Ναι, ζητούνται αρχηγοί και ηγέτες γιατί πολύ απλά η ανθρώπινη μάζα δεν μπορεί να αυτοκυβερνηθεί, θα τα κάνει θάλασσα. Και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε τώρα, ούτε σε 100 χρόνια. Πρέπει να προχωρήσει πάρα πολύ η ανθρωπότητα για να φτάσουμε στο επίπεδο να αυτοκυβερνηθούμε σαν ανθρώπινο γένος. Στην θεωρία θα ήταν πολύ καλό, αλλά στην πράξη και έτσι όπως είμαστε τώρα, θα υπήρχαν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα. Δυστυχώς.theo38 έγραψε:γι αυτο δεν εχουμε αρχηγους σειριο.
εσεις ζητατε αρχηγους να ακολουθησετε.
και να χασουμε που εχουμε ηδη χασει δεν τρεχει τιποτε.
η προσπαθεια μετραει.και εγω θα προσπαθω σε ολα τα θεματα και ας ειναι χαμενα απο την μερα της γεννεσεως τους.
Στο 7% ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογες.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Στο 7% ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογες.
- Vitruvius Man
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: Vitruvius_Man
- Φύλο: Άνδρας
Δεν ειμαικαθολου μαγκακος με του ορους που βαζεις.theo38 έγραψε:οντως ειμαι ενας φλωρακος.
εσυ ομως που εισαι μαγκακος γιατι δεν ξεσηκωνεσαι; μηπως πιστευεις οτι οποιαδηποτε αλλαγη που γινετε προς το συμφςρον του κοσμακη γινετε με κουβεντα;
και επειδη δειχνεις και μορφωμενο αγορι για πες μου μια διεκδικηση του λαου που εγινε αποδεκτη με κουβεντουλα και εκλογες.
Ομως εμαθα απο παιδι οτι η μεγαλυτερη δυναμη ειναι να επενδυει καποιος στο μυαλο του κι οχι στα απωθημενα του.
Ετσι λοιπον απο παιδακι επιασα τον κοσμο σαν χαρτη κι ειπα"Ποιες ειναι οι κωλο δομες του;"Κι υστερα ξαναπα σαν τον Ζαρατουστρα"Βρωμια και δυσωδια,μυγες που πετανε γυρω απο σκατα,πφφ"
Αλλα επειδη ηξερα πως μου μεναν περιπου κανα 30-40 χρονια ενεργα και πως δεν θα ζησω σε αλλον πλανητη και για να μην πεσω στα ναρκωτικα για να ξεχνιεμαι φροντισα μεσα στις κωλοδομες να το ακονισω το ρημαδι,δεν το κωλοβαρεσα και νομιζω ημουν αρκετα οξυδερκης.Ημουν μεσα στο συστημα πολυ χωμενος,αρκετα ψηλα στο χωρο μου χωρις αφεντικα γιατι αναριχηθηκα με τον κοπο μιας ζωης.Το τραγικο που δεν γνωριζετε ολοι εσεις ειναι οτι το συστημα δεν ασχολειται τοσο με την βαση.Ταιζει καλαμποκι στις κοτες,και σφαζει καποια στιγμη μια κοτα.Μια κοτα σημερα,δυο αυριο.Κοτες ειναι.Καλαμποκι ριχνει.
Ομως στις ψηλοτερες κλιμακες το συστημα θελει να σε βαλει να αγγιξεις ενα απο τα πολλα κερατα του Σατανα.Εκει ειναι που καποια στιγμη σου χτυπα την πορτα και σου λεει."Εχεις αρκετα. Απο σενα θελω."Εισαι εργαλειο και σαν εργαλειο θελει να γινεις τελειο,κι ας μη σε προωθησε κανεις εκει παραμονο ο εαυτο σου και η δουλεια σου.Και θελει να γινεις οπλο.Κι οταν δεν θελεις εσυ να γινεις οπλο οντας πλοκαμι του,δεν θελει μονο να αποκολησεις απο πανω τους αλλα να σε ριξει και στο τζακι ,να σε τελειωσει.Να καεις.Τελος.Κι αν εσενα η καποιον αλλον δεν του καιγεται καρφι παραμονο να παιρνεις 700 ευρω να πληρωνεις φορους και να παιρνεις 6 μεταφορικα για να πας στην δουλεια σου,αντε να σε δουλευει και στις εκλογες,απο μενα θελει τον κοσμο που εχτισα συνεχως μαθαινοντας νεα πραγματα και ακονιζοντας το νιονιο μου,θελει τα παιδια μου, την γυναικα μου,ολες μου τις σχεσεις ,για τις οποιες δικες σου ουτε που νοιαζεται και δεν του καιγεται καρφι,θελει την σκουφια μου,και το χειροτερο θελει το ηθος μου.Κατευθειαν γινομαι ο χειροτερος εχθρος του.Πλανασαι αν εσυ νομιζεις οτι εισαι εχθρος του.Χιλιες φωτιες να αναψεις .εκατο πετρες να πεταξεις το πολυ πολυ να σε χρησιμοποιησει να ανεβασει εκλογικα τα ποσοστα του,η στο τελος να βαλει τους αλλους σκλαβους που σαν κι εσενα δεινοπαθουν απο το ιδιο να σου ριξουν ενα χερακι ξυλο.Κοινως θα πεσει και γελιο απο την ολη κατασταση.Και το πιο φοβερο της υποθεσης;Θα παρακολουθει το συστημα με ποπ κορν και θα γελαει μονο του.Κανενας αλλος δεν θα του κανει παρεα στην ταινια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vitruvius Man την Τρί 09 Ιουν 2009, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα για μένα εις ό,τι αφορά το ΛΑ.Ο.Σ. Μπορεί να έχει και αρνητικές πλευρές, τις οποίες ευχαρίστως συζητάμε, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ότι ήτο το μόνον κόμμα που εν μέσωι κρίσης προσεπάθησε να καλέσει επί τραπέζης όλα τα κόμματα για να βρουν μια άκρη. Δεν μπορώ να αγνοήσω ότι εδώ και καιρό φωνάζει για την ακρίβεια. Το μακαρόνι που όλο φέρνει σαν παράδειγμα έχει γίνει πια παροιμιώδες. Πρώτος το φώναξε, μετά θυμάμαι το έκαναν πρωτοσέλιδο τα ΝΕΑ αν θυμάμαι καλά. Στην συνέχεια πέρασε και στις ατζέντες των κομμάτων. Δεν μπορώ να αγνοήσω επίσης τα 1.000.000 ευρώ από την κρατική επιχορήγηση που μπήκαν στο ταμείο φτώχειας. Ναι θα μου πεις λαικισμός. Θα σου απαντήσω έμπρακτος λαικισμός όμως κι όχι ανέξοδα λόγια όπως έκαναν τα δυο μεγάλα κόμματα. Μπήκαν λεφτά στο ταμείο; Τέλος! Ας ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλα υπερ πτωχών και αδυνάτων μαχόμενα κόμματα. Στ' άλλα θέματα!Ήτο ο μόνος πολιτικός φορέας που σταθηκε αφορμή να αποσυρθεί το επίμαχο βιβλίο της ΣΤ' Δημοτικού της καθηγήτριας Γαλλικής Φιλολογίας και προσωπικής φίλης της κας Γιαννάκου. Χρόνια φωνάζει για ποσόστωση στους λαθρομετανάστες, όπως στις άλλες χώρες, αλλά ηγνοείτο επιμελώς. Φωνή βοώντος εν τηι ερήμωι! Σήμερα και η ίδια η κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει ότι υπάρχει μέγα πρόβλημα. Ολόκληρες περιοχές πλήττονται από λαθρομετανάστες και η ασφάλεια έχει γίνει λαικόν αίτημα. Ο ίδιος βρεθηκε με ευρωβουλευτες του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου στο ξεχασμενο ως τότε Αγαθονήσι,στους κατοικους του οποιου υπεσχέθη να στέλνει κάθε μηνα μια ομάδα γιατρών για παρακολούθηση, Αμέσως μετά από αυτόν επεσκέφθη το νησί και ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρώτος που πήγε βεβαια ήτο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν λεγω ασφαλώς έχει κάνει και πράγματα όχι τόσο ορθά. Κατ' αρχήν η πολυσυζητημένη συνεργασία με την ΝΔ θα προδώσει τους ψηφοφόρους εκείνους, άλλοτε δυσαρεστημένους από την ΝΔ,που εμπιστεύθηκαν το κόμμα. Επίσης, δεν είδα με καλό μάτι το γεγονός ότι σκοπεύει να κλείσει τα φροντιστήρια χωρίς να πει τί θα επακολουθήσει,ειδικά για την μεγάλη μάζα των αδιορίστων εκπαιδευτικών, όπως είμαι εγώ. Ορισμενες φορές, θυμαμαι τότε με το περιστέρι, μετήλθε λαικιστικες μεθοδους με ποστερ που ειχε το περιστερι. Ενα προσωπικο σου συμβαν που για σενα εχει ενα μεταφυσικο χαρακτηρα δεν το χρησιμοποιεις σαν πολιτικο τεχνασμα. Μεγα λαθος. Κακως τον εσυμβουλευσαν περί αυτού. Και άλλα πολλά μπορεί να πει κανείς, αλλά αρκεί να είναι συγκεκριμένα κι όχι λόγια του αέρα για εντυπωσιασμό.
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- Vitruvius Man
την ιδια στιγμη μιλαγε για πολυκατοικιες,εδωσε στηριξη στο θεμα παυλιδη και στις καμπες Καραμανλη,και πουλησε συνενωτικο χαρακτηρα γιατι οι αλλοι σφαζονταν.Ελα μωρε τωρα.Δινει λεφτα οταν συγκαλυπτει σκανδαλα μαζι με την Νδ.Σκανδαλα =λεφτα=διαφθορα.προσεπάθησε να καλέσει επί τραπέζης όλα τα κόμματα για να βρουν μια άκρη.
οπως κανει και το πασοκ,κκε και συριζα ,ειδες εσυ κανεναν να μην φωναζει για την ακριβεια.Τρομερο επιχειρημα.δώ και καιρό φωνάζει για την ακρίβεια.
Οπως την στηριξη του Πασοκ και Νδ σε πυροπληκτους.Πριν κανα χρονο.Ποιος μου λεει πως δεν ειναι προεκλογικη κινηση;Δεν μπορώ να αγνοήσω επίσης τα 1.000.000 ευρώ από την κρατική επιχορήγηση που μπήκαν στο ταμείο φτώχειας.Ναι θα μου πεις λαικισμός. Θα σου απαντήσω έμπρακτος λαικισμός όμως κι όχι ανέξοδα λόγια όπως έκαναν τα δυο μεγάλα κόμματα.Μπήκαν λεφτά στο ταμείο; Τέλος! Ας ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλα υπερ πτωχών και αδυνάτων μαχόμενα κόμματα.
Σ'αυτο εχεις δικαιο.Οτι ασχολειτε με το θεμα οσο κανενα αλλο.Και το κκε ομως την ιδια θεση εχει.Ζηταει 1200 μισθους στον εργατη,συνταξεις αλλα 1000 ευρω,λεει κατα 90% τα ιδια με το λαος στην εξωτερικη πολιτικη.Γιατι να μην ψηφισεις Κκε;Χρόνια φωνάζει για ποσόστωση στους λαθρομετανάστες, όπως στις άλλες χώρες, αλλά ηγνοείτο επιμελώς. Φωνή βοώντος εν τηι ερήμωι! Σήμερα και η ίδια η κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει ότι υπάρχει μέγα πρόβλημα. Ολόκληρες περιοχές πλήττονται από λαθρομετανάστες και η ασφάλεια έχει γίνει λαικόν αίτημα.
Ενω προδοσε με το φλερτ στην Νδ τους απογοητευμενους,ολοι οι απογοητευμενοι το ακουλουθησαν ξανα.Πραγμα που σημαινει στην ελλαδα οτι απο τα φλερτ μονο χασουρα δεν εχουν τα κομματα.Δες συριζα πασοκ.Ο πρώτος που πήγε βεβαια ήτο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν λεγω ασφαλώς έχει κάνει και πράγματα όχι τόσο ορθά. Κατ' αρχήν η πολυσυζητημένη συνεργασία με την ΝΔ θα προδώσει τους ψηφοφόρους εκείνους, άλλοτε δυσαρεστημένους από την ΝΔ,που εμπιστεύθηκαν το κόμμα.
Σου κανω μια ερωτηση,οπως και σε ολους τους φορουμιτες εδω μεσα.Υπαρχει Ενας,εστω Ενας εδω μεσα που δεν διαισθανεται η αγνοει σαν μελλοντικο γεγονος οτι το ΛΑΟΣ θα εισχωρησει ξανα στην Νδ;
θελω να βγει ενας με κεγαλαια γραμματα και να μου πει εγω.Αλλα να ειναι απολυτος της γνωμης του!Αλλιως ας εκφρασει αμφιβολια.Αν ομως το ΛΑΟΣ εισχωρησει στην νδ οσα ειπες φιλε μου θα ειναι λογια του αερα.Θα πει πως δεν υπηρχε πολιτικη παρα μονο ψηφοθηρικη αναγκη ,παραπλανηση και να βελτιωση την θεση ισχυος του ουτε καν στην ελλαδα αλλα απεναντι στην Νδ.Να παρει εκδικηση και να γυρισει απο ταπεινωμενος ,πριγκηπας της παραταξης με λογο και ισχυ!
Και ακου ενα σεναριο κι ας μην το πιστεψεις.
Το Λαος θα ενωθει με την Νδ πριν τις επομενες Βουλευτικες.
Το λεω εγω ενα φορουμιτης.Τι αξια εχω.Αλλα κρατα το.
Γιατι οι επομενες εθνικες θα ειναι ηττα για την Νδ και θα παρει τα ηνια η Ντορα.Εχει καποιος αντιρρηση για αυτην την εκβαση;
Ο Κ. δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει το σεναριο αυτο να μπει στο τραπεζι και ειτε μετεκλογικα ειτε προεκλογικα θα ακολουθησει τον Καραμανλη.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αφού πω κατ'αρχάς ότι προσυπογράφω τη βάση του σκεπτικού στο τελευταίο μέχρι στιγμής ανάρτημα του Μέλιου μας απαντώ στον Βιτρούβιο:
Άλλωστε δεν πιστεύω πια στο διαχωριστικό παραμύθι μεταξύ δεξιάς κι αριστεράς, που έκανε ανθρώπους να το χάφτουνε σαν χάνοι για δεκαετίες ολόκληρες. Άλλωστε σήμερα, αμφότερες οι δήθεν "εκ διαμέτρου αντίθετες" παρατάξεις, συχνά εμφανίζονται σε σφιχτό εναγκαλισμό.
