Καμμένος (2) Ανεξάρτητοι (?) Ελληνες
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Καμμένος (2) Ανεξάρτητοι (?) Ελληνες
Τίποτα δεν θα άλλαζε αλλά δεν είναι.
Για τον Καμμένο έχω άλλα.
Στην Ικαρία λένε ότι είναι μπανταχτσής και έχει φεσώσει πάνω από τα μισά μαγαζιά. Έτσι λένε οι Ικαριώτες. Είχε δάσκαλο τον Γεωργαλά και εκείνος τον κατηγορεί ότι είναι τζερεμές. Βέβαια σε καμία υπόληψη δεν έχω τον Γεωργαλά αλλά έλα ντε που τον διάλεξε για δάσκαλο?
Στον ακροδεξιό χώρο κινείται και ο Καμμένος.
Συμφωνώ με τη Βασούλα ότι δεν έχει πέσει σε ατόπημα τα 4 μνημονιακά χρόνια και αυτό είναι υπέρ του.
Για τον Καμμένο έχω άλλα.
Στην Ικαρία λένε ότι είναι μπανταχτσής και έχει φεσώσει πάνω από τα μισά μαγαζιά. Έτσι λένε οι Ικαριώτες. Είχε δάσκαλο τον Γεωργαλά και εκείνος τον κατηγορεί ότι είναι τζερεμές. Βέβαια σε καμία υπόληψη δεν έχω τον Γεωργαλά αλλά έλα ντε που τον διάλεξε για δάσκαλο?
Στον ακροδεξιό χώρο κινείται και ο Καμμένος.
Συμφωνώ με τη Βασούλα ότι δεν έχει πέσει σε ατόπημα τα 4 μνημονιακά χρόνια και αυτό είναι υπέρ του.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 414 φορές
- Έλαβε Likes: 322 φορές
Τι είδους δάσκαλο τον είχε; Μήπως εννοείς αυτό; http://www.antinews.gr/2012/04/23/157565/doctormarkon έγραψε:Είχε δάσκαλο τον Γεωργαλά και εκείνος τον κατηγορεί ότι είναι τζερεμές. Βέβαια σε καμία υπόληψη δεν έχω τον Γεωργαλά αλλά έλα ντε που τον διάλεξε για δάσκαλο?
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ναι αυτό είχα διαβάσει αλλά όχι από το σαμαρομπλογκ. Είχε περάσει σε πολλά άλλα μπλογκς.
Στην Ικαρία δεν ξέρω πόσους φέσωσε στο γάμο του.
Οι υποστηρικτές του λένε ότι ανέθεσε σε κάποιον να πληρώσει και εκείνος τα έβαλε στην τσέπη.
Στην Ικαρία δεν ξέρω πόσους φέσωσε στο γάμο του.
Οι υποστηρικτές του λένε ότι ανέθεσε σε κάποιον να πληρώσει και εκείνος τα έβαλε στην τσέπη.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Δεν πρόκειται περί δασκάλου, αλλά συμβούλου, όπως απαντά ο ίδιος Γεωργαλάς:
1) Πότε ήταν η τελευταία βοήθεια που έδωσε ο Γεωργαλάς στον Καμμένο (αν έδωσε); Έχω την αίσθηση ότι πέρασαν αρκετά χρόνια.
2) Βάσει του παραπάνω ερωτήματος, γιατί δεν έστειλε το εξώδικο νωρίτερα; (σημειωτέον ότι το εξώδικο λειτουργεί περισσότερο ως εργαλείο εντυπωσιασμού, διότι ούτε καν μηνυτήρια αναφορά δεν είναι). Μήπως για να επηρεάσει τους ψηφοφόρους του;
Ρωτώ:«Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περιμένω τα υπόλοιπα… σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μου καταβάλετε 14.000 ευρώ»
1) Πότε ήταν η τελευταία βοήθεια που έδωσε ο Γεωργαλάς στον Καμμένο (αν έδωσε); Έχω την αίσθηση ότι πέρασαν αρκετά χρόνια.
2) Βάσει του παραπάνω ερωτήματος, γιατί δεν έστειλε το εξώδικο νωρίτερα; (σημειωτέον ότι το εξώδικο λειτουργεί περισσότερο ως εργαλείο εντυπωσιασμού, διότι ούτε καν μηνυτήρια αναφορά δεν είναι). Μήπως για να επηρεάσει τους ψηφοφόρους του;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- doctormarkon
- Επίτιμος
Επανέρχομαι στη φωτογραφία για να παραλληλίσω το γεγονός με ένα άλλο.
Στο κανάλι της Βασούλας στο youtube υπάρχει ένα βίντεο με τον Αλεξ Τζόουνς Ενα από τα πολλά δηλαδή.
Ιδού τι έγραψε ένας τύπος.
Κουφάθηκα.............!!!!!!!
Το βίντεο είναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=hGEUWWGyLWg#t=80
Δεν το βάζω να φαίνεται από εδώ γιατί είναι άσχετο με το θέμα.
Σχετικό είναι το σχόλιο.
Η συνομοσιολογία έχει τα όρια της. Έλεος
Στο κανάλι της Βασούλας στο youtube υπάρχει ένα βίντεο με τον Αλεξ Τζόουνς Ενα από τα πολλά δηλαδή.
Ιδού τι έγραψε ένας τύπος.
Κουφάθηκα.............!!!!!!!
Το βίντεο είναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=hGEUWWGyLWg#t=80
Δεν το βάζω να φαίνεται από εδώ γιατί είναι άσχετο με το θέμα.
Σχετικό είναι το σχόλιο.
