ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...
-
Divine Sinner
Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΤΕ...
Λετε να φτιάξουν και ιστοσελίδα με χάρτη για να μπορούμε να εντοπίζουμε τους επικίνδυνους φοροφυγάδες που μένουν κοντά στο σπίτι μας;
Βίκυ με κάλυψες.
Βίκυ με κάλυψες.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Παραπλάνηση, ακόμα δε μπήκες μας τα'πες χοντρά.
Είσαι στο στάτους των δοκίμων, με 1 warning στο ζωνάρι σου.
Συνιστώ φιλικότατα να το πάρεις αλλιώς γιατί βρήκες. Στον ΙΔΕΟτοπο, ΔΕΝ αφοδεύουμε σε ανθρώπους.
Είσαι στο στάτους των δοκίμων, με 1 warning στο ζωνάρι σου.
Συνιστώ φιλικότατα να το πάρεις αλλιώς γιατί βρήκες. Στον ΙΔΕΟτοπο, ΔΕΝ αφοδεύουμε σε ανθρώπους.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Ζουμερος φοροφυγας ψαχνει αυταρχικη αφεντρα προς συμορφοση 

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator

Tι να κάνουμε τοτίνο μας... Δε γουστάρω καθόλου το καμτσίκι
αλλά ατυχώς, κάποιοι δεν παίρνουν από λόγια. Τις ευγενείς και τις φιλικές παροτρύνσεις μάλλον τις θεωρούν κι αυτές....
Δεν το χαίρομαι καθόλου, γιατί το συγκεκριμένο άτομο το εμπιστεύτηκα και το τίμησα αρκετά ώστε να τον βάλω άμεσα στα κανονικά και πλήρων προνομίων μέλη μας. Στο βαθμό που παραπλανήθηκα, μπορώ να πω ότι στάθηκε αντάξιος του νικ του. Κι αφού η δική μου κίνηση δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε, και τα πολιτισμένα λόγια δεν έχουν απήχηση, η μονη δυνατή εναλλακτική μου ήταν αυτή. Δυστυχώς.
αλλά ατυχώς, κάποιοι δεν παίρνουν από λόγια. Τις ευγενείς και τις φιλικές παροτρύνσεις μάλλον τις θεωρούν κι αυτές.... Δεν το χαίρομαι καθόλου, γιατί το συγκεκριμένο άτομο το εμπιστεύτηκα και το τίμησα αρκετά ώστε να τον βάλω άμεσα στα κανονικά και πλήρων προνομίων μέλη μας. Στο βαθμό που παραπλανήθηκα, μπορώ να πω ότι στάθηκε αντάξιος του νικ του. Κι αφού η δική μου κίνηση δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε, και τα πολιτισμένα λόγια δεν έχουν απήχηση, η μονη δυνατή εναλλακτική μου ήταν αυτή. Δυστυχώς.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap

ArELa έγραψε:Tι να κάνουμε τοτίνο μας... Δε γουστάρω καθόλου το καμτσίκιαλλά ατυχώς, κάποιοι δεν παίρνουν από λόγια. Τις ευγενείς και τις φιλικές παροτρύνσεις μάλλον τις θεωρούν κι αυτές....
![]()
Δεν το χαίρομαι καθόλου, γιατί το συγκεκριμένο άτομο το εμπιστεύτηκα και το τίμησα αρκετά ώστε να τον βάλω άμεσα στα κανονικά και πλήρων προνομίων μέλη μας. Στο βαθμό που παραπλανήθηκα, μπορώ να πω ότι στάθηκε αντάξιος του νικ του. Κι αφού η δική μου κίνηση δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε, και τα πολιτισμένα λόγια δεν έχουν απήχηση, η μονη δυνατή εναλλακτική μου ήταν αυτή. Δυστυχώς.
Εσυ καλα εκανες,αλλα το σχολιο ηταν για μενα ως φοροφυγα
(παρακαλω η αφεντρα να ειναι απο ΑΣΕΠ)
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator

Για όποιον και να ήταν, η αντίδρασή μου θα ήταν η αυτη. 
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Θα σας ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Εγω στους Οβριούς δεν δίνω δεκάρα τσακιστήΚαι αν αναγκαστώ να δώσω θα φροντήσω να του κοστίσει τα διπλά από όσα θα πάρει.
Προτείνω : 1) κάψιμο όλων των εφοριών μιας και τα φράγκα τα παίρνει ο Οβριός και αν περισσέψει κάτι το τρώνε αυτοί και 2) απόσυρση όλων των μετρητών από καταθέσεις στις τράπεζες
Αντε γειά !!!!
Προτείνω : 1) κάψιμο όλων των εφοριών μιας και τα φράγκα τα παίρνει ο Οβριός και αν περισσέψει κάτι το τρώνε αυτοί και 2) απόσυρση όλων των μετρητών από καταθέσεις στις τράπεζες
Αντε γειά !!!!
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Μου ζητάς να πάρω πίσω κάτι που δεν μπορώ να τροποποιήσωArELa έγραψε:Ευχαριστούμε για την...υπόδειξη, αλλά προφανώς δεν πρόσεξες ότι Bαρνάβας είναι ήδη συντονιστής στα ΙΔΕΟ, και όχι καφρίλας αλλά ενοτήτων. Είναι επίσης ένα από τα εξαιρετικά και πιο αγαπητά μέλη μας.Ναι , να φτιάξετε ένα τόπικ ελληνο-καφρίλας και να βάλετε συντονιστή τον βαρνάβα , νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος για την θέση.![]()
![]()
Επειδή το εικονίδιο που έβαλες δίπλα απ'την φράση που τον αφορά υποδηλώνει απαξία, θα σε παρακαλέσω να το πάρεις πίσω, ειδάλλως θα το πάρω εγώ. Το μόνο που ζητείται απ'τα μέλη εδώ μέσα είναι σεβασμός και ή θα τον αποδίδεις έστω και στοιχειωδώς στον συνομιλητή σουή θα πάψεις να αναφέρεσαι σε μέλη επί προσωπικού.
Φιλική παρότρυνση, πριν πάμε στα warnings.
(ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στο Στίγμα μας και στους κανόνες μας )
Ευχαριστώ.
επειδή δεν μπορούσα να τροποποιήσω , έγραψα τι να αλλάξεις εσυ που μπορείς και μου έσβησες το ποστ
θα γίνω πονηρός και εγώ και θα βρίζω κάποιον φωτογραφίζοντας τον.....δεν θα γράφω όνομα
Ο γιαλός ποτέ δεν ήταν στραβός ,,, πάρε αλλιώς το τιμόνι
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator

Ζήτησα να το πάρεις πίσω. Κοινώς να πεις "ανακαλώ".Μου ζητάς να πάρω πίσω κάτι που δεν μπορώ να τροποποιήσω
Δεν ζήτησα να "τροποποιήσεις" τίποτα.
Πρότεινες μια τροποποίηση που ήταν χειρότερη της πρώτης σου διαδρομάρας, και αν χαρακτήριζα αυτή την νέα... "τροποποιημένη" προσέγγισή σου, θα την αποκαλούσα επιεικώς ΕΜΠΑΙΓΜΟ.επειδή δεν μπορούσα να τροποποιήσω , έγραψα τι να αλλάξεις εσυ που μπορείς και μου έσβησες το ποστ
Σύμφωνα με τους κανόνες μας που προφανώς δεν διάβασες, η διαχείριση μπορεί να λογοκρίνει Ο,ΤΙ δεν συνάδει με τη φιλοσοφία των ΙΔΕΟ. (βλ. τελευταία παράγραφο με κόκκινη γραμματοσειρά)
Δεν μπορεί κανείς να σου επιβάλλει να συνταυτίζεσαι με τις λογικές των συστημάτων αξιών που έχουν εδραιωθεί εδώ, αλλά με την ίδια ακριβώς λογική,( κι αν αναστρέψεις αυτό το νόμισμα που και αυτό έχει δυο όψεις,) ούτε κι εσύ μπορείς να επιβάλλεις εδώ μέσα, ανάξιες διαδρομές που προσβάλλουν/θίγουν προσωπικότητες αλλά την αισθητική μας. Για το πρώτο σκελος αυτού που τίθεται εδώ, η επιλογή δική σου. Για το δεύτερο, η επιλογή δική μου.θα γίνω πονηρός και εγώ και θα βρίζω κάποιον φωτογραφίζοντας τον.....δεν θα γράφω όνομα
Το μόνο βεβαιο είναι, ότι εσύ δεν εκπροσωπείς κανέναν (άξιο λόγου) γιαλό. Εγώ είχα την εντιμότητα να "πάρω αλλιώς το τιμόνι" και να πω "γράψτε λάθος" διότι όντως παραπλανήθηκα σε ό,τι σε αφορά. (Δε θα μπορούσες να είχες επιλέξει καταλληλότερο νικ- μαγκιά σου γι'αυτό.Ο γιαλός ποτέ δεν ήταν στραβός ,,, πάρε αλλιώς το τιμόνι
Αν μπορείς να βρεις κι εσύ κάπου μέσα σου ανάλογη εντιμότητα, θ'αναγνωρίσεις ότι λάθεψες σε ό,τι αφορά και εμένα και αυτόν τον τόπο , και να μην το κουράζεις άλλο. Για να μπορέσεις να συνεχίσεις εδώ, είναι απαραίτητο να διαβάσεις τα threads που σου πρότεινα, και να "τροποποιήσεις" ανάλογα κάποιες προσεγγίσεις σου. Κι επειδή το βρίσκω πολύ χλωμό να μπεις σε τέτοια διαδικασία, σου εύχομαι καλή συνέχεια στα ταξίδια σου σε άλλους τόπους που θα καλοδέχονταν τις δικές σου...ευγενέστατες προσεγγίσεις! (δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και τέτοιοι)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί βριζόμαστε
Πέντε λεπτά έλειψα και αρχίσατε τα μπινελίκια χωρίς εμένα βαμώ το κέρατό μου;; Λείπει και ο Sol αυτές τις ημέρες και κοντεύω να πάθω στέρηση από την αβρισιά
...καλέ βρίστε με και 'μένα, γιατί δε με βρίζει κανείς;;
...καλέ βρίστε με και 'μένα, γιατί δε με βρίζει κανείς;;
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Ειναι απλα ενας πολυ καλος απλος και ευκολοτατος τροπος (για αυτους οχι για μας..) να βαλουν αλλους (τον απλο λαο) να κανουν σε μισο αν οχι και λιγοτερο, χρονο αυτο που θα εκαναν οι "ελεγκτες" του κρατους. Μη μας φαινεται περιεργο. Αλωστε οπως μας εχουν κανει να αλληλοτρωγομαστε τιποτα πιο ευκολο απο το να παιρνουμε ενα τηλεφωνακι και να καρφωνουμε τον διπλανο μας.
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
- ArELa
- Founder-Administrator

Καθόλου περίεργο. Απλά το άκουγα απ'τον Αλεξ εδώ και ένα χρόνο, (εκεί και στην Αγγλία παροτρύνουν τον κόσμο να ρουφιανεύει με πρόσχημα ότι οι...λεφτάδες που δεν τα δηλώνουν όλα μπορεί να είναι...χαχα τρομοκράτες) και μου έκανε εντύπωση που ο ΓΑΠ φροντίζει να το εφαρμόσει με το που ανέβηκε την εξουσία. Δηλαδή σε χρόνο ντε τε και με συνοπτικές διαδικασίες, αυτήν και κανα-δυο άλλες "εντολές" των μεγάλων αφεντικών....
Για το ότι αυτή η εντολή θα έπιανε τόπο στην Ελλάδα, χωρίς καν το πρόσχημα του πιθανού... "τρομοκράτη", (με ένα λαό που σε μεγάλο ποσοστό του έχει τη ρουφιανιά σταμπαρισμένη στο DNA του) δεν είχα καμιά αμφιβολία. :evil:
Για το ότι αυτή η εντολή θα έπιανε τόπο στην Ελλάδα, χωρίς καν το πρόσχημα του πιθανού... "τρομοκράτη", (με ένα λαό που σε μεγάλο ποσοστό του έχει τη ρουφιανιά σταμπαρισμένη στο DNA του) δεν είχα καμιά αμφιβολία. :evil:
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το γεγονός ότι κάποιος δημοσιοκάφρος επικρότησε το μέτρο δημοσίως (διότι μπορεί στα κρυφά να το υποστηρίζουν κι άλλοι), δικαιώνει πλήρως τον τίτλο που τους έχει δοθεί: Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι.
