Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων αδειάζει...
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων αδειάζει...
Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων αδειάζει τους αναρχοαριστερούς και τους αντιρατσιστές σε συνέντευξη που δίνει, για τα επεισόδια των περασμένων ημερών στην Αθήνα απο Μουσουλμάνους. Δείτε το video:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος _XRHSTOS_ την Τρί 26 Μάιος 2009, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σας
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Re: Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων...
Και σε αυτό το video δείτε την ξεφτίλα όσων άθεων και "προοδευτικών" διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το σεβασμό στο Κοράνι και το Ισλάμ,αλλά συγχρόνως ασελγούν σε βάρος της χριστιανικής θρησκείας:
Άθεοι ή Μουσουλμάνοι;
Άθεοι ή Μουσουλμάνοι;
Γεια σας
- erimiotis21
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Re: Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων αδειάζει...
κάπου στο βίντεο είδα την εξής φράση:
"..απέναντι στο απόβλητο"
Απο πότε κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο?Και αν είναι έτσι ο ορισμός του αντιθέτου τότε ποιος είναι?
Μηπως βρίσκεται σε αντιστοιχία με το "βρωμοέλληνες" των αμερικανών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα?
"..απέναντι στο απόβλητο"
Απο πότε κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο?Και αν είναι έτσι ο ορισμός του αντιθέτου τότε ποιος είναι?
Μηπως βρίσκεται σε αντιστοιχία με το "βρωμοέλληνες" των αμερικανών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα?
"Στις χαραυγές ξεχνιέμαι..."
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων αδειάζει...
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στα λιμέρια μας ερημιώτη21. Kάπου στο βίντεο φίλε μου, είδες τη φράση που επιβεβαιώνει την επιτυχία μιας βασικής πτυχής της μεγάλης σχεδιάρας των αρχιλαμογών. Ποια ειναι αυτή; Πολύ απλό. Να σπέρνει έριδες μεταξύ λαών- μεταξύ ανθρώπων τέλος πάντων, είτε μέσω θρησκείας, είτε μέσω ιδεολογίας, να "τσιμπάμε" κανονικότατα στο περίτεχνο δόλωμά τους, να ενδίδουμε σ'αυτές τις έριδες, και αλληλοσπαρασσόμενοι να εξυπηρετούμε δυο σκέλη της πτυχής της σχεδιάρας: α/ αλληλοεξοντωνόμαστε β/ τους αφήνουμε ήσυχους να κάνουν τη δουλειά τους.
Δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω (μονότονα πλέον) αυτό, καλύπτοντας αν μη τι άλλο ένα μάλλον ουτοπικό κομμάτι μου, αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι κάποια στιγμή μπορεί επιτέλους να ξυπνήσουμε, να πάρουμε πραγματικά χαμπάρι τι συμβαίνει και να τα κάνουμε όλα λίμπα. Κοινώς να φέρουμε τις ανατροπάρες που χρειάζεται επειγόντως ο πλανήτης πλέον...
(Μιλώ φυσικά για πραγματική ρήξη και ανατροπή, όχι για τη δήθεν που μας πασάριζε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος στην τελική έγινε...συστηματικότερος του συστήματος.)
Δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω (μονότονα πλέον) αυτό, καλύπτοντας αν μη τι άλλο ένα μάλλον ουτοπικό κομμάτι μου, αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι κάποια στιγμή μπορεί επιτέλους να ξυπνήσουμε, να πάρουμε πραγματικά χαμπάρι τι συμβαίνει και να τα κάνουμε όλα λίμπα. Κοινώς να φέρουμε τις ανατροπάρες που χρειάζεται επειγόντως ο πλανήτης πλέον...
(Μιλώ φυσικά για πραγματική ρήξη και ανατροπή, όχι για τη δήθεν που μας πασάριζε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος στην τελική έγινε...συστηματικότερος του συστήματος.)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble