Η επόμενη μέρα...

Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 19:31

Mantam Froufrou έγραψε:Kαλά, δεν θα τσακωθούμε κι όλας!!!

Από άντρες, εντελώς επιφανειακά (με καμία πολιτική κριτική διάθεση, γιατί δεν το...σηκώνει) μ'αρέσει αυτός ο τύπος τύπου Baywatch, που δεν θυμάμαι πώς τον λένε, και σε ποιο υπουργείο θα εργαστεί, αλλά αποκλείεται να μην ξέρετε ποιον λέω... Τον είδα στην ορκομωσία της κυβέρνησης, και...γιάμι (είπα) :) Εκείνη την στιγμή έπαψα ν'ακούω, λειτουργούσε μόνο η όραση, εξ ου και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο γι'αυτόν! :loco:

χα χα λυσαρα γοργονοπαγωνα!

παει και το κκε ,πανε κι ολα μπρος τα γενετησια ενστικτα!

λολ!
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 19:37

Apomakros έγραψε:
Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:...είναι η μόνη μου συμπάθεια εκεί μέσα!
Πάρτην, δικιά σου!

Αλλά την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, την θέλω όλη για μένα!

:lovey0:
ενα ειναι το σιγουρο,οτι απεχθανοσασταν ως τωρα το Πασοκ αλλα λιμπιζεστε εστω και με σεξουαλικες φαντασιωσεις τους υπουργους του !λολ

παραδεχτητε το,ο Γιωργος εβαλε πραους,μετρημενους και σαγηνευτικους υπουργους!
συμπερασμα μια ωραια κυβερνηση λολ!
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 19:41

seliniasmenos έγραψε:Τεύταμε, τι έπαθες και μιλάς έτσι;
απο το πολυ Πασοκ που ειδε μεσα στην Κρητη φρικαρε ο ανθρωπος,ειδε μικρουλη και το Λαος και αρχισε να μας μιλαει σαν τον Παπαδοπουλο το 69."Η χωρα εισηλθον εις μιαν κρισην" style
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 19:47

Χθες βράδυ το'μαθα και χαμογέλασα γιατί επιμένω να κρατώ την ψυχραιμία μου πλέον σε ό,τι αφορά τα πολιτικά τεκταινόμενα. Άτοπη η κίνηση του ΓΑΠ στη συγκεκριμένη επιλογή συνεργατών τουλάχιστον και επιβεβαιωτική ότι ψάχνει ντε και καλά τρόπους να μας βάλει στην αποδοχή νεοταξίτικων τριπακίων. Ευτυχώς οι κλαυσίγελοι (αυτό το'κλεψες απομένα ακαμάτη παλάβρα :loco: ) μπορεί να πούλησαν μούρη, αλλά στην πράξη είναι ανέτοιμοι, (παρά λίγο να γράψω ανέντιμοι...χαχα πολύ εύστοχο το λαθάκι :Ρ) ίσως και ανίκανοι, πάντως την έκαναν μ'ελαφρά. Η κίνηση του ΓΑΠ θα ήταν εύστοχη και παραγωγική αν ζητούσε συνεργασία με αξιόλογα άτομα, ΕΞΩ από κομματα, ΕΞΩ από σκιώδεις διασυνδέσεις, αλλά με ΣΑΦΗ ιδεολογική πλατφόρμα απέναντι από την παγκοσμιοποίηση, που να εμπεριέχει και την εστίαση στα της Ελλάδος. (Δε χρησιμοποιώ τον όρο "πατριωτική" πλέον, γιατί ο καρατζαφέσης τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και του'βαλε ταφόπλακα).

υπουργειο περιβαλλοντος του εδινε οχι εξωτερικων.Ξεκοληστε!Το οτι ισχυριστηκαν κατι καποτε οι οικολογοι αυτο δεν σημαινει πως θα ρυθμισει την εξωτερικη πολιτικη του τοπου.Ο ανθρωπος τους ζητησε κατι συγκεκριμμενο σε ενα τομεα που ξερουν πολυ καλυτερα απο σας κι εμενα.
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 19:57

ICAROS έγραψε:Ο Γεώργιος Παπανδρέου -ο παλιός- καλός και χρυσός, αλλά έκανε ένα μεγάλο λάθος. Παιδί με εβραία.
ε ελεος ρε!
η παρακμη εχει και τα ορια της!

δεν μιλαω φυσικα για το γεωργιο τον παλιο.
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 20:01