Προσυπογράφω την ανάλυσή σου για ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη και Βγενόπουλο.
Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά αν είσαι νεότερης γενιάς που δεν έζησε ιδίοις όμμασι τα της μεταπολίτευσης, δικαιολογείσαι να το λες αυτό. Εγώ που τα'ζησα (έστω και εξ αποστάσεως γιατί τότε ήμουν στην αλλοδαπή) να σου θυμίσω ή να σε πληροφορήσω ότι ο Αντρέας ξεκίνησε με ένα φτωχότατο 7%, μετά μετέβη στο 14% και τέλος έγινε κυβέρνηση! Πίστεψέ με, το '74 έτσι έλεγαν όσοι έκαναν πολιτική σπέκουλα: "Γιατί ρε παιδιά, υπάρχει ποτέ περίπτωση να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ?" Κι οι ΝΔ/κράτες ακόμα το φυσούν και δεν κρυώνει. Τόσο, που ακόμα και τώρα που είναι στην κυβέρνηση αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ και φοβικά και σαν αντιπολίτευση, εκτός από το γεγονός βέβαια ότι η νίλα αυτή τους έκανε να έχουν μίσος και ρατσιστική εμπάθεια απέναντι στην παράταξη αυτή.Γιατι ρε παιδια υπαρχει μια τις χιλιοις να κυβερνησει το Λαος.
καθαρά δικής μου επινόησης ο όρος, και δεν κομίζω γλαύκας επ'αυτού. Το εννοούσα όπως το εννοεί ο μέσος ΝΔ/κράτης όταν ακουμπάει στο ΛΑΟΣ αρνούμενος να ψηφίσει μέσα στην οργή του τη γαλάζια κεχαριτωμένη. Το εννοούσα επίσης και κατά κυριολεξία, στο βαθμό που ο αρχηγός του ΛΑΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ δεξιός, ΔΗΛΩΝΕΙ ότι θα στηρίξει την παράταξη, αλλά ταυτόχρονα προτάσσει πρόγραμμα, κάνει στην πράξη και κάποια πράγματα που πρεσβεύει, και εκφράζει πολιτικές αντιλήψεις και λόγο, που μπορεί να δεχτεί κάλλιστα και μια πολιτικά "ανένταχτη" σαν κι εμένα.Σε καμια περιπτωση πολιτικα δεν υπαρχουν οροι οπως "εναλλακτικη δεξια" η "εναλλακτικη αριστερα" απο την στιγμη που παλι μιλαμε για αριστερα και δεξια
Άλλωστε δεν πιστεύω πια στο διαχωριστικό παραμύθι μεταξύ δεξιάς κι αριστεράς, που έκανε ανθρώπους να το χάφτουνε σαν χάνοι για δεκαετίες ολόκληρες. Άλλωστε σήμερα, αμφότερες οι δήθεν "εκ διαμέτρου αντίθετες" παρατάξεις, συχνά εμφανίζονται σε σφιχτό εναγκαλισμό.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν σημαίνει ότι ΚΑΘΕ ΤΙ παλιό ειναι και λαθεμένο ή ότι όλα τα "καινούργια" και "εκσυγχρονισμένα" είναι τα πάνσωστα. Το συνθηματικό τσιτάτο "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" μπορεί να μου κάνει παλιομοδίτικο και "στενό" στους ορίζοντές του σήμερα, αλλά το οικειοποιούμαι και το δέχομαι ασυζητητί, μπροστά στο "Αχταρμάς, αθεϊα, παθογένεια" που πρεσβεύει επί της ουσίας η παγκόσμια νεοταξίλα, η ατζέντα της οποιας δεν έχει καμία σχέση με τον ανθρωπισμό που προτάσσει σαν έμβλημά της!!Απο την αλλη ειδικα με το Λαος ειναι αδυνατο να μιλαμε ετσι κι αυτο επειδη το εναλλακτικο δεν μπορει να ειναι κτημα του καθως εκφραζει παλιες τασεις και μοντελα πολιτικα προ 30ετιας.
Κι ο Καραμανλής διερρήγνυε ιμάτια για την ακρίβεια το 2004. Μην ξεχνιόμαστε.οπως κανει και το πασοκ,κκε και συριζα ,ειδες εσυ κανεναν να μην φωναζει για την ακριβεια.Τρομερο επιχειρημα.
Προσυπογράφω την ανάλυσή σου για ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη και Βγενόπουλο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ο ανδρεας ομως ηταν γιος του γιωργου. οχι προϊον παρθενογενεσης.
- ArELa
- Founder-Administrator
Και τι να λέει; Δεν τα πήγαινε καλά με τον πατέρα του ο Αντρέας, και έστησε εντελώς νέα παράταξη, άσχετα αν τον ψήφισαν και νοσταλγοί του κέντρου.Divine Sinner έγραψε:Ο ανδρεας ομως ηταν γιος του γιωργου. οχι προϊον παρθενογενεσης.
Ούτε ο Καρατζαφέρης είναι προϊόν παρθενογένεσης. Είναι παιδί της ΝΔ,-δεξιάς όπως κι ο Αντρέας ήταν παιδί του κέντρου- και ήταν μαχημος υπέρ της παράταξης για χρόνια και απ'το δημοσιογραφικό μετερίζι (έλιωνε σόλες με κάμερες και ρεπορτάζ στο δρόμο και δη πριν γεννηθείς εσύ)
Το ότι δεν ανήκει σε πολιτικό τζάκι αλλά είναι γιος γαλατά, είναι ένας πόντος υπέρ του στα μάτια πολλών. (και στα δικά μου)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Vitruvius Man
Ειμαι της δικης σου περιπου γεννιας.Αυτα ελεγε και ο συριζα και πλεον ειναι φτωχοπροξενος των εκλογων.Αστον ανδρεα και τους ανδροικους αλλες εποχες αλλη κατασταση.Επισης δεν υπαρχει πολιτικη συγκριση ανδρεα και καρατζαφερη και το λεω αυτο ενω δεν με γοητευε ιδιαιτερα ο Ανδρεας αλλα εχει μια πολιτικη διαφορα (εμβαθυνση) σε σχεση μ ετον πρωην bodybuilder-δημοσιογραφο Καρατζαφερ.Ειναι τεραστια λαικιστικο να λεμε πως θα χει αναλογη μοιτα ο Κ. και οταν φτανουμε να λεμε πως θα γινει κυβερνηση μιλαμε για επιστημονικη φαντασια.Στην καλυτερη θα γυρισει στην νδ και θα παρει υπουργειο.Η πιστευεις οτι θα παρει καποια στιγμη 40% Με ποια πλατφορμα στελεχων;Τι ειχε απο πισω τους ο Παπανδρεας και τι εχει ο Καρατζαφερ;Με τον αδωνη ,το Μακη το Βοριδη,και τον Μπαιτση Αποστολατο;Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά αν είσαι νεότερης γενιάς που δεν έζησε ιδίοις όμμασι τα της μεταπολίτευσης, δικαιολογείσαι να το λες αυτό. Εγώ που τα'ζησα (έστω και εξ αποστάσεως γιατί τότε ήμουν στην αλλοδαπή) να σου θυμίσω ή να σε πληροφορήσω ότι ο Αντρέας ξεκίνησε με ένα φτωχότατο 7%, μετά μετέβη στο 14% και τέλος έγινε κυβέρνηση! Πίστεψέ με, το '74 έτσι έλεγαν όσοι έκαναν πολιτική σπέκουλα: "Γιατί ρε παιδιά, υπάρχει ποτέ περίπτωση να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ?" Κι οι ΝΔ/κράτες ακόμα το φυσούν και δεν κρυώνει. Τόσο, που ακόμα και τώρα που είναι στην κυβέρνηση αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ και φοβικά και σαν αντιπολίτευση, εκτός από το γεγονός βέβαια ότι η νίλα αυτή τους έκανε να έχουν μίσος και ρατσιστική εμπάθεια απέναντι στην παράταξη αυτή.
Συγκρινεις πολυ ανομοια πραγματα.Εναν ανθρωπο που τον περιμενε μια Ενωση κεντρου του μπαμπα του απο πισω,που εισχωρουσε στον τεραστιο πολιτικο χωρο της αριστερα και κεντροαριστερας,που ειχε συμμαχιες εντος ελλαδικου χωρου, κι εναν αλλο που ακομα και στο δεξιο χωρο δεν εχει την πρωτοκαθεδρια.Η εχεις την εντυπωση πως ο κεντροδεξιος κι ακροδεξιος χωρος δεν θα προτιμουσε εναν Σαμαρα κι αλλα τοσα στελεχη της νδ;Ατυχες το επιχειρημα σου και ελαφρως ,συγνωμη κιολας παρακμιακο μωρε.Χωρις να θελω να σε προσβαλω,κρινω μια αποψη απλα.Δεν χαρακτηριζω.Να μιλαμε τωρα αν ο Καρατζαφερης γινει ρευμα εξουσιας.
Μα ακριβως ο νεοδημοκρατης ψηφισε τον Κ. γιατι δεν ειναι εναλλακτικη δεξια.Αν μπορουσε να χρησιμοποιησουμε τον ορο.Πχ ψηφιζουν αριστερη τον συριζα ως εναλλακτικη αριστερα.Αν και δεν πιστευω σε εναλλακτικες δεξιες κι αριστερες.Αλλα εναλλακτικη δεξια δεν μπορεις να εισαι οταν εισαι κλασσικη δεξια.Ο Κ. ειναι κλασσικη δεξια με ολα τα γνωρισματα της.Διοτι στην δεξια υπαρχουν πτερυγες.Νεο-φιλελευθερη δεξια,λαικη δεξια,καθαρά δικής μου επινόησης ο όρος, και δεν κομίζω γλαύκας επ'αυτού. Το εννοούσα όπως το εννοεί ο μέσος ΝΔ/κράτης όταν ακουμπάει στο ΛΑΟΣ αρνούμενος να ψηφίσει μέσα στην οργή του τη γαλάζια κεχαριτωμένη. Το εννοούσα επίσης και κατά κυριολεξία, στο βαθμό που ο αρχηγός του ΛΑΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ δεξιός, ΔΗΛΩΝΕΙ ότι θα στηρίξει την παράταξη, αλλά ταυτόχρονα προτάσσει πρόγραμμα, κάνει στην πράξη και κάποια πράγματα που πρεσβεύει, και εκφράζει πολιτικές αντιλήψεις και λόγο, που μπορεί να δεχτεί κάλλιστα και μια πολιτικά "ανένταχτη" σαν κι εμένα.
κεντροδεξια.ακροδεξια.Ο Καρατζαφερης ανηκει στην λαικη δεξια.Η μονη εναλλακτικη για την δεξια,δεξια ειναι η ακροδεξια.
Να αυτο ειναι προβλημα μας.Γιατι να αντιταχθεις στο "Αχταρμάς, αθεϊα, παθογένεια" με το "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια";Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν σημαίνει ότι ΚΑΘΕ ΤΙ παλιό ειναι και λαθεμένο ή ότι όλα τα "καινούργια" και "εκσυγχρονισμένα" είναι τα πάνσωστα. Το συνθηματικό τσιτάτο "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" μπορεί να μου κάνει παλιομοδίτικο και "στενό" στους ορίζοντές του σήμερα, αλλά το οικειοποιούμαι και το δέχομαι ασυζητητί, μπροστά στο "Αχταρμάς, αθεϊα, παθογένεια" που πρεσβεύει επί της ουσίας η παγκόσμια νεοταξίλα, η ατζέντα της οποιας δεν έχει καμία σχέση με τον ανθρωπισμό που προτάσσει σαν έμβλημά της!!
Και το αντιθετο;
Δεν εχουμε ακομα καταλαβει και ειμαστε ακραιοι γιαυτο.
Οτι μπορεις να αντιταχθεις στο παλιομοδιτικο και στενο κι επικινδυνο "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" η"Αχταρμάς, αθεϊα, παθογένεια" με κατι αλλο.Δεν υπαρχουν μαυρο κι ασπρο στην ζωη.Υπαρχουν λυσεις.
ο Νιτσε αντιταχθηκε στο Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και τον κατηγορησαν αμεσως για Αχταρμάς, αθεϊα, παθογένεια.ενω ο Νιτσε διδασκε μεσω του Ζαρατουστρα τον Υπερανθρωπο.Ο Νιτσε δεν εηταν αθεος.Ελεγε " ο θεος πεθανε" αλλα σε αντιθεση σ'αυτο ελεγε "Γεννηθηκε ο Βακχος"Δλδ ο διονυσος,ο ανθρωπος που πεθαινει και αναγεναται ως Υπερανθρωπος.Ο Νιτσε παντα γεμιζε τον κενο χωρο με μια λυση.Εμεις δεν κανουμε αυτο.Σε αντιθεση καποιων πραγματων λεμε τι δεν ειμαστε ποια,αλλα οχι τι ειμαστε πλεον.Κι ετσι επιλεγουμε να πρεσβευουμε κατι αλλο που παλι αφηνει κενο χωρο.Μπορω να ειμαι εναντια στο Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια,χωρις να ειμαι Τροτσκιστης η να ανηκω στην νεα ταξη πραγματων,βρισκω αλλα πραγματα και γεμιζω τον κενο χωρο.Αιματοκυλιζω τους θεους οπως λεει κι ο Νιτσε και γενναω εναν αλλον ανθρωπο.Γιατι ξερεις κατι;Οποιος λεει ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ! Στην ουσια εχει αναγκη απο θεο.Αντιτιθεται απλα στο θεο.Οποιος ομως λεει.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΠΙΑ,ΚΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ, απεγκλωβιζεται.Οποιος λοιπον λεει οχι στο πατριδα, θρησκεια, οικογενεια ισως να θελει και παιδια,και Πασχα και χαιρεται με την πατριδα του,αλλα προσπαθει να διατηρει μαζι του Ουρανειο Ερωτα κι οχι Πανδημο.
