Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας «Δ» στη Κυψέλη
-
Divine Sinner
Re: Πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας «Δ» στη Κυψέλη
Συμφωνω σειριο. αυτος ομως ειναι ο κλασσικος νεοελληνας που θελει να χωνει την μυτη του παντου.
και ολοι κανουν τα πραγματα λαθος στα ματια του εκτος απο τον ιδιο. ασχετα αν δεν εχει καταφερει τιποτε ο ιδιος στη ζωη του επειδη τον αδικησε η ατιμη κοινωνια.
αυτο ομως δεν κανει την γριουλα βαλτη.
και ολοι κανουν τα πραγματα λαθος στα ματια του εκτος απο τον ιδιο. ασχετα αν δεν εχει καταφερει τιποτε ο ιδιος στη ζωη του επειδη τον αδικησε η ατιμη κοινωνια.
αυτο ομως δεν κανει την γριουλα βαλτη.
an perpatiseis moni sou sta eksarxeia 5 i wra to xarama kai as upothesoume oti eisai kai emfanisimi eimai sigouros oti den tha se peiraksei kanenas. mono tha se flertaroune.
pes mou afou dilwneis kai athinaia se poia alli perioxi tis athinas tha niwseis tetoia asfaleia.
ennoeite oti den foras kamia mplouza me tin elliniki simaia.xaxaxaxax.
pes mou afou dilwneis kai athinaia se poia alli perioxi tis athinas tha niwseis tetoia asfaleia.
ennoeite oti den foras kamia mplouza me tin elliniki simaia.xaxaxaxax.
την...ακούσαμε για τα καλά
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής

- Φύλο: Γυναίκα
Divine συμφωνώ απόλυτα, άσχετα απο το αν η κυρία ήταν βαλτή ή όχι. Ο νεοέλληνας σε περιπτώσεις που πρέπει να μιλήσει και να φωνάξει το βουλώνει κανονικά. Εκεί που πρέπει να σκάει όμως και να σκεφτεί πριν μιλήσει, είναι πρώτος και καλύτερος.
Τέο μέσα στα Εξάρχεια έχω περπατήσει και παραπερπατήσει κάποτε, πριν πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι οτι πλησίαζαν με διαθέσεις φλερτ αλλά όταν έβλεπαν οτι δεν ψάχνομαι, γιατί μετράει και τι διάθεση θα περάσεις στον άλλο, ποτέ δεν μου δημιουργούσαν πρόβλημα, η αλήθεια είναι αυτή. Σήμερα δεν ξέρω τι συμβαίνει, έχω χάσει επαφή με την Αθηνα πια.
Στα Εξάρχεια μέσα όλα αυτά. Γιατί εκτός Εξαρχείων και γύρω απο τα στενά της πλατείας Τιράνων, Νιγηρίας και Πακιστάν που κάποτε λέγονταν Ομόνοια, δεν θα τολμούσα ούτε για αστείο να περάσω όποια ώρα της ημέρας.
Τέο μέσα στα Εξάρχεια έχω περπατήσει και παραπερπατήσει κάποτε, πριν πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι οτι πλησίαζαν με διαθέσεις φλερτ αλλά όταν έβλεπαν οτι δεν ψάχνομαι, γιατί μετράει και τι διάθεση θα περάσεις στον άλλο, ποτέ δεν μου δημιουργούσαν πρόβλημα, η αλήθεια είναι αυτή. Σήμερα δεν ξέρω τι συμβαίνει, έχω χάσει επαφή με την Αθηνα πια.
Στα Εξάρχεια μέσα όλα αυτά. Γιατί εκτός Εξαρχείων και γύρω απο τα στενά της πλατείας Τιράνων, Νιγηρίας και Πακιστάν που κάποτε λέγονταν Ομόνοια, δεν θα τολμούσα ούτε για αστείο να περάσω όποια ώρα της ημέρας.
ara tha gnwrizeis oti ta eksarxeia den exoun astynomeysi.
ara.........mia xara pername kai monoi mas.
enw tin omonoia tin bathis klp ta elegxoun oi filoi sou kai poulane preza kai prostasia.
enw tin omonoia tin bathis klp ta elegxoun oi filoi sou kai poulane preza kai prostasia.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής

Μα εννοείται οτι η κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο, επικρατεί γιατί κάποιοι την αφήνουν και ωφελούνται απο αυτήν. Δεν γίνεται τυχαία όλο αυτό. Όπως δεν γίνεται και τυχαία το οτι δεν υπάρχει αστυνόμευση στα Εξάρχεια.theo38 έγραψε:ara tha gnwrizeis oti ta eksarxeia den exoun astynomeysi.
paradeksou to.
i astynomia poulaei prostasia kai preza stis gyrw perioxes sto kentro tis athinas.
sta eksarxeia poulaei toys orxeis mou.
kai sta eksarxeia to seirioastro mporei na paei gia kafe aneta.
ta ypoloipa pou les to mono pou kseftilizoun einai tous filous sou tous astynomikous
i astynomia poulaei prostasia kai preza stis gyrw perioxes sto kentro tis athinas.
ta ypoloipa pou les to mono pou kseftilizoun einai tous filous sou tous astynomikous
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής

Τι να παραδεχτώ, οτι υπάρχουν διεφθαρμένοι μπάτσοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, και οτι η αστυνομία έχει πρόβλημα διαφθοράς; Χαίρω πολύ.theo38 έγραψε:paradeksou to.
Οκ, αφού μπορώ ακόμα να πάω για καφέ άνετα στα Εξάρχεια, πάλι καλά.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αξίζει τον κόπο να βάλουμε και ένα σχετικό βίντεο...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- erimiotis21
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του

- Φύλο: Άνδρας
Αρελα καλησπέρα.
Είπες:
1)Η ξεφτίλα της ελληνικής νοοτροπίας που επέβαλαν οι θολοκουλτουριάρικες απ'τη μια και οι υλιστικές απ'την άλλη στάσεις ζωής, αποτιμά την ανθρώπινη ζωή ανάλογα με το ρούχο ή τη στολή που φοράς, και το πάχος του πορτοφολιού που κουβαλάς.
πρώτα από όλα τι ορίζεις ως θολοκουλτουριάρικες στάσεις ζωής?
2)Καλά, το ότι δε θα δούμε επεισόδια, πορείες, διαδηλώσεις, ταραχές, οδοφράγματα, φωτιές και τα υπόλοιπα για το θάνατό του, είναι απολύτως βέβαιο. Άλλωστε "μπάτσος" ήταν. (Μη σας πω ότι κάποιοι θα το γλεντήσουν κι όλας).
Ο αστυνομικός δολοφονήθηκε εν ώρα καθήκοντος από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και όχι από έναν έμμισθο δημόσιο λειτουργό όπως ο μικρός Αλέξης.
Αντιθέτως βλέπω ανθρώπους που έβριζαν το νεκρό παιδί. Ανθρώπους που πραγματικά χάρηκαν, γιατί στο πρόσωπο του παιδιού νόμισαν ότι κρυβόντουσαν οι “μυστικές ανθελληνικές υπηρεσίες” και άλλα πολλά «Λιακοπουλίστικα». Και τώρα όλοι αυτοί πενθούν, οδύρονται και ετοιμάζονται για ένα νέο κυνήγι μαγισσών…
Ps αυτό που είπες για τη γυναίκα αυτή ότι είναι του σύριζα που το στηρίζεις αλήθεια?
Είπες:
1)Η ξεφτίλα της ελληνικής νοοτροπίας που επέβαλαν οι θολοκουλτουριάρικες απ'τη μια και οι υλιστικές απ'την άλλη στάσεις ζωής, αποτιμά την ανθρώπινη ζωή ανάλογα με το ρούχο ή τη στολή που φοράς, και το πάχος του πορτοφολιού που κουβαλάς.
2)Καλά, το ότι δε θα δούμε επεισόδια, πορείες, διαδηλώσεις, ταραχές, οδοφράγματα, φωτιές και τα υπόλοιπα για το θάνατό του, είναι απολύτως βέβαιο. Άλλωστε "μπάτσος" ήταν. (Μη σας πω ότι κάποιοι θα το γλεντήσουν κι όλας).
Ο αστυνομικός δολοφονήθηκε εν ώρα καθήκοντος από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και όχι από έναν έμμισθο δημόσιο λειτουργό όπως ο μικρός Αλέξης.
Αντιθέτως βλέπω ανθρώπους που έβριζαν το νεκρό παιδί. Ανθρώπους που πραγματικά χάρηκαν, γιατί στο πρόσωπο του παιδιού νόμισαν ότι κρυβόντουσαν οι “μυστικές ανθελληνικές υπηρεσίες” και άλλα πολλά «Λιακοπουλίστικα». Και τώρα όλοι αυτοί πενθούν, οδύρονται και ετοιμάζονται για ένα νέο κυνήγι μαγισσών…
Ps αυτό που είπες για τη γυναίκα αυτή ότι είναι του σύριζα που το στηρίζεις αλήθεια?
"Στις χαραυγές ξεχνιέμαι..."
- ArELa
- Founder-Administrator

Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους είναι ο διαχωρισμός στην αποτίμηση της ανθρώπινης ζωής, όπως ήδη τον κατέγραψα και μάλλον δεν στάθηκες σ'αυτόν.erimiotis21 έγραψε:Αρελα καλησπέρα.
Είπες:
Η διαφορά μας είναι αυτή ίσως. Για μένα ο θάνατος ενός ανθρώπου, είναι θάνατος ενός ανθρώπου. Το ίδιο αποτιμώ και θεωρώ απώλεια και απαράδεκτο στην αδικία του το θάνατο του ένστολου, με τον θάνατο του μικρού Αλέξη. Δεν βάζω ούτε ιδεολογική ούτε κομματική χροιά στους θανάτους. Το ίδιο πονάνε οι μανάδες τους.2)Καλά, το ότι δε θα δούμε επεισόδια, πορείες, διαδηλώσεις, ταραχές, οδοφράγματα, φωτιές και τα υπόλοιπα για το θάνατό του, είναι απολύτως βέβαιο. Άλλωστε "μπάτσος" ήταν. (Μη σας πω ότι κάποιοι θα το γλεντήσουν κι όλας).
Επειδή μάλλον δεν πήγες στα λινκς που αρχικά σου έδωσα, σε παραπέμπω ξανά σ'αυτά για να δεις τη δική μου θέση, πού μόνο ύβρεις δε διανοήθηκα να εξαπολύσω σ'ένα νεκρό παιδί και ΑΣΦΑΛΩΣ δεν χάρηκα για το θάνατό του! Συγκεκριμένα, έτυχε να'μαι εγώ αυτή που άνοιξε το τόπικ για το συγκεκριμένο ζήτηνμα εδώ και παρακάτω στο ποστ μου εδω, είπα μεταξύ άλλων τα εξής:Αντιθέτως βλέπω ανθρώπους που έβριζαν το νεκρό παιδί. Ανθρώπους που πραγματικά χάρηκαν, γιατί στο πρόσωπο του παιδιού νόμισαν ότι κρυβόντουσαν οι “μυστικές ανθελληνικές υπηρεσίες” και άλλα πολλά «Λιακοπουλίστικα». Και τώρα όλοι αυτοί πενθούν, οδύρονται και ετοιμάζονται για ένα νέο κυνήγι μαγισσών…
Αυτά βέβαια δεν τα λέω μόνο τώρα, τα είπα και την εποχή που συνέβη το γεγονός... Αυτές είναι οι θέσεις μου, και στις καταδεικνύω ΟΧΙ απολογούμενη, αλλά γιατί δεν τις γνωρίζεις.Καταδικάζω απερίφραστα και στον απόλυτο βαθμό την αντίδραση του ειδικού φρουρού, παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουμε επακριβώς τις συνθήκες που επικράτησαν. Όποιες κι αν ήταν οι συνθήκες, καλύτερα να τον έκαναν τόπι στο ξύλο ή να σκότωναν τον ίδιο, παρά να πυροβολήσει ένα παιδί. (Πιστεύω πως κι ο ίδιος θα το νιώθει αυτό τώρα). Το δεκαεξάχρονο είναι το μόνο πλάσμα στο οποίο δε θα μπορούσαν να καταλογιστούν ευθύνες, και όσο ήταν εν ζωή, πόσο μάλλον τώρα που έπεσε ηρωικά μαχόμενο για μια επανάσταση που ένιωθε πως έπρεπε να κάνει.
Επιπροσθέτως, η θέση μου απέναντι στα ίδια τα παιδιά όταν γίνονταν τα επεισόδια γράφτηκε με σαφήνεια στις 13 του Δεκέμβρη, εδώ Ήμουν από τα λίγα άτομα της γενιάς μου τουλάχιστον που ήμουν 100% υπέρ της αγανακτισμένης αντίδρασης/διαμαρτυρίας των παιδιών. Έτσι για να ξηγιόμαστε, και να μην παρεξηγιόμαστε.
Συγνώμη, ελληνικά γράφω. Και είπα:Ps αυτό που είπες για τη γυναίκα αυτή ότι είναι του σύριζα που το στηρίζεις αλήθεια?
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;ΑρΕλα έγραψε:Η γκράβα και τα πέριξ της είναι λιμέρια των παιδιών μου. Μένουμε πολύ κοντά βλέπεις. Στην περιοχή ο τόπος βουίζει ότι πρόκειται για μια...ένθερμη οπαδό του τσίριζα...
Να στο επεξηγήσω καλύτερα, αφού προφανώς δεν κατάλαβες.
Την κυρία δεν τη γνωρίζω. (Ούτε και θα'θελα).
Μετέφερα αυτολεξί αυτά που άκουγα παντού. Ο κόσμος το'χε τούμπανο δηλαδή...προσωπικά δεν το'χα κρυφό καμάρι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- erimiotis21

1)Ο θάνατος ενός ανθρώπου σαν γεγονός όντως είναι ένα και το αυτό. Όμως η δολοφονία του μικρού ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που είχε ήδη γεμίσει μετά από βασανισμούς-εξευτελισμούς συμπολιτών μας, μετά από βιαιοπραγίες απέναντι σε εργαζομένους, φοιτητές και συνταξιούχους. Η αστυνομία όσο δεν τολμά την αυτοκάθαρση θα είναι πάντα απέναντι στην κοινωνία.
2)Τα διάβασα ήδη, απλά δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά. Ζητώ συγγνώμη αν ακούστηκε ως έτσι. Αναφέρομαι όμως σε πολλούς άλλους που ως και βιντεάκια έφτιαξαν με σκοπό να χλευάσουν το μικρό Αλέξη. Δια του λόγου το αληθές δες αυτό http://www.youtube.com/user/AlexhsGrhgoropoulos (ένα μικρό παράδειγμα)
3) Άρα το στηρίζεις σε κάτι που κυκλοφορεί έτσι αόριστα, στον αέρα. Επιμένω σ’αυτό διότι η εποχές είναι λίγο περίεργες και η ταύτιση ενός ιδεολογικού χώρου με ένα έγκλημα, είναι λίγο επίφοβο πιστεύω… Μην δώσουμε τροφή για έναρξη ενός νέου κυνηγιού μαγισσών
ps πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα
2)Τα διάβασα ήδη, απλά δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά. Ζητώ συγγνώμη αν ακούστηκε ως έτσι. Αναφέρομαι όμως σε πολλούς άλλους που ως και βιντεάκια έφτιαξαν με σκοπό να χλευάσουν το μικρό Αλέξη. Δια του λόγου το αληθές δες αυτό http://www.youtube.com/user/AlexhsGrhgoropoulos (ένα μικρό παράδειγμα)
3) Άρα το στηρίζεις σε κάτι που κυκλοφορεί έτσι αόριστα, στον αέρα. Επιμένω σ’αυτό διότι η εποχές είναι λίγο περίεργες και η ταύτιση ενός ιδεολογικού χώρου με ένα έγκλημα, είναι λίγο επίφοβο πιστεύω… Μην δώσουμε τροφή για έναρξη ενός νέου κυνηγιού μαγισσών
- ArELa
- Founder-Administrator

Συμφωνώ σ'αυτό. Μην ξεχνάς όμως, ότι η αστυνομία σήμερα έγινε υποχείριο του συστήματος, οι εκάστοτε κυβερνήσεις τους έχουν ξεβρακώσει ποικιλοτρόπως, και ασφαλώς έχασαν τον αρχικό στόχο που είναι η προστασία του πολίτη. Τώρα εστιάζονται στην προστασία των λαμογιών και του συστήματος γενικότερα, πράγμα για το οποίο ΠΡΩΤΙΣΤΗ και ΚΥΡΙΑ ευθύνη έχουν οι πολιτικοί ταγοί που δεν νοιάζονται για τον πολίτη, αλλά μόνο για την εξυπηρέτηση της δικης τους ατζέντας.erimiotis21 έγραψε:1)Ο θάνατος ενός ανθρώπου σαν γεγονός όντως είναι ένα και το αυτό. Όμως η δολοφονία του μικρού ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που είχε ήδη γεμίσει μετά από βασανισμούς-εξευτελισμούς συμπολιτών μας, μετά από βιαιοπραγίες απέναντι σε εργαζομένους, φοιτητές και συνταξιούχους. Η αστυνομία όσο δεν τολμά την αυτοκάθαρση θα είναι πάντα απέναντι στην κοινωνία.