Η λύση δεν ευρίσκεται εις το να καταφεύγουμε στη ρουφιανιά, αλλά στη συνείδηση που πρέπει να αποκτήσουμε ως Έλληνες πολίτες. Όμως, από την άλλη, όταν βλέπουμε πολιτικάντηδες τύπου Βουλγαράκη να φορο-αποφεύγουν μέσωι διαφόρων "Παρακτίων" εταιρειών, ή τον Παυλίδη να τα παίρνει, τότε τι παράδειγμα δίδεται στον απλό κόσμο; Ασφαλώς να κλέβουν όπου και όποτε δυνηθούν το κράτος.
Βεβαίως, οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, είναι καθ' εικόνα και ομοίωση ημών που τους εκλέγουμε. Κατά συνέπεια γυρνάμε πάλι πίσω από την αρχή. Εδώ έχει την απόλυτη εφαρμογή του ο Φαύλος Κύκλος τον οποίο επικαλούμεθα, δίχως όμως να πολυκαταλαβαίνουμε το νόημά του.
Υ.Γ Επομένως, η αλλαγή θα γίνει, εάν τελικά επισυμβεί, από λίγους συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους.
Η λύση δεν ευρίσκεται εις το να καταφεύγουμε στη ρουφιανιά, αλλά στη συνείδηση που πρέπει να αποκτήσουμε ως Έλληνες πολίτες. Όμως, από την άλλη, όταν βλέπουμε πολιτικάντηδες τύπου Βουλγαράκη να φορο-αποφεύγουν μέσωι διαφόρων "Παρακτίων" εταιρειών, ή τον Παυλίδη να τα παίρνει, τότε τι παράδειγμα δίδεται στον απλό κόσμο; Ασφαλώς να κλέβουν όπου και όποτε δυνηθούν το κράτος.
Βεβαίως, οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, είναι καθ' εικόνα και ομοίωση ημών που τους εκλέγουμε. Κατά συνέπεια γυρνάμε πάλι πίσω από την αρχή. Εδώ έχει την απόλυτη εφαρμογή του ο Φαύλος Κύκλος τον οποίο επικαλούμεθα, δίχως όμως να πολυκαταλαβαίνουμε το νόημά του.
Υ.Γ Επομένως, η αλλαγή θα γίνει, εάν τελικά επισυμβεί, από λίγους συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
είναι από τα θέματα που σε κάνουν να ανατριχιάζεις... πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα με τη βασούλα.. μας είχαν προειδοποιήσει ότι όλα αυτά θα έρχονταν και σε μας, και δεν είναι μόνο ο Άικ και ο Τζόουνς..
οι ηγέτες μας ακολουθούν κατά βήμα τη γκαιμπελική στρατηγική. Να θυμίσω ότι ο Γκαίμπελς ήταν ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ, και ο άνθρωπος στον οποίο ο ίδιος ο Χίτλερ χρέωνε την επιτυχία του (είναι αλήθεια ότι ο ναζισμός ήταν απόλυτα επιτυχημένος στη Γερμανία)..
Αναλογιστείτε για μια στιγμή τα εξής:
Η αναλογία πρακτόρων της Γκεστάπο με τον γερμανικό πληθυσμό ήταν ένα προς ένα εκατομμύριο.. Κανείς όμως δεν μπορεί να ελέγξει μόνος του ένα εκατομμύριο ανθρώπους.. ο κοινωνικός έλεγχος επιτυγχανόταν με έναν απίστευτο συνδυασμό ρουφιανιάς και φόβου..
οι γερμανοί φοβούνταν τόσο πολύ μήπως κάποιος τους ρουφιανέψει, ώστε έτρεχαν εκείνοι πρώτοι να ρουφιανέψουν όποιον μπορούσαν, προκειμένου να πείσουν εκ των προτέρων για την αγάπη τους στο καθεστώς..
όταν (πριν από δύο περίπου δεκαετίες) άνοιξαν τα αρχεία των ναζί, έκπληκτοι οι ερευνητές βρήκαν έως και 30 αναφορές για ορισμένα άτομα, με αιτιολογήσεις όπως "δεν τον έχω δει ποτέ σε συναντήσεις του κόμματος, πρέπει να είναι κομμουνιστής"... υπήρξαν περιπτώσεις που ολόκληρη η γειτονιά είχε καταδόσει τον ίδιο άνθρωπο επειδή δεν είχε αναρτήσει τη ναζιστική ή τη γερμανική σημαία..
κάπως έτσι θα είναι και το καθεστώς που μας ετοιμάζουν..
..πολύ θα ήθελα να πιστεύω ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν θα έφταναν ποτέ σε τέτοιο σημείο, όμως δυστυχώς την εποχή του εμφυλίου η ρουφιανιά και στη χώρα μας (ειδικά στα χωριά) έδινε και έπαιρνε..
"Φόρτωσα" τόσο πολύ βλέποντας το θέμα, που ξέχασα να σας καλησπερήσω...
Καλώς σας βρήκα όλους σας λοιπόν! Το φορουμ σας είναι καταπληκτικό.. πολύ χαίρομαι που ανακάλυψα την παρέα σας και θα προσπαθήσω να τα λέμε συχνά (τουλάχιστον όσο συχνά θα μου το επιτρέπει το φορτωμένο μου πρόγραμμα)..
..Νιώθω ότι ιδιοκτήτες και συμμετέχοντες στο φόρουμ αποτελέσουν μια πολύ φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα του φόβου, της μιζέριας και της αποβλάκωσης που επικρατεί γύρω μας.. Παιδιά, το μόνο που έχω να σας ευχηθώ είναι να διαδώσετε το φως!!! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό..
οι ηγέτες μας ακολουθούν κατά βήμα τη γκαιμπελική στρατηγική. Να θυμίσω ότι ο Γκαίμπελς ήταν ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ, και ο άνθρωπος στον οποίο ο ίδιος ο Χίτλερ χρέωνε την επιτυχία του (είναι αλήθεια ότι ο ναζισμός ήταν απόλυτα επιτυχημένος στη Γερμανία)..
Αναλογιστείτε για μια στιγμή τα εξής:
Η αναλογία πρακτόρων της Γκεστάπο με τον γερμανικό πληθυσμό ήταν ένα προς ένα εκατομμύριο.. Κανείς όμως δεν μπορεί να ελέγξει μόνος του ένα εκατομμύριο ανθρώπους.. ο κοινωνικός έλεγχος επιτυγχανόταν με έναν απίστευτο συνδυασμό ρουφιανιάς και φόβου..
οι γερμανοί φοβούνταν τόσο πολύ μήπως κάποιος τους ρουφιανέψει, ώστε έτρεχαν εκείνοι πρώτοι να ρουφιανέψουν όποιον μπορούσαν, προκειμένου να πείσουν εκ των προτέρων για την αγάπη τους στο καθεστώς..
όταν (πριν από δύο περίπου δεκαετίες) άνοιξαν τα αρχεία των ναζί, έκπληκτοι οι ερευνητές βρήκαν έως και 30 αναφορές για ορισμένα άτομα, με αιτιολογήσεις όπως "δεν τον έχω δει ποτέ σε συναντήσεις του κόμματος, πρέπει να είναι κομμουνιστής"... υπήρξαν περιπτώσεις που ολόκληρη η γειτονιά είχε καταδόσει τον ίδιο άνθρωπο επειδή δεν είχε αναρτήσει τη ναζιστική ή τη γερμανική σημαία..
κάπως έτσι θα είναι και το καθεστώς που μας ετοιμάζουν..
..πολύ θα ήθελα να πιστεύω ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν θα έφταναν ποτέ σε τέτοιο σημείο, όμως δυστυχώς την εποχή του εμφυλίου η ρουφιανιά και στη χώρα μας (ειδικά στα χωριά) έδινε και έπαιρνε..
"Φόρτωσα" τόσο πολύ βλέποντας το θέμα, που ξέχασα να σας καλησπερήσω...
Καλώς σας βρήκα όλους σας λοιπόν! Το φορουμ σας είναι καταπληκτικό.. πολύ χαίρομαι που ανακάλυψα την παρέα σας και θα προσπαθήσω να τα λέμε συχνά (τουλάχιστον όσο συχνά θα μου το επιτρέπει το φορτωμένο μου πρόγραμμα)..
..Νιώθω ότι ιδιοκτήτες και συμμετέχοντες στο φόρουμ αποτελέσουν μια πολύ φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα του φόβου, της μιζέριας και της αποβλάκωσης που επικρατεί γύρω μας.. Παιδιά, το μόνο που έχω να σας ευχηθώ είναι να διαδώσετε το φως!!! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό..
...να είστε πάντα καλά...
- ArELa
- Founder-Administrator

Αιθεροβάμων!
Καλώς μας ήρθες φίλε
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ όμως με την όλη προσέγγισή σου στο θέμα.
Όλα όσα έγραψες εύστοχα, αληθή και καίρια...

Καλώς μας ήρθες φίλε
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ όμως με την όλη προσέγγισή σου στο θέμα.
Όλα όσα έγραψες εύστοχα, αληθή και καίρια...

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Aιθεροβαμων, καλως ήλθες. αυτο που σωστά λες δεν συνεβαινε μονο στα ναζιστικα καθεστωτα αλλα και στα κομμουνιστικα.
Στην χώρα την οποια γεννήθηκα στην ουγγαρια την οικογένια απο το απεναντι σπίτι την πήγαν σε στρατόπεδο αναμόρφωσης, επείδη κυκλοφόρησε φήμη οτι δεν ηταν κομμουνιστές και κάποιος τους κάρφωσε.
Η ρουφιανια είναι ενα απο τα μέσα επιβίωσης των αυταρχικών και απολυταρχικων καθεστωτων.
Και πρέπει να δεχθουμε οτι προς τα εκεί οδεύουμε.
Στην χώρα την οποια γεννήθηκα στην ουγγαρια την οικογένια απο το απεναντι σπίτι την πήγαν σε στρατόπεδο αναμόρφωσης, επείδη κυκλοφόρησε φήμη οτι δεν ηταν κομμουνιστές και κάποιος τους κάρφωσε.
Η ρουφιανια είναι ενα απο τα μέσα επιβίωσης των αυταρχικών και απολυταρχικων καθεστωτων.
- totispap

Divine Sinner έγραψε:Aιθεροβαμων, καλως ήλθες. αυτο που σωστά λες δεν συνεβαινε μονο στα ναζιστικα καθεστωτα αλλα και στα κομμουνιστικα.
Ο πεθερος μου κουβαλημενος απο μωρο στη Ρουμανια,τραβηξε ακριβως τα ιδια με την οικογενια αυτη.Καθε που κατι γινοταν στο μπλοκ που μεναν(και μενουν)αυτον τραβουσαν στην ασφαλεια για αντικομουνισμο,αφου δεν τον εξαφανησαν παλι καλα
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator

Συγνώμη που επανέρχομαι στην προηγούμενη φάση που προέκυψε με τον paraplanish εξ αφορμής μιας πλήρους παρανόησης των γραφομένων του Μπάρνι μας...
Επειδή μίλησα με τον paraplanish στο msn και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα, κι επειδή επί του παρόντος εκείνος δεν έχει πρόσβαση στην ενότητα "προσωπικό σας στίγμα" για να δει την αντίδραση του Μπάρνι μας σε όλο αυτό, αισθάνομαι πως είναι δίκαιο να την δει, και την παραθέτω αυτούσια.
Κατόπιν της κλασικής (για μας που τον γνωρίζουμε) καλοπροαίρετης προσέγγισης του Βαρναβάκου μπροστά σε μια (φαινομενικά τουλάχιστον) αναίτια επίθεση που δέχθηκε, θεωρώ πως το θέμα λήγει σωστά και ενωτικά, δηλαδή με μια προσέγγιση που πάντα έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει τον Μπάρνι μας. Ο "παραπλάνηση" απλά παρανόησε και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ειδικά σε έναν νεόφερτο που δεν γνωρίζει ακόμα ποιος είναι ποιος εδώ μέσα. Νομίζω ότι αυτή η παράθεση θα ξεκαθαρίσει και στη σκέψη του πολλά πράγματα.
Κλείνω κι εγώ ακολουθώντας το πνεύμα του Μπάρνι:
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ, ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό που λέγεται νέα τάξη, που δεν είναι στο αναμετάξυ μας, αλλά μας ταλανίζει όλους με τον ίδιο τρόπο.
Επειδή μίλησα με τον paraplanish στο msn και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα, κι επειδή επί του παρόντος εκείνος δεν έχει πρόσβαση στην ενότητα "προσωπικό σας στίγμα" για να δει την αντίδραση του Μπάρνι μας σε όλο αυτό, αισθάνομαι πως είναι δίκαιο να την δει, και την παραθέτω αυτούσια.
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝ
Η εδώ τοποθέτησίς μου δεν έχει επουδενί χαρακτήρα επιθετικό-αμυντικό-απολογητικό-αντεπιθετικό προς συγκεκριμένους χρήστες!!!Έτσι, αναρτάται εις το προσωπικόν στίγμα. Οπουδήποτε αλλού ενδεχομένως να θεωρείτο οφφττόπικ.
Ουτε θέλω να πουλήσω ανωτερότητα ούτε να επικαλεστώ [υπερ]ευθυξία.
Θα ήταν τουλάχιστον αφελές από την πλευρά μου να αυτομετατραπώ από πρωτογενώς – αναίτια υβριζόμενος σε συναπολογούμενον.
Πώς να μπω στην ουσία του θέματος όταν αυτή δεν υφίσταται…?
Δεν είναι στις προθεσεις μου να αποτελώ πομπό ύβρεων [έμμεσα ή άμεσα] σε χρήστες ιντερνετικούς και φυσικά πρόσωπα γενικότερα ,διότι πολύ απλά έτσι έχω πειστεί ότι είναι το ορθόν…
Γενικότερα, κάθε προσβολή χρειάζεται δύο πόλους [έναν πομπό και έναν δέκτη] για να λειτουργήσει, εγώ προσπαθώ να τους εχω απενεργοποιημένους και τους δύο…
Και για μένα το θέμα τελειώνει ΕΔΩ χωρίς να μπορώ να εντοπίσω κάπου την αρχή του..
Δεν είναι σωστό [παιγνιοθεωρητικά - στρατηγικά ορθολογικόν] να υφίσταται εκ του μηδενός [εκ παρερμηνειών και παραξηγήσεων] εμφύλιος μεταξύ αντινεοταξιτών τη στιγμή που ο μεγάλος αδερφός και πάλι απρόσκλητος επισκέπτης κουρταλεί τες θύρες μας επίμονα και επίπονα [για μας]…
Η επικοινωνιακή τεχνική του σοβαροχιουμοριστικού ΑΥΤΟχλευασμού κατ’εμέ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί χλευασμό προς τρίτους [βαρνάβας τζέρναλ, 2001, τομος3]
Last but not least ας σεβαστούμε και τους τύπους που αφορούν γενικότερα την εικόνα του φόρουμ προς τα έξω με το να είμαστε πράοι, κόσμιοι εκ των προτέρων και κατευναστικοί εκ των υστέρων…
Ειρήνη ημίν [κυρίως εσωτερική ειρήνη αρχικά...]
ΜΗ ΦΟΒΟΥ!!!
Με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί ο πνευματικός προπάππους μας ο Όμηρος:
«΄Επειτ’ άνεμος μεν επαύσατο η δε γαλήνη έπλετο νηνεμίη κοίμησε δε κύματα δαίμων…»
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς ΟΛΟΥΣ [μηδενός εξαιρουμένου] τους αυτοπροσδιοριζόμενους αντινεοταξίτες συμφορουμίτες/συμφορουμίτισσες!!!
καλημεροβδομάδα φίλοι !!!!!!!!! και φίλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κατόπιν της κλασικής (για μας που τον γνωρίζουμε) καλοπροαίρετης προσέγγισης του Βαρναβάκου μπροστά σε μια (φαινομενικά τουλάχιστον) αναίτια επίθεση που δέχθηκε, θεωρώ πως το θέμα λήγει σωστά και ενωτικά, δηλαδή με μια προσέγγιση που πάντα έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει τον Μπάρνι μας. Ο "παραπλάνηση" απλά παρανόησε και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ειδικά σε έναν νεόφερτο που δεν γνωρίζει ακόμα ποιος είναι ποιος εδώ μέσα. Νομίζω ότι αυτή η παράθεση θα ξεκαθαρίσει και στη σκέψη του πολλά πράγματα.
Κλείνω κι εγώ ακολουθώντας το πνεύμα του Μπάρνι:
ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ, ενωμένοι μπροστά στον κοινό εχθρό που λέγεται νέα τάξη, που δεν είναι στο αναμετάξυ μας, αλλά μας ταλανίζει όλους με τον ίδιο τρόπο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον Βαρνάβα αρχικά , απο την αντμίν μας έπειτα και από όλους εσάς.

-Κωστής Παλαμάς-
- ArELa
- Founder-Administrator

paraplanisi έγραψε:Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τον Βαρνάβα αρχικά , απο την αντμίν μας έπειτα και από όλους εσάς.![]()
Σπουδαίος ο ανθρωπος (κατ'εμέ) που έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τυχόν λάθος ή αστοχία του, κι έχει τα κότσια/ανδρεία να ανακαλεί όταν το συνειδητοποιήσει!
Ως εκ τούτου, για μένα το "επεισόδιο" θεωρείται λήξαν και εύχομαι πραγματικά να συνεχίσουμε με πιο σωστές και ευπροσήγορες αλληλεπιδράσεις, όπως αξίζει σε όλους μας εν προκειμένω. Να'σαι καλά paraplanisi.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
VAMOS!!!
ΠΟΛΛΛΛΑ ΔΥΝΝΑΜΕΝΟΣ
SUPER!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ
VAMOS COMPANIEROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Όσον αφορά τώρα το φορο-ρουφιανολόι...
Εγώ προσωπικά δεν θα ρουφιανέψω κάποιον που δεν κόβει αποδείξεις, αλλά αντικειμενικά δεν είναι κακό να αναφέρεις κάποιον που φοροδιαφεύγει.
Δεν είναι δίκαιο να απαιτούμε δωρεάν παιδεία, πρόνοια, συντάξεις κ.τ.λ. όταν αρνούμαστε να δώσουμε το μερίδιό μας.
Εκτιμάται ότι χάνονται ετησίως 6-7 δισεκατομμύρια ευρώ από τη φοροδιαφυγή. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε δημόσια έργα, επιδόματα, επιχορηγήσεις, συντηρήσεις κ.τ.λ.
Και στην τελική γιατί να αγοράσω ένα προϊόν χωρίς απόδειξη, του οποίου η τελική τιμή είναι συν το ΦΠΑ 19%; Γιατί αυτό το 19% να το καρπωθεί ο επιχειρηματίας; Αν δεν θέλει να κόψει απόδειξη, τότε ή θα μειώσει την τελική τιμή για να ωφεληθεί και ο αγοραστής ή θα αναγκαστεί να κόψει την αποδειξούλα.
Τις προάλλες π.χ. πήγα κι αγόρασα ένα συμπλήρωμα διατροφής που κόστιζε 60 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ. Ο μαγαζάτορας δεν ήθελε να μου κόψει απόδειξη αλλά εγώ τον ανάγκασα να μου κόψει. Γιατί δηλαδή να καρπωθεί αυτός τον φόρο που υποτίθεται ότι παίρνει το κράτος;
Εγώ προσωπικά δεν θα ρουφιανέψω κάποιον που δεν κόβει αποδείξεις, αλλά αντικειμενικά δεν είναι κακό να αναφέρεις κάποιον που φοροδιαφεύγει.
Δεν είναι δίκαιο να απαιτούμε δωρεάν παιδεία, πρόνοια, συντάξεις κ.τ.λ. όταν αρνούμαστε να δώσουμε το μερίδιό μας.
Εκτιμάται ότι χάνονται ετησίως 6-7 δισεκατομμύρια ευρώ από τη φοροδιαφυγή. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε δημόσια έργα, επιδόματα, επιχορηγήσεις, συντηρήσεις κ.τ.λ.
Και στην τελική γιατί να αγοράσω ένα προϊόν χωρίς απόδειξη, του οποίου η τελική τιμή είναι συν το ΦΠΑ 19%; Γιατί αυτό το 19% να το καρπωθεί ο επιχειρηματίας; Αν δεν θέλει να κόψει απόδειξη, τότε ή θα μειώσει την τελική τιμή για να ωφεληθεί και ο αγοραστής ή θα αναγκαστεί να κόψει την αποδειξούλα.
Τις προάλλες π.χ. πήγα κι αγόρασα ένα συμπλήρωμα διατροφής που κόστιζε 60 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ. Ο μαγαζάτορας δεν ήθελε να μου κόψει απόδειξη αλλά εγώ τον ανάγκασα να μου κόψει. Γιατί δηλαδή να καρπωθεί αυτός τον φόρο που υποτίθεται ότι παίρνει το κράτος;
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
-
Divine Sinner
Συμφωνω οτι πρέπει να πιέζουμε τους επιχειρηματίες να κόβουν αποδείξεις. ομως το ρουφιάνεμα ειναι μια καταπτυστη πρακτική.
Προσωπικά πιστεύω οτι το κράτος στο οποιο ζούμε δεν είναι Ελλήνικο. Δεν έχει τις δομές που ονειρεύεται ο κάθε Ελλήνας.
Προσωπικά δεν θέλω απο τους φόρους μου να παεί ουτε μισό ευρώ πχ στη τζέπη ενος ματατζή που έχει κληθεί να δείρει καποιούς συνταξιούχος που κάναν το τραγικό λαθος απλά να διαμαρτυρηθουν.
Εγω αυτό το κράτος δεν το αναγνωρίζω ως Ελλήνικό. υπάρχω μέσα του οπως θα υπήρχα υπο γερμανική η τούρκικη κατοχή.
Γιατι κατοχή εχουμε.
Μιλάμε για δωρεάν παιδεία ή οποία είναι απλά ενας μηχανισμός πλυσης εγκεφάλου και προπαγάνδας.
Μιλάμε για δωρεάν υγεία. Οταν μπείς στο νοσοκομείο με κάποια σοβαρή ασθένεια σου φέρονται λες και είσαι σκύλος (το είδα στον πατέρα μου) και οταν ζητάς τα προβλεπόμενα σου λένε , πάρε αποκλειστική νοσοκόμα.
Επίσης δεν μπορεί εμείς πάντα να κάνουμε τους καλούς και νομοταγείς πολίτες με φορολογική συνείδηση οταν ενας βουλευτής περνει 7 χιλιάρικα και μετα απο δυο τετραετίες πέρνει μια παχουλή συνταξη κι ενας στρατιωτικός ή μπάτσος βγένει στη σύνταξη αν θέλει στα 50.
Δηλαδή θα δουλεύω εγω το κοροϊδο για να ζούν καλά οι μπάτσοι συνταξιούχοι, οι στρατιωτικοι συνταξιούχοι, οι βουλευτές συνταξιούχοι και οι αλλοι αργόσχολοι.
Συν τοις άλλης οταν εγω πληρώνω ίκα τεβε συκα μικα ενα ποσοστό παεί υπερ ΟΓΑ.
Δηλαδή πληρώνω και την σύνταξη του αγρότη (της πλέον ευνοημένης κοινωνικής τάξης).
Ο αγρότης θα πάρει αποζημίωση αν ο καιρός θα καταστρέψει τα σπαρτά του.
