Δεν πειράζει, εις στο επανιδείν...

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Σύμφωνα με τη ΧΑ τέσσερις θιγμένοι έκαναν μήνυση, αλλά την απέσυραν. Συνεπώς ουδέποτε έγινε δίκη, συνεπώς ουδέποτε υπήρξε καταδικαστική απόφαση εναντίον του Κουρή, συνεπώς ουδέποτε αποδείχτηκε δικαστικά η πλαστότητα του εγγράφου. Γι' αυτό και ουδέποτε ο Μιχαλολιάκος έδειξε κάποια δικαστική απόφαση για αυτή την υπόθεση, όταν του το ζήταγαν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι χρυσαύγίτες.Το έγγραφο αυτό εμφανίστηκε το πρώτον το 1984 στην εφημερίδα Αυριανή, όταν ο εκδότης της εφημερίδος μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ήταν αρχηγός της νεολαίας ΕΠΕΝ. Κατόπιν μηνύσεως που υπεβλήθη από τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, από τον Γρηγόριο Μιχαλόπουλο, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τον Πολύδωρο Δάκογλου, ο υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο της εφημερίδος Αυριανή τότε Γαβριελάτος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κατόπιν συγγνώμης, η οποία υπήρξε, απεσύρθη η μήνυση
Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όλοι οι προαναφερόμενοι! Γιατί τώρα κάποιοι από αυτούς σήμερα σιωπούν είναι δικό τους θέμα.

angiegr έγραψε:μπραβο οι γερμανοι
γαμ...σαν οι παπουδες τους και τωρα χειροκραταν τα εγγονια τους
μπραβο μπραβο
angiegr έγραψε:x*****ε για τον τυπο που έφαγε ξύλο και είχε και την ελληνική σημαία σαν τατουάζ. .

4. Σχετικά με τον αρχηγό μου Νικ. Μιχαλολιάκο και το
χαλκευμένο έγγραφο με το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η λάσπη
εναντίον αυτού καί της οικογένειας του, θα αποκαλυφθεί
στο τελος μέσα από τις δικαστικές αίθουσες η πλεκτάνη και οι
ένοχοι θα τιμωρηθούν καταλλήλως.

λέει πολλά για το πόσο σχετικός είναι..Εγώ σας είπα να πιάσετε τον Βορίδη που από ότι ξέρω είναι πολύ καλός γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου,
Ούτε αυτά δεν ξέρεις καλά.Μην ξεχνάμε ακόμη ότι παρά τις κόντρες του 99, λίγο καιρό αργότερα όλοι είχαν βρει στέγη στο ΛΑΟΣ με τη Χ.Α να έχει τέσσερα μέλη της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη για τις νομαρχιακές, άσχετα αν μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές αποχώρησαν
Μήπως και για αυτό έκανε μήνυση ο Μιχαλολιάκος; Δεν νομίζω. Αλλωστε για τις σχέσεις ΧΑ και κράτους έχουν μιλήσει κατά καιρούς αρχηγοί αστυνομίας και υπουργοί δημοσίας τάξεως.Όσο για το έγγραφο που είχε δημοσιευθεί στα "ΝΕΑ",επρόκειτο για κατασκευασμένο δελτίο της ΕΛΑΣ που είναι για γέλια και για κλάμματα
Ο Βορίδης είναι γνώστης της υπόθεσης του εγγράφου!!!"
χαχαχαχαχ... οκ... ότι πεις Ιφικράτη...
Δεν είπα ότι προσχώρησε και τον «λίγο καιρό αργότερα» τον προσδιορίζω όταν αναφέρω τις νομαρχιακές εκλογές.Η Χ.Α δεν προσχώρησε ποτέ στον ΛΑ.Ο.Σ, όπως προσχώρησαν άλλα κόμματα του χώρου. Είχαν απλά συνεργαστεί προσωρινά στα πλαίσια των νομαρχιακών εκλογών του 2002 (3 χρόνια μετά το 1999, και όχι "λίγο καιρό αργότερα", όπως λες).
Η Χρυσή Αυγή είχε αποσύρει την υποστήριξη της στον Καρατζαφέρη, μια εβδομάδα άντε δέκα μέρες το πολύ πριν τις εκλογές, όταν ο ΛΑάρχης έκανε τη δήλωση πως έχει Εβραίους, τσιγγάνους και ομοφυλόφιλους στο ψηφοδέλτιο του. Οσον αφορά τους τέσσερις υποψήφιους της είχαν τυπωθεί ήδη τα ψηφοδέλτια και δεν γινότανε να διαγραφούν. Η Χ.Α είχε καλέσει τα μέλη της να μην ψηφίσουν τον Καρατζαφέρη, ουσιαστικά δηλαδή τους είχε αποσύρει.Και οι 4 υποψήφιοι της Χ.Α δεν αποχώρησαν από τις νομαρχιακές. Συμμετείχαν κανονικά. Απλά οι σχέσεις Χ.Α-ΛΑ.Ο.Σ είχαν ήδη ψυχρανθεί 2-3 εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Γνωρίζεις ποιος είναι ο Φασιστοφάγος;Εκτός και αν είναι κάποιος ημιπαράφρων γνωστότατος φασιστοφάγος

Καλά... ότι πεις....Ο Βορίδης γνωρίζει πολύ καλά και όχι μόνο για το έγγραφο. Από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο σχετικός είσαι.
Δεν μίλησα για "εμπειρογνώμονες" (...) 'Αλλο πράγμα είπα.. Ξαναδιάβασέ το και ξαναέλα.Εσύ άλλωστε, είχες ισχυριστεί ότι είχε αποδειχτεί δικαστικά πως είναι πλαστό το έγγραφό και μετά, έλεγες πως απλά έτσι σου είπαν κάποιοι δικοί σου εμπειρογνώμονες.
Μην το κουράζεις άδικα. Είπες:Δεν είπα ότι προσχώρησε και τον «λίγο καιρό αργότερα» τον προσδιορίζω όταν αναφέρω τις νομαρχιακές εκλογές.
Δεν "είχαν βρει όλοι στέγη" όπως ατυχώς είπες.Μην ξεχνάμε ακόμη ότι παρά τις κόντρες του 99, λίγο καιρό αργότερα όλοι είχαν βρει στέγη στο ΛΑΟΣ με τη Χ.Α να έχει τέσσερα μέλη της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη για τις νομαρχιακές
Η Χ.Α είχε καλέσει τα μέλη της να μην ψηφίσουν τον Καρατζαφέρη, ουσιαστικά δηλαδή τους είχε αποσύρει.
Κοίτα.. ο κόσμος είναι μικρός.Γνωρίζεις ποιος είναι ο Φασιστοφάγος;
Πάντα διακρινόσουν για αυτό το λεπτό χρυσαυγίτικο χιούμορ.Για να είσαι τόσο σίγουρος, φαίνεται ότι μάλλον εσύ "σχετίζεσαι με τον Βορίδη"...
Μήπως έγραψες...«επειδή έτσι έχω ακούσει και από ανθρώπους έμπειρους και σχετικούς με το θέμα». Αν οι έμπειροι και οι σχετικοί με το θέμα, δεν μπορούν να αποκληθούν και ως εμπειρογνώμονες, τότε ποιοι μπορούν;Δεν μίλησα για "εμπειρογνώμονες" (...) 'Αλλο πράγμα είπα..
Ο Σοφιανόπουλος δεν είχε προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ; Εννοώ τον Σοφιανόπουλο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος ναι μεν δεν είχε προσχωρήσει, αλλά είχε συνεργασία. Κοινώς ήτανε κάτω από το ίδιο κεραμύδι του Καρατζαφέρη.Τότε, το 2002, ούτε η Χ.Α, ούτε το Ελληνικό Μέτωπο, ούτε η Εθνική Συμμαχία είχαν προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ.
Η ανακοίνωση της Χ.Α ήταν ξεκάθαρη και μάλιστα, τέλειωνε με την προειδοποίηση ότι στη Χ.Α δεν θα γίνουν δεκτές αργότερα δηλώσεις μετανοίας. Αν τώρα εσύ τη κρίνεις επιφανειακή είναι δικό σου θέμα.Η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική, παρά την τότε επιφανειακή δήλωση της Χ.Α ότι δεν συμμετέχει στις νομαρχιακές
Ανεπανάληπτο χιούμορ από έναν εξπέρ του είδους.Μπορεί βέβαια να ξέρεις καλύτερα. Ήσουνα τότε στην Χ.Α;
Τρελογιατρέ μου εσύ !!! Αντε σου εύχομε σύντομα διορισμό στο Δαφνί, θα βρεις εκεί και άλλους Χίτλερ, Ναπολέωντες και ότι γουστάρεις.Τα ψυχολογικά προβλήματα και τα ψυχοσωματικά απωθημένα ωθούν πολλούς σε πράξεις φαινομενικά ακατανόητες.
Όχι,δεν έκανε. Άλλωστε,υποτίθεται ότι το έγγραφο που..."διέρρευσε"(;) στα ΝΕΑ υποτίθεται πως ήτανε "απόρρητο" απο ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ. Κοινώς,και στα δικαστήρια να πας..."ψάξε να βρεις τι κρύβει ο άνεμος"...Iφικράτης έγραψε:Μήπως και για αυτό έκανε μήνυση ο Μιχαλολιάκος; Δεν νομίζω. Αλλωστε για τις σχέσεις ΧΑ και κράτους έχουν μιλήσει κατά καιρούς αρχηγοί αστυνομίας και υπουργοί δημοσίας τάξεως.Όσο για το έγγραφο που είχε δημοσιευθεί στα "ΝΕΑ",επρόκειτο για κατασκευασμένο δελτίο της ΕΛΑΣ που είναι για γέλια και για κλάμματα

Στην προκειμένη περίπτωση, εμπειρογνώμονες θα λέγονταν αν ήταν τεχνοκράτες εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ή την αυθεντικότητα ενός εγγράφου.Μήπως έγραψες...«επειδή έτσι έχω ακούσει και από ανθρώπους έμπειρους και σχετικούς με το θέμα». Αν οι έμπειροι και οι σχετικοί με το θέμα, δεν μπορούν να αποκληθούν και ως εμπειρογνώμονες, τότε ποιοι μπορούν;
Πάλι καλά που διόρθωσες το ανεκδιήγητο "όλοι είχαν βρει στέγη στον ΛΑ.Ο.Σ" , και είπες μόνο για τον Σοφιανόπουλο.Ο Σοφιανόπουλος δεν είχε προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ; Εννοώ τον Σοφιανόπουλο και τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος ναι μεν δεν είχε προσχωρήσει, αλλά είχε συνεργασία. Κοινώς ήτανε κάτω από το ίδιο κεραμύδι του Καρατζαφέρη.
Δεν την κρίνω εγώ επιφανειακή. Τα γεγονότα την έκριναν έτσι.Η ανακοίνωση της Χ.Α ήταν ξεκάθαρη και μάλιστα, τέλειωνε με την προειδοποίηση ότι στη Χ.Α δεν θα γίνουν δεκτές αργότερα δηλώσεις μετανοίας. Αν τώρα εσύ τη κρίνεις επιφανειακή είναι δικό σου θέμα.
Μπορείς να υποθέσεις ότι θες. Ας το αφήσουμε εδώ προς το παρόν.Οσον αφορά τον Φασιστοφάγο υποθέτω ότι από αυτά που έγραψες δεν τον γνωρίζεις προσωπικά, απλά έχεις δει τι κατά καιρούς γράφει στο ιντυμίντια και έβγαλες τα συμπεράσματά σου.
Ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι δηλαδή που επικαλέστηκες δεν εξειδικευμένοι, ώστε να να αναγνωρίζουν αν ένα έγγραφο είναι πλαστό. Ηταν έμπειροι και σχετικοί με το θέμα, αλλά όχι και ειδικοί περί αυθεντικότητας ενός εγγράφου που είναι το θέμα μας.Στην προκειμένη περίπτωση, εμπειρογνώμονες θα λέγονταν αν ήταν τεχνοκράτες εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ή την αυθεντικότητα ενός εγγράφου.
Οι άνθρωποι δεν είναι κάτι τέτοιο
Καλά τώρα ο Καρατζαφέρης σας έχει χώσει στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ, όπως ο ίδιος και τα στελέχη - παπαγαλάκια του δηλώνουν.Άλλο πράγμα η πρόσκαιρη συνεργασία και άλλο η προσχώρηση και η συγκατοίκηση κάτω από το ίδιο κεραμύδι..
Αν ρωτήσεις κάποιον Χρυσαυγίτη θα σε παραπέμψει στην ανακοίνωση. Με αυτά, όμως, που υποστηρίζεις ουσιαστικά εννοείς ότι οι άνθρωποι που φωνάζουν «Αίμα - Τιμή» είναι τόσο άτιμοι που άλλα λένε στις ανακοινώσεις τους και άλλα κάνουν.Δεν την κρίνω εγώ επιφανειακή. Τα γεγονότα την έκριναν έτσι.

Ουφ... Μετά την αποτυχημέμνη απόπειρα διαστρέβλωσης της λέξης "εμπειρογνώμονας", συνεχίζεις να επιμένεις...Ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι δηλαδή που επικαλέστηκες δεν εξειδικευμένοι, ώστε να να αναγνωρίζουν αν ένα έγγραφο είναι πλαστό. Ηταν έμπειροι και σχετικοί με το θέμα, αλλά όχι και ειδικοί περί αυθεντικότητας ενός εγγράφου που είναι το θέμα μας.
Ουδεμία σχέση με το θέμα. Μην σπεκουλάρεις αδίκως.Καλά τώρα ο Καρατζαφέρης σας έχει χώσει στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ, όπως ο ίδιος και τα στελέχη - παπαγαλάκια του δηλώνουν.
Προφανώς εσύ θα έχεις ρωτήσει αρκετούς και θα ξέρεις...Αν ρωτήσεις κάποιον Χρυσαυγίτη θα σε παραπέμψει στην ανακοίνωση. Με αυτά, όμως, που υποστηρίζεις ουσιαστικά εννοείς ότι οι άνθρωποι που φωνάζουν «Αίμα - Τιμή» είναι τόσο άτιμοι που άλλα λένε στις ανακοινώσεις τους και άλλα κάνουν.
Μπορείς να ρωτήσεις την Αρέλα αν ξέρω και μάλιστα προσωπικά όχι από τα γραφόμενα στο ιντερνέτ ένα μέλος της Χ.Α.Προφανώς εσύ θα έχεις ρωτήσει αρκετούς και θα ξέρεις...
Αν είναι να ξεπουλάνε τόσα εύκολα θέσεις και στάσεις και άλλα να ανακοινώνουν και άλλα να πράτουν για λίγα επιπλέον ψηφαλάκια σε νομαρχιακές εκλογές, τότε που και να διακηβεύονταν μεγαλύτερα συμφέροντα.Όσον αφορά τις ανακοινώσεις της Χ.Α, από την στιγμή που κάποιος σχηματισμός εμπλέκεται στην πολιτική, πρέπει να κινηθεί και αναλόγως. Δεν είμαι πάντως σε θέση να γνωρίζω το σκεπτικό των αακοινώσεων της Χ.Α.
Το ίδιο ισχύει για σένα σχετικά με τη συμμετοχή του Βορίδη, του Πλεύρη, του Βελόπουλου σε ένα 10000% άστικο κόμμα, συγκάτοικο πλέον στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ σύμφωνα με τον αρχηγό του. Πάντως από ότι θυμάμε δεν πανηγύριζα εγώ για την είσοδο του Κοροβέση και του Κουράκη στη βουλή, κάποιοι άλλοι έκαναν χαρές και έλεγαν πως θα τρέμουν τώρα οι δημοκράτες και οι αντιρατσιστές.Όπως υποθέτω και εσύ δεν θα είσαι σε θέση να απολογηθείς για την συμμετοχή ενός αναρχικού, του Κοροβέση, σε ένα 1000% αστικό κόμμα, σε εκλογές και στο ναό της αστικής πλουτοδημοκρατίας το κοινοβούλιο..

Επειδή εύκολα "ξεχνάς" να σου θυμίσω ότι εξαρχής είχα πει για:Κάσσανδρε παίζεις με τις λέξεις και επί της ουσίας μηδέν. Στην αρχή είπες σκέτο «έμπειροι και σχετικοί με το θέμα» και μετά διευκρίνησες πως δεν ήταν εξειδικευμένοι στο να εξακριβώνουν την πλαστότητα ενός εγγράφου.
Δεν έφτασε στα δικαστήρια;;;;;;;;Οσον αφορά το έγγραφο δεν γνωρίζω αν είναι πλαστό ή, αυθεντικό, αλλά η στάση του Μιχαλολιάκου που ενώ δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια και ισχυριζότανε πως είχε δικαιωθεί, κάτι δείχνει.
Αυτό δεν λέει κάτι, διότι λίγο πολύ το 90% των Ελλήνων (από τα 40-45 και κάτω) έχουν γνωρίσει κάποτε ένα μέλος της Χ.Α. Αλλά τέλοσπάντων.Μπορείς να ρωτήσεις την Αρέλα αν ξέρω και μάλιστα προσωπικά όχι από τα γραφόμενα στο ιντερνέτ ένα μέλος της Χ.Α.
Το ότι ψήφισα ΛΑ.Ο.Σ στις προηγούμενες εκλογές, δεν λέει απολύτως τίποτα, ούτε βεβαίως σημαίνει ότι εμπιστευόμουν τον χοντρό (όπως είχα πει επανειλημμένως). Άλλωστε η άποψή μου για την κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι σαφής και χιλιοειπωμένη. Αντιθέτως εσύ, ποτέ δεν ξεκαθάρισες την θέση σου.Το ίδιο ισχύει για σένα σχετικά με τη συμμετοχή του Βορίδη, του Πλεύρη, του Βελόπουλου σε ένα 10000% άστικο κόμμα, συγκάτοικο πλέον στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ σύμφωνα με τον αρχηγό του. Πάντως από ότι θυμάμε δεν πανηγύριζα εγώ για την είσοδο του Κοροβέση και του Κουράκη στη βουλή, κάποιοι άλλοι έκαναν χαρές και έλεγαν πως θα τρέμουν τώρα οι δημοκράτες και οι αντιρατσιστές
Εχουμε γεμίσει τρεις σελλίδες και ακόμη να πάρω απάντηση πότε έγινε αυτή η δίκη. Κι άντε δεν έχεις τη δικογραφία, ούτε την απόφαση. Μήπως υπάρχει έστω η ανακοίνωση της Χ.Α για αυτή τη δίκη; Κάτι ρε παιδί μου που να διαψεύδει τον ισχυρισμό μου, ότι ποτέ ο Μιχαλολιάκος δεν κινήθηκε δικαστικά και ότι για το Σοφιανόπουλο έλεγε πως απέσυρε τη μήνυση γιατί δεν έβγαζε άκρη. Εννοείται ότι «έτσι μου είπαν έμπειροι και ειδικοί» μπορεί να πείθει κανέναν πιτσιρικά, αλλά θα γελάει ο κόσμος αν το πεις παραέξω.Δεν έφτασε στα δικαστήρια;;;;;;;;
Και η δίκη με τον Σοφιανόπουλο που έγινε; Στην λαϊκή;
Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχω αντίγραφο της δικογραφίας... ούτε φωτοτυπία της απόφασης...