ArEla έγραψε:Ε ρε γμτ μου, με βάζεις τώρα να υπερασπιστώ τον ΓΑΠ? Πλάκα μου κάνεις;
Έλεος τι τριπάκι μεσημεριάτικα...Θου Κύριε...
Mantam Froufrou έγραψε:Καταρχήν, Κωνσταντίνε, δεν καταδικάζω κανέναν χωρίς να έχω έρεισμα... Ο τύπος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του. Η τακτική του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια που ακολούθησε κι ο Κώστας πριν βγει, κι ο ένας κι ο άλλος. Όλο θα, θα, θα, και μετά, "ναι μεν, αλλά...". Ποτέ δεν είπε ότι τα ταμεία είναι γεμάτα (Βικάκι), αλλά με τ'αυτιά μου τον άκουσα να λέει πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"... Αφού υπήρχαν λοιπόν πριν, και το ήξερε, γιατί ξαφνικά δεν υπάρχουν; Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό; Γιατί όλοι του πασόκ επικεντρώθηκαν με το που βγήκε να λένε ότι τα ταμεία είναι άδεια...πολύ μας το πιπιλάνε...δεν σου κάνει ούτε αυτό εντύπωση;
Πρώτον, αν με βάλεις να συγκρίνω Κώστα και Γιώργο ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ (χέστηκα για τις παρατάξεις και το ξέρεις) ο ΓΑΠ, ξύλινος, πύλινος, βλαμμένος και όπως αλλιώς θες πές τον, παίζει καλύτερα και στο μάτι μου και στις συγκρίσεις. Πρώτον Ο Κώστας πήρε το θώκο αρχηγού παράταξης λόγω ονόματος και μόνον και όχι λόγω περγαμηνών ή πρότερης εμπειρίας έστω και εργασιακής- γιατί πολιτικής τι είχε; Απλός βουλευτάκος, αφανής στα μάτια μου μέχρι ν'ανέβει. Πήρε μετά την πρωθυπουργία έχοντας πλήρη άγνοια του αντικειμένου, και πλήρη έλλειψη εμπειρίας έστω και σε υπουργείο, έστω και σαν υφυπουργός...πόσο μάλλον πρωθυπουργία. Ο ΓΑΠ απ'την άλλη, μπορεί να'χε το όνομα, αλλά ούτε τις ευλογίες του Αντρέα είχε, ούτε την πλήρη αποδοχή του κόμματος, όπως την είχε ο Κωστάκης. Έκανε κάμποσες δουλειές από πιτσιρικάς (φοιτητής) και έχει μακρόχρονη εμπειρία σε κυβερνητικά σχήματα. Έφαγε τον κωλοπόλεμο της αρκούδας μέσα στο ίδιο του το κόμμα μετά την ήττα του 2004, όπου μόνο το 28% τον στήριζε και όχι μόνο έλυσε αυτά τα προβλήματα με πυγμή (και όχι ψευτο-τσαμπουκάδες) αλλά ανέβασε το ποσοστό του κόμματος μέσα σε ένα χρόνο θεαματικά. Έφαγε πόλεμο/απαξία και από τα ΜΜΕ (που τώρα τον γλύφουν οι ξεφτίλες), πάλι σε αντίθεση με τον Κωστάκη που όλοι τον χάιδευαν και απορούσα τι του έβρισκαν...

Όσο για τα "λεφτά υπάρχουν" το άκουσα κι εγώ και σίγουρα θα υπάρχουν, αν αναλογιστείς ότι τα λαμόγια εισέπρατταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είτε από φπα είτε από εισοφρές, είτε απ'ό,τι θες, από σένα, από μένα, απ'τον διπλανό σου... Κι όταν ο ΚΚ (Καραμανλής) του είπε "πού θα τα βρείτε τα λεφτά κ. Παπανδρέου", θεώρησα δόκιμη την απάντηση "πού πήγαν τα λεφτά να λέτε". Εμένα αυτό μου'μεινε πιο πολύ απ'τα "λεφτά υπάρχουν" στο οποίο κόλλησες για ν'αποδειχθεί ντε και καλά μια φαυλότητα που δεν είδαμε ακόμα. Πρόσεξε, ΔΕΝ αποκλείω καθόλου να τη δούμε, (το πιθανότερο είναι να τη δούμε πολυεπίπεδα, ούτε εγώ πιστεύω σε πολιτικά θαύματα), αλλά εφ'όσον ως τιμονιέρης (πρωθυπουργός) εκ των πραγμάτων, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, κι εφ'όσον είδα να κουμαντάρει το κομματικό του καράβι καλά, περιμένω να δω τη συνέχεια. ΔΕΝ θα προκαταλάβω τίποτα, ούτε θα το προεξοφλήσω. Όταν βγήκε ο Καραμανλής, δεν το χάρηκα καθόλου (γνωρίζεις την έμφυτη αντιπάθειά μου στη γαλάζια πτέρυγα ), αλλά και πάλι είπα "κάτσε να τον δούμε, κι αν διαψευσθώ θα του βγάλω το καπέλο". Το ότι απ'το 2007 και μετά τις φωτιές πια, άρχισα να εκφράζω φανερά τη δυσαρεσκειά μου, θα πρέπει να το βρίσκεις λογικό. Κόκκινη κάρτα μετά από 3,5 πέτρινα , ΑΝΙΚΑΝΑ, και απαίσια (για το δικό μου το μυαλό) χρόνια διακυβέρνησης. Κι αν έδωσα στον ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ Κωστάκη "περίοδο χάριτος" αρκετά μεγάλη, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να νιώσω τώρα ότι δεν δικαιούται την ίδια και μικρότερη ο ΓΑΠ. Κι αυτό δεν καταλαβαίνω με σας. Στην απίθμενη φθορά και ΔΙΑφθορά που εμφάνισε η γαλάζια πλευρά, δεν ωρύεστε. Με το ΠΑΣΟΚ ή τον ΓΑΠ ή και τους δυο, βγάζετε φλύκταινες. Καταλαβαίνω ότι σας στερεί ποσοστό σημαντικό, αλλά οκ θα'πρεπε τουλάχιστον να χτυπάτε και τον Κωστάκη με την ίδια ένταση,που στο φινάλε έχει ήδη δείγμα γραφής.

