15χρονος νεκρός από αστυνομικό

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: 15χρονος νεκρός από αστυνομικό

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Δεκ 2008, 23:52

Θα συμφωνήσω με τον θειάφη σε ένα μέρος της οπτικής του. Ότι όλος αυτός ο κόσμος ΔΕΝ είναι σίγουρα αναρχικοί-αντιεξουσιαστές (όπως αρέσκονται να αποκαλούνται αλλά εγώ δεν αναγνωρίζω αντιεξουσιαστικό αγώνα στα μούτρα τους)
Παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ και η γενικότερη αγανάκτηση για όλα τα δεινά που μας μαστίζουν και με μια "φασιστοειδή" δημοκρατία των καιρών, μας κάνουν να ασφυκτιούμε μέσα στον ίδιο μας τον τόπο.

Θα διαφωνήσω φυσικά που επικροτεί το πλιάτσικο, τη λεηλασία και τη βία που έχει ξεσπάσει σ'όλη την Ελλάδα κι έχει επιφέρει χαώδη κατάσταση που είναι φθοροποιός και εξαθλιωτική για τον κοινωνικό ιστό του τόπου μας.

Γιώργη, (geo) ήρθες πάλι δυνατά, και δικαίως σε πολλά επίπεδα οργισμένος.

Δικαίως οργίζεσαι για τη δολοφονία του μικρού Αλέξη.
Και δεν μπορώ να καταλάβω τι ΜΠΙΠ κάνουν οι ΜΠΙΠ (κυβέρνηση) εκεί πέρα δηλαδή θα κοιμηθούν το βράδυ σπίτι τους και αύριο θα συναντηθούν για να βρουν λύση; Είναι δυνατόν να σπάνε τις περιουσίες του κόσμου και να μην κάνουν τίποτα οι Άχρηστοι;
Δικαίως έχεις γίνει έξαλλος για τις φωτιές και το ρήμαγμα περιουσιών. Όμως οι πρώτοι και κυριότεροι αλήτες δεν είναι αυτοί που βρίσκονται στους δρόμους και τα σπάνε. Είναι τα κυβερνητικά λαμόγια που άραξαν στα τζάκια τους και βλέπουν τις όμορφες πόλεις όμορφα να καίγονται, αφού τα τσιράκια που έβαλαν να ανάψουν το φυτίλι για να ξεσπάσει αυτή η φρίκη, πέτυχαν τον σκοπό τους. Η κυβέρνηση δεν είναι απούσα από αδυναμία να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά απο ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ να το κάνει! Κι αυτές οι επικοινωνιακές τρίχες συγκλίσεις συμβουλίων, αιτήματος για συνάντηση με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς, τα ακούω εγώ βερεσέ. Δεν κατάλαβα γιατί θεωρούν κάποιοι..."δημοκράτες" ακραία ενέργεια την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αν δεν είναι τώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που έχουμε εμφύλιο και πλιάτσικο συνάμα, ΠΟΤΕ θα είναι αλήθεια;

Είναι κάμποσοι οι λόγοι που καθιστούν αυτή την κυβέρνηση ανύπαρκτη, απούσα, απρόθυμη και φαινομενικά αδύναμη να προστατέψει τον πολίτη. Θα πω δύο που θεωρώ σημαντικότερους. α/ Να αποστρέψει την προσοχή από τα αίσχη του βα(λ)τοπεδίου (ένα σκάνδαλο που δεν έχει προηγούμενο ΣΕ ΚΑΜΙΑ άλλη κυβέρνηση), και β/ να καταρρακωθεί ακόμα περισσότερο το ηθικό των πολιτών με τις τωρινές καταστροφές που θα αναγκάσουν ΠΑΡΑ πολλούς να εστιάσουν στην ανασύνταξη δυνάμεων και στην εντατικοποίηση του αγώνα τους για επιβίωση (λες και δεν ήταν ήδη δύσκολος, το κέρατό μου! :swear: ) και κατ'επέκταση να "ψαρώσουν" περισσότερο οι άνθρωποι κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη και απειλή της ανεργίας, της ανέχειας, της εξαθλίωσης...Τόσο, ώστε να μην έχουν την δύναμη-το κουράγιο και την νηφαλιότητα, να αντιδράσουν σωστά, οργανωμένα, συντονισμένα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, και αποτελεσματικότερα, χτυπώντας (πολιτικά-ηθικά-θεσμικά) τη σαπίλα που πρέπει, αντί για τα τυφλά, σπασμωδικά, βίαια, και αυτοκαταστροφικά χτυπήματα που βλέπουμε τώρα.

Διίσταμαι στην γενικοποίηση και το τσουβάλιασμα όλων όσων βγήκαν στους δρόμους για διαδήλωση/διαμαρτυρία, γιατί αφ'ενός δεν βγήκαν όλοι για ταραχές, έκτροπα, βία και φωτιές, αφ'ετέρου είπαμε πιο πάνω ποιοι τα υποκινούν όλα αυτά.

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ σε πολλά μαζί σου και σίγουρα σε καταλαβαίνω, φίλε.
Σωστή και ταιριάζει μια χαρά εδώ η παράθεση της ρήσης του Ισοκράτη. :thumb:

ΥΓ. Πρώτα και κυριότερα η δολοφονία του παιδιού και δευτερευόντως το κάψιμο της Εθνικής Βιβλιοθήκης με πόνεσαν αληθινά. :(
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 09 Δεκ 2008, 00:04

Στο greece-salonica.blogspot.com

Ποιοι είναι τελικά πίσω από τις κουκούλες

Ένα βίντεο που αλλάζει την εικόνα των επεισοδίων,εάν δεν πρόκειται για φάρσα.
Η εικόνα είναι έξω από το Intersport στο κέντρο της Αθήνας.
Ο άνθρωπος που ακούγεται να μιλάει υποστηρίζει πως ανήκει στην "Αλβανική Μαφία"..
Μπορεί να μη πείθει γι'αυτό που λέει αλλα η μανία και η εμπάθεια στα λόγια του απέναντι στην Ελλάδα, πρέπει να μας προβληματίσει.

