εννοείται σχετικό με το θέμα. όχι τρία πουλάκια κάθονται.ION 4ever έγραψε:όποιος θέλει και να λέει ότι θέλει.
END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: END - Σώρρας-από 17 Αύγουστου 2013
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Ιον εχεις δικιο,προτροπη ηταν.
Ανεβαζει οτι θελει και ζητα επιχειρηματα κιολας για απαντησεις.
Λεει οτι βιαζομαι οπως παντα,λεει οτι προσπαθω να τον πεισω οτι η σωτηρια του ειναι η ΕΝd
To πιο πανω βιντεο που ο Παπανδρεου λεει οτι ο Ελληνισμος δεν εχει φυλη και αν ειχε
οι μισοι μεσα στη βουλη δεν επρεπε να υπαρχουν εκει, δεν τον απασχολει τον Οττον.
Τι θελει να μας πει,Αντε να δω,Οττον για πες εσυ πως τα βλεπεις ,η χωρα τι πρεπει
να κανει?Να αφησει τους ιδιους,η να βγει με καραμπινες?
Ολα τα αλλα δεν εχουν εφικτη λυση.Σιγα μην γινουν ολοι ΚΚΕ Η ΚΑΤΙ αλλο.
Η χωρα ειναι στο γκρεμο και δεν υπαρχει λυση εφικτη,Δεν γεννηθηκαμε χτες.
Μεχρι να ξυπνησει ο Κοσμος θα καταστραφουμε απο τους προδοτες και το Αγγλικο δικαιο
Οττον πες μου εσυ σοφε Ελληνα τι βλεπεις.?
Ανεβαζει οτι θελει και ζητα επιχειρηματα κιολας για απαντησεις.
Λεει οτι βιαζομαι οπως παντα,λεει οτι προσπαθω να τον πεισω οτι η σωτηρια του ειναι η ΕΝd
To πιο πανω βιντεο που ο Παπανδρεου λεει οτι ο Ελληνισμος δεν εχει φυλη και αν ειχε
οι μισοι μεσα στη βουλη δεν επρεπε να υπαρχουν εκει, δεν τον απασχολει τον Οττον.
Τι θελει να μας πει,Αντε να δω,Οττον για πες εσυ πως τα βλεπεις ,η χωρα τι πρεπει
να κανει?Να αφησει τους ιδιους,η να βγει με καραμπινες?
Ολα τα αλλα δεν εχουν εφικτη λυση.Σιγα μην γινουν ολοι ΚΚΕ Η ΚΑΤΙ αλλο.
Η χωρα ειναι στο γκρεμο και δεν υπαρχει λυση εφικτη,Δεν γεννηθηκαμε χτες.
Μεχρι να ξυπνησει ο Κοσμος θα καταστραφουμε απο τους προδοτες και το Αγγλικο δικαιο
Οττον πες μου εσυ σοφε Ελληνα τι βλεπεις.?
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- ostrako
Εδω και οι Ελληναραδες οι ΧΑ που αγαπουν τη χωρα,ολοι για την κουταλα λαμογια.
Θα καθαρισει η χωρα ομως απο πολλα σαπια στοιχεια .
Τρεμετε ρρρεεεεε εφτασε η ωρα σας θα τη χασετε τηνν κουταλα.
Γιάννης Καλογερόπουλος Ο ΓΕΡΟ ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΙΝΤΖΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ [ Η ΣΗΜΙΤΑΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ] ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΛΥΡΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ...ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ !!! ..... ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑΖΙ !!!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ;;; ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ... ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ... ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΩΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ !!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 29--9--2012
Θα καθαρισει η χωρα ομως απο πολλα σαπια στοιχεια .
Τρεμετε ρρρεεεεε εφτασε η ωρα σας θα τη χασετε τηνν κουταλα.
Γιάννης Καλογερόπουλος Ο ΓΕΡΟ ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΙΝΤΖΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ [ Η ΣΗΜΙΤΑΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ] ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΛΥΡΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ...ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ !!! ..... ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑΖΙ !!!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ;;; ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ... ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ... ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΣΩΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ !!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 29--9--2012
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Αρτέμης Σώρρας
........ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΞΑΦΝΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ...
..... ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΚΑΤΆΡΧΗΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ...
.... ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ .
Γεια σου Σώρρα,με έκανες και γέλασα
![clap :clap:](./images/smilies/clap.gif)
........ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΞΑΦΝΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ...
..... ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΚΑΤΆΡΧΗΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ...
.... ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑ .
![:dunno: :dunno:](./images/smilies/102.gif)
![jerk :jerk:](./images/smilies/jerk.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)
Γεια σου Σώρρα,με έκανες και γέλασα
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- Τάλως
- Έλαβε Likes: 2 φορές
οντως σχεδον καθε πορδη-πουργος απο τοτε και μετα που μας επεισαν οτι ηρθε στην εξουσια με την ψηφο μαςostraka sos έγραψε:ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !!!!!!!
ηταν οργανο των διεθνων τραπεζιτων
απο την πρωτη ωρα της δημιουργιας τους οι τραπεζες παιζουν αυτο το παιχνιδι εξουσιας .
και ολα τα αλλα ειναι θεωριες συνωμοσιας που πολλες φορες οι ιδιες χρηματοδοτουν την αναπαραγωγη τους
για να μας αποπροσανατολισουν .
το χρημα πρεπει να αλλαξει μορφη και μεθοδο με την οποια παιρνει αξια
γιατι ετσι οπως ειναι τωρα δεν θα δουμε αλλαγη
ασχετα του ποιος ειναι πισω απο τις τραπεζες
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 318 φορές
Το ότι βιάστηκες στο παρελθόν, είχε αποδειχτεί. Μη λέμε πάλι τα ίδια. Το ότι βιάστηκες χθες, το απέδειξα και πάλι, καθώς είπες αυθαίρετα ότι ο "stranger" είναι ανώνυμος. Στο ηχητικό λέει και όνομα και επίθετο. Έπεσες έξω. Προφανώς εσύ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ να ακούσεις το ηχητικό, όπως αρνούσουν παλαιότερα να διαβάσεις όλα όσα έγραφα.ostraka sos έγραψε:Λεει οτι βιαζομαι οπως παντα
λεει οτι προσπαθω να τον πεισω οτι η σωτηρια του ειναι η ΕΝd
ΨΕΜΑ! Εσύ μου έκανες ερώτηση αν προσπαθώ με τα ποστ μου να σας σώσω από την πλάνη του Σώρρα. Κι εγώ σου απάντησα ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ: "Εσείς με τα ποστ σας προσπαθείτε να με πείσετε ότι η END θα με σώσει;"
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ!!! Δεν ήμουν κατηγορηματικός! Στην ουσία εννοούσα ότι όσο εσείς έχετε δικαίωμα να γράφετε ό,τι θέλετε σχετικό με το νήμα, κι εγώ έχω δικαίωμα να γράφω ό,τι θέλω σχετικό με το νήμα!!!
Τι να με απασχολεί;;; Αυτά που είναι γνωστά εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια; Γιατί; Επειδή τα αναπαράγει ο Σώρρας; Επειδή τα παπαγαλίζει;; Δεν είναι ο μόνος που έχει τέτοιες απόψεις. Δεν είναι ο πρώτος που λέει όσα λέει. Γιατί να μείνω σε αυτόν; Άλλοι δεν τα έχουν πει; Μόνο ο Σώρρας τα λέει;To πιο πανω βιντεο που ο Παπανδρεου λεει οτι ο Ελληνισμος δεν εχει φυλη και αν ειχε
Όπως ορθά επισήμανε η κα Γεριτσίδου, η Ιερισσός μας δείχνει τον δρόμο της επιτυχίας. Η εταιρεία που ήθελε να πάρει τον χρυσό (χρυσόσκονη) της Ιερισσού ανακοίνωσε ότι σταματά το θέμα μέχρι το 2017. Επίσης επί η κυβέρνηση κάπου δήλωσε κουρασμένη για το θέμα.Να αφησει τους ιδιους,η να βγει με καραμπινες?
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!
Σιγα τη δραση που ζήτησε ο Σωρρας από σας. Μην ιδρώσετε. Σας ζήτησε μια υπογραφή και καθίστε στον καναπε σας γιατί θα τα κάνει όλα μόνος του.
Είπα, η λύση είναι να μιμηθούμε τον αγώνα των κατοίκων της Ιερισσού!!! Τι κρίμα, δεν είχαν όπλα. Όποιος πει για οπλα είναι ψευταράς. Αν κάποιος δεν θέλει, φοβάται, δικαίωμά του. Στον αγώνα δεν θέλουμε φοβιτσιάρηδες. Θέλουμε μαχητές.Η χωρα ειναι στο γκρεμο και δεν υπαρχει λυση εφικτη, Οττον πες μου εσυ σοφε Ελληνα τι βλεπεις.?
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
πάντως το είχα φέρει εγώ τον Μάη αυτό, σε παλιότερο νήμα.OTTON έγραψε:Τι κρίμα που στο ηχητικό λέει το ονοματεπώνυμό του. Είναι επώνυμος. Γνωστός blogger.ostraka sos έγραψε:Σιγα μην περιμενω απο αγνωστους να μαθω την λογικη.....
Όπως και σε προηγούμενα, βιάζεσαι και προφανώς δεν το άκουσες.
Δίνει όντως όνομα. Τον λένε Νίκο Γκόνο.
Έχει έρθει σε παλιότερη συνάντησή μας. Έχει καθαρή ματιά
και καθαρό μυαλό.
Στο φόρουμ έχει το νικ Αχιλλέας, από το "σχέδιο Αχιλλέας" που κάποτε είχε εκπονήσει αλλά δεν τον άκουσε κανείς... γιατί τα σχέδια που θέλουν ιδρώτα/αίμα, όντως δεν είναι προτιμητέα από τον ελληνικό λαό του σήμερα.
Σόρι για την παρέμβαση, κυρίως τον ΟΤΤΟ ενημερώνω, που έλειπε όταν είχαμε συζητήσει τα του Στρέιντζερ, που παρεμπιπτόντως, είναι και ο ιδρυτής/ιδιοκτήτης των κατοχικών νέων.
εγώ έλεγα και ξανάλεγα (σε άλλα νήματα) πως είναι ντροπή μας που καθόμαστε και κοιτάζουμε παθητικά τον αγώνα των Ιερισσιωτών. Έπρεπε να'χαμε πάρει λεωφορεία, τρένα, αμάξια, ακόμα και ποδήλατα, να πάμε ΟΛΟΙ εκεί να δείξουμε έμπρακτα την αντίστασή μας απέναντι στο φασισμό, στους ευρωμπάτσους και στο πουλημένο σύστημα.Είπα, η λύση είναι να μιμηθούμε τον αγώνα των κατοίκων της Ιερισσού!!!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Για την υπόθεση Σώρρα, νοιώθω κατ αναλογία όπως είχα νιώσει με την υπόθεση των αεροψεκασμών. Τι εννοώ;
Για αρκετό καιρό στους αεροψεκασμούς μας έλεγαν ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι, ότι τέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει και ότι θα ήταν υπερβολικά δύσκολο και πολυδάπανο το να ρίχνεις οξείδια μετάλλων από αεροπλάνα.
Στη συνέχεια όχι μόνο αποδείχθηκε, αλλά και το έχουν παραδεχτεί ότι και οι τεχνολογίες υπάρχουν, και είναι εύκολο και είναι φθηνό. Η συζήτηση γίνεται πλέον στο κατά πόσο εφαρμόζεται.
Με την υπόθεση Σώρρα συνέβη κάτι ανάλογο. Αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν ότι κάποιοι ομογενείς έχουν αρκετά χρήματα από επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα προσφέρουν δωρεάν για να ξεχρεώσουμε. Εμείς ξέραμε ότι υπάρχουν πλούσιοι ομογενείς που ειδικά αν ένωναν τις δυνάμεις τους κάτι θα μπορούσαν να κάνουν. Και χωρίς καν να σκεφτούμε το ύψος των χρημάτων είπαμε πως κάτι καλό γίνεται εδώ.
Τελικά που φτάσαμε; Όχι μόνο δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν χρήματα, όχι μόνο δεν μας έχουν πει ποιες είναι οι εταιρείες τους, πόσες θέσεις εργασίας προσφέρουν στο λαό, τι φόρους πληρώνουν, αλλά πλέον μας λένε ότι δεν θα μας δωρίσουν τα χρήματα, διότι αυτό ΔΗΘΕΝ δεν γίνεται (φοβούνται ότι θα τα φάει ο Σαμαράς, λες και δεν γίνεται να τα δώσουν απευθείας στους δανειστές να τελειώνουμε), αλλά θα μας τα δανείσουν με τόκο, θα μας πάρουν ελληνικά ομόλογα για εγγύηση και θα ορίζουν αυτοί το που θα πάνε τα χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου, δηλαδή θα δίνουν εντολές στην εκάστοτε κυβέρνηση για 100 χρόνια, ακριβώς ότι κάνει το ΔΝΤ στην παρούσα φάση, απλά με τα δικά τους γούστα, το οποίο είναι τόσο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό, όσο είναι και τα του ΔΝΤ.