Αν δεν ήταν ο Καμμένος ο γιός του ιδιοκτήτη αντιπροσωπίας αυτοκινήτων στη Συγγρού θα τον έκαναν νεκρανάσταση κάποιου ηθοποιού κι αυτόν.Ο Alex Jones, στην πραγματικότητα, είναι ο πρώην δημοφιλής ΚΑΙ «εκλιπών» κωμικός Bill Hicks, ο οποίος, το 1994, επινόησε τον «θάνατό» του και, το 1995, εμφανίζεται στο προσκήνιο ώς..ALEX JONES ένας «συνωμοσιολόγος». Πριν απο το ´95, ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ κανένα ιστορικό της ζωής του. Γιά ψάξετε λίγο, ΔΕΝ θα βρείτε τίποτα όμως.
Αυτός πρόκειται για έναν πράκτορα του STRATFOR (ΙΣΡΑΉΛ)/CIA απεσταλμένος να μας ξεγελάσει ΌΛΟΥΣ και έχουμε, επ᾽αυτού, ατράνταχτες αποδείξεις τις οποίες δικαιoλογεί ο Άλεξ (Bill).
Η συνομοσιολογία έχει τα όρια της. Έλεος
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
O Bill Hicks όντως του μοιάζει, με τη διαφορά ότι εκείνος είχε γεννηθεί το '61 κι ο Άλεξ το '76. Μπορεί να φαίνεται λίγο μεγαλύτερος, αλλά 52 με τίποτα...
Πάντως το ότι είναι ύποπτος ο Άλεξ, ολοένα και εδραιώνεται στη σκέψη μου, ΧΩΡΙΣ να αμφισβητώ ότι δίνει και σωστή πληροφόρηση και προτάσσει σωστή στάση ζωής και ηθική λογική για την ανθρωπότητα. Κι εκεί ψιλοπαραλληλίζω τον Άλεξ με τον Πάνο... αν με πιάνετε...
Για τις υποψίες μου σε σχέση με τον Άλεξ, θα μιλήσω στο τόπικ για τον ίδιο.
Εδώ συνεχίζουμε για τον Καμμένο και παροτρύνω να πάψουμε να εστιάζουμε στην νεανική φωτό που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι του ίδιου. (δεν έχει και τόση σημασία όσο η κουβέντα που έγινε γύρω απ'το θέμα)
Το θέμα που μ'έκανε να ενημερώσω το ποστ του, είναι το βρωμόξυλο που έφαγε και ο κίνδυνος στον οποιο τέθηκε επειδή πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στον Φύσσα.
Ο Καμμένος μπορεί να'ναι στο βασικό πυρήνα του συστεμικός, αλλά σίγουρα κάπου τους "ξεφεύγει", γι'αυτό και επιδιώκεται ο διασυρμός του... θεμα ολόκληρο το "λιτσάρισμα" που πρότεινε για τον Πάχτα, ΚΑΝΕΝΑ θέμα για το φυσικό και ηθικό λιντσάρισμα που υπέστη ο ίδιος. Οι δηλώσεις του όταν βγήκε απ'τον ιατροδικαστή, δεν παίχτηκαν καν στα κανάλια-ηθικοί αυτουργοί...
Αξιοσημείωτο επίσης ότι κυνηγητό και βρωμόξυλο δεν τρώνε αυτοί που έχουν ήδη εγκληματίσει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ κατά της Ελλάδος και του λαού της, αλλά μόνο αυτοί που ενοχλούν ή εμποδίζουν την ατζεντάρα...
Πάντως το ότι είναι ύποπτος ο Άλεξ, ολοένα και εδραιώνεται στη σκέψη μου, ΧΩΡΙΣ να αμφισβητώ ότι δίνει και σωστή πληροφόρηση και προτάσσει σωστή στάση ζωής και ηθική λογική για την ανθρωπότητα. Κι εκεί ψιλοπαραλληλίζω τον Άλεξ με τον Πάνο... αν με πιάνετε...
Για τις υποψίες μου σε σχέση με τον Άλεξ, θα μιλήσω στο τόπικ για τον ίδιο.
Εδώ συνεχίζουμε για τον Καμμένο και παροτρύνω να πάψουμε να εστιάζουμε στην νεανική φωτό που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι του ίδιου. (δεν έχει και τόση σημασία όσο η κουβέντα που έγινε γύρω απ'το θέμα)
Το θέμα που μ'έκανε να ενημερώσω το ποστ του, είναι το βρωμόξυλο που έφαγε και ο κίνδυνος στον οποιο τέθηκε επειδή πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στον Φύσσα.
Ο Καμμένος μπορεί να'ναι στο βασικό πυρήνα του συστεμικός, αλλά σίγουρα κάπου τους "ξεφεύγει", γι'αυτό και επιδιώκεται ο διασυρμός του... θεμα ολόκληρο το "λιτσάρισμα" που πρότεινε για τον Πάχτα, ΚΑΝΕΝΑ θέμα για το φυσικό και ηθικό λιντσάρισμα που υπέστη ο ίδιος. Οι δηλώσεις του όταν βγήκε απ'τον ιατροδικαστή, δεν παίχτηκαν καν στα κανάλια-ηθικοί αυτουργοί...
Αξιοσημείωτο επίσης ότι κυνηγητό και βρωμόξυλο δεν τρώνε αυτοί που έχουν ήδη εγκληματίσει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ κατά της Ελλάδος και του λαού της, αλλά μόνο αυτοί που ενοχλούν ή εμποδίζουν την ατζεντάρα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν ξέρω αν και πόσοι είδατε τον Καμμένο στον Ενικό
δίνω το Α' μέρος (τα άλλα βρείτε τα)
άκουσα αποσπασματικά.
Σαφώς μου άφησε πολλά κενά του τύπου και δε γουστάρω ευρώπη, και δε θέλω να φύγω απ'αυτήν...
αυτό που έτυχε να δω και με εντυπωσίασε, είναι η δήλωση ότι το πασοκ είναι εγκληματική οργάνωση. Χαίρω πολύ. Δεκτό μεν, αλλά τη ΝΔ γιατί την άφησε στο απυρόβλητο;
Την εγκληματική πολιτική του κ. Σαμαρά που τσάκισε ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και το λαό της απ'τη στιγμή που ανέβηκε μετά τα ζάπεια που δεν τήρησε ούτε λέξη, πώς θα την χαρακτήριζε;
Αυτός τι σόι οργάνωση έχει σχηματίσει; Αγγελική;
δίνω το Α' μέρος (τα άλλα βρείτε τα)
άκουσα αποσπασματικά.
Σαφώς μου άφησε πολλά κενά του τύπου και δε γουστάρω ευρώπη, και δε θέλω να φύγω απ'αυτήν...
αυτό που έτυχε να δω και με εντυπωσίασε, είναι η δήλωση ότι το πασοκ είναι εγκληματική οργάνωση. Χαίρω πολύ. Δεκτό μεν, αλλά τη ΝΔ γιατί την άφησε στο απυρόβλητο;
Την εγκληματική πολιτική του κ. Σαμαρά που τσάκισε ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και το λαό της απ'τη στιγμή που ανέβηκε μετά τα ζάπεια που δεν τήρησε ούτε λέξη, πώς θα την χαρακτήριζε;
Αυτός τι σόι οργάνωση έχει σχηματίσει; Αγγελική;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Μου άρεσε πολύ όχι απλά επειδή χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση το πασόκ, αλλά γιατί το τεκμηρίωσε.
Τη ΝΔ προφανώς και δεν την χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση και αυτό είναι προβληματικό. Ίσως διότι τον παίρνει κι αυτόν μαζί κάτι τέτοιο... Αν και θα μπορούσε να το πει για μετά το μνημόνιο ίσως;;;
Και γενικά βγάζει μια υποστήριξη στον Καραμανλή, αν και προς το τέλος είπε όχι έχει ευθύνες.
Θα μείνω στο καλό όμως, κρατώντας τους προβληματισμούς μου. Γουστάρω τα μέτωπα με το πασοκ για την ώρα.
Τη ΝΔ προφανώς και δεν την χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση και αυτό είναι προβληματικό. Ίσως διότι τον παίρνει κι αυτόν μαζί κάτι τέτοιο... Αν και θα μπορούσε να το πει για μετά το μνημόνιο ίσως;;;

Και γενικά βγάζει μια υποστήριξη στον Καραμανλή, αν και προς το τέλος είπε όχι έχει ευθύνες.
Θα μείνω στο καλό όμως, κρατώντας τους προβληματισμούς μου. Γουστάρω τα μέτωπα με το πασοκ για την ώρα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις πως η πληγή κι η μάστιγα, δεν είναι μόνο το πασόκ.
Ο "γάμος" ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,. δε σου λέει τίποτα;
Για τους παλαιότερους είναι άλλο ένα θέατρο του παραλόγου, που τους ήταν αδιανόητο μέχρι που το είδαν κι αυτό. (για μένα δεν ήταν φυσικά, διότι ήξερα ότι τα παιδιά είναι του ίδιου φυράματος και απλά το παίζουν αντίπαλοι για το οπαδιλίκι του λαού)
Έχω πει πως οι δύο μεγάλες και αντίπαλες παρατάξεις, δεν είναι η δεξιά-αριστερά. Αυτά είναι τα θεατρικά.
Είναι οι νεοταξίτες με τους ΑΝΤΙ-νεοταξίτες.
Όλο αυτό το συνοθύλευμα στη βουλή, όλο αυτό το ΜΟΡΦΩΜΑ (που δεν είναι μόνο η ΧΑ)
είναι νεοταξίτικο, συνεπώς, για μένα, το "στέκομαι ενάντια και απέναντι" πρέπει να ισχύει εξίσου για τη ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ (μιλώντας για κόμματα εξουσίας τώρα... όχι ότι κι οι άλλοι είναι άμοιροι ευθυνών)
Και το μουρλό φαινόμενο είναι πως κανείς δεν αγγίζει τη ΝΔ
λες κι είναι αγια...
τυχαίο; συγνώμη, αλλά δε νομιζω.
Ο "γάμος" ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,. δε σου λέει τίποτα;
Για τους παλαιότερους είναι άλλο ένα θέατρο του παραλόγου, που τους ήταν αδιανόητο μέχρι που το είδαν κι αυτό. (για μένα δεν ήταν φυσικά, διότι ήξερα ότι τα παιδιά είναι του ίδιου φυράματος και απλά το παίζουν αντίπαλοι για το οπαδιλίκι του λαού)
Έχω πει πως οι δύο μεγάλες και αντίπαλες παρατάξεις, δεν είναι η δεξιά-αριστερά. Αυτά είναι τα θεατρικά.
Είναι οι νεοταξίτες με τους ΑΝΤΙ-νεοταξίτες.
Όλο αυτό το συνοθύλευμα στη βουλή, όλο αυτό το ΜΟΡΦΩΜΑ (που δεν είναι μόνο η ΧΑ)
είναι νεοταξίτικο, συνεπώς, για μένα, το "στέκομαι ενάντια και απέναντι" πρέπει να ισχύει εξίσου για τη ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ (μιλώντας για κόμματα εξουσίας τώρα... όχι ότι κι οι άλλοι είναι άμοιροι ευθυνών)
Και το μουρλό φαινόμενο είναι πως κανείς δεν αγγίζει τη ΝΔ
λες κι είναι αγια...
τυχαίο; συγνώμη, αλλά δε νομιζω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 386 φορές
- Έλαβε Likes: 339 φορές
Όντως, μία πρώτη, βιαστική και ίσως επιφανειακή, εξήγηση θα ήταν το γεγονός οτι προέρχεται από τους κόλπους της ΝΔ, οπότε το θεωρεί και λίγο..πώς να το πώ..άκομψο να προβεί σε τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον χώρο στον οποίο κάποτε ανήκε?
Γάμοι έχουν γίνει κατά καιρούς διάφοροι.
Το 1989 "παντρεύτηκε" το ΚΚΕ τη ΝΔ. Ήμουν πολύ αφελής τότε για να θεωρώ το γεγονός εξωφρενικό.
Τώρα όλοι οι γάμοι με δαύτους μου φαίνονται πιθανοι.
Ακόμα και το γεγονός ο Καμμένος να ξαναπαντρευτεί το Σαμαρά
Γάμοι έχουν γίνει κατά καιρούς διάφοροι.
Το 1989 "παντρεύτηκε" το ΚΚΕ τη ΝΔ. Ήμουν πολύ αφελής τότε για να θεωρώ το γεγονός εξωφρενικό.
Τώρα όλοι οι γάμοι με δαύτους μου φαίνονται πιθανοι.
Ακόμα και το γεγονός ο Καμμένος να ξαναπαντρευτεί το Σαμαρά

Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
Εμένα μ'ενοχλεί πολύ ότι είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που αναφέρεται στη ΝΤΠ,
που ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλά τι σημαίνει ΝΤΠ, που γνωρίζει επίσης καλά γιατί δημιυργήθηκε και η ΕΟΚ και η ΕΕ μετά, αλλά ταυτόχρονα μας μιλάει για την "ευρώπη των λαών" (μη χέσω)
απ'την άλλη εκτιμώ τον αγώνα του ενάντια στον πάχτα...
αν ήταν νεοδημοκράτης όμως, θα έκανε τον ίδιο αγώνα;
Φυσικά και αποφεύγει επειδή ήταν εκεί μέσα, ψήφισε και τη συνθηκη Σενκεν κλπ...
Δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Αλλά δεν αποφεύγει μόνο γι'αυτό...
Για κάποιο λόγο, δε θέλει να χτυπάει τη ΝΔ που ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ότι ξεπουλάει την Ελλάδα
ακολουθώντας εντολές της νέας τάξης... και έχει κάνει τα ίδια, ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απ'το ΠΑΣΟΚ που διαδέχτηκε...
που ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλά τι σημαίνει ΝΤΠ, που γνωρίζει επίσης καλά γιατί δημιυργήθηκε και η ΕΟΚ και η ΕΕ μετά, αλλά ταυτόχρονα μας μιλάει για την "ευρώπη των λαών" (μη χέσω)
απ'την άλλη εκτιμώ τον αγώνα του ενάντια στον πάχτα...
αν ήταν νεοδημοκράτης όμως, θα έκανε τον ίδιο αγώνα;
Φυσικά και αποφεύγει επειδή ήταν εκεί μέσα, ψήφισε και τη συνθηκη Σενκεν κλπ...
Δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Αλλά δεν αποφεύγει μόνο γι'αυτό...
Για κάποιο λόγο, δε θέλει να χτυπάει τη ΝΔ που ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ότι ξεπουλάει την Ελλάδα
ακολουθώντας εντολές της νέας τάξης... και έχει κάνει τα ίδια, ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απ'το ΠΑΣΟΚ που διαδέχτηκε...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Πάρα πολλά μου λέει. Η ΝΔ είναι επίσης εγκληματική οργάνωση και θεωρώ ότι έχει και πολλούς μασόνους. Γι'αυτό έγραψα παραπάνω "αυτό είναι προβληματικό".ArELa έγραψε:Καταλαβαίνω τι λες, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις πως η πληγή κι η μάστιγα, δεν είναι μόνο το πασόκ. Ο "γάμος" ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,. δε σου λέει τίποτα;
Εγώ προφανώς και περιμένω να χαρακτηρίσει και τη ΝΔ ομοίως, και αν δεν το κάνει, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά οφείλω να πω ότι πρώτη φορά αρχηγός κόματος αποκαλεί έτσι ένα κόμμα (πλην της ΧΑ), και δη το πασόκ, είναι κάτι που "για σήμερα" μου άρεσε. Προφανώς και έχω περισσότερες απαιτήσεις.
Μίλησαν για προδοσίες της ΝΔ, κλπ, αλλά όσο δεν την χαρακτηρίσουν κι αυτήν ευθέως ως εγκληματική οργάνωση, θα είναι ύποπτοι οι ΑΝΕΛ.Και το μουρλό φαινόμενο είναι πως κανείς δεν αγγίζει τη ΝΔ
λες κι είναι αγια... τυχαίο; συγνώμη, αλλά δε νομιζω.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Λάθος κάνω. Ο καζάκης νομίζω τον είχε προλάβει.
Απλά ο Καμμένος πρέπει να είναι πρώτος εντός κοινοβουλίου.
Απλά ο Καμμένος πρέπει να είναι πρώτος εντός κοινοβουλίου.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Το προβλημα με τον καμμενο ειναι οτι στην ουσια απλα καταγγέλλει χωρίς να μπορεί να προτείνει κατι το ουσιαστικό. ειναι λες και διαβάζει μπλογκς και τα μεταφέρει στη βουλή χωρις να τα χει επεξεργαστει.
θεωρω οτι κανει φιλοτιμες προσπαθειες. εχει μικτα κινητρα. ανηκει δηλαδη στην γενια των πολιτικων που συνδυαζουν το τερπνον μετα του ωφελιμου (προσωπικο συμφερον με το να "γινει η δουλεια" για την χώρα), είναι δηλαδή παλαιοπολιτικός, αλλα δυστηχως στην φαση που ζουμε ή το ενα ή το αλλο θα γινει, και τα δυο συνδυαστικά δύσκολα.
Επισης ενα αρνητικό του είναι οτι ως παλαιοπολιτικός δεν εχει κοινωνική μόρφωση (ενσημα και γνωση της ζωης δηλαδη) που είναι πολύ στενάχωρο να το βλέπεις σε άνθρωπο της ηλικίας του.
θεωρω οτι κανει φιλοτιμες προσπαθειες. εχει μικτα κινητρα. ανηκει δηλαδη στην γενια των πολιτικων που συνδυαζουν το τερπνον μετα του ωφελιμου (προσωπικο συμφερον με το να "γινει η δουλεια" για την χώρα), είναι δηλαδή παλαιοπολιτικός, αλλα δυστηχως στην φαση που ζουμε ή το ενα ή το αλλο θα γινει, και τα δυο συνδυαστικά δύσκολα.
Επισης ενα αρνητικό του είναι οτι ως παλαιοπολιτικός δεν εχει κοινωνική μόρφωση (ενσημα και γνωση της ζωης δηλαδη) που είναι πολύ στενάχωρο να το βλέπεις σε άνθρωπο της ηλικίας του.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Στο κόμμα του όμως έχει πολλούς με ένσημα. Για το ότι δεν προτείνει κάτι το ουσιαστικό πράγματι αυτό έβγαζε, όμως στην τελευταία του συνέντευξη στον Χατζηνικολάου μου φάνηκαν πολύ οργανωμένες οι προτάσεις του (τεκμηρίωνε, εξηγούσε), αν και όπως είπαμε έχει μάλλον μεγάλο κόλλημα με την Ευρώπη.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Απο το Facebook
Ο Πάνος Καμμένος,
πάμπλουτος γιος ενός πάμπλουτου εισαγωγέα αυτοκινήτων,
βουλευτής εδώ και δεκαετίες,
με μηνιαίο μισθό μέχρι το 2009
10.000 ευρώ, αφορολόγητα,
και από το 2010 και μετά 8.500 ευρώ αφορολόγητα
συν κάτι "ψιλά" για "αμάξι, έξοδα γραφείου, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ κλπ"
"καταδεχτηκε"
να πάρει επιδότηση
από την "ναζί τοκογλύφο Μέρκελ"
την οποίαν κατηγορεί "για καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας"
προκειμένου να ανακαινίσει
ένα εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι 10 δωματίων (!!)
στην Ικαρία
το οποίο φρόντισε να αγοραστεί στο όνομα της πεθεράς του,
η οποία με τη σειρά της έστησε μια τουριστική επιχείρηση-μαϊμού,
η οποία τσέπωσε την επιδότηση,
λειτούργησε επί 5 χρόνια ως "ξενώνα"
(γιατί ο νόμος ορίζει πως προκειμένου να πάρεις επιδότηση
ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργήσεις επί 5 χρόνια ΑΦΟΥ πάρεις την επιδότηση...)
στη διάρκεια των οποίων 5 ετών, ο "ξενώνας"
έκοψε ΜΟΛΙΣ 2 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ
ΠΡΟΣ... ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ,
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ "ΧΡΕΩΣΕ"
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ "ΞΕΝΩΝΑ" ΤΗΣ
και μετά την πάροδο της πενταετίας
η πεθερά διέλυσε την εταιρεία,
και έκτοτε χρησιμοποιεί το σπίτι στην Ικαρία,
των 10 δωματίων,
που ανακαίνισε με κοινοτικές επιδοτήσεις
της "ναζί τοκογλύφου Μέρκελ"
ως προσωπική εξοχική της κατοικία!!!
Και κατά τα άλλα,
ο Πάνος Καμμένος
κάνει πολιτική καριέρα
ως αρχηγός κόμματος
γιατί ΕΣΥ τον ψηφίζεις
για να σε σώσει "από την εθνική ταπείνωση"
που προκάλεσε στη χώρα μας
"η ναζί τοκογλύφος Μέρκελ" και "η κυβέρνηση δοσιλόγων";
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΠΩΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΒΛΑΚΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;;
Και δεν βλέπεις,
πως ο πάμπλουτος Πάνος Καμμένος,
καταστρατήγησε ένα Ευρωπαϊκό Κοινοτικό πρόγραμμα,
σκοπός του οποίου ήταν
να βοηθηθεί η επιχειρηματικότητα στην Ελληνική περιφέρεια,
προκειμένου να αποκτήσει τζάμπα εξοχικό στην Ικαρία
στερώντας με αυτόν τον τρόπο
από έναν Έλληνα πολίτη
την δυνατότητα να ανοίξει και να αναπτύξει
μια υγιή επιχείρηση;
"Ο Πάνος Καμμένος σε κάνει να νιώθεις εθνικά υπερήφανος";;
Κανονικά,
θα έπρεπε να περιφέρεσαι
με καφέ χαρτοσακκούλα στο κεφάλι
από την ντροπή σου
που ψηφίζεις άτομα σαν τον Πάνο Καμμένο
εδώ και δεκαετίες
και τους επιτρέπεις να αλωνίζουν
και να τρώνε και να πίνουν στην υγειά σου,
κι εξακολουθείς να πιστεύεις
στο αισχρό δούλεμα που σου κάνουν!
Ο Πάνος Καμμένος,
πάμπλουτος γιος ενός πάμπλουτου εισαγωγέα αυτοκινήτων,
βουλευτής εδώ και δεκαετίες,
με μηνιαίο μισθό μέχρι το 2009
10.000 ευρώ, αφορολόγητα,
και από το 2010 και μετά 8.500 ευρώ αφορολόγητα
συν κάτι "ψιλά" για "αμάξι, έξοδα γραφείου, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ κλπ"
"καταδεχτηκε"
να πάρει επιδότηση
από την "ναζί τοκογλύφο Μέρκελ"
την οποίαν κατηγορεί "για καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας"
προκειμένου να ανακαινίσει
ένα εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι 10 δωματίων (!!)
στην Ικαρία
το οποίο φρόντισε να αγοραστεί στο όνομα της πεθεράς του,
η οποία με τη σειρά της έστησε μια τουριστική επιχείρηση-μαϊμού,
η οποία τσέπωσε την επιδότηση,
λειτούργησε επί 5 χρόνια ως "ξενώνα"
(γιατί ο νόμος ορίζει πως προκειμένου να πάρεις επιδότηση
ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργήσεις επί 5 χρόνια ΑΦΟΥ πάρεις την επιδότηση...)
στη διάρκεια των οποίων 5 ετών, ο "ξενώνας"
έκοψε ΜΟΛΙΣ 2 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ
ΠΡΟΣ... ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ,
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ "ΧΡΕΩΣΕ"
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ "ΞΕΝΩΝΑ" ΤΗΣ
και μετά την πάροδο της πενταετίας
η πεθερά διέλυσε την εταιρεία,
και έκτοτε χρησιμοποιεί το σπίτι στην Ικαρία,
των 10 δωματίων,
που ανακαίνισε με κοινοτικές επιδοτήσεις
της "ναζί τοκογλύφου Μέρκελ"
ως προσωπική εξοχική της κατοικία!!!
Και κατά τα άλλα,
ο Πάνος Καμμένος
κάνει πολιτική καριέρα
ως αρχηγός κόμματος
γιατί ΕΣΥ τον ψηφίζεις
για να σε σώσει "από την εθνική ταπείνωση"
που προκάλεσε στη χώρα μας
"η ναζί τοκογλύφος Μέρκελ" και "η κυβέρνηση δοσιλόγων";
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΠΩΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΒΛΑΚΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;;
Και δεν βλέπεις,
πως ο πάμπλουτος Πάνος Καμμένος,
καταστρατήγησε ένα Ευρωπαϊκό Κοινοτικό πρόγραμμα,
σκοπός του οποίου ήταν
να βοηθηθεί η επιχειρηματικότητα στην Ελληνική περιφέρεια,
προκειμένου να αποκτήσει τζάμπα εξοχικό στην Ικαρία
στερώντας με αυτόν τον τρόπο
από έναν Έλληνα πολίτη
την δυνατότητα να ανοίξει και να αναπτύξει
μια υγιή επιχείρηση;
"Ο Πάνος Καμμένος σε κάνει να νιώθεις εθνικά υπερήφανος";;
Κανονικά,
θα έπρεπε να περιφέρεσαι
με καφέ χαρτοσακκούλα στο κεφάλι
από την ντροπή σου
που ψηφίζεις άτομα σαν τον Πάνο Καμμένο
εδώ και δεκαετίες
και τους επιτρέπεις να αλωνίζουν
και να τρώνε και να πίνουν στην υγειά σου,
κι εξακολουθείς να πιστεύεις
στο αισχρό δούλεμα που σου κάνουν!
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
1) Θα ήθελα να δω τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους παραπάνω ισχυρισμούς.
2) Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση του τύπου "ο καμμένος ουσιαστικά λειτουργεί υπέρ των κυβερνώντων", αλλά όχι ανοιχτός σε συζήτηση του τύπου "αυτός είναι περισσότερο λαμόγιο από τους κυβερνώντες". Ειδικά οι επιθέσεις που δέχεται από Αδώνιδες κλπ μου προκαλούν αναστάτωση στομάχου...
2) Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση του τύπου "ο καμμένος ουσιαστικά λειτουργεί υπέρ των κυβερνώντων", αλλά όχι ανοιχτός σε συζήτηση του τύπου "αυτός είναι περισσότερο λαμόγιο από τους κυβερνώντες". Ειδικά οι επιθέσεις που δέχεται από Αδώνιδες κλπ μου προκαλούν αναστάτωση στομάχου...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Αυτα πλεον εχουν κυκλοφορήσει στην δημοσιοτητα και αν θελει μπορει να παει δικαστικά να βρεί το δίκιο του.
γιατι δεν παει;
γιατι δεν παει;
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Δηλαδή αν κάθε μέρα βγαίνει και μιά καινούρια ψευδή κατηγορία, θα πρέπει να παρατάει όλες τις δουλειές του και να πηγαίνει σε άπειρα δικαστήρια;
Εγώ θα περίμενα ο κόσμος να ζητά αποδείξεις για να πειστεί για το αληθές των κατηγοριών, και όχι όποια φήμη ακούει να τη δέχεται αβλεπί.
Ειδικά όταν οι φήμες ξεκινούν από κύκλους της ΝΔ, τρελαίνομαι, διότι θεωρώ παραπάνω από βέβαιο πως αν ήταν "δικός τους" δεν θα έλεγαν τίποτα.
Εγώ θα περίμενα ο κόσμος να ζητά αποδείξεις για να πειστεί για το αληθές των κατηγοριών, και όχι όποια φήμη ακούει να τη δέχεται αβλεπί.
Ειδικά όταν οι φήμες ξεκινούν από κύκλους της ΝΔ, τρελαίνομαι, διότι θεωρώ παραπάνω από βέβαιο πως αν ήταν "δικός τους" δεν θα έλεγαν τίποτα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
ΝΑΙ αν αυτη η ψευδης κατηγορια προέρχεται απο ΥΠΟΥΡΓΟ του κράτους στο οποιο πολιτεύεται. Αν εχει κυκλοφορήσει σε ΟΛΑ τα Mainstream MME την αναμεταδίδουν στελέχη ολων των κομματων, προφανως και θα πρεπει να πάει στα δικαστήρια.
Η μήπως κωλύεται;
Η μήπως κωλύεται;
Προφανώς δεν θα έλεγαν τίποτα. αλλα καλό ειναι εμεις να επωφελούμαστε απο τις ιντριγκες τους και το αλληλοθάψιμο τους. οσο πιο βαθια τόσο καλύτερα.Ειδικά όταν οι φήμες ξεκινούν από κύκλους της ΝΔ, τρελαίνομαι, διότι θεωρώ παραπάνω από βέβαιο πως αν ήταν "δικός τους" δεν θα έλεγαν τίποτα.
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Εξακολουθώ να θεωρώ τραγικό ο οποιοσδήποτε και δη ΥΠΟΥΡΓΟΣ να πετάει μπηχτές λέγοντας ό,τι θέλει, και μετά να λέει "ας βγει να το διαψεύσει". Είναι επίπεδο αυτό; Όφειλε να τεκμηριώνει. Αλλά τι ζητώ; Εδώ με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τους αποδεικνύεις τις λαμογιές τους, κι αντί να το βουλώσουν, έχουν το θράσος να αυθαιρετολογούν βαφτίζοντας τις αποδείξεις σου ως "θεωρίες συνωμοσίας". Και δεν μιλώ για ψεκασμούς. Τους λες ότι τα έφαγαν, με σοβαρά επιχειρήματα, κι αυτοί αντί να απαντήσουν επί των επιχειρημάτων σου, τα παραβλέπουν και σου λένε ότι είσαι φαντασιόπληκτος και συνωμοσιολόγος, πετώντας στα σκουπίδια τα σοβαρά στοιχεία επειδή απλά έτσι τους γουστάρει.
Αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων δεν είναι απλά εμετικό, αλλά προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας και επίσης χάσιμο χρόνου για τον απλό πολίτη. Αν ο Καμμένος τα έφαγε, τα βγάζεις στη φόρα και τελειώνεις. Οχι για το κακό του Καμμένου, αλλά για το καλό του πολίτη. Δεν τον προκαλείς να σε πάει σε δικαστήρια και εφόσον δεν τον κάνει, ανεπίσημα τον χαρακτηρίζεις ένοχο. Βγάζεις τις αποδείξεις στη φόρα να τελειώνεις. Γελοιότητες...
Όσον αφορά τα μέσα, πόσα είπαμε είναι ελεγχόμενα από τους μνημονιακούς;
Αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων δεν είναι απλά εμετικό, αλλά προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας και επίσης χάσιμο χρόνου για τον απλό πολίτη. Αν ο Καμμένος τα έφαγε, τα βγάζεις στη φόρα και τελειώνεις. Οχι για το κακό του Καμμένου, αλλά για το καλό του πολίτη. Δεν τον προκαλείς να σε πάει σε δικαστήρια και εφόσον δεν τον κάνει, ανεπίσημα τον χαρακτηρίζεις ένοχο. Βγάζεις τις αποδείξεις στη φόρα να τελειώνεις. Γελοιότητες...
Όσον αφορά τα μέσα, πόσα είπαμε είναι ελεγχόμενα από τους μνημονιακούς;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
- ArELa
- Founder-Administrator
Eγώ θα'θελα να δω πηγή του γραπτού που έφερε η ΙΟΝ, εκτός αν είναι δικό της.OTTO έγραψε:1) Θα ήθελα να δω τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους παραπάνω ισχυρισμούς.
εγώ ούτε σ'αυτό θα σταθώ απόλυτα ανοιχτή. Τους έχωσε πάρα πολλά στη βουλή και διαχώρισε τη θέση του απ'τις τρέχουσες μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ απ'την αρχή.OTTO έγραψε:2) Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση του τύπου "ο καμμένος ουσιαστικά λειτουργεί υπέρ των κυβερνώντων",
Το μόνο που μπορώ να του... "καταλογίσω" (όντας ευρωσκεπτικίστρια από τότε που ήμασταν στην ΕΟΚ ακόμα) είναι ότι ενώ ξέρει πολύ καλά τι παίζει, ξέρει την ατζέντα, μιλάειχνά πυκνά για νέα τάξη πραγμάτων, παράλληλα στέκεται υπέρ της "ευρώπης των λαών". Ένα προπαγανδιστικό παραμύθι που παίζει πάνω από 30 χρόνια και φυτεύτηκε στα μυαλά των πολιτών, το οποίο όμως απομυθοποιήθηκε με άγριο τρόπο, σε πολύ πιο απλοϊκά μυαλά απ'το δικό του.
OTTO έγραψε:Εξακολουθώ να θεωρώ τραγικό ο οποιοσδήποτε και δη ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Είναι υποχρεωτικό να παίρνουμε σοβαρά, ανθρώπους που γελοιοποιούν τους ίδιους τους θεσμούς, που καταπατάνε κάθε στοιχειώδη λογική, μόνο και μόνο επειδή διορίζονται υπουργοί;
ποιον ακριβώς παίρνουμε στα σοβαρά τώρα, επειδή είναι υπουργός;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
To κείμενο που έφερε ο Divine είναι από εδώ https://www.facebook.com/socrates.soumelas?fref=ts
Υπάρχει και απάντηση σε όσους τον βρίζουν για όσα έγραψε.
Μεταφέρω ένα μέρος διότι είναι μεγάλο.
Γιατί κάποιος παραθέτει ΣΤΟΙΧΕΙΑ
για μια απροκάλυπτη καταστρατήγηση του νόμου
από έναν Έλληνα βουλευτή και αρχηγό κόμματος,
καταστρατήγηση την οποίαν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ,
και παρόλα αυτά
υπάρχει αρκετός κόσμος
που σε όλα αυτά βλέπει "προπαγάνδα", "συνωμοσία", "αποπροσανατολισμό",
"πολεμική κατά του βουλευτή
λόγω των... αντιμνημονιακών του θέσεων"!!!
Και είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να συνειδητοποιήσει
την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του βουλευτή που υπερασπίζεται,
ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε
(και μάλιστα με οριακή νομιμότητα)
τα πλεονεκτήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
τώρα την καταγγέλλει ως "φασιστική και τοκογλυφική ένωση"
και αφήνει τον Έλληνα φορολογούμενο
να πληρώσει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ!
Και ο άλλος εξακολουθεί να βλέπει
"προπαγάνδα" "συνωμοσία" και "αποπροσανατολισμό"!
ΑΥΤΟ το τελευταίο με σοκάρισε περισσότερο!
Γιατί αποδεικνύει ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ
-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ-
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!
Γιατί αποδεικνύει πως, δυστυχώς,
αυτός ο τόπος
με τους πολίτες να σκέφτονται
κατ' αυτόν τον τρόπο
δεν έχει ελπίδα.....
Υπάρχει και απάντηση σε όσους τον βρίζουν για όσα έγραψε.
Μεταφέρω ένα μέρος διότι είναι μεγάλο.
Γιατί κάποιος παραθέτει ΣΤΟΙΧΕΙΑ
καταστρατήγηση την οποίαν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ,
και παρόλα αυτά
υπάρχει αρκετός κόσμος
που σε όλα αυτά βλέπει "προπαγάνδα", "συνωμοσία", "αποπροσανατολισμό",
"πολεμική κατά του βουλευτή
λόγω των... αντιμνημονιακών του θέσεων"!!!
Και είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να συνειδητοποιήσει
την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του βουλευτή που υπερασπίζεται,
ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε
τα πλεονεκτήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
τώρα την καταγγέλλει ως "φασιστική και τοκογλυφική ένωση"
και αφήνει τον Έλληνα φορολογούμενο
να πληρώσει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ!
Και ο άλλος εξακολουθεί να βλέπει
"προπαγάνδα" "συνωμοσία" και "αποπροσανατολισμό"!
ΑΥΤΟ το τελευταίο με σοκάρισε περισσότερο!
Γιατί αποδεικνύει ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ
-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ-
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!
Γιατί αποδεικνύει πως, δυστυχώς,
αυτός ο τόπος
με τους πολίτες να σκέφτονται
κατ' αυτόν τον τρόπο
δεν έχει ελπίδα.....
L'état, c'est moi
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
Πού είναι τα στοιχεία;Γιατί κάποιος παραθέτει ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Θα ήθελα να δω την ομιλία του ή το κείμενό του στο οποίο τα παραδέχεται.καταστρατήγηση την οποίαν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ
Μα όταν δεν μας σερβίρουν τις αποδείξεις που ζητούμε, τι πρέπει να κάνουμε; Να χάφτουμε αβλεπί την κάθε επινόησή τους;και παρόλα αυτά
υπάρχει αρκετός κόσμος
που σε όλα αυτά βλέπει "προπαγάνδα", "συνωμοσία", "αποπροσανατολισμό"
Μα η ΛΟΓΙΚΗ με καθιστά ανίκανο να συνειδητοποιήσω κάτι χωρίς αποδείξεις! Πού το κακό;Και είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να συνειδητοποιήσει
την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του βουλευτή που υπερασπίζεται
Προσωπικά υπερασπίζομαι οποιονδήποτε θεωρώ ότι αδικείται.βουλευτή που υπερασπίζεται
Αποδείξεις παρακαλώ.ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε
τα πλεονεκτήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Α μάλιστα. Σαν τους ψεκασμούς το κάναμε. Όποιος θέτει λογικότατα ερωτήματα είναι ηλίθιος. Όποιος χάφτει είναι έξυπνος.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Για του ψεκασμους ακομα δεν απαντησατε στο λογικο ερωτημα μου. αν ανεβεις σε εναν ουρανοξυστη υπαρχει ο κινδυνος να σε παρει ο αερας. πως καταφερνουν οι κακοι ψεκαστες να εστιασουν στην περιοχη που ψεκαζουν; εννοω. αν εγω ψεκαζω εδω σε υψος που το ψεκαστικο φαινεται σαν ενα παιχνιδι αεροπλανακι. τι ποσοστο θα φτασει στην περιοχη την οποια θελω να ψεκασω;