Νέα Τάξη, Σύνταγμα και Ενωμένα Έθνη.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Νέα Τάξη, Σύνταγμα και Ενωμένα Έθνη.

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Απρ 2011, 11:09

Βρήκα αυτό το άρθρο στην Τοξότισσα
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/0 ... _2234.html
και θεωρώ πως όλοι μας πρέπει να το έχουμε στα υπόψιν.
Δεν έχω τις κατάλληλες ιστορικές γνώσεις για να τοποθετηθώ
αλλά θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας.

Ανύπαρκτες Συνταγματικά Χώρες τολμούν να απειλούν την Ελλάδα και τον πλανήτη!
Στο ακόλουθο βίντεο ο Alex Colier σε παλιότερη συνέντευξη του δηλώνει πως από το 1992 δεν υπάρχουν πλέον οι ΗΠΑ, διότι από τότε υπακούν στον καταστατικό χάρτη των ΗΕ, το οποίο εν αγνοία του λαού αντικατέστησε το σύνταγμα. Στα άρθρα της συνθήκης αυτής μάλιστα ορίζεται πως το κογκρέσο δεν είναι υποχρεωμένο να υπακούει στο σύνταγμα. ... Αναρωτιέμαι αν το ίδιο ισχύει και για τις οπόλοιπες χώρες-μέλη των ΗΕ... αν ισχύει και για τη χώρα μας... Κι αν είναι έτσι τότε προφανώς και δημιιούργησαν την Παγκόσμια κυβέρνηση που ήθελαν -αιτία για την οποία έγιναν οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι από τους σχεδιαστές των πολέμων και αιτία για την οποία δημιουργήθηκαν τα Ηνωμένα Έθνη...

Να πω επίσης πως στο βιβλίο "Το κλειδι για την παύση της εκμετάλλευσης όλων των λαών" του Χόγκιμπερτ Χούσνερ (στη γερμανική γλώσσα), είχα διαβάσει επίσης πως σήμερα ΔΕΝ ΥπΑΡΧΕΙ κράτος της Γερμανίας (!!!) διότι το 1990, όταν ενώθηκαν οι δύο Γερμανίες, προηγήθηκε η λήξη της περιόδου "κατοχής" της Δυτικής Γερμανίας από τις συμμαχικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Αγγλία) και υπεγράφη η πλήρης αποχώρηση τους από τα Γερμανικά εδάφη.
Μέχρι τότε ίσχυε ένας "πρόχειρος" χάρτης "βασικών νόμων" (Grundgesetz) που θέσπισαν οι επιβλέπουσες τη Γερμανία συμμαχικές δυνάμεις, αντί του συντάγματος ακριβώς επειδή η Γερμανία βρισκόταν "υπό την επίβλεψη" των συμμάχων από τη λήξη του 2ου ΠΠ και εδώ. Με την υπογραφή της πλήρους απελευθέρωσης της (και λήξη της περιόδου "επίβλεψης) έπρεπε να παύσει ο εν λόγω "βασικός νόμος" να ξαναψηφίσει ο γερμανικός λαός για Σύνταγμα (ή να εφαρμοστεί το Σύνταγμα του Γερμανικού Ράιχ που ήταν αυτό που "καταλήθηκε-πάγωσε") και ακολούθως -αν ήθελε ο λαός- να ενωθεί με την Ανατολική Γερμανία. Αντ΄αυτού όμως, μια "ανύπαρκτη τυπικά χώρα" προχώρησε στη συνένωση των Γερμανιών, ακριβώς για να κουκουλωθεί η "ανυπαρξία" της Γερμανίας ως ανεξάρτητο πλέον κράτος "άνευ κηδεμόνων". [Το γιατί έγινε αυτό είναι προφανές αν λάβουμε υπόψη ΠΟΙΟΙ πραγματικά κυβερνούν πίσω από τις μαριονέτες ακόμη και τη Γερμανία...]

Ουσιαστικά ακόμη και σήμερα ΔΕΝ υπάρχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ στην Γερμανία! Και οποιαδήποτε συνθήκη υπογράφει η Γερμανία σαν χώρα, ακόμη και κάθε νομική πράξη εντός της χώρας είναι ουσιαστική ΑΚΥΡΗ!!! Μάλιστα όποιος γερμανός πολίτης θέλει μπορεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση, να θεωρηθούν άκυρες π.χ. αγοραπωλησίες μεταξύ πολιτών, οι αποφάσεις Δήμων, Δημάρχων, Ομοσπονδιών κτλ διότι όλες οι "νόμιμες" πράξεις ΑΚΟΜΗ βασίζονται στο "χάρτη βασικών νόμων" που επέβαλλαν οι κατακτητές-κηδεμόνες με τη λήξη του παγκόσμιου πολέμου! {Άραγε που στηρίζεται η Μέρκελ και το παίζει "πατρώνα" της Ευρώπης σήμερα και θέλει να τσαλαπατά την ΕΕ ολόκληρη? Μήπως στο φασισμό των παρασκηνιακών ναζί που μέσω των ΗΕ προωθούν τον ολοκληρωτισμό τους σε παγκόσμια πλέον κλίμακα και κηρύσσουν συνεχώς νέους πολέμους?]

Μάλιστα ο Χούσνερ προχωρά ένα βήμα παρακάτω και λέγει πως το Γερμανικό Ράιχ ουσιαστικά, που ήταν η νόμιμη κυβέρνηση πριν τον πόλεμο, συνέχισε να είναι υπαρκτό με έδρα το Βερολίνο διότι ποτέ δεν παραδόθηκε (μάλιστα αναφέρει και τη διεύθυνση) και ως εκ τούτου τουλάχιστον με τη λήξη της επίβλεψης της Γερμανίας από ΗΠΑ, Αγγλία, πρώτα έπρεπε να αποκατασταθεί το Σύνταγμα που είχε ψηφίσει ο λαός. Εκεί βέβαια αναφέρεται και το γεγονός πως όλοι οι αλλοδαποί πολίτες που είχαν γεννηθεί εκεί μετά τη λήξη του πολέμου ήταν ΚΑΙ γερμανοί υπήκοοι διότι αυτό ίσχυε στο νόμιμο σύνταγμα της χώρας -σε αντίθεση απ΄την πολιτική που ασκούσε η "σύγχρονη Γερμανία" που δεν έδινε δικαίωμα υπηκοότητας σε κανένα αλλοδαπό...

Ουσιαστικά μετά την υπογραφή της συνθήκης αποχώρησης των ΗΠΑ από τα εδάφη της Γερμανίας (που πέρασε στα ψιλά γράμματα της τότε επικαιρότητας) έπρεπε να ξανασυσταθεί η ελεύθερη Γερμανία και να γίνουν ξανά εκλογές, να αλλάξουν οι επίσημες σφραγίδες του κράτους, να αλλάξουν κοινώς τα πάντα και πρώτ΄απ΄όλα να ξανα-εφαρμοστεί το Σύνταγμα της ελεύθερης πλέον γερμανικής χώρας!

Καταλαβαίνεται τι σημαίνει αυτό για ολόκληρη την ΕΕ και ακόμη ακόμη και για την Ελλάδα μας που ματώνει από τις "δήθεν γερμανικές"-Μερκελικές πιέσεις, ενώ από πίσω είναι οι Νεοταξίτες που κινούν τα νήματα? Δεν υπάρχει νόμιμη Γερμανία!!!
Αναρωτιέμαι βέβαια παράλληλα αν υπάρχει καμία ελεύθερη Ευρωπαϊκή χώρα, δεδομένου πως όλες τους είναι μέλη-κράτη των ΗΕ...

Αν συνδυάσουμε αυτές τις δύο πληροφορίες, μιλάμε για δύο "ανύπαρκτες χώρες" με κυβερνήσεις που δε στηρίζονται στο Σύνταγμα και τον κυρίαρχο λαό τους, οι οποίες "κόβουν και ράβουν" σήμερα σε όλο τον πλανήτη! Μήπως εν τέλη τα ΗΕ -όπως ακριβώς το ήθελαν οι δημιουργοί τους- πράγματι αποτελούν σήμερα μια παγκόσμια κυβέρνηση και απλά δεν το γνωρίζει ο λαός των επιμέρους χωρών-μελών? Μήπως γι΄αυτό δοκιμάστηκε η εφαρμογή της απόφασης του "υπουργείου υγείας τους" (ΠΟΕ/WHO) στο θέμα εμβολιασμών περί "γρίπης χοίρων" για να δουν την αντίδραση των λαών του κόσμου?...
Μήπως κάποιοι πρέπει να ψάξουν πιο βαθιά αυτό το θέμα?????...
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Νέα Τάξη, Σύνταγμα και Ενωμένα Έθνη.

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Απρ 2011, 11:52

Σωστή η ΒικιΤοξότισσα, αλλά δε λέει κάτι που δεν ξέρουμε.
Για την ανυπαρξία της εθνικής υπόστασης των ΗΠΑ, έχουμε (έχω τουλάχιστον εγώ η ΒίκιΠαρθένα :lol: ) μιλήσει κάμποσες φορές κι έχω δείξει και τον Άλεξ να ωρύεται που οι κυβερνώντες τις ΗΠΑ σήμερα, καταστρατηγούν ανερυθρίαστα το Σύνταγμα- στη δε πρόσφατη μαγκιά με τη Λιβύη, ο Ομπάμα δεν πήρε καν (για τα μάτια βρε αδερφέ) την έγκριση του Κογκρέσου... Τουλάχιστον ο σαυροΜπούς το είχε κάνει αυτό. (σκέφτείτε, μπροστά στον Ομπλάμπλα, ο Μπους μας φαίνεται πιο... "σωστός" τώρα, μη χέσω :Ρ).

Οσο για την Ευρώπη...μου είναι αδιάφορο τι κάνει στα εσωτερικά της η Γερμανία. Εγώ ξέρω ότι Δεκέμβρη του '09, ψηφίστηκε στην Ευρωβουλή ΕΡΗΜΗΝ όλων των Ευρωπαϊκών λαών, η συνθήκη-εξάμβλωμα της Λισαβώνας, η οποία είναι το υποτιθέμενο νέο σύνταγμα των Ευρωπαίων, (πάνω από 1000 σελίδες κατάπτυστων καταστρατηγήσεων των μεμονωμένων εθνικών συνταγμάτων των ευρωπαϊκών χωρών), και κάτω απ'το οποίο ουσιαστικά ζούμε όλοι σήμερα.

Λέει "μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε πιο βαθιά το θέμα?..."
Τι να κοιτάξουμε που δεν έχουμε γκαβωθεί να βλέπουμε;
Δεν καταστρατηγεί μόνο ο Ομπλάμπλα το εθνικό Σύνταγμα των ΗΠΑ που υπήρχε από καταβολής τους, καστρατηγεί (ακολουθώντας το στυλάκι Ομπλάμπλα και σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισαβώνας ουσιαστικά) και ο Τζέφρυ μας, το δικό μας Σύνταγμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, για να συμβαδίζει το παιδί με τις "συγχρονες επιταγές" της Ύπατης Αρμοστείας.

Ο Τζέφρι φώναζε ανυπόμονος στο βίντεό μου εδώ

we need global governance (χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση)
και στη συνέχεια, επειδή ήδη υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση και το παιδί ήθελε πλήρη έλεγχο στις οικονομίες, το διευκρίνισε καλά στο 0.41 we need global financial governance.

Και μετά μας την έφερε και την κατσίκωσε εδώ μια χαρά.

Πόσο πιο βαθιά να το κοιτάξουμε για να εμπεδώσουμε τελικά;

Προτείνω να διαβαστεί ΟΛΗ η συνεντευξάρα του ΜΙΚΗ που βρίσκεται εδώ (για όσους τους έχει διαφύγει)...

Τα είδε και τα ένιωσε ο άνθρωπος στο απόλυτο βάθος, και τα εξέφρασε εκφράζοντας και όλους όσους έχουν καταφέρει να αγγίξουν και οι ίδιοι τη διαδρομή του ανδρός.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Αύγ 2017, 13:44

Σε αυτη την εκπομπή του Παπαζηση, η Σουφλή λέει ό,τι έλεγα κι εγώ από το 09
αλλά και ό,τι έγραφα πιο πάνω...

https://www.youtube.com/watch?v=hbn3GY66x40

Δεν ξέρω τι έχουν κάποιοι εναντίον της (που ακούω κατά καιρούς)
εγώ τη θεωρώ έντιμη δημοσιογράφο και κυρίως πατριώτισσα :urock: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 322 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 04 Αύγ 2017, 02:06

Νόμιζα ήταν πολύ πιο νέα. Προφανώς είχε βάλει παλιά φωτό στο μπλογκ της.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 04 Αύγ 2017, 02:19

Σημασία εδώ δεν έχει το πόσο νέα είναι...
Αυτά που λέει έχουν σημασία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”