και κλεμμένοι και .....
- panta
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
και κλεμμένοι και .....
Κράτος κομπίνας και γελοιότητας έχει καταντήσει η Ελλάδα που πιο κάτω δεν πάει.
Γιατί επαναλαμβάνω το γνωστό;
Γιατί αν τύχει και σας κλέψουν στον δρόμο και πάτε να το καταγγείλετε στην αστυνομία, το πολύ πολύ να φάτε ένα πρόστιμο για …. διασυρμό της χώρας.
Ακριβώς έτσι.
Και κλεμμένοι δηλαδή και …. Άντε μη το πώ.
Με τον τρόπο αυτό επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση να παρουσιάσει μειωμένη την δράση κλεπτών σε πολυσύχναστους χώρους, όπως κέντρα διασκέδασης, φαγάδικα, καταστήματα ενδυμάτων και μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως κυριολεκτικά γίνεται της κακομοίρας από τους τσαντάκηδες και τους πορτοφολάδες.
Αν όμως δηλώσεις απώλεια, τότε δεν τρέχει τίποτα. Απλά εσύ θα τρέχεις να βγάλεις τα έγγραφα που σου κλέψανε και η Ελλάς θα παρουσιάζεται στα διεθνή κέντρα ως χώρα αγγέλων.
Γιατί επαναλαμβάνω το γνωστό;
Γιατί αν τύχει και σας κλέψουν στον δρόμο και πάτε να το καταγγείλετε στην αστυνομία, το πολύ πολύ να φάτε ένα πρόστιμο για …. διασυρμό της χώρας.
Ακριβώς έτσι.
Και κλεμμένοι δηλαδή και …. Άντε μη το πώ.
Με τον τρόπο αυτό επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση να παρουσιάσει μειωμένη την δράση κλεπτών σε πολυσύχναστους χώρους, όπως κέντρα διασκέδασης, φαγάδικα, καταστήματα ενδυμάτων και μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως κυριολεκτικά γίνεται της κακομοίρας από τους τσαντάκηδες και τους πορτοφολάδες.
Αν όμως δηλώσεις απώλεια, τότε δεν τρέχει τίποτα. Απλά εσύ θα τρέχεις να βγάλεις τα έγγραφα που σου κλέψανε και η Ελλάς θα παρουσιάζεται στα διεθνή κέντρα ως χώρα αγγέλων.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
Re: και κλεμμένοι και .....
πάντα σε διαβάζω εδώ και πολύ καιρό ,τις περισσότερες φορες μάλιστα πολύ προσεχτικά.
μετά το τελευταίο σου post που βλέπω εδώ πέρα πρέπει να σε συμβουλέψω για κάτι επειδή μάλλον σου διαφεύγει.
PANTA,
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ SEX PISTOLS.
μετά το τελευταίο σου post που βλέπω εδώ πέρα πρέπει να σε συμβουλέψω για κάτι επειδή μάλλον σου διαφεύγει.
PANTA,
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ SEX PISTOLS.
την...ακούσαμε για τα καλά
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εδώ ρε Πάντα φίλε μου, το 2007 αποτεφρώθηκε η μισή Ελλάδα, τα σκάνδαλα υποκλοπών, Ζορμπά, κλπ, τα βιβλία ιστορίας που δεν είχαν δοθεί ακόμα στα σχολεία, τα δομημένα ομόλογα, ένα σωρό ξεφτίλες που δεν προλαβαίνω πια να θυμηθώ, κυριαρχούσαν υποτίθεται στα μυαλά των πολιτών, αλλά παρ'όλα αυτά, προφανώς πήγαν και ψήφισαν με τα μυαλά στα κάγκελα που τα'χαν απλώσει για να λιαστούν. Κι εσύ απορείς ΤΩΡΑ; Η κυβέρνηση παιδί μου ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΙ κανονικά το ήδη αποδιοργωνωμένο κράτος, για να διαλύσει στα εξ ων συνετέθηκαν και ό,τι είχε απομείνει.... Κράτος πρόνοιας; Ορίστε; Πλάκα μου κάνετε. Κράτος δικαίου είπατε; Καλό το ανέκδοτο αλλά παλιό, έχω τώρα καλύτερα. Σε λίγο θα φανεί με τα φακελώματα τύπου "στάζι", πόσο νοιάζονται και για τα ανθρώπινα ή τα προσωπικά/ατομικά/ιδιωτικά μας δικαιώματα, που θα καταπατώνται ανά πάσα στιγμή και όποτε γουστάρουν αυτοί οι... "δημοκράτες", στο όνομα της "πάταξης του εγκλήματος και της τρομοκρατίας".
Αμην
Αμην
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Η σταζυ δημιουργηθηκε απο ενα καθεστως που επιβληθηκε με τη βια.
Αυτο την κανει λιγοτερη επικινδυνη.
εμεις συναινεσαμε στο καθεστως και αυτο το κανει να νομιμοποιειται να κανει οτι κανει.
το επικινδυνο ειναι οτι εμεις ειπαμε το ναι.
