Ο Λάκης οι παπαγάλοι και τα ποντίκια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Ο Λάκης οι παπαγάλοι και τα ποντίκια

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Τετ 15 Ιουν 2016, 22:18

Στα ορυχεία χρησιμοποιούνε πουλια αν δεν κάνω λαθος για να ανιχνεύσουν αέρια που μπορεί να σκοτώσουν ανθρώπους.
Το κόνσεπτ ειναι απλό. Το πουλί, έχει μικρή σωματική μάζα, πεθαίνει κατα πολύ πιο εύκολα απο τον άνθρωπο και έτσι αν οι εργάτες τα δουνε νεκρά τότε έχουν χρόνο να προλάβουν να φύγουν πριν πάθουν ζημια οι ίδιοι.
Στα πλοία τα ποντίκια φευγούν πρώτα όταν βουλιάζει το πλοίο.
Και στην πολιτική πρώτοι φεύγουν οι μαϊδανοι.
Καλη ώρα ο Λάκης που τώρα τα βάζει όψιμα με την κυβέρνηση.
Είπε μεταξύ άλλων

«...Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω. Τελειώσατε!»

«...περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; 700 εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης».

http://www.alphatv.gr/shows/entertainme ... btv/140616

Η αλλαγή πλεύσης του Λακη δείχνει απλά ότι όντως ο ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει. Οι καιροσκόποι τα ξέρουν καλύτερα αυτά.
-
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Re: Ο Λάκης οι παπαγάλοι και τα ποντίκια

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Τετ 15 Ιουν 2016, 23:08