Όταν -και αν- βγουν οι κουκούλες μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων.
Δεν είναι όλοι οργισμένοι μαθητές και φοιτητές αυτοί που κρύβονται κάτω απ'αυτές.

Δείτε το βίντεο και όποιος μπορεί ας το μεταφέρει στα ΙΔΕΟ. Είναι πολύ σημαντικό να το ακούσουν.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 09 Δεκ 2008, 00:04

Sulphur έγραψε:
δεν ειναι μονο για τον αλεξη!

ειναι μια κοινωνικη αγανακτηση!
σπανε πολυεθνικες και τραπεζες γιατι μας ρουφανε το αιμα χρονια τωρα..
Το να σπασεις μια τραπεζα, δεν σταματαει τα δανεια, τους τοκους, τις πιστωσεις, τις χρεωσεις, κλπ.
Το να σπασεις μια πολυεθνικη, ειναι σταγονα στον ωκεανο. Μονο ανεργους ανθρωπους αφηνεις οι οποιοι δεν εχουν που να δουλεψουν. Το θεμα του τοπικ ειναι για το παιδι που σκοτωθηκε. Δεν δεχομαι λαικη αντισταση με ανεξελεγκτο κοσμο να τρομοκρατει ετσι. Αυτο για εσενα ειναι δημοκρατια; Διαβασε το ποστ που εβαλα πριν απο το χαμογελο του παιδιου. Ελεγα το πως ηταν στην Αθηνα. Ειπες οτι ησουν εκει. Απολαυσες τον τρομο; Γιατι το μονο που ειδα εγω ειναι πανικοβλητες υπαλληλους καταστηματων να προσπαθουν να φυγουν πριν κλεισει το μετρο. Εαν δεν προλαβαιναμε επρεπε να μεινουμε στο μαγαζι ενω ολα γυρω ηταν χτυπημενα με πετρες και καμμενα. Εσυ πιστευεις οτι ειναι δικαιο αυτο; Και μη μου πεις καμια αηδια οπως το οτι ο αγωνας θελει θυσιες. Μια συναδελφος μου θυσιασε το μωρο της για τον γαμημενο αγωνα σας.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 09 Δεκ 2008, 00:29

Ακόμα και την βιβλιοθήκη έκαψαν οι Ανθέλληνες που δουλεύουν τον κόσμο πως το κάνουν για το καλό της Ελλάδας! Έκαψαν εθνικά σύμβολα και το κάνουν για το καλό της Ελλάδας; Μας δουλεύουν; Αν θέλετε να την σώσετε ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ και κάντε κάτι ΤΩΡΑ!

To πηγαμε παλι στο ανθελληνικο;Εσυ αυτο καταλαβαινεις απο ολο αυτο;Η κωλοκυβερνηση δεν ειναι ανθελληνικη που τοση ωρα δεν κανει τιποτα;Που δεν εχει κανενα υπηρεσιακο σχεδιο αυτην την στιγμη η αστυνομια και τους κοιταζει το ειδες αφου μενεις εκει κοντα; Η σου διεφυγε;ΕΙΔΕΣ ΜΗΠΩς ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ;

ασε που η μορφη του μου εβγαλαν κατι οτι θα αρχισει παλι να το παιζει σωτηρας απο ασυμετρες απειλες!!

Λίγα μέτρα από το σπίτι μου τα σπάνε όλα, ποιος μου λέει πως κατά την διάρκεια της νύχτας δεν θα έρθουν να μου τα σπάσουν κι εμένα; Εγκληματίες και Αληταριά όλοι τους! Αν δεν τους πετάξουν όλους από την Ελλάδα δεν θα σωθεί διότι σήμερα ακούστηκε πως ένα μεγάλο ποσοστό είναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!
Ημουν μαζι σου σε οσα ειπες πιο πανω εκτος του οτι λογοκρινα..Απο κει και περα τι να σου πω ειναι ελεινο να λες πως ειναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ μεσα στο μακελειο και μαλιστα σε μεγαλο ποσοστο.Χθες κοιταζα τα γεγονοτα στην πατησιων με παρα πολλους εντρομους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.Τωρα θα ριξουμε το φταιξιμο και στους μεταναστες ;Θα πουμε οτι βγει ο αλλοδαπος και βρηκε ευκαιρια να λεηλατησει;Ελεος δλδ θα πεσουμε τοσο χαμηλα;Αναιρεσες ολοοο το ποστ σου με αυτο που ειπες..ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ .Εκει που ηθελες να βρεις αιτιες και ενοχος το γνωστο συμπλεγματικο εθνικιστικο σου ταπεραμεντο γυρισε τις αιτιες ξανα ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΔΑΙΜΟΝΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ!!
Εγώ θα έλεγα πως καταστράφηκε ήδη εδώ και καιρό και με τις ευλογίες πολλών Ανθελληνων! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
Καλες ρετσινες..
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ.»