Και συγγνώμη, αλλά έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τον κύριο, όταν είπε ότι θα διαπραγματευθεί εκ νέου το θέμα του αγωγού με την Ρωσία... Μία συμφωνία ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ για την Ελλάδα, και δεν του άρεσε... ή μάλλον δεν άρεσε στον Ομπάμα. Παίρνει κόκκινη. Και βεβαίως-βεβαίως, αυτό το "όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με την Αμερική", να το πεις στη Γαλλία, την Γερμανία και τη Ρωσία! Που χέστηκαν για την Αμερική, εν ολίγοις!
Ρε συ, χάλασε ή δε χάλασε η δουλειά με τον αγωγό ΗΔΗ, από την Δώρα? Πού ήσουν εσύ δηλαδή; Δεν το ξέρεις; Πάντως ο ΓΑΠ δεν τη χάλασε. Όσο για το τι θα κάνει τώρα ο ΓΑΠ, δεν το'χω καταλάβει να σου πω την αλήθεια. Την επαναδιαπραγμάτευση που λέει ο ΓΑΠ την εκλαμβάνεις πώς; Ότι θα το σκεφτεί αν θα συμφωνήσει; Και γιατί όχι "θα προσπαθήσει να διορθώσει" τις παπαριές της αμερικανόδουλης Δώρας και του συναφιού της; Τεσπα, δεν ορκίζομαι, μπορεί εσύ να'χεις δικιο και να θέλω να το βλέπω εγώ αλλιώς. Θα δούμε και επ'αυτού, κι αν έχεις δίκιο, εννοείται πως δε θα διστάσω να το παραδεχτώ και να τα σούρω μαζί σου.

Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμή μας, αυτό είναι το λάθος μας, και γι'αυτό θα προσκυνάμε στον αιώνα τον άπαντα... Και την αμερική μπορούμε να την παίξουμε (αν είχαμε τ'@@, θα τους παίζαμε με την γεωγραφική μας δύναμη καταρχήν, κι όχι μόνο) και την ευρώπη ακόμα. Εδώ η Ισλανδία του τίποτα και δεν έχει ακόμα ευρώ, γιατί απλά αρνήθηκε...τόσο απλό.
Η Ιρλανδία τελικά ψήφισε 56% υπέρ του συμφώνου Λισσαβώνας... Άσε...

Για την αδυναμία μας να καταλάβουμε τη δύναμή μας, θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά πρέπει να την καταλάβουμε ΟΛΟΙ, όχι μερικοί και διάσπαρτοι... Μόνο αν ΟΛΟΙ ΣΥΣΩΜΟΙ αντιδράσουμε, θα έχει αποτέλεσμα η όποια μας προσπάθεια έναντι της νεοταξίλας. Τα'χουμε πει αυτά.

Ο λαός δεν είναι ότι εμπιστεύτηκε τον Γιώργο, είναι ότι ΔΕΝ εμπιστευτόταν πια τον Κώστα (και καλά έκανε) και αγχώθηκε να τον διώξει, θεωρώντας πως μόνο μία επιλογή είχε... Είναι γνωστό το σενάριο.
Ναι, όντως δεν εμπιστευόταν πια τον Κώστα. Αλλά η διαφορά είναι συντριπτική και πολύ μεγάλη για να μην αποδοθούν και στον ΓΑΠ κάποια εύσημα εδώ, ΑΝ θέλουμε να'μαστε αντικειμενικοι, τουλάχιστον για την ποιότητα της δικής του προεκλογικής εκστρατείας, έναντι της εκστρατείας τύπου καφενείου των γαλάζιων.

ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να τα κάνει απ'τον Κώστα;
Πόσο χειρότερα εννοείς΄άμεσα ή έμμεσα; Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά δύσκολο να τα κάνει χειρότερα, αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.
Άντε και συμφωνούμε σ'αυτό λοιπόν. Μισό να ανάψω ένα τσιγάρο, να πιω μια γουλιά καφέ και να σου πετάξω ένα χαμόγελο :D

Προσωπικά, δεν ήθελα κάποιον που απλά δεν θα τα έκανε χειρότερα, αλλά κάποιον που θα πάλευε να μας βγάλει απ'το αδιέξοδο, και τέτοιος δεν βγήκε. Μην μου πεις ότι βιάζομαι και προτρέχω πάλι. Το πράγμα φάνηκε με το καλημέρα σας, όπως σας απέδειξα! Αλλά αν προτιμάς το "πολύ φοβάμαι", άλλαξέ το... το ίδιο ακριβώς εννοώ, γιατί όταν εγώ φοβάμαι κάτι είναι επειδή είμαι σίγουρη για το τι μού'ρχεται κατακέφαλα...βλέπεις δεν φοβάμαι και πολλά πράγματα πια :)

Προεξοφλείς...προεξοφλείς... αλλά δεν σε αδικώ καθόλου.

