Δημήτρης Καζάκης 2

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Δημήτρης Καζάκης 2

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Δεκ 2011, 15:51

imakis έγραψε:
Μια Αθάνατη δύναμη ανεβαίνει μαζί μας. Μέσα από εμάς! Είναι η ψυχρή πνοή του σύμπαντος και της έχουν δώσει πολλά ονόματα, όπως Θεό ή Βούδα ή Αλλάχ, ακόμη και Φύση! Μπορούμε να της δώσουμε χιλιάδες ονόματα, βαθύτερο χρέος μας όμως είναι, όχι να ξεδιαλύνουμε την πορεία του Θεού, αλλά να ρυθμίσουμε μέσα μας το χάος, να επεξεργαστούμε όσο περισσότερο σκοτάδι μπορούμε και να το κάνουμε φως! Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι οι άνθρωποι να γίνουμε ένας στρατός και να πολεμήσουμε μαζί το σκοτάδι. Σ’ έναν στρατό που μάχεται η σωτηρία του συμπαραστάτη και συμπολεμιστή σου είναι ανάγκη επιβίωσης και όχι καλοσύνη. Η ηθική που επιλέγουμε ελεύθερα ανηφορίζει ακόμη ψηλότερα, στις έρημες βουνοκορφές, όπου ελάχιστοι άνθρωποι έχουν πατήσει. Φτάνει με κόπο και κατακτά για πάντα τις δύο ανώτατες αρετές: την ευθύνη και την θυσία! Την θυσία όχι σαν σκοπό, αλλά σαν μέσο! Υποτάσσοντας τις δυνάμεις της φύσης, κατακτώντας με την γνώση σιγά σιγά τις γιγάντιες δυνάμεις του σύμπαντος και χρησιμοποιώντας τες με απόλυτη ευθύνη, μετατρέπουμε την ίδια την σκλαβιά της ύλης σε ελευθερία του νου! Βάζοντας τάξη στο χάος, δημιουργούμε … Θεό!"
Ωραιος :D
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Δεκ 2011, 16:11

freeromios έγραψε:AAA? Τι είναι αυτό?
Ανώνυμοι Αλκοολικοι?
kat_woman έγραψε:Προς τι η ειρωνεία Ρωμιέ?
Απέλπιδα προσπάθεια για ειρωνεία θα'λεγα Κατ μου. :P
Γιατί οι ανώνυμοι αλκοολικοί έχουν 2 άλφα στο logo τους, η δική μας ομάδα έχει 3.
Εν πάση περιπτώσει, Ρωμηέ, είπα πως στην ενότητα "ανακοινώσεις" αναγραφονται τα σχετικά γι'αυτή την ομάδα με τα 3 κι όχι τα 2 άλφα. (δε θα μας κάνεις τα τρία δύο τώρα εσύ :loco: ). Αν θες να μάθεις περί του τριπλού άλφα, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις εκεί.

Ένας άνθρωπος που μπήκε ΧΘΕΣ στο χώρο, γνωρίζει ήδη τα σχετικά...
imakis έγραψε:Καταρχήν,καλημέρα!Εν συνεχεία ...Ομάδα ΑΑΑ(Αφύπνισης-Ανυπακοής-αντίστασης)...ακόμη κι ένα νέο μέλος, όπως εγώ δεν δυσκολεύεται να μάθει τι είναι το ΑΑΑ, χώρίς μάλιστα την παραμικρή ειρωνική, και προσβλητική αν μου επιτρέπεις, διάθεση!
Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή την απάντηση, η οποία με εκφράζει. :ty:

Όπως με εκφράζει ολάκερη η τοποθέτηση και εξαιρετική διαδρομή σου σ'αυτό το ποστ, την οποία παροτρύνω να διαβάσουν όσοι δεν τη διάβασαν, γιατί είναι θέση και στάση ζωής που θα'πρεπε να'χουμε όλοι μας (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα).

Ηλία-Μάκη, προσκυνώ! :worship: :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Δεκ 2011, 16:16

Μονο καλος μπορει να ειναι καποιος που διαβαζει καζαντζακη. ξερω εκ πειρας ^_^
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Δεκ 2011, 16:48

Divine Sinner έγραψε:Μονο καλος μπορει να ειναι καποιος που διαβαζει καζαντζακη. ξερω εκ πειρας ^_^
Εξαρτάται πού τονίζεις το επίθετο "καλος".
Αν βάζεις τον τόνο στη λήγουσα, μαζί σου 100% :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
imakis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από imakis » Παρ 23 Δεκ 2011, 17:27

Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή την απάντηση, η οποία με εκφράζει. :ty:

Όπως με εκφράζει ολάκερη η τοποθέτηση και εξαιρετική διαδρομή σου σ'αυτό το ποστ, την οποία παροτρύνω να διαβάσουν όσοι δεν τη διάβασαν, γιατί είναι θέση και στάση ζωής που θα'πρεπε να'χουμε όλοι μας (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα).