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 09 Δεκ 2008, 00:45

Θα διαφωνήσω φυσικά που επικροτεί το πλιάτσικο, τη λεηλασία και τη βία που έχει ξεσπάσει σ'όλη την Ελλάδα κι έχει επιφέρει χαώδη κατάσταση που είναι φθοροποιός και εξαθλιωτική για τον κοινωνικό ιστό του τόπου μας.
κανενα πλιατσικο δεν επικροτω κανω πλακα για το λαμπτοπ απλα λεω πως ας πληγουν και λιγο οι πολυεθνικες και τα πολυκαταστηματα που μας πουλαν σκατα ως χρυσαφι η με αντιτιμο χρυσου.Μαλιστα σκασαν ποσα κινητα γυρω εκει που ημουν και δεν αγγιξα κανενα ξερεις..
Γιώργη, (geo) ήρθες πάλι δυνατά, και δικαίως σε πολλά επίπεδα οργισμένος.
Ναι για να πει οτι οι ανθελληνες και οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ κανουν την ζημια εκει εξω.Ακρως κοντοφθαλμο ολο αυτο..
Δικαίως οργίζεσαι για τη δολοφονία του μικρού Αλέξη.
Οπως ολοι μας αλλωστε..

Η κυβέρνηση δεν είναι απούσα από αδυναμία να αντιμετωπίσει την κατάσταση, αλλά απο ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ να το κάνει!
[/
b]

Ετσι..εχεις δικαιο.Αν ειναι ενας λογος που με εκνευρισε εν τελη ο γεο ειναι γιατι πρωτα εθεσε θεμα ανθεληνων και αλλοδαπων αντι να αρχισει απο την κυβερνηση που βλεπει το μακελειο τρεις μερες και δεν κανει τιποτα.Οταν αρχιζεις με λαθος βαρυτητα σημαινει οτι εισαι προκατειλλημενος!
Κι αυτές οι επικοινωνιακές τρίχες συγκλίσεις συμβουλίων, αιτήματος για συνάντηση με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς, τα ακούω εγώ βερεσέ. Δεν κατάλαβα γιατί θεωρούν κάποιοι..."δημοκράτες" ακραία ενέργεια την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αν δεν είναι τώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που έχουμε εμφύλιο και πλιάτσικο συνάμα, ΠΟΤΕ θα είναι αλήθεια;
Δεν καταλαβες..αφηνουν να γινει μακελειο για να την φανε μονο οι "αναρχικοι" και να μην πεσουν τοσο βαριες οι ευθυνες τους για το θανατο αλλα και το τι ξεκινησε και που εφτασε ενω κωλυσιεργησαν..Πλεον αφηνουν το παιχνιδι ανεξελεκτο.Ειναι σαν να λενε "Μαγκες αργησαμε στο μακελειο .Αφηστε τα να καουν τωρα ολα να πει ο κοσμακης οι μ...κες οι αναρχικοι.Ασε που θα βγαλουμε στην τελικη και τον μπατσο καθαρο με τον τροπο μας..Αλλη ευθυνη κι εκεινη βλεπεις"Εγω αυτο εισπραττω..
α/ Να αποστρέψει την προσοχή από τα αίσχη του βα(λ)τοπεδίου (ένα σκάνδαλο που δεν έχει προηγούμενο ΣΕ ΚΑΜΙΑ άλλη κυβέρνηση), και β/ να καταρρακωθεί ακόμα περισσότερο το ηθικό των πολιτών με τις τωρινές καταστροφές που θα αναγκάσουν ΠΑΡΑ πολλούς να εστιάσουν στην ανασύνταξη δυνάμεων και στην εντατικοποίηση του αγώνα τους για επιβίωση (λες και δεν ήταν ήδη δύσκολος, το κέρατό μου! :swear: ) και κατ'επέκταση να "ψαρώσουν" περισσότερο οι άνθρωποι κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη και απειλή της ανεργίας, της ανέχειας, της εξαθλίωσης
...

Και επισης να χωσουν ευθυνες μονο σε οσους καταστρεψαν,να περασουν το περιστατικο με τ
ον θανατο του 15 πιο μαλακα.Σαν να σου λενε εφαγες τα σκατα στην γαρδουμπα θα κωλωσεις;
Τόσο, ώστε να μην έχουν την δύναμη-το κουράγιο και την νηφαλιότητα, να αντιδράσουν σωστά, οργανωμένα, συντονισμένα, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, και αποτελεσματικότερα, χτυπώντας (πολιτικά-ηθικά-θεσμικά) τη σαπίλα που πρέπει, αντί για τα τυφλά, σπασμωδικά, βίαια, και αυτοκαταστροφικά χτυπήματα που βλέπουμε τώρα.
Και παραλληλα η κυβερνηση να γινει drama queen..
Aφου τελειωσε η "καμμενη γη" που παρελαβαν και η "τραβεστι οικονομια" και μετεθεσαν τις ευθυνες τους αποκλειστικα και μονο σε αλλους τωρα σειρα εχει ο εχθρος φαντομας-αναρχικος η οτι αλλο.Ντροπη..

Διίσταμαι στην γενικοποίηση και το τσουβάλιασμα όλων όσων βγήκαν στους δρόμους για διαδήλωση/διαμαρτυρία, γιατί αφ'ενός δεν βγήκαν όλοι για ταραχές, έκτροπα, βία και φωτιές, αφ'ετέρου είπαμε πιο πάνω ποιοι τα υποκινούν όλα αυτά
.Εμενα αυτο που ειπε o geo με τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ με πειραξε αφανταστα..Το θεωρω μεγαλο ατοπημα του και τον ζητω να ανακαλεσει..Βρηκε αφορμη να κραξει τον αλλοδαπο σε μια τετοια κατασταση;Η το χρησιμοποιησε;;;Αισχος!!!
ΥΓ. Πρώτα και κυριότερα η δολοφονία του παιδιού και δευτερευόντως το κάψιμο της Εθνικής Βιβλιοθήκης με πόνεσαν αληθινά. :
Οντως και μενα..Αλλα που ειναι η κυβερνητικος μηχανισμος να παρει μετρα οταν τους βλεπει..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
geo
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από geo » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:10

