Γάζωσαν αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής

Άβαταρ μέλους
erimiotis21
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Re: Γάζωσαν αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής

Δημοσίευση από erimiotis21 » Παρ 19 Ιουν 2009, 19:44

Ο Νίκος Κουνταρδάς είναι αυτός που αποφυλακίστηκε εχθές και σήμερα παραδωθηκε στην αστυνομία για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη?
"Στις χαραυγές ξεχνιέμαι..."
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Παρ 19 Ιουν 2009, 19:49

Μάθε λίγο καλύτερα τι είπε και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν ομολόγησε ότι σκότωσε κανέναν.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Παρ 19 Ιουν 2009, 19:55

Αδερφέ πάρε τηλ στον Περισσό να σου πούνε αυτοι θα ξέρουν (μάλλον)...
εγώ ειλικρινά δε μπορώ να σου δώσω απάντηση :conf:
ρώτα με όμως κάτι πιο πρακτικό π.χ αν θεωρω επάνασταση το να γαζώνεις τον ειδικό φρουρό στην οικία του βρετανού πρέσβη πριν απο 4(μάλλον) χρονια,να φυλακίζεσε πριν απο μισό(μάλλον) χρόνο,να σε στηρίζουν οι συντρόφοι σου,εσύ να κάνεις απεργίες πείνας και δίψας(μάλλον),να αποφυλακίζεσε μόλις χθες και σήμερα να παραδίδεσε στην αστυνομία...Αυτό Είναι Μια Συνιθισμένη Μέρα Ενός ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ(μάλλον)!
hasta la victoria siempre!!!...όπως θα έλεγε και ο τύπος με το πούρο(μάλλον)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 19 Ιουν 2009, 19:59

Ιφικρατη εχω μια απορια. αφου ολα αυτα τα ειπαν οι κομμουνιστες. υπαρχει εστω και μια στιγμη της ιστοριας οπου οι κομμουνιστες φανηκαν συνεπεις και καταργήσαν την αστυνομια;
αντιθετως κι επι κομμουνισμου ο μπατσος εκανε οτι γουσταρε.
εγω φυσικα το βλεπω πατριωτικα κι οχι κομμουνιστικα.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 20 Ιουν 2009, 00:41

Πάρε και εσύ Φώτη τηλέφωνο τον Περισσό να σου εξηγήσουν ... αυτοί θα ξέρουν.

Erimioti21 μας είπες τι δεν θεωρείς επανάσταση. Πες μας τώρα και τι είναι επανάσταση. Μήπως οι 24ώρες απεργείες κάθε τέσσερις - πέντε μήνες για τα μάτια του κόσμου; Μήπως οι πορείες - μνημόσυνα προς το Σύνταγμα; Μήπως η στρατηγική του ΚΚΕ να κατεβαίνουμε ξεχωριστά απ' όλους τους άλλους; Μήπως το να αγοράζεις Ριζοσπάστη και Οδηγητή; Μήπως το να λειτουργείς ως βαλβίδα αποσυμπίεσης; Μήπως στο φινάλε να έχεις αναλάβει τον ρόλο του αριστερού χωροφύλακα;

Ασε ξέρω...θα πάρω τηλέφωνο στον Περισσό να μου εξηγήσουν.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Ιουν 2009, 00:54

Χαλάρωσε την χαμηλού επιπέδου ειρωνεία ρε Νίκο. Ειδικά με νεότερα μέλη μας.
Άσε που η προσέγγισή σου στον ερημιώτη οδηγεί τον άλλον στο συμπέρασμα πως μόνο με ειρωνεία μπορούσες να του αντιπαρατεθείς, γιατί δεν έχεις αντεπιχείρημα που να αντέχει στο δικό του σκεπτικό.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Σάβ 20 Ιουν 2009, 00:56

