Για τις εκλογές της 4/10/2009
Re: Για τις εκλογές της 4/10/2009
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Διάβασα προσεκτικά όλες τις απαντήσεις αλλά θα σταθώ σε κάποιες που θα ήθελα να σχολιάσω..
1-Ο λόγος που κάποιοι φίλοι λένε πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν με το πρόσχημα...
"'ολοι ίδιοι είναι" αλλά μετά τις εκλογές όλοι που είπαν δεν θα παμε να ψηφίσουμε κατηγορουν
τα κόμματα που βγήκαν....
Γιατί κατηγορείτε ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν θέλετε να συμμετάσχετε αλλά και
δεν κάνετε τίποτα να το αλλάξετε ?????
Αλλά θα ρωτήσω όμως γιατί δεν ψηφίζεται κάτι άλλο ή και μέσα σε κόμμα κάποια άτομα που
σίγουρα υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα κόμματα ?????
Δεν τους γνωρίζετε ?????
Να τους μάθετε και είναι υποχρεωσή σας αυτό...
Πιστεύω πολιτικοποίηση όχι στην κομματικοποιήση...
Στην αρχαία Ελλάδα η μέγιστη τιμωρία για έναν πολίτη ήταν η στερηση του εκλέγειν και
εκλέγεστε...
Αυτό δυστυχώς κάποιοι προσπαθουν να το κάνουν ώς πολιτική στάση...
Είναι πολιτική στάση η αδιαφορία ?????
Είναι πολιτική στάση η φραπεδιά στην παραλία ???? (Ευρωεκλογές)
Το αύριο πως θα αλλάξει ????
Αλήθεια γιατί κάποιοι Αριστεροί ή και Αριστερίζοντες και πολλοί άλλοι πολιτικοί πάνε σε
νοσοκομεία του εξωτερικού ή ακόμα και τα παιδιά τους τα στένουνε σε Ιδιωτικά ή τα στέλνουν
σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού ?????
2-Γράφετε για τον αγωγο της Αλεξανδρουπολης...
Αναφέρω λοιπόν (γιά όσουν δεν γνωρίζουν) πως τον Αγωγό τον ξεκίνησε το Πασόκ...
Δυστυχώς απο την μεριά της Βουλγαρίας και με την παλαιά Κυβέρνηση και με την νέα δεν
έχουν κάνει τίποτα για να το προωθήσουν...
Η Ρωσία χα'ι'δεύει την Βουλγαρία και τις τάζει αρκετά με την Ελλάδα τί κάνει ?????
Η Ελλάδα τι κάνει ?????
Τίποτα....
Επιτέλους δεν θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό παρά να είμαστε ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ??????
3-Σχετικά με την αναφορά....
<<η προσπαθεια αποσταθεροποιησης της χωρας με τα "δεκεμβριανα" και με τις φωτιες εγινε
για να πεσει ο καραμανλης που δεν εκανε το κεφι των αμερικανων στο θέμα του αγωγου.>>
Δυστυχώς δεν αναφέρεις τον θάνατο του παιδιού (λυπάμαι για αυτό)...
Την ανικανότητα την σκεπάζουμε με συνομοσιολογίες πως για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι
ενώ εμείς δεν φταίμε για ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....
Όχι στους Επαναστάτες του φραπέ του καναπέ της εύκολης κριτικής και
της αδιαφορίας....
Τα ξαναλέμε...
Ευχαριστώ.
Διάβασα προσεκτικά όλες τις απαντήσεις αλλά θα σταθώ σε κάποιες που θα ήθελα να σχολιάσω..
1-Ο λόγος που κάποιοι φίλοι λένε πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν με το πρόσχημα...
"'ολοι ίδιοι είναι" αλλά μετά τις εκλογές όλοι που είπαν δεν θα παμε να ψηφίσουμε κατηγορουν
Γιατί κατηγορείτε ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν θέλετε να συμμετάσχετε αλλά και
Αλλά θα ρωτήσω όμως γιατί δεν ψηφίζεται κάτι άλλο ή και μέσα σε κόμμα κάποια άτομα που
Δεν τους γνωρίζετε ?????
Στην αρχαία Ελλάδα η μέγιστη τιμωρία για έναν πολίτη ήταν η στερηση του εκλέγειν και
εκλέγεστε...
Αλήθεια γιατί κάποιοι Αριστεροί ή και Αριστερίζοντες και πολλοί άλλοι πολιτικοί πάνε σε
νοσοκομεία του εξωτερικού ή ακόμα και τα παιδιά τους τα στένουνε σε Ιδιωτικά ή τα στέλνουν
2-Γράφετε για τον αγωγο της Αλεξανδρουπολης...
Δυστυχώς απο την μεριά της Βουλγαρίας και με την παλαιά Κυβέρνηση και με την νέα δεν
έχουν κάνει τίποτα για να το προωθήσουν...
Η Ρωσία χα'ι'δεύει την Βουλγαρία και τις τάζει αρκετά με την Ελλάδα τί κάνει ?????
Η Ελλάδα τι κάνει ?????
Τίποτα....
Επιτέλους δεν θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό παρά να είμαστε ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ??????
3-Σχετικά με την αναφορά....
<<η προσπαθεια αποσταθεροποιησης της χωρας με τα "δεκεμβριανα" και με τις φωτιες εγινε
για να πεσει ο καραμανλης που δεν εκανε το κεφι των αμερικανων στο θέμα του αγωγου.>>
Την ανικανότητα την σκεπάζουμε με συνομοσιολογίες πως για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι
της αδιαφορίας....
Τα ξαναλέμε...
Ευχαριστώ.
*ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ*
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έθιξες και στιλίτευσες πολλά και σωστό σε βρίσκω Γιώργη μας.
Αν δεν ψήφισες, κάνε κι ένα κλικ!
Χαίρομαι που σε είδαμε και πάλι!
Αν δεν ψήφισες, κάνε κι ένα κλικ!
Χαίρομαι που σε είδαμε και πάλι!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εδώ πάλι...
Καλή μου Αρελα είναι δυνατόν να μην ΨΗΦΙΣΑ ???????
Πρίν απο αρκετό καιρό είχαμε ανοίξει ένα Θέμα για τον Τσε Γκουεβάρα καλό
θα είναι κάποιοι να το διαβάσουν.....
Είχες αναβάσει και ένα πολύ καλό βιντεάκι.....
Ευχαριστώ.
Καλή μου Αρελα είναι δυνατόν να μην ΨΗΦΙΣΑ ???????
Πρίν απο αρκετό καιρό είχαμε ανοίξει ένα Θέμα για τον Τσε Γκουεβάρα καλό
θα είναι κάποιοι να το διαβάσουν.....
Είχες αναβάσει και ένα πολύ καλό βιντεάκι.....
Ευχαριστώ.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Γουστάρω, άμα φτάσουμε τις πέντε ψήφους, θα τους μουτζώσουμε :pάντως τώρα που βράδυασε και μας τίμησαν κι άλλοι με την ψήφο τους, βλέπω ενδιαφέρουσες εξελίξεις! Άντε Πεγκουλίνι, δεν είσαι μόνη σου, ήρθαν και 2 συντρόφια σου ακόμα βλέπω
Βλέπω το ντιμπέιτ και τσάμπα το ποπ-κορν γαμώτο... Μα κάνω κι εγώ έξοδα αχρείαστα, γι'αυτό φουντάρω σε λίγο!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Καλησπέρα =)
Ο καθένας απ την πλευρά του οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την ζωή του και συλλογικά να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο δυνατόν.. τον τρόπο τον βρίσκει ο καθένας ξεχωριστά και αν γίνεται και συλλογικά ακόμη καλύτερα. Το τι κάνει η Αρέλα, εσύ, ο Αίολος, εγώ για να αλλάξω τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο, το γνωρίζουμε εμείς καλύτερα από τους άλλους.
Παλιά περίμενα πως και πως να κλείσω τα 18 για να πάω να ψηφίσω.. μετά μεγάλωσα... στις πρώτες μου εκλογές με πήγαν με τέχνασμα και ψήφισα.. σε αυτές έμεινα 15 λεπτά στην κάλπη ούσα αναποφάσιστη. Τώρα θα κάνω τον κόπο να πάω για ένα κόμμα που βρήκα που πήρε 0.01 ή 0.02 στις εκλογές..
με ενοχλεί όταν το σύστημα σου λέει: "έτσι είμαι, αν δεν σ αρέσω μπορείς να αντιδράσεις με τον τρόπο Α ή τον τρόπο Β..΄" αυτό δεν είναι επιλογή, είναι ένα τέχνασμα του ίδιου του συστήματος να δημιουργεί ελεγχόμενη αντίδραση για να διαιωνίζεται το χάλι του.Γιατί κατηγορείτε ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν θέλετε να συμμετάσχετε αλλά και
Ο καθένας απ την πλευρά του οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την ζωή του και συλλογικά να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο δυνατόν.. τον τρόπο τον βρίσκει ο καθένας ξεχωριστά και αν γίνεται και συλλογικά ακόμη καλύτερα. Το τι κάνει η Αρέλα, εσύ, ο Αίολος, εγώ για να αλλάξω τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο, το γνωρίζουμε εμείς καλύτερα από τους άλλους.
