...τα φέσια σας...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ...τα φέσια σας...
Eγώ τη γουστάρω πάντως τη φουστανέλα. Και όλα όσα συμβολίζει αυτή!
Χωρίς πολλές αναλύσεις επ'αυτού.
Χωρίς πολλές αναλύσεις επ'αυτού.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Lionheart
- Founder-Administrator

- Φύλο: Άνδρας
Ή δεν κατάλαβες τι είπα, ή ζεις σε ένα ψέμα.karipis έγραψε:ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ αγόρι μου όσο Αγαμέμνων και οι Μινωϊκή Κρήτη.
Υ.Γ. Και ας τραβούσε σπαθί να σε σφάξει ο Αγαμέμνων έτσι και τον αποκαλούσες Έλληνα ;).
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Τσολιάς = ο Εύζωνος. Η κανονική ονομασία είναι εύζωνοι = ο ελαφρά οπλισμένος στρατιώτης με ειδική στολή. Κατά συνέπεια η σωστή ονομασία τους είναι αυτή.
Για την ελληνικότητα του Βυζαντίου είχαμε μία εκτενή συζήτηση με τον Ιφικράτη τον Νοέμβριο. Δεν ξέρω αν έχει σωθεί.
Για την ελληνικότητα του Βυζαντίου είχαμε μία εκτενή συζήτηση με τον Ιφικράτη τον Νοέμβριο. Δεν ξέρω αν έχει σωθεί.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 3 φορές
Eπαναλαμβάνω...ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ έγραψε: Για την ελληνικότητα του Βυζαντίου είχαμε μία εκτενή συζήτηση με τον Ιφικράτη τον Νοέμβριο.
Εάν το ζόρι που τραβούσαν ήταν θρησκευτικό και ιδεολογικό / κοσμοθεωρητικό μόνον, γιατί δεν ''χριστιανοποίησαν'' Σχολές και Ναούς, αλλά επιδόθηκαν σε καταστροφές και σφαγές; Η σωστή απάντηση είναι μόνο μία, διότι ήσαν εχθροί.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Επειδή θεωρώ χαζό να λέω τα ίδια (για μένα μιλάω), και, επειδή δεν μου περισσεύει χρόνος για αναλύσεις και μακροσκελή μνμτ λέω το εξής φίλε μου Ικαρε. Αν ασχοληθείς λιγάκι με το συγκεκριμένο κομμάτι των τριών περιόδων (που είπαμε παραπάνω), θα δεις ότι το ζόρι τους ήταν ακριβώς το ίδιο
.
Athelas΄συμβουλή. Μην προσωποποιείς το χιούμορ γιατί όταν είναι ...παράξενο γίγοι το καταλαβαίνουν!!
Athelas΄συμβουλή. Μην προσωποποιείς το χιούμορ γιατί όταν είναι ...παράξενο γίγοι το καταλαβαίνουν!!
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το Χιλιόχρονο Βυζάντιο δεν δύναται να διαγραφεί από την Ελληνική Ψυχή. Αποτελεί ζωντανό κομμάτι της τρισήμου Ελληνικής Ιστορίας, στην διάρκεια της οποίας έγιναν τραγικά λάθη, αλλά παραλλήλως εγράφησαν Επικές Στιγμές` Τόσο στην αρχαία όσο και στην Βυζαντινή καθώς και στην νεοελληνική περίοδο.
Το να επιλέγει κανείς κάποια ιστορική περίοδο, διότι του αρέσει, είναι άλλο πράγμα από την επιχειρούμενη ιστορική ισοπέδωση σε αυτή που δεν του κάνει κέφι. Στις ημέρες μας οι αρχαιολάτρες τείνουν να καταντήσουν χειρότεροι των αγραμμάτων χριστιανών ζηλωτών των πρώτων αιώνων. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός μεν αυτοπαγιδεύονται σε έναν ατέρμονο κύκλο μίσους και απαξίας της Μεσαιωνικής περιόδου της Ελληνικής Ιστορίας, αφετέρου δε αποτελούν τους ακουσίους; προπαγανδιστές συγκεκριμένων διεθνών κέντρων.
Το να επιλέγει κανείς κάποια ιστορική περίοδο, διότι του αρέσει, είναι άλλο πράγμα από την επιχειρούμενη ιστορική ισοπέδωση σε αυτή που δεν του κάνει κέφι. Στις ημέρες μας οι αρχαιολάτρες τείνουν να καταντήσουν χειρότεροι των αγραμμάτων χριστιανών ζηλωτών των πρώτων αιώνων. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός μεν αυτοπαγιδεύονται σε έναν ατέρμονο κύκλο μίσους και απαξίας της Μεσαιωνικής περιόδου της Ελληνικής Ιστορίας, αφετέρου δε αποτελούν τους ακουσίους; προπαγανδιστές συγκεκριμένων διεθνών κέντρων.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)