ΑρΕλα έγραψε: Γιώργη, (geo) ήρθες πάλι δυνατά, και δικαίως σε πολλά επίπεδα οργισμένος.
Καλώς σε βρήκα!! Καιρό ήθελα να έρθω αλλά ήθελα μια αφορμή! :P
ΑρΕλα έγραψε:Δικαίως οργίζεσαι για τη δολοφονία του μικρού Αλέξη.
Εξοργίζομαι με την πράξη του αστυνομικού, είναι απόλυτα καταδικαστέα αλλά και πάλι όλο αυτό είναι μια απόδειξη πως τα παιδάκια πρέπει να μένουν παιδάκια! Οι γονείς λοιπόν καλό είναι να εντάσσουν τα παιδιά στην κοινωνία αλλά θεωρώ πως ο γονιός πρέπει να προστατεύει και το παιδί του. Πράξεις που έγιναν, λέξεις που ειπώθηκαν δεν νομίζω να ειπώθηκαν για πρώτη φορά όπως όλοι λένε. Βέβαια και πάλι ακόμα και για αυτά ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα αφαίρεσης της ζωής πόσο μάλλον σε μια τέτοια ηλικία που τα άτομα θεωρούν πως μπορούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Ειναι αδικαιολόγητος λοιπόν ο Ειδικός φρουρός πόσο μάλλον που πήγε, πάρκαρε το αυτοκίνητο, επέστρεψε και το σκότωσε. Ακόμα και κάτι άλλο να είχε συμβεί μια στις χίλιες λέμε το δίκιο του το έχασε με τις κινήσεις του.
ΑρΕλα έγραψε:Διίσταμαι στην γενικοποίηση και το τσουβάλιασμα όλων όσων βγήκαν στους δρόμους για διαδήλωση/διαμαρτυρία, γιατί αφ'ενός δεν βγήκαν όλοι για ταραχές, έκτροπα, βία και φωτιές, αφ'ετέρου είπαμε πιο πάνω ποιοι τα υποκινούν όλα αυτά.
Μίλησα μόνο για αυτούς που έκαψαν δεν μίλησα για διαδηλωτές ούτε για τα παιδάκια που μαζεύτηκαν ειρηνικά και έκαναν την διαμαρτυρία τους ή άφησαν το λουλούδι τους. Μακάρι όλες οι διαμαρτυρίες να ήταν έτσι αν και κάποια στιγμή και σε αυτές τα πράγματα χάλασαν. Αλλά όχι κι η γιαγιά που την έδειξε η τηλεόραση να τρέχει με το σπρέι κάτω. Τέτοια άτομα απλά έπεσαν στην παγίδα. Επομένως δεν γενικοποίησα κάτι το ξεκαθαρίζω μίλησα για όλους εκείνους που μας σπάνε αυτά που έχουμε οι "πλουτοκράτες". Άρα δεν διαφωνώ μαζί σου.
ΑρΕλα έγραψε:Κατά τα λοιπά, συμφωνώ σε πολλά μαζί σου και σίγουρα σε καταλαβαίνω, φίλε.
Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα όσα είπες! Ίσως τα είπα πολλά και φάνηκε πως μιλάω για όλους! :P Δεν μίλησα για την κυβέρνηση διότι θα έγραφα και θα διαβάζατε μέρες αν σας έλεγα για την σαπίλα που επικρατεί και τα όσα έχουν δει τα μάτια μου! Για αυτό είπα "Εγώ θα έλεγα πως καταστράφηκε ήδη εδώ και καιρό και με τις ευλογίες πολλών Ανθελλήνων! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!" επομένως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν διαφωνείς κάπου πες το μου για να το συζητήσουμε, ξέρεις πως μου αρέσει πολύ η συζήτηση!:)
ΑρΕλα έγραψε:Σωστή και ταιριάζει μια χαρά εδώ η παράθεση της ρήσης του Ισοκράτη. :thumb:
Μου την έστειλαν σε email αλλά αυτή ταιριάζει όχι μόνο για εδώ αλλά και για μια μεγάλη περίοδο εικονικής Δημοκρατίας που ονομάζεται Μεταπολίτευση. Θεωρώ πως αυτό το σύστημα που έχουμε είναι το καλύτερο σε σχέση με άλλα κράτη που γίνεται χαμός κυριολεκτικά ωστόσο και αυτό αφήνει όσους θέλουν να κάνουν λαμογιές να τις κάνουν! Λοιπόν περάσαμε βασιλείες, τυράννους και δικτάτορες γεννήσαμε την δημοκρατία δεν νομιζω να μην μπορούμε να γεννήσουμε κάτι νέο στο οποίο θα κυριαρχεί αυτό που θέλει ο λαός.
ΑρΕλα έγραψε:ΥΓ. Πρώτα και κυριότερα η δολοφονία του παιδιού και δευτερευόντως το κάψιμο της Εθνικής Βιβλιοθήκης με πόνεσαν αληθινά. :(
Και για εμένα τα ίδια. Η ζωή φυσικά είναι κάτι ανεκτίμητο άρα ότι κι αν πω είναι λίγο. Εννοείται πως αν θα μπορούσα να κάνω κάτι για να έρθει πίσω μια ζωή θα το έκανα άλλωστε ποιος δεν αισθάνεται αυτό μπροστά στον θάνατο του συνανθρώπου του. Ξέρεις πόσο αγαπάω τον πολιτισμό, σου το έχω πει χιλιάδες φορές και μου στοίχισε πάρα πολύ το κάψιμο της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Τώρα καίνε και το Αρχαιολογικό Μουσείο, αυτό είναι επανάσταση το να κάψεις την περιουσία των άλλων και την ιστορία;

Σίγουρα θα γίνουν και χειρότερα! Το κατάφεραν μπράβο τους. Σήμερα η κυβέρνηση μας κρατάει στο χέρι! :swear: (όχι πραγματικά) Σήμερα όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πουν για να μας "σώσουν". :swear: (όχι πραγματικά) Οι ίδιοι που δεν μπόρεσαν να σωθούν μέσα από το πληθος των παραβάσεων που έκαναν θα σώσουν τον λαό;;; :xara: Δεν εγκαταλείπουν λέω την χώρα εγώ να δούμε τι θα κάνουμε για να συνεχίσουμε; Άντε με την λαίλαπα! Θα βγουν και θα πουν τα κλασικά και τα γνωστά από προχθές έχουν δώσει εντολές να μην κάνει κανείς τίποτα αλλά πότε θα πάρουν είδηση που είναι και θα τους λιθοβολήσουν (αυτοί που οι ίδιοι προστατεύουν) ακόμα δεν το ξέρω.

Όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι των Ανθελλήνων φυσικά που θέλουν το κακό της Ελλάδας καθόλου απίθανο να είναι και υποκινούμενο (βαρύς ο όρος αλλά αφήστε να δούμε σε λίγα χρόνια). Ωστόσο αυτό εξυπηρετεί τους απολίτιστους πολιτικούς που επειδή έχουν θρονιαστεί στις καρέκλες και τις βαστάνε με όλες τους τις δυνάμεις εκμεταλλεύονται την κατάσταση και αφήνουν να σπάνε την περιουσία του κόσμου θυσιάζοντας περιουσίες αλλά και την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές για να καλύψουν τα ασυμμάζευτα! Καλά δεν γνωρίζουν πως αν συνεχίσει αυτό θα βγει ο κόσμος έξω και θα τους πάρει οριστικά με τις πέτρες, τι νομίζουν πως είναι οι Έλληνες, φυτά; ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ διότι διαθέταμε μυαλό απλά είμαστε συναισθηματικοί και την πατάμε συνεχώς. Μέχρι πότε όμως, δεν θα βάλουμε μυαλό; :banghead:
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:13

Λοιπον,
παω 50 ευρω στοιχημα οτι αυριο θα πέσει η κυβέρνηση.
Για αυτο πέθανε ο μικρος. Για να πεσει η κυβέρνηση. Σου λέει ο σαμ "με πουτιν κολεγια? Ε ποτε!"
Και βαζει τους λεχριτες πρακτορες της νεας ταξης να τα σπασουν ολα.
Εχω αηδιασει τελειως
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
geo

Δημοσίευση από geo » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:13

Sulphur οι αλήθειες πονάνε για αυτό σε πείραξε και δεν ανέλυσα το post μου. Θα έπρεπε να γράψω πολλά περισσότερα αλλά τι να κάνουμε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε αυτά που έγραψα! Φυσικά μιλάω για συγκεκριμένους Αλλοδαπούς αλλά ο φανατισμός σου σε κάνει να ονειρεύεσαι άλλα. Επίσης μίλησα για την κυβέρνηση πολλές φορές στο ποστ μου αλλά και πάλι ο φανατισμός σου σε έκανε να δεις άλλα! Με τον ίδιο ελεεινό τρόπο που μιλάς μέσα από τις φαντασίες σου καταστρέφουν τις περιουσίες μας και την ιστορία μας οι άλλοι φαντάζοντας ένα Νέο Πολυτεχνείο που στην προκειμένη θα βαφτεί με αίμα πολιτών στο τέλος (;), με τον ίδιο ελεεινό τρόπο που χρόνια και χρόνια τώρα μας δουλεύουν οι πολιτικοί και άφησαν τον κόσμο να πιστεύει σε ψεύτικες, ανύπαρκτες δημοκρατίες γεμίζοντας την κοινωνία μας με τσούρμο λαθρομεταναστών! ΕΛΕΟΣ! Τόση καλή οικονομία είχαμε πια που οι μετανάστες έφτασαν το 1/5 του συνολικού πληθυσμού της χώρας;;;;;;; Υποκινούμενο και αυτό λοιπόν! Μεγάλη κουβέντα φίλε! :cool:
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:23

Αλλά όχι κι η γιαγιά που την έδειξε η τηλεόραση να τρέχει με το σπρέι κάτω. Τέτοια άτομα απλά έπεσαν στην παγίδα.
Mετα τους αλλοδαπους μαθαμε πως οι γριες εγιναν απατσι η κουμαντο με σπρευ.Ηταν το Τριτο Ταγμα της Πορειας.
Μετα τις γριες στο επομενο επεισοδιο μη χασετε τους ασθενεις με ΑΙDS που αρχισαν να κυνηγαν αστυνομικους και πολιτες με συριγγες..Geo..ειχα καθε καλη προθεση αλλα μπηκες black list..θα αναγνωρισεις πολλους ομοιδεατες σου εκει μεσα..

μάτια μου! Για αυτό είπα "Εγώ θα έλεγα πως καταστράφηκε ήδη εδώ και καιρό και με τις ευλογίες πολλών Ανθελλήνων! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"
Μολις βλεπω την Πιπιλη να μιλα εχω και σε σενα απο δω με τα του ανθελληνισμου.Λες οι γριες απατσι να ειναι καθαριστριες κατοικοι της πρωην σοβιετικης ενωσης;Δεν το αποκλειω με τετοιο casting που εβαλες.

Ξέρεις πόσο αγαπάω τον πολιτισμό, σου το έχω πει χιλιάδες φορές και μου στοίχισε πάρα πολύ το κάψιμο της Εθνικής Βιβλιοθήκης.
Μονο τον δικο σου πολιτισμο;Οχι τον αλλοδαπων ε;Ωστε να τους κανεις και βανδαλους..

Όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι των Ανθελλήνων φυσικά που θέλουν το κακό της Ελλάδας καθόλου απίθανο να είναι και υποκινούμενο (βαρύς ο όρος αλλά αφήστε να δούμε σε λίγα χρόνια).