Όπως λοιπόν ένιωσα στο πετσί μου το δούλεμα με τους ψεκασμούς, έτσι νιώθω και με την END.
Για αρκετό καιρό στους αεροψεκασμούς μας έλεγαν ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι, ότι τέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει και ότι θα ήταν υπερβολικά δύσκολο και πολυδάπανο το να ρίχνεις οξείδια μετάλλων από αεροπλάνα.
Στη συνέχεια όχι μόνο αποδείχθηκε, αλλά και το έχουν παραδεχτεί ότι και οι τεχνολογίες υπάρχουν, και είναι εύκολο και είναι φθηνό. Η συζήτηση γίνεται πλέον στο κατά πόσο εφαρμόζεται.
Με την υπόθεση Σώρρα συνέβη κάτι ανάλογο. Αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν ότι κάποιοι ομογενείς έχουν αρκετά χρήματα από επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα προσφέρουν δωρεάν για να ξεχρεώσουμε. Εμείς ξέραμε ότι υπάρχουν πλούσιοι ομογενείς που ειδικά αν ένωναν τις δυνάμεις τους κάτι θα μπορούσαν να κάνουν. Και χωρίς καν να σκεφτούμε το ύψος των χρημάτων είπαμε πως κάτι καλό γίνεται εδώ.
Τελικά που φτάσαμε; Όχι μόνο δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν χρήματα, όχι μόνο δεν μας έχουν πει ποιες είναι οι εταιρείες τους, πόσες θέσεις εργασίας προσφέρουν στο λαό, τι φόρους πληρώνουν, αλλά πλέον μας λένε ότι δεν θα μας δωρίσουν τα χρήματα, διότι αυτό ΔΗΘΕΝ δεν γίνεται (φοβούνται ότι θα τα φάει ο Σαμαράς, λες και δεν γίνεται να τα δώσουν απευθείας στους δανειστές να τελειώνουμε), αλλά θα μας τα δανείσουν με τόκο, θα μας πάρουν ελληνικά ομόλογα για εγγύηση και θα ορίζουν αυτοί το που θα πάνε τα χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου, δηλαδή θα δίνουν εντολές στην εκάστοτε κυβέρνηση για 100 χρόνια, ακριβώς ότι κάνει το ΔΝΤ στην παρούσα φάση, απλά με τα δικά τους γούστα, το οποίο είναι τόσο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό, όσο είναι και τα του ΔΝΤ.
Όπως λοιπόν ένιωσα στο πετσί μου το δούλεμα με τους ψεκασμούς, έτσι νιώθω και με την END.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako
Δωσε Οττον την αποψη σου .Τι ειπες δηλαδη να παρουμε καραμπινες?
Καταθεσε αποψη για τη χωρα εφικτη ασε τα μπλα μπλα.
- ostrako
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Μπλα μπλα λες αυτά που δεν διαβάζεις; Προφανώς.ostraka sos έγραψε:Δωσε Οττον την αποψη σου .Τι ειπες δηλαδη να παρουμε καραμπινες?
Είπα την άποψή μου και δεν έχει καραμπίνες. Μας τα έπρηξες με τις καραμπίνες.
Είπα: Ιερισσός
Αλλά το κακό με εσας είναι ότι δεν μπορείτε να σκεφτείτε από μόνοι σας λύσεις. Περιμένετε από άλλους να σας προτείνουν και αρκείστε στο να διαλέξετε την καλύτερη κατά τα μάτια σας λύση των άλλων. Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο Σώ(τη)ρρας, τι θα έκανες; Θα έκλαιγες; ΈΛΕΟΣ!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako
Δωσε λυση Οττον ,πες κατι .Βοηθα ,ολο μπλα μπλα λες.
Τι μοναχοι ,να βρουμε, αντε παμε.
Πλακα κανεις .Η παιζεις με τον πονο μας.Ποιος εισαι ρε φιλε,μας αγαπας τοσο πολυ?
Μιλα για ουσια, πες.Τι θεωρεια και μπλα μπλα.
Μιλα σωστα ,εχουμε προβλημα ,πως θα απελευθερωθουμε?
Με τις φωνες στο δρομο?Με ποιον και με τι?Με ποιο κομμα απο αυτα που υπαρχουν?
Ποτε περπατησες ατο πλανητη,ξερεις κατι?Με πιον επανω?Το παγκοσμιο συστημα το ξερεις?