Ο πατέρας μου ήταν ελαιοχρωματιστής. τον χειμώνα δεν μπορουσε να δουλεψει οικοδομη (επειδη η μπογια θελει ζέστη για να σφίξει) ποιος του δωσε αποζημιωσή; γιατι ο αγρότης πέρνει αποζημιώσεις κι ο εργάτης όχι;
Για ολες τις παραπάνω αδικίες και για αλλες που δεν ανέφερα. πιστευω οτι δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος , αλλα ενα προτεκτοράτο, ενα κράτος φυλακή που βρίσκεται σε μια γεωγραφική εκταση που λέγεται Ελλάδα.
Ολες οι εθνικες μας διαφορές με αλλους λαούς είναι στην ουσία οι διαφορές των τροφίμων μιας φυλακής εναντι των τροφίμων μιας αλλης (γιατι δεν ειμαστε το μόνο κράτος-φυλακη).
Προσωπικά πιστεύω οτι το κράτος στο οποιο ζούμε δεν είναι Ελλήνικο. Δεν έχει τις δομές που ονειρεύεται ο κάθε Ελλήνας.
Προσωπικά δεν θέλω απο τους φόρους μου να παεί ουτε μισό ευρώ πχ στη τζέπη ενος ματατζή που έχει κληθεί να δείρει καποιούς συνταξιούχος που κάναν το τραγικό λαθος απλά να διαμαρτυρηθουν.
Εγω αυτό το κράτος δεν το αναγνωρίζω ως Ελλήνικό. υπάρχω μέσα του οπως θα υπήρχα υπο γερμανική η τούρκικη κατοχή.
Γιατι κατοχή εχουμε.
Μιλάμε για δωρεάν παιδεία ή οποία είναι απλά ενας μηχανισμός πλυσης εγκεφάλου και προπαγάνδας.
Μιλάμε για δωρεάν υγεία. Οταν μπείς στο νοσοκομείο με κάποια σοβαρή ασθένεια σου φέρονται λες και είσαι σκύλος (το είδα στον πατέρα μου) και οταν ζητάς τα προβλεπόμενα σου λένε , πάρε αποκλειστική νοσοκόμα.
Επίσης δεν μπορεί εμείς πάντα να κάνουμε τους καλούς και νομοταγείς πολίτες με φορολογική συνείδηση οταν ενας βουλευτής περνει 7 χιλιάρικα και μετα απο δυο τετραετίες πέρνει μια παχουλή συνταξη κι ενας στρατιωτικός ή μπάτσος βγένει στη σύνταξη αν θέλει στα 50.
Δηλαδή θα δουλεύω εγω το κοροϊδο για να ζούν καλά οι μπάτσοι συνταξιούχοι, οι στρατιωτικοι συνταξιούχοι, οι βουλευτές συνταξιούχοι και οι αλλοι αργόσχολοι.
Συν τοις άλλης οταν εγω πληρώνω ίκα τεβε συκα μικα ενα ποσοστό παεί υπερ ΟΓΑ.
Δηλαδή πληρώνω και την σύνταξη του αγρότη (της πλέον ευνοημένης κοινωνικής τάξης).
Ο αγρότης θα πάρει αποζημίωση αν ο καιρός θα καταστρέψει τα σπαρτά του.
Ο πατέρας μου ήταν ελαιοχρωματιστής. τον χειμώνα δεν μπορουσε να δουλεψει οικοδομη (επειδη η μπογια θελει ζέστη για να σφίξει) ποιος του δωσε αποζημιωσή; γιατι ο αγρότης πέρνει αποζημιώσεις κι ο εργάτης όχι;
Για ολες τις παραπάνω αδικίες και για αλλες που δεν ανέφερα. πιστευω οτι δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος , αλλα ενα προτεκτοράτο, ενα κράτος φυλακή που βρίσκεται σε μια γεωγραφική εκταση που λέγεται Ελλάδα.
Ολες οι εθνικες μας διαφορές με αλλους λαούς είναι στην ουσία οι διαφορές των τροφίμων μιας φυλακής εναντι των τροφίμων μιας αλλης (γιατι δεν ειμαστε το μόνο κράτος-φυλακη).
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Αυτό που έμαθα ερευνόντας και παρατηρώντας είναι να αναζητώ τα πρώτα αίτια για το λόγο που γίνονται.Η φύση όπως ισως γνωρίζεις έχει τους δικούς της νόμους.Οάνθρωπος που είναι μέρος της φύσης τους παραβλέπει. Πολλές φορές βλέπουμε αυτη την παράνοια γύρω μας και αν ψάξεις ίσως δείς ότι δεν είναι απλά ενα φαινόμενο μόνο αυτής της εποχής, ίσως τώρα βρίσκεται σε έξαρση.Divine Sinner έγραψε: Ολες οι εθνικες μας διαφορές με αλλους λαούς είναι στην ουσία οι διαφορές των τροφίμων μιας φυλακής εναντι των τροφίμων μιας αλλης (γιατι δεν ειμαστε το μόνο κράτος-φυλακη).
Συμφωνώ με όσα λές ,΄η τουλάχιστον τα καταλαβαίνω, όλοι τα έχουμε ζήσει και τα ζούμε πολύ η λίγο. Στο θέμα των έθνικών διαφορών ποστεύω ότι οι διαφορές δεν είναι διαφορές μεταξυ ανθρώπων, ΑΛΛΑ έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουν. Στην ουσία 99.9999% είναι διαφορές που εμφυτεύονται από κέντρα εξουσίας που χρησημοποιούν τους λαούς για να τσακώνωνται μεταξύ τους. Και εδώ θέλει προσοχή. Και ας ψάξουμε την ιστορία να δούμε αυτή την χειραγώσηση προς αυτή την κατεύθυνση..
Για τα υπόλοιπα οπως χρημματοοικονομικό και θρησκευτικά σύστηματα και αυτα είναι πλαστά και φτιαγμένα για να παρέχουν μιζέρια. Μιζέρια που θα την έχουμε κατάφατσα όσο τα δεχόμαστε στο νού μας ότι έτσι είναι και δεν είναι αλοιώς.(που στηντελική είναι αλοιώς)
Με αυτη την παραπάνω τακτική (ρουφιάνεμα)βλέπουμε πολύ απλά τον τρόπο που λειτουργεί η εξουσία χρησημοποιόντας τον κόσμο να στρεφεται εναντίων του για "καλό"
το μόνο "καλό" που περέχει είναι η απαλαγή του κρατους εξουσίας από τα "καθήκοντά"του (έλεγχος) και το διαίρει και βασίλευε που είναι πάγια τακτική τους.
Αυτό πρεπει να το καταλαβουμε καλά και να έχουμε ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε τετοιου είδους τακτικές.
Δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώνουμε φόρους , όταν τα ποιό πολλά τα τρώνε και πάνε σε συντάξεις για κοπρόσκυλα πρόην βουλευτές και λοιπούς αχρήστους.
Να βαλουν κάτω τον πισινό τους και να κάνουν αυτό τον τόπο να αναπτυχθεί προσφέροντας ευκαιρίες στον κόσμο και όχι στο σκυλολόι 3-4 οικογενειών που απομιζούν τα πάντα και τα φράγκα τα βγαζουν με off shore εταιριών σε "φορολογικούς παραδείσους"
Η κοινωνία είναι τελικά όπως την φτιάχνουμε γι αυτό και έχουν φροντήσει να ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ τον άνθρωπο από την φύση του και με κάθε τρόπο να τον συρικνωσουν πνευματικά και να επιβάλουν άχρηστα πιστεύω μέσω αηδιαστικών και αντιανθρώπινων συστημάτων. Αυτή την απάτη πρέπει ο καθένας μόνος του να την καταλάβει και να το αλλάξει πετώντας μακρυα όλα τα άρρωστα πιστεύω που έχουν εμφυτέψει μεσω ιδεολογιών, πολιτικών συστηματων , θρησκειών και άλλων αηδιών , να γνωρίσει την φύση και τον εαυτό του και ενεργόντας μόνο με αυτα σαν βάση.
Προσωπικά πιστεύω ότι πολλά εφόδια προς αυτό τον σκοπό μας έχουν δώσει κατά κόρον οι Αρχαίοι , που αρκεί να τα μελετήσουμε , να τα κατανοήσουμε κάνοντας τα πράξη. Ένα βασικό που θα συναντήσουμε και πρεπει να απαλαγούμε με κάθε τρόπο είναι το κακό, και κακό είναι ότι είναι καταστροφικό πρός την φύση μας και γι αυτό μας μιλά ο Πρόκλος στο έργο του "Περι της των κακών υποστάσεως".
Αν είναι κατι που πρεπει ο άνθρωπος να στραφεί εναντίων αφού αγαπήσει τον εαυτό του είναι η ρίζα του κακού, και του ψέμματος, και αυτή πιστεύω ακράδαντα είναι η βαση κάθε μορφής εξουσίας που προέρχεται από "ανθρωπογενείς" παράγοντες , η καλύτερα από "ύπανθρωπογενείς", και όχι στον απεναντί του.Ολα αυτα τα κορπόσκυλα της εξουσίας που παίρνουν παχυλές συντάξεις μετά απο 8 χρόνια "καθήκοντος" αυτα είναι που πρεπει να θείγουμε και όχι τον διπλανό μας.
Η αληθεια είναι ότι για την διαιώνιση του συστήματος -φυλακής ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για το ανθρώπινο πνεύμα έχουν φροντήσει να έχουν δικούς τους ανθρώποειδή , η ανθρωποειδή που έχουν τα σαπια πιστεύω τους σε θέσεις κλειδιά, παιδία, υγεία,νομικό σύστημα.
Τελειώνοντας θα πώ , και ας καταλάβει ό καθένας ότι το μόνο άτομο που έχει η είναι φτιαγμένο να έχει εξουσία στο κάθε άτομο είναι ο εαυτός, το πνευμα του, του και κανένας άλλος, και πάντα είναι ελεύθερος φτάνει να το κανει πραξη αυτό. Τα παντα ξεκινούν πρώτα απο τον νού , μετά στο μυαλό μας και μετά προς τα έξω.
Πάνω κάτω αυτό που ειχε πεί ο Αλέξανδρος.:"Βασιλεύς είναι αυτός που κατακτά τον εαυτό του και όχι τους άλλους"
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Τι έγινε με το πόθεν έσχες που ψέλλιζαν οι πρασινομπερέδες;
Είναι ο μόνος τρόπος να πιάσουν τους φοροφυγάδες άμεσα και δίκαια.
Αν`αυτού θα ξελασπώσουν πάλι τους κλέφτες και θα και θα τιμωρήσουν τους νόμιμους και ευσυνείδητους.
Επειδή με τα αντικειμενικά του κώλου κριτήρια αυτό γίνετε.
Νομιμοποίητε η φοροδιαφυγή.
Είναι η χαρά του φοροφυγά.
Να βγάζει πολλές χιλιάδες μαύρα το χρόνο και να δίνει ένα χιλιαρικάκι να ξελασπώνει.
Ο πληγμένος από την κρίση έμπορος που κρατάει το μαγαζί του με νύχια και δόντια επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στα 50 του , θα κληθεί να πληρώσει φόρο για έσοδα που δεν είχε.
Είναι ο μόνος τρόπος να πιάσουν τους φοροφυγάδες άμεσα και δίκαια.
Αν`αυτού θα ξελασπώσουν πάλι τους κλέφτες και θα και θα τιμωρήσουν τους νόμιμους και ευσυνείδητους.
Επειδή με τα αντικειμενικά του κώλου κριτήρια αυτό γίνετε.
Νομιμοποίητε η φοροδιαφυγή.
Είναι η χαρά του φοροφυγά.
Να βγάζει πολλές χιλιάδες μαύρα το χρόνο και να δίνει ένα χιλιαρικάκι να ξελασπώνει.
Ο πληγμένος από την κρίση έμπορος που κρατάει το μαγαζί του με νύχια και δόντια επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στα 50 του , θα κληθεί να πληρώσει φόρο για έσοδα που δεν είχε.
-Κωστής Παλαμάς-