Τα..."κατορθώματα" της κυβέρνησης Καραμανλή
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Τα..."κατορθώματα" της παρούσας κυβέρνησης
να πώ και το άλλο καταπληκτικό και συγγνώμη για το διπλο πόστ. Μόλις συνειδητοποίησα οτι κάνεις έξοχο πολιτικό λόγο σε άλλα τοπικ (για την μακεδονία και τους αγρότες)... Το καταλαβαίνεις οτι κάνεις πολιτικό λόγο? Καταλαβαίνεις οτι δεν συνάδει με αυτό που κάνεις και ΛΕΣ σ'αυτό το τόπικ?
Θέλω πολύ να δώ ΕΚΕΙΝΟΝ τον Ιωάννη Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! Αν μας κάνει την χάρη η μεγαλοσύνη σου δηλαδής (κάνω και χιούμορ η τρελή να ξέρεις, δεν είμαι μονόπαντη σαν μερικούς)
Θέλω πολύ να δώ ΕΚΕΙΝΟΝ τον Ιωάννη Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! Αν μας κάνει την χάρη η μεγαλοσύνη σου δηλαδής (κάνω και χιούμορ η τρελή να ξέρεις, δεν είμαι μονόπαντη σαν μερικούς)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ΙΩΑΝΝΗΣ
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ
- Φύλο: Άνδρας
Έτσι, ντρόπη επείδη δεν κάνατε κάτι για να αλλάξετε το κόσμο. Πλέον δεν μένω στη κατάκριση του συστήματος διότι δεν φταίει το σύστημα, οι άνθρωποι φταίνε που το ακολούθησαν. Είμαι η φώνη μέσα στο μυαλό σας που αρνήστε να ακούσετε. Δεν είμαι εδώ για να κάνω κοπλιμέντα.
- Mantam Froufrou
(δεν φταίω εγώ κυρία που δεν έγραψα καλά, ο γιαννάκης διάβαζε πολύ! )
πώς τα πάω με τα χαϊκού? Θέλω δουλειά γμτ ε?
πώς τα πάω με τα χαϊκού? Θέλω δουλειά γμτ ε?
- Apomakros
Εξαίρετος στο στίγμα σου.ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:Γειά σας είμαι ο Ιωάννης, βρίσκομαι στο 18ο έτος της ζωής μου, σπουδάζω οικονομικά και ζώ στην Θεσσαλονίκη. Βρίσκομαι εδώ για να εμβαθύνω την σκέψη μου.
Μπορείς άνετα να εμβαθύνεις τη σκέψη σου χωρίς να ασχολείσαι με το τι βρίσκεται μέσα στο μυαλό μας.ο ίδιος ΙΩΑΝΝΗΣ αλλού έγραψε:Είμαι η φώνη μέσα στο μυαλό σας που αρνήστε να ακούσετε.
Χαλάρωσε και εμβάθυνε.
(βλέπω, παρατηρώ, μαθαίνω)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τι γίνεται εδώ ωρέ και δεν το πήρα χαμπάρι;
Κάθομαι μεταμεσονύκτια νυχτιάτικα και αυτομαστιγώνομαι που δεν έχω πια τη δυνατότητα να παρακολουθώ τέτοιες φάσεις (τύφλα να'χουν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες! χαχ) εν τη γενέσει τους!
Στον Ιωάννη θα'χα να πω πάρα πολλά, αλλά θα πω ότι καλύπτομαι στα χοντρά από Πέγκι και Αλέξανδρο, για να μην γράψω βιβλίο αντί για ποστ, γιατί αν καταπιαστώ υπεραναλυτικά με το ποστ του, θα με βρει η αυγούλα! Θα του πω μόνο ένα: Οχι ρε Ιωάννη τρελή η Πέγκι! Δε δέχομαι να μου παίρνουν την τιτλάρα μου που κατέκτησα με κόπο και να την κοτσάρουν σε μια δίμετρη έτσι για να'χουμε να λέμε, οκ?
Με καλύψατε λοιπόν (για την ώρα) κύριοι προλαλήσαντες ως προς τον Ιωάννη ο οποίος όντως σας διαόλισε, γι'αυτό και θα σας δικαιολογήσω χωρίς να απορήσω, που προσπεράσατε το πρώτο ποστ του masterakos, η σκέψη, η τέχνη του στις διατυπώσεις και γενικά η διαδρομή του οποίου, θα'πρεπε αυτομάτως να του αφαιρέσει το -akos και να τον κάνει όπως του αρμόζει σκέτο νέτο Master!
Καλή συνέχεια στις ιδεοδιαδρομές σου φίλε!!
Και για να μη νομίζεις ότι θα περνάς απαρατήρητος εδώ, θα σου κάνω ένα δωράκι που είναι και κατάρα και ευλογία! Το κοσκίνισμα του ποστ σου!
Προσθέθηκες? Έτοιμος? Μπορείς και να καπνίσεις αν θες. Πάμε:
Αρχικά δεχόμουν ότι απλά αλλάξαμε Δήμαρχο λοιπόν όταν έφυγε το ΠΑΣΟΚ και μπήκε η ΝΔ στη θέση του. (Και διευκρινίζω από τώρα: ΔΕΝ είμαι ΠΑΣΟΚ.) Έλεγα κι εγώ μαζί με όλους, άλλαξε ο Μανωλιός..... Τα ίδια πράγματα είναι... κλπ κλπ. Είναι τα ίδια πράγματα ασφαλώς στο βαθμό που λογοδοτούν στο ίδιο αφεντικό, αλλά επίτρεψέ μου να αποκλίνω λίγο στα επί μέρους.
Κλέφτες οι μεν, κλέφτες κι οι δε, μόνο που οι προηγούμενοι, όντας κάμποσα χρονάκια στην εξουσία κι έχοντας πιο έξυπνα και οργανωμένα στελέχη ίσως, έκλεβαν με μια ρέγουλα που άφηνε και λίγα περιθώρια αναπνοής στη "μάζα" τέλος πάντων. Τούτοι εδώ, φρενιασμένοι επειδή ήταν "στην απ'έξω" τόσα χρόνια, άρπαξαν την κουτάλα και την έκαναν τσουγκράνα και μας ξεπέτσιασαν ρε συ, μας πήραν και το σκαλπ! Μας ξεπαραδιάσανε και στον απόλυτο βαθμό, ώστε να μη μείνει και τίποτα απ'αυτά που'χαν αφήσει οι προηγούμενοι, ανεβάσανε τα πάντα στου διαόλου τη μανάρα, (επειδή διερρύγνυαν ιμάτια για την ακρίβεια προεκλογικά αν θυμάσαι), μας κουτσουρέψανε και το ασφαλιστικό, κλάσανε την υγεία, απορημάξανε την παιδεία, αυγατίσανε την ασυδοσία στην εγκληματικότητα, μας ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ με βαλτοπέδια και προπαίδεια, κι έρχονται με απύθμενο θράσος να μας μασήσουνε την ίδια καραμέλα και να μας παίξουνε το ίδιο τροπάρι ότι είναι "άδεια τα ταμεία", ότι έχουμε δημοσιονομικό έλλειμα, ότι ανοίγει η μαύρη τρύπα, η κρίση, η φύση, όλα μαζί ένας αχταρμάς, είναι στα πρόθυρα της καταστροφής, με παραστάσεις της κόλασης του δάντη κάθε μέρα, για να μας προϊδεάζουν για τα χειρότερα!
Όχι λοιπόν φίλε μου, δεν είναι ίδιοι. Η ανικανότητα, η πουστιά, η αρπαχτή, η ρεμούλα και η πλήρης ακυβερνησία αυτών εδώ, με έχουν κάνει ΣΧΕΔΟΝ ν'αναπολώ (θου κύριε τι λέω) τους άλλους αρχικλεφταραίους-λαμόγια, ως αγγελάκια και τη ζωή πριν 6-7 χρόνια ως επίγειο παράδεισο!! (πόσο μπορεί να ξεπέσει ο άνθρωπος ακόμα? πες μου!)
Κατά τα λοιπά συμφωνώ.
Μάλλον ήπιο σε βρίσκω. Η λέξη "δημοκρατία" κατάντησε τσίχλα στο στόμα τους που την έχουν κάνει άνοστο, άγευστο, σχεδόν πικρό λάστιχο της ξεφτίλας. Ο ορισμός της δημοκρατίας έχει χάσει προ πολλού το νόημά του, απ'τη στιγμή που τον πήραν αυτοί και άρχισαν να ασελγούν πάνω του. Λαμογιοκρατία είναι ένας δοκιμότερος όρος θα'λεγα. Όσο για το πολίτευμα (στα τρίσβαθα της ουσίας του)... ποια δικτακτορία χρυσό μου... Μέσα από τα έδρανα του κοινοβουλευτισμού τους, βγαίνει ένας καθαρόαιμος νοητικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ, όμοιο του οποίου δεν έχουμε ξαναδεί στα καταγεγραμμένα ιστορικά του πλανήτη (και μιλάω για κατάσταση που επικρατεί λίγο ως πολύ σ'όλο τον πλανήτη) και που κάνει τους Χίτλερ, Μουσολίνι και άλλους δικτατορίσκους, να φαντάζουν αγγελάκια!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Κι αν προχωρήσουμε παραπέρα από τη σκέψη, πάμε σε εξέγερση (όπως προτιμά να τη λέει ο απόμακρος) ή επ-ανάσταση (όπως προτιμώ να τη λέω εγώ), αφού θα έχουν βέβαια εξασφαλιστεί πρώτα τα εξής πολυπόθητα και απαραίτητα: α/ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, (γιατί το παρεμβατικό διαίρει και βασίλευε ολων των ασκούμενων εξουσιών δρα και βασιλεύει!) β/ η οργάνωση -σαφής προσδιορισμός του κοινού στόχου γ/ συντονισμός κι όχι παιδαριώδεις ψευτοτσαμπουκάδες, κουραδομαγκιές και άναρχη τυφλή βία και δ/ πάλι η ΕΝΟΤΗΤΑ!