όχι αδερφέ ούτε ο ριζοσπάστης στην κολότσεπη αλλά ούτε και οι "τυφλοπόντικες" στον Περισσό.Πόσο μάλλον και οι απεργίες για την τιμή των όπλων και οι πορείες μνημόσυνα...Πραγματικά ριζοσπαστικό είναι η συνειδητή ενδυνάμωση της Γσεε,με αιτήματα που να πατούν στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και κατόπιν απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχιζόμενες.Τη μορφή πάλης θα την αποφασίσει το ίδιο το κίνημα και όχι το λιγδιασμένο υπόγειο καποιας σεχτας
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Σάβ 20 Ιουν 2009, 01:04

όχι ρε σει αστο παιδι να συνεχίσει...που ξέρεις ,οι "μπόμπες" στο φόρουμ μπορεί να θεωρούντε από καποιους Ακρως Επαναστατικές
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 20 Ιουν 2009, 02:08

Erimioti21 αυτά που έγραψες είναι η ουσία της θεωρίας και της δράσης του αναρχοσυνδικαλισμού. Κατά του μαρξιστές, όμως, αυτού του είδους τα κινήματα είναι ανίκανα να προχωρήσουν σε πολιτική δράση και εξαντλούνται στον οικονομισμό, ο οποίος είναι ακίνδυνος για το σύστημα. Τέλος πάντων αυτά τα λένε οι του Περισσού, αλλά δεν μας απασχολούν. Αλλος ένας προβοκάτορας λοιπόν στην παρέα μας.

Μα καλά αυτό το τιμημένο ΚΚΕ δεν θα το υπερασπιστεί κανείς; Περισσότερο από όλους εγώ το έχω υπερασπιστεί από τις χαζομάρες των φασιστοειδών, ενώ οι φίλοι, μέλη και συνοδοιπόροι που κατά καιρούς εμφανίζονται μετά από τρία - τέσσερα μηνύματα το απαρνιούνται. Καλή ώρα όπως οι «πατριώτες» του ΛΑΟΣ που την έχουν κάνει γυριστή τώρα.
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Σάβ 20 Ιουν 2009, 02:17

Αλλος ένας προβοκάτορας λοιπόν στην παρέα μας
με κολακεύεις :embar:
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Σάβ 20 Ιουν 2009, 02:27

να πουμε ότι θες για το τιμημένο...
1)το ξύλο που φαγαν συμφοιτιτριες-τες μου στις φοιτιικες διαδηλωσεις το 2007,δίοτι οι κνιτες τους είχαν κόψει το δρομο με αποτέλεσμα να τις αρπαζαν απο παντου
2)θυμάμαι τις εικόνες από τις γσ που τρωγαν κραξιμο οι της κνε δίοτι δεν στηρίζαν το ενωτικο πλαισιο για κατάληψη(μιλάμε κανονικα οι γσ γινοτουσαν με 100-150 ατομα όμως εκείνες τις μέρες το λιγότερο θα ήταν πάνω από600 άτομα)
αυτά τα 2 θυμαμαι απο το κκε

μόλις είχα έρθει το 2002 απο κυπρο είχα γνωρίίσει μια κοπέλα απο τα μλ κκε και τη ρώτησα "καλα γιατι δεν τα "βρίσκετε" όλοι της αριστεράς και να προχωρήσετε ενωμενοι εσεις το κκε και όλοι?" και μου απανταει το θεικό" το 1900ταδε στην ταδε ολομελεια κτλ..."ε ελπίζω να πήρες την απάντηση σου γιατι μετά απο τρία post σταματησα να απολογούμε για το ΚΚΕ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 20 Ιουν 2009, 12:41

Υποθέτω ότι θα σου είπε για την 6η ολομέλεια του 1956, όταν οι χρουτσοφικοί (Κολιγιάννης, Φλωράκης) πέταξαν έξω τους σταλινικούς (Ζαχαριάδη), ενώ δεν είχαν δικαίωμα αφού τέτοιες αποφάσεις έπρεπε να παρθούν σε συνέδριο. Η πολυδιάσπαση της αριστεράς είναι μεγάλη ιστορία και οφείλεται σε διαφορετικές αρχές και θέσεις. Γι' αυτό και είναι εντελώς αδύνατο να υπάρχει κάποια ένωση. Ανέφερες δύο πρόσφατα παραδείγματα για την ΚΝΕ. Αυτή είναι η πάγια πολιτική του ΚΚΕ, ότι δεν το ελέγχει 100% είναι προβοκατόρικο.

Ρώτησε έναν κνίτη τον Αρη Βελουχιώτη τον έχει αποκαταστήσει το ΚΚΕ; Υπάρχει τέτοια απόφαση; Η απάντηση που θα πάρεις είναι ...«είσαι προβοκάτορας».

ΥΓ. Το τι συμπεράσματα βγάζουν οι πατριώτισες μου είναι αδιάφορο. Δεν έχω καμιά απαίτηση να καταλάβουν από τέτοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Σάβ 20 Ιουν 2009, 13:03

Έλα ρε σει...η αριστερά εδώ θεωρητικολογεί ακατάπαυστα και ενώ τα προβλήματα μεγαλώνουν κοιτάνε πως θα φάει ο ένας τον άλλο(ή πως θα περιφρουρήσει τα "κουκιά" του στην κάλπη)...
Κάποτε είχα δει ένα διαγραμμα που έλεγε τις διασπάσεις όλες τις αριστεράς,στην Ελλάδα,εκεί χάνεις τη "μπάλα"...Το ιδανικό θα ήταν όλοι αυτοί να τα βρίσκαν στην δράση και τις όποιες διαφορές τις συζητάνε μετά...Εξάλλου τα πάντα εξελίσσονται και οι διαφορές του '50 δεν μπορούν να αποτελούν τροχοπέδη το 2009.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Ιουν 2009, 13:07

erimiotis21 έγραψε:Αλλος ένας προβοκάτορας λοιπόν στην παρέα μας
με κολακεύεις :embar:

Μ'αρέσει πολύ που δεν ψαρώνεις και δε μασάς :thumb: :ups:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 21 Ιουν 2009, 15:40

Γιατί να ψαρώσει; Αν και στην αρχή έδωσε την εντύπωση κνίτη, ωστόσο δεν υπερασπίστηκε ούτε σε μια γραμμή τις θέσεις του ΚΚΕ - αυτά που κατ' εσένα ήταν ειρωνίες, αλλά είπαμε δεν είχα την απαίτηση να καταλάβεις. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και οι ιδέες του τείνουν στον αναρχοσυνδικαλισμό. Συνεπώς είναι κι αυτός ένας ακόμη προβοκάτορας κατά το ΚΚΕ.

Ερημιώτη, η διάσπαση της αριστεράς δεν οφείλεται απλά σε διαφωνίες της δεκαετίας του '50, αλλά σε θέσεις και τακτική. Το ΚΚΕ έχει επιλέξει τον απομονωτισμό και ότι είναι πέρα από αυτό το κατασυκοφαντεί. Επειδή το ίδιο έχει εξελιχθεί σε ένα συντηρητικό μόρφωμα εχθρεύεται οποιαδήποτε δράση, που ξεφεύγει από την πορεία - μνημόσυνο στο Σύνταγμα. Και γι' αυτό όποτε χρειαστεί αναλαμβάνει και τον ρόλο της εμπροσθοφυλακής της αντίδρασης, όπως έκανε τον περασμένο Δεκέμβρη. Οταν έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος συσχετισμός είναι καθαρή βλακεία να επιδιώκεις ενότητα δράσης με αυτόν που σε βρίζει και στην ανάγκη μετατρέπεται σε κατασταλτικό μηχανισμό στην υπεράσπιση του συστήματος, όπως έχει κάνει πολλές φορές η ΚΝΕ τα τελευταία 30 χρόνια.

