ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Φ.Ο.Σ ΝΟΜΙΚΗΣ

Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Φ.Ο.Σ ΝΟΜΙΚΗΣ

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Πέμ 01 Μάιος 2008, 15:54

δεν συμφωνώ με τον όρο αράπηδες, αλλά μεγάλο θέμα δεν το κάναμε; Θα λογοκριθεί κι αυτό:
φιλοφασίστες
;

1/ Και το "φιλοφασίστες" που είπε, απαξιωτικά το είπε, μιας που φασισμός είναι η βίαιη κατάλυση της εξουσίας
2/ Σε όποια φυλή κι αν ανήκεις, οφείλεις να την σέβεσαι και να σέβεσαι και τις άλλες φυλές. Η λέξη αράπης ή μαύρος δεν είναι ρατσιστική, εκτός αν είναι να βγάλουμε γλωσσάρι και να λέμε "αφικάνοι", "σοκαλατί άνθρωποι" κλπ. Δεν τιμώ τους μαύρους γιατί δεν έχω κάποιον ιδιαίτερο λόγο γι αυτό, αλλά τους σέβομαι ως οντότητες και ως ανθρώπους.
Ανώτερους θεωρώ τους Ινδιάνους, τους κοκκινοπούς δηλαδή, αν προσβάλει το κοκκινοπός ή το Ινδιάνος, θα το γράψω "ιθαγενείς Αμερικάνοι", αν προσβάλει το Αμερικάνοι ή το ιθαγενείς θα μασήσω τις πλεξούδες μου.
Αγάπη και Κατανόηση.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 01 Μάιος 2008, 16:17

Πολύ σωστή η παρατήρηση του Πνεύματος Φωτιάς.
Το ζήτημα διευθετήθηκε.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Πέμ 01 Μάιος 2008, 16:29

Ε/Σ πέρα από κάποια σαθρά που είδαμε στην πρακτική εφαρμογή του, δεν παύει να'χει και σωστές αρχές.
Ελπίζω να ήσουν νηφάλια όταν το έλεγες αυτό, διότι αποτελεί είδηση. :)

Κατ' αρχάς, να συγχαρώ τον Αλέξανδρο, του οποίου τα ποστς διέπονται από ευπρέπεια.
Κατά δεύτερον, σας αναφέρω ότι ο Ε/Σ ανέκαθεν παραδεχόταν πως δεν έχει δημοκρατικές ιδέες. Απάντηση στο ερώτημα του Θεοδόση.
Κατά τρίτον, η απαγόρευση της Φ.Ο.Σ. Νομικής δεν με συντάραξε, διότι έχω γίνει μάρτυρας χειρότερων περιστατικών από κήρυκες δημοκράτες.

Υ.Γ. Η δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται, διότι απαγορεύει αυτά που η ίδια ανακύρηξε ως αρχές της.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
alexandros
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από alexandros » Παρ 02 Μάιος 2008, 14:55

Ο φασισμός αποτελεί ιδεολογικό ρεύμα όπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό σχόλιο (αυτό για τον Κάσσανδρο που αποφάσισε να διαγράψει την λέξη από το ποστ μου). Το ίδιο συμβαίνει και με την έκφραση μαύρος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστικό. Ρατσιστικό σχόλιο παραμένει το να λες κάποιον "αράπη" όσο και αν κάποιοι επιμένουν ότι αυτό δεν είναι έτσι.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 03 Μάιος 2008, 13:14

alexandros έγραψε:Ο φασισμός αποτελεί ιδεολογικό ρεύμα όπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό σχόλιο (αυτό για τον Κάσσανδρο που αποφάσισε να διαγράψει την λέξη από το ποστ μου). Το ίδιο συμβαίνει και με την έκφραση μαύρος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστικό. Ρατσιστικό σχόλιο παραμένει το να λες κάποιον "αράπη" όσο και αν κάποιοι επιμένουν ότι αυτό δεν είναι έτσι.

Ήρθη η λογοκρισία απ'το επίμαχο ποστ σου.

Δεν αποκάλεσες καν κάποιον φιλοφασίστα για να υπάρχει το πρόσχημα ότι προσβλήθηκε.
Είπες "δε γεννηθήκαμε φιλοφασίστες", πράγμα που δεν θίγει κανέναν. Οι φιλοφασίστες είναι υπαρκτή μερίδα ανθρώπων.
ΑΒΑΤΤΟΝ έγραψε:Λογοκρινε και προηγουμενα ποστ μου εάν επιθυμείς.
Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα
Ακόμα μπορεις αν θελεις να μεταφερεις ΟΛΑ τα θεματα μου, σε πιό κλειστες ενότητες εαν κρίνεις.
Θα διαπιστώσετε επίσης ότι αναθεώρησα τη λογοκρισία που η ίδια έκανα στο ποστ του ΑΒΑΤΤου, επανέφερα τη λέξη "αράπης", ως μη κατά κυριολεξίαν ύβρις, όμως παρέμεινε με κόκκινα γράμματα καθ'ότι η χρήση και το νόημα που αποδίδεται μέσα από αυτήν είναι ρατσιστικής λογικής και αντίκειται στη φιλοσοφία και τη διαδρομή των ΙΔΕΟ.
Τα θέματά σου Αβαττε, θα μένουν στις ενότητες που τα ανοίγεις, εφ'όσον θα ανήκουν σ'αυτές.

Συγνώμη που διυλίσαμε τον κώνωπα. Ας λήξει εδώ το άγονο ζήτημα των λογοκρισιών ένθεν κα κείθεν.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 13 Μάιος 2008, 16:24

To θεμα μας ειναι μια παρανομη και ανηθικη απαγορεψη της φοιτητικης οργανωσης ενος ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ κοινοβουλευτικου κόματος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”