Για τις εκλογές της 4/10/2009

Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 3 φορές

Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από ICAROS » Σάβ 26 Σεπ 2009, 15:27

Kαλύτερο show πάντως παρουσιάζει η Αλέκα. Τα αξίζει τα λεφτά της. Με έχει κερδίσει ως κοινό μου είναι ευχάριστη. Και είναι και σταθερή αξία
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Σεπ 2009, 15:30

ICAROS έγραψε:Kαλύτερο show πάντως παρουσιάζει η Αλέκα. Τα αξίζει τα λεφτά της. Με έχει κερδίσει ως κοινό μου είναι ευχάριστη. Και είναι και σταθερή αξία
Δεν μου κάνει εντύπωση, αφού ενίοτε αρέσκεσαι κι εσύ σε αυτιστικές συμπεριφορές. :cool:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Σεπ 2009, 15:35

Δημοσκοπήσεις και φόβος...

Μια κυβέρνηση που καταρρέει
ψάχνει αναχώματα καταστολής

Εικόνα

Aπό τον Χρήστο Λουτράδη
.
Ό φόβος ειναι που υπαγορεύει σε καταρρέοντα καθεστώτα τις απαγορεύσεις στην ενημέρωση. Ο φόβος για τα κεκτημένα που χάνονται. Η συνειδητοποιήση ότι στο πεδίο της πολιτικής η καταδίκη απο τον κόσμο πλησιάζει άρα η μόνο διέξοδος παραμένει ο έλεγχος της ενημέρωσης.
Η καταστολή πάντα βόλευε αυτήν την κυβέρνηση αφου...

κάλυπτε τις τερατώδεις ελλείψεις που έχει στην άσκηση της πολιτικής και στο όραμα. Εμπεριέχει εκτός απο νοοτροπία παλαιο-δεξιάς της δεκαετίας του 60 καιυπερβολικά μεγάλη δόση πολιτικής βλακείας. Η καταστολή πάντα οδηγεί στα αντίθετα αποτέλεσματα απο αυτά που αναμένουν οι κυβερνώντες. Αλλά τους δικαιολογώ. Επιμένω. Δεν μας κοροίδεψαν. Πάντα προτιμούσαν την παρα-πολιτική απο την πολιτική. Την παρα-πληροφόρηση απο την πληροφόρηση. Απλά πόνταραν σε κουτσό άλογο. Το διαδίκτυο δεν ελέγχεται.

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1:58:00 μμ

http://press-gr.blogspot.com/2009/09/bl ... _6845.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:11

ArEla έγραψε:Μπορεί να μου πει κανείς σήμερα τι έπαθαν όλα τα κανάλια και μας έπρηξαν με τη συνέντευξη τύπου των οικολόγων; Τέτοια προβολή ρε, ούτε ο Καραμαναλής πια!
Έσταξε πολύ χρήμα ο Σόρος και η παρέα του φαίνεται...

Μη γελιεσαι Ξανθια..
Πονταρουν στη μη αυτοδυναμια τα Μεγαλο μεσα μαζικης Ενημερωσεις.Οσο πιο πολλα κομματα στην Βουλη τοσο πιο ομιχλωδες εκλογικο αποτελεσμα.Τους συμφερει για να εκβιασουν τα δυο μεγαλα κομματα..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Σεπ 2009, 18:35

sylvia έγραψε:
Μη γελιεσαι Ξανθια..
Πονταρουν στη μη αυτοδυναμια τα Μεγαλο μεσα μαζικης Ενημερωσεις.Οσο πιο πολλα κομματα στην Βουλη τοσο πιο ομιχλωδες εκλογικο αποτελεσμα.Τους συμφερει για να εκβιασουν τα δυο μεγαλα κομματα..

Kατ'αρχάς, μέχρι να "παρα..."γνωριστούμε, για σένα είμαι ΑρΕλα κι όχι ξανθιά.

Κατά δεύτερον, (και σε σχέση με το πώς ερμηνεύεις αυτό που σχολίασα) η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να κάνεις ένα refresh στο σημείο αναφοράς της κατανόησής σου για τα πολιτικά πράγματα γιατί μάλλον έχει φάει ιό ή έχει κάψει φλάντζα, πάντως εστιάζεις σε ψιλοάσχετη ατζέντα. :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Πέμ 01 Οκτ 2009, 00:13

απαντησα ArEla σε κατι πολυ συγκεριμμενο που ειπατε πανω στο εκλογικο αποτελεσματα αυτοδυναμιας η μη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Πέμ 01 Οκτ 2009, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ειπαμε, Αρελα για σενα
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Πέμ 01 Οκτ 2009, 00:17

Ειπες κατι για τον Σορος και σου ειπα κατι για τα ΜΜΕ και το ρολο που παιζουν με τον εξωτερικο παραγοντα.Οι Οικολογοι εχουν ρολο μονο αντισταθμιστικο της εκλογικης αυτοδυναμιας κι αυτο εχει να κανει τη νεα κατασταση πολιτικη που θελουν να φερουν στην ελλαδα γιατι ουτε αυτους του πληρει ο δικοματισμος μας και τα δυο μεγαλα κομματα η οι ηγετες τους.

Οποιος καταλαβε τον Κυριο ειδε.
Κι αν δεν καταλαβε εδω ειμαστε να το συζητησουμε
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 01 Οκτ 2009, 00:35

Οι οικολόγοι- εκτελώντας εντολές από μεγάλους χορηγούς, αποτελούν δυνητικά, απορρυθμιστικό παράγοντα άλλης μιας πρόκλησης εσωτερικών συγκρούσεων και διχογνωμιών με τις θέσεις των ανθελληναριών περί μακεδονικών μειονοτήτων και άλλων τέτοιων αηδιών, στη λογική του "διαίρει" και βασίλευε που γουστάρουν άλλου είδους λαμόγια, στην ύψιστη ιεραρχία των λαμογιών.

Αυτά που εσύ μου παραθέτεις ως άποψη, είναι ακριβώς αυτά που ακούω απ'τα ΜΜΕ, αφού προφανώς έτσι σου "υπαγόρευσαν" να τα αντιλαμβάνεσαι. Μ'αυτό σαν δεδομένο συν το γεγονός ότι τα πιστεύεις και όλα αυτά που λες-θεωρώντας τα μάλιστα "δικές σου" σκέψεις, δεν έχω τίποτα να συζητήσω. Είναι σαν να μιλώ με τηλεόραση, πράγμα που δε γουστάρω. Άσε που εδώ μέσα ευελπιστώ να μιλάμε/σκεφτόμαστε/πραγματευόμαστε ζητήματα, με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μας πασάρεται εν είδει συνειδητών και υποσυνείδητων βομβαρδισμών διαρκώς!

Μακάρι ν'άκουγα και κάτι επιτέλους που να προέρχεται από αυτόνομη σκέψη κι όχι αναμασηματα (ως πρόβατα μυρικάζοντα) από αυτά που "φυτεύουν" στα μυαλά τα ΜΜΕ. Έστω και βλακεία να'ταν...

(Στο προ τελευταίο ποστ σου λογοκρίθηκε η προσφώνησή σου στο άτομό μου, αφού αδυνατείς να σεβαστείς το απλό που ζήτησα.)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Stardrive
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Stardrive » Πέμ 01 Οκτ 2009, 21:52

Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσω είναι μυστική άλλωστε (λέμε τώρα) αλλά μπορώ να σας πω τι δεν θα ψηφίσω.
Δεν θα ψηφίσω την έως τώρα κυβέρνηση και προφανώς την λεγόμενη ως επερχόμενη κυβέρνηση, οι λόγοι είναι απλοί ο εξής ένας: Όχι άλλο κάρβουνο.

Ερώτηση: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει το μοτό: (του έως τώρα πρωθυπουργού) απόφαση ευθύνης

Για μένα σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν έκανε τίποτα με ευθύνη και ζητάει από μένα να πάρω την ευθύνη για αυτά που (δεν?) έκανε και προφανώς για αυτά που (δεν?) θα κάνει.

Ερώτηση Μπορεί επίσης κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει το μοτό: (του έτερου μονομάχου) πρώτα ο πολίτης

Για μένα σημαίνει ότι μέχρι πρότινος είχε άλλη προτεραιότητα και κάπου στη πορεία.... το πήρε αλλιώς γιατί κάπου έβρισκε. (βρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει!!!)

Περισσότερες λέξεις περισσότερες σκέψεις. ΑΣΧΕΤΟ.

Πάντα υπάρχει η περίπτωση να έχω πλανηθεί. ΣΧΕΤΙΚΟ.
Time is always present ticking or not

Τα αυτονόητα και οι αλήθειες μεταφράζονται διαφορετικά σε κάθε ένα από μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Οκτ 2009, 18:24

Σε ό,τι με αφορά δεν έχεις πλανηθεί καθόλου. Πολυ καλά τα λες, αλλά για να τα λέει κάποιος έτσι, χρειάζεται να'ναι ΑΥΤΟΝΟΜΑ σκεπτόμενος, πράγμα σπανιότερο και του ουρανίου! Η απίστευτη πλύση εγκεφάλου που ασκούν τα ΜΜΕ πάνω σε μυαλά τηγανισμένα στη φουφού των συνθημάτων τους, μπορεί να βάλει ακόμα και τους οικολόγους στη βουλή, (μεγάλη βλέπεις η έκθεσή τους στα κανάλια, να'ναι καλά ο Σόρος) οπότε και θα ρίξω μερικά ξεραατά για το ελληνόψυχο των συμπατριωτών μας :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 04 Οκτ 2009, 19:08

H αληθεια ειναι οτι ο λαος δεν ψηφιζει για το συμφερον του. γενικα ακολουθει ρητορες.
ακομα και η αποεχη πριν τις ευρωεκλογες ηταν υποκεινουμενη.
Τα καναλια μιλουσαν μερες πριν τις εκλογες για την αποχη.
γενικα καναν πειραμα με τα κεφαλια μας.
Στις βουλευτικες προβάλαν οτι δεν θα υπαρχει μεγαλη αποχή (ετσι κι εγινε).
Το συστημα συντηρειτε δινοντας μας την ψευδαισθηση οτι περνουμε αποφάσεις για τον εαυτο σας.
Αλλα οπως λενε κι οσοι ασκουν το επαγγελμα του "mentalist" (προσοχη. οι αποφασεις που περνετε μπορει να μην ειναι πραγματικα δικες σας).
Παντως δεν ειναι η εκλογικη διαδικασια οπως παλια.
παλιοτερα οι εκλογες ηταν ιδεολογικες (ή διναν αυτην την ψευδαισθηση).
τωρα η ψηφος ηταν απλα ψηφος ελπιδας και απελπισιας (οτι ισως κατι να αλλαξει και καλα αν βγει ο Γιωργος προεδρος).
Δεν υπαρχει καμια ιδεολογια ποια στην ψηφο.
Στην ουσια οποιος ψηφισε πασοκ το κανε (Εκτος απο τους παραδοσιακους πασοκους τα λεγομενα κοματοσκυλα) για να φυγει ο κραμανλης και μαζι με αυτον και η κατασταση που ζουμε... φυσικα θα φυγει μονο ο καραμανλης κι οχι και η κριση.
Παντως πιστευω οτι ο καραμανλης (Ανετραπη) με τα δεκεμβριανα (επικοινωνιακα παντα) λογω του ανοιγματος του προς την ρωσια.

πιστευω οτι θα παραιτηθει ο καραμανλης απο προεδρος,
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Οκτ 2009, 02:35

Εδώ τα σχόλια προεκλογικά.

Η συνέχεια του παρόντος τοπικ μετεκλογικά, βρίσκεται εδώ
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 251#p90251

(το παρόν κλειδώνεται)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”