"Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατος".

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Vitruvius_Man
Φύλο: Άνδρας

"Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατος".

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Κυρ 31 Μάιος 2009, 00:14

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατος".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών, μια ατζέντα που γίνεται πιο επιτακτική λόγω της οικονομικής κρίσης, επανέφερε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο debate των πολιτικών αρχηγών από το οποίο βγήκε κερδισμένος, καθώς έδωσε το στίγμα του υπεύθυνου ηγέτη, αλλά και του ευρωπαϊστή πολιτικού των εθνικών επιτυχιών".

Σε ενα συστημα που ψυχοραγει, κατηγορωντας ολοι τους κυβερνωντες πλαισιωνουν την πολιτικη κουνωντας το δαχτυλο σε ενα κυκλο ανθρωπων,κυβερνηση κι αντιπολιτευση.Ομως τελικα το συστημα μπαζει απο παντου.Κι αυτο σημαινει οτι στην χωρα αυτη δεν ειναι μονο οι πολιτικοι διεφθαρμενοι.Εκτελεστικη εξουσια,δικαστικη,επιχειρηματικος κοσμος κ ΜΜΕ.Τα τελευταια φερεφωνα συμφεροντων παιζουν ξεδιαντροπα με την νοημοσυνη μας.Μας επιβαλλουν πραγματα μεσω των ιδεων και της πλυσης.Πως μπορει ενα μεσο να μιλα ετσι;Δεν υπαρχει καν αυτοσυγκρατηση;Ζω μεσα στην κοινωνια των ανθρωπων και την Ελλαδα.Κι ομως συγκρατω καθημερινα τον εαυτο μου απο το να αφοδευω πανω στον πλησιον μου λεκτικα,αισθητικα και σε οσα τεινω προς την υπερβολη η τις μικρες στιγμες προσωπικου φασισμου οπου ο "αλλος" μπαινει σφηνα στα σχεδια μου,(οταν λεω φασισμο δεν εννοω ιδεολογικα και πολιτικη σταση αλλα η συγκινισιακη κατασταση οπου ο αλλος πολιτης μπλεκεται στα ποδια μου) συγκρατιεμαι.Δεν επιβαλλομαι και δεν επιβαλλω.

Πως μπορει ενα μεσο να αγνοει παντελως εις βαρος μου/μας αυτην την ηθικη;
Άβαταρ μέλους
stal
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: "Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατο

Δημοσίευση από stal » Τρί 04 Αύγ 2009, 07:51

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: "Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατος".

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 04 Αύγ 2009, 19:17

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατος".
Η εφημερίδα αναφέρει ότι "την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων για την αντιμετώπιση χρόνιων παθογενειών...
Πρώτιστη παθογένεια είναι η αναγραφή μιας τέτοιας φράσης- η ύπαρξη καν μιας τέτοιας διαδρομής- από τον δημοσιογράφο της απογευματινής, αλλά και η διαπραγμάτευσή της από μας. Προσωπικα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τη δω σαν κάτι σοβαρό και άξιο συζητήσεως... Αρνούμαι γενικότερα να δω τους πολιτικούς ταγούς μας ως πρόσωπα αξιόπιστα που υπηρετούν την Ελλάδα. Θα επανακάμψω με λινκ από άλλο τόπικ (που ετοιμάζω) στο οποίο θα δίδονται απαντήσεις και για το παρόν θέμα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: "Κυρίαρχος ο Καραμανλής. Είναι αναντικατάστατος".

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 04 Αύγ 2009, 19:21

κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος. εκτος αν εχουμε συναισθηματικο δεσιμο μαζι του.
εγω δεν εχω συναισθηματικο δεσιμο με τον χοντρο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”