END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Re: END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 23 Αύγ 2013, 22:14

ostraka sos έγραψε: Κατσε και πολεμα τον Σωρρα.Οσο θες.
Δημήτρη,επειδή το σχόλιο αυτό έχει σχέση με όσους τον αμφισβητούν ,οπότε πιάνει και εμένα θα αναφερθώ για εμένα.Τον Αλκίνοο.Δεν τον πολεμώ...
Έχω καθήκον και υποχρέωση να αμφισβητώ τα πάντα και τους πάντες και εμένα καθημερινά.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 23 Αύγ 2013, 22:15

alkinoos έγραψε:
ostraka sos έγραψε:Αν δεν διωξουμε πολλους δεν θα εχουμε μελλον.
Δημήτρη,κανείς δεν διαφωνεί πως η Χώρα αυτή έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι τωρινό.Επειδή η δομή της κοινωνίας είναι περίεργη και έχει πολλούς ιστούς που μπλέκονται ας μου εξηγήσεις σε παρακαλώ για ποιους αναφέρεσαι.Ποιοι πρέπει να φύγουν ;
Σωστή ερώτηση, σε συνδυασμό με τα λεγόμενα Σώρρα. Ξέρεις, είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να λες δημοσίως ότι μόνο 3 εκ. Έλληνες είναι πραγματικοί Έλληνες. Πού το πάει ο Σώρρας;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 23 Αύγ 2013, 22:36

θα ηθελα να μου βρειτε που το εχει πει οτι ,η χωρα εχει 3οοοοοο Ελληνες.

Αλκινοε αλλο η αμφισβητηση και αλλο ο πολεμος.
Εσυ δεν επιλεγεις πανω σε τι θα μιλησεις.Τοσα λεει η ΕΝD και o Σωρρας.Εχεις αποψη και την λες.Δεν πας τον Σωρρα,τελος.
Δεν μπαινεις στο τοπικ,με διαθεση να με βοηθησεις στην πλανη και λες τριχες το δικαστηριο.Ετσι γιατι θες.Και λες εε τα ξερουμε τα δικαστηρια κακοδικια.Δεν εχεις τοσα βιντεο για μασονους και ανεβαζεις επιχειρηματα του Μασονου Γιαλτουριδη και των φιλων του.
Δεν ανεβασες φωτο μασονων να πεις ,''σε αυτους πουλησε ο αρχαιοκαπηλος.''Δηλαδη οι σοφοι εξουσιαστες του συστηματος με ποιους εχουν σχεση τοσα χρονια.Ολοι ειναι.
Ας φερουν στοιχεια μη υπαρξης.Τοσους μηνες δεν υπαρχουν υπηρεσιες μυστικες η μη?Πως να πειστω οτι ειναι απατεωνας?Ετσι δηλαδη, οτι ειναι του συστηματος?Το συστημα το ζουμε. Δεν φτιαχνεις βιντεο να αλλαξεις το νοημα και να το δημοσιευσεις.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 23 Αύγ 2013, 23:11

Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 23 Αύγ 2013, 23:33

Να απορριψουμε τα δις του Σώρρα και να κρατήσουμε τα λοιπά που μας δίνει Μήτσο αν θίχτηκες με την αναφορά που έκανα στην Αρβελέρ.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 23 Αύγ 2013, 23:48

Πυροσβεστη δεν θιχτηκα για μενα.
Με ενοχλει βαθια η απαξια του Ελληνισμου και των Ελληνων.
Οτι αρνητικο και κλισε ηρθε μεσα απο την ψυχολογικη πλανη των λαμογιων.
Θελουν να μας πεισουν οτι ειμαστε σκατοφαρα.
Στεκομαστε στον Εφιαλτη και δεν βλεπουμε ολο, αλλο.
Στεκομαστε οτι σκοτωσαμε τους ηρωες της επαναστασης και δεν λεμε πιοι τους σκοτωσαν.
Στεκομαστε στην κατασκευασμενη θρησκεια και στα ρασα και δεν στεκομαστε στην αληθεια του Χριστου.
Στεκομαστε ,στην νοηση ,''η Ελλαδα οπου και να παω με πληγωνει ''και δεν λεμε η Ελλαδα
οπου και να παω με γοητευει ,ειναι πανεμορφη,φιλοξενη,με καταπληκτικα βουνα ,ακτες και φαγητα.
Μας βριζουν χρονια ,οι αρχηγοι,κρυβοντας τις προδοσιες τους.
Παντα εβλεπα την πηγη των προβληματων και οχι το αμοιρο απροστατευτο ''δεντρο''.
Που ειναι οι αξιες μας,που ειναι η αισθηση δικαιου,που ειναι ο ερωτας ποιητης των παντων?
Μιζερια γιατι μας την προσφερουν.Που ειναι η παιδια?Οχι φιλε δεν συνηγορω σε αυτην την πλανη.Ο φαυλος κυκλος της,παραχαραξης και του ψυχαναγκασμου φτανει.Μονο αρνητισμο,
μεσα απο επιφανιακα ψυχογραφηματα.Εισαι οτι τρως ,εισαι οτι σε ταιζουν.