απ την στιγμή που πρέπει σόνι και ντε να ψηφίσεις άτομα από ένα κόμμα (και όχι όσους θεωρείς καλούς από διάφορα κόμματα) τότε μιλάμε για κομματικοποίηση και όχι πολιτικοποίηση. Εγώ δεν θέλω να ρίξω ψήφο στην σαπίλα και είναι υποχρέωσή μου να στηρίζω τα ιδανικά μου και όχι να ψηφίζω επειδή κάποιοι μου λένε πως είναι υποχρέωσή μου.Να τους μάθετε και είναι υποχρεωσή σας αυτό...
Πιστεύω πολιτικοποίηση όχι στην κομματικοποιήση
Στην αρχαία Αθήνα και όχι στην Αρχαία Ελλάδα... προσωπικά δεν θεωρώ την αρχαία αθηναΪκή δημοκρατία ως το σωστότερο πολιτικό σύστημα.Στην αρχαία Ελλάδα η μέγιστη τιμωρία για έναν πολίτη ήταν η στερηση του εκλέγειν και
εκλέγεστε...
Καταλαβαίνω τι θες να πεις. Το να μην ψηφίζεις το δέχομαι, όταν συμβαίνει από άποψη, δεν το δέχομαι όταν γίνεται από μόδα (όπως στις ευρωεκλογές), δεν θα μου πει κανένας αν θα ψηφίσω ή όχι. Αν και είμαι ενάντια στην ψηφοφορία πήγα και ψήφισα επειδή αηδίασα με τον τρόπο που προωθούσαν την αποχη.Αυτό δυστυχώς κάποιοι προσπαθουν να το κάνουν ώς πολιτική στάση...
Είναι πολιτική στάση η φραπεδιά στην παραλία ???? (Ευρωεκλογές
Παλιά περίμενα πως και πως να κλείσω τα 18 για να πάω να ψηφίσω.. μετά μεγάλωσα... στις πρώτες μου εκλογές με πήγαν με τέχνασμα και ψήφισα.. σε αυτές έμεινα 15 λεπτά στην κάλπη ούσα αναποφάσιστη. Τώρα θα κάνω τον κόπο να πάω για ένα κόμμα που βρήκα που πήρε 0.01 ή 0.02 στις εκλογές..
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαι τώρα Αίολε, οι δυο μας.
Αστοχία δεύτερη: Δεν υπονόησα σε καμία περίπτωση ότι μιλούσες εκ του ασφαλούς. Δεν ξέρω πώς και από ποια φράση μου το συμπέρανες αυτό. Όμως μιλούσες και μιλάς, ως νέος άνθρωπος που εκ των πραγμάτων έχει λιγότερες ευθύνες, και υποχρεώσεις (για να μην πω και χρεώσεις) από μένα, και ακόμα λιγότερες αγωνίες, πράγμα λογικό, αφού θα ήταν πρόωρο ν'αγωνιάς πχ για το μέλλον των παιδιών που δεν έκανες ακόμα, σε αντίθεση μ'εμένα και άλλους σαν κι εμένα που ήδη έχουμε παιδιά.
Αυτό εννοούσα και δεν υπονοούσα, για να ξηγιόμαστε, να μην παρεξηγιόμαστε και για να μάθεις (ευελπιστώ) να διαβάζεις/αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος, σωστά ώστε να μην αφήνεις το μυαλό σου να σκέφτεται το χείριστο ή το ποταπότερο για αυτόν. Αυτό είναι συχνά ένδειξη μικροψυχιάς ή κουτοπονηριάς.
Εξακολουθώ λοιπόν να θεωρώ -και δικαίως- τη φράση "για το τομάρι σου" που μου απηύθυνες, άκρως προσβλητική, δυσεβή και ανάρμοστη και το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις, θα ήταν να την πάρεις πίσω.
Όσο για την εξελιξιμότητά του... δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς, αλλά αυτό που εισπράττω, είναι πως την πραγματεύεσαι με νεοταξίτικο τρόπο. Μιλάς δηλαδη΄για το λαό, λες και έχεις να κάνεις για μια ανεγκέφαλη μάζα θηλαστικών. Σ'αυτή τη βάση δε θέλω και δε μπορώ να επεκτείνω κανένα διάλογο, αφού πασχίζω συνειδητά και φιλότιμα να βλέπω τους ανθρώπους εξατομικευμένα και όχι μαζικά.
Όσο για τα στελέχη του και για τις εμπλοκές του κόμματος με νεοταξίτικα πολυκαταστήματα και παραμάγαζα, τα ξέρω καλά. Πιστεύω βέβαια πως το πασοκ δεν είναι το μόνο "εμπλεκόμενο" σ'αυτές τις παρέες. Βλέπε πολλούς υπουργούς της τωρινής (και απερχόμενης εύχομαι) κυβέρνησης. Βλέπε και τσίριζα και οικολόγους πράσινους κι ένα σωρό άλλους γλύφτες και τσιράκια της νεοταξίλας. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα'πρεπε κανονικά να μας κάνει όλους να ενωθούμε για να πολεμήσουμε αυτή τη ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μάστιγα, κι όχι τα μαριδάκια πασόκια ή γαλάζια ή ροζέ μεμονωμένα. Όσο θα'μαστε διασπασμένοι, ο καθένας με τον δικό του "ιδεολογικό" χαβά, η μάστιγα που μας ταλανίζει πραγματικά, δεν θα πτοηθεί ποτέ. Αυτό το'χω εμπεδώσει γι'αυτό και δεν απαξιώνω, δεν φανατίζομαι, δεν βρίζω ανθρώπους πια.
Μια αδικία οπουδήποτε, είναι απειλή για τη δικαιοσύνη παντού.
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Στο τέλος, δε θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας
Αστοχία πρώτη: Με μπηχτές μπορεί ενίοτε να μιλήσω (όταν και αν η περίσταση το απαιτήσει) , με υπονοούμενα δεν το συνηθίζω και δεν κατάλαβα ποια λογική σε έκανε να μου προσάψεις κάτι τέτοιο. Στην προκειμένη δεν υπήρξε ούτε καν μπηχτή. Εξέφρασα κάποιες σκέψεις ευθέως, αλλά σε καμία περίπτωση καυστικά/καταγγελτικά ή προσάπτοντάς σου μομφές!Ήταν η απάντησή μου στα υπονοούμενα και στις μπηχτές σου περί βιοπάλης, λες κι εγώ προέρχομαι από εύπορη οικογένεια και μιλώ εκ του ασφαλούς.
Αστοχία δεύτερη: Δεν υπονόησα σε καμία περίπτωση ότι μιλούσες εκ του ασφαλούς. Δεν ξέρω πώς και από ποια φράση μου το συμπέρανες αυτό. Όμως μιλούσες και μιλάς, ως νέος άνθρωπος που εκ των πραγμάτων έχει λιγότερες ευθύνες, και υποχρεώσεις (για να μην πω και χρεώσεις) από μένα, και ακόμα λιγότερες αγωνίες, πράγμα λογικό, αφού θα ήταν πρόωρο ν'αγωνιάς πχ για το μέλλον των παιδιών που δεν έκανες ακόμα, σε αντίθεση μ'εμένα και άλλους σαν κι εμένα που ήδη έχουμε παιδιά.
Αυτό εννοούσα και δεν υπονοούσα, για να ξηγιόμαστε, να μην παρεξηγιόμαστε και για να μάθεις (ευελπιστώ) να διαβάζεις/αντιλαμβάνεσαι τι σου λέει ο άλλος, σωστά ώστε να μην αφήνεις το μυαλό σου να σκέφτεται το χείριστο ή το ποταπότερο για αυτόν. Αυτό είναι συχνά ένδειξη μικροψυχιάς ή κουτοπονηριάς.
Εξακολουθώ λοιπόν να θεωρώ -και δικαίως- τη φράση "για το τομάρι σου" που μου απηύθυνες, άκρως προσβλητική, δυσεβή και ανάρμοστη και το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις, θα ήταν να την πάρεις πίσω.
Εμένα πάλι μου'δωσες την εντύπωση ότι για σένα ο λαός δεν έχει καμιά αξία.Ο λαός έχει διαχρονική αξία, αφού δεν είναι κάτι στάσιμο και μπορεί να εξελιχθεί ή να εξαθλιωθεί (αναλόγως τις συνθήκες).
Όσο για την εξελιξιμότητά του... δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς, αλλά αυτό που εισπράττω, είναι πως την πραγματεύεσαι με νεοταξίτικο τρόπο. Μιλάς δηλαδη΄για το λαό, λες και έχεις να κάνεις για μια ανεγκέφαλη μάζα θηλαστικών. Σ'αυτή τη βάση δε θέλω και δε μπορώ να επεκτείνω κανένα διάλογο, αφού πασχίζω συνειδητά και φιλότιμα να βλέπω τους ανθρώπους εξατομικευμένα και όχι μαζικά.
Αστοχία σου τρίτη: Έχω ήδη δηλώσει πως κλικάρησα "άλλο" σ'αυτή την ψηφοφορία. Δεν σκέφτομαι να ψηφίσω πασοκ. Όχι σ'αυτό το γύρο τουλάχιστον. Θα το ψηφίσω μόνο αν υπάρξει δεύτερος γύρος (και πάντα αρνητικά για να μη βγει η ΝΔ) , ή αν στις επόμενες εκλογές έχω δει καλύτερο δείγμα γραφής απ'το παλιότερο που είχε και απ'τα χάλια που επέδειξε η ΝΔ. Έτσι ψηφίζω εγώ. Ούτε συναισθηματικά, ούτε ιδεολογικά (γιατί δεν υπάρχουν ιδεολογίες στην πολιτική σκηνή σήμερα) ούτε ουτοπικά, και σίγουρα ούτε με εμπάθειες ή με οπαδικές λογικές. Κι αν ενδιαφέρει την ομήγυρη, δηλώνω πως όσες φορές έχω ψηφίσει εν Ελλάδι, ποτέ δεν έχω ψηφίσει το ίδιο κόμμα.Κι όντως, Βασιλική, δεν νομίζω πως έχεις άλλο λόγο που σκέφτεσαι να ψηφίσεις το ΠΑΣΟΚ, εφόσον είσαι εκ διαμέτρου αντίθετη με την ιδεολογία του και γνωρίζεις το παρελθόν του.
Όσο για τα στελέχη του και για τις εμπλοκές του κόμματος με νεοταξίτικα πολυκαταστήματα και παραμάγαζα, τα ξέρω καλά. Πιστεύω βέβαια πως το πασοκ δεν είναι το μόνο "εμπλεκόμενο" σ'αυτές τις παρέες. Βλέπε πολλούς υπουργούς της τωρινής (και απερχόμενης εύχομαι) κυβέρνησης. Βλέπε και τσίριζα και οικολόγους πράσινους κι ένα σωρό άλλους γλύφτες και τσιράκια της νεοταξίλας. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα'πρεπε κανονικά να μας κάνει όλους να ενωθούμε για να πολεμήσουμε αυτή τη ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μάστιγα, κι όχι τα μαριδάκια πασόκια ή γαλάζια ή ροζέ μεμονωμένα. Όσο θα'μαστε διασπασμένοι, ο καθένας με τον δικό του "ιδεολογικό" χαβά, η μάστιγα που μας ταλανίζει πραγματικά, δεν θα πτοηθεί ποτέ. Αυτό το'χω εμπεδώσει γι'αυτό και δεν απαξιώνω, δεν φανατίζομαι, δεν βρίζω ανθρώπους πια.
Συχνά "κολλάμε" σε ιδέες απο παιδιά και μετά τις "φέρουμε" μηχανικά, σαν αντανακλαστικά από γεννησιμιού μας. Πιστεύω πως πριν προχωρήσει κανείς σε θυσίες -έμπρακτο αγώνα για την εφαρμογή των ιδεωδών του , θα πρέπει να κάνει μια γενική επαναξιολόγηση στις ιδέες του για να βεβαιωθεί ότι είναι οι σωστές."Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου".
Ezra Pound
Τελικά, το μεγαλύτερο κακό που έκανε ο φασισμός, ήταν οτι στιγμάτισε οποιαδήποτε ιδέα και άποψη αντιτίθεται με τη δειμοκρατικότητα και τον κυνοβουλευτισμό ως φασίζουσα
Μια αδικία οπουδήποτε, είναι απειλή για τη δικαιοσύνη παντού.
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Πάλι του Μ. Λούθερ Κινγκ:Όπως έχω το δικαίωμα να επαινώ και να τιμώ πρόσωπα και καταστάσεις που άλλοι αποστρέφονται, έτσι έχω το δικαίωμα να κατακρίνω και να απαξιώνω πρόσωπα και καταστάσεις που άλλοι αποδέχονται.
Στο τέλος, δε θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ειμαι το συστημα.
Εχετε την επιλογη Α) να την φατε με το στομα
Εχετε την επιλογη Β) να την φατε απο τον κωλο.
Εχετε την επιλογη Γ) σαδομαζοχιστικο
Εχετε την επιλογή Δ)Συνδυασμος των παραπανω.
Μα γιατι δεν ψηφίζετε; Αν δεν την φατε απο το στομα θα την φατε απο τον κωλο.
θελετε να επικρατησει η επιλογη Β;
Ξερετε υπαρχουν κι αυτοι που επιθυμουν να μην την φανε καθόλου. και το συστημα δεν εδωσε αυτην την επιλογη.
Το να ψηφισει καποιος νομιμοποιει το πολιτικο συστημα αυτη ειναι η πραγματικότητα.
Αν ψηφιζα θα ψηφιζα πασοκ να την φαω απο το στομα κι οχι απο τον κωλο (το πρωτο δεν αφηνει σημαδια).
Παρ ολα αυτα εγω δεν θα ψηφισω.
Και πριν με πειτε χυδαιο.
Το θεμα δεν το κανα εγω τσοντα. ειναι εδω και 50 τουλαχιστων χρόνια.
θα ακολουθησω τα αχναρια του ντερτιλη. δεν θα αναγνωρίσω το συστημα ως νομιμο οσο ζω.
Και δεν μιλαω εκ του ασφαλους. ειμαι ενας φτωχος ορφανος απολυμενος(λογω περικοπων κι οχι ανικανοτητας) ανεργος..
Οποιος βλέπει τις κυβερνησεις ως απλα καποιους ικανους ή οχι που κυβερνουν σωστα ή λαθος ειναι γελασμενοι.
οι κυβερνησεις εκπροσωπουν ανθρωπους. κι δεν μιλαω για τους ψηφοφορους. εκπροσωπουν μεγαλοεπιχειρηματιες και πολυεθνικες οι οποιες ανηκουν στον διεθνη σιωνισμο.
οι κυβερνησεις ειτε εμμεσα ειτε αμεσα περνουν εντολες απο τη σιων.
καθε ψηφος ειναι ψηφος νομιμοποιησης της ξενης κατοχης.
ειναι σαν ο πασας να μας βαζει επι τουρκοκρατιας να ψηφισουμε ποιον κοτσαμπαση θελουμε για να μας κανει αμεσο κουμαντο και οποιος δεν ψηφιζει να θεωρειτε ριψασπις. Ελεος.
Δεν μιλαμε με δεδομενα αρχαιας Ελλαδας. ειμαστε κατεχομενη απο νατοϊκους και σιωνιστες χωρα.
Εχετε την επιλογη Α) να την φατε με το στομα
Εχετε την επιλογη Β) να την φατε απο τον κωλο.
Εχετε την επιλογη Γ) σαδομαζοχιστικο
Εχετε την επιλογή Δ)Συνδυασμος των παραπανω.
Μα γιατι δεν ψηφίζετε; Αν δεν την φατε απο το στομα θα την φατε απο τον κωλο.
θελετε να επικρατησει η επιλογη Β;
Ξερετε υπαρχουν κι αυτοι που επιθυμουν να μην την φανε καθόλου. και το συστημα δεν εδωσε αυτην την επιλογη.
Το να ψηφισει καποιος νομιμοποιει το πολιτικο συστημα αυτη ειναι η πραγματικότητα.
Αν ψηφιζα θα ψηφιζα πασοκ να την φαω απο το στομα κι οχι απο τον κωλο (το πρωτο δεν αφηνει σημαδια).
Παρ ολα αυτα εγω δεν θα ψηφισω.
Και πριν με πειτε χυδαιο.
Το θεμα δεν το κανα εγω τσοντα. ειναι εδω και 50 τουλαχιστων χρόνια.
θα ακολουθησω τα αχναρια του ντερτιλη. δεν θα αναγνωρίσω το συστημα ως νομιμο οσο ζω.
Και δεν μιλαω εκ του ασφαλους. ειμαι ενας φτωχος ορφανος απολυμενος(λογω περικοπων κι οχι ανικανοτητας) ανεργος..
Οποιος βλέπει τις κυβερνησεις ως απλα καποιους ικανους ή οχι που κυβερνουν σωστα ή λαθος ειναι γελασμενοι.
οι κυβερνησεις εκπροσωπουν ανθρωπους. κι δεν μιλαω για τους ψηφοφορους. εκπροσωπουν μεγαλοεπιχειρηματιες και πολυεθνικες οι οποιες ανηκουν στον διεθνη σιωνισμο.
οι κυβερνησεις ειτε εμμεσα ειτε αμεσα περνουν εντολες απο τη σιων.
καθε ψηφος ειναι ψηφος νομιμοποιησης της ξενης κατοχης.
ειναι σαν ο πασας να μας βαζει επι τουρκοκρατιας να ψηφισουμε ποιον κοτσαμπαση θελουμε για να μας κανει αμεσο κουμαντο και οποιος δεν ψηφιζει να θεωρειτε ριψασπις. Ελεος.
Δεν μιλαμε με δεδομενα αρχαιας Ελλαδας. ειμαστε κατεχομενη απο νατοϊκους και σιωνιστες χωρα.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 3 φορές
AVATARGR έγραψε:1-Ο λόγος που κάποιοι φίλοι λένε πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν με το πρόσχημα...
Δεν τους γνωρίζετε ?????
εκλέγεστε...
[...]
της αδιαφορίας....
Εγώ αντί για ''επαναστάτες του καναπέ'' θα αναφερόμουν σε ''πολίτες του καναπέ'' που πιστεύουν οτι ψηφίζοντας σήμερα δρουν ως Πολίτες με Π κεφαλαίο.
Όμως...
Επιλέγοντας να ψηφίσεις μία απο τις ''πέντε'' -ελαχιστότατες αλλά προωθούμενες με τρελά ποσά και παλαβή διαφήμιση του ψεύδους και της απατεωνίας που αδικεί το διανοητικό επίπεδο των όποιων Νοημόνων- συμμορίες των ανικάνων ή/και πουλημένων, έχεις μεγάλη δυνατότητα επιλογής; Και αυτό το πράττεις για να δείξεις οτι δρας ως ... ''Πολίτης''; Ευχαριστώ δεν θα πάρω... Oι μεγάλοι Νόες του παρελθόντος αναφέρονταν στους τότε α-politic κατακριτέους ''ιδιώτες'', δεδομένου του τότε συστήματος άμεσης δημοκρατίας. Άλλες οι συνθήκες του τότε -αρχαιότητα- και άλλες του τώρα. Ο Πολίτης ήταν ο ίδιος Πολιτικός και δρουσε άμεσα, όχι μέσω απατεώνων που υποτίθεται οτι τον εκπροσωπούν, ενώ ουσιαστικά μόνο αυτό δεν κάνουν. Αντιθέτως, ψηφίζοντάς τους, φέρεις και την ευθύνη των εγκλημάτων που διαπράττουν. Διότι και τους δίδεις εξουσία, και τους συντηρείς στην θέση τους, και δεν τους ρίχνεις ποτέ -γιατι... είναι ήδη ''δημοκρατία'', ποιο Καθεστώς να ανατρέψεις; εκεί είναι όμως το κουτόχορτο...-.
Για... ''υποχρέωση ψήφου'' θα μπορούσαμε να ομιλούμε σε κάποιο υγιές πολίτευμα. Όχι εδώ. Εδώ, η ευθύνη της μη-ανατροπής του Καθεστώτος, βαρύνει όλους τους Έλληνες, είτε ψηφίζουν είτε δεν ψηφίζουν. Περισσότερο όμως, τους εκλογείς. Εκείνους που ψήφισαν τους εγκληματούντες, περισσότερο τους κυβερνώντες και τους αξιωματικώς αντιπολιτευομένους, ενώ λιγότερο τους ψηφίσαντες τους άλλους. Αυτά για να εξηγούμαστε... Και δεν έχω τίποτε ειδικώς εναντίον της παρούσης κυβέρνησης των... στρουμφ/smurf (μπλε/κυανών), ούτε της επομένης των... φυτών (πρασίνων/χλωρών).
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ArELa
- Founder-Administrator
Εσύ το πήγες πολύ "προχωρημένα" και χαίρομαι γι'αυτό, γιατί μου δίνεις την ευκαιρία να μιλήσω με τη γλώσσα που προτιμώ.ICAROS έγραψε:
Για... ''υποχρέωση ψήφου'' θα μπορούσαμε να ομιλούμε σε κάποιο υγιές πολίτευμα.
Δεν υπάρχει υγιές πολίτευμα με την έννοια που το θέτεις, πουθενά στον κόσμο. Δεν υπήρξε ποτέ. Και σε αυτό, ναι, οι λαοί έχουν πρώτιστη ευθύνη, αλλά και μέγιστη απαλλαγή αυτής της ευθύνης, διότι δε γίνεται να τους ψέξεις, αν αναλογιστείς το τεράστιο έργο "προγραμματισμού" που "πότισε" τα μυαλά των πάντων, (ακόμα και όλων αυτών που υποτίθεται ότι βλέπουν πιο ξεκάθαρα τι παίζεται), διασπείροντας ιδεολογίες-όπιο, για να α/ υπάρχουν διχασμοί στρατόπεδα και παρατάξεις που γίνονται στάση ζωής, β/ να περιορίζεται η αντίληψη και να επεξεργάζονται τα πράγματα σε σχέση με συγκεκριμένα σημεία αναφοράς και συγκεκριμένο σύστημα αξιών και όχι με τη σφαιρική εικόνα και αντίληψη των πραγμάτων και τη συναισθηματική/υποκειμενική αποστασιοποίηση που απαιτείται για τη σωστή αξιολόγησή τους.
Η ανατροπή του Καθεστώτος, θέλει μόνο ένα πράγμα πολύ απλό στην ουσία του, που δεν προϋποθέτει ούτε πολέμους, ούτε βία ούτε λουτρά αίματος. Θέλει αρκετά ανοιχτή συνειδητότητα ώστε μπορέσει να βγει κανείς απ'το "κουτί", να γυρίσει την πλάτη, να επιδείξει και κυρίως να αισθανθεί πλήρη αδιαφορία απέναντι σ'αυτά που προτάσσονται ως δήθεν σημαντικά, και να παίξει την κατάδική του μουσική στου δικού του βιολιού το χαβά. Θέλει δηλαδή ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ και ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στα δρώμενα και ζητούμενα όπως τα προσδιορίζει το σύστημα. (non compliance). Δεν αρκεί να υπάρξει αυτή η "μη συμμόρφωση" από μεμονωμένους διάσπαρτους ανθρώπους που θα ταμπελοποιηθούν ευκολα ως αντικονφορμιστές ή το χειρότερο, απροσάρμοστοι. Για να πετύχει, είναι απαραίτητο να προκύψει ΜΑΖΙΚΑ. Κι αυτό διότι...Όχι εδώ. Εδώ, η ευθύνη της μη-ανατροπής του Καθεστώτος, βαρύνει όλους τους Έλληνες, είτε ψηφίζουν είτε δεν ψηφίζουν. Περισσότερο όμως, τους εκλογείς. Εκείνους που ψήφισαν τους εγκληματούντες, περισσότερο τους κυβερνώντες και τους αξιωματικώς αντιπολιτευομένους, ενώ λιγότερο τους ψηφίσαντες τους άλλους. Αυτά για να εξηγούμαστε... Και δεν έχω τίποτε ειδικώς εναντίον της παρούσης κυβέρνησης των... στρουμφ/smurf (μπλε/κυανών), ούτε της επομένης των... φυτών (πρασίνων/χλωρών).
Το σύστημα δεν έχει τόσους "ελεγκτές" ώστε να μπορεί να ασκήσει πίεση ή βία για να επιβληθεί στον καθέναν από μας ξεχωριστά , οπότε η επιβολή γίνεται μαζικά, "παίζοντας" με το μυαλό του κόσμου (μέσω του νοητικού φασισμού όπως μπλέδισα πια να λέω και κανείς δε με ακούει) και μόνον μέσω αυτής της "πειθούς" ή άλλως προπαγάνδας-προγραμματισμού που κινεί τους ανθρώπους σαν κουρδισμένα ρομποτάκια, μπορεί να μας επιβληθεί.
Όταν θα έχουν αφυπνιστεί όλοι οι άνθρωποι μεμονωμένα και κατ'επέκτασιν οι λαοί μαζικά, ώστε να κατανοήσουν πως το σύστημα δεν μπορεί να κινηθεί (- και άρα θα καταρρεύσει ) χωρίς την ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ των πληθυσμών, τότε και μόνον τότε θα ανατραπεί το Καθεστώς. Και η ευθύνη της μη ανατροπής του, δεν βαρύνει μόνον τους Ελληνες, αλλά όλους τους πληθυσμούς στον πλανήτη, όλες τις εθνότητες, μικρές ή/και μεγάλες.
Όσο η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στον πλανήτη θα "τσιμπάει" στις ανασφάλειες/φοβίες που διασπείρονται εντέχνως, όσο θα αντιλαμβάνεται ως πραγματικότητα αυτά που τροφοδοτεί το σύστημα, τόσο θα υποκύπτει σ'αυτήν την επιβολή την οποία ασκούν κυρίως τα ΜΜΕ ως παλλακίδες-φερέφωνα του συστήματος (που σε καμία περίπτωση σήμερα δεν ασκούν πραγματική δημοσιογραφία).
Όσοι από μας βρισκόμαστε "στους απ'έξω" ως συνειδητοί αντιρρησίες και αντικονφορμιστές, δεν πετυχαίνουμε ουσιατικά τίποτα με την αποχή μας από τις εκλογές. Γιατί ενώ μπορεί ν'απέχουμε από τις εκλογές επειδή βιώνουμε τη φαυλότητα, (μικρή συμβολική κίνηση χωρίς συνέπειες) παράλληλα ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη διαιώνισή της, μη γελιόμαστε, αφού "συμμορφωνόμαστε" στην πράξη με όλα τα υπόλοιπα που μας επιβάλλονται, ως.... νομοταγείς πολίτες, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι... Και λογικό, αφού ως μεμονωμένοι (και λίγοι σε σχέση με τη μάζα) αντικονφορμιστές, αν δεν πληρώσουμε εισφορές ή δάνεια για παράδειγμα, μπορούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί (δικανικό σύστημα, σώματα ασφαλείας κλπ) να μας επιβάλλουν ποινές, από κατασχέσεις μέχρι και φυλακίσεις... Συνεπώς, έτσι όπως στέκουν τα πράγματα σήμερα, η αποχή μας από την κάλπη δεν πετυχαίνει ούτε εξυπηρετεί κάτι άλλο, εκτός απ'το να υποδηλώνει στην συντριπτική "υπνωτισμένη" πλειονότητα, ότι απλά είμαστε "απροσάρμοστα". Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τον καταλύτη που θα πυροδοτήσει την αφύπνιση των πολλών. (αν πίστευα διαφορετικά, δεν θα πλησίαζα τις κάλπες).
Είμαι αισιόδοξη ότι κάποια στιγμή ο καταλύτης θα προκύψει με κάποιο τρόπο, και θα αφυπνωτιστεί σημαντική μερίδα του πληθυσμού- και θα'ναι τόσο σημαντική που ναι, τότε θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Μέχρι τότε, οι αφυπνωτισμένοι οφείλουν να αγωνίζονται με όποια μέσα/δυνάμεις διαθέτουν, ΜΕΣΑ στο σύστημα, όχι έξω από αυτό. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αν ειμασταν ενα-δυο αυτοι που απεχουμε τοτε οντως θα εδειχνε οτι μερικοι απροσαρμοστοι δεν συμμετεχουν.
Η αποχη ομως στην Ελλαδα αλλα και σε διεθνες επιπεδο ειναι ενα αρκετα μεγάλο ποσοστο του κοσμου.
Η αποχη ειναι πολιτικη δυναμη.
Η αποχη ομως στην Ελλαδα αλλα και σε διεθνες επιπεδο ειναι ενα αρκετα μεγάλο ποσοστο του κοσμου.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα φίλε μου.Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Εμ, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δραστηριοποιηθείς. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η δράση και η συμμετοχή περιορίζονται στις εκλογές απ' ό,τι φαίνεται. Πόσο δυσάρεστο είναι αυτό; Ολόκληρη την τετραετία αν ξύνω το αριστερό και το δεξί μου... πόδι και μετά πάω να ψηφίσω, θα θεωρηθώ συμμέτοχος στην πολιτική; Όποιος συμμετέχει στις εκλογές είναι πολιτικά δραστήριος, ενδιαφέρεται για τα κοινά, ενώ όποιος δεν συμμετέχει είναι αναγκαστικά απολίτικος και σταρχιδιστής;1-Ο λόγος που κάποιοι φίλοι λένε πως δεν θα πάνε να ψηφίσουν με το πρόσχημα...
Μωρ' τι μας λες!
Προσπερνάω...Αλλά θα ρωτήσω όμως γιατί δεν ψηφίζεται κάτι άλλο ή και μέσα σε κόμμα κάποια άτομα που
Δεν τους γνωρίζετε ?????
Σώπα ρε φίλε... από πότε οι νόμοι της Αθήνας είχαν θεσπιστεί σε όλη την Ελλάδα και τολμάς να λες "στην αρχαία Ελλάδα";Στην αρχαία Ελλάδα η μέγιστη τιμωρία για έναν πολίτη ήταν η στερηση του εκλέγειν και
εκλέγεστε...
Όταν λέω εγώ ότι για μερικούς η αρχαία Ελλάδα είναι μόνο η αρχαία Αθήνα....
"Οι Αθηναίοι δεν εκλέγουν άρχοντες για το καλό της πόλης, αλλά για το καλό των προσωπικών τους υποθέσεων. Δεν θέλουν λόγους ωφέλιμους για την πόλη, αλλά λόγους αρεστούς". Ισοκράτης
Όχι βέβαια, αλλά εσύ θεωρείς αδιάφορο όποιον απέχει από τις εκλογές. Με προσβάλλεις, όπως χιλιάδες άλλους συνέλληνες...Είναι πολιτική στάση η αδιαφορία ?????
Οι εκλογές είναι μια παρωδία και δεν θα ψηφίσω κανένα λαμόγιο, όπως επίσης δεν παίρνω στα σοβαρά ανθρώπους που θα με αποκαλέσουν "αδιάφορο" επειδή δεν ρίχνω την ψήφο σ' αυτούς τους εντελοδόχους, τους υποταγμένους, τους προδότες, τους κρετίνους και τους γελοίους. Ποιον να ψηφίσω; Τους φαιο-πράσινους που καταβαράθρωσαν το μέλλον του τόπου μας; Τους κόκκινους που όταν τους βλέπει ο κόσμος μιλάνε για τα δίκαια των λαών αλλά στη βουλή οι έντεκα βουλευτές τους ψήφισαν "ναι" στις αυξήσεις των αποδοχών των βουλευτών; Στους ροζαλίες τσυριζαίους; Ουδέν σχόλιον... στους πράσινους οικωλόγους; Ουδέν σχόλιον... ή μήπως τον πατριδοκάπηλο Καρατζαφύρερ; (αν και μου άρεσε περισσότερο από όλους στο ντιμπέιτ, δεν παύει να είναι ένας ανήθικος καιροσκόπος)
Εχθές στο debate έμαθα από τον Καρατζαφέρη, ότι ο Γιωργάκης έκανε τη δήλωση: "Καλύτερα να χάσουμε μερικά στρέμματα γης, παρά να χάσουμε τον ύπνο μας". Κοιτάξτε τι είπε ο ποταπός! Ο άνανδρος προδότης! Το american boy που διεκδικεί την ψήφο μου!!!
Κι όταν ο Georgey είπε στον Καρατζαφέρη να χρησιμοποιεί σοβαρές πηγές, του έδειξε φωτοτυπίες και αποσπάσματα που προέρχονταν από το ίδιο το κόμμα του και από εφημερίδες!
Εγώ δεν συμβιβάζομαι με μετριότητες... όταν θα δω έναν αντι-συστημικό ηγέτη που θα συνδυάζει ήθος και ικανότητα στην τέχνη της πολιτικής (τη μεγίστη των τεχνών κατά τον Αριστοτέλη), τότε θα τον στηρίξω θερμά.
Κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν έχει την εντιμότητα και την ηθική για να διακυβερνήσει. Όταν από την πολιτική εκλείπει η ηθική, τότε αυτή από μεγίστη των τεχνών μετατρέπεται σε μέσο εκμετάλλευσης, χειραγώγησης, επιρροής - προπαγάνδας και προστασίας συμφερόντων.
Ο ρόλος του ηγέτη είναι να φροντίζει για το καλό της κοινότητας. Απαιτεί σωφροσύνη, διοικητική ικανότητα, σθένος και ανιδιοτέλεια! Αυτό τον ρόλο δεν μου τον εμπνέει κανένας από αυτούς τους γραφικούς...
Αν δε δηλητηριαστεί ο φιλελευθερισμός που κατέστησε τον ηγέτη σε απλό μεταρρυθμιστή σύμφωνα με το κοινωνικό μοντέλο που επιβάλλει (μεγίστη αρχή η οικονομία και μοναδικό κίνητρο - σκοπός το κέρδος), υπόλογος σε ό,τι κάνει...
Δεν ήμουν σε καμία παραλία. Στις Ευρωεκλογές ψήφισα γιατί ήξερα ότι η ψήφος μου θα είναι καθοριστική για την παράταξη που ψήφισα. Στις εθνικές δεν θα ψηφίσω κανέναν... δεν υπάρχει λόγος.Είναι πολιτική στάση η φραπεδιά στην παραλία ???? (Ευρωεκλογές)
χαχαχα... σίγουρα όχι με εκλογές!Το αύριο πως θα αλλάξει ????
Σ' αυτό ας απαντήσουν οι αριστεροί...Αλήθεια γιατί κάποιοι Αριστεροί ή και Αριστερίζοντες και πολλοί άλλοι πολιτικοί πάνε σε
Προσκυνώ...2-Γράφετε για τον αγωγο της Αλεξανδρουπολης...
Σωστοί οι προβληματισμοί σου, αλλά πιστεύεις ότι η διέξοδος βρίσκεται στις εκλογές;;;;Η Ρωσία χα'ι'δεύει την Βουλγαρία και τις τάζει αρκετά με την Ελλάδα τί κάνει ?????
Η Ελλάδα τι κάνει ?????
Τίποτα....
Ειλικρινά, το πιστεύεις αυτό;
Εννοείται πως φταίμε! Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει.3-Σχετικά με την αναφορά....
Μαζί σου.Όχι στους Επαναστάτες του φραπέ του καναπέ της εύκολης κριτικής και
της αδιαφορίας....
Σίγουρα.Τα ξαναλέμε...
Κι εγώ.Ευχαριστώ.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Φιλοι μου καλησπερα σας.
Κατ΄ αρχας να ζητησω συγνωμη απο το εκ παραδρομης λαθος μου που επρεπε να
γραψω Αρχαια Αθηνα και ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ....
Στον φιλο Aiolos απανταω πως δεν σχολιασες αυτο που αναφερω...
