Νέα τάξη, παγκοσμιοποίηση κι η αριστερά πού είναι???
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Νέα τάξη, παγκοσμιοποίηση κι η αριστερά πού είναι???
Iσως για τη συγκεκριμένη περίπτωση να'χεις δίκιο, Αλέξανδρε.
Τοποθετήθηκα γενικότερα κι όχι ειδικά στεκόμενη σε μια ανακοίνωση.
Τοποθετήθηκα γενικότερα κι όχι ειδικά στεκόμενη σε μια ανακοίνωση.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Οι παρελάσεις καθιερώθηκαν αρκετά μετα τον κολοκοτρώνη.Σήμερα σκεφτόμουνα τους αριστεροδιεθνιστές του ΠΑΜΕ στην τηλεόραση που μάχονται την παρέλαση. Λένε ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς... Αν μας βλέπει από μια μεριά ο Κολοκοτρώνης θα ντρέπεται που πολέμησε για μας.
Δεν ξερω αν του ιδιου θα του αρεσε η ρομποτοποιηση και να ειναι πισω απο εναν ψιλότερο (και ισως ποιο βλάκα).
Εχω την δικη μου αισθητικη δεν ξερω του κολοκοτρωνη.
Μεγάλο και περιπλοκο θέμα η επανάσταση.Θυμίζω το γεγονός ότι μετά τη Γαλική Επανάσταση οι αριστεροί ήταν οι πατριώτες και οι δεξιοί εκπροσωπούσαν το lifestyle της εποχής
Δεν ξερω ποιοι ηταν οι περισσοτερο πατριώτες.
Αλλα η αριστερα της γαλικης επαναστασης δεν εχει ουδεμια σχεση με τα συγχρονα δεδομενα. Ο μονος λογος που ονομάστικαν αριστεροι ειναι επειδη καθονταν στα αριστερά εδρανα του ελεγχομενου κοινοβουλιου που επετρεψε ο βασιλιας να γινει.
Μπορεις να το αποδειξεις οτι τα πηρε και μαλιστα απο τον σόρος;Έχει άλλα προβλήματα; Τι άλλο εκτός από μια χρηματοδότηση θα μπορούσε να αλλάξει την ιδεολογία ενός "αριστερού" κόμματος (το βάζω σε παρένθεση γιατί δεν μπορώ να παραδεχτώ την αριστεροσύνη τους); Μάλλον το ίδιο που άλλαξε την ιστορία που διδάσκονται τα παιδιά μας λέω εγώ (πρόγραμμα track two κλπ). 100.000$ από τον G.Soros (αν και είναι λίγα)... Τα δολάρια εκ δυσμάς φαίνεται ότι μπούκωσαν και το στόμα όσων θέλουν να λέγονται αριστεροί.
Να σε ρωτησω εγώ κατι.
Επειδη μου αρεσε το ΛΑΟΣ στα εθνικα θεματα και μου αρεσουν οι αριστεροι στα εργατικα.
Ποσες φορές το ΛΑΟΣ ταχθηκε κατα της εργοδοσιας. Τα κανε γαργάρα. μηπως τα πηρε απο κανενα εργοδοτη;
Φυσικα και δεν λεω οτι τα πηρε απλα λεω οτι με την ιδια λογικη που κατηγορεις το ΚΚΕ για τα εθνικα μπορω και εγω να κατηγορω το ΛΑΟΣ για τα εργατικά.
Η διαφορα αναμεσα στο κκε και το λαος ειναι η εξης.
Το κκε δεν το ειδαμε ποτε σαν εξουσια.
Το ΛΑΟΣ ειναι ενα προσωποπαγες κομμα με αρχη και τελος τον καρατζαφερη.
Και ο καρατζαφερης να θυμισω μερος ποιας κυβερνησης ηταν;
Να θυμισω το προεκλογικο φλερτ που προσπαθησε να κανει ο καρατζαφερης με τον καραμανλη;
Για συνεργασια. Φυσικα ο καραμανλης τον απεριψε στο ντιμπεϊτ γιατι τοτε δεν τον ειχε αναγκη.
Θελει η βαση του ΛΑΟΣ να συνεργαστει το ΛΑΟΣ με τη ΝΔ;
Φυσικα και οχι.
Νοιαζεται κανεις για τη βαση του ΛΑΟΣ; Φυσικα κι οχι.
Ο καρατζαφερης ειναι ο μονος πολιτικος που εχει κανει μνεια και στη χουντα και στον τσε.
Και μην μου πεις παλι αρελα οτι δεν το ξερεις οτι υμνησε την χουντα γιατι τοτε θα ανησυχω για τη μνημη σου μιας και σου ειχα δειξει video.
