Οι πακιστανοί εργάτες του Αλαβάνου
Οι πακιστανοί εργάτες του Αλαβάνου
Μετά τις πυρκαγιές στην Ηλεία ο Αλαβάνος δήλωσε οτι θα μαζέψει πακιστανούς εργάτες οι οποιοι θα ξαναχτίσουν την Ηλεία αφιλοκερδώς, ο καιρός πέρασε και οι πακιστανοι δεν φάνηκαν πουθενά.
Με τέτοιους λαικισμούς ο Αλαβάνος προσπαθεί να νομιμοποιήση τους αλλοδαπούς στην συνείδηση του λαου.
Με τέτοιους λαικισμούς ο Αλαβάνος προσπαθεί να νομιμοποιήση τους αλλοδαπούς στην συνείδηση του λαου.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Οι πακιστανοί εργάτες του Αλαβάνου
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως ο λαϊκισμός προέρχετ από τους Πακιστανούς???
- skyrunner
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: PAOK4
Καποτε θα ερθει μια μερα που ο ελληνας θα ειναι εργατης στουσ ξενους απο αφεντικα θα καταντησουμε υπαληλοι των ξενων... μακαρι να βγω ψευτης....
τωρα ειναι εργατες του αλαβανου στο μελλον ισως 8α ειμαστε εργατες εμεις για 500 ευρω σε μη ελληνα αφεντικο....
τωρα ειναι εργατες του αλαβανου στο μελλον ισως 8α ειμαστε εργατες εμεις για 500 ευρω σε μη ελληνα αφεντικο....
Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ :
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ήδη άρχισες να επαληθεύεσαι.Καποτε θα ερθει μια μερα που ο ελληνας θα ειναι εργατης στουσ ξενους απο αφεντικα θα καταντησουμε υπαληλοι των ξενων... μακαρι να βγω ψευτης....
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Ξέρεις κάποιον πολιτικό να κάνει ο,τι υπόσχεται; Αν ναι, να μου τον γνωρίσεις!Μετά τις πυρκαγιές στην Ηλεία ο Αλαβάνος δήλωσε οτι θα μαζέψει πακιστανούς εργάτες οι οποιοι θα ξαναχτίσουν την Ηλεία αφιλοκερδώς, ο καιρός πέρασε και οι πακιστανοι δεν φάνηκαν πουθενά.
Τι λέτε βρε παιδιά;Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως ο λαϊκισμός προέρχετ από τους Πακιστανούς???
Κλασσικός έλληνας:Καποτε θα ερθει μια μερα που ο ελληνας θα ειναι εργατης στουσ ξενους απο αφεντικα θα καταντησουμε υπαληλοι των ξενων... μακαρι να βγω ψευτης....
Γκρινιάζει,γνωρίσει το μαύρο μέλλον του και φυσικά δεν φταίει καθόλου για την μοίρα του!Πάντα οι άλλοι!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Θα συμφωνήσω με τον σέλ.
Επίσης δεν κατάλαβα το σκεπτικό του καρίπη.
Ο Πακιστάνος θελει να επιβιώσει. Δεν ειναι πολιτικός για να λαϊκίσει.
Επίσης δεν κατάλαβα το σκεπτικό του καρίπη.
Ο Πακιστάνος θελει να επιβιώσει. Δεν ειναι πολιτικός για να λαϊκίσει.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ο Καρίπης τουβλόνια μου, κάνει χιούμορ. Δεκτό, είναι δικό του ξέχωρο, ιδιόρρυθμο και δυσνόητο , αλλά είναι χιούμορ.
Η προσπάθεια "νομιμοποίησης" των αλλοδαπών στη συνείδηση του λαού έχει αρχίσει εδώ και μια 17-ετία τουλάχιστον, και όχι μόνο από τον Αλαβάνο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Άρχισε μαζί με την ηθελημένη η αθέλητη (μάλλον ηθελημένη) προσπάθειά τους να μπάσουν μέσα σχεδόν ολάκερη την Αλβανία. Με αποτέλεσμα κατακλυστεί ο τόπος με τόση πληθυσμιακή δύναμη ξένων, (γιατί δεν είχαμε/έχουμε φυσικά μόνο τους Αλβανούς) που να μην μπορεί να τους απορροφήσει φυσιολογικά. Τους απορρόφησε βέβαια, αλλά τους απορρόφησε σπασμωδικά, άτσαλα και αφύσικα.
Τα αποτελέσματα άλλοι τα νιώθουν στην καμπούρα τους, άλλοι όχι.
Όσοι τα νιωθουν, φυσιολογικότατα αντιδρούν, κι όχι λόγω ρατσιστικών προσεγγίσεων.
Έχοντας ζήσει/μεγαλώσει στην πάλαι ποτέ μέκκα του ρατσισμού, επιτρέψτε μου να ξέρω ποιες είναι οι πραγματικά ρατσιστικές προσεγγίσεις/αντιδράσεις και ποιες όχι.
Η προσπάθεια "νομιμοποίησης" των αλλοδαπών στη συνείδηση του λαού έχει αρχίσει εδώ και μια 17-ετία τουλάχιστον, και όχι μόνο από τον Αλαβάνο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Άρχισε μαζί με την ηθελημένη η αθέλητη (μάλλον ηθελημένη) προσπάθειά τους να μπάσουν μέσα σχεδόν ολάκερη την Αλβανία. Με αποτέλεσμα κατακλυστεί ο τόπος με τόση πληθυσμιακή δύναμη ξένων, (γιατί δεν είχαμε/έχουμε φυσικά μόνο τους Αλβανούς) που να μην μπορεί να τους απορροφήσει φυσιολογικά. Τους απορρόφησε βέβαια, αλλά τους απορρόφησε σπασμωδικά, άτσαλα και αφύσικα.
Τα αποτελέσματα άλλοι τα νιώθουν στην καμπούρα τους, άλλοι όχι.
Όσοι τα νιωθουν, φυσιολογικότατα αντιδρούν, κι όχι λόγω ρατσιστικών προσεγγίσεων.
Έχοντας ζήσει/μεγαλώσει στην πάλαι ποτέ μέκκα του ρατσισμού, επιτρέψτε μου να ξέρω ποιες είναι οι πραγματικά ρατσιστικές προσεγγίσεις/αντιδράσεις και ποιες όχι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται. Κι αν δεν θυμάται καλά και νομίζει ότι κάπως έτσι έγιναν, πάλι το ίδιο είναι.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Τους πακιστανούς τους πρωτοέφερε στην Ελλάδα ο Καραμανλής ο Πρεσβύτερος για λογαριασμό των Πλοιοκτητών. Έπειτα, κάποιοι επιτήδειοι από αυτούς, διέπρεψαν και διαπρέπουν στο δουλεμπόριο των ομοεθνών τους.
Τους πακιστανούς τους πρωτοέφερε στην Ελλάδα ο Καραμανλής ο Πρεσβύτερος για λογαριασμό των Πλοιοκτητών. Έπειτα, κάποιοι επιτήδειοι από αυτούς, διέπρεψαν και διαπρέπουν στο δουλεμπόριο των ομοεθνών τους.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)