Ο καπετάν-Κεμάλ του ΔΣΕ

Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Re: Ο καπετάν-Κεμάλ του ΔΣΕ

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Δευ 29 Σεπ 2008, 11:11

Το αν ο Κανελλόπουλος στα απομνημονεύματά του "το παραδέχεται" ή το διαψεύδει είναι άλλη ιστορία.

Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης αναπαρράγει το μύθο της φημολογούμενης φράσεως (ενδεχομένως εν αγνοία του) προκειμένου να στηλιτεύσει την αμερικανοδουλία των Ελλήνων πολιτικών.

Ο Κουκουριώτης αναπαρράγει επίσης το μύθο (εν αγνοία του ή εσκεμμένα,άγνωστο),ανακτεύοντάς τον με Μαξ Μέρντεν και 21η Απριλίου.

Η ιστοσελίδα "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" δεν αναφέρει χρονολογία κλπ παρα μόνο αναπαρράγει και αυτή,αυτές τις φήμες.

Και για να μην τα πολυλογώ,πολλοί αγνοούν το μύθο για τις επίμαχες "δηλώσεις" του Κανελλόπουλου (ιδίως αυτο με το "Νέο Παρεθνώνα" προέρχεται απο μια παρεξηγημένη φράση του) και απο εκεί και πέρα υιοθετούν (εν αγνοία τους οι περισσότεροι) την προπαγάνδα της αριστερής δημοσιογραφίας της εποχής εκείνης η οποία έχει περάσει ως "επίσημη ιστορία".Περαστικά...

Όσο για το Γεώργιο Παπανδρέου και το συσχετισμό του με τη φράση αυτήν,τα παράπονά σου στους ΚΝΙτες...

Όσο για την εκπομπή του "έγκριτου" Κούλογλου,αμα θες πίστεψέ το,άμα δε θες,μην το πιστεύεις. Προφανώς αν αύριο ανέβουν video με τις εκπομπές του στο youtube και σου παραθέσω την επίμαχη εκπομπή...που ξέρεις...μπορεί ΕΓΩ να το μόνταρα...

Τέλος,δεν έχω καλή γνώμη για τον Κανελλόπουλο,τον έταιρο πολιτικό τσαρλατάνο της μεταπολιτευτικής δεξιάς (και όχι μόνο).Απλώς,δε μου αρέσει να διαιωνίζονται φθηνοί μύθοι πολιτικών απατεώνων,που μυθοποιούνε και ηρωοποιούνε (τσάμπα) πολιτικές παρατάξεις...
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Δευ 29 Σεπ 2008, 13:52

Eννοείται ότι όλοι λένε ψέμματα εκτός από τον Πλεύρη και τον Μιχαλολιάκο. Καλά που μας παρουσίασες εσύ στοιχεία πως ουδέποτε δήλωσε τέτοιο πράγμα ο Κανελλόπουλος. Ελα πες μας τώρα που το διάβασες αυτό; Στον Στόχο; Στον Ελληνικό Κόσμο; Σε κανένα βιβλίο του Πλεύρη; Ασε μας ρε Χρήστο. Πίστευε ότι θέλεις. Στην τελική σου είπε πήγαινε δες τα απομνημονεύματα του Κανελλόπουλου ή, τις εφημερίδες της εποχής. Κι αν θες ημερομηνία σου την είπα. 24/2/1948 δες τα φύλλα της επόμενης. Δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να πάρω σκάνερ για να σου τα κοτσάρω.
Όσο για το Γεώργιο Παπανδρέου και το συσχετισμό του με τη φράση αυτήν,τα παράπονά σου στους ΚΝΙτες...
Υπάρχει πουθενά στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ ή, του Οδηγητή αυτό το πράγμα; Ή μήπως σου το είπε κανένας Κνίτης και αμέσως έβγαλες το φοβερό συμπέρασμα ότι όλοι οι Κνίτες αυτό λένε; Εγώ πάντως από σένα το έχω ακούσει και απο κανέναν άλλο.
Το αν ο Κανελλόπουλος στα απομνημονεύματά του "το παραδέχεται" ή το διαψεύδει είναι άλλη ιστορία.
Φυσικά. Δεν έχει καμιά σημασία, αν ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν λάθος του εκείνες οι δηλώσεις. Αμα δεν το πει ο Πλεύρης, όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν τι λένε.
Προφανώς αν αύριο ανέβουν video με τις εκπομπές του στο youtube και σου παραθέσω την επίμαχη εκπομπή...που ξέρεις...μπορεί ΕΓΩ να το μόνταρα...
Καλά περίμενε τότε να ανέβει και βίντεο από την επίσκεψη του Βαν Φλητ.
Απλώς,δε μου αρέσει να διαιωνίζονται φθηνοί μύθοι πολιτικών απατεώνων,που μυθοποιούνε και ηρωοποιούνε (τσάμπα) πολιτικές παρατάξεις...
Καλά απέδειξε πρώτα ότι είναι μύθος και μετά τα λέμε. Μου αρέσει που μιλάς και εσύ για πολιτικούς απατεώνες, ο θαυμαστής των μεγαλυτέρων του είδους.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Τρί 30 Σεπ 2008, 14:40

Οι εφημερίδες της εποχής Νίκο (που προφανώς δεν είναι το σύνολο του τύπου,αλλά των αντιπάλων πολιτικών παρατάξεων) αναφέρουν τις αττάκες που είχαν εμπνευστεί κάποιοι αριστεροί δημοσιογράφοι στην αρχή.

Για το Γεώργιο Παπανδρέου δεν το αναφέρει μόνο ένας ΚΝΙτης. Νομίζω υπάρχει και στον Οδηγητή,ίσως και στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ αλλά σε παρελθόντα έτη (μιλάμε για κάπου στο 2004-2005).

Εγώ δεν είπα ότι δεν έχει σημασία αν το παραδέχεται. Απλώς άλλο να αναφέρεται στα συγκεκριμένα λεχθέντα και άλλο να τα παραδέχεται ως δικά του.

Πολιτικοί απατεώνες υπάρχουνε παντού και ο δικός μου χώρος,φυσικά και δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά όπως και το κάνουμε,ένας είναι ο χώρος με τους master του είδους! :cool:
Γεια σας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 04 Οκτ 2008, 11:35

Αλλα αντί άλλων λες και προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Στις αθηναϊκές εφημερίδες του 1948 ήταν αδύνατον να υπάρχουν αριστεροί δημοσιογράφοι. Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι κάποιοι υπήρξαν και έβγαλαν τη φράση από την κοιλιά τους, είναι αδύνατον να πέρναγε. Πέρα από το ότι θα υπήρχε και η σχετική διάψευση. Αν την βρεις πες μου σε ποια ημερομηνία δημοσιεύεται.
Για το Γεώργιο Παπανδρέου δεν το αναφέρει μόνο ένας ΚΝΙτης. Νομίζω υπάρχει και στον Οδηγητή,ίσως και στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ αλλά σε παρελθόντα έτη (μιλάμε για κάπου στο 2004-2005
Χμ..και εγώ θα πρέπει να το δεχτώ; Και μάλιστα, κάτι που και εσύ δεν είσαι σίγουρος ότι υπάρχει, αλλά ... νομίζεις. Οταν θα το βρεις, τα λέμε. Προς το παρόν μόνο από σένα το άκουσα αυτό.
Εγώ δεν είπα ότι δεν έχει σημασία αν το παραδέχεται. Απλώς άλλο να αναφέρεται στα συγκεκριμένα λεχθέντα και άλλο να τα παραδέχεται ως δικά του
Το βιβλίο λέγεται «Η ζωή μου» και εκδόθηκε το 1985 δύο χρόνια πριν πεθάνει. Εκεί όχι απλά παραδέχεται ότι έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά και ότι ήταν λάθος του. Δες τι γράφει και ύστερα κάνε κρίσεις και εικασίες, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν καν δεν το έχεις διαβάσεις.

Περιμένω λοιπόν και εγώ με τη σείρα μου, να μου παραθέσεις έστω ένα στοιχείο ότι δεν είπε ποτέ τέτοια πράγματα. Εννοείται πως ισχυρισμοί «δεν το έχει γράψει πουθενά ο Πλεύρης» μπορεί εσένα να σε πείθουν, αλλά είναι για γέλια.
Μια ζωή με παραμύθια συντηρείται αυτήν η αριστερά...
:D :D :lol: Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ποιος ζει με τα ψέμματα που του έχουν σερβίρει οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ο Πλεύρης, ο Στόχος και οι άλλοι όμοιοι τους.
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Κυρ 05 Οκτ 2008, 19:37

Καλα εκανε ο μπαρμπα κεμαλ και πολεμησε, παλικαρι και αξιοσεβαστος εχθρος.
Κανονες σε πολεμο δεν υπαρχουν και οι κουμουνιστες το ξερουν καλα αφου εκαναν εγκληματα σε παιδακια και γυναικες, γιατι οταν τα εβαζαν με ενοπλους αντρες παραδινονταν και μετα γκρινιαζαν για την αιχμαλωσια!!!! ακου πατεντα, να σε πιανουν αιχμαλωτο σε πολεμο και να γκρινιαζεις κι ολας!!!! "μα τι κακος εχθρος που εισαι, πως τολμας και με βαζεις στη γιαρο και τη μακρονησο ?" . Ε, αφου πηρατε τα οπλα κατα του Ελληνικου λαου αρπαχτε λοιπον. Τυχεροι εισατε που εισαστε εξω σημερα, δεν επρεπε.
κουμουνια να σας ξενερωσω λιγο?
Χασατε τον πολεμο ρεεεε!!!!
τελος, φινιτο, δι εντ, αλες καπουτ, ελ φιν .
δεν εχει κουμουνισμο, μην ονειρευεστε. Θα ψωφαγατε στην πεινα αμα ζουσατε σε κουμουνισμο και ξερετε τι θα γινοσασταν? μαυραγορειτες και θα βαζατε πετρες στις κονσερβες, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Κυρ 05 Οκτ 2008, 19:55

Ιπτάμενε σε ποιο γήπεδο είσαι ακριβώς ;

:lol:
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Κυρ 05 Οκτ 2008, 20:00

Στο δικο σας, λοοοολ.
Up there. With the best of the best
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros » Κυρ 05 Οκτ 2008, 20:17

αλλιώς δεν εξηγείται...

(αλλά έχουμε και ενότητα για ποδόσφαιρο)
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Δευ 06 Οκτ 2008, 00:51

H άγνοια σου για τον εμφύλιο, για το τι ήταν η Μακρόνησος και η Γιάρος είναι παροιμιώδης. Οι κομμουνιστές μπορεί να έχασαν τον πόλεμο, αλλά υπάρχουν. Εσείς, όμως, είσαστε ανύπαρκτοι. Για καμιά τσιρίδα σε τίποτα φόρουμ είσαστε και τίποτα παραπάνω.

ΥΓ. Οι τόνοι δεν έχουν καταργηθεί ακόμη στην ελληνική γραφή. Είναι θλιβερό ένας αυτοαποκολούμενος «πατριώτης» έτοιμος να θυσιαστεί για τα ιερά και τα όσια της φυλής να μην ξέρει να γράφει.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 06 Οκτ 2008, 13:31

δεν εχει κουμουνισμο, μην ονειρευεστε. Θα ψωφαγατε στην πεινα αμα ζουσατε σε κουμουνισμο και ξερετε τι θα γινοσασταν? μαυραγορειτες και θα βαζατε πετρες στις κονσερβες, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Οκτ 2008, 23:57

Διασπάστηκαν τα τελευταία ποστς, και πήγαν στη γνωστή θέση που τους αρμόζει, η οποία δεν είναι φυσικά στο παρόν νήμα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”