Φυσικα αν επι χουντας εκανες λογο για τσε θα γλεντουσες στο γλεντικουλε (Επιτηδες το γραψα λαθος επειδη υπαρχει τετοιο μαγαζι).
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Λάθος. Έχει ταχθεί τόσες φορές υπέρ του εργάτη που'χει ζοχαδιάσει την αριστερά αφού γίνεται αριστερότερο των αριστερών πράγμα που δε συνάδει με την ταμπελίτσα που του'χουν κολλήσει.Ποσες φορές το ΛΑΟΣ ταχθηκε κατα της εργοδοσιας. Τα κανε γαργάρα.
Αφού δεν ξέρεις ρε τι πρεσβεύουν τελικά, γιατί τοποθετείσαι επ'αυτών ? :Ρ
Για τον καρατζ έχεις δίκιο, δυστυχώς.Το ΛΑΟΣ ειναι ενα προσωποπαγες κομμα με αρχη και τελος τον καρατζαφερη.
Και ο καρατζαφερης να θυμισω μερος ποιας κυβερνησης ηταν;
Πάντως εγώ σαν προσωποπαγές δεν το βλέπω.
Πιο πολύ μ'αρέσει να ακούω μέσα απ'το κόμμα τον Αδωνι, τον βορίδη και ενίοτε τον πλεύρη (τον νεοτερο) παρά τον δικό τους χοντρό. (γιατί κάθε κόμμα θέλει τον χοντρό του :Ρ)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Divine Sinner έγραψε:Ο καρατζαφερης ειναι ο μονος πολιτικος που εχει κανει μνεια και στη χουντα και στον τσε.
Αν δεν ήταν πολιτικάντης θα 'λεγα οτι "παραμένει συνεπής περονιστής απο τη δεκαετία του '80 ακόμη".
Γεια σας
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Οι ήρωες πάντα παρελαύουν μπροστά απ' ολους!Divine Sinner έγραψε:Οι παρελάσεις καθιερώθηκαν αρκετά μετα τον κολοκοτρώνη.
Δεν ξερω αν του ιδιου θα του αρεσε η ρομποτοποιηση και να ειναι πισω απο εναν ψιλότερο (και ισως ποιο βλάκα).
Εχω την δικη μου αισθητικη δεν ξερω του κολοκοτρωνη.
Γεια σας
Οι παρελασεις ειναι ηθηκοτονοτικο γιατι βλεπει ο κοσμος τα νιατα, τη νεα γενια και τα στρατευμενα νιατα. Ειναι μια εκδηλωση υγειεστατη και απαραιτητη για καθε κοινωνια. Οποιος κολαει στο ποιος το εφηρμοσε στην Ελλαδα και ποτε γινονταν παρελασεις, ειναι εμπαθης και χανει το νοημα. Για να κανει πολιτικη δηλαδη ο τσυριζα βρηκε να αντιταχθει στο μαυρο θεσμο-καταλοιπο του μαυρου/κακου/ναζιστικου/διαβολεμενου καθεστωτος του φασισμου. 70 χρονια μετα βεβαια.
Ο καθενας απο τις πραξεις του και τα αποτελεσματα τους κρινεται.
Ο καθενας απο τις πραξεις του και τα αποτελεσματα τους κρινεται.
Up there. With the best of the best
-
Divine Sinner
Οχι πισω απο τον ψηλότερο ήρωα.Οι ήρωες πάντα παρελαύουν μπροστά απ' ολους!
Και μιλαμε για μαθητές.
Δεν γνωρίζω γιατί ο συριζα ειναι κατά των παρελάσεων.Οι παρελασεις ειναι ηθηκοτονοτικο γιατι βλεπει ο κοσμος τα νιατα, τη νεα γενια και τα στρατευμενα νιατα. Ειναι μια εκδηλωση υγειεστατη και απαραιτητη για καθε κοινωνια. Οποιος κολαει στο ποιος το εφηρμοσε στην Ελλαδα και ποτε γινονταν παρελασεις, ειναι εμπαθης και χανει το νοημα.
Γνωριζω γιατι ειμαι εγώ.
και δεν εχει να κανει με το ποτε καθιερώθηκε.
Αλλα μην ακουω οτι ο κολοκοτρωνης θα ειχε πρόβλημα με την κατάργηση λες και στις μέρες του οι μαθητές παρελαυναν.
Αν δεν παρελευναν δεν μπορουμε να ξερουμε ποια αποψή θα ειχε πανω στο θέμα.
Και μην μου πειτε οτι "καλα ρε φιλε τουρκικο ζυγο ειχαμε τότε".
Ο κολοκοτρώνης προλαβε να δει το Ελληνικό ανεξάρτητο κράτος και δεν αξίωσε παρελάσεις.