Βγάλαμε πάλι το ασφαλίτικο υφάκι. Ετσι είναι το χούι δεν κόβεται. Σιγά μην σου δώσω και λογαριασμό για το τι είναι και τι δεν είναι.Αφού ξέρεις (κάτι διόλου απίθανο), για να σε ρωτήσω:
Πρώην ή νυν;
Μέλος ή στέλεχος;
Αρσενικού ή θηλυκού γένους;
Ναι, αυτό είναι ακόμη πιο ωραίο. Πήραν κάτι υπογλώσσια οι «ανθέλληνες, αντιφασίστες και οι αντιρατσιστές» από τους συγκάτοικους της πολυκατοικίας της ΝΔ, τι να σου πω;ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!
Προς ανθέλληνες, αντφασίστες, αντιρατσιστές κτλ:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ"

Υπάρχει σχετική αναφορά στην εφημερίδα της Χ.Α, στις πρώτες σελίδες. Όχι, δεν θυμάμαι την ημερομηνία. Μπορείς να ψάξεις στο αρχείο τύπου και να την βρεις. Γύρω στο 2003 είναι, αν θυμάμαι καλά. Δημοσιογράφος είσαι... ψάξτο..Εχουμε γεμίσει τρεις σελλίδες και ακόμη να πάρω απάντηση πότε έγινε αυτή η δίκη. Κι άντε δεν έχεις τη δικογραφία, ούτε την απόφαση. Μήπως υπάρχει έστω η ανακοίνωση της Χ.Α για αυτή τη δίκη; Κάτι ρε παιδί μου που να διαψεύδει τον ισχυρισμό μου, ότι ποτέ ο Μιχαλολιάκος δεν κινήθηκε δικαστικά και ότι για το Σοφιανόπουλο έλεγε πως απέσυρε τη μήνυση γιατί δεν έβγαζε άκρη.
Είχα πει κάτι για τον Κουρή;Παρατήσαμε βλέπω ότι την άποψη ότι ο Μιχαλολιάκος είχε δικαιωθεί σε δίκη με τον Κουρή και περάσαμε στο Σοφιανόπουλο
Επαναλαμβάνεσαι, άνευ ουσίας, αλλά γιατί δεν βλέπεις την υπόθεση και από την άλλη άλλη πλευρά;Δηλαδή 20 χρόνια από τότε που είχε δημοσιευτεί το έγγραφο και σε όλο αυτό το διάστημα ο φύρερ της Χ.Α και τα παπαγαλάκια του λέγανε πως είχε και καλά δικαιωθεί εναντίον του Κουρή. Κάποια στιγμή βέβαια, που αναγκάστηκαν να βγάλουν ανακοίνωση δεν μπορούσαν να πουν τέτοια ψέμματα και ισχυρίστηκαν πως ναι μεν είχαν κάνει μηνύσεις, αλλά τις απέσυραν
Ασφαλίτικο υφάκι;;; χαχαχαχαχαχαΒγάλαμε πάλι το ασφαλίτικο υφάκι. Ετσι είναι το χούι δεν κόβεται. Σιγά μην σου δώσω και λογαριασμό για το τι είναι και τι δεν είναι.
Εσείς, σαν πολιτικός χώρος, ωρυόσασταν πριν τις εκλογές για τον "φασιστικό" κίνδυνο που εξέφραζε ο ΛΑ.Ο.Σ. Οπότε μετά την είσοδο των "φασιστών" (λέμε τώρα... θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μπάλμπο και του Φαρινάτσι), στην βουλή, σκέφτηκα ότι τα υπογλώσσια θα σας κάνουν καλό.Ναι, αυτό είναι ακόμη πιο ωραίο. Πήραν κάτι υπογλώσσια οι «ανθέλληνες, αντιφασίστες και οι αντιρατσιστές» από τους συγκάτοικους της πολυκατοικίας της ΝΔ, τι να σου πω;
Δεν μου απάντησες.Δημοκράτης βέβαια και να μην είναι αντιφασίστας δεν γίνεται, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.