Θα φυγουν οσοι διαχειριστικαν δημοσιο χρημα απο το 74 και μετα και το καταχραστηκαν.

εε ψιτ σκοτεινε ,οσο και να αποφευγεις την αληθεια ,σκοτεινος παραμενεις.
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 23 Αύγ 2013, 23:57

ostraka sos έγραψε:εε ψιτ σκοτεινε ,οσο και να αποφευγεις την αληθεια ,σκοτεινος παραμενεις.
Βλέπω πως το επίπεδο επιχειρημάτων και λεξιλογίου έχει φτάσει πολύ υψηλά επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 23 Αύγ 2013, 23:59

ostraka sos έγραψε:θα ηθελα να μου βρειτε που το εχει πει οτι ,η χωρα εχει 3οοοοοο Ελληνες.

Αλκινοε αλλο η αμφισβητηση και αλλο ο πολεμος.
Εσυ δεν επιλεγεις πανω σε τι θα μιλησεις.Τοσα λεει η ΕΝD και o Σωρρας.Εχεις αποψη και την λες.Δεν πας τον Σωρρα,τελος.
Δεν μπαινεις στο τοπικ,με διαθεση να με βοηθησεις στην πλανη και λες τριχες το δικαστηριο.Ετσι γιατι θες.Και λες εε τα ξερουμε τα δικαστηρια κακοδικια.Δεν εχεις τοσα βιντεο για μασονους και ανεβαζεις επιχειρηματα του Μασονου Γιαλτουριδη και των φιλων του.
Δεν ανεβασες φωτο μασονων να πεις ,''σε αυτους πουλησε ο αρχαιοκαπηλος.''Δηλαδη οι σοφοι εξουσιαστες του συστηματος με ποιους εχουν σχεση τοσα χρονια.Ολοι ειναι.
Ας φερουν στοιχεια μη υπαρξης.Τοσους μηνες δεν υπαρχουν υπηρεσιες μυστικες η μη?Πως να πειστω οτι ειναι απατεωνας?Ετσι δηλαδη, οτι ειναι του συστηματος?Το συστημα το ζουμε. Δεν φτιαχνεις βιντεο να αλλαξεις το νοημα και να το δημοσιευσεις.

Το νήμα αναφέρεται στον Σώρρα και πάνω στις απόψεις του τοποθετούμαι
δεν έχει αν τον πάω ή δεν τον πάω... αν εσύ Δημήτρη το θεωρείς πόλεμο,τι να πω :dunno:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 00:01

Αλκινοε με παρανοησες αυτο καταλαβες,οτι σου λεω?
Οι πρωτες σειρες αναφερονται σε σενα.

''Εσυ δεν επιλεγεις πανω σε τι θα μιλησεις.Τοσα λεει η ΕΝD και o Σωρρας.
Εχεις αποψη και την λες.Δεν πας τον Σωρρα,τελος.''

Αυτο λεω για σενα.

Αλκινοε εχουμε μιλησει.Δεν ασχοληθηκες παραπανω, λογω του Σωρρα και του στυλ.
Πολεμαρχος κλπ.Εχεις αποψη δεν πολεμας .
Εχω αδικο?
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 24 Αύγ 2013, 00:13

Βασικά την άποψη μου για τον Σώρρα την έχω σχεδόν ολοκληρώσει..εκείνο που με ενοχλεί ως Αλκίνοος και ως μέλος είναι η δική σου φρασεολογία..την θεωρώ υπερβολική προς τ΄άλλα μέλη του φόρουμ

Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 00:18

οι φρασεις μου?Δειξε μου.

Η το νοημα μου?

Με παρανοεις Και με αδικεις
.Αυτο με ενοχλει για σενα Αλκινοε.
Σου εξηγω οτι δεν πολεμας και μου τη λες κιολας.Εισαι αδικος.
Και και μιλας και στην γενικη για πολλους στο Φορουμ.Με αδικης γιατι?

Πολλοι μιλατε χωρις να εχετε ακουσει και κρινετε κατα βουληση.
Αυτο πως λεγετε μεροληπτω?Εχω ρωτησει που ειπε Ο Σωρρας για τα 3 εκατ.
θα παρω απαντηση?Μπα,αλλα εγω δεν την λεω σε κανενα.
Ουτε βλεπω να σας ενδιαφερει αποψη Βουλευτη που εφερα.
Ουτε οτι Ο παπανδρεου αλλαζει αυθερετα τον ορισμο της φυλης και του γενους σας αφορα.
Με ενα γενικο ,τα ξερουμε δεν μου λεει τιποτα.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
Εχουμε αγγλικο δικαιο το ξερετε?Ειμαστε σκλαβοι.Σας αρεσει να εισαστε σκλαβοι?