<<Γιατί κατηγορείτε ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν θέλετε να συμμετάσχετε αλλά και
δεν κάνετε τίποτα να το αλλάξετε ?????>>
Ποιος σου ειπε πως <<η δράση και η συμμετοχή περιορίζονται στις εκλογές ?????>>
Αληθεια γνωριζεις ποσοι πηγαν το 2007 αλλα και τωρα το 2009 μετα τις φωτιες για να διαδηλωσουμε ?????
Στην πρωτη ηταν 2000 περιπου και στην δευτερη οχι πανω απο 100....
Σου λεει κατι αυτο ?????
Σου λεει κατι ο εθελοντισμος για τα δαση μας ????
(περιορισμενη συμμετοχη)
Υπαρχουν πολλες τετοιες ομαδες οργανομενες η μη ,οπου γαλουχειται η ενεργος δραση
για τα κοινα....
Ολες αυτες οι ομαδες θαυμασια δυναται να γινουν ενα προπλασμα υπευθυνων πολιτων...
Ανεφερεις σε αλλο σημειο...
<<αλλά πιστεύεις ότι η διέξοδος βρίσκεται στις εκλογές;;;;>>
Κανε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ οχι με αποχη για να δειξουν πως η αποχη (με συμμετοχη)
να γινει η αρχη δημιουργιας κινησης του ΛΕΥΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.....
Εαν θελεις να τους κανεις να νοιωσουν αβολα ψηφισε καποια απο τα εξωκοινοβουλευτικα
κομματα η κινησεις...
Ευχαριστω.
Κατ΄ αρχας να ζητησω συγνωμη απο το εκ παραδρομης λαθος μου που επρεπε να
γραψω Αρχαια Αθηνα και ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ....
Στον φιλο Aiolos απανταω πως δεν σχολιασες αυτο που αναφερω...
<<Γιατί κατηγορείτε ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο δεν θέλετε να συμμετάσχετε αλλά και
δεν κάνετε τίποτα να το αλλάξετε ?????>>
Ποιος σου ειπε πως <<η δράση και η συμμετοχή περιορίζονται στις εκλογές ?????>>
Αληθεια γνωριζεις ποσοι πηγαν το 2007 αλλα και τωρα το 2009 μετα τις φωτιες για να διαδηλωσουμε ?????
Στην πρωτη ηταν 2000 περιπου και στην δευτερη οχι πανω απο 100....
Σου λεει κατι αυτο ?????
Σου λεει κατι ο εθελοντισμος για τα δαση μας ????
(περιορισμενη συμμετοχη)
Υπαρχουν πολλες τετοιες ομαδες οργανομενες η μη ,οπου γαλουχειται η ενεργος δραση
για τα κοινα....
Ολες αυτες οι ομαδες θαυμασια δυναται να γινουν ενα προπλασμα υπευθυνων πολιτων...
Ανεφερεις σε αλλο σημειο...
<<αλλά πιστεύεις ότι η διέξοδος βρίσκεται στις εκλογές;;;;>>
Κανε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ οχι με αποχη για να δειξουν πως η αποχη (με συμμετοχη)
να γινει η αρχη δημιουργιας κινησης του ΛΕΥΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.....
Εαν θελεις να τους κανεις να νοιωσουν αβολα ψηφισε καποια απο τα εξωκοινοβουλευτικα
κομματα η κινησεις...
Ευχαριστω.
- ArELa
- Founder-Administrator
Μέχρι ώρας βλέπω...
1. ΝΔ 33% [ 30 ]
2. ΠΑΣΟΚ 33% [ 30 ]
3. ΚΚΕ 4% [ 4 ]
4. ΣΥΡΙΖΑ 1% [ 1 ]
5. ΛΑΟΣ 13% [ 12 ]
6. Οικολόγους 0% [ 0 ]
7. Αλλο 11% [ 10 ]
8. Δεν θα ψηφίσω 4% [ 4 ]
Από εκεί που προηγείτο τρελά το πασοκ.
Χαχα, ψηφοφορία που εξελίσσεται σε θρίλερ!
1. ΝΔ 33% [ 30 ]
2. ΠΑΣΟΚ 33% [ 30 ]
3. ΚΚΕ 4% [ 4 ]
4. ΣΥΡΙΖΑ 1% [ 1 ]
5. ΛΑΟΣ 13% [ 12 ]
6. Οικολόγους 0% [ 0 ]
7. Αλλο 11% [ 10 ]
8. Δεν θα ψηφίσω 4% [ 4 ]
Από εκεί που προηγείτο τρελά το πασοκ.
Χαχα, ψηφοφορία που εξελίσσεται σε θρίλερ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
Και είδαμε πού την έχουν γραμμένη την αποχή οι μεγάλοι και στην Ελλάδα και παγκοσμίως! Στα αποτέτοια τους, και μη σου πω πίνουν και νερό στο όνομά τους, γιατί τους αφήνουν να κάνουν πράξη τα εγκληματικά σχέδια που έχουν κατά νου για τον εκάστοτε λαό...Αν ειμασταν ενα-δυο αυτοι που απεχουμε τοτε οντως θα εδειχνε οτι μερικοι απροσαρμοστοι δεν συμμετεχουν.
Εντάξει, σέβομαι την απόφαση κάποιων να μην ψηφίζουν, αλλά τουλάχιστον μη μας το παίζετε επαναστάτες! Δεν είναι επανάσταση να γυρνάς την πλάτη στο πρόβλημα, γιατί αυτό δηλώνει η αποχή. Επανάσταση είναι να πηγαίνεις στη μούρη του άλλου και να τον φτύνεις, περιμένοντας τα χειρότερα ή τα καλύτερα. Επανάσταση είναι να στέκεσαι μπροστά στο τανκ με την σακούλα τα ψώνια σου, γιατί δεν ανέχεσαι άλλο μια κατάσταση. Επανάσταση σίγουρα δεν είναι να λες ότι το σύστημα δεν μου δίνει επιλογή να μην την φάω καθόλου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, γιατί ζεις μέσα σε μιά κοινότητα οργανωμένη, όχι στα βουνά. Η δική μου ψήφος επηρεάζει την δική σου ζωή, και η δική σου αποχή, επηρεάζει τη δική μου ζωή. Κατάλαβες; Αυτή είναι η κατάρα αλλά και η ομορφιά μαζί της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Θα την φας από μένα, κι εγώ από σένα με κάποιον τρόπο, κι αυτό προσπαθείς ν'αλλάξεις: να μην προσπαθήσω εγώ να στην χώσω και vice versa. Δεν καταλαβαίνετε πως οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης του λαού τους. Υπάρχουν γιατί υπάρχουμε εμείς, μας γαμάνε, γιατί τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ. Κι όταν δεν ψηφίζετε τους αφήνετε. Η αποχή δεν είναι ξεκάθαρη απάντηση, γιατί μπορεί κάλλιστα να εκφράζει το μαλακισμένο που βαριέται απλά να περπατήσει μέχρι το εκλογικό κέντρο να ψηφίσει. Αν γουστάρετε να το παίξετε αντίδραση και το σύστημα "Δεν σας δίνει επιλογή", τότε να πάτε να ψηφίσετε άκυρο ή λευκό, ή κάποιο κόμμα που όντως δεν μπαίνει στη Βουλή. Είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! Να τους δείξετε ότι κάνατε τον κόπο να σηκωθείτε απο΄την μαλακωσιά του καναπέ σας, για να τους τρίψετε την ψήφο σας στη μούρη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΑΤΗΣ!
Take it or leave it. Βαρέθηκα τις υπεκφυγές όλων... Πάρτε μια κουμπούρα να το παίξετε αντάρτες, τουλάχιστον αυτό θα το καταλάβαινα...
για μενα ειμαστε υπο κατοχή κι οχι σε οργανωμενη κοινωνία.Εντάξει, σέβομαι την απόφαση κάποιων να μην ψηφίζουν, αλλά τουλάχιστον μη μας το παίζετε επαναστάτες! Δεν είναι επανάσταση να γυρνάς την πλάτη στο πρόβλημα, γιατί αυτό δηλώνει η αποχή. Επανάσταση είναι να πηγαίνεις στη μούρη του άλλου και να τον φτύνεις, περιμένοντας τα χειρότερα ή τα καλύτερα. Επανάσταση είναι να στέκεσαι μπροστά στο τανκ με την σακούλα τα ψώνια σου, γιατί δεν ανέχεσαι άλλο μια κατάσταση. Επανάσταση σίγουρα δεν είναι να λες ότι το σύστημα δεν μου δίνει επιλογή να μην ψηφίσω. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, γιατί ζεις μέσα σε μιά κοινότητα οργανωμένη, όχι στα βουνά. Η δική μου ψήφος επηρεάζει την δική σου ζωή, και η δική σου αποχή, επηρεάζει τη δική μου ζωή. Κατάλαβες; Αυτή είναι η κατάρα αλλά και η ομορφιά μαζί της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...
Take it or leave it. Βαρέθηκα τις υπεκφυγές όλων... Πάρτε μια κουμπούρα να το παίξετε αντάρτες, αυτό θα το καταλάβαινα...