Ηλία-Μάκη, προσκυνώ! :worship: :urock:
ArELa, να σε ευχαριστήσω θερμά, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, για τα καλά σου λόγια!Είναι ακριβώς όπως το έθεσες, κατά την επίσης ταπεινή μου γνώμη.Αυτή την στάση ζωής θα όφειλαν να έχουν όλα τα δίποδα που ανήκoυν στο είδος Homo Sapiens sapiens(το διευκρινίζω γιατί οπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας υπάρχουν δίποδα τα οποία δυστυχώς δεν μπορουν να λένε οτι ανήκουν στο είδος μας,π.χ.G.W.Bush και οι πρόεδροι των ΗΠΑ από τον Ρήγκαν και μετά, οι οποίοι καθιέρωσαν τον καπιταλισμό-στρόβιλο, που έχει πηδ...ήξει τον πλανήτη και άλλοι πολλοί!)Ήδη από εχθές διαβάζω Ιδέες που μου δείχνουν οτι βρίσκομαι ανάμεσα σε "δικούς μου" ανθρώπου, οπότε :clap: !!!
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Παρ 23 Δεκ 2011, 18:23

Ok τώρα που καλωσορίστηκε το νέο σας μέλος επίσημα και βγήκαν και γούστα με την περίεργη θρησκεία του Καζαντζάκη (ο οποίος είναι Εωσφορισμός για τους επαΐοντες: "φάτε από το δέντρο της γνώσης και θα γίνετε Θεοί", η τελευταία φράση του Εωσφόρου προ της πτώσης του Ανθρώπου) σας παρακαλώ να με κάνετε μέλος της ΑΑΑ (με 3 Α, όπως 3Χ, ταβέρνα τα 3 αδέρφια κλπ. :D ) ώστε να μπορώ να συνεισφέρω με τις ελάχσιτες δυνάμεις μου, στην προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει εκεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Δεκ 2011, 18:32

Σχετικα με τον εωσφορισμο. θα πω μια φραση που διαβασα στο miastala και συμφωνω.

Χρειάζεται ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να διατηρηθεί αυτή και κάθε δημιουργία της ύλης, αυτή την ΕΝΕΡΓΕΙΑ χρειάζονται και οι καλοί και οι κακοί για να υπάρχουν-επικρατήσουν.
Μην τους την δίνεις. Ούτε στον θεό ούτε στον αδελφό του τον εωσφόρο.
Άβαταρ μέλους
imakis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από imakis » Παρ 23 Δεκ 2011, 18:55

freeromios έγραψε:Ok τώρα που καλωσορίστηκε το νέο σας μέλος επίσημα και βγήκαν και γούστα με την περίεργη θρησκεία του Καζαντζάκη (ο οποίος είναι Εωσφορισμός για τους επαΐοντες: "φάτε από το δέντρο της γνώσης και θα γίνετε Θεοί", η τελευταία φράση του Εωσφόρου προ της πτώσης του Ανθρώπου) σας παρακαλώ να με κάνετε μέλος της ΑΑΑ (με 3 Α, όπως 3Χ, ταβέρνα τα 3 αδέρφια κλπ. :D ) ώστε να μπορώ να συνεισφέρω με τις ελάχσιτες δυνάμεις μου, στην προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει εκεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βαγγέλης
Φίλε Βαγγέλη, μόνο σαν αστείο, αλλά κρύο σαν του Στάθη από το Ράδιο Αρβύλα, μπορώ να δεχθώ τα περι θρησκείας του Καζαντζάκη.Υπάρχει βλέπεις μια αντίφαση στην λέξη θρησκεία και στο "Δεν πιστεύω τίποτα,Δεν ελπίζω τίποτα,Είμαι ελεύθερος"!Αν διαβάσεις την"Ασκητική"θα καταλάβεις ξεκάθαρα οτι ο Καζαντζάκης δεν μιλούσε για τίποτε περισσότερο από την ...φυσική εξέλιξη!Με γλώσσα γλαφυρή και ποιητική έδωσε εικόνα στον αγώνα του Ανθρώπου για επιβίωση! Οι θρησκείες(θεοί,διάβολοι,μυστήρια)είναι για τους πνευματικά αδύνατους ένα απλό...αγχολυτικό απέναντι στις έσχατες έγνοιες,την ανάγκη νοήματος της ζωής, το άγχος του θανάτου, την ελευθερία και την μοναξιά!Συνεπώς, η θρησκεία προβάλλει σαν θεμελιώδης προσπάθεια του ανθρωπίνου γένους να καθησυχάσει το άγχος της ύπαρξης κι αυτός είναι ο λόγος που η ανθρώπινη πίστη είναι πανανθρώπινη...εκτός βέβαια των μεμονομένων ατόμων που κατανοούν πρώτα αυτό το γεγονός κι αρχίζει έτσι μια νέα εποχή για το είδος μας, το οποίο στο τέλος, καθώς όλο και περισσότεροι θα αφυπνιζόμαστε, θα είναι ελεύθερο από την σκλαβιά των θρησκειών!Καλώς σε βρήκα λοιπόν και θα ήθελα κι εγώ αν μου επιτρέπετε να γίνω μέλος της Ομάδας ΑΑΑ!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Δεκ 2011, 18:56

freeromios έγραψε: σας παρακαλώ να με κάνετε μέλος της ΑΑΑ (με 3 Α, όπως 3Χ, ταβέρνα τα 3 αδέρφια κλπ. :D )
(το'κανες πάλι το κρύο χιουμοράκι, δε μπορούσες :loco: :hitlol: )

Θα το σκεφτώ και θα σε ενημερώσω με ΡΜ, όπως έπρεπε να είχες αιτηθει και όχι μέσα σε τόπικ, αλλά το αντιπαρέρχομαι :wink: :P
freeromios έγραψε:με την περίεργη θρησκεία του Καζαντζάκη (ο οποίος είναι Εωσφορισμός για τους επαΐοντες:
αφού σου πω ότι τους έχω χεσμένους τους "επαϊοντες", θα περιοριστώ σε κάτι που δεν είναι απλά παρότρυνση, αλλά και απειλή αν θες:

Κάτω τα χέρια από τον Καζαντζάκη!! :hgamer3:
(γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά πρωτευουσιάνοι- με νέο γύρο λεκτικής πυγμαχίας :pcpunch: )

'Ασε τον Καζαντζάκη εκει που βρισκεται, και εστίασε καλύτερα στον Καζάκη που είναι και εν ζωή- το να ρίχνεις αφοδεύματα στον τάφο ενός θανόντος, δεν σε τιμά και δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό ΉΘΟΣ
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 23 Δεκ 2011, 18:58

ποστ του Μάκη: Fri Dec 23, 2011 6:55 pm
ποστ δικό μου : Fri Dec 23, 2011 6:56 pm

πειράζει που μαζί τα γράφαμε και μάλλον του την πέσαμε σαν τούβλα μεγατόνων; :lol: :lol:

Οκ παίδες, μέχρι αύριο το μεσημέρι, θα είστε αμφότεροι εντός της ομάδος.
Θα σας ενημερώσω με ΡΜ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Παρ 23 Δεκ 2011, 20:49

ArELa έγραψε:
freeromios έγραψε: σας παρακαλώ να με κάνετε μέλος της ΑΑΑ (με 3 Α, όπως 3Χ, ταβέρνα τα 3 αδέρφια κλπ. :D )
(το'κανες πάλι το κρύο χιουμοράκι, δε μπορούσες :loco: :hitlol: )

Θα το σκεφτώ και θα σε ενημερώσω με ΡΜ, όπως έπρεπε να είχες αιτηθει και όχι μέσα σε τόπικ, αλλά το αντιπαρέρχομαι :wink: :P
freeromios έγραψε:με την περίεργη θρησκεία του Καζαντζάκη (ο οποίος είναι Εωσφορισμός για τους επαΐοντες:
αφού σου πω ότι τους έχω χεσμένους τους "επαϊοντες", θα περιοριστώ σε κάτι που δεν είναι απλά παρότρυνση, αλλά και απειλή αν θες:

Κάτω τα χέρια από τον Καζαντζάκη!! :hgamer3:
(γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά πρωτευουσιάνοι- με νέο γύρο λεκτικής πυγμαχίας :pcpunch: )

'Ασε τον Καζαντζάκη εκει που βρισκεται, και εστίασε καλύτερα στον Καζάκη που είναι και εν ζωή- το να ρίχνεις αφοδεύματα στον τάφο ενός θανόντος, δεν σε τιμά και δεν έχει καμία σχέση με το ελληνικό ΉΘΟΣ
Ναι έτσι όπως το έγραψα τώρα που το καλοκοιτάζω μοιάζει με αφόδευμα στον τάφο του μακαρίτη τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, εκτιμώ απεριόριστα.
Μπροστά του είμαι μύγα, για να μην χρησιμοποιήσω την γνωστή ρήση με τις τρίχες από τα.. :)
Αλλά σε αυτά τα θέματα ο μακαρίτης είχε ΠΛΗΡΗ άγνοια....
Ένα πνευματικό ΚΔΟΑ. Κτηνώδης πνευματική δύναμη, ογκώδης άγνοια περί Θεού και Θείας Χάριτος.
Από τους τότε παπάδες της Κρήτης θα τα μάθαινε?
Είχε αντιθέτως κακές προσλαμαβάνουσες και τα διαβάσματα του καιρού του τον οδήγησαν σε μια μορφή θεισμού η οποία στις μέρες μας είναι πολύ αγαπητή στους νεοεποχίτες (New Age movement).
Δυστυχώς όλοι αυτοί οι Νεοπεοχίτες είναι όργανα της Νέας Τάξης.
Και η θρησκεία τους (γιατί και αυτός ο τρόπος σκέψης ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ένας είδος θρησκευατικής πίστης) είναι συγκεκαλυμμένος Εωσφορισμός.
Είναι η πίστη σε αυτή τη ρήση του Εωσφόρου που προανέφερα.
Οι πιστοί μπορεί να μην γνωρίζουν καν ποια είναι η ρήση του Εωσφόρου και τι παρότρυνε ο ΑΙώνιος Όφις τους Πρωτόπλαστους να κάνουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα για τους επαΐοντες. Η ουσία παραμένει η ίδια.
Όπως είπε και ο Μπους ή με αυτόν θα είσαι ή με εμάς.
Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.
There is only WAR. Spiritual, endless, relentless WAR.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 24 Δεκ 2011, 10:42

Για τον Καζατζάκη πιθανόν να ανήκε σε μία αδερφότητα του Ιούδα η οποία ερευνούσε το ρόλο του ως μαθητή του Χριστού και να αποκαταστήσει το όνομα του που έχει μείνει στην Ιστορία ως προδότης. Δεν είναι σίγουρο αυτό αλλά συνάγεται από τον τελευταίο πειρασμό. Μπορεί όμως να ήταν απλώς ένας προβληματισμός του Συγγραφέα πάνω σε θρησκευτικά θέματα που απλώς συνέπεσε η σκέψη του με αυτή της αδερφότητας χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει η να τη γνώρισε ποτέ.

Τέλος πάντων στο θέμα Καζάκη τώρα.

Αν οι ιδέες σου είναι τέτοιες που δεν πρέπει να τις μάθει το ευρύ κοινό ή να μην πρέπει να δημοσιοποιηθούν τότε το ΕΠΑΜ δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος αφού η μορφή που έχει είναι ανοιχτή και έχει στόχο να συσπειρώσει πολύ κόσμο με φανερή μορφή δράσης.

Η μυστική δράση έχει τα πλεονεκτήματα της και αυτό είναι το απρόβλεπτο.

Σε μία κατάσταση πολέμου όπως αυτή η σημερινή είναι δυνατόν να συνυπάρχουν όλες οι μορφές δράσης
Και οι φανερές και οι απρόβλεπτες και ακόμα και το πυτζάμα πάρτυ σε επίπεδο γειτονιάς αλλά το τελευταίο είναι και το πλέον δύσκολο και ο Καζάκης το κάνει σημαία αποφεύγοντας να μιλήσει για οργάνωση και δράση σε χώρους δουλειάς. Όταν δεν υπάρχει δουλειά όμως κάπου πρέπει ο κόσμος να συσπειρωθεί.

Πάντως αν έχεις κάποιες ιδέες για κάποια δράση που χρειάζονται λίγα άτομα συσπείρωσέ τους διαλέγοντας άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σου.

Καμία ανοιχτή οργάνωση όμως δεν είναι κατάλληλη να βάλει στο πρόγραμμα ιδέες που στοχεύουν στο απρόβλεπτο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Δεκ 2011, 10:56

Bαγγέλη, για να μη μπαχαλέψω το τοπικ του Καζάκη με θρησκειολογικές κουβέντες, θα "πάρω" μέρος του ποστ σου, και θα ανοίξω νέο τόπικ στην κατάλληλη ενότητα- το οποίο θα σχολιάσω όπως πρέπει. Εκεί να δεις τι αγκαλίτσες θα κάνουμε :lol:

Ανάμενέ τα αυτά μετα τις γιορτές. Όπως και την είσοδό σας στην ΑΑΑ. Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να κάνω τις σχετικές μετατροπές.

Καλές γιορτές :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 24 Δεκ 2011, 16:06

Όπως είπε και ο Μπους ή με αυτόν θα είσαι ή με εμάς.
Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.
There is only WAR. Spiritual, endless, relentless WAR.
Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 05 Ιαν 2012, 19:44

Αυτό το κομμάτι της σημερινής εκπομπής, το θεωρώ σημαντικότατο, γι'αυτό και ζήτησα απ'τον Γιώργη μας να κάνει έναν κόπο να μας το ανεβάσει.

Τον ευχαριστώ θερμά που το έκανε σε χρόνο μηδέν! :worship: :rose:

Δείτε, και κρίνετε πόσο... κολλημένος είναι σε ιδεολογικά ουγκ, και τι προθέσεις έχει επί της ουσίας. 'Ενας ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ λόγος που εκτιμώ ιδιαιτέρως τον Καζάκη, είναι ακριβώς αυτός!

Έκανε ένα λάθος για τον Καμμένο, προφανώς δεν ξέρει πως δηλωσε "δεν πρόκειται να ξανακατέβω υποψήφιος με τη ΝΔ". Κατά τα λοιπά, και όπως προείπα, τον βρισκω πολυ σωστό.

Ακούστε το.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Παρ 06 Ιαν 2012, 20:02

Πολυ ενδιαφέρονται όσα λέγονται.
Και από τον Γιαννουλόπουλο στην αρχή και από τον Καζάκη από το 01.21.00 και μετά.
Ειδικά για το αν θα κατέβει το ΕΠΑΜ σαν κόμμα στις εκλογές και το τι θα γινει μετά.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Κυρ 08 Ιαν 2012, 01:44

Επειδή βαριέμαι να το δω, τελικά θα κατέβει ή όχι το ΕΠΑΜ στις εκλογές?
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Κυρ 08 Ιαν 2012, 03:19

Απ ότι καταλαβαίνω το σκέφτονται όλο και περισσότερο. Πιστεύω ότι ο κόσμος τους ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση και αν ήταν σίγουροι ότι θα είχαν πλειοψηφία θα κατεβαιναν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τις εκλογές τις βλέπουν σαν μέσο για την ανατροπή της παρούσας κατάστασης που μόνο με πλειοψηφία θα μπορούσε να γίνει. Γι αυτό και δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν αντιπολίτευση μέσα στο σύστημα που θα συνεχίζει να υφίσταται. Αυτός είναι ο προβληματισμός τους . Αν κατέβουν στις εκλογές πρέπει να σαρώσουν, αλλιώς θα καούν.
Δεν είναι εύκολη απόφαση, και θα μπορούσε να είναι και παγίδα. Στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε η κωλοτούμπα βασιλέυει στα κοινοβουλευτικά, γιατί όχι και στα εκλογικά αποτελέσματα.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 08 Ιαν 2012, 12:22

Αυτό που πρέπει ο κόσμος να προσδοκά από το ΕΠΑΜ είναι να εμποδίσει τη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από τη παρούσα κυβέρνηση.
Το να κάνει κόμμα το οποίο θα συμμετέχει (αυτοδυναμία αποκλείεται να έχει) σε μια μελλοντική κυβέρνηση η οποία θα εφαρμόζει απλά τα όσα ψηφιστούν τώρα είναι χωρίς σημασία.
Και μιας και άκουσα πως κάτι ετοιμάζεται στο Σύνταγμα για τις 15 του μήνα όσοι θέλουν να πολιορκήσουν τη βουλή καλά θα κάνουν να παρακολουθήσουν τη ταινία Το βασίλειο των ουρανών Kingdom of Heaven (2005) ,δε μπορώ να πω περισσότερα.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Δευ 09 Ιαν 2012, 00:37

Joy έγραψε:Απ ότι καταλαβαίνω το σκέφτονται όλο και περισσότερο. Πιστεύω ότι ο κόσμος τους ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση και αν ήταν σίγουροι ότι θα είχαν πλειοψηφία θα κατεβαιναν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τις εκλογές τις βλέπουν σαν μέσο για την ανατροπή της παρούσας κατάστασης που μόνο με πλειοψηφία θα μπορούσε να γίνει. Γι αυτό και δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν αντιπολίτευση μέσα στο σύστημα που θα συνεχίζει να υφίσταται. Αυτός είναι ο προβληματισμός τους . Αν κατέβουν στις εκλογές πρέπει να σαρώσουν, αλλιώς θα καούν.
Δεν είναι εύκολη απόφαση, και θα μπορούσε να είναι και παγίδα. Στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε η κωλοτούμπα βασιλέυει στα κοινοβουλευτικά, γιατί όχι και στα εκλογικά αποτελέσματα.
Η φράση κλειδί είναι : "Ο κόσμος τους ωθεί"...
Και εγώ απαντώ ερωτώντας:
Ποιος κόσμος?
Εδώ, σε αυτό το φόρουμ, υπάρχει για παράδειγμα ο Αχινός.
Αξιόλογος. Κεντρικός Τομέας ΕΠΑΜ.
Από τα γραπτά του και μόνο καταλαβαίνεις για τι επίπεδο ανθρώπου μιλάμε.
Αν πάμε σε έναν άλλο Τομέα όμωςτι θα βρούμε?
Στους περισσότερους θα βρούμε:
Ανθρώπους που απέτυχαν να γίνουν δήμαρχοι,
Αποτυχημένους ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ συνδικαλιστές εκλεγμένους με άλλα κόμματα στα οποία είναι ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΗ!!! χωρίς αυτό να ενοχλεί τα άλλα μέλη του Τομέα!!!, παντρεμένους-ες που ψάχνονται για ξενοπήδημα,
μπάκουρες-ους που ψάχνονται για γάμο,
φτωχαδάκια που απλά δεν γουστάρουν να πληρώσουν τα χαράτσια στην ΔΕΗ και χέστηκαν,
ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν διέξοδο κοινωνικοποίησης κλπ, κλπ.
Όλος αυτός ο κόσμος και κυρίως η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία που κάνουν και το κουμάντο ωθούν προς την κομματικοποίηση, η κάθε μία για τους δικούς της ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ σκοπούς.
Η ενεργός δράση και η μαχητικότητα είναι ΕΚΤΟΣ λεξιλογίου ΕΠΑΜ.
Εγώ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να κάνουν κόμμα.
Θα γέλαγα πολύ στις εκλογές μαζί τους.
Για μένα το ΕΠΑΜ είναι χειρότερο και από τον Παπαδήμο.
Ο Παπαδήμος είναι η χολέρα που μας τρώει. Την βλέπουμε. Την ξέρουμε. Κάποιοι ξέρουμε και πώς να την αντιμετωπίσουμε.
Το ΕΠΑΜ είναι το λάθος φάρμακο για την ασθένεια. Ένα placebo.
Σε θανατηφόρες ιάσιμες ασθένειες τα placebo είναι χειρότερα και από την ίδια την ασθένεια.
Γιατί εξασφαλίζεται ο θάνατος του ασθενούς...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Ιαν 2012, 04:00