Πραγματικά αήθες και εξοργιστικό. Δεν θέλησα να το δω όλο.2)Τα διάβασα ήδη, απλά δεν αναφερόμουν σε σένα προσωπικά. Ζητώ συγγνώμη αν ακούστηκε ως έτσι. Αναφέρομαι όμως σε πολλούς άλλους που ως και βιντεάκια έφτιαξαν με σκοπό να χλευάσουν το μικρό Αλέξη. Δια του λόγου το αληθές δες αυτό http://www.youtube.com/user/AlexhsGrhgoropoulos (ένα μικρό παράδειγμα)
Βασικά δεν το στηρίζω. Αν το στήριζα δεν θα ανέφερα το γεγονός ότι αυτό ακούγεται. Θα το'λεγα με βεβαιότητα, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω, όντας αντικειμενική και πασχίζοντας να'μαι ακριβοδίκαιη. Ωστόσο συναισθηματικά ΕΙΜΑΙ αρνητικά διακείμενη σ'αυτή τη γυναίκα κι αυτό ίσως με κάνει να τείνω να πιστεύω την περιρρέουσα φήμη.3) Άρα το στηρίζεις σε κάτι που κυκλοφορεί έτσι αόριστα, στον αέρα. Επιμένω σ’αυτό διότι η εποχές είναι λίγο περίεργες και η ταύτιση ενός ιδεολογικού χώρου με ένα έγκλημα, είναι λίγο επίφοβο πιστεύω… Μην δώσουμε τροφή για έναρξη ενός νέου κυνηγιού μαγισσών
Δέχομαι ότι οι επισημάνσεις σου ειναι καλοπροαίρετες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- erimiotis21

1)Έχεις δίκαιο στο ότι σήμερα η αστυνομία είναι υποχείριο της εκάστοτε πολίτικης εξουσίας, αλλά μην ξεχνάς ότι η εξουσία Πάντα χρησιμοποιούσε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς «δια την τήρηση της τάξης και ασφάλειας» πρωτίστως για το ίδιο το σύστημα και δευτερευόντως( ή δευτερεύοντος ας με βοηθήσει επιτέλους κάποιος
) για τον πολίτη. Άρα η αστυνομία σαν θεσμός είναι ενάντια στην κοινωνία και Σαφώς(αυτό πάει στους φίλους μου των Εξαρχείων) όχι οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους. Θέλουμε τον αστυνομικό δίπλα μας στις πορείες ,να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και όχι απέναντι μας στους κοινωνικούς αγώνες
2) Μια μικρογραφία της ηλιθιότητας που μας βασανίζει (εξάλλου η απειρία της είναι βεβαιότερη από αυτήν του σύμπαντος)
3) και καλά κάνεις να είσαι αρνητικά συναισθηματικά απέναντι της και είμαι μαζί σου σε αυτό ,απλά με ξενίζει (και με φοβίζει)το γεγονός ότι την ταυτίζουν με κάποιον πολιτικό χώρο ,που παρόλα τα λάθη του δεν έχει δείξει τάσεις δολοφονικές και εγκληματικές κατά ανθρώπων.
(Ξέρεις η διαμάχη στο επίπεδο ιδεών είναι θεμιτή και καλοδεχούμενη ,αλλά αυτό ξεφεύγει κατά πολύ από τα όρια της).
