να ψηφίσεις βελόπουλο, μάλλον δε θα'βρισκες κόμμα για να ψηφίσεις.
Της κακομοίρας γίνεται στην Ελληνική Λύση
μου χα χα

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %84%ce%af/
kat_woman έγραψε: ↑Τρί 19 Φεβ 2019, 22:06Τελικά τι;
Οι μεγάλοι, και οι ...μικρομέγαλοι, ...λαμόγια.
Οι πολυ μικροι, ψωνισμένοι, με μπερδεμένο πολιτικό λογο, άγνωστο παρελθον και ομιχλώδεις προθέσεις.
Το έχω ξαναπεί και ας με πουν λάθος: εδω και κάποιες εκλογικές αναμετρήσεις (απο το 12, θαρρω) δεν ψηφιζω. Λυπαμαι, εχω παψει να θεωρω ΑΥΤΗ την κοινοβουλευτική δημοκρατια ως κατι που μπορει να συνδράμει στο να σωθει αυτη η ρημαδοχώρα. Επισης λυπαμαι (και ντρεπομαι και λιγο) γιατι δεν εχω να προτεινω καμια λυση. Ωπως και να εχει δεν θα παω να ψηφισω, ουτε αυτη τη φορα.
kat_woman έγραψε: ↑Τρί 19 Φεβ 2019, 23:01Ένα θα πω φιλενάδα: εχεις τόσο γερή μνήμη (άκου το 11...εδώ δε θυμαμαι τι είπα στη μανα μου χθες και της το ξαναλεω), που με τρομάζεις
![]()
![]()
Μην ξανακουσω για Αλτσχάιμερ, θα σε (ξανα)πιάσω απο το τσουλουφι...
Τεσπα, ναι. Το 2011 με βαριά καρδια, οπως μου θυμισες, θα ψήφιζα. Το 2019 ομως...no no no![]()
Δεν είσαι λάθος. Ίσα ίσα τα ίδια νοιώθουμε όλοι όσοι έχουμε αισθήματα για αυτό που λέγεται Ελλάς.kat_woman έγραψε: ↑Τρί 19 Φεβ 2019, 22:06Το έχω ξαναπεί και ας με πουν λάθος: εδω και κάποιες εκλογικές αναμετρήσεις (απο το 12, θαρρω) δεν ψηφιζω. Λυπαμαι, εχω παψει να θεωρω ΑΥΤΗ την κοινοβουλευτική δημοκρατια ως κατι που μπορει να συνδράμει στο να σωθει αυτη η ρημαδοχώρα. Επισης λυπαμαι (και ντρεπομαι και λιγο) γιατι δεν εχω να προτεινω καμια λυση. Ωπως και να εχει δεν θα παω να ψηφισω, ουτε αυτη τη φορα.
αν αυτος ο χαρακτηρισμός σου βγαινει μονο,
OTTO έγραψε: ↑Δευ 04 Μαρ 2019, 17:33Εκείνη την ώρα έτσι μου ήρθε. Ξέρεις όμως ότι γενικότερα θεωρώ ότι μαύρο σημείο του συστήματος είναι η προεκλογική εξαπάτηση. Και από τη στιγμή που δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του άλλου και να τον καταστήσεις ηθικό με το ζόρι, ούτε μπορείς να δώσεις παιδεία σε όλο το λαό, και μάλιστα τέτοια, που όλοι να είναι ξύπνιοι και να ψιλιάζονται ποιος τους κοροϊδεύει, μονόδρομος είναι η δημιουργία ενός δημοκρατικού θεσμού, ο οποίος θα είναι ανεξάρτητος και θα λειτουργεί εκτελεστικά, δηλαδή κάθε φορά που θα εντοπίζεται προεκλογική εξαπάτηση θα μπαίνουν αυτομάτως φραγμοί. Κυρίως προς τις κυβερνήσεις. Ένας θεσμός που θα προστατεύει κυρίως εκείνους τους πολίτες που είναι περισσότερο ευάλωτοι στο να παρασέρνονται από προεκλογικές απάτες (ψευδείς υποσχέσεις ή αμέλεια ενημέρωσης).
Βεβαίως θα μου πεις "ποιος θα το κάνει αυτο". Ναι οκ, κανείς, γιατί όλοι τους θέλουν να μπορούν να εξαπατούν τον λαό. Αλλά αυτή είναι η μόνη λύση.
ArELa έγραψε: ↑Κυρ 03 Μαρ 2019, 18:32Ο Βελό έλεγε τον Μυλωνάκη βρωμιάρη που κάνει το δημοσιογράφο
και τώρα παρουσιάζουν εκπομπή μαζί κι αυτός σαν... δημοσιοκάφρος![]()
![]()
και λέει κι όλας πως δε μπορεί να κάνει πολιτική
λέγοντας ψέματα... ποιος? ο βελό που είπε ότι έχει
χειρόγραφα του Χριστού και μετά έλεγε πως τον συκοφαντούν οι θεομπαίχτες
που δέχεται απίστευτο και βρώμικο πόλεμο και δεχτηκε τρελή λάσπη
ουάου
για να δούμε...
![]()
τα του βελο τα βάζω εδώ, πρώτον γιατί συζητήθηκε ήδη το θέμα κι ο Ακουιλάκος
έφερε φοβερό λινκ με πολιτική ανάλυση για τον ίδιο από το Πρώτο Θέμα
και δεύτερον γιατί δεν αξίζει ξέχωρο νήμα ο συγκεκριμένος.
πωλητή ΚΑΙ πολιτικό.
KASSANDROS έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 21:07Ελπίζω να είστε όλοι καλά, κυρίως εσύ Βίκυ από άποψη υγείας.
KASSANDROS έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 21:07Λοιπόν επί του θέματος.
Δεν προτείνω τίποτα και σε κανέναν. Ο καθένας ας ψηφίσει ότι θέλει.
Απλά θα κάνω μία επισήμανση:
Βίκυ, και πάλι το καθεστώς σε έχει προλάβει.Αρελα έγραψε: Δεν ξέρω ακόμα τι θα ψηφισω, ξέρω πως θα'ναι κάτι
που είναι εκτός βουλής....
Ναι ρε Κώστα αλλά το να ψηφίσω κόμμα εντός βουλής δεν παίζειKASSANDROS έγραψε: ↑Πέμ 04 Απρ 2019, 14:21Βίκυ, και πάλι το καθεστώς σε έχει προλάβει.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο όσο μεγαλύτερο ποσοστό πάρουν τα κόμματα που θα μείνουν εκτός βουλής, τόσο μικρότερο ποσοστό αρκεί για την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος.
https://www.liberal.gr/arthro/232720/po ... sifia.html