Καλώς μας ήρθες!
Κάθομαι μεταμεσονύκτια νυχτιάτικα και αυτομαστιγώνομαι που δεν έχω πια τη δυνατότητα να παρακολουθώ τέτοιες φάσεις (τύφλα να'χουν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες! χαχ) εν τη γενέσει τους!
Στον Ιωάννη θα'χα να πω πάρα πολλά, αλλά θα πω ότι καλύπτομαι στα χοντρά από Πέγκι και Αλέξανδρο, για να μην γράψω βιβλίο αντί για ποστ, γιατί αν καταπιαστώ υπεραναλυτικά με το ποστ του, θα με βρει η αυγούλα! Θα του πω μόνο ένα: Οχι ρε Ιωάννη τρελή η Πέγκι! Δε δέχομαι να μου παίρνουν την τιτλάρα μου που κατέκτησα με κόπο και να την κοτσάρουν σε μια δίμετρη έτσι για να'χουμε να λέμε, οκ?
Με καλύψατε λοιπόν (για την ώρα) κύριοι προλαλήσαντες ως προς τον Ιωάννη ο οποίος όντως σας διαόλισε, γι'αυτό και θα σας δικαιολογήσω χωρίς να απορήσω, που προσπεράσατε το πρώτο ποστ του masterakos, η σκέψη, η τέχνη του στις διατυπώσεις και γενικά η διαδρομή του οποίου, θα'πρεπε αυτομάτως να του αφαιρέσει το -akos και να τον κάνει όπως του αρμόζει σκέτο νέτο Master!
Και για να μη νομίζεις ότι θα περνάς απαρατήρητος εδώ, θα σου κάνω ένα δωράκι που είναι και κατάρα και ευλογία! Το κοσκίνισμα του ποστ σου!
Προσθέθηκες? Έτοιμος? Μπορείς και να καπνίσεις αν θες. Πάμε:
Και πολύ καλά έκανες και χαίρομαι που το βιαστικό σεργιάνισμά μου στα ΙΔΕΟ βοήθησε να πέσω πάνω στην τοποθέτησή σου! (χωρίς να σημαίνει πως δεν περιμένω κάποια στιγμή και προσωπικό σου στίγμα )Masterakos έγραψε:Διαβαζοντας τις αποψεις σας επι του θεματος παιρνω και εγω το θαρρος να τοποθετηθω,
Φίλε, επί της βάσης και της ουσίας συμφωνώ γιατί όλες τους παίρνουν και θα παίρνουν τις σημαντικές αποφάσεις κατ'εντολή άλλων... "αφεντικών" και όχι κατά την ατομική τους κρίση που θα'χε κεντρικό γνώμονα την ευμάρεια και την ευνομία στον τόπο που κυβερνούν. Είμαστε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία με μια κεντρική κυβέρνηση (ασχέτως αν είναι ορατή και αντιληπτή από τις "μάζες") και οι κυβερνήσεις που αντιλαμβανόμαστε και ονοματίζουμε εμείς οι λαοί, δεν είναι παρά Δημαρχεία σαν να λέμε, που εκτελούν το έργο της "τοπικής αυτοδιοίκησης" για κάθε χώρα. (Έτσι τα βλέπω εγώ η συνωμοσιολόγα- κάνε υπομονή , θα καταλήξω κάπου...) Όμως στα επί μέρους ζητήματα, στα καθαρά "τοπικά" (δηλαδη εσωτερικά) των κρατών, η κεντρική κυβέρνηση τους δίνει λίγο λάσκο να κάνουν τους χειρισμούς κατά το δοκούν...Παρατηρησα λοιπον οτι πολλοι απο σας φιλοι μου, μιλατε για ξεχωριστα κομματα δηλαδη για ξεχωριστες κυβερνησεις και τις συγκρινεται για τυχων ατελειες.
Θα σας βοηθησω λοιπον με αυτην την πολυ μυστικη πληροφορια.
ΔΕΝ υπαρχουν κομματα και ετσι δεν επερχεται συζητησης διοτι φιλοι μου, η πρωην κυβερνηση, η παρουσα κυβερνηση οπως και η μελλουσα ουδεμια διαφορα εχουν μεταξυ τους.
