Ο γιος του Ρήγκαν προάγει δολοφονίες!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ο γιος του Ρήγκαν προάγει δολοφονίες!

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Ιουν 2008, 17:11

Πληροφορώ όσους δεν γνωρίζουν, ότι στην Αμερική έχει δημιουργηθεί κίνημα αντίστασης στο οποίο βρίσκονται ενεργοί ακτιβιστές που επιμένουν για της αλήθειες της πτώσης των διδύμων, την οποία θεωρούν δουλειά "εκ των έσω", ήτοι της κυβέρνησης.

Η οργάνωση αυτή, στέλνει επιστολές σε στρατιώτες που υπηρετούν στο Ιράκ, ξεστραβώνοντάς τους, παροτρύνοντάς τους να θέσουν ερωτήματα στους ανωτέρους τους- και το βασικότερο, γιατί στο διάβολο βρίσκονται εκεί, για ποιον σκοπό πολέμησαν-πολεμάνε, γιατί μπαίνουν στο τριπάκι της αποκτήνωσης σκοτώνοντας αθώους...ή εμπλεκόμενοι σε αψιμαχίες που κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτουν για να έχει πάτημα η κυβέρνηση Βους να προβάλλει αυτά ως λόγο της παρατεινόμενης ύπαρξης του στρατού εκεί.

Ο "κύριος" καργιόλης Μάικλ Ρήγκαν, βγήκε σε κρατικό ραδιόφωνο και είπε να πυροβολούν μέλη της οργάνωσης αντίστασης διότι και καλά "προδίδουν" την πατρίδα τους. Κυριολεκτικά και χωρίς περιστροφές δηλαδή, ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ τους αμερικανούς, στρατευμένους και μη, να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ συμπολίτες τους για το μεγάαααααααααλο έγκλημα που διαπράττουν, να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, να μην το παίζουν εγκεφαλικά νεκροί και να μη μασάνε τις γελοιότητες που προβάλλει η κυβέρνηση ως επιχειρήματα κατά της τρομοκρατίας και άλλα παρεμφερή.

Εδώ ο κ. Μ. Ρήγκαν αυτοπροσώπως ακούγεται να παροτρύνει ανερυθρίαστα δολοφονίες

Κι εδώ ένας πασίγνωστος αντιστασιακός που έχει ψυχή και τσαγανό και δεν διστάζει να τους τα χώνει ευθέως, χωρίς να μασάει τα λόγια του και πραγματικά πολύ έντονα . Μιλάμε βέβαια για τον Άλεξ Τζόουνς. Ένας Τεξανός που λατρεύω! :urock:

Μεταξύ άλλων λέει- ωρυόμενος για την τοποθετησάρα του Ρήγκαν:
"Το 34% των πολιτών της χώρας είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι η δουλειά ήταν εκ των έσω. Το 50% το θεωρεί πολύ πιθανό. Μας λέει ο κύριος δηλαδή ότι πρέπει να σκοτωθεί το 84% των αμερικανών πολιτών! Αυτοί έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει τη χώρα και την έχουν ξεφτιλίσει διεθνώς με αποτέλεσμα την ουσιαστική απομόνωσή μας...την αντιπάθεια των λαών απέναντί μας λες και φταίει ο λαός... "

Και μετά έρχονται κάποιοι και μου λένε για συνωμοσιολογίες!
Ρε εδώ τα αμερικανάκια ξύπνησαν και αντιδρούν εντόνως!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα βαλκάνια και τα δικά μας προβλήματα με Σκόπια, Κόσοβο -Αλβανία κλπ, ταλανίζουν μεν εμάς, αλλά αν δούμε σφαιρικότερα τι παίζει παγκοσμίως, μιλάμε ένα νέο είδος χιτλερικής δικτατορίας (όπως σωστά λέει ο Τζόουνς)

Αυτός που τελικά θα συνεχίζει να διαδίδει και να αναμασάει το τροπάρι αυτών των κερατάδων περί "συνωμοσιολογιών", ή "διεθνούς τρομοκρατίας" θα πρέπει να θεωρείται κρυφο-ή ανοιχτο-δικός τους.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nightwinter
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: Nightwinter
Φύλο: Άνδρας

Re: Ο γιος του Ρήγκαν προάγει δολοφονίες!

Δημοσίευση από Nightwinter » Τετ 25 Ιουν 2008, 17:12

Μπράβο σε αυτήν την οργάνωση που έχει τα κότσια να δράσει έτσι εναντίον της Αμερικάνικης κυβέρνησης, :clap:
για τον Ρήγκαν σκατά στα μούτρα του αυτόν πρέπει να πυροβολήσουνε :swear:
Λιγότερη φιλοσοφία, περισσότερη αρετή
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Ιουν 2008, 17:13

Θα έχετε παρατηρήσει βέβαια, ότι στα δικά μας ΜΜΑ (μέσα μαζικής αποχαύνωσης) δεν έχουν αναφερθεί ΠΟΤΕ αυτά τα πράγματα. Προσωπικά δεν υποψιαζόμουν καν ότι υπάρχει κίνημα αντίστασης στις ΗΠΑ. Προτιμούν να πιστεύουμε πως ολάκερη η Αμερική (και η Αγγλία) αποτελείται ανεγκέφαλα ζόμπι που καταπίνουν αβλεπεί και αμάσητα όλες τις προπαγανδιστικές ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ που τους πασάρουν οι κυβερνήσεις τους και που αμφιβάλλω αν θα πίστευε ένα 7-χρονο παιδί με στοιχειώδη λογική και κριτική σκέψη.

Aυτά τα βάζω για να μαθαίνουμε, αφού από το ΥΤ ξεστραβώνομαι κι εγώ.

Στη συνέχεια θα βάλω μια σειρά (από 11 βίντεο συνεχόμενα) με τον Ντέιβιντ Άικ (David Icke), που χρόνο να'χετε για να δείτε τι λέει σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια και πώς ξεσκεπάζει τις πομπές τους, με τρόπο που δε γίνεται να αμφισβητηθεί με τίποτα.

Έχει μεγάλη διάρκεια κι ευελπιστώ κάποια στιγμή να βρω το χρόνο να γράφω περιληπτικά τι λέει το κάθε βίντεο.

Το πρώτο μέρος είναι αυτό

που αν το αφήσετε να παίζει, θα σας πηγαίνει από το 1 μέρος ως το 11ο.
Αν το διακόψετε θα πρέπει να αναζητήσετε τα υπόλοιπα.

Εν ευθέτω χρόνω θα βάλω μια περίληψη όλων των βίντεο σε ελεύθερη μετάφραση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Τετ 25 Ιουν 2008, 17:13

Αν και το Holywood συνηθως βγάζει "εύπεπτες" ταινίες μερικές φορές (κατά λάθος προφανώς) βγάζει και μερικές που δείχνουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να μας τρομάζουν!
Μια ταινία που είδα πρόσφατα, το Jarhead δείχνει αρκετά παραστατικά το ποιόν και τον τρόπο που σκέφτονται (ή που δεν σκέφτονται) όλα τα αμερικανάκια που κατατάσονται στο στρατό.
Η ταινία είναι παρόμοια με το Full Metal Jacket.
Προτείνετε να την δείτε και να βγάλετε συμπεράσματα!

ΥΓ. Αυτό το ποστ αν και φαινομενικά άσχετο με το θέμα του τόπικ έχει σχέση με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία των αμερικανών στρατιωτών. Αξίζει να το δείτε!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Ιουν 2008, 17:27

ΥΓ. Αυτό το ποστ αν και φαινομενικά άσχετο με το θέμα του τόπικ έχει σχέση με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία των αμερικανών στρατιωτών. Αξίζει να το δείτε!
Κάθε άλλο!
Καθόλου άσχετο...

Θα την έχω στα υπ'όψιν.

Υπάρχει ασφαλώς και η άλλη πλευρά για τον Αμερικανικό λαό...
Πολλοί οι άσχετοι...

Δείτε εδώ

Είναι να τραβάει τα μαλλιά του κανείς!
Έχουμε κι εμείς γκαγκάδες αλλά αυτό... :help:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”