Τώρα για το θέμα της τρομοκρατίας. Επειδή είναι νέος στο φόρουμ προφανώς δεν γνωρίζεις τι έχω γράψει παλαιότερα, γι αυτό και κατέφυγες σε λεκτικούς εξυπνακισμούς του στυλ ...«οι "μπόμπες" στο φόρουμ μπορεί να θεωρούντε από καποιους Ακρως Επαναστατικές», ικανούς για να εντυπωσιάσουν καμιά πατριώτισα και κανένα ψηφοφόρο του Καρατζαφύρερ. Οχι φιλαράκο ούτε τις «μπόμπες» στα φόρουμ, αλλά ούτε και τις πραγματικές μπόμπες που δεν συνδιάζονται από μαζική κινηματική δράση τις θεωρώ επαναστατικές. Η κριτική μου στην τρομοκρατία, δεν ξεκινάει από ψευτοανθρωπισμούς του στυλ ...«φάγανε ένα μεροκαματιάρη μπάτσο, ο οποίος είναι παιδί του λαού» και άλλες τέτοιες βλακείες, αλλά από το ότι τέτοια δράση σε συνθήκες αστικής δημοκρατίας και δεν προσφέρει τίποτα και μπορεί να γυρίσει εναντίον του μαζικού κινήματος. Επίσης είναι γνωστό ότι σε τρομοκρατικές ενέργειες καταφεύγουν οι μυστικές υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς ή, ακόμη και τα συμφέροντα της κυβέρνησης. Οταν γίνεται ολόκληρη κουβέντα για το άσυλο και εμφανίζεται από το πουθένα μια ομάδα να χτυπάει μέσα από πανεπιστημιακό χώρο, τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει. Γιατί οι αυτές οι ένοπλες οργανώσεις υποτίθεται ότι δεν προβαίνουν σε ενέργειες που έρχονται σε αντιπαράθεση με τους στόχους του μαζικού κινήματος.

Εν' ολίγοις το θέμα της ατομικής τρομοκρατίας το κρίνω με βάση τα αποτελέσματα και αν υπάρχει κάποιο κέρδος ή, ζημιά από τη συγκεκριμένη μορφή πάλης.
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Κυρ 21 Ιουν 2009, 17:03

1)μιλάς για το ΚΚΕ μόνο ενώ δεν βλέπεις ότι είναι η συνολική στάση της αριστεράς (δες για παράδειγμα τους Τροσκιστές που έχουν καταντήσει η διάσπαση,της διάσπασης ώ διάσπαση)
2)όσο για τις "εξυπνακίστικες" ατάκες δεν είταν τίποτε άλλο απο το αποτέλεσμα της δικιάς σου "εξυπνακίστικης" επίθεσης...Α ξέχασα ήταν η υποτιθέμενη (ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ)κριτική προς σε ένα υποτιθέμενο φίλο του ΚΚΕ...
3)Ο "ψευτοανθρωπισμός" που αναφέρεις είναι αυτός που κατά την άποψη μου αποτελει θεμελίωδης διαφορά της αριστερής κουλτούρας απο το μισανθρωπισμό της φασιστικής νοοτροπίας.Δεν μισω τους ανθρώπους γι'αυτό που εκπροσωπούν αλλά αυτό που εκπροσωπούν.Και όταν το κίνημα αποφασίσει σύγκρουση,ε ναι τότε και μόνον τότε θα συγκρουστώ με όποιον σταθεί εμπόδιο στη διαδικασία της "εξέλιξης"
4)" Επίσης είναι γνωστό ότι σε τρομοκρατικές ενέργειες καταφεύγουν οι μυστικές υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς ή, ακόμη και τα συμφέροντα της κυβέρνησης" συμφωνούμε πλήρως εδώ...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 21 Ιουν 2009, 17:36