Αρχικά δεχόμουν ότι απλά αλλάξαμε Δήμαρχο λοιπόν όταν έφυγε το ΠΑΣΟΚ και μπήκε η ΝΔ στη θέση του. (Και διευκρινίζω από τώρα: ΔΕΝ είμαι ΠΑΣΟΚ.) Έλεγα κι εγώ μαζί με όλους, άλλαξε ο Μανωλιός..... Τα ίδια πράγματα είναι... κλπ κλπ. Είναι τα ίδια πράγματα ασφαλώς στο βαθμό που λογοδοτούν στο ίδιο αφεντικό, αλλά επίτρεψέ μου να αποκλίνω λίγο στα επί μέρους.
Κλέφτες οι μεν, κλέφτες κι οι δε, μόνο που οι προηγούμενοι, όντας κάμποσα χρονάκια στην εξουσία κι έχοντας πιο έξυπνα και οργανωμένα στελέχη ίσως, έκλεβαν με μια ρέγουλα που άφηνε και λίγα περιθώρια αναπνοής στη "μάζα" τέλος πάντων. Τούτοι εδώ, φρενιασμένοι επειδή ήταν "στην απ'έξω" τόσα χρόνια, άρπαξαν την κουτάλα και την έκαναν τσουγκράνα και μας ξεπέτσιασαν ρε συ, μας πήραν και το σκαλπ! Μας ξεπαραδιάσανε και στον απόλυτο βαθμό, ώστε να μη μείνει και τίποτα απ'αυτά που'χαν αφήσει οι προηγούμενοι, ανεβάσανε τα πάντα στου διαόλου τη μανάρα, (επειδή διερρύγνυαν ιμάτια για την ακρίβεια προεκλογικά αν θυμάσαι), μας κουτσουρέψανε και το ασφαλιστικό, κλάσανε την υγεία, απορημάξανε την παιδεία, αυγατίσανε την ασυδοσία στην εγκληματικότητα, μας ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ με βαλτοπέδια και προπαίδεια, κι έρχονται με απύθμενο θράσος να μας μασήσουνε την ίδια καραμέλα και να μας παίξουνε το ίδιο τροπάρι ότι είναι "άδεια τα ταμεία", ότι έχουμε δημοσιονομικό έλλειμα, ότι ανοίγει η μαύρη τρύπα, η κρίση, η φύση, όλα μαζί ένας αχταρμάς, είναι στα πρόθυρα της καταστροφής, με παραστάσεις της κόλασης του δάντη κάθε μέρα, για να μας προϊδεάζουν για τα χειρότερα!
Όχι λοιπόν φίλε μου, δεν είναι ίδιοι. Η ανικανότητα, η πουστιά, η αρπαχτή, η ρεμούλα και η πλήρης ακυβερνησία αυτών εδώ, με έχουν κάνει ΣΧΕΔΟΝ ν'αναπολώ (θου κύριε τι λέω) τους άλλους αρχικλεφταραίους-λαμόγια, ως αγγελάκια και τη ζωή πριν 6-7 χρόνια ως επίγειο παράδεισο!! (πόσο μπορεί να ξεπέσει ο άνθρωπος ακόμα? πες μου!)
Και οι χειρισμοί της βλακείας, της αναλγησίας, της ασυδοσίας, που κάνουν τους τελευταίους να ξεχωρίζουν στα μάτια μου ως τα απόλυτα κατακάθια...Ειναι η ιδια η κυβερνηση που ως στοχο, οραμα και ιδεα εχει να καταστρεφει τις ζωες μας μεσω της προωθησης του νομισματικου συστηματος οπως πολυ σωστα το βλεπουμε να το αναφερει παραπανω ο ΙΩΑΝΝΗΣ.Δεν υπαρχει καμια διαφορα σε κανενα κομμα μονο η βλακεια στον εγκεφαλο που δημιουργει διαφορες αναμεσα τους.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ.
.Θα μου πεις μας μιλουν για δημοκρατια.Η Δημοκρατια δεν μπορει να συνυπαρχει με χαρτονομισματα, αυτη ειναι η στιγνη και πικρη αληθεια.Η δικτατορια ειναι αυτη που μας διοικει αλλα το πιο παραξενο ειναι οτι σχεδον κανεις δεν το καταλαβαινει και συνεχιζει αμεριμνος στην βλακεια να μιλαει για τυχων κουτσουκελες στα επιδοματα και καθε ειδους αλλη κουταμαρα
Μάλλον ήπιο σε βρίσκω. Η λέξη "δημοκρατία" κατάντησε τσίχλα στο στόμα τους που την έχουν κάνει άνοστο, άγευστο, σχεδόν πικρό λάστιχο της ξεφτίλας. Ο ορισμός της δημοκρατίας έχει χάσει προ πολλού το νόημά του, απ'τη στιγμή που τον πήραν αυτοί και άρχισαν να ασελγούν πάνω του. Λαμογιοκρατία είναι ένας δοκιμότερος όρος θα'λεγα. Όσο για το πολίτευμα (στα τρίσβαθα της ουσίας του)... ποια δικτακτορία χρυσό μου... Μέσα από τα έδρανα του κοινοβουλευτισμού τους, βγαίνει ένας καθαρόαιμος νοητικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ, όμοιο του οποίου δεν έχουμε ξαναδεί στα καταγεγραμμένα ιστορικά του πλανήτη (και μιλάω για κατάσταση που επικρατεί λίγο ως πολύ σ'όλο τον πλανήτη) και που κάνει τους Χίτλερ, Μουσολίνι και άλλους δικτατορίσκους, να φαντάζουν αγγελάκια!
Την Εδραιωση της αληθειας και του δικαιου δεν θα την επιφερει κανενα επιδομα κανενα κομμα καμια θρησκεια κανενας πολιτικος.Η γνωση, η λειτουργια του εγκεφαλου, εν ολιγης η σκεψη και η κριση με στοχο το κοινο καλο και την συλλογικη δραση θα επιφερουν καινουργιες αξιες, αρετες και αρχες για εναν κοσμο ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Κι αν προχωρήσουμε παραπέρα από τη σκέψη, πάμε σε εξέγερση (όπως προτιμά να τη λέει ο απόμακρος) ή επ-ανάσταση (όπως προτιμώ να τη λέω εγώ), αφού θα έχουν βέβαια εξασφαλιστεί πρώτα τα εξής πολυπόθητα και απαραίτητα: α/ Η ΕΝΟΤΗΤΑ, (γιατί το παρεμβατικό διαίρει και βασίλευε ολων των ασκούμενων εξουσιών δρα και βασιλεύει!) β/ η οργάνωση -σαφής προσδιορισμός του κοινού στόχου γ/ συντονισμός κι όχι παιδαριώδεις ψευτοτσαμπουκάδες, κουραδομαγκιές και άναρχη τυφλή βία και δ/ πάλι η ΕΝΟΤΗΤΑ!
Εγώ να δεις! Το έχω κάνει δηλαδή πλάκα πλάκα σκόρπια από 'δω και από κει σε διάφορα ποστς... Ας ειν'καλά ο απίστευτος αριθμός των ποστς που ήδη μετράω... και ο ακούραστος ουτοπισμός μου που θέλει να επαναλαμβάνω (συχνά μονότονα) τα ίδια και τα ίδια ενώ ξέρω πως κατά κύριο λόγο βαδίζω μόνη μου σ'αυτό το τριπάκι...θα μπορουσα να γεμισω σελιδες για να αναλυσω ολα αυτα που λεω ετσι ωστε να καταλαβουν ολοι.
Επίτρεψέ μου να δηλώσω ότι σε κατάλαβα απολύτως!Ομως πιστευω οτι αυτοι που πρεπει να καταλαβουν θα καταλαβουν και με λιγα λογια.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος δουλος απο αυτον που πιστευει οτι ειναι ελευθερος στη σημερον ημερα.
Τελος θελω να χειροκροτησω πρωτα τον εαυτο μου και αμεσως μετα ολους εσας που θα δειτε αυτο μηνυμα και την επομενη μερα θα ειμαστε τα ιδια και απαραλαχτα προβατακια εν γνωση πλεον.
Καλώς μας ήρθες!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
πάνω που είπα οτι σου έκλεψα τον τίτλο κι αναγνωρίστηκα επιτέλους, πάς να μου πάρεις πίσω την χαρά! Γιατί μωρέ?Θα του πω μόνο ένα: Οχι ρε Ιωάννη τρελή η Πέγκι! Δε δέχομαι να μου παίρνουν την τιτλάρα μου που κατέκτησα με κόπο και να την κοτσάρουν σε μια δίμετρη έτσι για να'χουμε να λέμε, οκ?
Τέλος πάντων...το καταπίνω κι αυτό! :p
Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά ήδη τον μνημόνευσα (παρά τα διαόλια μου) στην απάντησή μου...Το μόνο που μου προσάπτω και συγγνώμη Μαστεράκο είναι που δεν δήλωσα ευθαρσώς τον θαυμασμό μου. Πάρτον λοιπόνΜε καλύψατε λοιπόν (για την ώρα) κύριοι προλαλήσαντες ως προς τον Ιωάννη ο οποίος όντως σας διαόλισε, γι'αυτό και θα σας δικαιολογήσω χωρίς να απορήσω, που προσπεράσατε το πρώτο ποστ του masterakos, η σκέψη, η τέχνη του στις διατυπώσεις και γενικά η διαδρομή του οποίου, θα'πρεπε αυτομάτως να του αφαιρέσει το -akos και να τον κάνει όπως του αρμόζει σκέτο νέτο Master!
Και θυμίσου να μας δώσεις και το στίγμα σου πιο αναλυτικά!
- ArELa
- Founder-Administrator
Nαι δίμετρή μου, το είδα πως τον μνημόνευσες. Δεν είπα "τον αγνοήσατε", τον προσπεράσατε είπα και σας δικαιολόγησα κι όλας ένεκα Ιωάννου!
Ναι μαστεράκε, θυμήσου! Μολόγατα όλα! Όνομα (μικρό εκτός αν επιμένεις να σε προσφωνώ "μαστεράκε" :Ρ) ηλικία, ασχολία, ενδιαφέροντα, και δαίμονες αν έχεις κι από δαύτους ακόμα! Κυρίως, μ'ενδιαφέρει από πού μας βρήκες... από μέλος μας ή από τυχαίο γκουγκλάρισμα?Και θυμίσου να μας δώσεις και το στίγμα σου πιο αναλυτικά!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Masterakos
- Φρεσκαδούρα
Φιλτατη ΑρΕλα και μανταμ_φρουφρου
Δυστυχως χανω πραγματα με το οτι δεν εχω σκοπο να δραστηριοποιηθω σε αυτον τον τοπο, αν και ειναι σπανια πολυτιμος και επιμορφωτικος.(συγχαρητηρια ΑρΕλα που στηριζεις την λεξη πριν τα γραφηματα)
Τελειος συγχρονισμος λοιπον για να δωσω το στιγμα μου.Το στιγμα που θελω να αφησω ειναι η εννοια πισω απτην λεξη που χρωματισα.
Η λεξη αυτη φυσικα συντονιζεται με πολλες ακομη που προβαλλουν σαν συνολο οτι θετικο και ορθο για ολους μας υπαρχει (εστω στην θεωρια σημερα).Οι εννοιες των λεξεων αυτων δεν εχουν ηλικια ειναι αναλλοιωτες, ατρωτες και πανυσχηρες μπροστα σε υλικα υποκαταστατα της ψυχης.Ασχολουνται με την αποκατασταση της αρμονιας και του χαμογελου μεσα στο χαος και την λυσσα.
Οποιος ακολουθει και αντιπροσωπευει αυτες τις εννοιες πιστευω τον τιμα.
Παρολλα αυτα εαν εχει αξια Μολογο οτι ονομαζομε Κωστας, ειμαι 19 χρονων και "λεω" οτι σπουδαζω πληροφορικη γιατι στην ουσια δεν ξερω τι κανω.Σας βρηκα απ'τον ΙΩΑΝΝΗ και εδω θελω να κανω μια παρατηρηση.Πιστευω οτι η μανταμ_φρουφρου και ο ΙΩΑΝΝΗΣ εχουν περισσοτερες ομοιοτητες απ'οτι διαφορες.Αλλα αυτο μην το δεσουμε και κομπο γιατι ακομα και ο υγειης αντιλογος (σε ορια) επιφερει συγκηνισεις.Επισεις στην παρουσα κατασταση ειναι ομορφη η ομοιοτητα της σπιρταδας των 2 αυτων ατομων που αντιλεγουν.
Δυστυχως χανω πραγματα με το οτι δεν εχω σκοπο να δραστηριοποιηθω σε αυτον τον τοπο, αν και ειναι σπανια πολυτιμος και επιμορφωτικος.(συγχαρητηρια ΑρΕλα που στηριζεις την λεξη πριν τα γραφηματα)
Τελειος συγχρονισμος λοιπον για να δωσω το στιγμα μου.Το στιγμα που θελω να αφησω ειναι η εννοια πισω απτην λεξη που χρωματισα.
Η λεξη αυτη φυσικα συντονιζεται με πολλες ακομη που προβαλλουν σαν συνολο οτι θετικο και ορθο για ολους μας υπαρχει (εστω στην θεωρια σημερα).Οι εννοιες των λεξεων αυτων δεν εχουν ηλικια ειναι αναλλοιωτες, ατρωτες και πανυσχηρες μπροστα σε υλικα υποκαταστατα της ψυχης.Ασχολουνται με την αποκατασταση της αρμονιας και του χαμογελου μεσα στο χαος και την λυσσα.
Οποιος ακολουθει και αντιπροσωπευει αυτες τις εννοιες πιστευω τον τιμα.
Παρολλα αυτα εαν εχει αξια Μολογο οτι ονομαζομε Κωστας, ειμαι 19 χρονων και "λεω" οτι σπουδαζω πληροφορικη γιατι στην ουσια δεν ξερω τι κανω.Σας βρηκα απ'τον ΙΩΑΝΝΗ και εδω θελω να κανω μια παρατηρηση.Πιστευω οτι η μανταμ_φρουφρου και ο ΙΩΑΝΝΗΣ εχουν περισσοτερες ομοιοτητες απ'οτι διαφορες.Αλλα αυτο μην το δεσουμε και κομπο γιατι ακομα και ο υγειης αντιλογος (σε ορια) επιφερει συγκηνισεις.Επισεις στην παρουσα κατασταση ειναι ομορφη η ομοιοτητα της σπιρταδας των 2 αυτων ατομων που αντιλεγουν.
Γνώθι μαθών
Ακούσις νόει
Σάυτον ίσθι
Φρόνησιν ασκεί
Σοφίαν ζήτει
Ακούσις νόει
Σάυτον ίσθι
Φρόνησιν ασκεί
Σοφίαν ζήτει
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Ο καταγγελτικός λόγος δίχως επιχειρήματα αλλά και μεσσιανικές ιδεοληψίες δε νομίζω ότι συμβάλλουν στο διάλογο. Εδώ μέσα κανείς δε νομίζω ότι επιθυμεί να ακούσει κοπλιμέντα. Μεστό και στιβαρό λόγο θέλει, δίχως πομφόλυγες.ΙΩΑΝΝΗΣ έγραψε:Έτσι, ντρόπη επείδη δεν κάνατε κάτι για να αλλάξετε το κόσμο. Πλέον δεν μένω στη κατάκριση του συστήματος διότι δεν φταίει το σύστημα, οι άνθρωποι φταίνε που το ακολούθησαν. Είμαι η φώνη μέσα στο μυαλό σας που αρνήστε να ακούσετε. Δεν είμαι εδώ για να κάνω κοπλιμέντα.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- Mantam Froufrou
Μαστεράκο ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ, και το έχω παρατηρήσει απο την αρχή! Και του το έχω πετάξει ήδη! Κι επειδή είχα την χαρά να συνδιαλαγώ μαζί του ώριμα και όμορφα, θέλω να τον βλέπω να φέρει ΛΟΓΟ όπως έκανε σε μερικά τόπικ, που τα στόλισε με την ομορφιά αυτού του λόγου του. Ασφαλώς δεν θα χάσω και τον ύπνο μου, αν δεν το κάνει, αλλά είμαι άνθρωπος που εκτιμά και το πάθος στις απόψεις, και τις υγιείς εκρήξεις...ΥΓΙΕΙΣ όμωςΠιστευω οτι η μανταμ_φρουφρου και ο ΙΩΑΝΝΗΣ εχουν περισσοτερες ομοιοτητες απ'οτι διαφορες
Και θα το πώ...το ένιωθα οτι είσαι νέος, και δεν εξεπλάγην καθόλου με το "19 χρονών" σου, αλλά νιώθω τόσο όμορφα που υπάρχουν άνθρωποι αυτής της ηλικίας με τόση ωριμότητα στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον ίδιο τους τον εαυτό καταρχήν. Γέμισαν ξαφνικά τα ιδεό απο τέτοια παιδιά, και χαίρομαι που 'επέστρεψα' την κατάλληλη στιγμή να γευτώ αυτά που έχετε να προσφέρετε.
Μπράβο παιδιά. Στολίζετε όχι μόνο αυτόν τον τόπο, αλλά και τον πλανήτη! Το εννοώ αυτό!
- Apomakros
οι δαίμονες είναι αλλουνού ειδικότητα ξανθιάΑρελα έγραψε:Ναι μαστεράκε, θυμήσου! Μολόγατα όλα! Όνομα (μικρό εκτός αν επιμένεις να σε προσφωνώ "μαστεράκε" :Ρ) ηλικία, ασχολία, ενδιαφέροντα, και δαίμονες αν έχεις κι από δαύτους ακόμα!
(μη μου τους θυμίζεις και μη τον παρεσέρνεις τον νεαρό και μας χαλάσει)
εγω ειμαι η οδος και η σωτηρια.Έτσι, ντρόπη επείδη δεν κάνατε κάτι για να αλλάξετε το κόσμο. Πλέον δεν μένω στη κατάκριση του συστήματος διότι δεν φταίει το σύστημα, οι άνθρωποι φταίνε που το ακολούθησαν. Είμαι η φώνη μέσα στο μυαλό σας που αρνήστε να ακούσετε. Δεν είμαι εδώ για να κάνω κοπλιμέντα.
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
- Mantam Froufrou
ΛΟΛ βρε αστέρι! αχαχαχαχαααααααααα
για γέλια ή για κλάμματα? Ιδού η απορία!
- ArELa
- Founder-Administrator
Για μούντζες στα μυαλά μας γαμώ την τρέλα μου!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Tην άλλη την κορυφαία γκάφα της κυρίας ξανθιάς Παπακώστα της γλωσσοκοπάνας την αντιληφθήκατε? Μάλλον όχι, γιατί προέκυψε σε τηλεοπτικό παράθυρο και πέρασε στα ψιλά...
Να σας την πω. Το θέμα ήταν η ομολογία του τουρκαλά Ατίλα ότι καθάρισε 10 Ελληνάκια-Κυπριωτάκια στην εισβολή. Ξέρετε τι είπε η κυρία όταν αναφέρθηκαν στην προσφυγή της Κύπρου στην ΕΕ? Είπε "το θέμα δεν αφορά την Ελλάδα άμεσα..." κλπ κλπ. Περιττό να πω ότι μόνο που δεν την έδειραν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, αλλά πέραν αυτού ούτε γάτα ούτε ζημιά. Είπατε τίποτα για την εθνική ξεφτίλα των λαμογιών που μας κυβερνάνε?
Να σας την πω. Το θέμα ήταν η ομολογία του τουρκαλά Ατίλα ότι καθάρισε 10 Ελληνάκια-Κυπριωτάκια στην εισβολή. Ξέρετε τι είπε η κυρία όταν αναφέρθηκαν στην προσφυγή της Κύπρου στην ΕΕ? Είπε "το θέμα δεν αφορά την Ελλάδα άμεσα..." κλπ κλπ. Περιττό να πω ότι μόνο που δεν την έδειραν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, αλλά πέραν αυτού ούτε γάτα ούτε ζημιά. Είπατε τίποτα για την εθνική ξεφτίλα των λαμογιών που μας κυβερνάνε?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:ΛΟΛ βρε αστέρι! αχαχαχαχαααααααααα
ΑρΕλα έγραψε:Για μούντζες στα μυαλά μας γαμώ την τρέλα μου!
Ελλάδα - Αγ-Ελλάδα.ΑρΕλα έγραψε:Tην άλλη την κορυφαία γκάφα της κυρίας ξανθιάς Παπακώστα της γλωσσοκοπάνας την αντιληφθήκατε? Μάλλον όχι, γιατί προέκυψε σε τηλεοπτικό παράθυρο και πέρασε στα ψιλά...
Είμαστε ένα έθνος - αγελάδα που βόσκει κάτω στην λιακάδα, ενω δίπλα ο χασάπης ακονίζει την μαχαίρα.
The last cow.
- Apomakros
Σκεφτήκατε ποτέ τι τραβάει ο φουκαράς ο άντρας της απ' την κρεβατομουρμούρα ;Αρελα έγραψε:Tην άλλη την κορυφαία γκάφα της κυρίας ξανθιάς Παπακώστα της γλωσσοκοπάνας την αντιληφθήκατε?
(ποιός Πασχάλης μου λέτε μετά)
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Μπα, για non orgasmic τις κόβω όλες αυτές. Άλλες πάλι έχει ακουστεί οτι είναι πιο δραστήριες και όχι πάντα με τους άντρες τους.Απόμακρος έγραψε:Σκεφτήκατε ποτέ τι τραβάει ο φουκαράς ο άντρας της απ' την κρεβατομουρμούρα ;Αρελα έγραψε:Tην άλλη την κορυφαία γκάφα της κυρίας ξανθιάς Παπακώστα της γλωσσοκοπάνας την αντιληφθήκατε?
(ποιός Πασχάλης μου λέτε μετά)
- Apomakros
Αυτά εμείς πρέπει να τ' ακούμεΣείριοΑστρο έγραψε:Άλλες πάλι έχει ακουστεί οτι είναι πιο δραστήριες και όχι πάντα με τους άντρες τους.
(όχι εσείς...)
- Mantam Froufrou
Παίδες επειδή είμαι σε ενδιαφέρουσα, μπορείτε να μην μου δημιουργείτε φαντασιώσεις που δεν μπορώ να ικανοποιήσω επι της παρούσης?
Απο την μία η αγελάδα σε οργασμό του Αστεριού (το είδα στο βλέμμα της, μην μου πείς πως δεν είναι σε οργασμό), απο την άλλη οι βρωμίτσες της βρωμίτσας Παπακώστα (με την καλή έννοια), λυπηθείτε με δηλαδή!!!
Απο την μία η αγελάδα σε οργασμό του Αστεριού (το είδα στο βλέμμα της, μην μου πείς πως δεν είναι σε οργασμό), απο την άλλη οι βρωμίτσες της βρωμίτσας Παπακώστα (με την καλή έννοια), λυπηθείτε με δηλαδή!!!
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
- Mantam Froufrou
A, δεν τό'ξερες εσύ? Ευχαριστώ Αστέρι μας
- Γκροτέσκος
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- ArELa
- Founder-Administrator
Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Παίδες επειδή είμαι σε ενδιαφέρουσα, μπορείτε να μην μου δημιουργείτε φαντασιώσεις που δεν μπορώ να ικανοποιήσω επι της παρούσης?
Αν σκεφτείς τα καραγκιοζιλίκια Μανώλη-Κυβέρνησης που και καλά "δεν αποδέχθηκε την παραίτησή του", είναι ικανό να σου κόψει κάθε είδος φαντασίωσης, ακόμα και το πιο διαστροφικό, διά βίου! Οπότε μην το σκεφτείς για πολύ, γιατί σε λίγους μήνες γεννάς κι είναι κρίμα να μείνεις ανέραστη διά βίου.
ΣείριοΑστρο, Τσακαλάκι, κοιτάμε και κανά προσωπικό στίγμα πλην του δικού μας, ε!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble