κι όλα τα ίδια μένουν......
Deja vu καταστάσεις στα νήματα αυτά....

το ένα δεν αναιρεί το άλλοOTTO έγραψε:Αρκούδε ξέρεις πώς βρήκε τα 600 ο Σώρρας;

OTTO έγραψε:Αρκούδε ξέρεις πώς βρήκε τα 600 ο Σώρρας;
Αν και η σειρά που μπήκαν τα δυο αυτά ποστ δεν είναι αυτή που τα βάζω εγώDread έγραψε:Όλα τριγύρω αλλάζουνε....
κι όλα τα ίδια μένουν......
Deja vu καταστάσεις στα νήματα αυτά....![]()

Ειλικρινά, εγώ αν ήμουν υποστηρικτής του Σώρρα για τον οποιονδήποτε λόγο, τουλάχιστον θα παραδεχόμουν ότι η συγκεκριμένη δίκη ήταν μια άθλιότητα που δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί της και δεν αξίζει να την προβάλλουμε, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε αντίλογος!!!arkoudos έγραψε:ποσός με ενδιαφέρει αν εμφανίστηκε ο μπουμπούκος ή αν χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ...
αν εμφανιζόνταν τι θα γίνονταν δηλαδή; θα άλλαζε την απόφαση του δικαστηρίου; όπα ρε ... τόσο γαμάο ειναι ο τύπος; δεν του φαίνεται ....

Ποιο δηλαδή; Τη μία λέει ότι τα 600 είναι μέρος των 3 τρις από τα αμερικάνικα ομόλογα που τα έδωσε πουλώντας (!!!) απολλώνεια τεχνολογία στον εχθρό!arkoudos έγραψε:το ένα δεν αναιρεί το άλλο
Του χρόνου του κούκου δηλαδή.ας απαντησει ο σωρρας σε αυτο
Πολύ απλά διότι συνεργάζονται με τον Σώρρα στο πλαίσιο της αποσυντόνισης του κόσμου (και μάλλον όχι μόνο). Απόδειξη η στάση του Γεωργιάδη. Μόλις πήρε εντολές το βούλωσε.λογαριασμός υπάρχει ;
αν ναι γιατι δεν τον χρησιμοποιούν οι κυβερνώντες ; αν όχι , γιατι δεν μας το λενε εμπεριστατωμένα και οχι με γενικολογιες και αφορισμούς και γιατι δεν ασχολειτε ο εισαγγελεας με τον σωρρα και την END ;

το ότι δεν υπήρχε αντίλογος δεν ευθύνεται ο Σωρρας.OTTO έγραψε:
Ειλικρινά, εγώ αν ήμουν υποστηρικτής του Σώρρα για τον οποιονδήποτε λόγο, τουλάχιστον θα παραδεχόμουν ότι η συγκεκριμένη δίκη ήταν μια άθλιότητα που δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί της και δεν αξίζει να την προβάλλουμε, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε αντίλογος!!!
OTTO έγραψε:1) Ο Γεωργιάδης νομίμως δεν παρουσιάστηκε στη δίκη, διότι δεν έκανε μήνυση, αλλά μηνυτήρια αναφορά. Όμως αυτό δείχνει ότι έκανε τη μηνυτήρια αναφορά απλά και μόνο για να υπάρξει η δίκη. Όχι γιατί πραγματικά ήθελε να καταδικαστεί ο Σώρρας. Μέγας υποκριτής και επι της ουσίας (στο είναι, όχι στο φαίνεσθαι) υποστηρικτής του Σώρρα ο Γεωργιάδης.
Αυτό σηκωνει πολλές ερμηνειες.OTTO έγραψε:Αν εμφανιζόταν θα άλλαζε η απόφαση του δικαστηρίου; Το θέμα είναι να υπήρχε αντίλογος, διότι αν έκανε ό,τι έκανε ο Δαραβίγκας, τι νόημα έχει.
2) Ο Δαραβίγκας από κατήγορος, έγινε μάρτυρας υπεράσπισης του Σώρρα. Μάλιστα όπως είπε στην ΕΛ.ΩΡΑ με το πέρας της δίκης, ομολόγησε πως ουδέποτε ήθελε να κατηγορήσει τον Σώρρα, αλλά συμμετείχε στη μήνυση μόνο και μόνο για να τον στηρίξει!!!
Και εσύ αντί να αρχίσεις τις σφαλιάρες τον Δαραβιγκα κατηγορείς τον Σωρρα.OTTO έγραψε:Συνεπώς οφείλετε πρώτα να παραδεχτείτε ότι δίκες χωρίς αντίλογο δεν είναι δίκες.
Να ρωτάει ο δικαστής τον κατήγορο και αυτός να λέει ότι δεν κατηγορεί τον κατηγορούμενο. Εμετικές γελοιότητες και αθλιότητες.