όχι και την ίδια στιγμή!Αυτό το έλεγε πόσο καιρό πριν. Και μάλιστα είναι ένα πολύ καλό και ευφυές πολιτικό τρικ για να τραβάει τους δυσαρεστημενους από την ΝΔ χωρίς να εγκαταλείπουν την "πολυκατοικια ". την κεντροδεξιά παράταξη δηλαδή.Vitruvius Man έγραψε:την ιδια στιγμη μιλαγε για πολυκατοικιες,εδωσε στηριξη στο θεμα παυλιδη και στις καμπες Καραμανλη,και πουλησε συνενωτικο χαρακτηρα γιατι οι αλλοι σφαζονταν.Ελα μωρε τωρα.Δινει λεφτα οταν συγκαλυπτει σκανδαλα μαζι με την Νδ.Σκανδαλα =λεφτα=διαφθορα.
ναι, μετά όμως το εξειδίκευσα στο μακαρόνι που αναφέρει κατά καιρούς.Vitruvius Man έγραψε:οπως κανει και το πασοκ,κκε και συριζα ,ειδες εσυ κανεναν να μην φωναζει για την ακριβεια.Τρομερο επιχειρημα.
ποια πυρόπληκτη στήριξη; ακόμα κατω στην Ηλεια τρεχουν και δεν φτάνουν. Πού είναι και εκείνο το Υπουργείο Περιβάλλοντος που θα ίδρυε η ΝΔ; ήταν βλέπεις έμπνευση της στιγμής.Vitruvius Man έγραψε:Οπως την στηριξη του Πασοκ και Νδ σε πυροπληκτους.Πριν κανα χρονο.Ποιος μου λεει πως δεν ειναι προεκλογικη κινηση;
Ποια θέση του ΚΚΕ; Για τους λαθρομετανάστες;Συγγνωμη αλλα δεν ξέρω καμμια τέτοια θέση για το πώς θα αντιμετωπίστεί αυτό το πρόβλημα.Vitruvius Man έγραψε:Σ'αυτο εχεις δικαιο.Οτι ασχολειτε με το θεμα οσο κανενα αλλο.Και το κκε ομως την ιδια θεση εχει.Ζηταει 1200 μισθους στον εργατη,συνταξεις αλλα 1000 ευρω,λεει κατα 90% τα ιδια με το λαος στην εξωτερικη πολιτικη.Γιατι να μην ψηφισεις Κκε;
Αυτό φοβούμαι πως θα γίνει, αρκει να ωριμασει ο χρόνος γι' αυτό.Vitruvius Man έγραψε:Σου κανω μια ερωτηση,οπως και σε ολους τους φορουμιτες εδω μεσα.Υπαρχει Ενας,εστω Ενας εδω μεσα που δεν διαισθανεται η αγνοει σαν μελλοντικο γεγονος οτι το ΛΑΟΣ θα εισχωρησει ξανα στην Νδ;
απαντηση προς υπερβορειο= προτιμω να με μισουν παρα να με λυπουνται
- Vitruvius Man
αυτο ειπα κι εγω..Divine Sinner έγραψε:Ο ανδρεας ομως ηταν γιος του γιωργου. οχι προϊον παρθενογενεσης.
- Vitruvius Man
δεν νομιζω παντως πως δεν ειχε απο τον μπαρμπα του,καναλι ,εφημεριδα και ποσα ακινητα εδω κι εκει δεν κανεις με δυο τρεις φορες βουλευτης και δημοσιογραφος,ποσο μαλιστα οντας bodybuilder.ΑρΕλα έγραψε:Και τι να λέει; Δεν τα πήγαινε καλά με τον πατέρα του ο Αντρέας, και έστησε εντελώς νέα παράταξη, άσχετα αν τον ψήφισαν και νοσταλγοί του κέντρου.Divine Sinner έγραψε:Ο ανδρεας ομως ηταν γιος του γιωργου. οχι προϊον παρθενογενεσης.
Ούτε ο Καρατζαφέρης είναι προϊόν παρθενογένεσης. Είναι παιδί της ΝΔ,-δεξιάς όπως κι ο Αντρέας ήταν παιδί του κέντρου- και ήταν μαχημος υπέρ της παράταξης για χρόνια και απ'το δημοσιογραφικό μετερίζι (έλιωνε σόλες με κάμερες και ρεπορτάζ στο δρόμο και δη πριν γεννηθείς εσύ)
Το ότι δεν ανήκει σε πολιτικό τζάκι αλλά είναι γιος γαλατά, είναι ένας πόντος υπέρ του στα μάτια πολλών. (και στα δικά μου)
- Vitruvius Man
Μιλουσαν για την πολυκατοικια και λιγο πριν τις ευρωεκλογες ,οταν εκλεισε την Βουλη ο Πρωθυπουργος και το θεμα Παυλιδη ηταν νωπο.Τι να τα κανω τα χρηματα οταν εδωσε ψηφους για το θεμα Παυλιδη για να μην πληξει την Νδ;;;όχι και την ίδια στιγμή!Αυτό το έλεγε πόσο καιρό πριν. Και μάλιστα είναι ένα πολύ καλό και ευφυές πολιτικό τρικ για να τραβάει τους δυσαρεστημενους από την ΝΔ χωρίς να εγκαταλείπουν την "πολυκατοικια ". την κεντροδεξιά παράταξη δηλαδή.
Επισης οταν μιλαμε πολιτικα να μιλαμε σε πολιτικο χρονο,κι οχι σε χρονο δημοσιου υπαλληλου που μια βδομαδα διαφορα του ειναι αιωνας.Στην πολιτικη αμα φλερταρεις με την Νδ ενα μηνα πριν οτι και να μου πεις μεσα στον πυρετο τον εκλογων ειναι σαν να εχεις φλερταρει χθες.Αλλιως θα αλλαζαμε αποψεις σαν τα πουκαμισα.Την μια Πασχα την αλλη Λαμπρη.Κι αυτο ειναι παθογενεια στην ελλαδα.Βλεπουμε κατι την αλλη μερα και ξεχναμε το παρελθον.Και ποιο παρελθον;Το πολιτικο παρελθον προ ενος μηνα.
Τη δωρεα που προφανως δεν γνωριζεις του Πασοκ κ της Νδ στους πυροπληκτους.Ως κυβερνηση τους εχει αφησει ξεκρεμαστους,σωστα.Αλλα ως κομμα ακομα και η νδ τους εκανε καποια κομματικη δωρεα χρηματων,οπως και το πασοκ.Φυσικα καθαρα για εκλογικους λογους.Ψαξτο στο νετ και θα το βρεις.ποια πυρόπληκτη στήριξη; ακόμα κατω στην Ηλεια τρεχουν και δεν φτάνουν. Πού είναι και εκείνο το Υπουργείο Περιβάλλοντος που θα ίδρυε η ΝΔ; ήταν βλέπεις έμπνευση της στιγμής.
Απλα επειδη δενσε ενδιαφερει το εν λογω κομμα δεν επεσε πανω της η προσοχη σου.Το Κκε εχει ακριβως την ιδια θεση με το Λαος και μιλα την συνθηκη με την Τουρκια πολυ καιρο τωρα.Ποια θέση του ΚΚΕ; Για τους λαθρομετανάστες;Συγγνωμη αλλα δεν ξέρω καμμια τέτοια θέση για το πώς θα αντιμετωπίστεί αυτό το πρόβλημα.
Τοτε ψηφισατε ενα ψεμα.Μια γκομενα που ξυνοταν καιρο στον πρωην αγαπητικο της και απλα του εκανε ναζια με καινουργιες βαφες,νεους γκομενους,νεα ενδιαφεροντα που φυσικα οταν γυρισει στον πρωην θα ξεχασει και θα κανουν μαζι οτι τον παλιο καλο καιρο που ηταν ερωτευμενοι(πολεμουσαν το αντιπάλο δεος)Αυτό φοβούμαι πως θα γίνει, αρκει να ωριμασει ο χρόνος γι' αυτό.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Vitruvius Man έγραψε:Σου κανω μια ερωτηση,οπως και σε ολους τους φορουμιτες εδω μεσα.Υπαρχει Ενας,εστω Ενας εδω μεσα που δεν διαισθανεται η αγνοει σαν μελλοντικο γεγονος οτι το ΛΑΟΣ θα εισχωρησει ξανα στην Νδ;
Για όποιον θυμάται, υπήρξε συν-κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΚΣΥΡΙΖΑ (τότε Συνασπισμός), το ΛΑΟΣ θα κολλήσει; Άλλωστε είναι ο φυσικός του χώρος ...για να μην 'πω ο σκοπός της δημιουργίας του. Γνώμη μου.
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Εντάξει, μην είμαστε υπερβολικοί, ο Ανδρέας Παπανδρέου (πάρολο που βούλιαξε την Ελλάδα) ήταν μία προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ας μην χάνουμε το μέτρο.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Kαι ξαναλέγω το θέμα της "πολυκατοικίας" είναι πολύ παλιότερο πριν σκάσει η υπόθεση Παυλίδη. Δεν εφευρέθηκε επί τούτου για να κάνει πλάτες στην ΝΔ στην εν λόγωι υπόθεση. Ίσως στην περίπτωση αυτή το μόνο λάθος ήταν ότι έδωκε έτοιμα τα ψηφοδέλτια, κάτι που δεν πέρασε και τόσο καλά στον κόσμο.Vitruvius Man έγραψε:Μιλουσαν για την πολυκατοικια και λιγο πριν τις ευρωεκλογες ,οταν εκλεισε την Βουλη ο Πρωθυπουργος και το θεμα Παυλιδη ηταν νωπο.Τι να τα κανω τα χρηματα οταν εδωσε ψηφους για το θεμα Παυλιδη για να μην πληξει την Νδ;;;
Ασφαλώς και έχω υπόψη μου το πενιχρό - κομματικό όπως λες - ποσό για τους πυρόπληκτους, αλλά τί έκανε επί της ουσίας; πού είναι οι υποδομές που θα έφτιαχναν;Vitruvius Man έγραψε:Τη δωρεα που προφανως δεν γνωριζεις του Πασοκ κ της Νδ στους πυροπληκτους.Ως κυβερνηση τους εχει αφησει ξεκρεμαστους,σωστα.Αλλα ως κομμα ακομα και η νδ τους εκανε καποια κομματικη δωρεα χρηματων,οπως και το πασοκ.Φυσικα καθαρα για εκλογικους λογους.Ψαξτο στο νετ και θα το βρεις.
τί ακριβώς λέγει δηλαδή αυτή η συνθήκη;Vitruvius Man έγραψε:Απλα επειδη δενσε ενδιαφερει το εν λογω κομμα δεν επεσε πανω της η προσοχη σου.Το Κκε εχει ακριβως την ιδια θεση με το Λαος και μιλα την συνθηκη με την Τουρκια πολυ καιρο τωρα.
Vitruvius Man έγραψε:Τοτε ψηφισατε ενα ψεμα.Μια γκομενα που ξυνοταν καιρο στον πρωην αγαπητικο της και απλα του εκανε ναζια με καινουργιες βαφες,νεους γκομενους,νεα ενδιαφεροντα που φυσικα οταν γυρισει στον πρωην θα ξεχασει και θα κανουν μαζι οτι τον παλιο καλο καιρο που ηταν ερωτευμενοι(πολεμουσαν το αντιπάλο δεος)
Εγώ απλά θα πω ότι μπρος στην νυν δεν μιλάς για την πρώην.
- Vitruvius Man
Και σου μιλαω ξανα να αναλογιζεσαι αυτα σε πολιτικο χρονο.Οταν μιλαμε για πολιτικη και 4 μηνες πριν ειναι μικρο διαστημα.Ο πολιτικος χρονος ειναι ποιο μακρυς αλλα πχ τεσσερεις μηνες πολιτικα ειναι μικρο διαστημα.Αλλιως θα αλλαζαμε σταση και αποψη για τους κυβερνωντες καθε δεκαπενθηρο.Kαι ξαναλέγω το θέμα της "πολυκατοικίας" είναι πολύ παλιότερο πριν σκάσει η υπόθεση Παυλίδη. Δεν εφευρέθηκε επί τούτου για να κάνει πλάτες στην ΝΔ στην εν λόγωι υπόθεση. Ίσως στην περίπτωση αυτή το μόνο λάθος ήταν ότι έδωκε έτοιμα τα ψηφοδέλτια, κάτι που δεν πέρασε και τόσο καλά στον κόσμο.
Καλα ειναι δυνατον;Μιλας τοση ωρα για μεταναστευσης και λαθρομεταναστευση,υποτιθεται ακοουθεις ενα κομμα με θεσεις για αυτην,σε ενδιαφερει το ζητημα και δεν ξερεις το συμφωνο που δεν τηρει η Τουρκια το οποιο λεει οτι οποιους λαθρομεταναστες της μας στελνει εχουμε το δικαιωμα αν δεν πληρουν ορισμενες προυποθεσεις να τους στελνουμε πισω;Απλα η Τουρκια δεν το τηρει και δεν δεχεται πλεον πισω αυτους που στελνει,με λιγα λογια καταπατα την συνθηκη.Απλα επειδη δενσε ενδιαφερει το εν λογω κομμα δεν επεσε πανω της η προσοχη σου.Το Κκε εχει ακριβως την ιδια θεση με το Λαος και μιλα την συνθηκη με την Τουρκια πολυ καιρο τωρα
τί ακριβώς λέγει δηλαδή αυτή η συνθήκη;
Δεν υπαρχει νυν,ας δουμε την πραγματικοτητα,θα ξαναγυρισει στην νδ το Λαος.Στις επομενες εθνικες δεν θα ξανακαρπωθει ψηφοφορους.Εγώ απλά θα πω ότι μπρος στην νυν δεν μιλάς για την πρώην
- Casandra
- Σχεδιαστής
- Irc ψευδώνυμο: Casandra
Πεισσότερο είναι πιθανό να γίνει μια κυβέρνηση συνασπισμού κεντροδεξιάς παρά να συννενωθούν. Τώρα κάνει ο Κωστάκης νάζια πως δεν χρειάζεται βοήθεια αλλά όταν δει τα πραγματικά νούμερα θα παρα-ζητήσει βοήθεια. Είναι γλυκειά η εξουσία παναθεμάτην.Vitruvius Man έγραψε: Δεν υπαρχει νυν,ας δουμε την πραγματικοτητα,θα ξαναγυρισει στην νδ το Λαος.Στις επομενες εθνικες δεν θα ξανακαρπωθει ψηφοφορους.
Ο κωστακης προσπαθει να αποδυναμωσει το λαος αντιγραφοντας τις θεσεις του περι ασφαλειας κουκουλων φακελωμανος κλπ.
Τα ανθρωπινα δικαιωματα για αλλη μια φορα θα καταργηθουν μεσα σε χειροκροτηματα.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 716&hilit=
Τα ανθρωπινα δικαιωματα για αλλη μια φορα θα καταργηθουν μεσα σε χειροκροτηματα.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 716&hilit=
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Δεν ξέρω που αποσκοπεί ο ευφυέστατος καιροσκόπος Καρατζαφέρης, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι σαλονάτοι μπούληδες της ΝΔ έχουν μπλέξει πολύ άσχημα μαζί του...
Περαστικά τους...
Για όσους δεν το παρατήρησαν, η Χρυσή Αυγή είχε την πλέον αξιόλογη εκλογική της παρουσία (μέχρι την επόμενη). Πήρε σχεδόν 24.000 ψήφους, ποσοστό 0,5%, ξεπέρασε την σύμπραξη 10 αριστερίστικων κομμάτων/οργανώσεων (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α), και σε κάποιες περιοχές έφτασε σε αξιοσημείωτα ποσοστά.
Ενδεικτικά αναφέρω:
Α' Αθηνών 0,89%
Α' Πειραιώς 0,83%
Και σε δύο παραδοσιακά αριστερότατες συνοικίες:
Δήμος Καισαριανής 1,10%
Δήμος Περάματος 1,06%
Περαστικά τους...
Για όσους δεν το παρατήρησαν, η Χρυσή Αυγή είχε την πλέον αξιόλογη εκλογική της παρουσία (μέχρι την επόμενη). Πήρε σχεδόν 24.000 ψήφους, ποσοστό 0,5%, ξεπέρασε την σύμπραξη 10 αριστερίστικων κομμάτων/οργανώσεων (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α), και σε κάποιες περιοχές έφτασε σε αξιοσημείωτα ποσοστά.
Ενδεικτικά αναφέρω:
Α' Αθηνών 0,89%
Α' Πειραιώς 0,83%
Και σε δύο παραδοσιακά αριστερότατες συνοικίες:
Δήμος Καισαριανής 1,10%
Δήμος Περάματος 1,06%
- ArELa
- Founder-Administrator
Έλα ρε Κώστα που δεν ξέρεις πού αποσκοπεί.Δεν ξέρω που αποσκοπεί ο ευφυέστατος καιροσκόπος Καρατζαφέρης,
Καλή και δυναμική η πολιτική του αυτή τη φορά με το μεταναστευτικό σημαία του, δε λέω, αλλά όταν μου υπενθυμίζει μονίμως και αδιαλήπτως ότι "ανήκει στη δεξιά παράταξη", αναιρεί αυτόματα και φέρνει δεύτερο και καταϊδρωμένο τον πατριωτικό χαρακτήρα του ΛΑΟΣ που έλεγε πως προέχει γι'αυτόν και τον οποίο υπερτόνιζε όταν αρχικά σχημάτισε το κόμμα. Και το αναιρεί γιατί ο πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο της δεξιάς, ειδικά της σημερινής μελανζέ δεξιάς που αντιπροσωπεύει η γαλάζια πτέρυγα. Συνεπώς, άκυρες οι όποιες πατριωτικές κορώνες που έβγαζε σε στυλ άριας και στο παρελθόν και σήμερα. Η ατζέντα του είναι καθαρά "παραταξιακή" και ο άμεσος στόχος του είναι η συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Αν δεν είχε αποσαφηνίσει τον τελευταίο παντιοτρόπως, ποικιλοτρόπως και επανειλημμένως, το ποσοστό του μπορεί να ήταν και μάλλον θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Τώρα "μάζεψε" μόνο δυσαρεστημένους Ν/Δμημοκράτες. Αν έμενε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ αποστασιοποιημένος από παρατάξεις, αν πραγματικά βάραγε το δικό του βιολί εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στο εθνο-πατριωτικό του τροπάρι, (εθνικά θέματα, ασφάλεια, μεταναστευτικό, πολιτικές κοινωνικής πρόνοιας), πιστεύω πως θα'ταν σήμερα άνετα τρίτο κόμμα. (Ούτε η Παπαρήγα θα τον απειλούσε με τις απίστευτες αγκιλώσεις της, ούτε φυσικά το τσίριζα με τη μεταναστολαγνεία του)
Αλλά μας φάγανε οι ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και κλάνουμε την πατρίδα προς χάριν τους!
Όσα είπα πιο πάνω, τα βλέπει κι ένα μικρό παιδί. Σίγουρα τα βλέπουν και παλιοί του ψηφοφόροι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, και λάκισαν! Άτομο του στενότατου οικείου μου περιβάλλοντος που κάποτε ήταν σε κλαδική του ΠΑΣΟΚ και αφισοκολλούσε κι όλας, παρακαλώ, ψήφισε αδίστακτα στις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ΛΑΟΣ. Όταν τον ρώτησα τι ψήφισε φέτος, είπε ΠΑΣΟΚ "γιατί ο άλλος ο μ***κ*ς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και το γαλάζιο εμένα μου φέρνει ναυτία". Αν σημειώσεις ότι και η 5μελής οικογένειά του τον ακολούθησε στην ψήφο, μάνι μάνι έχασε 6 ψήφους από αυτούς που γνωρίζω μόνο εγώ. Φαντάσου στην επικράτεια. Γι'αυτό και συμφωνώ με το "καιροσκόπος" που του προσδίδεις, διαφωνώ όμως με το "ευφυέστατος".
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ΑρΕλα έγραψε:Έλα ρε Κώστα που δεν ξέρεις πού αποσκοπεί.Δεν ξέρω που αποσκοπεί ο ευφυέστατος καιροσκόπος Καρατζαφέρης,
Καλή και δυναμική η πολιτική του αυτή τη φορά με το μεταναστευτικό σημαία του, δε λέω, αλλά όταν μου υπενθυμίζει μονίμως και αδιαλήπτως ότι "ανήκει στη δεξιά παράταξη", αναιρεί αυτόματα και φέρνει δεύτερο και καταϊδρωμένο τον πατριωτικό χαρακτήρα του ΛΑΟΣ που έλεγε πως προέχει γι'αυτόν και τον οποίο υπερτόνιζε όταν αρχικά σχημάτισε το κόμμα. Και το αναιρεί γιατί ο πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο της δεξιάς, ειδικά της σημερινής μελανζέ δεξιάς που αντιπροσωπεύει η γαλάζια πτέρυγα. Συνεπώς, άκυρες οι όποιες πατριωτικές κορώνες που έβγαζε σε στυλ άριας και στο παρελθόν και σήμερα. Η ατζέντα του είναι καθαρά "παραταξιακή" και ο άμεσος στόχος του είναι η συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Αν δεν είχε αποσαφηνίσει τον τελευταίο παντιοτρόπως, ποικιλοτρόπως και επανειλημμένως, το ποσοστό του μπορεί να ήταν και μάλλον θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Τώρα "μάζεψε" μόνο δυσαρεστημένους Ν/Δμημοκράτες. Αν έμενε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ αποστασιοποιημένος από παρατάξεις, αν πραγματικά βάραγε το δικό του βιολί εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στο εθνο-πατριωτικό του τροπάρι, (εθνικά θέματα, ασφάλεια, μεταναστευτικό, πολιτικές κοινωνικής πρόνοιας), πιστεύω πως θα'ταν σήμερα άνετα τρίτο κόμμα. (Ούτε η Παπαρήγα θα τον απειλούσε με τις απίστευτες αγκιλώσεις της, ούτε φυσικά το τσίριζα με τη μεταναστολαγνεία του)
Αλλά μας φάγανε οι ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και κλάνουμε την πατρίδα προς χάριν τους!