1) Ο ψευτοανθρωπισμός είναι γνώρισμα της αστικής τάξης και των μικροαστών. Ξέρεις αυτών των ανθρώπων που κλαψουρίζουν για το φόνο ενός μπάτσου και από την άλλη καρφί δεν τους καίγεται αν θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο ή, αν διαμελίζονται από τις νάρκες του Εβρου γυναικόπαιδα. Ισα - ίσα που φωνάζουν να απελαθούν οι ξένοι. Γι' αυτό και οι φασίστες από μια άποψη είναι πιο ειλικρινείς. Ο πραγματικός ανθρωπισμός είναι στοιχείο της αριστεράς. Και μπορεί πράγματι να μην μισείς κανέναν για αυτό που εκπροσωπεί, αλλά και στο πόλεμο δεν μισείς τον αντίπαλο στρατιώτη ως άνθρωπο. Και ο λόγος είναι πως και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχει κάποια απλή εκπροσώπηση, αλλά ενσάρκωση. Ο μπάτσος δεν εκπροσωπεί τον κατασταλτικό μηχανισμό κρατικής κυριαρχίας της αστικής τάξης, είναι ο ίδιος ο κατασταλτικός μηχανισμός. Είναι το όργανο, ο στρατιώτης του εχθρού, τον οποίο πρέπει να τσακίσεις. Διαφορετικά θα χάσεις.

2) Πράγματι και εγώ όπως και ο Τέο είχα σχηματίσει την εντύπωση πως είσαι κνίτης. Αλλά από την στιγμή που όχι μόνο δεν είσαι, αλλά και ούτε υπερασπίστηκες την τακτική και τις θέσεις του ΚΚΕ δεν υπάρχει θέμα.

3) Η διάσπαση σε χωριστά κόμματα δεν είναι απαραίτητα κακό, ιδιαίτερα όταν αυτή η διάσπαση δεν εμποδίζει την κοινή δράση. Σε πολλές εκδηλώσεις υπάρχει κοινή παρουσία, αναρχικών, τροτσκιστών μέχρι και σταλινικών. Μιλάω για το ΚΚΕ, γιατί μόνο αυτό έχει επιλέξει τον αυστηρό απομονωτισμό, μόνο αυτό θεωρεί όλους τους άλλους προβοκάτορες και μόνο αυτό έχει βγει ως εμπροσθοφυλακή της αντίδρασης.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Κυρ 21 Ιουν 2009, 23:08

βρε ιφη και ερημιωτη κατι πρεπει να κανουμε με αυτους της οακκε.
τι ζωα ειναι αυτα;
εντωμεταξυ ειναι και μεγαλοι ανθρωποι ντρεπεσαι να τους χαστουκισεις
την...ακούσαμε για τα καλά
Άβαταρ μέλους
erimiotis21

Δημοσίευση από erimiotis21 » Κυρ 21 Ιουν 2009, 23:12

αυτοί στην οακκε είναι τουλάχιστον θεοί...κατα καιρούς έχω δει αφίσες τους εδώ στον πειραία και το ομολογώ ότι η φαντασία τους ξεπερνά κατα πολύ το "bollywood".
αλήθεια τι σκεφτήκαν αυτοι τη φορά?
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Τρί 23 Ιουν 2009, 12:30

χτες βρεθηκα με τον.......
αυτος το επιδιωξε.
θα σου κανω μια προταση μου λεει.
ειναι πολλα τα χρηματα. δεν εχεις ακουσει πιο πολλα στη ζωη σου.
σε 3 μερες θα εισαι καπου που δεν θα μπορει να σε ξετρυπωσει κανενας.
θελουμε ενα ονομα.

ρε μκα του απανταω εμενα ρωτας.εγω βρε ειμαι ασχετος και το ξερεις.

δεν ρωταω μονο εσενα,ρωτανε ολους.ολη την αθηνα.ολη την ελλαδα.
οτι κινειτε στο χωρο σου.οτι κινειτε μεσα στη νυχτα.

οι γνωσεις μου φτανουν το πολυ μεχρι την υποτιθεμενη επιθεση με σκατα στο αγαλμα του τρουμαν.
παω σε μια συγκεντρωση το χρονο και σε 5-6 πορειες και σε αυτες δεν εχω το κουραγιο ουτε να τρεξω.
αυτη ηταν περιπου η κουβεντα μας συν οτι αλλη χαζομαρα θα μπορουσαν να ανταλλαξουν 2 ανθρωποι που πηγαιναν μαζι σχολειο και εκαναν και παρεα.