Πότε στην ευχή είπα εγώ ότι ευθύνεται ο Σώρρας που δεν υπήρχε αντίλογος;ION 4ever έγραψε: το ότι δεν υπήρχε αντίλογος δεν ευθύνεται ο Σωρρας.
Ότι του ζητήθηκε το κατεθεσε και με το παραπάνω.
Ρε ΙΟΝίτσα, αν έχεις αντεπιχείρημα ρίξτο στο τραπέζι. Το να ρωτάς αν πάω καλά, και να γελάς, χωρίς να τεκμηριώνεις το στραβό της λογικής μου, ειλικρινά, σου αρέσει; Είναι εικόνα αυτή; Περιμένω αντεπιχείρημα αλλιώς θεωρώ ότι δεν απαντάς, και απορώ δηλαδή.OTTO έγραψε:1) Ο Γεωργιάδης νομίμως δεν παρουσιάστηκε στη δίκη, διότι δεν έκανε μήνυση, αλλά μηνυτήρια αναφορά. Όμως αυτό δείχνει ότι έκανε τη μηνυτήρια αναφορά απλά και μόνο για να υπάρξει η δίκη. Όχι γιατί πραγματικά ήθελε να καταδικαστεί ο Σώρρας. Μέγας υποκριτής και επι της ουσίας (στο είναι, όχι στο φαίνεσθαι) υποστηρικτής του Σώρρα ο Γεωργιάδης.![]()
![]()
οτι του φανει του Λολοστεφανη. Πας καλά αγόρι μου?
Γι αυτό είπε ότι σκοπός της μήνυσης ήταν να στηρίξει τον Σώρρα;Αυτό σηκωνει πολλές ερμηνειες.OTTO έγραψε:Αν εμφανιζόταν θα άλλαζε η απόφαση του δικαστηρίου; Το θέμα είναι να υπήρχε αντίλογος, διότι αν έκανε ό,τι έκανε ο Δαραβίγκας, τι νόημα έχει.
2) Ο Δαραβίγκας από κατήγορος, έγινε μάρτυρας υπεράσπισης του Σώρρα. Μάλιστα όπως είπε στην ΕΛ.ΩΡΑ με το πέρας της δίκης, ομολόγησε πως ουδέποτε ήθελε να κατηγορήσει τον Σώρρα, αλλά συμμετείχε στη μήνυση μόνο και μόνο για να τον στηρίξει!!!
Μία εξ αυτών είναι η κολοτουμπα
και μια άλλη είναι ότι αυτή είναι η τακτική της προβοκάτσιας και του παρακράτους.
Δεν ξέρω. Θα έπρεπε να είναι κάπου; Ήταν μέγας υποστηρικτής μετά από συγκεκριμένη εντολή που έλαβε, για όσο χρειάστηκε. Έκανε την αποστολή του. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα τρέχει όλη την ώρα πίσω από τον κώλο του Σώρρα.Και που είναι τώρα ο μέγας υποστηρικτής Δαραβίγκας?
1) Αυτό το "πας καλά" τι το βάζεις;; Είναι επιχείρημα;Και εσύ αντί να αρχίσεις τις σφαλιάρες τον Δαραβιγκα κατηγορείς τον Σωρρα.OTTO έγραψε:Συνεπώς οφείλετε πρώτα να παραδεχτείτε ότι δίκες χωρίς αντίλογο δεν είναι δίκες.
Να ρωτάει ο δικαστής τον κατήγορο και αυτός να λέει ότι δεν κατηγορεί τον κατηγορούμενο. Εμετικές γελοιότητες και αθλιότητες.
Πας καλά?