Αν δεν σε αρεσει ο τροπος μου .Τι νασε κανω.Στον πολεμο θα γινω πολεμιστης και οχι εραστης.-
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 24 Αύγ 2013, 00:57

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 24 Αύγ 2013, 02:19

ostraka sos έγραψε:οι φρασεις μου?Δειξε μου.

Η το νοημα μου?

Με παρανοεις Και με αδικεις
.Αυτο με ενοχλει για σενα Αλκινοε.
Σου εξηγω οτι δεν πολεμας και μου τη λες κιολας.Εισαι αδικος.
Και και μιλας και στην γενικη για πολλους στο Φορουμ.Με αδικης γιατι?

Πολλοι μιλατε χωρις να εχετε ακουσει και κρινετε κατα βουληση.
Αυτο πως λεγετε μεροληπτω?Εχω ρωτησει που ειπε Ο Σωρρας για τα 3 εκατ.
θα παρω απαντηση?Μπα,αλλα εγω δεν την λεω σε κανενα.
Ουτε βλεπω να σας ενδιαφερει αποψη Βουλευτη που εφερα.
Ουτε οτι Ο παπανδρεου αλλαζει αυθερετα τον ορισμο της φυλης και του γενους σας αφορα.
Με ενα γενικο ,τα ξερουμε δεν μου λεει τιποτα.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
Εχουμε αγγλικο δικαιο το ξερετε?Ειμαστε σκλαβοι.Σας αρεσει να εισαστε σκλαβοι?

Αν δεν σε αρεσει ο τροπος μου .Τι νασε κανω.Στον πολεμο θα γινω πολεμιστης και οχι εραστης.-

Ο άνθρωπος ως Ον δίνει αγώνες δεκάδες χιλιάδες χρόνια για να ελευθερωθεί από πάση μορφή σκλαβιάς.Ο καθένας μας επιλέγει τη μορφή αγώνα του και δεν δέχομαι καμιά υπόδειξη για το πως θα αγωνιστώ και θα ελευθερωθώ.Διότι μπορώ και 'γω να σου υποδείξω μορφές σκλαβιάς που προφανώς εσύ αγνοείς.Αλλά δεν το κάνω ,είναι καθαρά δική σου εργασία.Οι φράσεις σου προς τα μέλη που δεν ταυτίζονται με τον Σώρρα δεν είναι, κατά την άποψη μου πάντα, φράσεις που μπορούν να οδηγήσουν έναν διάλογο ομαλά και ανταλλαγής απόψεων. Γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιες φράσεις αναφέρομαι και δεν θα στις υποδείξω.Έχω την αίσθηση από τα γραφόμενα σου πως μέλη που διαφωνούν και αμφισβητούν τις προθέσεις του Σώρρα ,και έχουν το κάθε δικαίωμα να το κάνουν ,ως δική σου ηθική υποχρέωση να τον υπερασπιστείς.Είναι δικαίωμα σου και δεν θα σου υποδείξω το πως θα το χειριστείς...αλλά κόσμια Δημήτρη.

Τον Σώρρα τον ακούω από το χειμώνα,στα Μυστικά Περάσματα,τον παρακολουθώ και εδώ.Έχω πολλές ενστάσεις,όχι για το αν υπάρχουν τα χρήματα,αλλά για τους όρους που βάζει.Σου λέει λοιπόν ο ΟΤΤΟΝ,με δυο λέξεις ,και ορθές κατ'εμέ,πως οι όροι του είναι λίγο πολύ παράλογοι,διότι αν υπάρχει έστω και μια γραμμή Δημοκρατία ,με τους όρους του Σώρρα,εξαφανίζεται και αυτή.Οι όροι που βάζει είναι ΥΠΟΠΤΟΙ.

Είναι η τελευταία μου τοποθέτηση στο νήμα,διότι ασχολούμαι με αυτά που λέει ο Σώρρας,αλλά και πίσω από τα λόγια του και πίσω από αυτόν, και όχι με αυτά που εσύ αντιλαμβάνεσαι.Ως τη λύση.Αν νομίζεις πως σε αδικώ,λάθος νομίζεις...

Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 02:32

Kostakis έγραψε:
ostraka sos έγραψε:εε ψιτ σκοτεινε ,οσο και να αποφευγεις την αληθεια ,σκοτεινος παραμενεις.
Βλέπω πως το επίπεδο επιχειρημάτων και λεξιλογίου έχει φτάσει πολύ υψηλά επίπεδα.
Τι παθατε ρε παιδια.Τι ειναι αυτα .Οι φραση σκοτεινος ειναι χαμηλο επιπεδο?

Δεν ξερω ουτε ποιος ειναι?Εσεις ξερετε?Δεν μου αρεσει να μιλω σε καποιον που
κρυβει.Το ειχα ξαναπει πιο παλια.Γιατι ετσι?Βιαζεστε να κρινετε.
Ωραια θα πω κρυψινος.Θαπω,ανωνημος πραγματικα.
Θα πω θελημενα ανωνημος......
Ωραια ειναι δικαιωματου.Το δικο μου δικαιωμα?
Σας αρεσει εσας?,εγω στη ζωη μου εμαθα οτι αυτος που μου κρυβει να μην τον εχω κοντα μου.
Τα παντα κρυβει.Γιατι ετσι?Μπηκε μετα απο καιρο στο Φορουμ και κανει πολεμο στην ΕND KAI STO ΣΩΡΡΑ.Μεχρι και αν συμπεριφερομαι ετσι στα παιδια μου ακουσα.
Τι ειναι αυτα.Που τα μαθατε?Ετσι θελετε να ειναι?Ωραια και αν ειναι μασονος ?Και αν ειναι
ρατσα με εκαψες?Και αν ειναι πρακτορας εχθρων?Και αν ειναι ..τα κερατα μου μεσα.
Ποιος θα μου το εγγυηθει αυτο?Η ανωνυμια του?Εσεις τον ξερετε τι καπνο φουμαρει?
τοσο πια?Αντε γιατι πολυ ,κυριε ελεησον εχει πεσει.
Αναρωτηθητε και μη με ζαλιζετε,εγω δεν σας ζαλιζω με τα δικα σας θελω.
Μικροπρεπιες και χαζα.Μιλα ρε Οττον απου που κρατα η σκουφια σου?
τι ρολο εχεις στη ζωη?Απο που πληρωνεσε ?

Αλκινοε κανεις αυθαιρετους συνειρμους.Δεν υποδειξα σε κανενα,τι θα κανει.
Εσυ λες οτι δεν ημουν κοσμιος.Σου λεω που? και δεν λες που.Μου λες οτι ξερω εγω.
Σοβαρεψου και καθαρισε το μυαλο σου.Μεροληπτεις και με αδικεις.Ο τροπος μου σε πειραζει οχι οι φρασεις μου.

Και ασε τα θεωρητικα για τη σκλαβια και το Ον.Ειναι σκλαβωμενη η πατριδα καταλαβαιτο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Αύγ 2013, 02:36

Σα βικυ συμφωνώ απολυτως με αλκινοο. Σαν αντμιν ατυχως αδυνατώ να παρεμβω απο το κινητο, γιατι δεν εχω εργαλεια. Ουτε καν εντιτ. Αν ειχα, θα ειχα λογοκρινει. Ειναι απαραδεκτο να χαρακτηριζεται ενας συμφορουμιτης ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ επειδη δεν αρέσουν αυτα που λεει. Ελεος εχουμε ξεφυγει τελειως..
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 02:39

Βασω οχι μονο ειναι σκοτεινος ειναι καρασκοτεινος.
Ελεος σε σας.

Λοιπον γιατι δεν γουσταρω .Θελω να φυγω.Παρακαλω σβηστε το προφιλ μου.
Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Αύγ 2013, 02:51

Σκοτεινος επειδη σου εθιξε το σωρα? Και θες να φυγεις φτυνοντας γνωστους, με επιθεσεις προς ΟΛΟΥΣ οσοι εχουν επιφυλαξεις για σωρα? Οκ στο καλο να πας. Κανεις δε σε εμποδιζει. Για το προφιλ σου οταν επιστρεψω. Τωρα δε μπορω να κανω τπτ με κινητο. Το ειπα ηδη
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:03

Κι ολα αυτα για τον κ. Σωρα...
Τα συμπερασματα αυτονοητα... :?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:09

ΟΧΙ σκοτεινος επειδη ειναι.-

οτι και να πω θα μεροληπτιτε.Τελος.Δεν εχω κακια μεσα μου.
Πηγες και ειπες ευγε στο βιντεο του και δεν μπορεσα να κανω σχολια απο κατω.

Θελω να φυγω .Εχω αλλη πορεια .Πορεια αφυπνισμου στους δρομους και οχι θεωριτικα
και δεν θα αφησω να χασουμε τον πολεμο.Τελος.Εχα πει στο δικο μου νημα ,οτι και για οποιοσηποτε λογο χαθω απο εδω παλι φιλοι ειμαστε.Το κρατω δεν αλλαζω ετσι ειμαι.
Οταν μπορεσεις σβησε το προφιλ μου,κρατηστε το ταξιδι εγω κατεβαινω απο το πλοιο αυτο.
Μεαγαπη φευγω οχι με οργη.Μην κρινετε εξ ιδιον τα αλοτρια.Ηθελα ναφυγω και λιγο ποιο πριν,
ο Φωτης το ξερει,του ειχα πει ενα ψεμα,οτι και καλα εχω ιο και φοβαμαι ,για εδω.Μου ειπε οτι δεν ειναι διαχειριστης.
Το αφησα ,αλλα τωρα δεν θα με καταλαβαινει κανεις.Ετσι τραβουσα μια ζωη οταν μιλουσα για Ελλαδα σε παρεες και
με λεγανε κολλημενο εθνικιστη.Τον ξερω τον ψυχισμο δεν θελω να το ζησω ποτε ξανα,
Ευχαριστω για ολα .
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:28

ostraka sos έγραψε:Πηγες και ειπες ευγε στο βιντεο του και δεν μπορεσα να κανω σχολια απο κατω.
Ήδη με έχουν βρίσει αρκετοί "άγιοι" για το βίντεο και τα υβριστικά τους σχόλια παραμένουν εκεί. Δεν λογοκρίνω κανέναν. Το αν ήθελες να βάλεις το σχόλιό σου και δεν μπόρεσες, οφείλεται σε άλλους λόγους.
Θελω να φυγω.
Εγώ θα έλεγα να μην φύγεις. Τα ιδεογραφήματα δεν είναι μόνο Σώρρας. ΈΛΕΟΣ. Συζητιούνται τόσα και τόσα εδώ μέσα, και έχεις κάνει και γνωριμίες, αν εξαιρέσεις εμένα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:36

ostraka sos έγραψε:με λεγανε κολλημενο εθνικιστη.Τον ξερω τον ψυχισμο δεν θελω να το ζησω ποτε ξανα
1) ΠΟΤΕ δεν σε χαρακτήρισα εθνικιστή
2) Ανάλογους χαρακτηρισμούς έχω δεχθεί και εγώ, όχι μόνο στο νετ, αλλά και έξω.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:39

Οττον παλι οτι θες καταλαβαινεις.Δεν ξερω τι να πω.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:40

ostraka sos έγραψε:Οττον παλι οτι θες καταλαβαινεις.Δεν ξερω τι να πω.
Τώρα μπορεί. Είναι αργά και νυστάζω...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:43

OTTON έγραψε:Τι να με απασχολεί;;; Αυτά που είναι γνωστά εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια; Γιατί; Επειδή τα αναπαράγει ο Σώρρας; Επειδή τα παπαγαλίζει;; Δεν είναι ο μόνος που έχει τέτοιες απόψεις. Δεν είναι ο πρώτος που λέει όσα λέει. Γιατί να μείνω σε αυτόν; Άλλοι δεν τα έχουν πει;
Πες μας έναν που τα έχει πει ΚΑΙ να έχει και να προτείνει λύση
και μάλιστα τόσο δραστική όσο τα 600 του Σωρρα.
Διότι κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι ήδη γνωστά πολλά από τα πράγματα που ισχυρίζεται η end και ο Σωρρας.
Λύση, σε όλα αυτά δεν έχουμε.
Αλλά έχουμε έναν πρωθυπουργό μια χώρας, σαν την Ελλάδα, που αμφισβητεί ευθαρσώς μέσα στο κοινοβούλιο την ελληνική καταγωγή των βουλευτών
και το καταπίνουμε αμάσητο.
Και δεν το καταπίνουμε μόνο εμείς που είμαστε στην απ'εξω αλλά δεν σηκώθηκε
κάνεις "ελληνας" από τους βουλευτές να του δώσει μια σφαλιάρα.
OTTON έγραψε:Σιγα τη δραση που ζήτησε ο Σωρρας από σας. Μην ιδρώσετε. Σας ζήτησε μια υπογραφή και καθίστε στον καναπε σας γιατί θα τα κάνει όλα μόνος του
Απεναντίας ΔΕΝ μπορεί να τα κάνει ολα μόνος του.
Για αυτό ζητάει την συμπαράσταση σου. Διότι χρειάζεται την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.
Χωρίς εσένα δεν γίνεται.
OTTON έγραψε:Είπα, η λύση είναι να μιμηθούμε τον αγώνα των κατοίκων της Ιερισσού!!! Τι κρίμα, δεν είχαν όπλα.
Για να ενημερώνεται και λίγο το νήμα της Ιερισού Έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα και έχω χάσει επεισόδια. Έκανε πίσω ο Μπόμπολας η μήπως έχει δουλειές αλλού?
Εγώ ενημερώνομαι από εδώ http://antigoldgreece.wordpress.com/
και δεν είδα ακόμη τίποτα.
OTTON έγραψε:Τελικά που φτάσαμε;
δεν έχουμε φθάσει πουθενά ακόμη. τα καλύτερα έρχονται.
OTTON έγραψε:Όχι μόνο δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν χρήματα, όχι μόνο δεν μας έχουν πει ποιες είναι οι εταιρείες τους, πόσες θέσεις εργασίας προσφέρουν στο λαό, τι φόρους πληρώνουν, αλλά πλέον μας λένε ότι δεν θα μας δωρίσουν τα χρήματα, διότι αυτό ΔΗΘΕΝ δεν γίνεται (φοβούνται ότι θα τα φάει ο Σαμαράς, λες και δεν γίνεται να τα δώσουν απευθείας στους δανειστές να τελειώνουμε), αλλά θα μας τα δανείσουν με τόκο, θα μας πάρουν ελληνικά ομόλογα για εγγύηση και θα ορίζουν αυτοί το που θα πάνε τα χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου,
οτι εχω βαλει με bold ειναι λάσπη και μάλιστα του χείριστου είδους.
Πρώτον. Πρέπει να είναι δάνειο και όχι δωρεά λόγω του αγγλικού δίκαιου
που ισχύει στην Ελλάδα. έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό. ψαξε να το βρεις. καλό θα σου κάνει να ακούσεις και τα υπόλοιπα που λέγονται μέχρι να το βρεις.
Δευτερον γιατί να δωσουν χρήματα κατευθείαν στους δανειστές.
Πας καλα η σου ξεφεύγουν.
Μας έχουν δανείσει πραγματικά?
Πότε? που πήγαν τα χρήματα? Ήρθε πότε μέσα στην χώρα ως φυσικό χρήμα?
Ποιοι τα διαχειρίστηκαν?
Είναι πλασματικό και κατασκευασμένο το χρέος Ναι η Οχι?
Η Απάντηση που ξέρει και η κουτσή Μαρία είναι Ναι.
Και αφού είναι Ναι γιατί να πληρώσουμε τους δανειστές αέρα πατέρα.

Και ακόμη κάτι.
Αν πήγαινε ο Σωρρας η ο όποιος Σωρρας να πληρώσει τους δανειστές
θα ήταν κατάπτυστος και προδότης.
Είναι το θέμα να πληρώσουμε αυτά που δεν χρωσταμε
η να ξεσκεπαστεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα
που κουμαντάρει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ολόκληρη?

OTTON έγραψε:δηλαδή θα δίνουν εντολές στην εκάστοτε κυβέρνηση για 100 χρόνια, ακριβώς ότι κάνει το ΔΝΤ στην παρούσα φάση, απλά με τα δικά τους γούστα, το οποίο είναι τόσο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό, όσο είναι και τα του ΔΝΤ.
έχεις πολλή δουλειά να κάνεις ΟΤΤΟΝ. έχει αναφερθεί ότι είναι έτσι φτιαγμένη αυτή η συμφωνία που η Ελλάδα μπορεί να αποδεσμευτεί από αυτό το δάνειο/ δωρεά σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα από τα 100 χρόνια.
OTTON έγραψε:κατά τα μάτια σας λύση των άλλων. Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο Σώ(τη)ρρας, τι θα έκανες; Θα έκλαιγες; ΈΛΕΟΣ!
προσωπικά εγώ θα βρισκόμουν σε απόγνωση.
Αλλά όσον με αφορά πιστεύω και στα θαύματα και στον από μηχανής θεό
που είναι πέρα για πέρα ελληνικό κατασκεύασμα
και μόνο από Έλληνες μπορεί να υλοποιηθεί κιόλας.

Η λύση που προτείνει η ΕND είναι η καλύτερη μέχρις στιγμής
αλλά θα προσθέσω ότι δεν είναι η ευκολότερη.
Θέλει πολλή δουλειά και μεγάλη σύμπνοια και πολλή αγάπη αναμεταξύ μας
και για την Πατρίδα μας.

OTTON έγραψε:Γιατί βλέπεις 100 βίντεο και αν τολμήσεις να βγάλεις συμπέρασμα
θα πεταχτούν τα δουλάκια του να σε κατηγορήσουν ότι τόλμησες να βγάλεις συμπέρασμα χωρίς να δεις τα 1000 βίντεο. Στο τέλος θα μας δώσει και πτυχίο. Ούτε πανεπιστημιακές διαλέξεις να ήταν.
Δουλάκι εισαι και φαινεσαι.
και πρόσεχε πως μιλάς αν θελεις να σου μιλάνε καλύτερα.
OTTON έγραψε:Όπως βεβαίως και η λύση Ιερισσός που προτείνω, δεν είναι δική μου λύση. Αλλά δεδομένου ότι ΠΕΤΥΧΑΝ(!!!), την προτείνω, αφού πρώτα με έπρηξες να σου δώσω πρόταση.
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Πολλοί καμώθηκαν τους ψόφιους κοριούς αλλά δεν ήταν και τόσο ψόφιοι τελικά.

OTTON έγραψε:
Το πιστευω και το νιωθω.

Αυτό το ήξερα. Επιτέλους το παραδέχεσαι!!! :clap: :clap:

Ότι πιστεύεις στον Σώρρα, δεν έχεις ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα άλλο.
Μόνο πίστη στον Σώρρα.
Η εμπάθεια σου είναι απίστευτη.
τι νομίζεις δηλαδή ότι θα νοιώσει μειονεκτικά ο Δημητρης επειδή κορόιδευες το πιστεύω του.
Φυσικά και τον πιστεύει αλλιώς δεν θα κονταροκτυπιότανε εδώ μαζί σου τόσες μέρες.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις.
Αλλά έχεις μπερδέψει την πίστη με την εξαπάτηση
και τα πιστεύω και τα ιδεώδη με ποιός ξέρει τι. :dunno:

OTTON έγραψε:Επειδή όμως εγώ δεν απλά πιστεύω ότι ο Σώρρας ψεύδεται, αλλά έχω αποδείξεις ότι ο Σώρρας ψεύδεται, και σκοπός των αφεντικών του δεν είναι απλά να με ταΐσει σκατά, αλλά να εξαφανίσει κάθετι ελληνικό σε συνεργασία με την παρούσα λαθροκυβέρνηση, θα τον πολεμώ με αυτά τα λίγα εργαλεία που έχω μέχρις ότου μπει φυλακή ή εξαφανιστεί για πάντα από την Ελλάδα.
Καλά... η έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου
η έχεις πολύ γερές πλάτες.

Για φερε τις αποδείξεις για να ρίξουμε και κάνα γέλιο.
γιατί το μόνο που έχεις και εσύ, είναι αυτό που πιστεύεις. τίποτα άλλο.
(τουλάχιστον μέχρις αποδείξεως του εναντίον.)

Πρόσεχε μόνο τι θα φέρεις γιατί αντί να αποδείξεις το ψέμα του σωρρα
θα μας υποδείξεις τα δικά σου ιδεώδη. εμμέσως η και σαφώς. Είδομεν.
OTTON έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο Σώρρας έχει σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας.
Θα τα βγάλω όλα σε βίντεο.
Αν και η σοφότερη απάντηση στο ότι θα τα βγάλεις όλα σε βίντεο είναι: ε και?
σου απαντώ: τι το λες και δεν το κάνεις?
Εσύ δεν φαίνεσαι να ερευνάς το θέμα αν είναι αλήθεια η ψέμα.
φαίνεσαι πεπεισμένος για τις απόψεις σου.
Φώτισε μας και εμάς.
Σεμνά και ταπεινά μόνο μην πάθουμε και κανένα συνειδησιακό σοκ.
OTTON έγραψε:Επίσης, είπε ότι οι πραγματικοί Έλληνες της Ελλάδας είναι 3.000.000.
Να είδες? αυτό μου έχει διαφύγει. Πότε πάλι το είπε αυτό?
OTTON έγραψε:Και στην τελική ΕΙΠΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; Είναι ένας από τους όρους; Ναι ή όχι;

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σαν "καλοί" δανειστές μας, θα μας κάνουν κουμάντο στην οικονομία (και όχι μόνο).

Καταλύεται έτσι η δημοκρατία, ναι ή όχι;

Εγώ όχι απλά δεν προσκυνώ δανειστές, αλλά τους κηρύσσω πόλεμο.
Παραληρείς!!!!!!!!!!!!!
OTTON έγραψε:Γιατί να τον πιστέψω; Αφού δεν παρουσιάζει κάποια απόδειξη ότι πράγματι δεν πρόκειται να ζητήσει τους τόκους.
Ρε φίλε και τόκους να ζητήσει και κέρδος προσωπικό να έχει
τι πειράζει αν εσύ και η πατρίδα σου ευημερούν και προοδεύουν?.

alkinoos έγραψε:
Ο άνθρωπος ως Ον δίνει αγώνες δεκάδες χιλιάδες χρόνια για να ελευθερωθεί από πάση μορφή σκλαβιάς.Ο καθένας μας επιλέγει τη μορφή αγώνα του και δεν δέχομαι καμιά υπόδειξη για το πως θα αγωνιστώ και θα ελευθερωθώ.Διότι μπορώ και 'γω να σου υποδείξω μορφές σκλαβιάς που προφανώς εσύ αγνοείς.Αλλά δεν το κάνω ,είναι καθαρά δική σου εργασία.Οι φράσεις σου προς τα μέλη που δεν ταυτίζονται με τον Σώρρα δεν είναι, κατά την άποψη μου πάντα, φράσεις που μπορούν να οδηγήσουν έναν διάλογο ομαλά και ανταλλαγής απόψεων. Γνωρίζεις πολύ καλά σε ποιες φράσεις αναφέρομαι και δεν θα στις υποδείξω.Έχω την αίσθηση από τα γραφόμενα σου πως μέλη που διαφωνούν και αμφισβητούν τις προθέσεις του Σώρρα ,και έχουν το κάθε δικαίωμα να το κάνουν ,ως δική σου ηθική υποχρέωση να τον υπερασπιστείς.Είναι δικαίωμα σου και δεν θα σου υποδείξω το πως θα το χειριστείς...αλλά κόσμια Δημήτρη.

Τον Σώρρα τον ακούω από το χειμώνα,στα Μυστικά Περάσματα,τον παρακολουθώ και εδώ.Έχω πολλές ενστάσεις,όχι για το αν υπάρχουν τα χρήματα,αλλά για τους όρους που βάζει.Σου λέει λοιπόν ο ΟΤΤΟΝ,με δυο λέξεις ,και ορθές κατ'εμέ,πως οι όροι του είναι λίγο πολύ παράλογοι,διότι αν υπάρχει έστω και μια γραμμή Δημοκρατία ,με τους όρους του Σώρρα,εξαφανίζεται και αυτή.Οι όροι που βάζει είναι ΥΠΟΠΤΟΙ.

Είναι η τελευταία μου τοποθέτηση στο νήμα,διότι ασχολούμαι με αυτά που λέει ο Σώρρας,αλλά και πίσω από τα λόγια του και πίσω από αυτόν, και όχι με αυτά που εσύ αντιλαμβάνεσαι.Ως τη λύση.Αν νομίζεις πως σε αδικώ,λάθος νομίζεις...
[/quote]
Αλκινοε μου αρέσει η τοποθέτηση και το ύφος σου.
Λυπάμαι που λες ότι είναι η τελευταία σου τοποθέτηση στο νήμα γιατί θίγεις ένα πολύ σημαντικό Θέμα που έμενα τουλάχιστον με ενδιαφέρει. το θέμα των όρων.
Ο οττον εμφανίζεται πολύ εμπαθής και δεν μπορώ να κάνω εύκολα
συνεργάσιμη κουβέντα
αλλά οι λόγοι που εσύ βλέπεις ύποπτους τους όρους θα με ενδιέφερε πολύ να τους ακούσω.
ostraka sos έγραψε:Θελω να φυγω .Εχω αλλη πορεια .Πορεια αφυπνισμου στους δρομους και οχι θεωριτικα
και δεν θα αφησω να χασουμε τον πολεμο.Τελος.Εχα πει στο δικο μου νημα ,οτι και για οποιοσηποτε λογο χαθω απο εδω παλι φιλοι ειμαστε.Το κρατω δεν αλλαζω ετσι ειμαι.
Οταν μπορεσεις σβησε το προφιλ μου,κρατηστε το ταξιδι εγω κατεβαινω απο το πλοιο αυτο.
Μεαγαπη φευγω οχι με οργη.Μην κρινετε εξ ιδιον τα αλοτρια.Ηθελα ναφυγω και λιγο ποιο πριν,
ο Φωτης το ξερει,του ειχα πει ενα ψεμα,οτι και καλα εχω ιο και φοβαμαι ,για εδω.Μου ειπε οτι δεν ειναι διαχειριστης.
Το αφησα ,αλλα τωρα δεν θα με καταλαβαινει κανεις.Ετσι τραβουσα μια ζωη οταν μιλουσα για Ελλαδα σε παρεες και
με λεγανε κολλημενο εθνικιστη.Τον ξερω τον ψυχισμο δεν θελω να το ζησω ποτε ξανα,
Ευχαριστω για ολα .
έλεος ρε δημητρη.
εκεί έξω δηλαδή δεν θα συναντήσεις οττονες.
τι θα κάνεις θα φεύγεις και θα πηγαίνεις αλλού?

Τέλος πάντων έχεις πάρει φωτιά και αυτό δεν είναι καλό.
Ξανασκέψου το και αν τελικά γουστάρεις να απομακρυνθείς
πριν το κάνεις στείλε μου με ένα pm ένα τηλέφωνο σου.
δεν θέλω να χαθούμε.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ostrako

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 24 Αύγ 2013, 03:55

Πως κρινεις οτι θα σε εβριζα?Επειδη το κανουν ολοι,χαλαρωσε και ακου.
Για τις λεσχες κλπ,εχω μαθει απο τι 1999 .
Τα συμβολα ,την Σιων ολα οττον.
Ειμαι Ελληνας κουβαλω την αρχαια μας σοφια και οση γνωση μπορεσα να αποκτησω απο αυτους.
Βαδιζω με αρετη και σοφια στη ζωη,οσο μπορω.
Καταλαβαινεις οτι γνωριζω τα πιο πολλα που λεει η ΕΝD ,απο τοτε.Ειχα τις καταλληλες παρεες.
εχω κατεβει σε υπογεια στη ζωη μου.Δεν εχω κανει ποτε τον εξυπνο.Δεν παιζουν με αυτα.
Δεν εχουν ολοι τα καταλληλα αυτια.Ξερεις τι με εσωσε,η αναγκη μου να γνωρισω το Χριστο το 1992 εκανα μελετη δυο χρονια.
Εχω και μεταφυσικη εμπειρια ,που δεν εχω πει εδω.Χωρις πνευματικους και παπαδες.
Απο τοτε σταματησα,σαν να μου ειπε σταματα την ερευνα.Τωρα Οττον δεχομαι τετοια ενεργεια πανω μου,που παλευω νατη διαχειριστω.Οσο και να ακουγονται τρελλα,σου λεω δεν ειναι,ουτε ειμαι ψωνιο.
Σκεψου παλληκαρι μου,αν εισαι Ελληνακι θα καταλαβεις.

Θα σου βαλω ενα βιντεο πιο κατω να καταλαβεις απο ψυχη.

ΔΕΝ θελω να εχω αρνητισμο,σας τον εχω προκαλεσει,θα φυγω για να ησυχασω και εγω και εσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”