συμπερασμα ιδεογραφιτες.
καμια σχεση με την προσπαθεια για να βρουν τον ελα,τη 17νοεβρη και λοιπα.
εδω εχουν λυσσαξει.και οσο δεν στελνουν προκυρηξη οι απο εδω ,τοσο χεζονται και φρικαρουν οι απο εκει.
η μη αποστολη ακομη προκυρηξης μαλλον σημαινει για αυτους οτι ερχετε και αλλο χτυπημα.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Δευ 29 Ιουν 2009, 20:13

prin apo ligo kairo egrafa se ayto to foroum oti oxi mono mou einai adiafora ola ta kommata kai ta aristera mazi alla den exw kai kanena endoiasmo na ta kapsw.

diabasa oli ti prokuriksi duo kai treis fores.
nomizw oti blepw ton eayto mou.
an eksairesei kaneis oti mou diafeygoun 2-3 rhseis istorikwn kathw kai oti egw pote den tha egrafa se cd nomizw oti katalabainw olo to skeptiko tou typou egrapse tin prokyriksi.

einai katamayros.den syzitaei tipote.
edw kai twra xaos.
thelei aima mpatsou kai to exei.
twra tha parei aima kapoiou pou askei eksousia eite politiko eite dhmosiografo.
pisteyw oti einai thema xronou na xtypisei stratiwtiko.einai polu pio eykolos stoxos.
an xtypisei mera mesimeri tha xtypisei tyfla.
apo psuxologikis apopsis tou anthrwpou aytou kati exei symbei sti proswpiki tou zwi polu asximo wste na perasei tin grammi tis hmiparanomias sto xwrafi tou kathara enoplou agwna.

exei ksekinisei enan taksiko agwna.
isws na exei kai dikaio............
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Τρί 30 Ιουν 2009, 10:21

Οι άνθρωποι που συνέταξαν αυτή την προκήρυξη δεν είναι τίποτε άλλο από δολοφόνοι, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και ανθρωπάκια που στην καθημερινότητά τους δεν έχουν τα κότσια να σηκώσουν το κεφάλι και να παλέψουν. Το μόνο που ξέρουν είναι να κρατούν μια κουμπούρα και να το παίζουν καουμπόυδες.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 30 Ιουν 2009, 10:40

apo psuxologikis apopsis tou anthrwpou aytou kati exei symbei sti proswpiki tou zwi polu asximo wste na perasei tin grammi tis hmiparanomias sto xwrafi tou kathara enoplou agwna.
Ισως εχεις δικιο. ισως ειχε αδυναμο χαρακτηρα. δεν μπορεσε να διαχειριστει τα προβληματα του και τρελαθηκε.
οπως και να χει αυτο που κανουβ δεν ειναι επανασταση.
δεν ειναι ο αστραπογιανος που σκοτωνει μεγαλοκτηματιες.
απλα μπατσονια σκοτωνει.
ειναι απλα μια σεχτα παλαβιαριδων.
Άβαταρ μέλους
theo38
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo38 » Παρ 03 Ιούλ 2009, 17:58

δεν σύμφωνω ούτε με τον αλέξανδρο ούτε με το φώτη.
αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ πέθανε ένας συνάδελφος τους ακόμα και εκεί να το εκμεταλλευτούνε.
υπήρξε μήνυμα μας είπαν. άρα ένας παραπάνω λόγος να καταχωρήσουμε όλα τα κινητά.
μια εβδομάδα αργότερα τους διέψευσαν
είστε για τα πανηγύρια εκεί πάνω αλλα καταλαβαίνω δουλειά είναι,τι να κάνουμε,έχουμε οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Παρ 03 Ιούλ 2009, 20:50

Βασικά όλοι αυτοί της ΧΕΣΤΑΣ είναι για το Δρομοκαϊτιο. Στην ουσία πρόκειται για καμμένους εγκεφάλους πρώην χρησίμων ηλιθίων και νυν χρήσιμων φαιοχιτώνων.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”