Όχι αγόρι μου. Δεν είναι επιχείρημα. Απορία είναι.OTTO έγραψε:1) Αυτό το "πας καλά" τι το βάζεις;; Είναι επιχείρημα;

Καλό είναι να μην εκφράζεις αυθαίρετα αυτήν την απορία αλλά να τεκμηριώνεις το λάθος και το στραβό της λογικής που παρουσιάζω.ION 4ever έγραψε:Όχι αγόρι μου. Δεν είναι επιχείρημα. Απορία είναι.OTTO έγραψε:1) Αυτό το "πας καλά" τι το βάζεις;; Είναι επιχείρημα;

Συγγνώμη ρε συ Ιονίτσα, αλλά το ερώτημα "πας καλά" μήπως περιέχει την απάντηση ότι δεν πάω καλά;ION 4ever έγραψε:καλό είναι να μην μου υποδεικνύεις τον τρόπο να σκέφτομαι.
Την λογική σου επίσης δεν την καταλαβαίνω.αδυνατώ.
άλλα μην σκιάζεσαι δεν είσαι ο μόνος και άλλων, αδυνατώ.

που ;ArELa έγραψε: Αρκούδε, κατάλαβα πού πρόσκεισαι και καλά κάνεις.

Συγγνώμη, μπορεί η END να λέει 100 αλήθειες για διάφορα θέματα, αλλά στο ερώτημα "πού τα βρήκε τα λεφτά ο Σώρρας", έχουν κάνει τεράστια γκάφα και άφησαν να αποδειχθεί ότι είναι ψευταράδες. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Έχει αποδειχθεί.doctormarkon έγραψε:Υπομονή και θα φανούν νέα γεγονότα στον ορίζοντα και μάλιστα σύντομα.
Και οι ίδιοι βάζουν κοντά χρονοδιαγράμματα και αν είναι ψεύτες θα φανούν.

τίποτα δεν έχει αποδειχθεί.OTTO έγραψε:Συγγνώμη, μπορεί η END να λέει 100 αλήθειες για διάφορα θέματα, αλλά στο ερώτημα "πού τα βρήκε τα λεφτά ο Σώρρας", έχουν κάνει τεράστια γκάφα και άφησαν να αποδειχθεί ότι είναι ψευταράδες. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Έχει αποδειχθεί.doctormarkon έγραψε:Υπομονή και θα φανούν νέα γεγονότα στον ορίζοντα και μάλιστα σύντομα.
Και οι ίδιοι βάζουν κοντά χρονοδιαγράμματα και αν είναι ψεύτες θα φανούν.

Τότε γιατί Λαμπράκης είπε ότι ο Σώρρας πούλησε απολλώνεια τεχνολογία στους αμερικάνους, ότι πήρε 3 τρις, τα 2 είναι μπλοκαρισμένα και από το ένα που μπορεί να το χρησιμοποιήσει δίνει τα 600 δις; Γιατί είπε αυτό το ψέμα;ION 4ever έγραψε:τίποτα δεν έχει αποδειχθεί.
Ο σωρρας έχει στα χέρια του αυτά τα χρεόγραφα όχι γιατί έδωσε την αρχαία μας τεχνολογία στα τσογλανια αλλά γατί βρέθηκε στην μέση μια διαμάχης
και με κάποιο τρόπο περάσαν στην κατοχή του τα χρειογραφα.
χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες αλλά εδώ είναι λίγο έτσι για αρχή.
http://www.tubechop.com/watch/1513759

Παραδέχομαι ότι δεν το είχα δει, αλλά μετά από το παραπάνω ποστ σου, κάθισα να το δω.ION 4ever έγραψε:είδες το στιγμιότυπο που σου έδωσα?

Όχι πολύ απλοϊκό, αλλά πολύ γνωστό δια στόματος Τζανή σε ομιλία της END αυτό που έγραψες.arkoudos έγραψε:αν εισαι καταχρεωμένος στις τράπεζες, χρωστας μια 500αρια χιλιαρικα και βγαινουν στο σφυρι το σπιτι και ολη η περιουσια σου .. και εγω σου βαλω σε ενα λογαριασμο 1 εκατομμυριάκι,, θα το παρεις να ξεχρεώσεις και θα μου πεις ευχαριστώ ή θα με ρωτας που τα βρηκα και τι δουλεια κανω;
πολύ απλοϊκό αυτό που έγραψα , αλλα θέλω να πω οτι καταρχην πρεπει να μας ενδιαφέρει αν υπάρχουν τα λεφτά σε λογαριασμό του δημοσίου .... ας μην ξεκινάμε ανάποδα

Δεν είναι έτσι που τα λες για τον ακόμα πιο απλό λόγο ότι εσύ δεν θα ζητήσεις αντάλλαγμα, αλλά η END έχει όρους, ο τραγικότερος των οποίων είναι να ελέγχει πού επενδύονται τα χρήματα, δηλαδή ουσιαστικά θα είναι μνημονιακότερη του μνημονίου, καταλύοντας κάθε ίχνος δημοκρατίας