Ρε συ..η γραφικοτητα γινεται πλεον μεταμοντερνος ρεαλισμος οταν συναντα εσενα..χαλαρωσε αδερφε..Stand here and chill out..

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:27

Ιπτάμενος έγραψε:Λοιπον,
παω 50 ευρω στοιχημα οτι αυριο θα πέσει η κυβέρνηση.
Για αυτο πέθανε ο μικρος. Για να πεσει η κυβέρνηση. Σου λέει ο σαμ "με πουτιν κολεγια? Ε ποτε!"
Και βαζει τους λεχριτες πρακτορες της νεας ταξης να τα σπασουν ολα.
Εχω αηδιασει τελειως
Aχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

Ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι δεν κωλωνιειιιι!

Δλδ βαλανε τον αστυνομικο να καθαρισει το πιτσιρικι;;;;
ρε εισαι καλααααααααααααα!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΩΒ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΡΑ!ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
geo

Δημοσίευση από geo » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:29

χαχαχαχα σιγά ρε φίλε μην σε πιάνει κρίση δεν σε είπα τρομοκράτη! Πω πω τι ποιότητα λόγου, τι πολιτισμός!!! Προφανώς υπάρχουν κι Έλληνες ανθέλληνες τι να κάνουμε για αυτό κυκλοφορούσε η γριά στους δρόμους κι έσπαγε μαγαζιά η "κουκουλοφόρα"!χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:34

Καλα οσα λετε, ομως ρωταω εγω με το φτωχο μου το μυαλο. Τον απλο πολιτη ποιος θα τον προστατεψει; Και σε τι φταιει να πληρωνει τα σπασμενα σας; Και γιατι φορτωνετε στην ψυχη αυτου του παιδιου τοση αλητεια; Ξερετε ποσοι ανθρωποι λενε το ονομα του μ ενα μεγαλο "αχ" με οσα γινονται; Ενω ο μονος που δεν φταιει ειναι το παιδι. Ο αστυνομος ειναι φαουλ που του πηρε τη ζωη. Εσεις τι ειστε που στο ονομα του καταστρεφετε ο,τι βρειτε στο διαβα σας; Το παιδι αυτο ηθελε επανασταση, ναι, το δεχομαι. Αυτο ειναι η επανασταση; Εαν εχετε προβλημα, πατε στο αστυνομικο μεγαρο, στη Βουλη, στο Ευρωπαικο Δικαστηριο, και βρειτε το δικιο σας. Εμεις οι υπολοιποι τι σας φταιμε;
Ας βρεθει ενας ανθρωπος να μου εξηγησει με επιχειρηματα το πού φταιμε ολοι οι υπολοιποι, να μαζευτουμε καμια 100αρια ατομα στην Ερμου να ζητησουμε συγνωμη απο αναρχικους και λοιπους μπαχαλους, μηπως και μπορεσουμε να δουλεψουμε ηρεμα και να κυκλοφορουμε χωρις φοβο. Γιατι ειναι ντροπη στην Ελλαδα του 2008 να φοβασαι να περπατησεις σ εναν δρομο λες και ζουμε στο 40 και μας κυνηγουν οι Γερμανοι. Ειλικρινα, δωστε μου ενα επιχειρημα γιατι πρεπει να μεινουμε ανεργοι. Η πολυεθνικη και 40 καταστηματα να χασει, ειναι κολοσσος, εχει λεφτα. Οι απλοι καταστηματαρχες που βγηκαν στις τηλεορασεις με τα καμμενα μαγαζια και ειπαν οτι τα χριστουγεννα τελειωσαν πριν καν αρχισουν τι ειναι; Θα τα γεννησουν τα λεφτα που τοσο ασκοπα τους ξοδεψατε; Δεν ειστε οι μονοι που θρηνουν θυμα. Ακομα κι αν ισχυριζεστε πως το θρηνειτε. Θυματα ειναι κι ολοι αυτοι που καταστρεφονται εξ αιτιας σας, και το χειροτερο ειναι οτι δεν σας νοιαζει καν γι αυτους.

Άβαταρ μέλους
geo

Δημοσίευση από geo » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:35

χαχα τι το συζητάμε λοιπόν έχεις βγάλει γνώμη για μένα έχω βγάλει γνώμη για σένα που θες να οδηγήσουμε την συζήτηση και το συνεχίζεις; Καλά κρασιά!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:36

Γιώργο κατάλαβα πώς τα εννοούσες, απλά ήθελα να υπερτονίσω τις σκέψεις μου εκεί που για μένα μετράνε. :)

θειάφη...
Μονο τον δικο σου πολιτισμο;Οχι τον αλλοδαπων ε;Ωστε να τους κανεις και βανδαλους..
Φαίνεται δεν είδες τι έκαναν στην Πειραιώς απόψε οι αλλοδαποί.
Με μια αρχική σκέψη θα πω ότι οι αλλοδαποί είναι οι τελευταίοι που μου φταίνε στη συγκεκριμένη περίπτωση.... Δεν είδα το βίντεο που μας παρέπεμψε ο Σταυραετός ακόμα βέβαια, οπότε δεν αποκλείω να υπάρχει και παράπλευρη παράμετρος σ'αυτή την ιστορία με τους αλλοδαπούς...

Ένα είναι σίγουρο: Υπάρχουν χειρότερα ανθελληναριά ανάμεσα στους υποτιθέμενους "Ελληνες", (στα χαρτιά) που κάνουν ακόμα κι αυτούς τους βανδάλους αλλοδαπούς να φαντάζουν φιλέλληνες!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΩΒ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΡΑ!ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!
Όποιος χαρακτηρίζει την πολυποίκιλη και ευρύτατη διαδρομή ενός φόρουμ σαν τα ΙΔΕΟ σκοταδιστική, από την εκπεφρασμένη άποψη ενός μέλους του, είναι ο ίδιος σκοταδιστής ΚΑΙ τσουβαλιαστής.

Στα πλαίσια της δημοκρατίας (όπως την εννοώ εγώ, όχι κατ'επίφασιν δημοκρατίας) και της ελευθερίας έκφρασης της σκέψης του καθένα, δεν διαγράφονται ποστς. Ο καθένας φέρει ο ίδιος την ευθύνη της άποψης που εκφράζει. Άλλωστε ξέρεις ότι σπανίως (έως ποτέ) διαγράφουμε ποστς εδώ μέσα- γι'αυτό υπάρχει και το παρακμιακό τόπικ που δεν νομίζω να διαθέτει άλλος ιστότοπος. Αμήν. :wink:

Νένα
Καλα οσα λετε, ομως ρωταω εγω με το φτωχο μου το μυαλο. Τον απλο πολιτη ποιος θα τον προστατεψει; Και σε τι φταιει να πληρωνει τα σπασμενα σας; Και γιατι φορτωνετε στην ψυχη αυτου του παιδιου τοση αλητεια;
Απ'ότι είδαμε απ'την παρούσα ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κυβέρνηση, ΚΑΝΕΙΣ δε θα μας προστατέψει. Ό,τι κάνουμε μονάχοι μας. Προσωπικά την αλητεία, κατέδειξα με πλήρη σαφήνεια σε ποιους τη φορτώνω. Στο νεαρό πλάσμα που τέλειωσε πριν αρχίσει όμως, όχι. Κατηγορηματικά όχι. Διάβασα κάπου μια φράση για το θάνατό του, που με συγκλόνισε. "Σκοτώσανε τα όνειρα...". :(
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:37

σε μενα μιλας;Γιατι εγω δεν παιρνω μερος σε βανδαλισμους..

Περασαν απο κεντρο,ειδα,εμαθα ακουσα..thats all..

ξερεις καποιον εδω μεσα να τα σπαει;

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
geo

Δημοσίευση από geo » Τρί 09 Δεκ 2008, 01:38

Γεια σου Kariatida. Πολύ ωραίο το ποστ σου! :) Ας απαντήσουν αυτοί που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις αλλά έχουν απάντηση νομίζεις;
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 09 Δεκ 2008, 02:00

Sulphur έγραψε:υγ: σημερα μονος παλευω εδω μεσα..Που ειναι οι Ιφικρατης και οι "φιλοι" του..

υπερωριες βαραω..

Μαλλον εκει εξω θα ειναι ειμαι σιγουρος..σιγα μην χασουν τετοιο πανηγυρι..

:worship: :xara: :jerk:
Πανηγυρι;;;; Δεν ντρεπεσαι που λες αυτη τη λεξη και μονο κατω απο αυτες τις συνθηκες;;;; Μετα απ οσα ειπαμε;;;;;; Πανηγυρι;;;; Το πανηγυρι ειναι γιορτη και χαρα. Αν ειναι δυνατον!!!

Άβαταρ μέλους
Sulphur
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Sulphur » Τρί 09 Δεκ 2008, 02:03

Kariatida έγραψε:
Sulphur έγραψε:υγ: σημερα μονος παλευω εδω μεσα..Που ειναι οι Ιφικρατης και οι "φιλοι" του..

υπερωριες βαραω..

Μαλλον εκει εξω θα ειναι ειμαι σιγουρος..σιγα μην χασουν τετοιο πανηγυρι..

:worship: :xara: :jerk:
Πανηγυρι;;;; Δεν ντρεπεσαι που λες αυτη τη λεξη και μονο κατω απο αυτες τις συνθηκες;;;; Μετα απ οσα ειπαμε;;;;;; Πανηγυρι;;;; Το πανηγυρι ειναι γιορτη και χαρα. Αν ειναι δυνατον!!!
Πλακα εκανα μαρη; Λοιπον καληνυχτα!
:ups:

Μπαγκαβάτ Γκίτα.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Τρί 09 Δεκ 2008, 02:26

Ο θανατος ενος 15χρονου παιδιου ειναι κατι το απαραδεκτο και φυσικα κατακριτέο.
Ας ολοκληρωθεί η ερευνα κ αν τυχον υπαρχουν ευθυνες να αποδοθούν.
Σεβασμός στο νεκρό Αλέξη, :rose: :rose:
ας μην σκυλευουν ορισμενοι το νεκρό σώμα του για να κανουν εξεγερση και να δημιουργησουν ΧΑΟΣ διότι έτσι χάνουν και όποιο δικαιο τυχόν εχουν.

Πέρα απο αυτα πρέπει να σκεφτουμε ότι ο αστυνομικος δεν ειναι καποιος ψυχοπαθης που ξυπναει το πρωι για να σκοτωσει, αυτη η θεση είναι δόλια και εκ του πονηρου προερχόμενη εφοσον εμπεριεχει το σπόρο για μια γενικοτερη αποσταθεροποιητική σταση.
Το γεγονος οτι συνεβη ένα τραγικό συμβαν, ατυχημα ή κακιά στιγμή, πρεπει να μας προβληματίζει γιατι εγινε.
Φυσικά όταν η ελληνικη αστυνομια καταπιεζεται επι χρονια, εχοντας εντολες απο την πολιτικη ηγεσια ''μην επεμβαινεται'' ''κρατατε τις θεσεις σας'' και τρωνε ξυλο καθημερινά.
Είναι στατιστικά πιθανόν καποιος να χασει την ψυχραιμία του κ ταυτοχρονα κατακριτέο.

Όμως με το να καιγονται 100αδες καταστηματα βιοπαλαιστών, να μενουν Άνεργοι 100άδες Έλληνες, να σπαζονται και να καιγονται αυτοκινητα ΑΘΩΩΝ συνανθρωπων μας απο την γνωστη αριστερο-αναρχο-χαζοχαρουμενη αλητεια ειναι κατι το οποίο το μονο που μπορει να καταφερει ειναι να κανει ολους τους Ελληνες ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ

Μεσα απο την παιδεια που πρεπει να στραφει σε πλαισια αμιγως Ελληνικα θα υπαρξει η λυση για την δημιουργια μιας γενιας δημιουργικης και με υψηλά ιδανικα απαλαγμένη απο τον μαρξιστικό σπόρο της διαστροφης, της σηψης και της παρακμης που εχουμε βυθιστεί σημερα.
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Τρί 09 Δεκ 2008, 05:08

Δεν βλέπω κάποια πρωτοτυπία σκέψης, παρά μόνον αναπαραγωγή πλασαρισθέντων πληροφοριών.

Ο εν λόγω φονευθείς όπως και ο φονεύς του (και όχι ''δολοφόνος'' όπως κοπανάνε οι ''Χατζηνικολάου'') μας είναι παντελώς άγνωστοι σε ιδεολογία, πεποιθήσεις και συμπεριφορές, όμοια με τις πραγματικές ακριβείς συνθήκες του γεγονότος, για τις οποίες θα ήμασταν βέβαιοι μόνον στην περίπτωση κατά την οποία είχαμε τύχει οι ίδιοι αυτόπτες, και με οπτική επαφή από ''πρώτο τραπέζι πίστα''.

Κατά τα άλλα, είστε ελεύθεροι και ελεύθερες να συνεχίσετε να λέτε ''το μακρύ σας και το κοντό σας''.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
nikolaspunkrock
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: nikolaspunkrock

Δημοσίευση από nikolaspunkrock » Τρί 09 Δεκ 2008, 09:18

Δλδ ικαρε οι αυτοπτες μαρτυρες δεν μετρανε επειδη δεν ησουν εσυ εκει?
Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να πεις;

Και μια σημειωση.Το θεμα στο φορουμ το παρακολουθω αλλα δεν θεωρω οτι ειναι ωρα ακομα για μενα να σχολιασω.
Περιμενω να σκασουν και αλλα και μετα.(και δεν εννοω χαζα πραγματα οπως πτωση της κυβερνησης.ελεεεεοοος με τις συνομωσιες που βλεπουν μερικοι παντου)
The revolution will not be televised.The revolution will be live.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Τρί 09 Δεκ 2008, 12:59

Ιφή απλά πράγματα: (Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή :thumb: )

Τις καφρίλες πασά μου τις καταδικάζεις ναι ή όχι;

Θεωρείς οτι ο θάνατος του παιδιού χρησιμοποιήθηκε σαν πάτημα για να κάνουν ''κοινωνική πάλη'' καταστρέφοντας τις περιουσίες του κοσμάκη ναι ή όχι;
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τρί 09 Δεκ 2008, 13:02

Από παλαιότερη συνέντευξη της Μπιτελμπέργκερ Άννας Διαμαντοπούλου. Χρόνια Πολλά Άννα.

http://www.youtube.com/watch?v=BwGVrJrnFFU
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Τρί 09 Δεκ 2008, 13:34

nikolaspunkrock έγραψε:Δλδ ικαρε οι αυτοπτες μαρτυρες δεν μετρανε επειδη δεν ησουν εσυ εκει?
Υπό τέτοιες συνθήκες ψεύδονται και οι δύο, τόσο η πλευρά των αστυνομικών για να βρεθεί στην κατά το δυνατόν ελαφρύτερη θέση, όσο και η πλευρά των ''Αναρχικών'' ή άλλων ''πορευομένων'' που υστερικά και βαρβαρικά εκμεταλλεύεται σκηνές και καταστάσεις και τις... ''διαφοροποιεί'' για να δημιουργήσει εντυπώσεις που κρίνει ότι την συμφέρουν.

''Είμαστε λίγοι, και καλά γνωριζόμαστε'', που λένε. Συνεπώς ασφαλές συμπέρασμα δεν βγάζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ICAROS την Τρί 09 Δεκ 2008, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
nikolaspunkrock
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: nikolaspunkrock

Δημοσίευση από nikolaspunkrock » Τρί 09 Δεκ 2008, 13:46

ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:
nikolaspunkrock έγραψε:Δλδ ικαρε οι αυτοπτες μαρτυρες δεν μετρανε επειδη δεν ησουν εσυ εκει?
Υπό τέτοιες συνθήκες ψεύδονται και οι δύο, τόσο η πλευρά των αστυνομικών για να βρεθεί στην κατά το δυνατόν ελαφρύτερη θέση, όσο και η πλευρά των ''Αναρχικών'' ή άλλων ''πορευομένων'' που υστερικά και βαρβαρικά εκμεταλλεύεται γεγονότα και καταστάσεις και τις... ''διαφοροποιεί'' για να δημιουργήσει εντυπώσεις που κρίνει ότι την συμφέρουν.

''Είμαστε λίγοι, και καλά γνωριζόμαστε'', που λένε. Συνεπώς ασφαλές συμπέρασμα δεν βγάζουμε.
Και παλι δεν σε καταλαβαινω.Οι μαρτυρες που επιναν τον καφε τους στα εξαρχεια και ειδαν το γεγονος ειναι ντε και καλα ανρχικοι ή βαλτοι?Οποτε μας βολευει ισχυει μια μαρτυρια?Ασε που συγκρινεις αυτα που λενε οι δραστες με τους μαρτυρες.
Αν ειναι κατι πες το στα ισια.
The revolution will not be televised.The revolution will be live.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”