ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχJoy έγραψε:Σε ποιό Ζάππειο αναφέρεται?
Στο 1, στο 2 ή στο 3?
Εγώ έχω μία άλλη ερώτηση για τον Κάσσανδρο:
Έχω ακούσει ότι οι δικοί σου δεν καταθέτουν στεφάνι στο Δίστομο. Ισχύει; Και αν ναι γιατί;
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχJoy έγραψε:Σε ποιό Ζάππειο αναφέρεται?
Στο 1, στο 2 ή στο 3?
Να αποτίσουν και καλά φόρο τιμής για τα θύματα των... εν ναζί αδελφών τους;Joy έγραψε:Έχω ακούσει ότι οι δικοί σου δεν καταθέτουν στεφάνι στο Δίστομο. Ισχύει; Και αν ναι γιατί;
Το πρόβλημα δηλαδή είναι αν πρόκειται για Έλληνα με καναδική υπηκοότητα ή με άλλη υπηκοότητα;
Γιατί άραγε αυτό; Γελάει ο κόσμος με τα γράψε - σβήσε, που φανερώνουν την αμηχανία τους. Είναι πάντως, θλιβερό να είσαι κομματόσκυλο οποιουδήποτε κόμματος.
(τυχαῖες ἐγγραφὲς ποὺ ἀπέδωσα).Εξήγησε μας τότε αφού δεν είναι κακό (που δεν είναι - αν και όλοι ξέρουν ότι αυτά δουλεύουν με πουτάνες), τότε γιατί ο Φυρερούλης σου λέει ψέμματα
+1taleapad έγραψε:Ἡ παρέμβασή μου ............ καὶ νὰ ἀφήσῃ τὴν φύση νὰ ἐκπληρώσῃ τὸ σχέδιό της.
Αυτή είναι καί η βασική τους επιδίωξη...ArELa έγραψε:Πάντως όντως, πολύ χώρο αφιερώσαμε στους ναζί σε αυτό το νήμα.
αυτο το λεει ο λεβεντης;AROTRIS έγραψε:ΟΚ...μεταξύ σοβαρού κι αστείου...επαληθεύθηκε...
Δεν αρκούν όμως οι αγνές προθέσεις...
Όχι στο μνημόνιο...ναί στην Ε.Ε....
«Τι βλακείες λέει αυτός Καζάκης
μονομερή διαγραφή τού χρέους
αφού χρωστάμε...πρέπει να πληρώσουμε» !!!
http://www.antidiaploki.gr/
Χαχαχα αυτό ξαναπές το. Μεγάλη αλήθεια.Divine Sinner έγραψε:Αλλα θα μου πεις εδω μερικοι παιρνουν τον μπουμπουκο σοβαρα.
Ασφαλώς υπάρχουν ακόμα κι αυτοί που είναι εκούσια υποδουλωμένοι και ελεγχόμενοι νοητικά. Ευτυχώς λιγοστεύουν.taleapad έγραψε:Ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ θέλει να συνεχίσει η ζωή μας έτσι!!!
Απόδειξη τρανή ότι λιγοστεύουν...taleapad έγραψε:Ο κόσμος ήταν μόνο στον άξονα της πλατείας... σε λίγο εμφανίζονται Πακιστανοί με σημαίες για να γεμίζουν όσο μπορούν τον χώρο τουλάχιστον μπροστά και δίπλα στην εξέδρα...