Κώδικας: Επιλογή όλων
[b]Τι σιωνιστής ρε;
Από την μπαρουτογέννα Δημητσάνα είμαι, Χριστιανός Ορθόδοξος![/b]
Μιας και τυγχάνει να κατάγομαι από το Ζυγοβίστι ένα χωριό που βρίσκετε 3 χιλιόμετρα από την μπαρουτογέννα Δημητσάνα.
Υπάρχει μια μικρή αληθινή ιστορία που κάποιος εβραίος τυχοδιώκτης βρέθηκε στην Δημητσάνα για να εκμεταλλευτεί την δουλειά με το μπαρούτι και για να κόψει αντιδράσεις ρώτησε έναν Δημητσανίτη με μια δεκάρα αν μπορεί να φάει αυτός και το γαϊδούρι του
Ο Δημητσανίτης του απάντησε με μια δεκάρα μπορείς να αγοράσεις ένα καρπούζι να φας το μέσα του καρπουζιού και τις φλούδες να τις δώσεις στο γαϊδούρι σου.
Φυσικά ο Εβραίος έγινε Λούης.
Για αυτό και οι Δημητσανίτες έχουν το παρατσούκλι Εβραίοι.
Οπότε δικαιολογημένα ο αγαπητός μου silver είναι πιο Εβραίος και από τους Εβραίους.
Και για να ολοκληρωθεί το πακετάκι δίκαια ο silver τιμά τον περιούσιο λαό και την μπαρουτογέννα Δημητσάνα.
Αληθώς Ανέστη κοντοχωριανέ silver
Ξέχασα και το πιο σημαντικό να αναφέρω για κάτι πατριώτες Δημητσανίτες του Αγαπητού μoυ silver, που ήταν και αυτοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ στην Δημητσάνα υπάρχει και ένα μοναστήρι Μονή Αιμυαλών λέγετε.
Τα δύο αδέρφια μοναχοί του μοναστηριού την περίοδο της Επανάστασης προδώσανε στους Τούρκους το κρησφύγετο των αδερφών του Κολοκοτρώνη μετά από την δολοφονία τους οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ σαν τον silver μου σουβλίζανε αρνάκια στον πασά.
Καλά για τον Γρηγόριο χαχαχαχ δεν θα μιλήσω χαχαχα θα κουράσω τα χεράκια μου.
Δημητσανίτης ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και αυτός πρόγονος του silver μου.