Πώς θα ΕΥΡΩψηφίσετε;

Τι θα ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές;

1. ΝΔ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
2. ΠΑΣΟΚ
3
14%
3. ΚΚΕ
1
5%
4. ΣΥΡΙΖΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
5. ΛΑΟΣ
2
10%
6. ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
1
5%
7. ΑΛΛΟ
9
43%
8. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
5
24%

Σύνολο ψήφων: 21
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Πώς θα ΕΥΡΩψηφίσετε;

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 03 Ιουν 2009, 21:11

Ο καρατζαφερης κανει πολιτικα ορθες τοποθετησεις στη βουλη.
οποιος θελει να δει τις πραγματικες του θεσεις ας δει τις παλιοτερες εκπομπες του οταν ακομα ηταν εκτος βουλης.
εχει πολλες στο γιουτουμπ.
μην τρωμε και κουτοχορτο. τι θελετε να πει μεσα στη βουλη; σας μισω παλιοαβαπτιστοι;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Ιουν 2009, 21:47

Εγώ το δέχομαι κι αυτό που λες Φώτη.
Το θέμα είναι ότι εγώ σαν Βίκυ συμφωνώ με αυτά που λέει στη βουλή επί του συγκεκριμένου ζητήματος. Το αν τα πιστεύει ή όχι, ολίγον με ενδιαφέρει.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 04 Ιουν 2009, 10:08

Το γεγονός οτι έχουμε ΕΥΡΩεκλογές και τις έχουμε κάνει εθνικές τι σας λέει; Οτι στο Ντιμπειτ οσο είδα, δεν υπήρχε ουτε μια ερώτηση που να αφορά την ευρώπη τι σας λέει;
Εμένα μου πάντως μου λέει οτι η ευρωπαική ταυτότητα των ελλήνων είναι ανύπαρκτη.
Και επειδή κάποιος πρέπει να πιέζει για τα οικολογικά θέματα της ευρώπης, οικολόγους σταθερα.
Και μην πεταχτει κανένας να μου πει οτι δεν έχει θέση στα άλλα θέματα. Είδαμε και τα κόμματα που έχουν θέση για όλα τι σκατά κανανε.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Πέμ 04 Ιουν 2009, 13:08

Καλή μου Βίκυ, αυτό είπε ο Καρατζαφέρης, έστω και αν είναι μία ατυχής έκφραση. Επιλέγω να παραθέσω το σημείο που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου. Όπως κι εσύ επιλέγεις να μου δείξεις το βίντεο από την Βουλή όπου με ήπιο τρόπο εκφράζεται αλλά δεν έχει εκφραστεί αναλόγως σε διάφορες εκπομπές του, ειδικά εκείνες πριν από την κατάληψη της βουλευτικής έδρας. Ειδικά οι λέξεις "χριστιανικό κράτος" προσωπικά με ενοχλούν πάρα πολύ γιατί παραπέμπουν σε φονταμενταλιστικές πρακτικές. Άκουσα με προσοχή την ομιλία του στη Βουλή αλλά να με συγχωρείς επιλέγω να κρίνω έναν πολιτικό όχι μόνο με αυτά που λέει μέσα στη Βουλή αλλά γενικότερα από την στάση του σε διάφορα ζητήματα. Και ο Θ. Πλεύρης δεν σηκώνεται μέσα στη Βουλή να φωνάζει "εγώ ήμουν καταδρομέας" αλλά το έκανε μια χαρά στην τηλεόραση.

Τώρα, αν η ζωή μας έχει υποστεί ποιοτική καθίζηση πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γενικά στον δυτικό κόσμο. Κι εμείς ως μέλη του ακολουθούμε την ανάλογη πορεία. Διάφορες αξίες και αρχές έχουν καταλυθεί και αυτό έχει ως συνέπεια την γενική πτώση. Πάντως πιστεύω ακράδαντα ότι η δεκαετία του 80 στάθηκε καταλυτική για την επικράτηση του λαϊκισμού και της υποβάθμισης της ζωής μας γενικότερα, πολύ περισσότερο από ότι συνέβη τα επόμενα χρόνια.
Το γεγονός οτι έχουμε ΕΥΡΩεκλογές και τις έχουμε κάνει εθνικές τι σας λέει; Οτι στο Ντιμπειτ οσο είδα, δεν υπήρχε ουτε μια ερώτηση που να αφορά την ευρώπη τι σας λέει;
Εμένα μου πάντως μου λέει οτι η ευρωπαική ταυτότητα των ελλήνων είναι ανύπαρκτη.
Και επειδή κάποιος πρέπει να πιέζει για τα οικολογικά θέματα της ευρώπης, οικολόγους σταθερα.
Και μην πεταχτει κανένας να μου πει οτι δεν έχει θέση στα άλλα θέματα. Είδαμε και τα κόμματα που έχουν θέση για όλα τι σκατά κανανε
Απολύτως σωστό, αν και ο Μπερλουσκόνι είναι ο πρώτος που ουσιαστικά θέτει θέμα δημοψηφίσματος στο πρόσωπό του βάζοντας τον εαυτό του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του. Οπότε δεν συμβαίνει μόνο εδώ. Όπως είπα συμφωνώ απόλυτα ότι δεν γίνεται συζήτηση για την Ευρώπη.

Ταυτόχρονα έχω και μία απορία: πως γίνεται να βάζεις επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου σου έναν άνθρωπο εμφανώς ακατάλληλο για τη θέση. Αναφέρομαι στον Χουντή, ο οποίος θα εκλεγεί ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ούτε αγγλικά. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο παίρνει μέρος το ΚΚΕ στις εκλογές αφού είναι σφόδρα αντίθετο με την παρουσία μας στην Ε.Ε. Αυτοί οι αριστεροί τελικά με μπερδεύουν πολύ...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Ιουν 2009, 14:43

Η μεταναστευτικη πολιτικη στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτη.
Η λαθρο-μεταναστευτικη ειναι υπαρκτη και συνδεεται με το σχολικο συστημα (αγκαλιαστε τους ξενους λενε στα παιδια) συνδεεται με την αστυνομια (οι συνοριοφυλακες δεν φυλαν συνορα στην αθηνα), συνδεεται με τον στρατο (αν ακουσετε τυμπανα κρυφτειτε μεχρι να σταματησουν να ακουγονται για να περασουν ανενοχλητοι οι δουλεμποροι ).
εχει δρομολογηθει το σχεδιο του να μπει η ανθρωποτητα στο μιξερ.

δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο παίρνει μέρος το ΚΚΕ στις εκλογές αφού είναι σφόδρα αντίθετο με την παρουσία μας στην Ε.Ε. Αυτοί οι αριστεροί τελικά με μπερδεύουν πολύ..
Ω εμενα να δεις.
Προσωπικα πιστευω οτι η ευρωβουλη δεν εχει να κανει με την ευρωπη. αλλα με την εκπροσωπηση των συμφεροντων μας μεσα σε αυτη.
Ποτε δεν θα ψηφιζα καποιον που το βλεπει ευρωπαϊκα το ζητημα.
θελω καποιον που θα προωθησει τα συμφεροντα της Ελλαδας και του Ελληνα πολιτη.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Ιουν 2009, 16:26

Αλέξανδρε...
Ουφ! άντε να το ξαναπώ. ΔΕΝ υποστηρίζω την πολιτική περσόνα του Καρατζαφέρη ή οποιουδήποτε άλλου για να πω την αλήθεια.