2) Μια μικρογραφία της ηλιθιότητας που μας βασανίζει (εξάλλου η απειρία της είναι βεβαιότερη από αυτήν του σύμπαντος)
3) και καλά κάνεις να είσαι αρνητικά συναισθηματικά απέναντι της και είμαι μαζί σου σε αυτό ,απλά με ξενίζει (και με φοβίζει)το γεγονός ότι την ταυτίζουν με κάποιον πολιτικό χώρο ,που παρόλα τα λάθη του δεν έχει δείξει τάσεις δολοφονικές και εγκληματικές κατά ανθρώπων.
(Ξέρεις η διαμάχη στο επίπεδο ιδεών είναι θεμιτή και καλοδεχούμενη ,αλλά αυτό ξεφεύγει κατά πολύ από τα όρια της).
- ArELa
- Founder-Administrator

erimiotis21 έγραψε:1)Έχεις δίκαιο στο ότι σήμερα η αστυνομία είναι υποχείριο της εκάστοτε πολίτικης εξουσίας, αλλά μην ξεχνάς ότι η εξουσία Πάντα χρησιμοποιούσε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς «δια την τήρηση της τάξης και ασφάλειας» πρωτίστως για το ίδιο το σύστημα
Συμφωνώ απολύτως!
χεχεχ. Δευτερευόντως, γιατί είναι επίρρημα.και δευτερευόντως( ή δευτερεύοντος ας με βοηθήσει επιτέλους κάποιος)
Για όποια άλλη βοήθεια θες, έχουμε και υποενότητα για την ελληνική γλώσσα-γλωσσολογία εδώ στην οποία μάλιστα θα βρεις και ένα στίκι με τίτλο "ορθογραφικά-ετυμολογία".
Πολύ δευτερευόντως πλέον σήμερα.για τον πολίτη.
Συμφωνώ κι εδώ απολύτως μαζί σουΆρα η αστυνομία σαν θεσμός είναι ενάντια στην κοινωνία και Σαφώς(αυτό πάει στους φίλους μου των Εξαρχείων) όχι οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους. Θέλουμε τον αστυνομικό δίπλα μας στις πορείες ,να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας και όχι απέναντι μας στους κοινωνικούς αγώνες
Η βλακεία που δεν παλεύεται εν προκειμένω είναι το ότι ενδίδουμε στις διχόνοιες που σπέρνει εσκεμμένα το ίδιο το σύστημα, είτε μέσω ιδεολογικών είτε μέσω θρησκευτικών αντιπαραθέσεων, ώστε να τρωγόμαστε και να αλληλοεξοντωνόμαστε ακόμα, ενώ τα μεγαλολαμόγια θα κάνουν ανενόχλητα τη δουλειά τους.2) Μια μικρογραφία της ηλιθιότητας που μας βασανίζει (εξάλλου η απειρία της είναι βεβαιότερη από αυτήν του σύμπαντος)
Έχω ανοίξει ένα τόπικ για τον Άλεξ Τζόουνς εδώ, που αξίζει κάποια στιγμή να το δεις. Δεν το άνοιξα για να τιμήσω ειδικά τον συγκεκριμένο αγωνιστή, αλλά για να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε τι συνεπάγεται η νεοταξίλα, την έκταση του ΑΝΤΙανθρωπισμού της, και πόσο ύπουλα και με έντεχνες μεθόδους επιδιώκει να ληθαργοποιήσει/απονευρώσει τους πολίτες. ΑΥΤΟΥΣ θα'πρεπε να πολεμάμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά κι όχι ν'αλληλοσπαρασσόμαστε για διαφορετικά ιδεολογήματα και κοσμοθεάσεις, που νομιμοποιείται να φέρει ο καθένας με σεβασμό πάντα στη θέαση του διπλανού του.
Είσαι συγκροτημένος και αντικειμενικός στο σκεπτικό σου, πράγμα που χαιρομαι να βλέπω εδώ μέσα, μια και αυτό ακριβώς νοείται διάλογος για μένα.3) και καλά κάνεις να είσαι αρνητικά συναισθηματικά απέναντι της και είμαι μαζί σου σε αυτό ,απλά με ξενίζει (και με φοβίζει)το γεγονός ότι την ταυτίζουν με κάποιον πολιτικό χώρο ,που παρόλα τα λάθη του δεν έχει δείξει τάσεις δολοφονικές και εγκληματικές κατά ανθρώπων.
Και πάλι δε θα με βρεις αντίθετη στη λογική σου!
Καλημερούδια
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble