αγωνες αναρχικων 2

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: αγωνες αναρχικων 2

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 25 Μαρ 2008, 13:20

Α, εσύ δεν ήθελες απλό δελτίο, αλλά να δουλέψουν κανονικά οι δημοσιογράφοι. Ολη η Ελλάδα, δηλαδή, να απεργεί και οι δημοσιογράφοι κανονικά στη δουλειά τους. Μάλιστα!!!
Ήθελα απλά ενημέρωση για κάτι σημαντικότατο (που δε γίνεται κάθε μέρα) για το οποίο κι εσείς οι δημοσιογράφοι υποτίθεται πως αγωνίζεστε. Κουλό ε?

Μήπως πήγατε κόντρα στον αγώνα που λέτε ότι κάνατε, επιμένοντας αυτή τη συγκεκριμένη μέρα επιμένατε να μην εμφανιστεί τίποτα? Λέω εγώ τώρα μήπως?

(στα υπόλοιπα δεν απαντώ, είναι ανόητες ειρωνείες. Ο καθένας ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του και γι'αυτά.)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Τρί 25 Μαρ 2008, 13:35

Η συγκεκριμένη μέρα ήταν Γενική Απεργία, αν σου διαφεύγει. Το οποίο σημαίνει οφείλουν να απεργήσουν οι πάντες. Οσον αφορά τα σενάρια που βγάζεις από το μυαλό σου την Παρασκευή υπήρχαν εκτενέστατα ρεπορτάζ σε δύο εφημερίδες που διάβασα, στην Ελευθεροτυπία και στο Εθνος (η Α1, ο Στόχος, η Χρυσή Αυγή, ο Ελλ. Κόσμος δεν ξέρω αν είχαν). Θα μπορούσες κάλλιστα να ενημερωθείς αν ήθελες. Τα κανάλια δεν ξέρω τι έδειξαν, γιατί εκεί που ήμουν από ελληνικά έπιανε μόνο την ΕΤ1 και την ΝΕΤ. Ακόμη, όμως, κι αν έθαψαν το θέμα όπως λες, τότε θα έπρεπε να τα βάλεις με την στάση των καναλιών και όχι με τους δημοσιογράφους γράφοντας ανυπόστατα πράγματα, τους οποίους συλλήβδην χαρακτήρισες «μέγιστα λαμόγια» που κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 26 Μαρ 2008, 10:46

Iφικράτης έγραψε:Η συγκεκριμένη μέρα ήταν Γενική Απεργία, αν σου διαφεύγει. Το οποίο σημαίνει οφείλουν να απεργήσουν οι πάντες.
Δεν απήργησαν οι πάντες. Στον ιδιωτικό τομέα είναι τόσο ψαρωμένα τα ανθρωπάκια που ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ οι περισσότεροι να βγουν στους δρόμους μη χάσουν τη θεσούλα τους. Κι αυτό στα πλαίσια της ανασφάλειας που σύσωμοι μεγαλοκαρχαρίες και κυβερνητικοί επιδιώκουν και καταφέρνουν να εμφυτεύσουν στον κοσμάκη.
Οσον αφορά τα σενάρια που βγάζεις από το μυαλό σου την Παρασκευή υπήρχαν εκτενέστατα ρεπορτάζ σε δύο εφημερίδες που διάβασα, στην Ελευθεροτυπία και στο Εθνος (η Α1, ο Στόχος, η Χρυσή Αυγή, ο Ελλ. Κόσμος δεν ξέρω αν είχαν). Θα μπορούσες κάλλιστα να ενημερωθείς αν ήθελες.

Τα σενάρια δεν τα βγάζω εγώ απ'το μυαλό μου. Είναι πασιφανή αυτά που εξυφαίνονται γιατί δεν είναι συνωμοτικά. Τα κάνουνε μπροστά στα μούτρα μας στην ψύχρα. Αν εσύ δε γουστάρεις να τα δεις, δικό σου θέμα.
Συγνώμη που δε διαβάζω εφημερίδες. Μου φτάνουν οι αηδίες που βλέπω στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Σιγά μη σπάσω τα νεύρα μου διαβάζοντας κι εφημερίδες. Γιατί εγώ βλέπεις, μόνο νεύρα θα σπάσω. Αποκλείεται να με ποδηγετήσουν την αντίληψη/σκέψη/πνεύμα μου τόσο, ώστε να με καθοδηγήσουν στα σκεπτικά μονοπάτια που θέλουν αυτοί. (Όπως μετά λύπης βλέπω ότι κατάφεραν μ'εσένα).
Τα κανάλια δεν ξέρω τι έδειξαν, γιατί εκεί που ήμουν από ελληνικά έπιανε μόνο την ΕΤ1 και την ΝΕΤ. Ακόμη, όμως, κι αν έθαψαν το θέμα όπως λες, τότε θα έπρεπε να τα βάλεις με την στάση των καναλιών και όχι με τους δημοσιογράφους γράφοντας ανυπόστατα πράγματα, τους οποίους συλλήβδην χαρακτήρισες «μέγιστα λαμόγια» που κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση.
Όχι ΑΝ έθαψαν το θέμα. Δεν το λέω εγώ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το έθαψαν. Και όπως πολύ καλά γνωρίζεις, την δύναμη που έχουν τα οπτικοακουστικά -ηλεκτρονικά ΜΜΕ, δεν την έχουν τα έντυπα.
Ασφαλώς συνυπεύθυνοι είναι κι οι καναλάρχες, αλλά στην προκειμένη οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που ξάφνου επέδειξαν υπέρτατη πρεμούρα να απεργήσουν τη συγκεκριμένη μέρα. Αν υπήρχαν κάποιοι έντιμοι (στο μετερίζι των ηλεκτρονικών ΜΜΕ λέω) θα φρόντιζαν να υπάρχει εκτενέστατο ρεπορτάζ ΚΑΙ στα κανάλια (όπως είπες έγινε στις εφημερίδες) έστω και την επόμενη μέρα. Ούτε αυτό έγινε. Συνεπώς, πάμε στην τεκμηρίωση του σκεπτικού μου όπως αρχικά το εξέφρασα, ότι τα'χουν κάνει πλακάκια με τους κυβερνητικούς. Και μη θίγεσαι δε μιλάω για σένα, ούτε θίγω συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο. Για τους υπεύθυνους της αρχισυνταξίας-ενημέρωσης των καναλιών μιλάω.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 26 Μαρ 2008, 11:09

Αντε πάλι τα ίδια. Δεν θα με σκάσεις εσύ, εγώ θα σε σκάσω, αλλά πριν γίνει αυτό θα εμπεδώσεις θες δεν θες ότι οι τηλεοπτικοί αστέρες ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και ότι ο εκπρόσωπος τους, ο Σόμπολος είχε περάσει απόφαση (με τη στήριξη της παράταξης του ΠΑΣΟΚ) για 3ωρη στάση. Η ανάκληση αυτής της απόφασης και η προκήρυξη 24ωρης απεργίας έγινε κόντρα σε αυτούς και ύστερα από έντονες πιέσεις και με συλλογή 1500 υπογραφών μελών της ΕΣΗΕΑ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από theo » Παρ 28 Μαρ 2008, 20:40

εχοντας τα γεγονοτα πισω μας και βλεπωντας οτι το ασφαλιστικο περασε εχω να σας ρωτησω ποιοι κλαδοι και ποια πολιτικα κομματα η ποιοι πολιτικοι χωροι αντεδρασαν δυναμικα.
οποιος απαντησει σε αυτη την ερωτηση ας αναλογιστει και τι εκανε ο δικος του χωρος.
τα υπολοιπα ειναι φλωριες για να συζητανε βλαχαδερα απο λαρισα ,φλωρια αμπελοκηπιωτικα η βουλιωτικα και ο καθε αλλος που βγαζει το εαυτο που θα ηθελε να ειναι στο ιντερνετ.
χαιρετε.

εδω ρε ξεχασατε τις φωτιες λεμε, το ασφαλιστικο θα σκεφτοσασταν.
ελεος.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
_XRHSTOS_
Operator
Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από _XRHSTOS_ » Σάβ 29 Μαρ 2008, 12:37

Δυναμικά δυναμικά δεν κινητοποιήθηκε κανείς στην πορεία για το ασφαλιστικό!!!

Κινητοποιήθηκαν φορείς όπως η ΓΣΕΕ που τα βρήκε με το ΣΕΒ (για άλλη μια φορά!) και κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ που όμως είναι αυτό που δημιούργησε το νόμο Ρέππα για το ασφαλιστικό.

Στην πορεία για το ασφαλιστικό κανείς δεν κινητοποιήθηκε δυναμικά (όπως πχ με το άρθρο 16) επισκέπτη και προσπαθώ να καταλάβω το γιατί...

Όλοι λίγο απο τα ίδια ήτανε... Εξαίρεση αποτέλεσε το ΠΑΜΕ που έκανε διαφορετική πορεία απο τη ΓΣΕΕ και λοιπούς εργατοπατέρες και οι αριστεριστές/αναρχικοί με το Συνασπισμό (πάνε πακκέτο πλέον) το είχανε καταγγείλει ως "διασπαστικό" στην αρχή.

Προφανώς κάποιοι θέλουν ενότητα με τα φιλαράκια του ΣΕΒ.

Και καλά ο Συνασπισμός είναι κλασσικό αστικό κόμμα. Αλλά οι αριστεριστές και οι αναρχικοί...τί δουλειά είχανε με αυτούς;
Ξεπουλημένες ηγεσίες και πολιτικοί χώροι για αυγο-ντοματο-γιαούρτωμα...

Πάντως,στην πορεία της ΓΣΕΕ συμμετείχε και ο ΛΑΟΣ μαζί με 2 βουλευτές του,το Ροντούλη και την Αράπογλου.

Όσο για τις φωτιές...ο χώρος μου τις ξέχασε μόνο στη φαντασία σου...
Γεια σας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”