Μιλα και ασε τι ξερω εγω .Εδω πες.Τι λες εσυ.Ολοι στους δρομους?
Με εκλογες και ποιον να βγαλουμε?Τι λες πια Ιερρισο ?Η χωρα δεν ειναι πολη.
Ποιον να εχουμε τι να σκεφτουμε με τα λαμογια ,ολα τους Χαζαοεβραιους?
Αλλοι ουτε το βιογραφικο τους δεν εχουν να δωσουν .Αντε με το καθε μαλα..
Η χωρα θελει Ελληνες εσυ, απο που εισαι?Που ζεις?
Αντε μη σου πω καμια κουβεντα που θα μας πεις οτι δεν μπορουμε να σκεφτουμε για τη χωρα και εμας να βρουμε λυση.Η λυση που δινω ειναι Ο Σωρρας εσυ τι λες?Μονο λες?
Κοιτα μην αρχισεις και παιρνεις προταση προταση και μιλας .Βρες το νοημα και παρε θεση.
Αν η θεση σου ειναι Ιερισσος .Κοιμασε ,αλλαξε πλευρο.-
Πλακα κανεις .Η παιζεις με τον πονο μας.Ποιος εισαι ρε φιλε,μας αγαπας τοσο πολυ?
Μιλα για ουσια, πες.Τι θεωρεια και μπλα μπλα.
Μιλα σωστα ,εχουμε προβλημα ,πως θα απελευθερωθουμε?
Με τις φωνες στο δρομο?Με ποιον και με τι?Με ποιο κομμα απο αυτα που υπαρχουν?
Ποτε περπατησες ατο πλανητη,ξερεις κατι?Με πιον επανω?Το παγκοσμιο συστημα το ξερεις?
Μιλα και ασε τι ξερω εγω .Εδω πες.Τι λες εσυ.Ολοι στους δρομους?
Με εκλογες και ποιον να βγαλουμε?Τι λες πια Ιερρισο ?Η χωρα δεν ειναι πολη.
Ποιον να εχουμε τι να σκεφτουμε με τα λαμογια ,ολα τους Χαζαοεβραιους?
Αλλοι ουτε το βιογραφικο τους δεν εχουν να δωσουν .Αντε με το καθε μαλα..
Η χωρα θελει Ελληνες εσυ, απο που εισαι?Που ζεις?
Αντε μη σου πω καμια κουβεντα που θα μας πεις οτι δεν μπορουμε να σκεφτουμε για τη χωρα και εμας να βρουμε λυση.Η λυση που δινω ειναι Ο Σωρρας εσυ τι λες?Μονο λες?
Κοιτα μην αρχισεις και παιρνεις προταση προταση και μιλας .Βρες το νοημα και παρε θεση.
Αν η θεση σου ειναι Ιερισσος .Κοιμασε ,αλλαξε πλευρο.-
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Πάλι τα ίδια. Μπλα μπλα είναι αποδεδειγμένα ο Σώρρας. Γιατί; Γιατί βλέπεις 100 βίντεο και αν τολμήσεις να βγάλεις συμπέρασμα θα πεταχτούν τα δουλάκια του να σε κατηγορήσουν ότι τόλμησες να βγάλεις συμπέρασμα χωρίς να δεις τα 1000 βίντεο. Στο τέλος θα μας δώσει και πτυχίο. Ούτε πανεπιστημιακές διαλέξεις να ήταν.ostraka sos έγραψε:Δωσε λυση Οττον ,πες κατι .Βοηθα ,ολο μπλα μπλα λες.
Αν σου έδινα 600 πλαστά δις θα έπαιζα με τον πόνο σου.Η παιζεις με τον πονο μας.
Ρώτα τον Σώρρα αν σας αγαπάει ΤΟΟΟΟΟΣΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥ...Ποιος εισαι ρε φιλε,μας αγαπας τοσο πολυ?
Η Ιερισσός πώς απελευθερώθηκε τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια;Μιλα σωστα ,εχουμε προβλημα ,πως θα απελευθερωθουμε?
Γιατί, δεν έχεις φωνή ή βαριέσαι να βγεις έξω;Με τις φωνες στο δρομο?
Αλλά όλες οι πόλεις αν συνεργαστούν θα κάνουν την χώρα.Τι λες πια Ιερρισο ?Η χωρα δεν ειναι πολη.
Στην Ελλάδα ζω.Η χωρα θελει Ελληνες εσυ, απο που εισαι?Που ζεις?
