αγωνες αναρχικων
αγωνες αναρχικων
στο παρον τοπικ οποτε μαθαινω για καποιο επαναστατικο πολιτικο αγωνα φιλων και συντροφων αναρχικων θα σας ενημερωνω για να μην μενετε στο σκοταδι εδω μεσα
ξεκιναω...
συμφωνα με οσα εγραψαν οι πολιτικες εφημεριδες σημερα οι γνωστες κοτες.....αναρχικοι με μια ταυτοχρονη καταδρομικη επιθεση χτυπησαν σε αθηνα και θεσσαλονικη 12 στοχους οι οποιοι ηταν ατμ τραπεζων ,αυτοκινητα κρατικα καθως και ενα φορτηγακι εταιρειας σεκιουριτι οι οποιοι ειναι οι καινουργιοι προδοτες του ανθρωπινου ειδους και γενικα πιστευω οτι ειναι σκυλια ξεπουλημενα.
οι κινησεις αυτες προσωπικα με βρισκουν συμφωνο.
ξεκιναω...
συμφωνα με οσα εγραψαν οι πολιτικες εφημεριδες σημερα οι γνωστες κοτες.....αναρχικοι με μια ταυτοχρονη καταδρομικη επιθεση χτυπησαν σε αθηνα και θεσσαλονικη 12 στοχους οι οποιοι ηταν ατμ τραπεζων ,αυτοκινητα κρατικα καθως και ενα φορτηγακι εταιρειας σεκιουριτι οι οποιοι ειναι οι καινουργιοι προδοτες του ανθρωπινου ειδους και γενικα πιστευω οτι ειναι σκυλια ξεπουλημενα.
οι κινησεις αυτες προσωπικα με βρισκουν συμφωνο.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Re: αγωνες αναρχικων
Σε άλλες περιπτώσεις (μη πολιτικές),οι δράστες συνήθως συλλαμβάνονται.
Αλλά τα τελευταία χρόνια,το ελληνικό κράτος έχει γίνει μπουρδέλλο.
Πέραν αυτού,είναι και πολιτικοποιημένες οι επιθέσεις,οπότε...
Εδώ άφησαν ελεύθερους τα μέλη του ΕΛΑ και της 17Ν.
Με τους ψευτοεπαναστάτες θα ασχολούνται...
Αλλά τα τελευταία χρόνια,το ελληνικό κράτος έχει γίνει μπουρδέλλο.
Πέραν αυτού,είναι και πολιτικοποιημένες οι επιθέσεις,οπότε...
Εδώ άφησαν ελεύθερους τα μέλη του ΕΛΑ και της 17Ν.
Με τους ψευτοεπαναστάτες θα ασχολούνται...
Γεια σας
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Ειδικά τα ΜΑΤ...Αλλά τα τελευταία χρόνια,το ελληνικό κράτος έχει γίνει μπουρδέλλο.
σημερα οι γνωστες κοτες αναρχικοι εχουν συγκεντρωση απο οτι πληροφορηθηκα στο θησειο.
αιτια της πορειας ειναι οι αυξανομενες επιθεσεις παρακρατικων καθως και φανατικων .....φιλων τους εναντιον μεταναστων καθως και εναντιων αυτοδιαχειρηζωμενων στεκιων.
αν γινει κατι ....παρανομο θα το πληροφορηθουμε απο τον κασσανδρο και τον χρηστο οι οποιοι θα ειναι σιγουρα παρον.
και να μην ειναι παρον ...............αυτοι ξερουν τα παντα.
.......και επειδη τωρα τελευταια 2-3 εδω μεσα αρχισαν να ενδιαφερονται αν παω η δεν παω σε συγκεντρωσεις ανακοινωνω δημοσια οτι σημερα το μεσημερι θα παω με τους γιους μου σε ενα παρτυ.
αιτια της πορειας ειναι οι αυξανομενες επιθεσεις παρακρατικων καθως και φανατικων .....φιλων τους εναντιον μεταναστων καθως και εναντιων αυτοδιαχειρηζωμενων στεκιων.
αν γινει κατι ....παρανομο θα το πληροφορηθουμε απο τον κασσανδρο και τον χρηστο οι οποιοι θα ειναι σιγουρα παρον.
και να μην ειναι παρον ...............αυτοι ξερουν τα παντα.
.......και επειδη τωρα τελευταια 2-3 εδω μεσα αρχισαν να ενδιαφερονται αν παω η δεν παω σε συγκεντρωσεις ανακοινωνω δημοσια οτι σημερα το μεσημερι θα παω με τους γιους μου σε ενα παρτυ.
- _XRHSTOS_
- Operator
Καλό είναι να κάνουν κάποια στιγμή γενικότερα συγκέντρωση εναντίων των παρακρατικών επιθέσεων,αλλά κομμάτι δύσκολο αυτό... Το χώρο τους να κατηγορήσουν οι άνθρωποι;
Τεο,δεν πιστεύω να έχεις κι εσύ σύνδρομμο καταδίωξης; :o
Τεο,δεν πιστεύω να έχεις κι εσύ σύνδρομμο καταδίωξης; :o
Γεια σας
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Το παρών νήμα που άνοιξε ο Φίλτατος Θεοδόσης, μπορεί, κάλλιστα, να αποτελέσει νήμα χαλάρωσης και απόλαυσης των κατορθωμάτων αυτών των "παληκαριών". Εύγε Θεοδόση αγόρι μου. Άνοιξες έναν "πρωτότυπο" δίαυλο "αντιπληροφόρησης" για το αναγνωστικό κοινό των Ιδεογραφημάτων.
Το παρών αποτελεί μια ευγενική χορηγία του Soros Foundation in Athens.
Το παρών αποτελεί μια ευγενική χορηγία του Soros Foundation in Athens.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
ευχαριστω πολυ ιδεογραφιτη σταυραετε για τα καλα σου λογια.
προς το παρον αφου κανεις και εσυ τον αγωνα σου για τη μεγαλη ελλαδα ξυπνα αυριο το πρωι και πηγαινε να δουλεψεις για 800 ευρω.
να εισαι καλος οταν δουλευεις σταυραετε,να εισαι ευγενης,να ακους το αφεντικο σου ,
και αν καμια φορα το αφεντικο παρεκτραπει και σε προσβαλλει κανε υπομονη, εχεις οικογενεια δημητριε.
αν σου περισσευει κανενα φραγκο κανε και καμια ιδωτικη ασφαλεια επειδη το κρατος σου δεν μπορει να σε καλυψει ωστε να πεθανεις σαν ανθρωπος.
αν ζηλεψεις ειτε εσυ ειτε η οικογενεια σου καποιο υλικο αγαθο πηγαινε να δανειστεις απο τους κρατικους τοκογλυφους.
προς το παρον αφου κανεις και εσυ τον αγωνα σου για τη μεγαλη ελλαδα ξυπνα αυριο το πρωι και πηγαινε να δουλεψεις για 800 ευρω.
να εισαι καλος οταν δουλευεις σταυραετε,να εισαι ευγενης,να ακους το αφεντικο σου ,
και αν καμια φορα το αφεντικο παρεκτραπει και σε προσβαλλει κανε υπομονη, εχεις οικογενεια δημητριε.
αν σου περισσευει κανενα φραγκο κανε και καμια ιδωτικη ασφαλεια επειδη το κρατος σου δεν μπορει να σε καλυψει ωστε να πεθανεις σαν ανθρωπος.
αν ζηλεψεις ειτε εσυ ειτε η οικογενεια σου καποιο υλικο αγαθο πηγαινε να δανειστεις απο τους κρατικους τοκογλυφους.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
δ
Προσωπικά υποστηρίζω συγκεκριμένους υποψηφίους, για συγκεκριμένες θέσεις. Για τους λοιπούς έχω διαφωνήσει. πρόκειται για μλκς του χοντρού. Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί.Προσοχή όταν βάζετε σταυρούς στα ψηφοδέλτια. Με τον αστράτευτο πατριώτη, τον σεξολόγο, την Αθήνη και την τραγουδιάρα θα κάνετε την Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών.
Πήγαινε στην Ιστορία-Νεότερη Ελληνική Ιστορία-Αλβανοί Αρβανίτες και Ελληνική Συνείδηση και θα τις βρεις. Καλή ανάγνωση.Επί την ευκαιρία, τι έγιναν οι επιστολές των Αλβανών που ζητούσαν την ένωση με την Ελλάδα;
Θεοδόση, κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου η οποία κινείται στα πλαίσια του διαλόγου. Τώρα επί του προκειμένου. Ναι υπάρχει ασυδοσία σε ένα μέρος του ιδιωτικού τομέως (όχι σε όλους). Η λύση δεν είναι όμως να πνίξουμε τα αφεντικά στο αίμα. Ούτε φυσικά οι άκρατοι βανδαλισμοί οι οποίοι στην ουσία δεν προσφέρουν τίποτα. Ξέρεις, και αν δεν ξέρεις να σε πληροφορήσω ότι οι τράπεζες στα παπάρια τους για τις μολότοφ, τις καταστροφές και τις ληστείες. Τα έχουν όλα ασφαλισμένα. Το ίδιο δεν τους ενδιαφέρει για τους υπαλλήλους τους. Οπότε είναι σαν να προσπαθείτε να κάνετε τρύπες στο νερό. Για να μην αναφέρουμε βεβαίως το γεγονός ότι δεν έχετε τολμήσει ούτε κατ' ελάχιστο να "ενοχλήσετε" τους μεγιστάνες του πλούτου. Εκεί ποιείτε την Νήσσαν, διότι οι επικεφαλείς σας έχουν αυτές τις εντολές αν δεν το έχεις αντιληφθεί. Οι ίδιοι είναι πουλημένοι στο Σύστημα και χρησιμοποιούν εσάς ως "Χρησίμους ηλιθίους" για να σπάτε και να καταστρέφετε, νομίζοντας ότι έτσι κάνετε αντίσταση. Αλλά αυτό που πράττετε δεν είναι επανάσταση, είναι μίας μορφής εκτόνωση την οποία σας επιτρέπει το σύστημα, όπως το μισογεμάτο καπάκι στην κατσαρόλα για να φεύγει ο ατμός. Με άλλα λόγια δράτε ως κοινά χουλιγκάνια που την βρίσκετε με το να καταστρέφετε και τίποτε παραπάνω.
Αλλά η λύση δεν είναι αυτή. Η λύση είναι να αναδειχτεί μία άξια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα επιτάσσουν το συμφέρον του λαού πάνω απ'όλα, η οποία πάνω απ'όλα θα σκέφτεται Εθνικά ωφέλιμα και θα στηρίζει το Έθνος εν τωι συνόλωι. Εμείς δεν λέμε όχι στην Ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά με μέτρο. Το τελευταίο θα το εξασφαλίσει μία τέτοια κυβερνητική ομάδα η οποία θα προτάξει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και ιδιαιτέρως των μικρομεσαίων οι οποίοι και αποτελούν την ραχοκοκκαλιά του Έθνους. Λέμε ναι στην κοινωνική πρόνοια, ναι στον κρατικό παρεμβατισμό στην οικονομία και τον έλεγχο των τιμών, ναι και στον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαιδεύσεως (φυσικά όχι με την σημερινή εκφυλισμένη της μορφή των θολοκουλτουριαρέων κομπλεξικών ψευτοκαθηγητάδων), καθώς και την προσπάθεια ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΩΣ των Ελλήνων. Λέμε όχι στην εξαγωγή των Ελληνικών επιχειρήσεων σε εχθρικά όμορα κράτη (ο μύθος της δήθεν οικονομικής διεισδύσεως και συνακόλουθα ελέγχου, τον οποίο ακόμη και χθες υποστήριζε ο ηλίθιος ο Μάνος, κατέρρευσε). Λέμε όχι στην ασύδοτη λαθρομετανάστευση, την οποία εν πολλοίς υποστηρίζει ο ΣΕΒ και οι λοιποί μεγαλοκαρχαρίες για φθηνά εργατικά (φθηνό κρέας), τους οποίους υποτίθεται ότι αντιμάχεστε.
Και για να μεταφράσω το τελευταίο στην δική σας γλώσσα: Όλες αυτές οι μάζες στερούνται παντελώς ταξικής συνειδήσεως, όπου το βασικό τους μέλημα είναι η επιβίωση. Επομένως θα δεχτούν να δουλέψουν ακόμη και με το 1/10 του ημερομισθίου και ανασφάλιστοι. Κατά συνέπεια η υπερπροσφορά εργατικών χεριών θα έχει ως αποτέλεσμα την δραματική μείωση του εργατικού κόστους, άρα και την πτώση του βιοτικού επιπέδου στην χώρα. Ξέχωρα βεβαίως της μεγάλης εισφοροδιαφυγής στα ασφαλιστικά ταμεία. Άλλωστε ο ίδιος ο μέντορας του Επιστημονικού Σοσιαλισμού Κάρλ Μορδεχάϊ Μαρξ το έγραψε ξεκάθαρα: Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.
Είναι πολλά που μπορούν να ειπωθούν. Τα παραπάνω αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό. Ένα μικρό δείγμα της αντιφατικότητος του αγώνα σας.
Όσο για τις τράπεζες, δεν χρησιμοποιώ κάρτα, τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την οικογένειά μου. Αγοράζω μόνον για όσα έχω την οικονομική δυνατότητα. Άλλοι είναι τα θύματα του υπερκαταναλωτισμού και της απαιδείας.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Nαι σε αυτο εχεις δικιο. για να κανεις διεισδηση σε ενα κρατος θα πρέπει να εχεις εξασφαλισει την δικη σου οικονομια αλλιως ειναι απλα εξαγωγη ζωτικου πλούτου.Λέμε όχι στην εξαγωγή των Ελληνικών επιχειρήσεων σε εχθρικά όμορα κράτη (ο μύθος της δήθεν οικονομικής διεισδύσεως και συνακόλουθα ελέγχου, τον οποίο ακόμη και χθες υποστήριζε ο ηλίθιος ο Μάνος, κατέρρευσε).
Αλλα δεν αρκει να πεις οχι.
Η εξαγωγη επιχειρησεων ειναι ενα προβήμα. Ποια ή λύση που προτείνετε;
Μια γεναια κινηση θα ηταν αν προσφερουμε την δυνατοτητα σε ξενους επιχειρηματιες να μπορουν να δημιουργουν offshore εταιριες με εδρα την Ελλάδα και ανωνυμία.
Η λαθρομεταναστευση οντως ευνοει τους μεγαλοκαρχαριεςΛέμε όχι στην ασύδοτη λαθρομετανάστευση, την οποία εν πολλοίς υποστηρίζει ο ΣΕΒ και οι λοιποί μεγαλοκαρχαρίες για φθηνά εργατικά (φθηνό κρέας), τους οποίους υποτίθεται ότι αντιμάχεστε.
Με την ιδια λογικη αν καναμε 15 παιδια ο καθένας κι αυτα μεγαλώναν δεν θα ειχαμε την ιδια υπερπροσφορα εργατικων παιδιων;Και για να μεταφράσω το τελευταίο στην δική σας γλώσσα: Όλες αυτές οι μάζες στερούνται παντελώς ταξικής συνειδήσεως, όπου το βασικό τους μέλημα είναι η επιβίωση. Επομένως θα δεχτούν να δουλέψουν ακόμη και με το 1/10 του ημερομισθίου και ανασφάλιστοι. Κατά συνέπεια η υπερπροσφορά εργατικών χεριών θα έχει ως αποτέλεσμα την δραματική μείωση του εργατικού κόστους, άρα και την πτώση του βιοτικού επιπέδου στην χώρα. Ξέχωρα βεβαίως της μεγάλης εισφοροδιαφυγής στα ασφαλιστικά ταμεία. Άλλωστε ο ίδιος ο μέντορας του Επιστημονικού Σοσιαλισμού Κάρλ Μορδεχάϊ Μαρξ το έγραψε ξεκάθαρα: Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.
υπαρχει λυση ή θα πεινουσαν για να μην εχουμε υπογενητικοτητα;
ουτε εγω. μονο debit για θεματα δουλειάςΌσο για τις τράπεζες, δεν χρησιμοποιώ κάρτα, τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την οικογένειά μου. Αγοράζω μόνον για όσα έχω την οικονομική δυνατότητα. Άλλοι είναι τα θύματα του υπερκαταναλωτισμού και της απαιδείας.
τελικα το σαββατο στο θησειο πρεπει να ηταν γεματα 1500 ατομα.
χμμμμμμμμμμμμμ
ειμαστε πολλοι
αν παρουμε ομως τον τυπο που μετραει τον κοσμο και γραφει στους εθνικιστες ρεθυμνου, πρεπει να ηταν..........78538 ατομα.
χμμμμμμμμμμμμμ
ειμαστε πολλοι
αν παρουμε ομως τον τυπο που μετραει τον κοσμο και γραφει στους εθνικιστες ρεθυμνου, πρεπει να ηταν..........78538 ατομα.
ομαδα 20 αναρχικων επιτεθηκε χτες το μεσημερι στο παραρτημα της δημοτικης αστυνομιας των αθηνων στο παγκρατι.
κατεβασε τζαμαριες εσπασε και αναποδογυρισε ενα περιπολικο.
η κινηση αυτη με βρισκει συμφωνο
κατεβασε τζαμαριες εσπασε και αναποδογυρισε ενα περιπολικο.
Nα δω πότε θα γράψεις ότι δεν θα συμφωνείς με μια κίνηση. Πάντως και εμένα αυτή η κίνηση με βρίσκει σύμφωνο. Δεν θα ξεχάσω Δεκαπενταύγουστο με όλη την Αθήνα άδεια, να έχουν στείλει καμιά δεκαριά κοπρίτες της δημοτικής αστυνομίας στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε να γράφουν για παράνομο παρκάρισμα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
χτες το χαραμα ενα περιπολικο απο το α.τ νεας φιλαδελφειας ελαβε ενα σημα οπου αναφερετο οτι στη πλατεια μυριοφυτου γινονται επισοδεια.
επιτοπου πηγε εκει οπου τους περιμεναν 40 αναρχικοι τους εδειραν και μετα μπαζωσαν το περιπολικο το οποιο εγκαταληφθηκε στο ελεος αυτων των τομαριων.
επιτοπου πηγε εκει οπου τους περιμεναν 40 αναρχικοι τους εδειραν και μετα μπαζωσαν το περιπολικο το οποιο εγκαταληφθηκε στο ελεος αυτων των τομαριων.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Eχω μια απορία.
Ο χώρος των αντιεξουσιαστών και ο χώρος των αναρχικών είναι ο ίδιος ή διαχωρίζονται?
Ο χώρος των αντιεξουσιαστών και ο χώρος των αναρχικών είναι ο ίδιος ή διαχωρίζονται?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
Ρε Τεο,που ήταν οι σύντροφοί σου στις κινητοποιήσεις των απεργών χθές;
Έπεσε σήμα απο πάνω να μην κατέβουν οι σύντροφοι;
Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι σας βγάζουν απ' το ψυγείο και σας ξαναβάζουν μέσα όποτε θέλουν αυτοί;
Έπεσε σήμα απο πάνω να μην κατέβουν οι σύντροφοι;
Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι σας βγάζουν απ' το ψυγείο και σας ξαναβάζουν μέσα όποτε θέλουν αυτοί;
Γεια σας
αφου το καταλαβες εσυ ενας 24αρης απο τη λαρισα εγω περισσευω
- skyrunner
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: PAOK4
VATOS LOKOS
BIA STHN BIA TIS ΕΞΟΥΣΙΑΣ
BIA STHN BIA TIS ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ :
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
- Lionheart
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ποιος ο λόγος των αναρχικών αγώνων; Η αναρχία είναι τρομερή ψευαίσθηση μιας και πάλι κάποιος πρέπει να τους οργανώσει κι αυτός ο κάποιος είναι ο αρχηγός τους. Επίσης, σαν αναρχικός δε θα έπρεπε να έχει κάποιος οποιαδήποτε αρχή. Θα έπρεπε να είναι οπαδός του απόλυτου χάους. Μη γελιέστε... αυτό δεν υπάρχει.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
- ArELa
- Founder-Administrator
ΑρΕλα έγραψε:Eχω μια απορία.
Eξακολουθώ να μένω με την απορία.
Θα μου τη λύσει κανείς?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
θυμασαι βικυ που ειχες παει σε μια χουντικη συγκεντρωση;
θυμασαι που στη περισσοτερη διαρκεια ενιωθες ενα τσιμπημα στο στομαχι μηπως και εμφανιστουν αναρχικοι;
θυμασαι που οταν εφυγες για το σπιτι εκρυψες την ελληνικη σημαια;
αυτο ειναι οι αναρχικοι.
Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΟΥ ΦΟΒΟΣ ΦΙΛΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΩΝ
οσο για αντιεξουσιαστης ειμαι εγω που δεν δεχομαι κανενα φασιστα για οπερ στα ΙΔΕΟ.
θυμασαι που στη περισσοτερη διαρκεια ενιωθες ενα τσιμπημα στο στομαχι μηπως και εμφανιστουν αναρχικοι;
αυτο ειναι οι αναρχικοι.
οσο για αντιεξουσιαστης ειμαι εγω που δεν δεχομαι κανενα φασιστα για οπερ στα ΙΔΕΟ.
παλι οι αναρχικοι εκαψαν τον οικο ανοχης του γνωστου χουντικοναζιστη πολιτικου αδωνη γεωργιαδη.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν μου απάντησες στο ερώτημα.theo έγραψε:θυμασαι βικυ που ειχες παει σε μια χουντικη συγκεντρωση;
αυτο ειναι οι αναρχικοι.
Είστε ένα και το αυτό με τους αντιεξουσιαστές ή όχι?
Απάντησε σ'αυτό και τα λέμε μετά
με μία μία ερώτηση
να δεις τη λογική σου να δω κι εγώ τη δική μου :Ρ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Fountikos_Xasistas
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Aντιεξουσιαστής είναι και ο καραμανλής, το έχει πει ο ίδιος
Βίκυ και οι δύο που ανέφερες δεν αποτελούν το σύνολο των κουκουλοφόρων. Αυτοί είναι συχνά αστυνομικοί.
Βίκυ και οι δύο που ανέφερες δεν αποτελούν το σύνολο των κουκουλοφόρων. Αυτοί είναι συχνά αστυνομικοί.
- Lionheart
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ρεμπεσκέ, αυτό που σου διαφεύγει είναι ότι όλοι οι πολιτικοποιημένοι άνθρωποι είναι αντεξουσιαστές... κάθε άλλης εξουσίας εκτός της δικής τους.
Λέγεται αντιπολίτευση, αλλά στην πραγματικότητα "συμφέρον"
Λέγεται αντιπολίτευση, αλλά στην πραγματικότητα "συμφέρον"
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,