Αλλά αυτό ισχύει για όλους, (ακόμα και για τον "Ελληναρά" Καρατσαφέση όπως αποδείχθηκε) όχι μόνο για τον ΓΑΠ. Μη γελιέσαι. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, ΟΛΟΙ προσκυνάνε τη νεοταξίλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και καλά θα κάνουμε να το πάρουμε απόφαση αυτό, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει (αν ποτέ υπάρξει) κανάς μεσσίας ή εθνοσωτήρας.
Α γεια σου! Εννοείται πως συμφωνώ. Δεν στην σπάει λοιπόν, όταν κάποιος προσπαθεί ν'αναλάβει αυτόν τον ρόλο; Δεν βαρέθηκες να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα;
Φιλενάδα, έχω πλήρη επίγνωση πως ΟΛΟΙ δυνητικά με δουλεύουν. Το ότι θέλω να παραμυθιάζομαι κατά καιρούς, μη μου το προσάπτεις. Μαθαίνω τόσα για τις φαυλότητες της νεοταξίλας, που αν δεν έκανα προσωρινό shut down αυτού του κομματιού του μυαλού μου, τώρα θα'χα τρελαθεί ή θα'βγαινα έξω με κανά καλάζνικοφ κι όποιο λαμόγιο πάρει ο χάρος! :twoguns: :gigashot:

Για τα όσα θέτεις για το ΚΚΕ, τα διάβασα, τα πρόσεξα, αλλά δε θα απαντήσω, γιατί είσαι και λεχώνα και δε θέλω να βγάζεις καπνούς και απ'τα αυτιά :yahoo: :hysteria: Έτσι κι αλλιώς δε συμφωνούμε, μην μας παιδεύω λοιπόν.

Για τα συντάξιμα, αισιόδοξη σε βρίσκω. Εγώ αμφιβάλλω αν ΘΑ ΠΑΡΩ σύνταξη καν! :loonie:
ειχα χρονια να σε ακουσω ετσι!Και ειλικρινα χαιρομαι που σε ξαναβρισκω.

σου ειπα το συνθημα ειναι,"λεγε με απλα Dolores Ι love you ολες τις ωρες!"

μενει η αποκωδικοποιηση... :)
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Παρ 09 Οκτ 2009, 20:15

ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να τα κάνει απ'τον Κώστα;

Πόσο χειρότερα εννοείς΄άμεσα ή έμμεσα; Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά δύσκολο να τα κάνει χειρότερα, αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.
Οσο χειροτερα δεν τα εκανε ο πατερας του μετα τον Βρυκολακα-Μητσοτακη και οσο καλυτερα σιγουρα τα εκανε ο Σημιτης απο μια ενδεχομενη κυβερνηση Εβερτ.Ακομα κι ο Σημιτης που προσωπικα πιστευω πως βυθισε την ελλαδα μεσα στο νεοταξικο σκοταδισμο ,δεν ηταν τοσο κακος στην οικονομια οσο ο Μητσοτακης και σε πολλα ακομα θεματα.
Αλλά αυτό ισχύει για όλους, (ακόμα και για τον "Ελληναρά" Καρατσαφέση όπως αποδείχθηκε) όχι μόνο για τον ΓΑΠ. Μη γελιέσαι. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, ΟΛΟΙ προσκυνάνε τη νεοταξίλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και καλά θα κάνουμε να το πάρουμε απόφαση αυτό, μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει (αν ποτέ υπάρξει) κανάς μεσσίας ή εθνοσωτήρας.
Ειδικα ο Καρατζαφερης κολυμπα στην νεοταξιλα.Θα το συζητησουμε πιστευω καποια αλλη στιγμη γιατι ειναι περιπλοκο θεμα.
Ειναι πολυ περισσοτερα που πολυς κοσμος δεν γνωριζει για την "νεοταξιλα" οπως ονομαζεται εδω μεσα οι οποια εχει δυο ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΣΚΕΛΗ.

ειχατε την αντυπωση πως η νεα ταξη πραγματων ειναι τοσο χαζη που θα λανσαρε ενα μοντελο διακυβερνησης και διαχειρισης του Κοσμου; :cool:

Για τα όσα θέτεις για το ΚΚΕ, τα διάβασα, τα πρόσεξα, αλλά δε θα απαντήσω, γιατί είσαι και λεχώνα και δε θέλω να βγάζεις καπνούς και απ'τα αυτιά :yahoo: :hysteria: Έτσι κι αλλιώς δε συμφωνούμε, μην μας παιδεύω λοιπόν.
Ωχου..Τα κερινα ομοιωματα ας μεταβουν στα Ιωαννινα..Ελεος πια.Επισης τα βαλσαμωμενα σπανια πουλια στο μουσειο φυσικης ιστοριας στην Κοζανη.
Αυτες οι εκλογες αντικειμενικα ηταν οι εκλογες των Πρασινων.Οι προηγουμενες ηταν των μικρων κομματων.Ο λαος ψαχνει καποια στιγμη ομως κυβερνηση κι οχι λουνα παρκ η σταυροδρομι να βγαλουμε τα πλακατ μας η να μπουγελωσουμε κανεναν.Θετικο των ημερων η συγκροτηση των υπουργειων απο φρεσκα προσωπα ,μη φθαρμενα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 09 Οκτ 2009, 20:17

υπουργειο περιβαλλοντος του εδινε οχι εξωτερικων.Ξεκοληστε!Το οτι ισχυριστηκαν κατι καποτε οι οικολογοι αυτο δεν σημαινει πως θα ρυθμισει την εξωτερικη πολιτικη του τοπου.Ο ανθρωπος τους ζητησε κατι συγκεκριμμενο σε ενα τομεα που ξερουν πολυ καλυτερα απο σας κι εμενα.
φυσικα. το εξωτερικων το κραταει για τον εαυτο του. αραγε θα ξαναχορεψει για τους γκριζους λυκους;
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Παρ 09 Οκτ 2009, 20:30

Divine Sinner έγραψε:
φυσικα. το εξωτερικων το κραταει για τον εαυτο του. αραγε θα ξαναχορεψει για τους γκριζους λυκους;

Για Γκρίζους δεν ξέρω αλλά μαζί με τον σκοπιανό θα είναι από τους πρώτους, συγνώμη, ο πρώτος ξένος που θα συναντήσει το αγόρι μας :D .

Υ.Γ. Α, μην το ξεχάσω κιόλας. Οι μουσουλμάνοι προχθές ή παρα-προχθές ανακίνησαν το θέμα του τεμένους που καθυστερεί!!! ( :thumbsdown: ...μην ακούσω κανέναν κακό να επαναλαμβάνει αυτό που λέει ο λαός "βρήκαν κώλο και πλάκωσαν και οι γύφτοι''....)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Οκτ 2009, 20:31

Σύλβια...
Ειδικα ο Καρατζαφερης κολυμπα στην νεοταξιλα.Θα το συζητησουμε πιστευω καποια αλλη στιγμη γιατι ειναι περιπλοκο θεμα.
:conf:
Εντάξει, δε θα'φτανα ως εκεί... Από την παραταξίλα που βρωμάει (χάριν της οποίας έκανε πολλά γαργάρα) μέχρι να τον πούμε νεοταξίτη... θέλει πολύ "ακραίο" σκεπτικό...

Να το συζητήσουμε, όμως, μ'ενδιαφέρει. Σε ξέχωρο τόπικ, μη "χαθεί" εδώ μέσα.

Ειναι πολυ περισσοτερα που πολυς κοσμος δεν γνωριζει για την "νεοταξιλα" οπως ονομαζεται εδω μεσα οι οποια εχει δυο ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΣΚΕΛΗ.

Η "νεοταξίλα" είναι όρος δικός μου όχι ολωνών εδώ μέσα.
Περιμένω τους δρόμους/σκέλη.
ειχατε την αντυπωση πως η νεα ταξη πραγματων ειναι τοσο χαζη που θα λανσαρε ενα μοντελο διακυβερνησης και διαχειρισης του Κοσμου;
Έχει ήδη αρχίσει να το λανσάρει ανοιχτά στη μέκα της νεοταξίλας, ήτοι ΗΠΑ.
Κι ότι γινεται εκεί, καταλήγει κι εδώ κάποια στιγμή. Κι αν δείχνει πιο φτιασιδωμένη μούρη το γουρούνι, ξέρουμε πως όλα την ίδια μούρη έχουν.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Σάβ 10 Οκτ 2009, 14:20

conf:
Εντάξει, δε θα'φτανα ως εκεί... Από την παραταξίλα που βρωμάει (χάριν της οποίας έκανε πολλά γαργάρα) μέχρι να τον πούμε νεοταξίτη... θέλει πολύ "ακραίο" σκεπτικό...
Ωραια, ενα βαθυ κομματι της δεξιας παραταξης ηταν παλιοτερα χουντικο.Απο ποιους στηριχτηκε η χουντα και γιατι;Πριν την αναγεννηση στην Ευρωπη τι καθεστωτα εχουμε;Τα μοναρχικα καθεστωτα και τα φεουδα σε ποιο συστημα ανηκουν;Η νεα ταξη πραγματων εξελιχτηκε απο το 17 αιωνα και μετα;Ποιο πριν κυριαρχουσε ενα απροσδιοριστο συστημα διακυβερνησης του κοσμου; Για Ολα αυτα θα μιλησουμε.Στην Νεα ταξη πραγματων υπαρχουν δυο δρομοι.Θα μιλησουμε γιατι δε χτησιμοποιητε πλεον ο παλαιοτερος και που και γιατι αποσπασματικα χρησιμοποιητε ακομα.Ολα αυτα καποια αλλη στιγμη.

Η "νεοταξίλα" είναι όρος δικός μου όχι ολωνών εδώ μέσα.
Περιμένω τους δρόμους/σκέλη.
Ναι αλλα η νεα ταξη πραγματων που ειναι προφανως το ιδιο ειναι γνωστη σε ολους μας.
ειχατε την αντυπωση πως η νεα ταξη πραγματων ειναι τοσο χαζη που θα λανσαρε ενα μοντελο διακυβερνησης και διαχειρισης του Κοσμου;
Έχει ήδη αρχίσει να το λανσάρει ανοιχτά στη μέκα της νεοταξίλας, ήτοι ΗΠΑ.
Κι ότι γινεται εκεί, καταλήγει κι εδώ κάποια στιγμή. Κι αν δείχνει πιο φτιασιδωμένη μούρη το γουρούνι, ξέρουμε πως όλα την ίδια μούρη έχουν.
Οταν εγραψα ενα..εννοουσα(συγνωμη) μονο Ενα;Με ενα μοντελο μονο..θα κυβερνουσε τον κοσμο;Ολα αυτα τα think tanks που επιστρατευει και οι τερατωδεις προσπασθειες για το πασιφανες;Ειναι πολλα περισσοτερα.Οπως δεν επεσε η Κωνσταντινουπολη μονο απο την φυσικη της παρακμη.Παντα υπαρχουν πολλοι παραγοντες,στοχοι,μεθοδοι ,σκοποι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 10 Οκτ 2009, 14:27

Χαίρομαι που σε βλέπω... διαβασμένη.
Διατελώ εν αναμονή της...άλλης στιγμής. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 10 Οκτ 2009, 19:15

Ερώτηση ή μάλλον ερωτήσεις: α) τι διαβατήριο έχει ο Giorgos; β) σε ποιά χώρα έκανε ταξίδι αστραπή 5 ημέρες πριν τις εκολογές το paidi;
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Για τις εκλογές της 4/10/2009

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 02:15

Divine Sinner έγραψε:
συμφωνα με ποια πηγη;Την "Αει κατουρα με αντλια μαζωμενων ουρων;"
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 02:18

Για Γκρίζους δεν ξέρω αλλά μαζί με τον σκοπιανό θα είναι από τους πρώτους, συγνώμη, ο πρώτος ξένος που θα συναντήσει το αγόρι μας :D .

Υ.Γ. Α, μην το ξεχάσω κιόλας. Οι μουσουλμάνοι προχθές ή παρα-προχθές ανακίνησαν το θέμα του τεμένους που καθυστερεί!!! ( :thumbsdown: ...μην ακούσω κανέναν κακό να επαναλαμβάνει αυτό που λέει ο λαός "βρήκαν κώλο και πλάκωσαν και οι γύφτοι''....)[/quote]

Χαζομαρες.Απο οτι ακουσαμε προεκλογικα μιλησε ξεκαθαρα για το ποια σταση θα τηρησει.Ας τον δουμε πρωτα και μετα τον κρινουμε.Γιατι ειναι κακο να εχει τεμενος μια θρησκευτικη ομαδα μεσα στη χωρα μας;Εμεις γιατι εχουμε ορθοδοξες εκκλησιες σε Αμερικη,Αυστραλια,Γερμανια κτλ.Τα δικα μας ,δικα μας κ τα δικα τους δικα μας; Ειναι κακο πραγμα η ανεξιθρησκεια μωρε;Ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sol Invictus την Κυρ 11 Οκτ 2009, 02:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 11 Οκτ 2009, 18:26

συμφωνα με ποια πηγη;Την "Αει κατουρα με αντλια μαζωμενων ουρων;"
Τι εννοεις συμφωνα με ποια πηγη;
ΕΙΝΑΙ ο υπουργος εξωτερικων.
Γιατι ειναι κακο να εχει τεμενος μια θρησκευτικη ομαδα μεσα στη χωρα μας;Εμεις γιατι εχουμε ορθοδοξες εκκλησιες σε Αμερικη,Αυστραλια,Γερμανια κτλ.Τα δικα μας ,δικα μας κ τα δικα τους δικα μας; Ειναι κακο πραγμα η ανεξιθρησκεια μωρε;Ελεος
κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακο να εχουν οι μουσουλμανοι τεμενος. καλυτερα να εχουν ενα τεμενος επισημο. να εχει και μια διακριτικη παρουσια η ΕΥΠ για να μην εχουμε θεματα τρομοκρατιας.
καλυτερα ενα επισημο απο 100 ανεπισημα.
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 18:46

Τι εννοεις συμφωνα με ποια πηγη;
ΕΙΝΑΙ ο υπουργος εξωτερικων.

Eννοω συμφωνα με ποια πηγη χορευε με τους γρκριζους λυκους;
Με την ιστοσελιδα της χρυσης αυγης;
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 11 Οκτ 2009, 19:35

Οι γκριζοι λυκοι ειναι το παρακρατος της τουρκιας (ειναι κοματι του κρατους δηλαδη) οταν χορευει με τους τουρκους ομολογους του ειναι σαν να χορευει με τους γκριζους λυκους...

http://2.bp.blogspot.com/_NF63NJwaIWI/S ... bekiko.jpg
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:02

Divine Sinner έγραψε:Οι γκριζοι λυκοι ειναι το παρακρατος της τουρκιας (ειναι κοματι του κρατους δηλαδη) οταν χορευει με τους τουρκους ομολογους του ειναι σαν να χορευει με τους γκριζους λυκους...

Δηλαδή όταν έρχονται ξένοι αξιωματούχοι στην Ελλάδα και χαιρετιούνται με δικό μας πρωθυπουργό, (είτε ΚΚ ειτε ΓΑΠ), κάνουν χειραψία με χρυσαυγίτες. Οκ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:20

ArEla έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Οι γκριζοι λυκοι ειναι το παρακρατος της τουρκιας (ειναι κοματι του κρατους δηλαδη) οταν χορευει με τους τουρκους ομολογους του ειναι σαν να χορευει με τους γκριζους λυκους...

Δηλαδή όταν έρχονται ξένοι αξιωματούχοι στην Ελλάδα και χαιρετιούνται με δικό μας πρωθυπουργό, (είτε ΚΚ ειτε ΓΑΠ), κάνουν χειραψία με χρυσαυγίτες. Οκ.
Ετσι.Δεν εχουμε καταλαβει κατι πολυ σημαντικο.Οτι ΝΑΙ πρεπει να προασπισουμε τα εθνικα μας συμφεροντα αλλα δεν νομιζω πως ειναι σωστη η λογικη ανακαταληψης εδαφος που μεχρι το 1920 ηταν ελληνικα διοτι αυτο σημαινει ενα και μονο πραγμα.Πολεμικες συγκρουσεις κ πολεμο.Διοτι κανεις κ τιποτα δεν προκειται νας μας τα χαρισει απο την Ε.Ε η της ΗΠΑ.
Απο την αλλη η Τουρκια ειναι ενα βαθυ κρατος με ενα πολυ βαθυτερο παρακρατος και πολυ περισσοτερο θρηκευτικο και εθνικιστικο φονταμεταλισμο.Αυτο τι σημαινει;Οτι καλυτερη τακτικη ειναι η προασπιση των εθνικων μας συμφεροντων οσο καλυτερα γινεται και παραλληλα να προσπαθησουμε μαζι με την εναλλακτικη μεριδα πληθυσμου που υπαρχει και στην Τουρκια ωστε να βρεθουν λυσεις.Βεβαια αυτο ειναι σχεδον ακατορθωτο στη σημερινη Τουρκια.Παρολα αυτα η κυβερνηση Ερντογαν ειναι πολυ πιο μετριοπαθεστερη απο παλαιοτερες κυβερνησεις οπως εκεινη της Τσιλερ και του Ετσεβιτ.Δεν μπορουμε να περιμενουμε ομως πολλα πραγματα καθως υπαρχουν πολυ ισχυροι αλλοι παραγοντες .εξωτερικοι κ εσωτερικοι που δημιουργουν την εξωτερικη πολιτικη της χωρας αυτης.Το οτι χορευε ο ΓΑΠ με τον τοτε υπουργο δε σημαινει ουτε οτι τον ερωτευτηκε ,ουτε οτι θα του παραχωρουσε τιποτα.Μια ολοκληρη κυβερνηση δεν ειναι "γκριζοι λυκοι" κι αληθεια οταν εμεις θεωρουμε τους πολιτικους μας "εθνοπροδοτες" τι σκεφτονται Τουρκοι εθνικιστες η ακομα κι οι γκριζοι λυκοι οταν βλεπουν ζεμπεκιες πολιτικων δικων μας με δικου τους;Μηπως το ιδιο πραγμα που σκεφτομαστε κι εμεις;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:29

Το οτι χορευε ο ΓΑΠ με τον τοτε υπουργο δε σημαινει ουτε οτι τον ερωτευτηκε ,ουτε οτι θα του παραχωρουσε τιποτα.
Εντάξει δεκτό. Αλλά ήταν ανάγκη να στεφανώσει και τον τάφο του Κεμάλ;
Κι αυτός κι ο Κώστας;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:35

sylvia έγραψε:
ArEla έγραψε:

Επισης η φωτογραφια που επιστρατευσες για να επανανπαραγεις την χρυσαυγιτικη προπαγανδα γνωριζεις ποιους εμπεριεχει μεσα;
Πισω απο τον Γαπ βλεπουμε τους Ανδροικο Παπανδρεου(ο μικροτερος αδερφος του ΓΑΠ),αλλοι δυο ελληνες που γνωριζω, ο ενας ειναι προσωπικη φρουρα του ΓΑΠ κ ο αλλος ανηκει στην στενη του ομαδα ανθρωπων που διαχειριζονται θεματα μμε.Αρκετα αγνωστα προσωπα δλδ οχι υψηλα υφισταμενα προσωπα της Τουρκικης κυβερνησης κι απο οτι βλεπω ο ενας ειναι ο Ετσετ Εκιρ μια προσωπικοτητα που εχει σχεση με τον νυν πρωθυπουργο Ερντογαν και ειναι τουρκος ειρηνιστης,ειναι διπλωματης. Ο Συγκεκριμμενος μιλαει αψογα ελληνικα και κατεχει αριστα την ελληνικη γραμματεια.Επειδη στο facebook ημουν μεσα σε group του ΓΑΠ το ατομο αυτο με εκανε add ως φιλο.Στα notes μου εγραφα διαφορα στιχουργηματα μου και γραφηματα.Τα διαβαζε και τα σχολιαζε.Ειναι πολυ δυσκολο κατω απο αυτες τις συνθηκες να χορεψει ο τοτε υπουργος Εξωτερικων;
Επισης, αυτο περι ζεμπεκιων κ χορων ειπε προσφατα και η..Παπαρηγα (πριν καποιους μηνες) στην Βουλη οπου ελαβε την απαντηση "Μη κανετε το αριστερο ψαλτη της δεξιας" Συσωμο ενα κομματι της βαλσαμωμενης αριστερας κ της ακροδεξιας ακομα μιλαει γιαυτα χωρις στοιχεια με μια εικονα οπως η παραπανω η οποια μου θυμιζει το φυλλαδιο που εκδοθηκε και αποσυρθηκε επειτα απο καταγγελια που εγραφε πως ο ΓΑΠ ειναι Τουρκολαγνος,πως ειναι αθεος,πως νεος επαιρνε ναρκωτικα και πως ειναι χωρισμενος κι εχει κι ενα γιο απο τον πρωτο του Γαμο.Ελεος κ αηδια..
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:42

ArEla έγραψε:
Το οτι χορευε ο ΓΑΠ με τον τοτε υπουργο δε σημαινει ουτε οτι τον ερωτευτηκε ,ουτε οτι θα του παραχωρουσε τιποτα.
Εντάξει δεκτό. Αλλά ήταν ανάγκη να στεφανώσει και τον τάφο του Κεμάλ;
Κι αυτός κι ο Κώστας;
Προφανως βρεθηκε σε μια ευρυτερη εκδηλωση και ειχε υποχρεωση να το κανει για δυο λογους.
Πρωτον γιατι αν δεν το εκανε η Τουρκικη πλευρα θα μιλουσε για ελληνικο εθνικισμο και ακαμψια.Οπως κι εμεις αν ο Ερντογαν δε δεχοταν κατι παρομοιο θα μιλουσαμε για "τουρκικα αγυριστα κεφαλια και για..σκυλια" ετσι οπως το λεμε εδω.. :cool:
Δευτερον γιατι με αυτον τον τροπο δειχνει πως το παρελθον γραφτηκε απο ελληνες και τουρκους που ζουσαν εκεινη την εποχη και πως εμεις πρεπει να κανουμε ενα βημα μπροστα.Αλλωστε και ο πρωθυπουργος της Τουρκιας ηρθε σε επαφη μ ετο φαναρι κι στο παρελθον εκφραστηκε διαφορετικα.Θα μου πεις και τι γινεται με ολους αυτους που εχασαν περιουσιες ,δικους τους η της ζωες τους με τον Κεμαλ;Ολον αυτον τον κοσμο που πονεσε και η χωρα που πονεσε απο ολο αυτο;Θα σου πω πως εχεις δικαιο αλλα σκεψου και πως ο Βενιζελος εφτασε ως την Προυσα κι ακομα παραπερα και προφανως εκανε τα ιδια.
Μαρεσει η ιστορια της κριτικης κι οχι να γραφει καθε λαος την δικη του.Καταλαβαινω τα σημεια σου,ομως ειμαστε στο 21 αιωνα ας δουμε και μια φορα το δασος..
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:48

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν ο ΓΑΠ ειναι αθεος .ουτε η οικογενιακη του κατασταση.
Οταν χορεψε ο ΓΑΠ το παιξαν ολα τα καναλια. ολα αυτα εγιναν τοτε στα πλαισια της Ελληνο τουρκικης φιλιας.
Επισης η φωτογραφια που επιστρατευσες για να επανανπαραγεις την χρυσαυγιτικη προπαγανδα
Δεν ασχολουμε με την χρυση αυγη και δεν με αφορα.
Οι γκριζοι λυκοι ειναι κεμαλιστες σε ενα κεμαλικο κρατος ειναι κρατος εν κρατη.
Δεν θεωρω την χρυση αυγη παρακρατος ουτε και το κρατος μας ειναι ναζιστικο. η χρυση αυγη ειναι ενα πολιτικο κομα ναζιστικου προσανατολισμου που βρισκεται υπο ατυπο διωγμο.
μονο οι κουκουλοφοροι την θεωρουν παρακρατος οι οποιοι τα σπανε με την ανοχη της αστυνομιας.
Δηλαδη οι παρακρατικοι κουκουλοφοροι λενε για ενα κομα οτι ειναι παρακρατικο...
Οτι ΝΑΙ πρεπει να προασπισουμε τα εθνικα μας συμφεροντα αλλα δεν νομιζω πως ειναι σωστη η λογικη ανακαταληψης εδαφος που μεχρι το 1920 ηταν ελληνικα διοτι αυτο σημαινει ενα και μονο πραγμα.Πολεμικες συγκρουσεις κ πολεμο.
καποτε η Ελλαδα εφτανε μεχρι τη λαμια. τι λες να φτασαμε ως τον εβρο με την φιλια προς τους γειτονες ή με πολεμο;
Μια ολοκληρη κυβερνηση δεν ειναι "γκριζοι λυκοι" κι αληθεια οταν εμεις θεωρουμε τους πολιτικους μας "εθνοπροδοτες" τι σκεφτονται Τουρκοι εθνικιστες η ακομα κι οι γκριζοι λυκοι οταν βλεπουν ζεμπεκιες πολιτικων δικων μας με δικου τους;Μηπως το ιδιο πραγμα που σκεφτομαστε κι εμεις;
Παρ ολες τις ζεμπεκιες τους μια χαρα κανουν παραβιασεις και μια χαρα αδιαλακτοι ειναι οι τουρκοι.
λυπαμαι αλλα σε αυτον τον χορο εμεις ειμαστε η νταμα και οι τουρκοι οι καβαλιεροι...
Άβαταρ μέλους
Sol Invictus

Δημοσίευση από Sol Invictus » Κυρ 11 Οκτ 2009, 20:49

Αυτην την στιγμη ακουω στις ειδησεις οτι η Τουρκια θα αναγνωρισει τη γενοκτονια των Αρμενιων.Η αντιπολιτευση εχει διαφορετικη γνωμη και σταση.Το 2012 ειναι εδω.Σπανε οι φραγμοι. :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”