Ο Σώρρας δεν είναι δικιά σου λύση! Σε λίγο θα μας πεις ότι έφτιαξες τον Σώρρα.
Ο Σώρρας είναι ένας πλασιέ που σου πλάσαρε την ψευτολύση του κι εσύ την ακολουθείς. Η λύση Σώρρα είναι του Σώρρα. Δεν είναι δική σου. Εσύ απλά την αντιγράφεις και μας την παπαγαλίζεις.
Όπως βεβαίως και η λύση Ιερισσός που προτείνω, δεν είναι δική μου λύση. Αλλά δεδομένου ότι ΠΕΤΥΧΑΝ(!!!), την προτείνω, αφού πρώτα με έπρηξες να σου δώσω πρόταση.
Κρίμα. Έπρεπε να το γράψεις πρώτο αυτό...Κοιτα μην αρχισεις και παιρνεις προταση προταση και μιλας .Βρες το νοημα και παρε θεση. Αν η θεση σου ειναι Ιερισσος .Κοιμασε ,αλλαξε πλευρο.-
Ναι, η θέση μου είναι Ιερισσός. Κέρδισαν μια μάχη. Ας διδαχτούμε/παραδειγματιστούμε και με βάση αυτή τη νίκη να πορευτούμε.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako
Αν δεν διωξουμε πολλους δεν θα εχουμε μελλον.Ειμαστε σκλαβωμενοι,το καταλαβαμε ολοι?
Πρεπει να διωξουμε πολλους και να παει η χωρα μπροστα.
Με θα και με την ιδια λογικη ελπιδας,δεν γινετε τιποτα.Τα ιδια κοτοπουλα θα τρωμε ,με ενεσεις ,και τα ιδια κολοφαγητα.Ο Σωρρας ειναι λυση για ολα αυτα.
Το πιστευω και το νιωθω.Αν δεν θελετε δεν πειραζει ,θελουν αλλοι για σας,οπως τοσα χρονια τρωγαμε στη μαπα αυτους που οι πολλοι δεν θελανε.Μονο που εμεις δεν θα σας ταισουμε σκατα.Θα φερουμε αξιες,δικαιοσυνη και παιδια.Ολοι τα θελετε, αλλα δεν μπορειτε να τα κανετε, εμεις που θελουμε Σωρρα μπορουμε τελος.Δε πα να λετε οτι θελετε ,αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι ανεφικτη ελπιδα και ναχαμε να λεγαμε για ονειρα.
Ασε με αγνωστε,που θα μου πεις οτι μπορει η χωρα γινει πολεις κρατη.Τι πινεις?
Πρεπει να διωξουμε πολλους και να παει η χωρα μπροστα.
Με θα και με την ιδια λογικη ελπιδας,δεν γινετε τιποτα.Τα ιδια κοτοπουλα θα τρωμε ,με ενεσεις ,και τα ιδια κολοφαγητα.Ο Σωρρας ειναι λυση για ολα αυτα.
Το πιστευω και το νιωθω.Αν δεν θελετε δεν πειραζει ,θελουν αλλοι για σας,οπως τοσα χρονια τρωγαμε στη μαπα αυτους που οι πολλοι δεν θελανε.Μονο που εμεις δεν θα σας ταισουμε σκατα.Θα φερουμε αξιες,δικαιοσυνη και παιδια.Ολοι τα θελετε, αλλα δεν μπορειτε να τα κανετε, εμεις που θελουμε Σωρρα μπορουμε τελος.Δε πα να λετε οτι θελετε ,αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οχι ανεφικτη ελπιδα και ναχαμε να λεγαμε για ονειρα.
Ασε με αγνωστε,που θα μου πεις οτι μπορει η χωρα γινει πολεις κρατη.Τι πινεις?
- ostrako
To πολιτικο καθεστος πρεπει να αλλαξει τελος.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
ostraka sos έγραψε:Ο Σωρρας ειναι λυση για ολα αυτα.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
Αυτό το ήξερα. Επιτέλους το παραδέχεσαι!!!Το πιστευω και το νιωθω.
Ότι πιστεύεις στον Σώρρα, δεν έχεις ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα άλλο. Μόνο πίστη στον Σώρρα.
Δεν φταίω εγώ αν έφαγες στην μάπα αυτούς που άλλοι ήθελαν. Σε άλλους να τα πεις, όχι σε μένα. Κι εσύ τους έφαγες στην μάπα, κι εγώ τους έφαγα στην μάπα.Αν δεν θελετε δεν πειραζει ,θελουν αλλοι για σας,οπως τοσα χρονια τρωγαμε στη μαπα αυτους που οι πολλοι δεν θελανε.
Επειδή όμως εγώ δεν απλά πιστεύω ότι ο Σώρρας ψεύδεται, αλλά έχω αποδείξεις ότι ο Σώρρας ψεύδεται, και σκοπός των αφεντικών του δεν είναι απλά να με ταΐσει σκατά, αλλά να εξαφανίσει κάθετι ελληνικό σε συνεργασία με την παρούσα λαθροκυβέρνηση, θα τον πολεμώ με αυτά τα λίγα εργαλεία που έχω μέχρις ότου μπει φυλακή ή εξαφανιστεί για πάντα από την Ελλάδα.Μονο που εμεις δεν θα σας ταισουμε σκατα.Θα φερουμε αξιες,δικαιοσυνη και παιδια.
Μίλησα για πόλεις-κράτη; Δηλαδή η Ιερισσός είναι πόλη κράτος; Τι πίνεις;Ασε με αγνωστε,που θα μου πεις οτι μπορει η χωρα γινει πολεις κρατη.Τι πινεις?
Αυτοοργάνωση λέγεται.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Ισως τελικά να ισχύει αυτό που είπε η Αρβελέρ ότι οι Ελληνες πάνε με όποιον δίνει χρήματα.
Δυστυχώς όμως τα χρήματα δεν είναι η λύση γιατί όσα και να έχεις ποτέ δε θα είναι αρκετά για να μη χρωστάς.
Δυστυχώς όμως τα χρήματα δεν είναι η λύση γιατί όσα και να έχεις ποτέ δε θα είναι αρκετά για να μη χρωστάς.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ostrako
Αγνωστε τι λες?Νομιζεις οτι το Εγω σου εναι το θεμα.
Μου ειναι αδιαφορο.Στη χωρα θελω μα δωσω λυση.
Θες να ακουσεις νομιζω ,θες να ακουσεις πιστευω,θες να ακουσεις θεωρω,οπως θες παρτο για να ικανοποιηθει το Εγω σου.
Εσυ δεν με νοιαζεις ,ζεις αλλου.Καταλαβαινεις οτι θες.Να πα να βρεις
αν τα ομολογα του λογαριασμου ειναι πλαστα.Οχι και καλα με τρυκ πλανης.
Κατσε και πολεμα τον Σωρρα.Οσο θες.
Εγω θα πολεμω για τη χωρα.
Ε και που εισαι, αν τα φιλαρακια σου, η εσυ εισαι μεσα σε αυτο το καθεστος, να ετοιμαζετε διαβατηρια.Γιατι θα φανερωσουμε ολες τις πλανες, που λεει ο Σωρρας και η ΕND στους Ελληνες.
Παρε το πληκτρολογιο σου και ζησε τη ματαιοδοξια της πλανης σου.
Σε μενα τσαμπα μαγκες και κρυψινοι υστεροβουλοι δεν περνανε.
Ζησε το τσαμπα μυθο σου στο νετ και πορευσου ,οπως θες.
Μου ειναι αδιαφορο.Στη χωρα θελω μα δωσω λυση.
Θες να ακουσεις νομιζω ,θες να ακουσεις πιστευω,θες να ακουσεις θεωρω,οπως θες παρτο για να ικανοποιηθει το Εγω σου.
Εσυ δεν με νοιαζεις ,ζεις αλλου.Καταλαβαινεις οτι θες.Να πα να βρεις
αν τα ομολογα του λογαριασμου ειναι πλαστα.Οχι και καλα με τρυκ πλανης.
Κατσε και πολεμα τον Σωρρα.Οσο θες.
Εγω θα πολεμω για τη χωρα.
Ε και που εισαι, αν τα φιλαρακια σου, η εσυ εισαι μεσα σε αυτο το καθεστος, να ετοιμαζετε διαβατηρια.Γιατι θα φανερωσουμε ολες τις πλανες, που λεει ο Σωρρας και η ΕND στους Ελληνες.
Παρε το πληκτρολογιο σου και ζησε τη ματαιοδοξια της πλανης σου.
Σε μενα τσαμπα μαγκες και κρυψινοι υστεροβουλοι δεν περνανε.
Ζησε το τσαμπα μυθο σου στο νετ και πορευσου ,οπως θες.
- ostrako
Αν το λες για μενα ,κανεις ενα τεραστιο λαθος.firefightergr έγραψε:Ισως τελικά να ισχύει αυτό που είπε η Αρβελέρ ότι οι Ελληνες πάνε με όποιον δίνει χρήματα.
Μονο για τα χρηματα λεει Ο Σωρρας?
Μονο για τα χρηματα λεει η ΕND?
Toυς ακουσατε ποτε?Η οτι νομιζετε λετε?
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Εγώ ξέρω ότι ο Σώρρας έχει σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας. Θα τα βγάλω όλα σε βίντεο.ostraka sos έγραψε:Ε και που εισαι, αν τα φιλαρακια σου, η εσυ εισαι μεσα σε αυτο το καθεστος, να ετοιμαζετε διαβατηρια.Γιατι θα φανερωσουμε ολες τις πλανες, που λεει ο Σωρρας και η ΕND στους Ελληνες.
Λέει συνεχώς ότι δεν θα ασκήσει πολιτική, αλλα ομολόγησε ότι θα χωρίσει την χώρα σε 300 δήμους!!! Δεν είναι πολιτική αυτό;;; Ποιον δουλεύει;;;
Επίσης, είπε ότι οι πραγματικοί Έλληνες της Ελλάδας είναι 3.000.000 (αλλά ζητάει 4.000.000 υπογραφές
![conf :conf:](./images/smilies/conf.gif)
Φιλαράκι, από την Ελλάδα δεν φεύγω, παρά μόνο νεκρός. Δεν είμαι ποδίτσας να φτιάχνω διαβατήρια για την "ηρωική" έξοδο...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Και στην τελική ΕΙΠΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;; Είναι ένας από τους όρους; Ναι ή όχι;
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σαν "καλοί" δανειστές μας, θα μας κάνουν κουμάντο στην οικονομία (και όχι μόνο).
Καταλύεται έτσι η δημοκρατία, ναι ή όχι;
Εγώ όχι απλά δεν προσκυνώ δανειστές, αλλά τους κηρύσσω πόλεμο.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σαν "καλοί" δανειστές μας, θα μας κάνουν κουμάντο στην οικονομία (και όχι μόνο).
Καταλύεται έτσι η δημοκρατία, ναι ή όχι;
Εγώ όχι απλά δεν προσκυνώ δανειστές, αλλά τους κηρύσσω πόλεμο.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ostrako
Αν δεν εχει φαει κανενας δικος σου λεφτα του λαου ,κατσε.
Φιλαρακι σου δεν ειμαι.Τους φιλους μου τους ξερω.
Μη με ξαναπεις ετσι,ουτε εν ρημη του λογου.Δεν σε ξερω καθολου.Κρυβεσε.
Δεν ξερω τιποτα για σενα ,εισαι τελειως σκοτεινος.
Δεν εχω τετοια φιλαρακια.
Φιλαρακι σου δεν ειμαι.Τους φιλους μου τους ξερω.
Μη με ξαναπεις ετσι,ουτε εν ρημη του λογου.Δεν σε ξερω καθολου.Κρυβεσε.
Δεν ξερω τιποτα για σενα ,εισαι τελειως σκοτεινος.
Δεν εχω τετοια φιλαρακια.
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Δημήτρη,κανείς δεν διαφωνεί πως η Χώρα αυτή έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν είναι τωρινό.Επειδή η δομή της κοινωνίας είναι περίεργη και έχει πολλούς ιστούς που μπλέκονται ας μου εξηγήσεις σε παρακαλώ για ποιους αναφέρεσαι.Ποιοι πρέπει να φύγουν ;ostraka sos έγραψε:Αν δεν διωξουμε πολλους δεν θα εχουμε μελλον.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Ναι, είμαι ο χάροςostraka sos έγραψε:Δεν ξερω τιποτα για σενα ,εισαι τελειως σκοτεινος.
![:xaros: :xaros:](./images/smilies/1moderator.gif)
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Σωστά! Αλλά και πάλι, ο Σώρρας ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΑΝΕΙΖΕΙ, και απλά σου λέει ότι δεν θα ζητήσει τον τόκο, που είναι υποτίθεται χαμηλός 0,5% αλλά αυτό αντιστοιχεί σε 3 δις τον χρόνο.firefightergr έγραψε:Ισως τελικά να ισχύει αυτό που είπε η Αρβελέρ ότι οι Ελληνες πάνε με όποιον δίνει χρήματα.
Γιατί να τον πιστέψω; Αφού δεν παρουσιάζει κάποια απόδειξη ότι πράγματι δεν πρόκειται να ζητήσει τους τόκους.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~