ειναι οπως λεει η αποκαλυψη (θα αρεσει και στον παντα αυτο). οτι το προβλημα δεν ειναι αν σου βαλουν το χαραγμα με τη βια.
αλλα αν πεις ΝΑΙ δεχομαι.
κι εμεις ειπαμαι ναι.
Αυτο την κανει λιγοτερη επικινδυνη.
εμεις συναινεσαμε στο καθεστως και αυτο το κανει να νομιμοποιειται να κανει οτι κανει.
το επικινδυνο ειναι οτι εμεις ειπαμε το ναι.
ειναι οπως λεει η αποκαλυψη (θα αρεσει και στον παντα αυτο). οτι το προβλημα δεν ειναι αν σου βαλουν το χαραγμα με τη βια.
αλλα αν πεις ΝΑΙ δεχομαι.
κι εμεις ειπαμαι ναι.
- panta
Επειδή είμαι παλαιών αρχών - βλέπε Μανιαδάκης, πιστεύω ότι από το απλά και τα εύκολα φαίνεται το πού το πάμε.
Γιατί κερά μου ρίχνεις νερά από το τσου(χ2)νι που πρόσθεσες στο μπαλκόνι σου και όχι από την υδροροή?
Γιατί ρε μα-γκουχ-γκα πετάς το τσιγάρο, την χαρτοπετσέτα, την πεθερά από το παράθυρο του αυτοκινήτου σου;
Διατί πτύεις εις το έδαφος και ουχί εις το μανδήλιον - όχι το καλαματιανό, αυτό είναι για άλλες δουλειές.
Γιατί βρε ελληναρά πετάς την σακούλα με τα σκουπίδια από το μπαλκόνι και όπου πάνε? - είσαι και γκάου. Από κάτω είναι ο κάδος, στον γείτονα το έφτασες.
Γιατί ωρέ γκιαούρ περνάς με τέρμα το στέρεο του τενεκιέ σου κάτω από το σπίτι μου ώρα 3-5 μμ ή 12-4 πμ?
Γιατί καλή μου και ηρωική αστυνομία δεν τσακώσατε μερικούς από αυτούς να τους ρίξετε τις σφαλιάρες τους ώστε από τα μικρά αυτά λάθη να μάθουν ότι δεν σηκώνεις αταξίες μήπως και αποφύγουμε και τα μεγάλα εγκλήματα;
Είμαι ρετρό; Ε, καί? Με τα σύγχρονα μαλθακικά μέτρα, τί καλό είδαμε?
Γιατί κερά μου ρίχνεις νερά από το τσου(χ2)νι που πρόσθεσες στο μπαλκόνι σου και όχι από την υδροροή?
Γιατί ρε μα-γκουχ-γκα πετάς το τσιγάρο, την χαρτοπετσέτα, την πεθερά από το παράθυρο του αυτοκινήτου σου;
Διατί πτύεις εις το έδαφος και ουχί εις το μανδήλιον - όχι το καλαματιανό, αυτό είναι για άλλες δουλειές.
Γιατί βρε ελληναρά πετάς την σακούλα με τα σκουπίδια από το μπαλκόνι και όπου πάνε? - είσαι και γκάου. Από κάτω είναι ο κάδος, στον γείτονα το έφτασες.
Γιατί ωρέ γκιαούρ περνάς με τέρμα το στέρεο του τενεκιέ σου κάτω από το σπίτι μου ώρα 3-5 μμ ή 12-4 πμ?
Γιατί καλή μου και ηρωική αστυνομία δεν τσακώσατε μερικούς από αυτούς να τους ρίξετε τις σφαλιάρες τους ώστε από τα μικρά αυτά λάθη να μάθουν ότι δεν σηκώνεις αταξίες μήπως και αποφύγουμε και τα μεγάλα εγκλήματα;
Είμαι ρετρό; Ε, καί? Με τα σύγχρονα μαλθακικά μέτρα, τί καλό είδαμε?
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Οχι δεν είσαι ρετρό. Σωστά κι αυτά που θέτεις. Αλλά αυτά είναι θέμα ατομικής παιδείας, που δεν μπαίνουν στον κόπο να την "φυτέψουν" στα μυαλά με σποτάκια παρότρυνσης υπέρ του περιβάλλοντος κλπ. Προτιμούν την ΑΝΟΜΗ προπαγάνδα για να εξυπηρετούν συμφέροντα και άλλη ατζέντα.
Πρώτα εστιάζουμε στα χοντρά και ανίερα και μετά στα επί μέρους, Πάντα.
Πρώτα εστιάζουμε στα χοντρά και ανίερα και μετά στα επί μέρους, Πάντα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- panta
το αγκάθι ξεκινά από μικρό τρυφερό βλασταράκι. τότε ειναι εύκολο να κοπεί
Και αφού τώρα έχουμε και βλασταράκια και αγκαθάρες, χρείζουν άλλα μέτρα.
Και αφού τώρα έχουμε και βλασταράκια και αγκαθάρες, χρείζουν άλλα μέτρα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