Υποστηρίζω κάποια πράγματα που μπορεί να αρθρώσει κάποιος πολιτικός, (ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ιδεολογικής παράταξης) μόνο όταν εκφράζουν τη δική μου οπτική και προσέγγιση στα πράγματα. Και αν ακούσω κάτι που με καλύπτει, δε θα κάνω πως το αγνοώ επειδή το είπε κάποιος που ανήκει σε ιδεολογική παράταξη που δε μου γουστάρει. Έχω το θάρρος και την ευθύτητα να πω ότι με αντιπροσωπεύει.
Όπως κι εσύ επιλέγεις να μου δείξεις το βίντεο από την Βουλή όπου με ήπιο τρόπο εκφράζεται
Εμένα ΑΥΤΑ με εκφράζουν και με καλύπτουν. Γι'αυτό και σε ρώτησα αν (ή και πού) έχεις αντιρρήσεις επ'αυτών, και για να το συζητήσουμε και για να πραγματευτώ ίσως με τον εαυτό μου μια παράμετρο που δεν είχα συνυπολογίσει. Εξ όσων κατάλαβα, επ'αυτών που είπε στη βουλή δεν έχεις να προτάξεις κάποια διάσταση οπτικής, αντιγνωμία ή αντίρρηση.

αλλά δεν έχει εκφραστεί αναλόγως σε διάφορες εκπομπές του, ειδικά εκείνες πριν από την κατάληψη της βουλευτικής έδρας.
Δεκτό. Γι'αυτό και δεν δέχομαι Ο,ΤΙ λέει, Ο,ΤΙ πρεσβεύει, Ο,ΤΙ επιδιώκει. Μου επιτρέπεις να δέχομαι επιλεκτικά και σύμφωνα με την κρίση μου ένα συγκεκριμένο μέρος απ'όσα λέει ο κάθε πολιτικός, έτσι? :wink:
Ειδικά οι λέξεις "χριστιανικό κράτος" προσωπικά με ενοχλούν πάρα πολύ γιατί παραπέμπουν σε φονταμενταλιστικές πρακτικές.
Δε με ενοχλούν πάρα πολύ, γιατί δεν πιστεύω ότι στη γη του πνεύματος και του φωτός μπορεί να φτάσουμε στο απόλυτο πνευματικό γκαγκα του φουνταμενταλισμού. Μου προκαλούν θυμιδία όμως και σίγουρα δεν συνταυτίζομαι με τέτοιες τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι η εμπλοκή των θρησκευτικών στην πολιτική είναι αδόκιμη εξ ορισμού.

Άκουσα με προσοχή την ομιλία του στη Βουλή αλλά να με συγχωρείς επιλέγω να κρίνω έναν πολιτικό όχι μόνο με αυτά που λέει μέσα στη Βουλή αλλά γενικότερα από την στάση του σε διάφορα ζητήματα
Μα δε σου ζήτησα μάτια μου να κρίνεις τον πολιτικό. Αν θα σου ζήταγα να κρίνεις κάτι εδώ, είναι η δική μου αντίληψη, που έτυχε στο συγκεκριμένο σκέλος της να την εκφράσει ο συγκεκριμένος πολιτικός. Περιττό να σου πω ότι και η Παπαρήγα με εκφράζει σε πολλές τοποθετήσεις της, αλλά απ'αυτό δεν την κρίνω ούτε στέκομαι στην συνολική πολιτική εικόνα της. Σου λέω ότι όλοι οι πολιτικοί φορείς, έχουν κάποιες πτυχές τους με τις οποίες συμφωνώ. Είμαι της σύνθεσης και όχι μονόχνωτη ή "ταγμένη" σε ένα συγκεκριμένο μαντρί, οπότε λογικό να το θέτω έτσι.

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητή σ'αυτό που θέλησα να επικοινωνήσω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 04 Ιουν 2009, 17:04

Δε με ενοχλούν πάρα πολύ, γιατί δεν πιστεύω ότι στη γη του πνεύματος και του φωτός μπορεί να φτάσουμε στο απόλυτο πνευματικό γκαγκα του φουνταμενταλισμού. Μου προκαλούν θυμιδία όμως και σίγουρα δεν συνταυτίζομαι με τέτοιες τοποθετήσεις. Θεωρώ ότι η εμπλοκή των θρησκευτικών στην πολιτική είναι αδόκιμη εξ ορισμού.
Μα αυτος που το ειπε ειναι μεσα στη βουλη με την ψηφο εμπιστοσυνης αρκετων πολιτων. οποτε γιατι το θεωρεις αδυνατο.
δεν λεω στην αρχαιοτητα αυτο και εκεινο.
αλλα στην νεα Ελλαδα ακομα κι αυτο ειναι πιθανο.
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 05 Ιουν 2009, 10:10

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητή σ'αυτό που θέλησα να επικοινωνήσω
oh yes dear!!
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Δευ 08 Ιουν 2009, 23:53

Εγω θα ψήφιζα καποιο ναζιστικό κόμμα διοτι ειμαι ναζί για όσους δεν το ξέρουν.Δυστηχως ναζιστικό κόμμα δεν υπάρχει γιατι απαγορεύεται απο το νόμο και αν υπήρχε θα ειχε παρα πολλούς εχθρούς οσους δεν εχει κανενα κόμμα σημερα.Επισης ειμαι ενάντια στην δημοκρατία και στο να αποφασίζει η πλειοψηφία για το ποιός θα κυβερνήσει την χώρα ή στην περίπτωση των Ευρωεκλογών για το ποιός θα μας αντιπροσωπεύσει στο Ευρωκοινοβούλιο.Η πλειοψηφία οχι μονο δεν εχει τις απαραίτητες γνώσης πολιτικής για να αποφασίσει για το ποιος ειναι κατάλληλος πολιτικός αλλα δεν ενδιαφέροντε καν για την πολιτική οι περισσότεροι σχεδόν,αυτο βλέπουμε και με την μεγάλη αποχή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στις εκλογές.Δυστηχως οσο εχουμε δημοκρατία θα βλέπουμε να βγαίνουν πρώτα κόμματα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:28

Δυστηχως ναζιστικό κόμμα δεν υπάρχει γιατι απαγορεύεται απο το νόμο
Μάκη την πάτησες. Υπήρχε υποψηφιότητα του πλησιέστερου της αρεσκείας σου φέτος. Της Χρυσής Αυγής.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:32

Εγω θα ψήφιζα καποιο ναζιστικό κόμμα διοτι ειμαι ναζί για όσους δεν το ξέρουν
λολ

(οι γελοίοι, οι βλάκες και τα ανέκδοτα είναι απαραίτητα στη ζωή μας)

:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apomakros την Τρί 09 Ιουν 2009, 01:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: Vitruvius_Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:32

Yperboreios έγραψε:Εγω θα ψήφιζα καποιο ναζιστικό κόμμα διοτι ειμαι ναζί για όσους δεν το ξέρουν.Δυστηχως ναζιστικό κόμμα δεν υπάρχει γιατι απαγορεύεται απο το νόμο και αν υπήρχε θα ειχε παρα πολλούς εχθρούς οσους δεν εχει κανενα κόμμα σημερα.Επισης ειμαι ενάντια στην δημοκρατία και στο να αποφασίζει η πλειοψηφία για το ποιός θα κυβερνήσει την χώρα ή στην περίπτωση των Ευρωεκλογών για το ποιός θα μας αντιπροσωπεύσει στο Ευρωκοινοβούλιο.Η πλειοψηφία οχι μονο δεν εχει τις απαραίτητες γνώσης πολιτικής για να αποφασίσει για το ποιος ειναι κατάλληλος πολιτικός αλλα δεν ενδιαφέροντε καν για την πολιτική οι περισσότεροι σχεδόν,αυτο βλέπουμε και με την μεγάλη αποχή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στις εκλογές.Δυστηχως οσο εχουμε δημοκρατία θα βλέπουμε να βγαίνουν πρώτα κόμματα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
jesus..
προτιμω φυσικα το δικομματισμο απο την αναβιωση του Ναζισμου
:lol:

α...και η ανοησια οπως και ο φασισμος τεμνει οριζοντια κι οχι καθετα
Άβαταρ μέλους
Yperboreios
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Yperboreios » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:37

Καθολου δεν την πάτησα Αρέλα.Η χρυσή αυγη δεν εχει καμιά σχέση με ναζισμό για πολλους και διάφορους λόγους.Μην πιστεύετε οσους αυτοαποκαλούνται ναζί σημερα.Ναζι δεν ειναι οποιος απλα εχει την Σβάστικα και λεει οτι ειναι θαυμαστής του Χίτλερ.Η χρυσή αυγη οχι μονο δεν ειναι ναζιστικό κόμμα ή οργάνωση αλλα μαλιστα ειναι εχθρός των ναζί γιατι εχει κανει ρόμπα την ιδεολογία του Χίτλερ σε Ελλάδα και εξωτερικό.Όποιος διαφωνεί θα του εξηγήσω για ποιον λογο τα λεω αυτα για την χρυσή αυγή.