Όσα είπα πιο πάνω, τα βλέπει κι ένα μικρό παιδί. Σίγουρα τα βλέπουν και παλιοί του ψηφοφόροι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, και λάκισαν! Άτομο του στενότατου οικείου μου περιβάλλοντος που κάποτε ήταν σε κλαδική του ΠΑΣΟΚ και αφισοκολλούσε κι όλας, παρακαλώ, ψήφισε αδίστακτα στις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ΛΑΟΣ. Όταν τον ρώτησα τι ψήφισε φέτος, είπε ΠΑΣΟΚ "γιατί ο άλλος ο μ***κ*ς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και το γαλάζιο εμένα μου φέρνει ναυτία". Αν σημειώσεις ότι και η 5μελής οικογένειά του τον ακολούθησε στην ψήφο, μάνι μάνι έχασε 6 ψήφους από αυτούς που γνωρίζω μόνο εγώ. Φαντάσου στην επικράτεια. Γι'αυτό και συμφωνώ με το "καιροσκόπος" που του προσδίδεις, διαφωνώ όμως με το "ευφυέστατος".
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
Αρέλα, και γω είμαι ακόμη ένας πρώην ψηφοφόρος/υποστηρικτής του ΛΑ.Ο.Σ...
Σιγά μην ψήφιζα ΛΑ.Ο.Σ μετά από τα διάφορα καραγκιοζιλίκια με τις πολυκατοικίες και λοιπά...
Αλλά πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί... Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, διότι μετά από 9 χρόνια ύπαρξης του ΛΑ.Ο.Σ, έχω καταλήξει να πιστεύω ότι ο τύπος είναι πολύ περίεργη περίπτωση, και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι ικανότητές του και ο ρόλος του. Όσοι τον έχουν υποτιμήσει, το έχουν μετανοιώσει μέχρι τώρα.
Ο Καρατζαφέρης είναι σαφέστατα πανέξυπνος (απορώ γιατί διαφωνείς...) είναι άνθρωπος της πιάτσας (και με την καλή και την κακή έννοια) και αυτοδημιούργητος, γνωρίζει άριστα την ψυχολογία και την νοοτροπία του μέσου νεοδημοκράτη (είναι γέννημα-θρέμμα της ΝΔ), λέει αυτά που οι απογοητευμένοι νεοδημοκράτες θέλουν ν'ακούσουν, και το κυριότερο μιλάει σε απλά ελληνικά δίχως βερμπαλισμούς και ξύλινη γλώσσα.
Είναι βέβαια τρομερά αναξιόπιστος, δίχως την παραμικρή ιδεολογική πίστη (οι κωλοτούμπες του έχουν γράψει ιστορία), έχει φτιάξει ένα άκρως προσωποπαγές κόμμα το οποίο παρά τις εκλογικές επιτυχίες δεν έχει την απαραίτητη οργανωτική διάρθρωση παρά το ότι είχε και το χρόνο και το χρήμα για να το επιτύχει (και αυτό σαφέστατα το κάνει εσκεμμένα, προφανώς διότι φοβάται μην ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχό του), και έχω την εντύπωση ότι ο κυριότερος σκοπός του είναι να εκδικηθεί τον Καραμανλή και γενικότερα την ηγετική κλίκα της ΝΔ που τον έδιωξαν από το κόμμα τους.
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάτε, ανεξαρτήτως της πολιτικής σας τοποθέτησης.
Σιγά μην ψήφιζα ΛΑ.Ο.Σ μετά από τα διάφορα καραγκιοζιλίκια με τις πολυκατοικίες και λοιπά...
Αλλά πραγματικά δεν ξέρω που αποσκοπεί... Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, διότι μετά από 9 χρόνια ύπαρξης του ΛΑ.Ο.Σ, έχω καταλήξει να πιστεύω ότι ο τύπος είναι πολύ περίεργη περίπτωση, και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι ικανότητές του και ο ρόλος του. Όσοι τον έχουν υποτιμήσει, το έχουν μετανοιώσει μέχρι τώρα.
Ο Καρατζαφέρης είναι σαφέστατα πανέξυπνος (απορώ γιατί διαφωνείς...) είναι άνθρωπος της πιάτσας (και με την καλή και την κακή έννοια) και αυτοδημιούργητος, γνωρίζει άριστα την ψυχολογία και την νοοτροπία του μέσου νεοδημοκράτη (είναι γέννημα-θρέμμα της ΝΔ), λέει αυτά που οι απογοητευμένοι νεοδημοκράτες θέλουν ν'ακούσουν, και το κυριότερο μιλάει σε απλά ελληνικά δίχως βερμπαλισμούς και ξύλινη γλώσσα.
Είναι βέβαια τρομερά αναξιόπιστος, δίχως την παραμικρή ιδεολογική πίστη (οι κωλοτούμπες του έχουν γράψει ιστορία), έχει φτιάξει ένα άκρως προσωποπαγές κόμμα το οποίο παρά τις εκλογικές επιτυχίες δεν έχει την απαραίτητη οργανωτική διάρθρωση παρά το ότι είχε και το χρόνο και το χρήμα για να το επιτύχει (και αυτό σαφέστατα το κάνει εσκεμμένα, προφανώς διότι φοβάται μην ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχό του), και έχω την εντύπωση ότι ο κυριότερος σκοπός του είναι να εκδικηθεί τον Καραμανλή και γενικότερα την ηγετική κλίκα της ΝΔ που τον έδιωξαν από το κόμμα τους.
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να τον υποτιμάτε, ανεξαρτήτως της πολιτικής σας τοποθέτησης.
O καρατζαφερης ειναι πανεξυπνος αλλα με προσκολησεις.
αν οντως καταφερνε η ΝΔ να ελεγξει το μετανστευτικο.
Το ΛΑΟΣ θα συνεχιζε να φωναζει για τους ξενους με αποτελεσμα να μπει στο περιθωριο της πολιτικης για καμια 50ρια χρονια τουλαχιστων
αν οντως καταφερνε η ΝΔ να ελεγξει το μετανστευτικο.
Το ΛΑΟΣ θα συνεχιζε να φωναζει για τους ξενους με αποτελεσμα να μπει στο περιθωριο της πολιτικης για καμια 50ρια χρονια τουλαχιστων