freeromios έγραψε:Εδώ, σε αυτό το φόρουμ, υπάρχει για παράδειγμα ο Αχινός.
Για τι επίπεδο ανθρώπου μιλΑΣ;
Περιμένω ΣΑΦΗ και διευκρινιστική απάντηση, γιατί είμαι ξανθιά και δεν σε πιάνω καλά. Και την περιμένω προτου τοποθετηθείς περαιτέρω σε άλλα θέματα.
Το ΕΠΑΜ είναι το λάθος φάρμακο για την ασθένεια. Ένα placebo.
Τα placebo δε σκοτώνουν. Τα καρκινικά δηλητήρια της εμπάθειας και του διχασμού, ναι.

Σε ό,τι με αφορά, η διαδρομή του εκπροσώπου του ΕΠΑΜ, μόνο placebo δεν μπορεί να θεωρηθεί, στο βαθμο που επισημαίνει τα πραγματικά σαθρά (κι όχι τα κατασκευασμένα από φαντασιώσεις), καταδεικνύει υπαίτιους, δίνει στοιχεία (ιστορικά και όχι μόνον) για τις λαμογιές που έφεραν τη χώρα μας (αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο) έως εδώ, στηλιτεύει εμμέσως πλην σαφώς το νεοταξίτικο συνάφι που εξαθλιώνει εσκεμμένα και μεθοδευμένα τους πολίτες με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης...
Κι από την άλλη, έχουμε εσένα τον υποτιθέμενο μαχηταρά, που αναλώνεις φαιά ουσία και εμπαθεια για να βρίζεις/απαξιώνεις απ'το πρωί ως το βράδυ συνανθρωπους/συμπολίτες/συνέλληνες, που κάνουν κάποια προσπάθεια τέλος πάντων, ενώ εσύ που λες πως μάχεσαι τη σαπίλα που μας εξοντώνει, δεν το αποδεικνύεις. Το μόνο που βλέπω να αντιμάχεσαι είναι το ΕΠΑΜ. Σου έχω νέα. Δεν είναι το ΕΠΑΜ που μας εξοντώνει.

Ξανατονίζω: Θέλω σαφή, διευκρινιστική απάντηση στο ερώτημα που σου έθεσα αρχικά σ'αυτο το ποστ.

Joy έγραψε:Απ ότι καταλαβαίνω το σκέφτονται όλο και περισσότερο. Πιστεύω ότι ο κόσμος τους ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση και αν ήταν σίγουροι ότι θα είχαν πλειοψηφία θα κατεβαιναν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πολύ σωστή, αντικειμενική η αντίληψή σου όπως πάντα.
Εξ όσων έχω αποκομίσει ακούγοντάς τον καθημερινά, το να μπει στη βουλή δεν είναι αυτοσκοπός του σε καμια περίπτωση. Αφού ο στόχος ειναι να ανατρέψει όλη αυτή την κατάσταση που παγιδεύει τους πάντες και αφανίζει την Ελλάδα, ίσως είναι σωστότερο να το κάνει εκτός συστήματος. Νομίζω πως γνωρίζει καλά πως αν μπει στα συστεμικά γρανάζια, τα "παλιά" και "εδραιωμένα" θεσμικά καλόπαιδα, θα στρεβλώσουν και θα απαξιώσουν την ουσία αυτού που προτασσει αυτό το μέτωπο-κίνημα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 09 Ιαν 2012, 07:31

Απ ότι κατάλαβα παρακολουθώντας το νήμα από την αρχή ο Ρωμιός δεν αμφισβητεί το επίπεδο του Αχινού ούτε και το επίπεδο ατόμων που βρίσκονται στο σκληρό πυρήνα του ΕΠΑΜ τα οποία είναι γνωστά και αξιόλογα αλλά άλλους παρατρεχάμενους στα "πέριξ" που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την πολυσυλλεκτικότητα της οργάνωσης αυτής για ιδιοτελείς σκοπούς.

Δεν είμαι αφηρημένη τώρα, αλλά επειδή δεν είμαι στο μυαλό του Ρωμιού και δεν έχω ιδέα για την οργάνωση του ΕΠΑΜ μπορεί να κάνω λάθος. Αυτό κατάλαβα πάντως. Έχω αναφερθεί στην πολυσυλλεκτικότητα και τις παρενέργειες της πολλές φορές.

Θα ρωτήσω το Ρωμιό να μας πει αν είδε κάτι συγκεκριμένο που τον έκανε να αμφισβητήσει το ΕΠΑΜ.

Ο κόσμος βλέπει τη βιτρίνα και το σκληρό πυρήνα που είναι μπροστά και φαίνεται.

Ανάμεσα τους είναι και αυτοί που γράφουν στο περιοδικό ΝΕΞΟΥΣ που είναι ίσως το πιο αξιόλογο περιοδικό που κυκλοφορεί σήμερα. Πάντα υπάρχει απόκλιση ανάμεσα στο σκληρό πυρήνα και τα πέριξ.

Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα.

Οι δικές μου επιφυλάξεις είναι στο γιατί δεν υπάρχει η βούληση δραστηριοποίησης του ΕΠΑΜ σε χώρους εργασίας όπου εκεί θίγονται τα δικαιώματα με μειώσεις μισθών και απολύσεις και περιορίζεται σε επίπεδο γειτονιάς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 09 Ιαν 2012, 11:20

Αλήθεια είναι οτι αυτές οι τρεις φράσεις μπορούν εύκολα
ArELa έγραψε:freeromios έγραψε:
Εδώ, σε αυτό το φόρουμ, υπάρχει για παράδειγμα ο Αχινός.
να παρεξηγηθούν.
Με τι επόμενη του φράση
freeromios έγραψε:Αν πάμε σε έναν άλλο Τομέα όμως τι θα βρούμε?
με το "αν" και με το "όμως" το σώζει.
Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ μαζί σου.

Η κριτική του freeromios είναι πολύ αρνητικά εστιασμένη.
Οκ. αυτή είναι η γνώμη του.
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι όλα αυτά τα πρόσωπα / ιδιότητες που περιγραφεί είναι υπαρκτά αυτή είναι η κοινωνία που μας περιβάλλει.
Δεν τους απαξιώνω καθόλου.
Κάποιοι θα πρέπει να υποστηρίξουν τις αλλαγές.
Τι να κάνει να βρει το μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά να δημιουργήσει το
κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό?
Αυτό το δυναμικό υπάρχει.
Ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η ενθάρρυνση
για το έργο είναι πολύ πιο δημιουργικά και "επαναστατικά"
από την ανελέητη μίζερη και απαξιωτική κριτική.
Φυσικά και θα ενεργοποιηθεί ο χαμένος, αυτός που τραυματίστηκε περισσότερο από αυτή την πολιτική.
Αυτός που ακόμα αντέχει κάθεται σπίτι του και κρατά τα δάκτυλα του
crossed μην τυχόν και αποφύγει την καταστροφή.
Ο χαμένος είναι αυτός που τώρα θα μπεί μπροστά.

Ο καζάκης σαφώς έχει πολύ μεγάλο ρεύμα και όλο και περισσότεροι ανθρώπου τον παρακολουθούν και τον υποστηρίζουν.
Λόγω εορτών τηλεφωνήθηκα με φίλους και γνωστούς που δεν συναντιόμαστε τόσο συχνά.
Μοιραία μετά τις ευχές και τα τι κανείς η κουβέντα ερχόταν στην "κρίση"
Η φράση :" εγώ Ιον μου ακούω έναν Καζάκη, Τον Ξέρεις?"
ακουγόταν τόσο συχνά που με προσπάθεια κρατούσα το τηλέφωνο
να μην μου πέσει.
Βεβαίως καταλαβαίνω τον προβληματισμό που έθεσε εδώ η Joy.
Αν βγεί αντιπολίτευση τότε τι?
Αλλά και αυτό να γίνει μια ομαδική παραίτηση από το κοινοβούλιο θα έφερνε τα πάνω κάτω.
Φαίνεται επιπόλαιο αλλά μήπως υπάρχει
πουθενά σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπέρ της χώρας?

Για μένα είτε καζάκης είτε όχι
αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι αυτό
που είπε ο Καμμένος και έθιξε και ο Πυροσβέστης παραπάνω..
"όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση.
Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».
Τα παραπάνω λόγια του καμμένου θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά
και πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί η υπογραφή.
Και την ευθύνη για αυτό την έχει δυστυχώς το σημερινό κοινοβούλιο.
Αν ο Σύριζα και το κκε και όποιος άλλος δεν κάνει ΤΩΡΑ μια κίνηση ανατροπής τα πράματα είναι τελειωμένα.
Βέβαια λέει και ο Καζάκης τίποτα δεν είναι τελειωμένο.
Όλα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν.
Όμως όσο κυλούν οι μέρες και οι ώρες και πέφτουν οι υπογραφές
όλο και πιο δύσκολα αλλάζουν τα πράματα.
και όταν όλα θα γίνουν ένα κουβάρι
τότε μόνο η λογική του Αλεξάνδρου μπορεί να εφαρμοσθεί
για να λυθεί ο κόμπος. Η σπάθα. η η υποτέλεια.
Ειρηνικός τρόπος , έτσι όπως έχουν τα πράματα σήμερα φαίνεται
να μην υπάρχει.
Εκτός και αν ποτίσουμε με κανένα μαγικό μαντζούνι
το σύνολο του κοινοβούλιου
και τους πιάσει όλους μια ισχυρή κρίση συνείδησης.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 09 Ιαν 2012, 14:13

ION 4ever έγραψε: Βεβαίως καταλαβαίνω τον προβληματισμό που έθεσε εδώ η Joy.
Αν βγεί αντιπολίτευση τότε τι?
Αλλά και αυτό να γίνει μια ομαδική παραίτηση από το κοινοβούλιο θα έφερνε τα πάνω κάτω.
Φαίνεται επιπόλαιο αλλά μήπως υπάρχει
πουθενά σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπέρ της χώρας?
Έχει πει ρητά ότι δεν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως (ελλάσσων) αντιπολίτευση σε μία βουλή.
ION 4ever έγραψε:Βέβαια λέει και ο Καζάκης τίποτα δεν είναι τελειωμένο.
Όλα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν.
Όμως όσο κυλούν οι μέρες και οι ώρες και πέφτουν οι υπογραφές
όλο και πιο δύσκολα αλλάζουν τα πράματα.
και όταν όλα θα γίνουν ένα κουβάρι
τότε μόνο η λογική του Αλεξάνδρου μπορεί να εφαρμοσθεί
για να λυθεί ο κόμπος. Η σπάθα. η η υποτέλεια.
Ειρηνικός τρόπος , έτσι όπως έχουν τα πράματα σήμερα φαίνεται
να μην υπάρχει.
Εκτός και αν ποτίσουμε με κανένα μαγικό μαντζούνι
το σύνολο του κοινοβούλιου
και τους πιάσει όλους μια ισχυρή κρίση συνείδησης.
Το τελευταίο δεν μπορεί να συμβεί... για να πάθει κάτι η συνείδησή σου πρέπει να διαθέτεις!

Ο Καζάκης έχει επίσης αναφέρει ότι (θεωρητικά τουλάχιστον) υπάρχει η δυνατότητα συντακτικής συνελεύσεως, να ψηφιστεί εντελώς νέο σύνταγμα και να πούμε ουσιαστικά "ανοίξαμε υπό νέα διεύθυνση", οπότε διαγράφουμε μονομερώς τα παλιά χρέη, ακόμα και αν η (νέα) δανειακή ψηφιστεί. Οραματίζεται, όμως, και εντελώς διαφορετικό από το ισχύον (και απαράδεκτο κατ'αυτόν) σύνταγμα, χωρίς να έχω ακούσει περισσότερες λεπτομέριες σχετικά.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 09 Ιαν 2012, 14:44

exiled έγραψε:Έχει πει ρητά ότι δεν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως (ελλάσσων) αντιπολίτευση σε μία βουλή.
Για αυτό λέω αν δεν ..
ομαδική παραίτηση το επαμ από το κοινοβούλιο και ας ξαναπάμε σε εκλογές χωρίς το επαμ.
Δεν ξέρω βέβαια πόσο εφικτό είναι αυτό αλλά λέμε τώρα.
Μια προσπάθεια όμως ίσως να αξίζει τον κόπο . Ποτέ δεν ξέρεις.
exiled έγραψε:Το τελευταίο δεν μπορεί να συμβεί... για να πάθει κάτι η συνείδησή σου πρέπει να διαθέτεις!
Σωστό και αυτό.
Αρα αν δεν ξεκουνηθούν οι υπάρχοντες στο κοινοβούλιο το μόνο που μένει είναι η σπάθα.
Εγώ πάντως έχω ένα ξύλινο σπαθί και κάνω πρακτική εξάσκηση κάθε μέρα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”