
Τον Σώρρα τον ακούω από το χειμώνα,στα Μυστικά Περάσματα,τον παρακολουθώ και εδώ.Έχω πολλές ενστάσεις,όχι για το αν υπάρχουν τα χρήματα,αλλά για τους όρους που βάζει.Σου λέει λοιπόν ο ΟΤΤΟΝ,με δυο λέξεις ,και ορθές κατ'εμέ,πως οι όροι του είναι λίγο πολύ παράλογοι,διότι αν υπάρχει έστω και μια γραμμή Δημοκρατία ,με τους όρους του Σώρρα,εξαφανίζεται και αυτή.Οι όροι που βάζει είναι ΥΠΟΠΤΟΙ.
Είναι η τελευταία μου τοποθέτηση στο νήμα,διότι ασχολούμαι με αυτά που λέει ο Σώρρας,αλλά και πίσω από τα λόγια του και πίσω από αυτόν, και όχι με αυτά που εσύ αντιλαμβάνεσαι.Ως τη λύση.Αν νομίζεις πως σε αδικώ,λάθος νομίζεις...
[/quote]
Αλκινοε μου αρέσει η τοποθέτηση και το ύφος σου.
Λυπάμαι που λες ότι είναι η τελευταία σου τοποθέτηση στο νήμα γιατί θίγεις ένα πολύ σημαντικό Θέμα που έμενα τουλάχιστον με ενδιαφέρει. το θέμα των όρων.
Ο οττον εμφανίζεται πολύ εμπαθής και δεν μπορώ να κάνω εύκολα
συνεργάσιμη κουβέντα
αλλά οι λόγοι που εσύ βλέπεις ύποπτους τους όρους θα με ενδιέφερε πολύ να τους ακούσω.
ostraka sos έγραψε:Θελω να φυγω .Εχω αλλη πορεια .Πορεια αφυπνισμου στους δρομους και οχι θεωριτικα
και δεν θα αφησω να χασουμε τον πολεμο.Τελος.Εχα πει στο δικο μου νημα ,οτι και για οποιοσηποτε λογο χαθω απο εδω παλι φιλοι ειμαστε.Το κρατω δεν αλλαζω ετσι ειμαι.
Οταν μπορεσεις σβησε το προφιλ μου,κρατηστε το ταξιδι εγω κατεβαινω απο το πλοιο αυτο.
Μεαγαπη φευγω οχι με οργη.Μην κρινετε εξ ιδιον τα αλοτρια.Ηθελα ναφυγω και λιγο ποιο πριν,
ο Φωτης το ξερει,του ειχα πει ενα ψεμα,οτι και καλα εχω ιο και φοβαμαι ,για εδω.Μου ειπε οτι δεν ειναι διαχειριστης.
Το αφησα ,αλλα τωρα δεν θα με καταλαβαινει κανεις.Ετσι τραβουσα μια ζωη οταν μιλουσα για Ελλαδα σε παρεες και
με λεγανε κολλημενο εθνικιστη.Τον ξερω τον ψυχισμο δεν θελω να το ζησω ποτε ξανα,
Ευχαριστω για ολα .
έλεος ρε δημητρη.
εκεί έξω δηλαδή δεν θα συναντήσεις οττονες.
τι θα κάνεις θα φεύγεις και θα πηγαίνεις αλλού?
Τέλος πάντων έχεις πάρει φωτιά και αυτό δεν είναι καλό.
Ξανασκέψου το και αν τελικά γουστάρεις να απομακρυνθείς
πριν το κάνεις στείλε μου με ένα pm ένα τηλέφωνο σου.
δεν θέλω να χαθούμε.