Στα πιτσιρίκια Απομακρος και Vitruvius Man δεν θα απαντήσω εκτος αν κάνουν σοβαρή συζήτηση και μου δείξουν οτι δεν ειναι πιτσιρίκια.Λυπαμαι αλλα δεν μιλάω με ανώριμα ανήλικα.
Άβαταρ μέλους
Vitruvius Man
Irc ψευδώνυμο: Vitruvius_Man

Δημοσίευση από Vitruvius Man » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:43

Yperboreios έγραψε:Καθολου δεν την πάτησα Αρέλα.Η χρυσή αυγη δεν εχει καμιά σχέση με ναζισμό για πολλους και διάφορους λόγους.Μην πιστεύετε οσους αυτοαποκαλούνται ναζί σημερα.Ναζι δεν ειναι οποιος απλα εχει την Σβάστικα και λεει οτι ειναι θαυμαστής του Χίτλερ.Η χρυσή αυγη οχι μονο δεν ειναι ναζιστικό κόμμα ή οργάνωση αλλα μαλιστα ειναι εχθρός των ναζί γιατι εχει κανει ρόμπα την ιδεολογία του Χίτλερ σε Ελλάδα και εξωτερικό.Όποιος διαφωνεί θα του εξηγήσω για ποιον λογο τα λεω αυτα για την χρυσή αυγή.

Στα πιτσιρίκια Απομακρος και Vitruvius Man δεν θα απαντήσω εκτος αν κάνουν σοβαρή συζήτηση και μου δείξουν οτι δεν ειναι πιτσιρίκια.Λυπαμαι αλλα δεν μιλάω με ανώριμα ανήλικα.
χαχαχα..(γελιο εντος βαρβακειου αγορας)
Να δεις οτι θα μ'αρεσει εν τελη εδω μεσα..
Βρε για δες πως οσο μεγαλωνεις μαθαινεις.Δεν παλευουν μονο για την σημαια της αριστερας συριζα και κκε,γινεται αυτο και στην αντιπερα οχθη :cool:
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Τρί 09 Ιουν 2009, 01:50

Yperboreios έγραψε:Στα πιτσιρίκια Απομακρος και Vitruvius Man δεν θα απαντήσω εκτος αν κάνουν σοβαρή συζήτηση και μου δείξουν οτι δεν ειναι πιτσιρίκια.Λυπαμαι αλλα δεν μιλάω με ανώριμα ανήλικα.
Εντάξει. Εγώ τουλάχιστον θα σου δείξω το πράμα μου (δεν το κρύβω)

(απλώς για να γουστάρεις... αλλά μη φαντασιώνεσαι...είναι για άλλες καλύτερες από σένα ... αληθινές γυναίκες μιλάμε)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Ιουν 2009, 09:59

Τα ποστς που αφορούν τη συζήτηση που αρχίσαμε εδώ και είναι άσχετη με το παρόν νήμα (ομοιότητες νεας ταξης και ναζισμού), διασπάστηκαν και είναι πλέον ένα ξέχωρο τοπικ που βρίσκεται εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 422#p84422
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Δευ 15 Ιουν 2009, 14:12

Κάσσανδρε, Divine, τα ποστ σας μεταφέρθηκαν στο θέμα που σας υπέδειξε η Βίκυ. Παρακαλώ συνεχίστε όποια κουβέντα έχετε σχετικά με το θέμα περι ναζισμού και ΧΑ εκεί. :thumb:
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”