Με την λογική σου και επι οθωμανικης κατοχής οργανωμενη κοινωνια ειχαμε κι αν μας εβαζε ο πασας να διαλεξουμε τον αναλογο κοτσαμπαση συμφωνα με την λογικη σου θα ηταν υπευθηνη και επαναστατικη ενεργια το να συμμετεχεις στην εκλογή.
Δεν το παιζουμε επαναστατες αλλα σιγουρα δεν ειστε εσεις επαναστάτες που νομιμοποιειτε το συστημα με την ψηφο σας.
Γιατι οποιος συμμετεχει σε αυτο το παρτυ το νομιμοποιει.
Φυσικα. η δικη σου ψηφος επηρεαζει την ζωη μου και η δικη μου αποχη την δικη σου. αυτο οπως μπορει να σημαινει πως η αποχη ειναι λαθος μπορει επισης να σημαινει πως η δικη σου συμμετοχη ειναι λαθος.Η δική μου ψήφος επηρεάζει την δική σου ζωή, και η δική σου αποχή, επηρεάζει τη δική μου ζωή. Κατάλαβες; Αυτή είναι η κατάρα αλλά και η ομορφιά μαζί της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...
Take it or leave it. Βαρέθηκα τις υπεκφυγές όλων... Πάρτε μια κουμπούρα να το παίξετε αντάρτες, αυτό θα το καταλάβαινα...
Το συστημα σου δινει την επιλογη Α) την επιλογη Β) την επιλογη Γ)
αυτα ειναι. σε βαζει να διαλεξεις με ποιο τροπο και μεσω ποιου εκπροσωπου (του) θα σε γ..σει κι εσυ θεωρεις υπευθηνη σταση το να διαλεξεις...
- Mantam Froufrou
To σύστημα μικρέ μου, σου δίνει την επιλογή να μην επιλέξεις κάποιο απ'αυτά που θεωρείς ότι σε πηδάνε (αυτούς που είπα στο προηγούμενο ποστ). Εκτός αυτού, έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θες, αλλά με ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ (μια και το φτάσαμε στην Τουρκοκρατία, εντελώς άτοπο παράδειγμα, αλλά πάω πάσο), θα'πρεπε να μην είχε καν ιδρυθεί η Φιλική Εταιρεία!!! ΕΠίσης, ο Κολοκοτρώνης θα'πρεπε να κάτσει στ'αυγά του και ν'αφήσει τις συναντήσεις με Άγγλους, Ρώσους και δεν συμμαζεύεται. Και τέλος, ο Αθανάσιος Διάκος θα γλύτωνε το σούβλισμα, αν απλά φώναζε στους γειτόνους του: "ωρέ αδέλφια, μην τους κοιτάτε καν τους Τουρκαλάδες, και θα εξαφανιστούν!"Το συστημα σου δινει την επιλογη Α) την επιλογη Β) την επιλογη Γ)
αυτα ειναι. σε βαζει να διαλεξεις με ποιο τροπο και μεσω ποιου εκπροσωπου (του) θα σε γ..σει κι εσυ θεωρεις υπευθηνη σταση το να διαλεξεις...
Μα μιλαω για αποχη απο το συγκεκριμενο πανυγηρι.
Οχι για αποχη γενικοτερα απο τα κοινα.
Υπαρχουν κι αλλες μορφες αγωνα (η ψηφοφορια δνε ειναι καν μορφη αγωνα).
Α και κατι ακομα. ο κολοκοτρωνης δεν ψηφισε να φυγουν οι τουρκοι.
Πηρε τα οπλα.
Το παραδειγμα ειναι ατοπο για οσους εχουν την ψευδαισθηση οτι ζουμε σε ελευθερο κρατος.
Οχι για αποχη γενικοτερα απο τα κοινα.
Υπαρχουν κι αλλες μορφες αγωνα (η ψηφοφορια δνε ειναι καν μορφη αγωνα).
Α και κατι ακομα. ο κολοκοτρωνης δεν ψηφισε να φυγουν οι τουρκοι.
Πηρε τα οπλα.
Το παραδειγμα ειναι ατοπο για οσους εχουν την ψευδαισθηση οτι ζουμε σε ελευθερο κρατος.
- Mantam Froufrou
Όχι, αλλά έκανε κάτι σαν ψηφοθηρία, για να έχει "οπαδούς" και προστάτες η επανάσταση... Χρησιμοποιώ αυτούς τους όρους, για να καταλάβεις το παράδειγμα. Εσύ ξεκίνησες με τις Τουρκοκρατίες, και μα την Παναγία, τα δικά μου παραδείγματα είναι και ποι κοντά στην αλήθεια!Α και κατι ακομα. ο κολοκοτρωνης δεν ψηφισε να φυγουν οι τουρκοι.
Όσο για το αν η ψηφοφορία είναι μορφή αγώνα, θα σου θυμίσω μόνο, πως όποια πράξη δύναται να αλλάξει τη ζωή σου, με οποιονδήποτε τρόπο, είναι μία μορφή αγώνα, γιατί αλλαγή δεν γίνεται αν δεν υπάρξει κίνηση, πέρα από την μόνιμη αλλαγή του εκφυλισμού που οδηγεί στον θάνατο. Αν κάτσεις ακίνητος στο τέλος απλά θα πεθάνεις, ακόμα και να σε ταίζουν κάποια στιγμή θα πεθάνεις έστω από γεράματα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι άλλο.
Η ψηφοφορία είναι μία ΠΡΑΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ, κι ως εκ τούτου έχει να κάνειο με το πώς θα την διαχειριστείς, όχι με το αν θα την κάνεις.
Σου ξαναλέω, για να καταλαβαινόμαστε, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις ό,τι θες. Αλλά πετάς ένα από τα δυνατότερα όπλα για αλλαγή στον κάλαθο των αχρήστων (σε αντίθεση με τον Κολοκοτρώνη, επαναλαμβάνω, που χρησιμοποίησε ό,τι όπλο είχε, χωρίς να το παίζει υπεράνω του συστήματος και μη χέσω), οπότε ο όρος επαναστάτης δεν σου αξίζει.
Από την άλλη, σίγουρα δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το παίζει υπεράνω και των πολιτών που ψηφίζουν και να λέει πως είναι και υπνωτισμένοι ΕΠΕΙΔΗ ψηφίζουν! Να κοιτάξει τα μούτρα του, όποιος το κάνει, κι όπως τον σέβονται για την κατάντια του όλοι οι υπόλοιποι να σεβαστεί τουλάχιστον την επιλογή του να πολεμήσει με αυτό το όπλο.
Όποιος δίνει ασέβεια θα πάρει ασέβεια και απαξίωση...
Και για όποιον δεν κατάλαβε τι γράφω να με ξαναδιαβάσει εξ αρχής, γιατί εκνευρίζομαι να επαναλαμβάνομαι!
Τι λες ρε συ ΜΑνταμ.
οι Ελληνες ψηφοφοροι κατα πλειοψηφια βγαζουν κυβερνηση τα ιδια κοματα 50 χρονια τωρα.
και το λες αυτο πραξη επαναστασης η αλλαγης;
Η ψηφος σου μπορει να αλλαξει την ζωη σου αλλα μονο προς το χειροτερο.
μιας και οσα κομματα υπαρχουν ειναι ειτε προδοτικα ειτε ονειρευονται απολυταρχικα καθεστώτα ή αναρχιες.
Μιλαω για τα κομματα που υπαρχουν σημερα στη βουλη.
ΠΑΣΟΚ προδοτικο κομμα μειοδοσιων αποτελουμενο απο κλευτες
νδ τα ιδια με το πασοκ
κκε ασε τους ξερω απο μεσα
συριζα (κουκουλοφοροι σκοπιανοφιλοι που θελουν να μετατρεψουν την χωρα σε βαβελ)
ΛΑΟΣ (μονο η φραση τους να γινει ιδιωνυμο αδικιμα η κουκουλα δειχνει ποιος ειναι ο προσανατολισμος τους).
και ολοι αυτοι εκτος απο το λαος υπερψιφιζουν προκλητικα νομους για την αυξηση μισθων κι επιδοματων σε βουλευτες.
οι Ελληνες ψηφοφοροι κατα πλειοψηφια βγαζουν κυβερνηση τα ιδια κοματα 50 χρονια τωρα.
Η ψηφος σου μπορει να αλλαξει την ζωη σου αλλα μονο προς το χειροτερο.
μιας και οσα κομματα υπαρχουν ειναι ειτε προδοτικα ειτε ονειρευονται απολυταρχικα καθεστώτα ή αναρχιες.
Μιλαω για τα κομματα που υπαρχουν σημερα στη βουλη.
ΠΑΣΟΚ προδοτικο κομμα μειοδοσιων αποτελουμενο απο κλευτες
νδ τα ιδια με το πασοκ
κκε ασε τους ξερω απο μεσα
συριζα (κουκουλοφοροι σκοπιανοφιλοι που θελουν να μετατρεψουν την χωρα σε βαβελ)
ΛΑΟΣ (μονο η φραση τους να γινει ιδιωνυμο αδικιμα η κουκουλα δειχνει ποιος ειναι ο προσανατολισμος τους).
και ολοι αυτοι εκτος απο το λαος υπερψιφιζουν προκλητικα νομους για την αυξηση μισθων κι επιδοματων σε βουλευτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Τρί 22 Σεπ 2009, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
To να μην συμμετέχεις, και εκείνο αποτελεί απο μόνο του Πολιτική πράξη εφόσον συνοδεύεται απο δηλώσεις / κοινοποιήσεις / αιτιολογήσεις των αιτιών / κινήτρων. Είναι μαχητικότερο του να ψηφίζεις νομίζοντας οτι αποφασίζεις. Ενώ είναι όλα στημένα: απο πότε λέμε οτι ο επόμενος είναι ο Γιωργάκης αφου γνωρίζουμε οτι έχει προ-αποφασιστεί -και ανακοινωθεί σε συνεδρίαση της Λέσχης- και μεθεπόμενη η Ντόρα; Το λέμε πολύ καιρό αν θυμάμαι καλά. Κατά τα άλλα συνεχίσετε να ψηφίζετε αυταπατώμενοι
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Mantam Froufrou
το παραπάνω είναι η λιτή αλλά εμπεριστατωμένη και πλήρης, κατ'εμέ, άποψη ενός μέλους από άλλο φόρουμ, το οποίο απαντήθηκε για να συμπληρώσει αυτό ακριβώς που έλεγε άλλο μέλος, πως και στην Αμερική που ψηφίζουν οι μισοί, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά μάλλον πάνε απ'το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι η αλήθεια, και παρόλο που έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ακριβώς αυτή την στάση, τουλάχιστον να έχετε την ειλικρίνεια (στον εαυτό σας καταρχήν) να καταλαβαίνετε τι κάνετε και γιατί...Τώρα, όσο λιγότερο ασχολείσαι με τα πολιτικά, τόσο πιο πολλές λευκές επιταγές δίνεις στους λίγους που ασχολούνται. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό πρέπει είτε α) να παίξεις το παιχνίδι της πολιτικής ή β) να τους αναγκάσεις να φέρουν το παιχνίδι στα δικά σου μέτρα. Με το να μην ασχολείσαι, κάποιοι παίρνουν αποφάσεις για εσένα χωρίς εσένα.
μη μου το παίζεις χαζός, γιατί δεν είσαι. Αλλαγή και επανάσταση θα είναι λοιπόν να ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 50 χρόνια τώρα! Αλλαγή κι επανάσταση θα είναι να μαυρίσουν τα δύο μεγάλα κόματα. Φαντάσου τι θα γινόταν αν πασοκ και νδ μαζί έπαιρναν ένα 30% το πολύ, και τα δύο μαζί όμως... ΠΑΝΙΚΟΣ! Δεν λέω ότι ξαφνι΄κα θα λύνονταν τα προβλήματα στη χώρα, αλλά αν θες να διαλυθεί ένα κόμμα, αρκεί να μην το ψηφίσεις, φίλε μου, είναι τόσο γαμημένα απλό, κι όμως αντί να το κάνετε, απλά αφήνετε να πάρουν μεγάλο ποσοστό από αυτούς που θα το ψηφίσουν.οι Ελληνες ψηφοφοροι κατα πλειοψηφια βγαζουν κυβερνηση τα ιδια κοματα 50 χρονια τωρα.
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, μεγάλε. Αυτή είναι η επανάστασή σου: φωνάζεις για τα δύο μεγάλα κόμματα, που θα ήθελες να μην ξαναβγούν, κι αντί να κάνεις το αυτονόητο, να ψηφίσεις ένα άλλο κόμμα για να ΜΕΙΩΘΕΙ το ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων, μιλάς για αποχή, ώστε να ΑΥΞΗΘΕΙ το ποσοστό τους. Γαμώ τις επαναστάσεις.
Με σύγχισες τώρα, όχι επειδή δεν θες να ψηφίσεις, πρόβλημά σου τι θα κάνεις. Με σύγχισες γιατί ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, λες και στραβώθηκες από τα φώτα της 'επανάστασης'...και μετά μιλάμε για υπνωτισμένους...
Δηλαδή θα βγεις να κάνεις ανακοινώσεις γιατί δεν ψήφισες βρε Ίκαρε!!!???? Θα μας κουφάνεις? Τώρα, ή εμάς θεωρείς χαζούς ή φτιάχνεσαι όταν αυταπατάσαι. Θα βγουν όλοι αυτοί που δεν ψήφισαν να πουν γιατί δεν ψήφισαν; Έχετε κάποιον εκπρόσωπο δηλαδή; Είστε οργανωμένοι; Θα τρελαθώ ρε. Μας κοροϊδεύεις παιδί μου ή το'χεις χάσει τελείως;;;To να μην συμμετέχεις, και εκείνο αποτελεί απο μόνο του Πολιτική πράξη εφόσον συνοδεύεται απο δηλώσεις / κοινοποιήσεις / αιτιολογήσεις των αιτιών / κινήτρων.
Είναι μαχητικότερο του να ψηφίζεις νομίζοντας οτι αποφασίζεις. Ενώ είναι όλα στημένα: απο πότε λέμε οτι ο επόμενος είναι ο Γιωργάκης αφου γνωρίζουμε οτι έχει προ-αποφασιστεί -και ανακοινωθεί σε συνεδρίαση της Λέσχης- και μεθεπόμενη η Ντόρα; Το λέμε πολύ καιρό αν θυμάμαι καλά. Κατά τα άλλα συνεχίσετε να ψηφίζετε αυταπατώμενοι
Άρα, μικρέ, μην ξαναμιλήσεις για το τι σε ενοχλεί και τα καθέστατα, γιατί εσύ έχεις παραδώσει κανονικότατα τα όπλα, έχεις στηθεί κιόλας και τους περιμένεις, μπας και πονέσεις λιγότερο όταν έρθουν και στη χώσουν!!!
Αφού λοιιπόν το αποφάσισαν οι 'κακοί', εμείς καλύτερα να κάνουμε μόκο, και να δώσουμε μέσω της πράξης μας αυτό ακριβώς που έχουν αποφασίσει: ένα ικανό ποσοστό, μέσω της αποχής μας, ώστε να βγει ένα απ'τα δύο κόμματα!!!
Best comment ever μιλάμε!!!
Δεν είσαι καν τριάντα, κι έχεις παραδοθεί αμαχητί! Σε λυπάμαι. Θα σε διαβάζω μόνο όταν γράφεις για τους εξωγήινους, γιατί για τους γήινους αποφάσισες να μην δώσεις καμιά μάχη... κι επομένως, δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι. Αυτό σίγουρα δεν το έχεις, το αφαίρεσες από τον εαυτό σου, όταν υποδουλώθηκες στις αποφάσεις των άλλων... (αν νιώσεις έστω και λίγο άσχημα με τα παραπάνω, υπάρχει ακόμα ελπίς, αλλιώς δεν κάνεις ούτε για τη μάχη των εξωγήινων!)
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
ρε παιδιά.. ολόκληρο φόρουμ και ούτε έναν οικολόγο δεν έχουμε; τσκ τσκ τσκ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Ολοι ειμαστε οικολογοι. Αλλα δεν μπορει η οικολογια να ειναι η πεμπτουσια μιας πολιτικης ιδεολογιας.
η οικολογια πρεπει να ειναι μερος ιδεολογιας οχι το Α και το Ω της.
Πχ θα ηθελα να υπαρχει ενα κομμα με παγανιστικα λαικα πατριωτικα ιδεωδη.
ενα παγανιστικο κομμα θα ηταν εξ ορισμου οικλογογικο.
η οικολογια πρεπει να ειναι μερος ιδεολογιας οχι το Α και το Ω της.
Πχ θα ηθελα να υπαρχει ενα κομμα με παγανιστικα λαικα πατριωτικα ιδεωδη.
ενα παγανιστικο κομμα θα ηταν εξ ορισμου οικλογογικο.
- ArELa
- Founder-Administrator
Spirit oF Fire έγραψε:ρε παιδιά.. ολόκληρο φόρουμ και ούτε έναν οικολόγο δεν έχουμε; τσκ τσκ τσκ
Εννοείς τα καλόπαιδα αυτά που χρηματοδοτούνται απ'τον Σόρος και που υποστηρίζουν την...."μακεδονική μειονότητα" εν Ελλάδι? Αν βρούν την ψήφο της μάνας τους μέσα, θα'ναι κι αυτή φαλκίδευση και λόγος να προβληματιστούμε για τη διαφάνεια στην καταμέτρηση ψήφων. Μιλάμε για εμετικά ανθελληναριά και δε μπορώ ούτε χιούμορ να κάνω με δαύτους. Όχι ακόμα τουλάχιστον.
Έχασα πάσα ιδέα για τον Καφετζόπουλο. Αν τον ξαναδώ στην τηλεόραση θ'αλλάξω κανάλι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Στην επιλογη (οικολογοι) θα πρεπει να γινει διευκρινιση.
για μενα οριτζιναλ λεβεντης οικολογος ειναι ο βεργης.
και Ελληναρας ε; θυμαστε το "τσιλερ ελα να την παρεις"'
για μενα οριτζιναλ λεβεντης οικολογος ειναι ο βεργης.
και Ελληναρας ε; θυμαστε το "τσιλερ ελα να την παρεις"'